Svar 3: Dyreredning der ud fra alarmmeldingens ordlyd tolkes som akut dyreredning, og hvor der er tale om fare for dyreliv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Svar 3: Dyreredning der ud fra alarmmeldingens ordlyd tolkes som akut dyreredning, og hvor der er tale om fare for dyreliv."

Transkript

1 Spørgsmål 1: Det fremgår at indsatslederen pt. afgår til alle udkald. Tilbudsgiver vil gøre opmærksom på, at hvis det i løbet af kontraktperioden ændres vil betyde at holdledere skal honoreres efter gældende overenskomst og evt. skal efteruddannes. Kan det i givet fald accepteres at honoraret og uddannelse indregnes fra igangsættelse af funktionen i kontraktperioden? Herved vil tilbudsgiver ikke være nødsaget til at indregne honoraret fra kontraktstart, men først hvis det bliver aktuelt. Svar 1: Såfremt udkaldsforhold i kontraktperioden ændres, således ISL ikke kører på alle udkald, aftales ændrede forhold for Holdlederen med tilbudsgiver. Spørgsmål 2: Kan det bekræftes, at brandvæsenets opgaver ikke omfatter oprydning efter brandslukning med mindre oprydningen har karakter af efterslukning eller er nødvendig for at undgå fare situationer? Svar 2: Det bekræftes, at brandvæsenets opgave ikke omfatter oprydning efter brandslukning, ud over den for efterslukningen nødvendige oprydning, herunder oprydning for fjernelse af farer og øvrige uhensigtsmæssigheder på skadestedet. Spørgsmål 3: Det fremgår at redningsopgaver opfatter redning af dyr. Tilbudsgiver ønsker at få oplyst, hvordan denne opgave defineres, herunder hvilke dyr og under hvilke omstændigheder, der skal udføres redningsopgaver på dyr? Svar 3: Dyreredning der ud fra alarmmeldingens ordlyd tolkes som akut dyreredning, og hvor der er tale om fare for dyreliv. Spørgsmål 4: Kan det bekræftes, at redningsopgaven ikke omfatter højderedning, dykkerredning og redning med båd? Svar 4: Højderedning op til 30 meter. Ej dykkerberedskab og bådberedskab. Redningsberedskabet vil dog ved alarmering afgå til flere af opgaverne med materiel som redningsvogn, stigevogn og automobilsprøjte, alt efter meldingens ordlyd. Spørgsmål 5: Det fremgår at tilbudsgiver i fornødent omfang kan blive inddraget i strandsanering/sanering. Det ønskes oplyst i hvilket omfang (hvor ofte og varigheden pr. gang) tilbudsgiver skal levere mandskab hertil? Ligeledes ønskes det oplyst, om mandskabet skal gennemgå en uddannelse for at kunne deltage? Tilbudsgiver gør endvidere opmærksom på, at såfremt Kommunen vælger at bruge mandskabet i Esbjerg, vil det være det mandskab, der er på vagt, og ikke øvrigt mandskab der umiddelbart kan anvendes. Dette er pga. overenskomstmæssige forhold.

2 Svar 5: Ordregiver kan oplyse, at man ikke haft behov for at rekvirere mandskab til den beskrevne opgave som minimum i de sidste 10 år. Det vil i givet fald være mandskab, der er på vagt. Spørgsmål 6: Hvad menes der med bekæmpelsesmidler? Menes der f.eks. almindelige absorberingsmidler. Svar 6: Kattegrus og øvrige almindelig anvendte absorberingsmidler til olie, benzin og lign. Spørgsmål 7: Kan det bekræftes at indsatser i forbindelse med miljøuheld alene omfatter den akutte del af indsatsen? (se endvidere spørgsmål xx vedrørende fakturering efter 24 timer) Svar 7: Spørgsmål 8: Indholdet af naboassistance aftalen ønskes beskrevet? Indeholder denne f.eks. begrænsninger i forhold til tidsforbrug, materialeforbrug og mandskabsforbrug. Svar 8: Der har været én naboassistanceydelse i Der var ingen naboassistanceydelser i Spørgsmål 9: Kan det bekræftes, at det er i perioden 7-16, der skal afgå 1 +5 mand? Svar 9: Ifølge udbudsmaterialet er udgangspunktet, at der skal afgå mand på hverdage mellem Fastlæggelse af de nøjagtige tidspunkter, samt antal timer, kan reguleres efter nærmere aftale med Esbjerg Kommune. Spørgsmål 10: Kan det i forlængelse af ovenstående bekræftes, at den daglige beredskabstid i hverdagen er 9 timer? Svar 10: Se svar 9. Spørgsmål 11: Kan det bekræftes, at det er fra modtagelse af en alarm, at tidskravene (1 min og 5 min) skal overholdes? Såfremt det er fra afsendelse af en alarm vil tilbudsgiver være ansvarlig for, hvor hurtig 112 og vagtcentral leverandøren er til at viderestille alarmen.

3 Svar 11: Ja henholdsvis 1 og 5 min. fra modtagelse af alarm. Spørgsmål 12: Det fremgår, at "Esbjerg Kommune betaler omkostninger til forsikring og leasing af de leverede køretøjer". Det fremgår samtidig af kontraktudkastet 20, at "Leverandøren er ansvarlig for alt materiel herunder også evt. udlånte materiel, herunder forsikringsmæssige forpligtelser" Kan det bekræftes, at der hermed menes, at tilbudsgiver alene skal forsikre egne køretøjer, idet de af kommunen leverede køretøjer allerede er forsikret. Kan det yderligere bekræftes, at tilbudsgiver ikke bærer selvrisiko på de af kommunen leverede køretøjer? - da tilbudsgiver alternativt vil være nødsaget til at indregne risici for disse skader, hvilket vil fordyre tilbuddet. Svar 12: Ja, det bekræftes, at tilbudsgiver alene skal forsikre egne køretøjer. Ja, det bekræftes, at tilbudgiver ikke bærer selvrisikoen på de af kommunen leverede køretøjer. Spørgsmål 13: Det fremgår, at "Tilbudsgiveren er ansvarlig for det udlånte materiel. Tilbudsgiveren hæfter for de kommunale køretøjer og materiel, som er i tilbudsgiverens varetægt". Det fremgår af kontrakten 20, at "Leverandøren er ansvarlig for...hændelige skader, som måtte opstå i forbindelse med de af kontrakten omfattede produkter og sideprodukter. Leverandøren hæfter for kommunale køretøjer og materiel, som er i leverandørens varetægt og er erstatningsansvarlig for disse" Tilbudsgiver er ikke låntager i "klassisk forstand", da Esbjerg Kommune stiller materiellet/køretøjer tilrådighed for at tilbudsgiver kan løse en arbejdsopgave som er stillet af Esbjerg Kommune. Tilbudsgiver har derfor ikke et ansvar for bortkomst, ødelæggelse eller beskadigelse af de pågældende genstande, når skaden ikke kan bebrejdes tilbudsgiver. Det er alene i de tilfælde, hvor skaden skyldes grov uagtsomhed eller fortsæt, at tilbudsgiver kan bebrejdes skaden. Tilbudsgiver foreslår, at dette konsekvensrettes i udbudsmaterialet, således at det fremgår, at det alene er i tilfælde af grov uagtsomhed eller fortsæt, at tilbudsgiver er erstatningsansvarlig for skader på materiel, som stilles til rådighed af Esbjerg Kommune - da tilbudsgiver alternativt vil være nødt til at indregne omkostninger til at afdække denne unødige risiko. Svar 13: Det bekræftes, at tilbudsgiver alene er ansvarlig for skader på materiel, som stilles til rådighed af Esbjerg Kommune, ved grov uagtsomhed eller forsæt. Spørgsmål 14: Tilbudsgiver skal jf. udbudsmaterialet indregne samtlige driftsomkostninger bortset fra forsikring og leasing. Kan det accepteres, at udbudsgiver betaler for reparationer og reservedele på egne køretøjer? Hvis tilbudsgiver ikke skal indregne omkostninger/ risici i forbindelse med reparationer og reservedele på udbudsgivers køretøjer, kan der afgives et økonomisk mere attraktivt tilbud. Svar 14:

4 Nej, dette kan ikke accepteres. Spørgsmål 15: Ønsker Esbjerg Kommune at tilbudsgiver skal står for den løbende drift af SINE udstyret, dvs. batteriskift, opdatering mv.? Svar 15: Nej. Spørgsmål 16: Ønsker Esbjerg Kommune at tilbudsgiver skal sørge for reparation af SINE-udstyret? Svar 16: Nej. Spørgsmål 17: Kan det bekræftes, at udbudsgiver sørger for evt. udskiftning af SINE-udstyret? Svar 17: Spørgsmål 18: Udbudsgiver leverer oppakningen på Kommunens egne køretøjer. Skal tilbudsgiver sørge for den løbende udskiftning af materiel/oppakning som følge af slidtage/ når dette ikke længere er brugbart? Svar 18: Spørgsmål 19: Af udbudsmaterialet fremgår en række alderskrav for de køretøjer tilbudsgiver skal levere. Kan det accepteres, at køretøjerne opfylder alderskravene ved opstart af kontrakten, hvorefter køretøjernes stand vurderes i løbet af kontraktperioden, således at evt. køretøjer der er slidt op udskiftes i perioden efter konkret stillingtagen frem for at tilbudsgiver allerede nu skal indregne omkostninger til udskiftning af xx køretøjer om xx år for at kunne overholde alderskravene på 15 og 20 år gennem hele kontraktperioden. En evt. udskiftning af et køretøj tages herefter op til forhandling mellem parterne, og der laves en tillægsaftale, der beskriver forskel i vederlag samt køretøjets specifikationer. Herved sikrer udbudsgiver en relativ billigere pris, da tilbudsgiver ikke på forhånd skal indregne omkostninger til nyindsatte køretøjer, som først vil blive indsat efter flere år og som kun vil være indsat for en kort periode. Svar 19: Køretøjer skal overholde de i udbudsmaterialet beskrevne alderskrav ved kontraktstart.

5 De køretøjer, der i løbet af de første 5 år af kontraktperioden, ikke overholder de i udbudsmaterialets beskrevne alderskrav, skal udskiftes. Det kan tages op til drøftelse med ordregiver, hvorvidt de køretøjer, der i kontraktperiodens sidste 5 år (samt eventuelle kontraktforlængelser) ikke overholder de i udbudsmaterialets beskrevne alderskrav, skal udskiftes. Såfremt tilbudsgiver kan dokumentere, at de pågældende køretøjer fortsat er driftssikre kan ordregiver tillade, at disse køretøjer ikke udskiftes. Spørgsmål 20: Jf udbudsmaterialet skal køretøjer leveres i farven RAL Kan farven RAL 3020 i stedet accepteres, da tilbudsgiver vil kunne give et mere økonomisk fordelagtigt tilbud, fordi tilbudsgivers køretøjer alternativt skal have ændret farve? Svar 20: Ja, RAL 3020 accepteres. Spørgsmål 21: I forbindelse med signaludstyret fremgår det at dette til enhver tid skal overholde gældende regler. Henvises der her til bekendtgørelse om detajlforskrifter om køretøjers indretning afsnit tillagt supplerende markeringer på front og bagende? Hvis nej, ønskes det oplyst hvad kommunen henviser til? Svar 21: Der henvises i udbudsmaterialet til udrykningsbekendtgørelsen ( ) tillagt supplerende markeringer, således at udrykningskøretøjets udrykningssignaler under udrykningskørsel, er synligt fra alle sider. Spørgsmål 22: Leverer udbudsgiver flowmeter til brug for brandhaneeftersynet? Svar 22: Spørgsmål 23: I forbindelse med referencelisten fremgår det, at tilbudsgiver skal udlevere omsætningstal pr. reference. Tilbudsgiver vil gerne henstille til at dette krav fjernes, da der er krav om tavshedspligt i vore øvrige aftaler tilsvarende dette udbudsmateriales bilag 1, afsnit 26? Kan det accepteres, at dette krav udgår og at ordregiver evt. selv tager kontakt til referencepersoner, idet der oplyses kontaktpersoner og telefonnumre for hver enkelt reference? Svar 23: Ja, det accepteres. Spørgsmål 24:

6 Kan det accepteres, at reservedragter ikke lever op til designkrav i henhold til bilag 6? - dette med henblik på at afgive et økonomisk attraktivt tilbud Svar 24: Ja, det accepteres ved kontraktstart, at reservedragter er af anden type, dog således, at fremtidig udskiftning af reservedragter bliver af samme type og med samme logo design som øvrige. Spørgsmål 25: Kan det bekræftes, at tilbudsgiver skal indregne omkostninger til materiel som stilles til rådighed for deltidsbrandmandsskabet samt de frivillige på station Esbjerg i forbindelse med øvelser mv.? Svar 25: Spørgsmål 26: Det fremgår at ændringer af Picklisten må anses som uvæsentlige. Kan det accepteres at vederlaget tages op til forhandling, såfremt det viser sig at en ændring af picklisten har større økonomiske konsekvenser (f.eks. kørsel fra flere stationer, ændring af en fuld udrykning til en reduceret udrykning eller omvendt)? Alternativt vil tilbudsgiver skulle indregne denne økonomiske usikkerhed i tilbuddet. Svar 26: Ja, det accepteres. Spørgsmål 27: Det fremgår, at hele aftalen kan tages op til genforhandling, blot der sker ændringer i Kommunens plan for beredskabet? Kan det i stedet accepteres, at dele af aftalen kan tages op til forhandling - dvs. netop de dele som er påvirket af ændringer i kommunes plan for beredskabet? Svar 27: Ja, det accepteres. Spørgsmål 28: Kan det bekræftes at vederlaget reguleres pr. 1. januar 2014, selvom kontraktindgåelsen skulle blive forsinket til efter 1. januar 2013? Svar 28: Spørgsmål 29:

7 Kan det accepteres, at der sker en fast prisregulering uden at denne skal dokumenteres, da der anvendes et kendt indeks? Alternativt skal indregnes ekstra administrationsomkostninger til denne dokumentationsdel, hvilket vil fordyre tilbuddet. Svar 29: Nej, dette kan ikke accepteres. Spørgsmål 30: Kan det bekræftes, at tilbudsgiver ikke skal betale for brug af Esbjerg Kommunes brandvæsen uanset varighed og type af opgave, dvs. de frivillige samt deltidsmandskabet Esbjerg Kommune? Svar 30: Ja, det kan bekræftes. Spørgsmål 31: Det fremgår at tilbudsgiver skal betale for miljøindsatser for op til 24 timer. Kan det bekræftes at også tilbudsgiver for dækket omkostninger når indsatsen vare mere end 24 timer? Svar 31: Spørgsmål 32: Det fremgår at afgangstiden for station Bramming er 5 min. Kan det accepteres at afgangstiden i stedet fastsættes efter reglerne i beredskabsloven, dvs. at kravet til afgangstiden pt. er 5 min? Svar 32: Jævnfør udbudsmaterialet, er afgangstiden på station Bramming 5. minutter. Såfremt Brand & Redning på et senere tidspunkt ændrer den risikobaserede dimensionering til ændrede afgangstider, vil dette blive forhandlet med tilbudsgiver. Spørgsmål 33: Hvad er hyppigheden og omfanget af prøvealarmeringer? Svar 33: Max. 1 gang årligt. Spørgsmål 34: Tilbudsgiver gør opmærksom på, at tilbudsgiver alene kan tegne en produktansvarsforsikring for eget materiel. Kommunen bør derfor tegne produktansvarsforsikringen på egnet materiel. Dette ønskes derfor præciseret i teksten. Svar 34:

8 Det bekræftes, at tilbudsgiver alene skal tegne produktansvarsforsikring for eget materiel. Spørgsmål 35: Af afsnit 22 (bilag 1) fremgår det, at en hver tilsidesættelse af leverandørens forpligtigelser, som f.eks. forsinkelse, er en misligholdelse. Kan det accepteres, at nedenstående forhold vurderes, inden forsinkelsen betragtes som en misligholdelse. Formålet skal være, at der foretages en vurdering af, om forholdene skyldes en årsag, som ligger uden for leverandørens kontrol, hvorefter der ikke vil være tale om en "væsentlig forsinkelse" i kontraktlig forstand. Det drejer sig om følgende forhold: - Vejrlig, der kræver nedsat hastighed af hensyn til trafiksikkerheden. - Trafikale hindringer, herunder større vejarbejder, færdselsuheld, midlertidige vejomlægninger og lignende, som indebærer, at fremkørselstiden bliver langsommere eller kørevejen længere end forudsat ved risikodimensioneringen og fastsættelsen af udrykningstiderne. - Teknisk nedbrud og fejl i 112-alarmcentral eller lignende og som ikke beror på Falcks egne forhold. - Forkert eller upræcis angivelse af skadessted og/eller kørevej fra 112. Svar: Ja, det kan accepteres. Spørgsmål 36: Det fremgår at brud på tavshedspligten vil være en væsentlig misligholdelse. Tilbudsgiver vil gerne henstille til, at foretages en konkret væsentlighedsvurdering i forhold til den situation, hvor tavshedspligten er brudt, således at et brud på tavshedspligten ikke pr. automatik udløser "væsentlig misligholdelse" og dermed potentielt ophør af kontrakten. Tilbudsgiver henstiller derfor til alternativ formulering, evt. at brud på tavshedspligten betragtes som misligholdelse (og dermed ikke væsentlig misligholdelse). Svar 36: Nej, dette kan ikke accepteres. Det understreges, at der alene er tale om en ret og ikke en pligt for ordregiver til at kunne hæve kontrakten. Det vil naturligvis bero på en konkret væsentlighedsbedømmelse, sat i forhold til den retlige konsekvens (ophævelse af kontrakten). Spørgsmål 37: Det fremgår at leverandøren er forpligtet til altid at overholde alle love mv. Det ønskes tilføjet, at relevante dele af aftalen kan tages op til forhandling, såfremt lovændringerne har en væsentlig økonomisk betydning for kontrakten. Svar 37: Det kan accepteres, at det tilføjes, at relevante dele af aftalen kan af begge parter tages op til forhandling, såfremt lovændringerne har en væsentlig økonomisk betydning for kontrakten. Spørgsmål 38: Kan følgende afsnit accepteres som supplement til kontraktens afsnit om erstatning: Leverandøren er erstatningsansvarlig efter dansk rets almindelige erstatningsregler, idet leverandøren dog ikke er ansvarlig for driftstab, tabt avance eller andet indirekte tab.

9 Den samlede erstatningspligt for leverandøren i forhold til denne aftale begrænses, hvor lovgivningen tillader det til 10 mio. kr. pr. hændelse, dog maksimalt 20 mio. kr. pr. kontraktår. Svar 38: Ja, begge afsnit kan accepteres. Spørgsmål 39 Kan det bekræftes at krav til brugervenlighed og ergonomi, er under forudsætning af at køretøjer altid kan fremføres til skadesstedet, således at der her udelukkende tænkes på, de allerede kendte problemstillinger omkring løft af pumper og andet tungt udstyr fra køretøjerne? Svar 39: Spørgsmål 40 Under pakningslisterne for de enkelte køretøjer fremgår følgende tekst i højre kolonne "(Generator, Overtryksblæser, Save)" eller "(Pumper, Generator, Motorsave)", har denne tekst en betydning? Svar 40: Refererer til tændrør og reservedele til nævnte udstyr i venstre kolonne. Spørgsmål 41: Af pakningslisten fremgår der at køretøjet skal være oppakket med kæder til kæderedning. Tilbudsgiver gør opmærksom på at brug af kæderedning kræver et 1 dagskursus. Kan det bekræftes at kommunen ønsker at anvende kæderedning og at mandskabet derfor skal uddannes i kæderedning? Svar 41: Spørgsmål 42: Kan det accepteres, at tilbudsgiver sætter mindre logo på siden af køretøjerne? Svar 42: Dette kan ikke accepteres. Designmanualen skal følges. Spørgsmål 43: Vil kravene til supplerende markeringer være opfyldt, hvis der tages udgangspunkt i de køretøjer, som idag er ejet af Esbjerg kommune? Svar 43:

10 Spørgsmål 44: Det fremgår at udrykningstiden fra station Esbjerg skal være 10 minutter i tættere bebyggede områder. Det gøres opmærksom på at det ikke vil være muligt at nå områderne Tjæreborg og Hjerting/Sædding indenfor de 10 minutter. Tilbudsgiver har kontrolleret udrykningstiden ved gentagende målinger. Kan det accepteres at udrykningstiden for disse områder ændres til 15 minutter? Svar 44: Udrykningstiderne er beregnet ud fra beredskabsstyrelsens ODIN-system. I henhold til dette skulle udrykningstiderne kunne overholdes. Spørgsmål 45: Kan det oplyses hvor mange holdledermøder samt varigheden heraf, der forventes afholdt pr. år? Svar 45: Max. 2 af ca. 1½ times varighed. Spørgsmål 46: Kan det oplyses hvor mange personalemøder samt varigheden heraf, der forventes afholdt pr. år? Svar 46: 0-1 personalemøde årligt af ca. 1½ times varighed. Spørgsmål 47: Det fremgår, at tilbudsgiver skal betale for brug af eksterne kommunale beredskaber og entreprenørmateriel de første 24 timer. Kan det oplyses, hvor mange omkostninger udbyder har haft hertil de sidste tre år? Tilbudsgiver gør opmærksom på, at der vil være en økonomisk risiko forbundet med disse omkostninger, og det derfor er nødvendigt at indregne en vis sikkerhedsmargin, tilbudsgiver henstiller derfor til at kommunen selv dækker disse omkostninger, tilsvarende den nuværende praksis. Svar 47: Ordregiver accepterer, at den nuværende praksis fortsætter, således at ordregiver selv afholder de beskrevne omkostninger. Spørgsmål 48: Hvilke omkostninger har der været til forureningsuheld udover timebetaling de sidste 3 år? Svar 48: Ca ,- kr.

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider:

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Login jsm Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 76 16 10 47 Esbjerg Kommunes serviceniveau på beredskabsområdet. Denne beskrivelse bygger på den

Læs mere

Nærværende kontrakt er en integreret del af det samlede udbudsmateriale.

Nærværende kontrakt er en integreret del af det samlede udbudsmateriale. Bilag nr. 1 Kontraktsudkast Nærværende kontrakt er en integreret del af det samlede udbudsmateriale. Kontrakten skal ikke udfyldes af leverandør. Kontrakten udfyldes af ordregiver i tilfælde af en aftaleindgåelse.

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse Den nugældende bekendtgørelse nr. nr. 765 af 03. august 2005 om risikobaseret kommunalt redningsberedskab som ændret ved bekendtgørelse nr. nr. 872 af 6. juli 2007 Beredskabsstyrelsens udkast til en ny

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

Notat. Den 11. februar Besvarelse af afklarende spørgsmål 2 udbud af abonnementer på bygnings- og autoassistance til Aarhus Kommune

Notat. Den 11. februar Besvarelse af afklarende spørgsmål 2 udbud af abonnementer på bygnings- og autoassistance til Aarhus Kommune Notat Den 11. februar 2013 Besvarelse af afklarende spørgsmål 2 udbud af abonnementer på bygnings- og autoassistance til Aarhus Kommune De afklarende spørgsmål, som yderligere er stillet i forbindelse

Læs mere

Bilag 7. Aftale om vagtcentralordningen. mellem. Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab/Vagtcentralen

Bilag 7. Aftale om vagtcentralordningen. mellem. Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab/Vagtcentralen Bilag 7 Aftale om vagtcentralordningen mellem Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab/Vagtcentralen Denne aftale er gældende for perioden: 1. januar 2016 31. december 2017

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Annoncering Tilbud på hjælp ved fald i hjemmet Ydelse: Kvalitetsstandard for personlig og praktisk hjælp Lov om Social service 83

Annoncering Tilbud på hjælp ved fald i hjemmet Ydelse: Kvalitetsstandard for personlig og praktisk hjælp Lov om Social service 83 Annoncering Tilbud på hjælp ved fald i hjemmet Ydelse: Kvalitetsstandard for personlig praktisk hjælp Lov om Social service 83 I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige offentligt støttede

Læs mere

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen.

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen. Greve Kommune Solrød Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Greve og Solrød Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 21. august 2012 Greve

Læs mere

REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE

REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE 2016 REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE 1 2016 I HALSNÆS KOMMUNE Denne beretning er på given foranledning udarbejdet til Halsnæs Kommune, for at klarlægge servicemålenes indfrielse. Det skal bemærkes,

Læs mere

- Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/ Spørgsmål nr og svar dertil offentliggjort d. 28/

- Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/ Spørgsmål nr og svar dertil offentliggjort d. 28/ Kolding Kommune Spørgsmål og svar vedr. udbud på vægterkørsel - Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/07-2016 - Spørgsmål nr. 2-33 og svar dertil offentliggjort d. 28/07-2016 Nr. Spørgsmål

Læs mere

Bilag 6. Aftale om brandslukning mv. mellem. Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab

Bilag 6. Aftale om brandslukning mv. mellem. Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab Bilag 6 Aftale om brandslukning mv. mellem Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab Denne aftale er gældende for perioden: 1. januar 2016 31. december 2017 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge.

Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge. Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge. Samarbejdet vedrørende det kommunale redningsberedskabs operative opgaver,

Læs mere

Beredskabsplan Orø. Dato: 13/ Rev: Initialer: TC/LH

Beredskabsplan Orø. Dato: 13/ Rev: Initialer: TC/LH Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse og øvelser 8. Instruks. INDLEDNING.

Læs mere

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance 2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance Bestyrelsen orienteres om, at Tårnby Kommune har meddelt Hovestadens Beredskab, at kommunen ikke ønsker at indgå en aftale om assistance

Læs mere

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD 2018-2021 Oplæg til serviceniveauet er et overordnet udtryk for den hjælp, borgerne kan forvente at få fra Vestsjællands

Læs mere

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR Bilag 1 Ydelsesbeskrivelse for Østsjællands Beredskab leverance af brandberedskab (First respond) i Lejre Øst for perioden 2018-2019 for Vestsjællands Brandvæsen version 1,2 I forlængelse af notat pr.

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 01-09-2009 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Beredskabskommissionen,

Læs mere

Beredskabsplan Reersø.

Beredskabsplan Reersø. Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Reersø. Side 1 af 5 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Dragør Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 18. december 2013 Dragør Kommune indsendte

Læs mere

Beredskabsplan Nekselø

Beredskabsplan Nekselø Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Nekselø Side 1 af 6 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse DOKUMENTATION OG VEJLEDNING Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN Denne definitionsvejledning er en hjælp til at sikre ensartet indtastning i de enkelte felter i ODIN.

Læs mere

Placering af vandtankvogne i slukningsområdet.

Placering af vandtankvogne i slukningsområdet. 21. februar 2011 Placering af vandtankvogne i slukningsområdet. På Beredskabskommissionsmødet den 11. februar blev det drøftet om flytningen af den ekstra vandtankvogn fra Allingåbro til Rønde var en beredskabsfaglig

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2013 et samlet nettodriftsbudget på 17,3 mio. kr. Budgettet udgør 0,34 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

Beredskabsplan Sejerø

Beredskabsplan Sejerø Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Sejerø Side 1 af 6 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen Trekantområdets Brandvæsen Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen 28. september 2016 Beredskabsstyrelsen har modtaget forslag

Læs mere

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/ CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN)

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/ CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN) Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/010059 CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN) Rapport om Beredskabsstyrelsens tilsyns- og rådgivningsbesøg

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Skanderborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 25. september 2013 Skanderborg Kommune

Læs mere

DRIFTSRAPPORT 2. Kvartal 2014

DRIFTSRAPPORT 2. Kvartal 2014 Kilde: ODIN, GIS kort, Beredskabsstyrelsen April - juni 82 opgaver kørt af Falck. 7 indsatsledereftersyn og udkald af det frivillige beredskab 1/10 Varde Kommune 2. kvartal. 2014 Opgave- og stationsfordeling:

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Dagsorden torsdag den 7. april 2011 Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Til orientering...2 3. Kvartalrapport 4 kv 2010...4

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Middelfart Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. august 2013 Middelfart Kommune

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Haderslev Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 16. april 2013 Haderslev Kommune indsendte

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Udbud af landinspektørydelser

Udbud af landinspektørydelser Udbud af landinspektørydelser Spørgsmål stillet den 2. februar 2017 Spørgsmål vedr. udbudsbetingelser: Af udbudsbetingelsernes pkt. 6.4 fremgår det, at som mindstekrav kræves, at ansøger opfylder kravene

Læs mere

DRIFTSRAPPORT 1. Kvartal 2014

DRIFTSRAPPORT 1. Kvartal 2014 Kilde: ODIN, GIS kort, Beredskabsstyrelsen Januar-Marts 70 opgaver kørt af Falck. 8 indsatsledereftersyn og udkald af det frivillige beredskab 1/7 Varde Kommune 1. kvartal. 2014 Opgave- og stationsfordeling:

Læs mere

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser.

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser. Beredskab & Sikkerhed Vestergrave 30 8900 Randers C Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for Beredskab & Sikkerhed (dimensioneringsplanen) 01. november 2018 Beredskabsstyrelsen har den

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Faxe Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. september 2012 Faxe Kommune har den 2. august

Læs mere

Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen

Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen Et minuts beredskab. ISL + HL + 3-4 brandmænd. (standard udrykning) Fem minutters beredskab. HL + 5 brandmænd (tilkald af deltid/fast) Vagtfri grupper. 10HL + 30 brandmænd

Læs mere

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer )

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) AFTALE [indsæt udkastdato] Mellem [Navn] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) og [HOFOR Spildevand København A/S] Ørestads Boulevard 35 2300 København S [Cvr.nr. 26043182] ( HOFOR ) Om

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Vordingborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 6. august 2013 Vordingborg Kommune

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 28. april 2017 Mødetid: 14:20 Mødested: Gammelgårdsvej 6, Klakring, 7130 Juelsminde Peter Sørensen Kirsten Terkilsen Jørgen Korshøj

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere

RETTELSESBLAD OPDATERES LØBENDE

RETTELSESBLAD OPDATERES LØBENDE Dette dokument indeholder rettelserne til Udbud af aftalekompleks omfattende udførelsen af serviceopgaver på Aalborg Havns områder. Dokumentet opdateres løbende. RETTELSESBLAD OPDATERES LØBENDE Side 1

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

for vagtcentralydelser under beredskabsområdet i Esbjerg Kommune.

for vagtcentralydelser under beredskabsområdet i Esbjerg Kommune. Byrådssekretariatet Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 14. september 2011 Login jsm Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 76 16 10 47 Udbudsmateriale for vagtcentralydelser under beredskabsområdet

Læs mere

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Udtalelse fra Beredskabsstyrelsen Kommentarer til udtalelse Generel indledning

Læs mere

HANDELSBETINGELSER 2016

HANDELSBETINGELSER 2016 HANDELSBETINGELSER 2016 AnnebergDesign v/ Jacob Anneberg Vestermarken 6 6670 Holsted CVR: 36355417 kontakt@annebergdesign.dk (+45) 2616 8839 Formål og omfang Disse betingelser fastlægger de nærmere vilkår

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen Oktober 2010

Vestegnens Brandvæsen Oktober 2010 BilagKB_110426_pkt.18_02 Tillæg af december 2010 til notat vedrørende Beregning og afdækning af besparelsesforslag samt redegørelse vedrørende vagtcentral Vestegnens Brandvæsen Oktober 2010 Udarbejdet

Læs mere

Falcks bemærkninger til de økonomiske beregninger for en evt. kommunal hjemtagning af brandslukningsopgaven

Falcks bemærkninger til de økonomiske beregninger for en evt. kommunal hjemtagning af brandslukningsopgaven Falcks bemærkninger til de økonomiske beregninger for en evt. kommunal hjemtagning af brandslukningsopgaven 1. Resume. Falck vil hermed som bidrag til debatten om Faxe Kommunes beredskabs fremtid kommentere

Læs mere

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING 30. DECEMBER Indholdsfortegnelse

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING 30. DECEMBER Indholdsfortegnelse DOKUMENTATION OG VEJLEDNING 30. DECEMBER 2011 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN Denne definitionsvejledning er en hjælp til at sikre ensartet indtastning i de enkelte

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 17. august 2018 Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 Side 1 af 14 Beredskabsstyrelsen udkast til udtalelse findes i sin fulde længde side 8-14. Nr. Resumé af

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering

Risikobaseret Dimensionering Side : 1 s opbygning og organisation er i dag opbygget således, at hver af de 5 kommuner har nedsat en beredskabskommission som via beredskabschefen varetager beredskabets daglige ledelse. I Ryslinge kommune

Læs mere

Prisaftale på briller

Prisaftale på briller 09-12-2014 Jette Linnemann Direkte: 7257 7285 Mail: jli@jammerbugt.dk Prisaftale på briller Sagsnr.: 88.08.17-Ø54-1-14 Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Og 1: Kontrakt, type og formål. Denne

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering Notat Haderslev Kommune Brand og Redning Solsikkevej 2 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 brand@haderslev.dk www.haderslev.dk/brand 18. august 2013 Sagsident: 13/12920 Dir. tlf. 74 34 24 01 esge@haderslev.dk

Læs mere

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Beredskab Fyn Kontrakt om brandslukningsydelsen Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Udbud af brandslukningsydelsen Beredskab Fyn Side 1 af 7 Indhold 1 Parterne... 3 2 Aftalegrundlaget...

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune. Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune.

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune. Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune. Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune. Version 1.1 Januar 2013 Greve Brandvæsen, Lunikvej 6-8, 2670 Greve Tlf. 43 95 01 02 Indholdsfortegnelse

Læs mere

NOTAT. 4. februar 2013 STAB OG SEKRETARIAT. Udviklingsteam & Operativ Ledelse Bag Rådhuset København V.

NOTAT. 4. februar 2013 STAB OG SEKRETARIAT. Udviklingsteam & Operativ Ledelse Bag Rådhuset København V. NOTAT Vedr. spørgsmål fra Socialborgmester Mikkel Warming om de beredskabsmæssige konsekvenser er afdækkede i forbindelse med godkendelse af indstilling vedr. Tilpasningsplan Københavns Brandvæsen (Dok.

Læs mere

FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE LAGRE J-6 TINGSKOVVEJ 3 7000 FREDERICIA

FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE LAGRE J-6 TINGSKOVVEJ 3 7000 FREDERICIA FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE LAGRE J-6 TINGSKOVVEJ 3 7000 FREDERICIA 2 Ekstern beredskabsplan FDO J-6 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3

Læs mere

Aftale vedr. tandprotesebehandling til pensionister

Aftale vedr. tandprotesebehandling til pensionister Aftale vedr. tandprotesebehandling til pensionister Nærværende aftale er en integreret del af det samlede udbudsmateriale. Parterne er: Slagelse Kommune, Center for Børn og Familie Afdeling for voksne

Læs mere

3 Aftalen Denne aftale er en aftale mellem ordregiver på den ene side og tilbudsgiver på den anden. Aftalen løber i 4 år.

3 Aftalen Denne aftale er en aftale mellem ordregiver på den ene side og tilbudsgiver på den anden. Aftalen løber i 4 år. INDSAMLING AF STORSKARLD I ETAGEEJENDOMME BILAG 5 UDKAST TIL AFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Affaldshåndtering A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 31592593 i det følgende kaldet ordregiver,

Læs mere

Kontrakt. tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY. mellem

Kontrakt. tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY. mellem Kontrakt om tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY mellem Forsvarsministeriets Nyt Kampfly Program Præstøgade 20, 2100 København

Læs mere

Veluddannede medarbejdere og ledere, der håndterer forebyggelse og indsatser kompetent

Veluddannede medarbejdere og ledere, der håndterer forebyggelse og indsatser kompetent Bilag 7: Operativ kapacitet Beredskab arbejder effektivt for Rettidig og rigtig indsats, når beredskabet rykker ud Veluddannede medarbejdere og ledere, der håndterer forebyggelse og indsatser kompetent

Læs mere

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet.

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Notat Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Lovgivningen. Lovbekendtgørelse nr. 137 af 1. marts 2004 (beredskabsloven) 1. Redningsberedskabets opgave

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering for Faaborg-Midtfyn Kommune, 2012, supplerende

Risikobaseret Dimensionering for Faaborg-Midtfyn Kommune, 2012, supplerende Til Beredskabsstyrelsen Center for Beredskabstilsyn og Rådgivning Datavej 16 3460 Birkerød Att.: Elsebeth Grinvalds Bent Jørgensen Beredskabsstyrelses sag nr.: 2010/018610 Risikobaseret Dimensionering

Læs mere

Stations dimensionering på Djursland anno 2013.

Stations dimensionering på Djursland anno 2013. Stations dimensionering på Djursland anno 2013. Version 1.0 Denne dimensionering bygger på kommentar, henvisninger og anbefalinger fra den dimensionering Anders Enggaard har analyseret sig frem til. Analyse

Læs mere

Assens Kommune Spørgsmål & Svar I

Assens Kommune Spørgsmål & Svar I Assens Kommune Spørgsmål & Svar I Spørgsmål 1 Vedr. punkt 1.4 Opsigelse Vil kommunen ændre udbuddet, så begge parter i stedet kan opsige aftalen med 6 måneders varsel uden særlig årsag, også i en eventuel

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til Mariagerfjord Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til 27. oktober 2010 revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Mariagerfjord

Læs mere

STRUER BEREDSKAB Risikobaseret dimensionering af beredskabet Oplæg til Serviceniveau 2013

STRUER BEREDSKAB Risikobaseret dimensionering af beredskabet Oplæg til Serviceniveau 2013 STRUER BEREDSKAB Risikobaseret dimensionering af beredskabet Oplæg til Serviceniveau 2013 Risikobaseret dimensionering af beredskabet Serviceniveau Mål Struer Kommunes borgere, institutioner og virksomheder

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere GARTNERENTREPRISE BILAG 5 UDKAST TIL RAMMEAFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Service A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 32768024 i det følgende kaldet ordregiver, og med undertegnede [Modparts

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering Greve / Solrød Kommune Velkommen til det fælles Beredskabskommisionsmøde.

Risikobaseret Dimensionering Greve / Solrød Kommune Velkommen til det fælles Beredskabskommisionsmøde. 2012 Velkommen til det fælles Beredskabskommisionsmøde. Onsdag den 6. juni 2012 1. Lovgrundlag 2. Risikoprofil 3. Vandforsyning 4. Motorvejsbyggeri 5. Serviceniveau 6. Teknisk ledelse 7. Første udrykning

Læs mere

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Bilag 4: Aftaler Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Juli 2013 1. Aftaler om vederlagsfri assistance 1.1 Sorø Kommune 1.2 Kalundborg Kommune 1.3 Odsherred Kommune 1.4 Ringsted Kommune 1.5 Lejre Kommune

Læs mere

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab September 2010. Ændringer til Retningslinjer for indsatsledelse

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab September 2010. Ændringer til Retningslinjer for indsatsledelse Ændringer til Retningslinjer for indsatsledelse I Retningslinjer for indsatsledelse fra januar 2009 er foretaget en række ændringer. De indførte ændringer er oplistet nedenfor og udformet i et format,

Læs mere

Bilag 5: Udrykningsstatistikker.

Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Indhold Generelt for statistikken.... 3 Datagrundlaget for statistikken... 3 Kvalitetssikring af datagrundlaget... 3 Følgende er taget med i statistikken:... 3 Statistik

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

Vareindkøbsaftale vedrørende

Vareindkøbsaftale vedrørende vedrørende Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Sagsnr. 18/00239 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør 25 Haderslevvej 3000 Helsingør Repræsenteret

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

Etablering af horisontalt samarbejde mellem Beredskabsstyrelsen og Bornholms Regionskommune

Etablering af horisontalt samarbejde mellem Beredskabsstyrelsen og Bornholms Regionskommune 4000453 ILS/MPJ Etablering af horisontalt samarbejde mellem Beredskabsstyrelsen og Bornholms Regionskommune 1. INDLEDNING OG SAMMENFATNING Forsvarsministeriet har på et møde den 19. juni 2018 anmodet om

Læs mere

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011.

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011. Frederikssund Kommune Halsnæs Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Frederikssund og Halsnæs Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Læs mere

Analyseskema - oplæg til serviceniveau RBD

Analyseskema - oplæg til serviceniveau RBD Analyseskema - oplæg til serviceniveau RBD 2018-2021 Emne: nr. 12 organisering af indsatsledervagten i VSBV Indstilling / analyse opdrag: 1. Der arbejdes videre med harmonisering af indsatsledervagten

Læs mere

Notat. Notat vedr. muligheder for stigemateriel

Notat. Notat vedr. muligheder for stigemateriel Notat Notat vedr. muligheder for stigemateriel Nærværende notat redegør for muligheder for etablering af beredskab til imødegåelse af ny risici i form af brand- og redningsindsats i bygninger i mere end

Læs mere

Arbejdsopgaver for beredskabsforbundet Djursland kreds. Bilag A

Arbejdsopgaver for beredskabsforbundet Djursland kreds. Bilag A Arbejdsopgaver for beredskabsforbundet Djursland kreds Side: 1/13 Indhold Vedligeholdelse...2 Behandlerplads...3 Eftersøgningsopgaver...4 Forplejning / Indkvartering...5 Indsats...6 Kommandostade...8 Måleberedskab...9

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering

Risikobaseret Dimensionering Side : 1 s opbygning og organisation er i dag opbygget således, at Faaborg Midtfyn Kommune har nedsat en beredskabskommission som via beredskabschefen varetager beredskabets daglige ledelse. Den operative

Læs mere

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Nykøbing Falster, rev 1, februar 2017 J.nr. 07.01.05G-00 Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Entreprisekontrakt Delentreprise 1 Februar 2017 1 Indhold 1. PARTERNE... 3 2. Aftalegrundlaget...

Læs mere

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Vareindkøbsaftale Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Marts 2019 Sagsnr. Dok.nr. 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør

Læs mere

Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab

Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab 1 BEREDSKABSSTYRELSEN April 2010 Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab (risikobaseret dimensionering) Dette forslag til disposition

Læs mere

Der er indkommet følgende spørgsmål til Lolland Kommunes udbud på Bygningsscreening og miljøkortlægning for PCB, asbest og bly.

Der er indkommet følgende spørgsmål til Lolland Kommunes udbud på Bygningsscreening og miljøkortlægning for PCB, asbest og bly. Spørgsmål og svar nr. 7: Der er indkommet følgende spørgsmål til Lolland Kommunes udbud på Bygningsscreening og miljøkortlægning for PCB, asbest og bly. Spørgsmål 1: Lige et par spørgsmål til kontrakten:

Læs mere

Serviceniveau Indhold

Serviceniveau Indhold Indhold Side 12 Nuværende og fremtidigt vagtsystem Side 1 Indholdsfortegnelse Side 13 Vandforsyning Side 2 Forord Side 14 Uddannelse/øvelser Side 3 Risikoprofil Geografisk placering Side 15 Krigsmæssige

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere