Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11"

Transkript

1 Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

2 Administration Organisation Opret ny organisation I organisationsvælgeren vælges det rette niveau hvorpå den nye organisationen skal placeres. Herefter trykkes der på Tilføj ny umiddelbart til højre for organisationsvælgeren. I det nye vindue der herefter dukker op, indskrives navnet på den nye organisation samt EAN nummer og der trykkes på tilføj. Hefter kan øvrige informationer om den nye organisation udfyldes som anført under de relevante punkter afsnitte om organisationer. Organisationsopsætning Som udgangspunkt åbnes administration af den aktuelle organisation, men man kan via organisationsvælgeren administrere en vilkårlig organisation i organisationshierarkiet. Ved at vælge en organisation, kan man administrere organisationsdata, grupper og brugere for den. Vælges en anden organisation end toporganisationen, kan der være informationer, der er nedarvet og derfor ikke kan rettes for organisationen. Dette er beskrevet nærmere i afsnittet om nedarvning. Det er muligt at påføre følgende stamoplysninger for en organisation: Organisationsnavn CVR-nummer EAN-nummer SE-nummer P-nummer DUNS-nummer Stamoplysningerne bruges til at identificere organisationen ifm. indlæsning af kataloger eller afsendelse af ordrer. Kun organisationsnavnet er påkrævet, imens de resterende felter er valgfrie. En organisation er som udgangspunkt aktiv. Dvs. organisationen er i brug og kan benyttes af brugere til f.eks. ordreafsendelse. Hvis en organisation ikke længere skal benyttes, sættes organisationen inaktiv ved at fjerne fluebenet i checkboksen ud for Aktiv. Det er muligt at aktivere organisationen igen ved at sætte fluebenet igen. Ændringen træder i kraft med det samme. Information, man sjældent ændrer - det være sig SE-nummer, P-nummer eller DUNS, samt boksene til nedarvning - er i udgangspunktet foldet sammen, så at administrationsbilledet er så overskueligt som muligt.

3 Adresser Under stamdata angives ligeledes de adresser, der skal kunne vælges som hhv. leverings- og faktureringsadresser af brugerne. Der er tre typer af adresser i Tricommerce: Leveringsadresser Faktureringsadresser Juridisk adresse Man kan angive en eller flere adresser for en organisation. En adresse oprettes ved at klikke på Tilføj adresse og indtaste adresseinformationer. Når alle felter er udfyldt, gemmes adressen automatisk (click tab-knappen i sidste indtastningsfelt). Adressen kan ændres igen ved at klikke på rediger-ikonet til højre for den givne adresse, eller slettes ved at klikke på x et til højre for adressen. Slettede adresser inaktiveres i praksis, således at adresserne kan fremgå af historikken. Slettede adresser fjernes fra visningen med det samme. For hver adresse er det muligt at angive, om den er hhv. en leverings- og/eller faktureringsadresse. Det er denne markering, der styrer, om en bruger kan vælge den pågældende adresse i levringseller fakturerings-drop down-listen på en ordre. Markeringen angiver ligeledes, om adressen vises i drop down-listerne for Primær leverings- eller faktureringsadresse. Når en adresse vælges i en af disse to drop downs, bliver den pågældende adresse sat som standard for alle ordrer i organisationen. Brugerne har dog mulighed for at vælge en anden adresse på ordren. Den juridiske adresse på organisationen skal oprettes og sættes. Der kan være sammenfald imellem den juridiske adresse og en leverings- eller faktureringsadresse. Nedarvning Det er muligt på en given organisation at angive rettigheder for nedarvning. Det er dels, hvad organisationen skal nedarve fra organisationen, der ligger over i hierarkiet, og dels hvad organisationen tillader, at dens underorganisationer må nedarve. Nedarvning er et stærkt princip, der kan gøre administrationen af store organisationer meget nemmere. Man kan f.eks. indlæse alle kataloger på topniveau og tillade nedarvning til underorganisationer, således at alle kataloger håndteres ét sted og ikke skal indlæses flere steder i organisationen. Nedarvning vil grundlæggende sige, at man får alle informationer for et givent område foræret af en organisation højere oppe i hierarkiet. Nedarvningen knytter sig altid til organisationen lige over eller organisationerne lige under den pågældende organisation i organisationshierarkiet. Disse organisationer kan så igen nedarve fra deres overliggende organisationer, og det er således i princippet muligt, at alle underorganisationer nedarver information fra det absolutte topniveau.

4 Det er muligt at nedarve følgende: Organisationsinfo - Alle stamdata for en organisation som f.eks. CVR eller EAN-nummer. Nummerserie - Et antal organisationer (eller alle) kan dermed dele den samme nummerserie, så alle ordrer afgivet følger samme unikke nummerserie i hele organisationshierarkiet. Dimensionsmodel - Flere organisationer kan benytte samme dimensionsmodel men eksempelvis kun have adgang til en delmængde af værdierne vha. grupper. Adresser - Flere organisationer kan dele de samme leverings- og faktureringsadresser. Brugere - Organisationer kan dele brugere, således at brugere ikke skal oprettes særskilt for hver enkelt organisation. Grupper - Organisationer kan dele grupper. Roller - Roller nedarves normalt fra top-niveauet, således at alle brugere i hele organisationshierarkiet har mulighed for at få tildelt det samme sæt af roller og rettigheder. Workflows - Der kan opsættes godkendelses-workflows. Disse kan med fordel nedarves fra topniveauet, så vedligeholdelsen bliver nem. Kataloger - Kataloger kan f.eks. indlæses på top-niveauet og nedarves til samtlige underliggende organisationer. Hvis en organisation kun skal have adgang til udvalgte kataloger, oprettes en gruppe indeholdende de valgte kataloger. Favoritlister - Favoritlister kan f.eks. oprettes centralt på et top-niveau i organisationshierarkiet og nedarves til udvalgte eller alle underliggende organisationer. Dette er en måde at sende favoritlister ud til brugerne fra centralt hold. Favoritliste nedarvning kræver også katalognedarvning, da de samme varelinier skal være tilgængelige. Ved hjælp af nedarvning kan man altså styre opsætningen for hele organisationshierarkiet uden at skulle ind på hver enkel organisation og lave en ændring. OBS: da ændringer i nedarvningsregler kan have større konsekvenser for den generelle opsætning og brugeres funktionalitet og rettigheder, vil man når man foretager ændringer i nedarvningsprincipperne blive bedt om at bekræfte at man ønsker at ændre opsætningen, jf. skærmprint nedenfor.

5 Brugere Opret ny bruger Brugere er oprettet med tilknytning til en organisation og kan nedarves til underliggende organisationer (så man ikke skal oprette samme bruger flere gange i organisationshierarkiet og kan have roller i flere organisationer parallelt). Brugere kan dog også oprettes direkte i en underorganisation, hvorved disse kun vil have adgang til den pågældende organisation (uden nedarvning). Brugere oprettes og vedligeholdes på fanebladet Brugere i administrationen. Alle brugere for en given organisation vises i brugerlisten til venstre. Det er muligt at søge i brugerlisten ved at indtaste et navn og trykke Enter. Når en bruger vælges, vises brugerinformationerne til højre for brugerlisten. Listen indeholder som udgangspunkt alle aktive brugere. Inaktive brugere til tilføjes ved til tilvælge Medtag inaktive brugere under den udvidede søgning i søgefeltet nederst. Nye brugere oprettes ved klik på knappen Ny bruger under brugerlisten nederst til venstre, hvorefter brugerinformationen indtastes.

6 Brugerid skal være unikt på tværs af kunder. Leverandøren anbefaler, at medarbejderens adresse benyttes som brugerid. Adgangskoden indtastes to gange identisk og gemmes, når der klikkes OK. Adgangskoder bør være min. 6-8 karakterer lang og indeholde en blanding af store og små bogstaver samt tal. Man kan vælge, om brugeren skal skifte adgangskode ved næste (første) login, hvilket gøres ved at sætte flueben ud for teksten. Når en bruger er oprettet ved klik på Opret bruger, skal denne tilknyttes en gruppe eller rolle for at styre brugerens rettigheder i Tricommerce. Rediger bruger Når en bruger vælges i brugerlisten til venstre, vises brugerens stamdata - felter markeret med * herunder er obligatoriske: Bruger-id* Fornavn* Efternavn* Telefonnr. * Sprog Aktiv Loginorganisation Når et felt udfyldes eller ændres, bliver data automatisk gemt, når et nyt felt aktiveres. Bruger-id og adgangskode benyttes, når brugeren skal logge på Tricommerce. Bruger-id skal være unikt i Tricommerce, og kan f.eks. være brugerens -adresse. Fornavn, efternavn, telefonnr. og benyttes ifm. ordreafsendelse til leverandøren, hvor brugerens kontaktoplysninger vises som kontaktinfo for rekvirenten/indkøberen på ordren. Sprog angiver applikationssproget for brugeren, hvilket er standard-sproget, der vises for brugeren ifm. login i Tricommerce. Sproget kan ligeledes vælges på login-boksen. Man kan angive ny adgangskode ved klik på Skift password. Adgangskoden skal indtastes ens to gange. Hvis den aktuelle brugers egen adgangskode skal skiftes, skal den nuværende og den nye adgangskode angives.

7 Hvis brugeren skal tvinges til at skifte adgangskode ved næste login, sættes flueben ved dette. Ændringen gemmes automatisk. Adgangskoden kan ligeledes skiftes på login-siden, hvor man kan anmode om at få tilsendt en med et link, hvorfra man kan angive en ny adgangskode. Det er i Tricommerce muligt at have flere roller i flere forskellige organisationer. Hvis man har rettigheder i flere organisationer, kan man skifte mellem disse øverst til højre på tandhjuls-ikonet. På brugeren angiver man den standard-organisation, som brugeren altid skal komme til lige efter login. Aktive og inaktive brugere Alle brugere for en given organisation vises i brugerlisten til venstre. Det er muligt at søge i brugerlisten ved at indtaste et navn og trykke Enter. Når en bruger vælges, vises brugerinformationerne til højre for brugerlisten. Listen indeholder som udgangspunkt alle aktive brugere. Inaktive brugere til tilføjes ved til tilvælge Medtag inaktive brugere under den udvidede søgning i søgefeltet nederst.

8 En bruger gøres inaktiv ved at fjerne flubenet i boxen "aktiv" under brugeroplysninger. Angiv rettigheder for bruger I panelet til højre vises adgangs- og rettighedsstyringen for den valgte bruger. Det er her muligt at angive: Tilknytning til en eller flere grupper En eller flere roller Se de organisationer, hvor den pågældende bruger har adgang/rettigheder Tilknytningen til en eller flere grupper direkte på brugeren svarer til at knytte brugeren til den pågældende grupper under fanebladet grupper. Med tilknytning til en gruppe kan man arve roller, indkøbsgrænse og standard-godkender derfra. Man kan ligeledes få adgang til f.eks. kataloger eller favoritlister, der er delt med gruppen. På fanebladet roller listes de forskellige moduler, der er i Tricommerce-løsningen. Her kan man for hvert modul sætte en eller flere roller for brugeren i den aktuelle organisation. Afhængigt af nedarvningsrettighederne kan brugeren arve samme roller i de underliggende organisationer automatisk. På fanebladet Organisationer vises de organisationer, hvor brugeren har adgang/rettigheder. Rollerne i Tricommerce styrer, hvad den enkelte bruger har adgang til. Hvis man har adgang til flere moduler i løsningen, kan man styre adgangen til dette på samme bruger Angiv stedfortræder Der kan vælges at tilføje en eller flere stredfortrædere for en bruger i løsningen, som dermed får mulighed for at udføre arbejde på vegne af brugeren i forbindelse med f.eks. planlagt ferie eller sygdom. I drop down listen under "Stedfortræder" vælges den eller de stedfortrædere som skal have lov til at udføre arbejde for brugeren.

9 Når der er bekræftet ved at klikke "Ok", kan der efterfølgende i oversigten ses hvilke(n) stedfortrædere der pt. er aktive for den pågældende bruger. Skift adgangskode for bruger Man kan angive ny adgangskode ved klik på Skift password. Adgangskoden skal indtastes ens to gange. Hvis den aktuelle brugers egen adgangskode skal skiftes, skal den nuværende og den nye adgangskode angives.

10 Hvis brugeren skal tvinges til at skifte adgangskode ved næste login, sættes flueben ved dette. Ændringen gemmes automatisk. Adgangskoden kan ligeledes skiftes på login-siden, hvor man kan anmode om at få tilsendt en med et link, hvorfra man kan angive en ny adgangskode. Angiv standardadresser Under punktet "Adresser" kan der angives hhv. den primære leveringsadresse og den primære faktureringsadresse for den pågældende bruger, således at brugeren ikke skal angive denne hver gang i forbindelse med ordreafgivelse.

11 Grupper Opret gruppe En gruppe består af en række brugere, der har eller skal have et eller flere fællestræk. En gruppe navngives og en eller flere brugere tilknyttes gruppen. En gruppe kan godt bestå af kun én person, men kan ligeledes være alle brugere i en given organisation. Der eksisterer en speciel gruppe til alle organisationer, som automatisk har alle brugerne tilknyttet. Denne hedder Alle i [navn på organisation]. Gå i administrationen og vælg fanebladet Grupper. Her vises en oversigt over alle grupper for den valgte organisation. Grupperne er sorteret alfabetisk. Nye grupper oprettes ved klik på knappen Ny gruppe. Når en gruppe oprettes eller vælges i listen, vises gruppeinformationerne i området til højre. Her kan gruppen navngives, man kan angive en fælles indkøbsgrænse og standard-godkender, samt sætte gruppen aktiv/inaktiv. Når en gruppe er oprettet fremkommer den i alle lister, hvor man deler eller tildeler noget, f.eks. kataloger, ordrer, aktiviteter eller beskeder. Rediger gruppe Under gruppeinformationerne vises en liste over alle aktive brugere i den givne organisation. En bruger tilføjes fra en gruppe ved at sætte flueben ud for brugerens navn. Tilsvarende fjernes brugeren fra gruppen ved at fjerne fluebenet. På fanebladet Organisationer vises de organisationer, hvor gruppen har adgang til.

12 Aktive og inaktive grupper Når en gruppe oprettes eller vælges i listen, vises gruppeinformationerne i området til højre. Her kan gruppen navngives, man kan angive en fælles indkøbsgrænse og standard-godkender, samt sætte gruppen aktiv/inaktiv. Når en gruppe er oprettet fremkommer den i alle lister, hvor man deler eller tildeler noget, f.eks. kataloger, ordrer, aktiviteter eller beskeder.

TRICOMMERCE BRUGERMANUAL ADMINISTRATION FORSIDE. [Type text]

TRICOMMERCE BRUGERMANUAL ADMINISTRATION FORSIDE. [Type text] TRICOMMERCE BRUGERMANUAL ADMINISTRATION FORSIDE [Type text] Indhold 1. Introduktion... 3 2. Valg af organisation... 4 3. Administration af organisationer... 5 3.1. Stamoplysninger...5 3.2. Nummerserier...6

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://leverandoradmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://leverandoradmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forud oprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til.

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Tolkeportalen Brugervejledning til brug af tolkeportalens administrationssider Brugerroller I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Der findes i

Læs mere

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB).

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Forord. I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt at indføre

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forhåndsoprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

For at logge ind, skal du indtaste dit brugernavn eller din email-adresse, samt din adgangskode.

For at logge ind, skal du indtaste dit brugernavn eller din email-adresse, samt din adgangskode. PENSAB Introduktion til PENSAB systemet Log-ind Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. For at logge ind, skal du indtaste dit brugernavn eller din email-adresse, samt din adgangskode.

Læs mere

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 Log ind procedurer... 2 Generelt Du oprettes i Kitos... 2 Generelt Log på Kitos... 3 Generelt Hvis bruger har glemt sit password... 5 Generelt Dit link i oprettelsesmailen

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forhåndsoprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Indhold Retningslinjer i forbindelse med oprettelse af medarbejderadgange... 1 Sådan kommer du i gang... 2 Hvis en medarbejder

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

PENSAB. Introduktion til PENSAB systemet. Log-ind. Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet.

PENSAB. Introduktion til PENSAB systemet. Log-ind. Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. PENSAB Introduktion til PENSAB systemet Log-ind Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. For at logge ind skal du benytte din medarbejdercertifikat via NEM LOGIN Hvis du ikke kan logge

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Brugermanual Kontrolpanel

Brugermanual Kontrolpanel XL-BYG WEBSITE CONTENT MANAGEMENT SYSTEM Brugermanual Kontrolpanel af: Henrik Thue Nielsen // Webmaster XL-BYG NB. Brugermanualer holdes løbende opdateret, når der tilføjes ny funktionalitet til systemet

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole Opstartsvejledning til ipad Tinderhøj Skole Den første skærm når du starter din ipad Sæt fingeren på pilen og træk den til højre. Vælg sprog En ipad kommer med mulighed for at vælge mange forskellige sprog.

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN. Leder

KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN. Leder KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN Leder KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN Indholdsfortegnelse Vejledning til ledersiderne i Kursusportalen... 3 Medarbejdere - Validering af medarbejdere... 4 Aktivitetsoverblik...

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v2

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v2 Indledning Dette dokument er en introduktion til brugerstyringssystemet SEB. Dokumentet tager udgangspunkt i en brugeradministrators opgaver. SEB består overordnet af to dele 1) En fælles loginside som

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk Kvikguide e-bevillingsbrugere Sådan logger du ind som e-bevillingsbruger 1. Klik på Log ind knappen øverst på skærmen. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode som beskrevet. Som indlogget e- bevillingsbruger

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

TRICOMMERCE BRUGERGUIDE Aftaleadministration

TRICOMMERCE BRUGERGUIDE Aftaleadministration TRICOMMERCE BRUGERGUIDE Aftaleadministration [Type text] Indhold 1. Introduktion... 3 2. Aftaleoversigten... 4 2.1 Opsætning af aftaleforhold...4 2.1.1 Kategori...5 2.1.2 Leverandørkontakt...5 2.1.3 Gebyrer...5

Læs mere

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM Velkommen til Lasso! Vi er glade for, at du har valgt vores løsning og vi glæder os til at få dig i gang. INDHOLD: Velkommen til Lasso!... 1 INDHOLD:... 1 1) LOGIN I LASSO...

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Brugeradministration på SKI.dk

Brugeradministration på SKI.dk Version 2.0 Dato 7. september 2018 Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 Indhold 1 Indledning... 1 2 Brugeradministrations

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

Vejledning om administration af brugere i Radius installationsblanket (ISB) Bilag til Standardaftalen

Vejledning om administration af brugere i Radius installationsblanket (ISB) Bilag til Standardaftalen Vejledning om administration af brugere i Radius installationsblanket (ISB) Bilag til Standardaftalen Forord I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt

Læs mere

Statistikmodul i WinPLC

Statistikmodul i WinPLC Juni 2018 Statistikmodul i WinPLC Indlæs patientfortegnelse fra sundhed.dk Inden du benytter statistikmodulet i WinPLC, er det en god ide at indlæse en opdateret patientfortegnelse fra sundhed.dk. Denne

Læs mere

E-SHOPPEN. Brugervejledning

E-SHOPPEN. Brugervejledning E-SHOPPEN Brugervejledning KOM GODT I GANG MED WÜRTHS ONLINE LØSNING Denne manual er lavet for at hjælpe dig godt på vej til at bruge Würths e-shop. Den guider dig igennem med billeder og kan også anvendes

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Opdateret den 05. november 2018 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Roller og rettigheder i TenderKONNECT... 3 2.1 Overordnede rettigheder...

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

IndFak Brugeradministration

IndFak Brugeradministration IndFak Brugeradministration Versionsnummer Dato Forfatter Kommentarer 0.9 13.01.2010 KTH www.progratorgatetrade.com/indfak V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Brugere... 4 2.1 Oprette en

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur.

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. BESTILLING AF NEMID For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. CVR nummeret trækker automatisk adressen fra CVR registeret, så den skal IKKE ændres. Bekræft

Læs mere

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt)

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) 1 - Relevans - Afklarende spørgsmål 1. På den første side, skal du svare på et afklarende spørgsmål. 2. Du skal kunne svare 'Ja'

Læs mere

Dalux Field Brugermanual

Dalux Field Brugermanual Dalux Field Brugermanual Brugerstyring Version 2.0 Dato: 11. Juli 2014 Dalux Field Brugermanual - Brugerstyring Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Om denne brugermanual... 3 Registrering af bruger... 3 Indstilling

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 28.10.2016 Indhold Login som politiadministrator...3 Opret prøvetider enkeltvis...3 Opret prøvetider fra skabelon...4 Frigiv prøvetid...5

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger Vejledning Interbook Find en forening Foreningsoplysninger 1 Indholdsfortegnelse Her finder du Interbook... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 4 Skift kodeord... 4 Foreningsregister-

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 E-mail til bruger... 5 Rediger bruger info... 6 Bruger typer... 8 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger i HO... 9 Hvervs tilknytning - Foreningshverv...

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser Juni 2016 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt virksomhed 9 Søgefunktion 15 Opret rapport 18 Hent data som csv-fil 30

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Du kan søge en kandidatuddannelse, hvis du har afsluttet eller er i gang med at afslutte en adgangsgivende uddannelse. Adgang til ansøgningssystemet Du

Læs mere

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION Side 1 af 17 INDHOLD Introduktion 3 Log ind 3 Overblik 5 Søg efter bruger 6 Hovedgruppen og adgang til moduler 6 Opret gruppe 8 Opret bruger 8 Rediger bruger 11 Flyt

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

WORKCYCLUS. Administration. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Administration. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Administration Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk Workcyclus Professionel Brugerguide Administration - Version 4.0 (Juni 2013) 1.

Læs mere

Import-vejledning. Fra NP Privatskole til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009

Import-vejledning. Fra NP Privatskole til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009 Import-vejledning Fra NP Privatskole til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, januar 2009 UNI C 2009 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra NP Privatskole...

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Vejledning til a-kasser om administration af brugere i Arbejdsmarkedsportalen

Vejledning til a-kasser om administration af brugere i Arbejdsmarkedsportalen Vejledning til a-kasser om administration af brugere i Arbejdsmarkedsportalen Version: 1.0 Oprettet den 9. maj 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. ADGANG... 3 3. OPRETTELSE AF BRUGERE OG TILDELING AF ROLLER...

Læs mere

Brugervejledning for Partneradministratorer

Brugervejledning for Partneradministratorer Brugervejledning for Partneradministratorer Det fællesoffentlige partnerskab om Danmarks Miljøportal og digital forvaltning på miljøområdet Haraldsgade 53, 2. sal 2100 København Ø Tlf. 72 54 54 54 CVR

Læs mere

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v3

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v3 Indledning Dette dokument er en introduktion til brugerstyringssystemet SEB. Dokumentet tager udgangspunkt i en brugeradministrators opgaver. SEB består overordnet af to dele 1) Et brugeradministrationssystem

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra NP Privatskole

Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra NP Privatskole Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra NP Privatskole 1 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Oprettelse og eksport af xml-fil i NP Privatskole... 3 2 Importer brugerdata... 5 3 Når du har importeret, sker

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata

Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata Søfartsstyrelsen kan tilbyde samtlige rederier mulighed for at kunne indberette mønstringsdata elektronisk. Den elektroniske indberetning

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Hedensted Kommune Kultur og Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

It-@fdelingen UC Syddanmark 7266 2400

It-@fdelingen UC Syddanmark 7266 2400 UNI-Login Installation af SkoleKom og ændring af kodeord SkoleKom er et udbredt mail- og konferencesystem i skoleverdenen i Danmark. For at komme på SkoleKom, skal du oprettes som bruger, hvor du får 3

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Logge på Forældrekontakt:... 3 Infosiden... 4 Beskeder... 5 Påmindelser... 6 Aktiviteter... 11 Stamkort... 11 Tilladelser... 12 Læge/medicin... 12 2 Logge på Forældrekontakt:

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fremover vil din lønseddel blive sendt til e-boks. e-boks er en elektronisk postkasse og arkiv, som du har adgang til via Internettet. Alle danskere kan gratis anvende e-boks.

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere