Rabatter på reservedele i 09.02

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rabatter på reservedele i 09.02"

Transkript

1 Oversigtsskema: Ref.nr. Menupunkt Navn Fil Felter Rabatart Varegruppe 1 QA Kunderabatkode Overstyrende Varegrp.1 på varen Varegruppe 2 QN Kunderabatkode Varegrp.1+2 på varen Overstyrende Rabatsatser CF Kd.=kunde Overstyrende Kundenr. Rabatkode på varen Rabatsatser CF Kd.=kunde Kundenr. Vareinitialer Rabatkode på varen Rabatsatser CF Kd.=kunde Kunderabatkode Varenr Rabatsatser CF Kd.=kunde Varenr Rabatsatser CF Kd.=kunde Kunderabatkode Vareinitialer Rabatkode på varen Rabatsatser CF Kd.=kunde Kunderabatkode Vareinitialer P Prisstruktur på mængdesalg P Prisstruktur på kunder P Prisstruktur på branchegrupper P Prisstruktur på branchegrupper P Prisstruktur på branchegrupper ikke hvis 3 er oprettet ikke hvis 3 eller 4 er oprettet. ikke hvis 3, 4 eller 5 er oprettet. ikke hvis generel rabat er indtastet på formen R(x) ikke hvis 7 er oprettet CH Varenr. Ikke overstyrende, en evt. ordinær rabat bibeholdes MH Varenr. Kundenr. ikke hvis 9 er oprettet. MH Kundens branchekode ikke hvis 9 eller 10 er oprettet. Kunderabatkode MH Kundens branchekode Alle kunderabatkoder MH Alle branchekoder Alle kunderabatkoder Generel rabat - Indtastet generel rabat Gælder kun varer, som er oprettet på varekartoteket. ikke hvis 9, 10 eller 11 er oprettet. ikke hvis 9, 10, 11 eller 12 er oprettet. Overstyrende, men priser fra prisstruktur bibeholdes.

2 På hver kunde kan der angives en rabatkode. Koderne A til J kan udløse en varegrupperabat, idet koden på kunden sammenholdes med varegruppen, hvor der ligger rabatsatser fordelt på de nævnte koder (menupunkt 07.01):

3 Kode A på kunden vil på den viste varegruppe udløse en rabatprocent på 10, når den reservedel, der sælges tilhører varegruppe 00. Herefter kontrolleres det, om der er indmeldt rabat i menupunkt Er der det, anvendes i stedet rabatsatsen fra varegruppe 2:

4 Herefter kontrolleres det, om der er indmeldt kunderabatsatser i menupunkt Er der det, foreslås automatisk R1 som generel rabat i 09.02, og rabatten fra rabatsatserne i anvendes. Er der oprettet en rabatsats til kunden, vil denne rabat blive anvendt:

5 Bemærk her, at rabatten er koblet sammen med rabatkoden på varen. I det viste eksempel skal varen være oprettet med rabatkode 11 for at der udløses rabat. Er der ikke oprettet rabat til kunden, kontrolleres det om der i stedet er oprettet rabat til kunde/vareinitialer:

6 Er der det, vil denne rabat blive anvendt. (Er der oprettet både rabat til kunden og til kunde/vareinitialer, er det alene rabat til kunden, der kommer i anvendelse.) På samme måde kontrolleres herefter for om der er oprettet rabat på - kunderabatkode/varenr. - varenr. Disse rabatter kommer kun i anvendelse, hvis der ikke er oprettet andre af de tidligere nævnte typer af rabatsatser. Herefter undersøges det, om der er oprettet rabatsats pr. kunderabatgruppe/vareinitialer/rabatkode på varen (generel rabat i må ikke være udfyldt med R(x), f.eks.r2):

7 Er dette tilfældet, vil denne rabat blive anvendt. Endelig undersøges det, hvis ovenstående type rabatsats ikke er fundet, om der er oprettet rabat pr. kunderabatkode/vareinitialer:

8 Som det sidste kontrolleres det, om der findes oprettet prisstruktur for det pågældende varenr. i menu 08.01, funktionskode P.

9 Først kontrolleres prisstruktur på mængdesalg. Er der oprettet prisstruktur på mængdesalg vil der ikke blive kontrolleret for evt. rabat på branchegrupper eller kunder. Rabatten overstyrer ikke evt. tidligere fremfundne rabatter.

10 Er der ikke oprettet prisstruktur på mængdesalg kontrolleres for evt. prisstruktur på kunder. Bemærk, at evt. oprettet prisstruktur på kunde eller branche ikke anvendes, hvis der er oprettet prisstruktur på mængdesalg, heller ikke selvom der ikke sælges så stort et antal, at rabat opnås. Blot det at prisstruktur på mængdesalg er oprettet bevirker, at evt. prisstruktur på kunde eller branche ikke kommer i anvendelse.

11 Til sidst undersøges, om der er prisstruktur på branchegrupper, men kun såfremt ingen af de andre typer prisstruktur er oprettet. Først kontrolleres pr. branchekode/kunderabatkode. Derefter, hvis intet er fundet, pr. branchekode, uanset rabatkode på kunden (dvs. kunderabatkode er X = alle kunderabatkoder). Derefter, hvis intet er fundet, for alle brancher, uanset branchekode og rabatkode på kunden (dvs. branchekode er A = alle brancher, kunderabatkode er X = alle kunderabatkoder).

12 Endelig skal det bemærkes, at en evt. indtastet generel rabat i vil overstyre samtlige øvrige fremfundne rabatprocenter.

Der må ikke være varer i restordre på ordren. Der må ikke ligge åbne tilbud til ordren. Arbejdsordren skal være oprettet til en ekstern kunde.

Der må ikke være varer i restordre på ordren. Der må ikke ligge åbne tilbud til ordren. Arbejdsordren skal være oprettet til en ekstern kunde. Opsplitning af arbejdskort Formål: At være fri for at oprette to arbejdskort hvis der er 100% garanti på maskinen, og der samtidig er udført ikke-garantirelateret arbejde på samme ordre. Samtidig er der

Læs mere

Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling.

Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling. Indlæsning af salgspriser til katalogvarer Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling. Kørslen anvendes til at indlæse nye salgspriser, rabatkoder

Læs mere

Programopdatering Januar ver. 2005 1

Programopdatering Januar ver. 2005 1 Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 3-5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages. Login: med sipak. I hovedmenu vælges:

Læs mere

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Serviceordre Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Tilbud Ordre Faktura Kreditnota I denne vejledning beskrives ordre, faktura og kreditnota I serviceordremodulet knytter maskiner

Læs mere

Programopdatering November ver

Programopdatering November ver Programopdatering ovember ver. 2006 4 Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages.

Læs mere

Salgsrabatter. Forudsætning for rabatter... 2 Introduktion til rabatter... 3 Kunde/Vare-rabat... 4. Kunderabat... 4 Varerabat... 8

Salgsrabatter. Forudsætning for rabatter... 2 Introduktion til rabatter... 3 Kunde/Vare-rabat... 4. Kunderabat... 4 Varerabat... 8 Salgsrabatter Oplever virksomheden, at der ofte er fejl i ordrene, fordi rabatten er forkert eller glemt? Med deraf følgende besvær med at kreditere og fakturere ordren påny. Dette kan undgås ved at benytte

Læs mere

Mix & Match og flerkøb

Mix & Match og flerkøb Mix & Match og flerkøb Mix & Match og flerkøb er en del af butiksløsningen. Flerkøb er mængderabat, der kendes fra diverse butikker, f.eks. køb af bland selv frugt. Køb 10 stk. for 15 kroner, hvor stk.

Læs mere

Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling.

Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling. Indlæsning af salgspriser til katalogvarer Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling. Kørslen anvendes til at indlæse nye salgspriser, rabatkoder

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

I det følgende vil der kun blive gennemgået Ordre og Kreditnota.

I det følgende vil der kun blive gennemgået Ordre og Kreditnota. Salg af reservedele Salgsordretyper Der findes i Navision følgende salgsordretyper: Tilbud Rammeordre Ordre Faktura Kreditnota Returvareordre I det følgende vil der kun blive gennemgået Ordre og Kreditnota.

Læs mere

Indlæsning af prisfiler fra grossist

Indlæsning af prisfiler fra grossist Indlæsning af prisfiler fra grossist I Mamut Stellar 7 er det muligt at indlæse prisfiler fra Grossistmodulet. Det er ikke alle filformater der indeholder de samme data, men i denne vejledning beskrives

Læs mere

Serviceordre (Kvik) Serviceordre (Kvik)

Serviceordre (Kvik) Serviceordre (Kvik) Serviceordre (Kvik) I stedet for at oprette serviceordrer under menupunktet Service Ordrebehandling Ordrer er der mulighed for at oprette ordrerne under menupunktet Service Ordrebehandling Ordrer (Kvik).

Læs mere

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning.

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning. E-shop E-shoppen giver dig mulighed for, at drive handel på Internet. Når du har modulet E-shop, vil du i hovedmenuen i administrationen kunne se disse menupunkter: Menuen E-shop har 4 undermenupunkter:

Læs mere

Ressourcesalgspriser pr. kunde/ressourceprisgrp. og arbejdstype. Ressourcesalgspriser pr. kunde/ressourceprisgrp. og arbejdstype

Ressourcesalgspriser pr. kunde/ressourceprisgrp. og arbejdstype. Ressourcesalgspriser pr. kunde/ressourceprisgrp. og arbejdstype Ressourcesalgspriser pr. kunde/ressourceprisgrp. og arbejdstype Det er muligt at indmelde alternative ressourcesalgspriser pr. arbejdstype gældende for 1 - en enkelt debitor 2 - en debitor ressourceprisgruppe

Læs mere

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Serviceordre Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Tilbud Ordre Faktura Kreditnota I denne vejledning beskrives ordre, faktura og kreditnota I serviceordremodulet knytter maskiner

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

1 - en enkelt debitor 2 - en debitor ressourcerabatgruppe 3 - alle debitorer.

1 - en enkelt debitor 2 - en debitor ressourcerabatgruppe 3 - alle debitorer. Rabat på arbejdsløn I service er det muligt at give rabat på arbejdsløn pr. arbejdstype gældende for 1 - en enkelt debitor 2 - en debitor ressourcerabatgruppe 3 - alle debitorer. For henholdsvis debitor,

Læs mere

SimaxCash. Brugervejledning

SimaxCash. Brugervejledning SimaxCash Brugervejledning 1 Indhold 1 Opsætning af varer... 3 1.1 Hovedgrupper... 3 1.2 Varegrupper... 5 1.3 Varer... 9 2 Opsætning af tilbud... 18 2.1 Kombinationstilbud... 18 3 Opsætning af kasseterminal...

Læs mere

Kom-godt-i-gang med Ordre/Fakturering

Kom-godt-i-gang med Ordre/Fakturering Kom-godt-i-gang med Ordre/Fakturering Marts 2006 s. 1 Vejledning i opsætning (minimum) til ordre/fakturerings-modulet i IT Business Light. Da der er tale om en den minimale opsætning, vil mange af modulets

Læs mere

Programopdatering Januar ver. 2005 2

Programopdatering Januar ver. 2005 2 Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages. Login: med sipak. I hovedmenu vælges:

Læs mere

Programopdatering version DSM

Programopdatering version DSM Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Oversigten er opdelt efter menuerne i DSM-systemets hovedmenu. Den kode, som står i kolonnen mellem menupunkt og beskrivelse,

Læs mere

Integration til Unifaun Online og Pacsoft

Integration til Unifaun Online og Pacsoft Integration til Unifaun Online og Pacsoft Unifaun Online er et internetbaseret system, som kan håndtere flere forskellige speditørfirmaer. I systemet kan man eksempelvis udskrive etiketter, fragtsedler,

Læs mere

Menu 14.09.01 Fakturering af maskiner

Menu 14.09.01 Fakturering af maskiner Menu 14.09.01 Fakturering af maskiner FORMÅL: At oprette handelsaftaler og herigennem at kunne udskrive leveringssedler, ordrebekræftelser samt fakturaer på maskinhandler. Der kan foretages følgende opgaver

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene:

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene: Salgsordre reservedele Salgsordre finder du under Salg & Marketing Ordrebehandling - Ordrer. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald

Læs mere

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information.

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information. PDF-udskrift af eksterne dokumenter Det er i systemet muligt at sende visse eksterne dokumenter, f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog m.fl., direkte til kunden pr. e-mail med en vedhæftet pdf-fil, i

Læs mere

Programopdatering Maj ver

Programopdatering Maj ver Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages. Login: med sipak. I hovedmenu vælges:

Læs mere

Programopdatering Juni ver. 2005 3

Programopdatering Juni ver. 2005 3 Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages. Login: med sipak. I hovedmenu vælges:

Læs mere

Integration til Unifaun Online og Pacsoft

Integration til Unifaun Online og Pacsoft Integration til Unifaun Online og Pacsoft Unifaun Online er et internetbaseret system, som kan håndtere flere forskellige speditørfirmaer. I systemet kan man eksempelvis udskrive etiketter, fragtsedler,

Læs mere

Programopdatering April ver

Programopdatering April ver Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 3 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages. Login: med sipak. I hovedmenu vælges:

Læs mere

Vejledning til bagersystemet version 3.0. Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/Varer.

Vejledning til bagersystemet version 3.0. Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/. Varetabellen anvendes til at oprette og vedligeholde stamdata for råvarer, varer og opskrifter. 08-02-2008 Side 1 af 10 Tryk Ctrl+N eller klik på ikonet for

Læs mere

Programopdatering Maj ver. 2008 1

Programopdatering Maj ver. 2008 1 Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages. Login: med sipak. I hovedmenu vælges:

Læs mere

Menu 11: Salgstatistikker

Menu 11: Salgstatistikker Menu 11: Salgstatistikker Under menu 11 kan alle bogførte transaktioner vises enten på skærm eller på print. Menu 11.01: Salg pr. varenummer på skærm Denne funktion vil på skærmen vise salget enten i et

Læs mere

Feltet Kode Her angives en kode, der identificerer priskalkulationsprofilen.

Feltet Kode Her angives en kode, der identificerer priskalkulationsprofilen. Priskalkulation Formålet med priskalkulation er at beregne købs- og/eller salgspriser på reservedele dette kan gøres pr. vare eller periodisk for flere varer. Opsætning Definitionen af, hvilke parametre

Læs mere

APPLIKATION 6201 SAGSREGISTRERING:

APPLIKATION 6201 SAGSREGISTRERING: APPLIKATION 6201 SAGSREGISTRERING: Denne applikation bruges til registrering af salg, tilbudshåndtering og ordre registrering. Det første billede der vises, når applikationen vælges, anvendes til at søge

Læs mere

Købsordre finder du under menuen Køb - Ordrebehandling. Købsordre er opdelt i et hoved og et linje skærmbillede.

Købsordre finder du under menuen Køb - Ordrebehandling. Købsordre er opdelt i et hoved og et linje skærmbillede. Købsordre reservedele Købsordre finder du under menuen Køb - Ordrebehandling. Købsordre er opdelt i et hoved og et linje skærmbillede. Øverst på købsordren finder du et antal funktionsknapper, som afvikler

Læs mere

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online. Ordrer

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online. Ordrer På Menuen Dagligt findes menupunkterne Ordrekladde og Ordre. Disse menupunkter benyttes til at oprette, vedligeholde og forespørge på henholdsvis faste ordrer (Ordrekladden) og almindelige ordrer dvs.

Læs mere

Maskiner kan i systemet sælges så snart købsordren på maskinen er varemodtaget, uanset om der er påført en kostpris eller ej.

Maskiner kan i systemet sælges så snart købsordren på maskinen er varemodtaget, uanset om der er påført en kostpris eller ej. Solgte Maskiner uden kostpris (skyldigt køb) Maskiner kan i systemet sælges så snart købsordren på maskinen er varemodtaget, uanset om der er påført en kostpris eller ej. Købsordrer kan også bogføres uden

Læs mere

Systemopsætning Faktura

Systemopsætning Faktura Systemopsætning Faktura Indholdsfortegnelse Introduktion... 1 Fanen Opsætning... 2 Fanen Momskoder... 3 Fanen Indbetalingskort... 4 Fanen e-faktura... 5 Fanen Indtastning... 6 Fanen Restordre... 7 Fanen

Læs mere

NB! Erstatning, kræver at der er aktiveret beholdningsadvarsel (i Salgsopsætning).

NB! Erstatning, kræver at der er aktiveret beholdningsadvarsel (i Salgsopsætning). Erstatningsvarer Erstatningsvarer kan anvendes til at kæde flere varenumre sammen, således at varenumre, der kan anvendes til at erstatte hinanden, kan fremvises i salgsøjeblikket, f.eks. hvis beholdningen

Læs mere

Vejledning i status med CASIO DT-810 og SVANEN

Vejledning i status med CASIO DT-810 og SVANEN Vejledning i status med CASIO DT-810 og SVANEN 1. Læs denne vejledning igennem inden status Terminalen tændes ved at trykke på tasten PW. Står terminalen ikke i Hovedmenu trykkes på tasten CLR gentagne

Læs mere

Maskiner kan i systemet sælges så snart købsordren på maskinen er varemodtaget, uanset om der er påført en kostpris eller ej.

Maskiner kan i systemet sælges så snart købsordren på maskinen er varemodtaget, uanset om der er påført en kostpris eller ej. Maskiner kan i systemet sælges så snart købsordren på maskinen er varemodtaget, uanset om der er påført en kostpris eller ej. Købsordrer kan også bogføres uden indtastet kostpris. Såfremt maskiner sælges

Læs mere

CB Retail Miniguide til arkivering

CB Retail Miniguide til arkivering CB Retail Miniguide til arkivering Indhold Arkiver varer uden beholdning 2 Fjern varearkiveringer 4 Komprimer lagertransaktioner 4 Slet gamle ekspeditioner 5 Automatisk oprydning af gamle transaktioner

Læs mere

Feltet Kode Her angives en kode, der identificerer realisationsprofilen.

Feltet Kode Her angives en kode, der identificerer realisationsprofilen. Varer, hvorpå der i et stykke tid ikke har været bevægelser (vareposter), kan automatisk få påsat en realisationsprocent, dvs. en rabatprocent, som vises på de varer, der overføres til reservedelsdatabasen.

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

Programopdatering November ver

Programopdatering November ver Programopdatering ovember ver. 2007 3 Vejledning til indlæsning af programopdateringer Det tager ca. 5 min. at indlæse rettelserne. Alle terminaler SKAL stå i login billedet, inden indlægningen foretages.

Læs mere

Hvordan logger jeg på 1. gang Gå ind på skolens hjemmeside på adressen: www.stenpriv.dk. Klik på Forældreintra i menuen til venstre

Hvordan logger jeg på 1. gang Gå ind på skolens hjemmeside på adressen: www.stenpriv.dk. Klik på Forældreintra i menuen til venstre ForældreIntra er en udvidelse af hjemmesiden. I modsætning til de øvrige dele af hjemmesiden, som er åbne for alle internetbrugere, så er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever

Læs mere

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information.

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information. PDF-udskrift af eksterne dokumenter Det er i systemet muligt at sende visse eksterne dokumenter, f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog m.fl., direkte til kunden pr. e-mail med en vedhæftet pdf-fil, i

Læs mere

Hvordan laver jeg en faktura i C5? Brugervejledning, Microsoft Dynamics C5 (op til version C5 2012)

Hvordan laver jeg en faktura i C5? Brugervejledning, Microsoft Dynamics C5 (op til version C5 2012) Sådan laver du en faktura til en kunde Når du har solgt en vare eller en ydelse til en kunde, vil du naturligvis gerne sende en faktura, så du kan få betaling for det, du har solgt. Du kan lave en faktura

Læs mere

Vejledning og kommentarer til opdatering

Vejledning og kommentarer til opdatering Vejledning og kommentarer til opdatering Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.20 Frigivelse: 3. december 2012 Nyhederne i SummaSummarum 4.20 SummaSummarum 4.20 indeholder flere nye forbedringer og muligheder

Læs mere

Status med Casio DT-900 og SVANEN

Status med Casio DT-900 og SVANEN IT Gruppen AS T +45 7015 3003 www.itgruppenas.dk Tækkemandsvej 1 4300 Holbæk F +45 7015 4004 Højvangen 4 8660 Skanderborg F +45 7010 4004 Lautrupvang 12 2750 Ballerup F +45 7023 3004 CVR 2571 0940 Danske

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information.

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information. PDF-udskrift af eksterne dokumenter Det er i systemet muligt at sende visse eksterne dokumenter, f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog m.fl., direkte til kunden pr. e-mail med en vedhæftet pdf-fil, i

Læs mere

6210 Råvarebehov på igangsatte p.ordre - Begrænsning på produktionsordre status via appl. parametre.

6210 Råvarebehov på igangsatte p.ordre - Begrænsning på produktionsordre status via appl. parametre. ASPECT4 Fashion Releaseniveau 5.7.01 Opdatering 132014 Indhold Fashion opdatering 5.7.01 B2B - Mulighed for styring af rabat pr katalog. 6M01 CRM - Tilføjet bruttopris på ordrelinjeoversigten. 6210 Råvarebehov

Læs mere

Planlægningsprofilerne vedligeholdes under Lagersted Reservedele - Opsætning Planlægningsprofil:

Planlægningsprofilerne vedligeholdes under Lagersted Reservedele - Opsætning Planlægningsprofil: Max/Min-beregning Beregn vareplanlægningsdetaljer anvendes til at nyberegne varens eller lagervarens oplysninger om genbestillingspunkt, maks. lager beholdning, sikkerhedslager og ordrestørrelse ud fra

Læs mere

Pakkepriser i Eftermarkedsportalen. Brugervejledning

Pakkepriser i Eftermarkedsportalen. Brugervejledning Pakkepriser i Eftermarkedsportalen Brugervejledning 1 Indhold Brugervejledning - Pakkepriser... 3 Forhandlerindstillinger... 3 Egne reservedele... 3 Oversigt over væsketyper, der skal opdateres med reservedelsnumre

Læs mere

Afgifter. Afgifter. Afgifterne kan i systemet tilknyttes de enkelte varer og kan beregnes automatisk i forbindelse med køb og salg.

Afgifter. Afgifter. Afgifterne kan i systemet tilknyttes de enkelte varer og kan beregnes automatisk i forbindelse med køb og salg. Afgifter Til nogle varer er der altid knyttet en afgift i forbindelse med køb og salg. Det kan f.eks. være olieafgift, miljøafgift, co2-afgift osv., osv. Afgifterne kan i systemet tilknyttes de enkelte

Læs mere

RUKO REKLAMATIONSMANUAL

RUKO REKLAMATIONSMANUAL RUKO REKLAMATIONSMANUAL INDLEDNING Denne manual er en guide til Ruko s kunder, som beskriver, hvordan reklamationer til Ruko kan registreres direkte via internettet. Målet med det nye internetbaserede

Læs mere

Ordrebehandling og fakturering

Ordrebehandling og fakturering Ordrebehandling og fakturering I Mamut Stellar dannes en ordre. Ved bogføring af ordren dannes fakturaen. Indholdsfortegnelse Ordre/tilbud/faktura... 1 Indtastning i ordrehovedet... 2 Indtastning af varelinjer

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Serviceordrer Salgsordrer Lageroptælling Tidsregistrering (kun Delphi COM)

Serviceordrer Salgsordrer Lageroptælling Tidsregistrering (kun Delphi COM) Scanning med Delfi scanner Ved hjælp af Delfi scanner (CAP72, CAP73, COM) er det muligt at scanne reservedele til: Serviceordrer Salgsordrer Lageroptælling Tidsregistrering (kun Delphi COM) Opsætning af

Læs mere

På varekortet skal der være angivet en priskalkulationskode og et priskalkulationsgrundlag (på oversigtspanelet Fakturering).

På varekortet skal der være angivet en priskalkulationskode og et priskalkulationsgrundlag (på oversigtspanelet Fakturering). Priskalkulation Formålet med priskalkulation er at beregne salgspriser og/eller købspriser på reservedele ud fra priskalkulationsgrundlag dette kan gøres pr. vare eller periodisk for et interval af varer

Læs mere

MANUAL til Tilbud. Manual til Tilbud Side 1 af 14

MANUAL til Tilbud. Manual til Tilbud Side 1 af 14 MANUAL til Tilbud Manual til Tilbud Side 1 af 14 Indhold Oprettelse af aktør/kunde side 3 Valg af delpolicer side 6 Opret tilbud side 7 Variant af tilbud side 10 Afsend tilbud side 11 Accept af tilbud

Læs mere

CB Retail Miniguide til værksted og lager

CB Retail Miniguide til værksted og lager CB Retail Miniguide til værksted og lager Indhold Start CB Retail 2 Varekartotek 3 Lagerkladde 4 Labelkladde 5 Egovare 6 Kundekartotek 7 Arbejdskort 8 Start CB Retail For at starte CB Retail skal man dobbeltklikke

Læs mere

Programopdatering DSM version 01.57 april 2006

Programopdatering DSM version 01.57 april 2006 Vi har sendt denne beskrivelse til dig, da du er tilmeldt med din email-adresse i vores kartoteker. For at sikre, at alle relevante medarbejdere i jeres virksomhed får den bedst mulige udnyttelse af DSM

Læs mere

Weightsystem.dk. Delsystems Bruger. Manual. Weightsystem.dk V

Weightsystem.dk. Delsystems Bruger. Manual. Weightsystem.dk V Delsystems Bruger Manual V0.01 www.weightsystem.dk Table of Contents 1 Login:... 3 2 Delsystems bruger... 3 3 Indtast Varegrupper... 4 4 Indtast kunder... 5 4.1 Under Kunder indtastes Lastbiler... 6 4.2

Læs mere

Overordnet kontoplan. Side 1

Overordnet kontoplan. Side 1 Overordnet kontoplan Menu 02.20 Overordnet kontoplan...2 Menu 02.20.01 Vedligeholdelse af overordnet kontoplan...4 Menu 02.20.05 Oprettelse reference...6 Menu 02.20.11 Overførsel af saldi fra kontoplan...7

Læs mere

CB Retail Miniguide til ekspedition og lager

CB Retail Miniguide til ekspedition og lager CB Retail Miniguide til ekspedition og lager Indhold Start CB Retail 2 Start en ekspedition 2 En simpel ekspedition 3 Vis DB/DG for ekspedition 3 Rabat ekspedition 4 Arbejdskort ekspedition 5 Tilgodeseddel

Læs mere

Indledning. Adgang til systemet

Indledning. Adgang til systemet Indledning For at komme i gang med GIAS modulet i programmet skal kirkegården være knyttet sammen med provstiet, således at de varer, der er valgt fra provstiet, vises på kirkegården. Kontakt Skovbo Data

Læs mere

I systemet er der mulighed for at hente servicelinjer ind på en serviceordre, som er under oprettelse.

I systemet er der mulighed for at hente servicelinjer ind på en serviceordre, som er under oprettelse. Kopiering af servicelinjer Det er i flere situationer fordelagtigt at kunne kopiere servicelinjer fra en serviceordre eller bogført faktura til en ny serviceordre. Fx ved ensartede reparationer eller klargøringer

Læs mere

Service/Kontrakt. C5 Service/Kontrakt

Service/Kontrakt. C5 Service/Kontrakt Service/Kontrakt Service/Kontrakt modulet fra PentaCon A/S er udviklet på baggrund af eksisterende C5 funktionalitet, således at vedligeholdelse og selve arbejdet med modulet ikke kræver nye brugerfærdigheder.

Læs mere

På varekortet findes der 8 faner med oplysninger:

På varekortet findes der 8 faner med oplysninger: Varekort Varekortet finder du under menuen Lagersted Planlægning & udførelse. På varekortet findes der 8 faner med oplysninger: Generelt Fakturering Genbestilling Planlægning Udenrigshandel Varesporing

Læs mere

Overdragelsesbevis Når forhandleren har solgt en maskine, indrapporteres dette via hjemmesiden, under Reklamation.

Overdragelsesbevis Når forhandleren har solgt en maskine, indrapporteres dette via hjemmesiden, under Reklamation. WEB Reklamationshåndtering Den del af den følgende beskrivelse, som omhandler web-interface, må kun betragtes som en beskrivelse, der har til formål at give en forståelse af helheden. Beskrivelsen af web-interfacet,

Læs mere

Kalkulation. Avance 39,34 % 136,48 Tages ligeledes fra evt. tilknyttet varekalkulation

Kalkulation. Avance 39,34 % 136,48 Tages ligeledes fra evt. tilknyttet varekalkulation Generelt Kalkulationer bygger på, at der modtages nye kostpriser fra f.eks. TUN, hvorefter der foretages en beregning af de nye salgspriser. Beregning af salgspris foregår på følgende måde: Kostpris fra

Læs mere

Vejledning arbejdskort

Vejledning arbejdskort Her er en kort beskrivelse af arbejdskort funktionerne. Arbejdskort oversigten fremsøges ved at vælge Arbejdskort. Et nyt arbejdskort kan oprettes ved at benytte det grønne + ved siden af "Arbejdskort"

Læs mere

DK-Unit Point version 2.xx til PWE 37

DK-Unit Point version 2.xx til PWE 37 Beskrivelse af DK-Unit til Point Yomani og Xenta Dankort terminaler DK-Unit programmet er udviklet til at kunne benyttes sammen med forskellige applikationer, hvor man ønsker at kunne danne en Dankort

Læs mere

SALDI. Brugervejledning. Hovedmenu. Hovedmenuen består af følgende 6 hovedområder.

SALDI. Brugervejledning. Hovedmenu. Hovedmenuen består af følgende 6 hovedområder. SALDI Brugervejledning. Hovedmenu. Hovedmenuen består af følgende 6 hovedområder. 1. Systemdata: Opsætning af regnskabs- og brugerdata samt backup. 2. Finans: Bogføring og regnskabs relaterede rapporter.

Læs mere

Opret og godkend betalinger i mapper

Opret og godkend betalinger i mapper Kort beskrivelse Opret betaling i mappe Formålet med dette dokument er at beskrive, hvordan du opretter og godkender betalinger i mapper - inklusive: Opret mappe Gem én eller flere betalinger i mapper

Læs mere

Samlefakturering af reservedelsordrer. Samlefakturering af reservedelsordrer

Samlefakturering af reservedelsordrer. Samlefakturering af reservedelsordrer Samlefakturering af reservedelsordrer I DSM systemet er der mulighed for at massebogføre de salgsordrer, der er leveret, men endnu ikke faktureret, i én masse-bogføringskørsel, enten som samlefakturaer

Læs mere

Du kan kontakte GS1 Denmark Servicecenter på tlf eller på mail

Du kan kontakte GS1 Denmark Servicecenter på tlf eller på mail E-faktura via Le@n Det er muligt at aflevere E-fakturaer til kunder tilsluttet LE@N, dannet som filer i PRO2TAL, via internetservicen LE@n lanceret af IBM og GS1 Denmark. Klik ind på www.lean.dk for at

Læs mere

Brugervejledning til Bogportalen.dk

Brugervejledning til Bogportalen.dk Brugervejledning til Bogportalen.dk - oprettelse og ajourføring af produktinformationer Side 1 af 16 Indhold 1. Hvad anvendes bogportalen til?... 3 2. Hvem har adgang til at oprette produkter?... 3 3.

Læs mere

INVENTIO.IT. Debitor plus. Microsoft Dynamic C5

INVENTIO.IT. Debitor plus. Microsoft Dynamic C5 INVENTIO.IT Debitor plus Microsoft Dynamic C5 1 Indhold Debitor Plus... 3 Oversigt... 3 Debitor relationer... 4 Oversigt... 4 Generelt... 5 Kontaktpersoner... 6 Generelt... 7 Opsætning... 8 Relationstyper...

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

NB! Erstatning, kræver at der er aktiveret beholdningsadvarsel (i Salgsopsætning).

NB! Erstatning, kræver at der er aktiveret beholdningsadvarsel (i Salgsopsætning). Erstatningsvarer Erstatningsvarer kan anvendes til at kæde flere varenumre sammen, således at varenumre, der kan anvendes til at erstatte hinanden, kan fremvises i salgsøjeblikket, f.eks. hvis beholdningen

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

V I S M A S O F T W A R E A

V I S M A S O F T W A R E A Vejledning og kommentarer til opdatering Udgave: ServiceSuite 4 Version: 4.3.5. Frigivelse: 1. juni 2013 Nyhederne i ServiceSuite 4.3.5. Nyhederne indeholder nye forbedringer i ServiceSuite. Varer i Favoritgrupper

Læs mere

Brugervejledning til Netpension Firma

Brugervejledning til Netpension Firma Brugervejledning til Netpension Firma 1. Medarbejderlisten... 2 2. Overblik... 2 3. Administration... 2 4. Tilmeld en ny medarbejder... 3 5. Tilmeld flere nye medarbejdere... 4 6. Fratrædelse... 5 7. Orlov...

Læs mere

Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter

Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter Indhold Når du er logget ind på Sproom.net 4 1: Menu 4 Hjem 4 Salg 4 Indkøb 5 Services 5 Indstillinger

Læs mere

DK-Unit Point version 1.xx

DK-Unit Point version 1.xx Beskrivelse af DK-Unit til Point Yomani og Xenta Dankort terminaler DK-Unit programmet er udviklet til at kunne benyttes sammen med forskellige applikationer, hvor man ønsker at kunne danne en Dankort

Læs mere

I DSM omtales dette som Intrastat rapportering. Kundens eller leverandørens landekode Varens brugstarifnummer Varens nettovægt Transaktionsarten

I DSM omtales dette som Intrastat rapportering. Kundens eller leverandørens landekode Varens brugstarifnummer Varens nettovægt Transaktionsarten Intrastat Alle virksomheder i EU skal rapportere deres handel med andre EUlande. I Danmark skal bevægelsen af varer rapporteres til statistikmyndighederne hver måned, og rapporten skal indleveres til skattemyndighederne.

Læs mere

Delfi Connect / Delfi Com

Delfi Connect / Delfi Com Scanning med Delfi scanner Ved hjælp af Delfi scanner (ex memor, Delfi Nova eller Lynx) er det muligt at scanne reservedele til: Serviceordrer Salgsordrer Indkøbskladde Lageroptælling/status Tidsregistrering

Læs mere

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Small Business Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Inden

Læs mere

Vejledning i brug af. Meusburger Portal

Vejledning i brug af. Meusburger Portal Vejledning i brug af Meusburger Portal 1. Indhold 2 General Information Portalen er tilgængelig i alle Meusburger Website Sprog. Log-in er tilgængelig for alle brugere efter afslutningen af registreringen.

Læs mere

Økonomistyringssystem

Økonomistyringssystem NIVEAU C Økonomistyringssystem I Vejledning til e-conomic, niveau D, lærte du, hvordan du bogfører og udskriver rapporter i økonomistyringssystemet e-conomic. Dette kapitel bygger videre på den viden og

Læs mere

Live Score vejledning. Sådan benyttes livescore på holdkampe

Live Score vejledning. Sådan benyttes livescore på holdkampe Live Score vejledning Sådan benyttes livescore på holdkampe Åben for Live Score Arrangørklubben kan åbne for Live Score for en specifik holdkamp under Klubadministration -> Indberet resultat : 1. Klik

Læs mere

Brug af Uniconta APP. Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login

Brug af Uniconta APP. Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login Brug af Uniconta APP Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login I startbilledet kan der registreres omkostningsbilag Tryk

Læs mere

Winfinans. Fakturering i Winfinans.NET. For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny

Winfinans. Fakturering i Winfinans.NET. For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny Fakturering i Winfinans.NET For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny Der vil nu blive dannet en ny tom faktura øverst i listen, og ved at klikke på

Læs mere

Service Opsætning Serviceopsætning Her udfyldes oplysninger på oversigtspanelet Kontrakter:

Service Opsætning Serviceopsætning Her udfyldes oplysninger på oversigtspanelet Kontrakter: Opsætning Før servicekontraktmodulet tages i brug skal der foretages opsætning hertil. Dette gøres under Service Opsætning Serviceopsætning samt under Service Kontraktstyring Opsætning og under DSM Opsætning.

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank

Kom godt i gang med Netbank Velkommen til din nye netbank. Kom godt i gang med Netbank Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din Netbank bedre at kende. Ud over denne Kom godt

Læs mere