Statusrapport GENERELLE OPLYSNINGER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Statusrapport GENERELLE OPLYSNINGER"

Transkript

1 Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter August 2014 Statusrapport Formål med rapporten: Rapporten skal give viden om resultater af de projekter, der støttes via tilskud fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Resultatet af indsatserne skal danne grundlag for en vurdering af, om projektmidlerne anvendes efter hensigten. KRAV: Skemaet skal udfyldes elektronisk og sendes som en vedhæftet fil i en mail til Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Mailadressen er: puljer@mbbl.dk. Husk at angive journalnummer i emnefeltet. Det journalnummer rapporteringen vedrører skrives som det eneste i emnefeltet. Sendes rapporteringen for flere projekter, deles deres journalnumre af semikolon. GENERELLE OPLYSNINGER A B C D Projektets titel: Multisport Halsnæs Journalnummer: Pulje (udfyldes kun for ansøgningspuljer): Styrket indsats for økonomisk vanskeligt stillede børn i udsatte boligområder Ansøgers* navn og adresse. Navn Halsnæs Kommune Gadenavn, nr. Rådhuspladsen 1 Postnr. & By 3300 Frederiksværk Telefonnummer mail@halsnaes.dk CVR-nummer eller CPR-nummer *En ansøger defineres her som kommune, region, selvejende institution, frivillig forening, privat eller anden. E Navn, tlf.nr. og på tilskudsansvarlig*: Navn Finn Gaarskjær Telefonnummer fipg@halsnaes.dk F * En tilskudsansvarlig defineres her som den person, der har det fulde økonomiske og retlige ansvar for projektet, der er givet tilskud til. Projektperiode:

2 Dag Måned År Projekt er påbegyndt 1 Februar 2013 Projekt afsluttes/er afsluttet 31 December 2016 G Tilskuddets størrelse: Projektår* Fra Til Beløb i kr. Dag Md. År Dag Md. År I alt *Et projektår defineres her som en 12-måneders periode. 1 Afrapporteringsperiode: RAPPORTERINGSOPLYSNINGER Fra Til Dag Måned År Dag Måned År Statusrapport 1 Jan Dec 2014 Statusrapport: Der skal i hvert projektår i projektperioden indsendes rapport om projektets fremdrift og resultater. Et projektår defineres her som en 12-måneders periode. 2 Beskriv projektets målgruppe: Hvem er målgruppen?: Den primære målgruppe er børn og unge i Maglehøj og Høje Tøpholm/Degnebakken i alderen Den sekundære målgruppe er børn i alderen 6-12 år i boligområderne Derudover en tertiær målgruppe, som handler om børn og unge uden for boligområderne i forbindelse med aktiviteter. Hvor stor er målgruppen? Pt bor der 43 i målgruppen i Maglehøj og 40 i Høje Tøpholm/Degnebakken Hvor mange brugere er der i projektet? Der har gennemsnitlig deltaget 14 unge i aktiviteter afholdt i Multisport regi i boligområderne, hvoraf ca. 80% har været fra boligområderne. To gange er der afholdt aktiviteter udenfor, her har der været ca.100 deltagere, hvoraf næsten ingen fra boligområderne deltog.

3 Hvor mange af hvert køn? Hankøn: ca. 10,5 Hunkøn: ca. 3,5 3 Beskriv projektets formål: Hvilket problem skal projektet løse? Med idrætten som omdrejningspunkt, skal dette projekt skabe organiserede rammer, som giver støtte og opbakning til børn og unge fra udsatte familier i Maglehøj samt Høje Tøpholm/ Degnebakken. Herigennem skal opnås mere lige vilkår og muligheder ift. børn fra ressourcestærke familier, så evnen til at kunne begå sig i og håndtere den uorganiserede her og nu zapper-kultur, forbedres. Formålet med dette projekt er: 1. At der gennem idrætten skabes organiserede rammer som letter håndteringen af en uorganiseret hverdag 2. At bruge idrætten som middel til at udvikle kompetencer hos børn og unge i Maglehøj og Høje Tøpholm/Degnebakken ift. troen på, at kunne gennemføre og færdiggøre egne mål indenfor uddannelse og beskæftigelse. 3. At bruge idrætten som middel til integration både mellem etniciteter, men også mellem boligområde og lokalområde således boligområdets unge integreres i nærområdet og således nærområdets børn og unge integreres i boligområdet. 4 Beskriv de centrale aktiviteter i projektet: Hvilke aktiviteter har projektet udført for at opnå formålet? Åbne træninger: I løbet af efteråret har der været afholdt åbne træninger i de to boligområder, 5 træninger i Maglehøj og 7 træninger i Høje Tøpholm. Fire forskellige idrætsforeninger har været involveret i disse træninger; Hundested Rugby Klub, Streetsoccer 3300, Halsnæs Naturklub og Taifu Dojo Karate. Denne aktivitets formål har været at skabe positivt kendskab til boligområdet blandt lokalområdets unge, opnå større kendskab til de unge i boligområderne samt rekruttere til andre aktiviteter. Events i og omkring boligområder: Der har været forskellige events i boligområderne i løbet af året. Disse har som regel været i samarbejde med andre partnere, som eksempelvis DGI, Streethandball, ungdomsklubben og lokale idrætsforeninger. Disse events har i nogle tilfælde været i forbindelse med andre arrangementer i boligområderne, som eksempelvis sommerfest og byggestartsfest og i andre tilfælde selvstændige, ligesom der en enkelt gang har været et arrangement i samarbejde med DGI, hvor vi rekrutterede spillere til et streetfodboldstævne i regi af DGI. I forbindelse med vinterferien og efterårsferien, er der forsøgt med arrangementer udenfor boligområderne, disse har primær været i samarbejde med ungdomsklubben som gerne laver

4 anderledes arrangementer i forbindelse med ferier. Her har der været arrangeret street aktiviteter i en skaterhal, åben hal med flere deltagende foreninger, ridning og geochaching. Junioridrætslederuddannelse (JIL): JIL ligger i regi af ungdomsskolen og har tidligere i Halsnæs kommune kun været rettet mod de ældste elever i folkeskolen, som havde lyst til at undervise yngre elever i forbindelse med skolesport. I år har Multisport været med til at ændre dette, således at JIL er for alle unge, som ønsker at have en leder/træner rolle i forbindelse med idræt. Dermed kan denne også benyttes for unge bosat i boligområderne, som gerne vil være med til at sætte nogle idrætsaktiviteter i gang her og som også kan være ældre end folkeskolealderen. Ansættelse af Rollemodel: Pr. 15. oktober 2014, har Multisport ansat en ung rollemodel i Maglehøj, på 10 timer ugentligt. Vedkommende bor i Maglehøj og kan derfor have positiv indvirkning på de unge i området. Han har til opgave at hjælpe til ved arrangementer og rekruttere deltagere til arrangementer. Derudover har han en vigtig rolle i forhold til at snakke med de unge i boligområdet om ønsker for nye aktiviteter og holdninger til afholdte. Try Outs 1 : Som rekrutterings metode, er der forsøgt at lave Try Outs i slutningen af sommeren. Disse blev udviklet og udført i samarbejde med den boligsociale medarbejder, som står for uddannelsesindsatsen. Formålet med disse var at prøve nogle unge drenge af, og indgå i nogle samtaler med dem, for på den måde at finde et passende tilbud til dem. Dette tilbud kan eks. være junioridrætslederuddannelsen eller indsatser inden for uddannelse og jobskabelse. Der blev afholdt tre Try Outs, og på alle var der en form for fysisk aktivitet og spisning med mulighed for snak og hygge. Aktiv Sommer i Halsnæs: Med inspiration fra andre kommuner, har Multisport i samarbejde med kommunens ungdomsklubber og idræts- og fritidskonsulenten udviklet en lokal version af Aktiv Sommer. Her har idrætsforeningerne været en stor partner i forhold til at tilbyde aktiviteter for de unge. Multisports indspark har udover at være medudvikler også tilbudt at betale for unge beboere fra de 1 Try Outs ses som et tilbud for unge drenge og piger som ikke har overblik over de mange fritidsmuligheder der eksisterer i kommunen. Via Try Outs gennemfører de nogle aktiviteter og indgår i nogle samtaler, for at finde frem til deres interesser, for derefter at kunne guide dem i retning af de rette initiativer. I 2014, blev Try Outs især benyttet til at finde unge drenge, som gerne ville deltage i boligsociale tilbud, som Junioridrætslederuddannelsen.

5 to respektive boligområder. Lokal boligsocial konference: Hvert år afholder det boligsociale sekretariat i Halsnæs kommune en konference for relevante partnere kommunalt, boligsocialt og frivilligt. Derfor er dette også en vigtig arena for Multisport og forankringsmulighederne herefter. I år har temaet være Udsatte unge som en ressource, hvilket passer med målgruppen for Multisport, hvorfor Multisport har været medarrangør i år. 5 Beskriv projektets resultater: Hvilke resultater har projektet nået? Events: Her var forventningen at der skulle afholdes to events i hvert boligområde, hvilket er sket, derudover er der også blevet afholdt events udenfor boligområderne. Der var en forhåbning om at unge skulle være med til at arrangere events, der er ikke sket endnu, men i stedet har den ansatte rollemodel været med omkring de åbne træninger. Så det er delvist opnået. Åbne træninger: Der var en forhåbning om at fem foreninger ville deltage med minimum to træninger hver, der var fire foreninger med, som i alt afholdt tolv træninger, så antallet af træninger er opnået. Der var en forhåbning om ca.10 deltagere ved hver træning, dette er præcist opfyldt. Her skal man tage med, at der ved to træninger slet ikke dukkede nogle op (formentlig fordi de to gange foregik på lørdage). Rollemodel: Det at der er blevet ansat en rollemodel i et af boligområderne, er et vigtigt resultat i forhold til rekruttering af unge, skabe kontakt til beboere og sikre en forankring for nogle af projektets faciliteter. Vedkommende er ved at blive optaget i et netværk i DGI og ligeledes er der ved at blive koblet en mentor på vedkommende, da der er tale om en person, som tidligere har været udfordret i form af kriminalitet og lavt uddannelsesniveau. Vi oplever allerede nu, efter 3 måneders ansættelse, at de unge har taget personen til sig, som en de kan snakke med om aktiviteter i boligområdet. Junioridrætslederuddannelsen: At få ændret uddannelsen, så den ikke kun er henvendt til skolesport har været vigtigt for at give unge fra boligområderne mulighed for at deltage på uddannelsen og derefter bruge det lærte i

6 forbindelse med aktiviteter i boligområderne. Facebookgruppe: Der er oprettet en facebookgruppe, som have til formål at samle Multisports aktiviteter, men som også gerne skulle være en, som de unge og foreningerne begynder at gøre brug af. Håbet var 50 tilmeldte inden årets udgang og lige nu er der 48 og ca. halvdelen er unge fra boligområderne. Hvis ikke alle forventede resultater er nået, oplys da årsagen hertil: Inden for disse fire områder, er der ikke nået de forventede resultater, hvilket primært grunder i, at arbejdet med at udvikle de enkelte dele er blevet forsinket. Det drejer sig om: Udarbejdelse af infoog intromateriale til forældre, Buddy ordning, Uddannelseskatalog til foreninger og Mentorordning. Udover infomateriale til forældre, så er der arbejde i gang, så der gerne skulle ske noget på disse områder i starten af Den primære årsag til at disse er blevet forsinket, bunder i, at der har været personer og processer indover, som ikke har kunnet styres eller påvirkes af Multisport. Derudover er der sket udskiftning i blandt de boligsociale medarbejdere i Halsnæs, hvilket har medført at der er mistet noget viden i forhold til målgruppen. Denne viden skulle Multisport have gjort brug af, men da den ikke på samme måde har været til rådighed, har der været et større fokus på rekruttering og at lære målgruppen at kende. Hvilke forandringer har projektet medført for målgruppen? Som beskrevet ovenover har der været et primært fokus på at lære målgruppen at kende og skabe tillid til Multisport. Derfor har de største forandringer for målgruppen været, at de har fået mulighed for at prøve en masse forskellige idrætter af, da events og træninger i boligområderne har været en måde hvor de unge har kunnet stifte bekendtskab med Multisport og omvendt. Dog er der i hvert fald et tilfælde hvor Multisport har skabt en større forandring for en beboer. Vedkommende der er blevet ansat i projekt har flere straffe på samvittigheden, men har gennem det seneste år, hvoraf det sidste halve har været i forbindelse med Multisport, udviklet sig til at blive en rollemodel for de unge i boligområdet og have fokus på egen udvikling og uddannelse. Derudover er der et par enkelte unge, som også har været i nærmere kontakt med Multisport aktiviteter og derigennem vist evner, som vil blive brugt fremover, og som kan være med til at udvikle dem selv yderligere. Her tænkes især på nogle af deltagerne på Try Outs. Hvor mange brugere oplever, at der er sket en forandring i deres situation? Se ovenstående

7 6 Beskriv om de opstillede mål i ansøgningen er opnået: Hvordan er der foretaget måling af om målene er nået? Projektet har engageret Oford Research til at evaluere projektet. De kommer med en midtvejsevaluering i løbet af foråret 2015 og igen med en slutevaluering i Oford Research har bl.a. udarbejdet et skema til optælling af deltagere ved aktiviteter. Herunder indgår optælling af beboere indenfor og udenfor boligområderne, kønsopdeling og om hvorvidt der har været nogle fra målgruppen med i planlægningen. Derudover er der udviklet et spørgeskema, som mentorerne skal bruge ved samtaler med unge, men da mentorordningen ikke er kommet i gang endnu, har det ikke været i brug endnu. Oford Research foretager ligeledes interview af målgruppe og samarbejdspartnere. Hvem har foretaget målingen og vurderet denne? Optællinger er foretaget af projektlederen for Multisport samt den unge fra det ene boligområde, som er ansat i projektet. Vurderingerne er foretaget af projektlederen. Men i forbindelse med Oford Researchs evaluering, vil det være dem der foretager vurderingerne og de kvalitative målinger. I hvor høj grad er målet/målene på brugerniveau blevet opfyldt? Udfyld nedenstående tabel ved at sætte kryds ved målopfyldelse og skrive mål. Målopfyldelse i procent Mål* Over Mål: Der er etableret en ramme kaldet Multisport Halsnæs, som rummer muligheder for at udøve både den selvorganiserede idræt og den mere traditionelle foreningsidræt 2 Succeskriterie: I løbet af første projektår er der udarbejdet en strategi for oprettelsen af Multisport Halsnæs 3 SKl: Ved udgangen af første år er der skabt et samarbejde mellem boligområde, skoler, SFO er, kommunale klubber og nærområdets idrætsforeninger

8 4 SK: Ved udgangen af 2. projektår er der oprettet en flerstrenget forening drevet og baseret af frivillige fra boligområderne, frivillige fra nærområdets idrætsforeninger, kommunale tovholdere samt projektkoordinator. (DER BLIVER IKKE OPRETTET EN MULTISPORT FORENING) 5 SK: Ved afslutningen af projektperioden er Multisport Halsnæs drevet af frivillige fra boligområderne, repræsentanter fra nærområdets idrætstilbud samt en kommunalt ansat tovholder. 6 Mål: 30 børn og unge fra den primære målgruppe har gennem et tilhørsforhold til fællesskabet i Multisport Halsnæs oplevet succes ved at gennemføre individuelt fastsatte mål. 7 SK: Min. 30 børn og unge fra den primære og sekundære målgruppe er tilknyttet Multisport Halsnæs ved udgangen af 2. projektår. Dette antal (der vil naturligt være løbende udskiftning, da nye børn kommer i målgruppen og unge falder udenfor målgruppen rent aldersmæssigt) er tilsvarende tilknyttet Multisport Halsnæs ved udgangen hhv. 3. og 4. projektår. 8 SKl: Ved udgangen af 2. projektår er der oprettet en model at arbejde med mål og kompetenceudvikling for målgruppen. Modellen udvikles løbende og skal ved projektperiodens ophør være implementeret i Multisport Halsnæs 9 SK: Min. 50 % af de tilknyttede børn og unge fra målgruppen har gennemført individuelt fastsat mål ved projektets afslutning 10 SK: Min. 50 % af de tilknyttede børn og unge fra målgruppen har gennemført et kompetenceudviklings-eller uddannelsesforløb 11 Boligområderne og beboerne er i højere grad integreret i nærområdet og nærområdet og beboerne er i højere grad integreret i boligområdet 12 SK: De fysiske faciliteter i boligområderne benyttes ugentligt af nærområdets kommunale institutioner, idrætsforeninger som en naturlig del af hverdagen ved projektperiodens slutning.

9 13 SK: De fysiske faciliteter i boligområderne benyttes ugentligt af nærområdets børn og unge til selvorganiseret idræt og/eller gennem deres deltagelse i aktiviteter tilknyttet Multisport Halsnæs som en naturlig del af hverdagen ved projektperiodens slutning. 14 SK: Børn og unge fra den primære målgruppe har sammen med børn og unge fra nærområdet arrangeret bevægelses- eller sociale aktiviteter i boligområdet eller nærområdet min. 1 gang månedligt i 2., 3. og 4. projektår 15 Min. 1 gang årligt er Multisport Halsnæs sammen med nærområdets frivillige arrangør af et større event med udspring boligområderne *Mål: I nogle tilfælde er der flere mål eller f.eks. et overordnet mål og en række delmål. I tabellen anføres de enkelte mål og/eller delmål og graden af målopfyldelse for hvert enkelt. 7 Ændringer i løbet af projektperioden: Forløber projektet overordnet efter projektplanen (som beskrevet i ansøgningen)? Projektet forløber nogenlunde efter projektplanen. Som beskrevet tidligere, stoppede en medarbejder i det boligsociale sekretariat omkring årsskiftet 2013/2014. Vedkommende var en vigtig partner forhold til viden om de unge og tillidsskabelsen, hvorfor der er brugt flere ressourcer og mere tid på dette end forventet, hvilket har været med til at forsinke projektet lidt. I projektet er der sket en primær ændring i forhold til ansøgningen, da der ikke længere er fokus på at Multisport skal forankres som en selvstændig frivillig forening. I stedet vil det i højere grad blive forsøgt forankret som strukturelle forandringer i kommunalt regi, hvilket eksempelvis kan være som del af det nye Unge-kulturcenters aktiviteter. Ligesom det forhåbentlig i højere grad kommer til at blive en del af de eksisterende foreninger. Er der sket ændringer i målgruppen beskrevet i ansøgningen? Der er sket et fald i antallet er personer indenfor målgruppen i de to boligområder, hvilket betyder at det er blevet sværere end forventet at tiltrække unge. Derfor arbejdes der også på at involvere et eller to andre boligområder i kommunen, som efter kommunale analyser og statistikker har nogle af de samme udfordringer, som de unge de Maglehøj og Høje Tøpholm/Degnebakken. Ministeriet vil blive informeret og spurgt til råds vedrørende dette, når vi ønsker det igangsat. Er der sket ændringer i projektets formål beskrevet i ansøgningen? Nej

10 Er der sket ændringer i forhold til de planlagte aktiviteter beskrevet i ansøgningen? I forhold til projektansøgningen er der primært sket forandringer i aktiviteterne, ved at der også er fokus på de foreninger, som skal være med til at løfte opgaven og tilbyde sig for de unge. Her er der fokus på at uddanne foreningerne og de unge der allerede fungerer i foreningen, således at de udsatte unge får lettere ved at falde til i foreningerne. Er der sket ændringer i projektets mål beskrevet i ansøgningen? Ja. En revideret projektplan er vedhæftet. Er der sket ændringer, der har økonomisk konsekvens for budgettet? Nej. 8 Beskriv fremtidige projektplaner: Hvad er planerne for resten af projektperioden? Revideret projektplan er vedhæftet. De aktiviteter der ikke er udført efter tidsplanen vil forsøges indhentet i starten af Derudover er målet for 2015, at der i slutningen af 2014 og starten af 2015 udarbejdes samarbejdsaftaler med vigtige partnere for forankringen af projektet. Dette gøres for på bedste vis at lave op til projektplanens mål, at sikre at disse partnere i løbet af 2015 føler en forpligtigelse over for projektet, samt at have et bedre grundlag overfor organisationen i forhold til endeligt at få forankret nogle af projektets aktiviteter og forandringer i slutningen af 2016 og fremover. Der laves samarbejdsaftaler med følgende: Frivilligcenter Halsnæs skal være med til at udvikle en mentorordning for målgruppen. At frivilligcentret er med til at udvikle denne betyder, at de fra start tager ejerskab og dermed er med til at sikre forankringen af en frivillig organisering. Kommunens Unge-Kulturcenter, som er ved at blive oprettet og som indeholder ungdomsskole, kulturskole, musikskole og ungdomsklubber, skal være med til at skabe nogle strukturer hvor de unge blive introduceret for idrætter og være med til at forankre hele aktivitets delen. Ligeledes er de også en vigtig partner i forhold til de unges integration med lokalområdet, da de har ekspertisen i at arbejde med målgruppen, hvorfor det er vigtigt at få skabt et tilhørsforhold for målgruppen. DGI skal være med til at lave idrætsaktiviteter og uddannelse for målgruppen og samtidig sikre uddannelse og udvikling af de personer som bliver ansat i projektet. Allerede nu, er den unge som er ansat i projektet, ved at blive del af et netværk i DGI Nordsjælland. Kommunens skoler skal være med til at udpege unge og motivere disse til at deltage i aktiviteter i Multisport, ligesom de er en vigtig rekrutteringspartner. Derudover er der en mulighed i forbindelse med den nye skolereform, hvor især boligområdet Magleblik kan blive interessant, da det indeholder nogle faciliteter, som kan være interessante at benytte i

11 forbindelse med motion og bevægelse i folkeskolen. 9 Redegør for status i arbejdet med at muliggøre videreførelse af projektets aktiviteter efter tilskudsperiodens udløb. Her er det især de kommende samarbejdsaftaler der bliver vigtige for projektets forankring (se ovenover). Disse skal være med til at belyse hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer, samtidig med at de forhåbentlig skaber et ejerskab for projektet blandt aktørerne, så det bliver let for dem helt at overtage aktiviteterne efterfølgende. Dernæst vil evalueringen fra Oford Research også have stor betydning, da vi herigennem bliver klogere på hvad der fungerer for målgruppen og partnerne. Denne skal være færdig i 2016 inden de politiske forhandlinger for 2017 begynder. Således vil resultaterne og anbefalingerne herfra kunne indgå i budgetforhandlingerne for Er der relevante overvejelser over, eller effekter af indsatsen, som ikke er fremkommet i rapporteringen? En vigtig betragtning fra projektet lige nu er, at det bliver vigtigt at der sker nogle strukturelle forankringer i kommunale institutioner, da de vil blive mere stabile arvtager. Frivillige idrætsforeninger er rigtig gode til at udføre aktiviteter og tage imod nye medlemmer, men det skal være på baggrund af eksempelvis et Unge-kulturcenter som facilitator.

Statusrapport GENERELLE OPLYSNINGER

Statusrapport GENERELLE OPLYSNINGER Styrelsen for International Rekruttering og Integration Januar 2016 Statusrapport Formål med rapporten: Rapporten skal give viden om resultater af de projekter, der støttes via tilskud fra Styrelsen for

Læs mere

Status på Multisport i forhold til kommissorium

Status på Multisport i forhold til kommissorium Status på Multisport i forhold til kommissorium Der vil her blive redegjort for en status af projekt Multisport i forhold til de i kommissoriet opstillede mål og leverancer. Ligeledes vil resultaterne

Læs mere

Standardrapport GENERELLE OPLYSNINGER. Implementering af samarbejdsmodellen Vejen til uddannelse og beskæftigelse et pilotprojekt

Standardrapport GENERELLE OPLYSNINGER. Implementering af samarbejdsmodellen Vejen til uddannelse og beskæftigelse et pilotprojekt Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Standardrapport Formål med rapporten: Rapporten skal give viden om resultater af de projekter, der støttes via tilskud fra Social-, Børne

Læs mere

Standardrapport GENERELLE OPLYSNINGER

Standardrapport GENERELLE OPLYSNINGER Socialstyrelsen, Center for Økonomi og Tilskudsforvaltning Standardrapport Formål med rapporten: Rapporten skal give viden om resultater af de projekter, der støttes via tilskud fra Social-, Børne og Integrationsministeriet.

Læs mere

Projektbeskrivelse Forankringen af Multisport i UKC

Projektbeskrivelse Forankringen af Multisport i UKC Projektbeskrivelse Forankringen af Multisport i UKC Denne projektbeskrivelse er et supplement til den oprindelige projektbeskrivelse for projekt Multisport, og har til formål at beskrive projektets forankring

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Socialstyrelsen Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen se under vejledninger på puljeportalens

Læs mere

Sagsnr.: 2013/ Dato: 28. januar Kommissorium for projekt Multisport Halsnæs. Sagsbehandler: Mette Lund Projektleder

Sagsnr.: 2013/ Dato: 28. januar Kommissorium for projekt Multisport Halsnæs. Sagsbehandler: Mette Lund Projektleder Sagsnr.: 2013/0001232 Dato: 28. januar 2013 Titel: Kommissorium for projekt Multisport Halsnæs Sagsbehandler: Mette Lund Projektleder Puljen bag projekt Multisport Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Socialstyrelsen Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via Tilskudsportalen https://tilskudsportal.socialstyrelsen.dk. For information om brug af Tilskudsportalen se under mappen Vejledninger på Tilskudsportalens

Læs mere

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder Ansøgningsfrist fredag d. 1.

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder Ansøgningsfrist fredag d. 1. Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder 14.1.6. Ansøgningsfrist fredag d. 1. november 2013 Ansøgning sendes til: Skemaet skal udfyldes elektronisk og

Læs mere

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover. Formål

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover. Formål Formål STATUSRAPPORT Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Statusrapporten skal give viden om resultater af de projekter, der støttes via tilskud fra Socialministeriet. Resultatet

Læs mere

Social- og Integrationsministeriet 15.25.11.30 Styrkelse af indsatsen over for krænkende børn mv. (St ind kræ bø)

Social- og Integrationsministeriet 15.25.11.30 Styrkelse af indsatsen over for krænkende børn mv. (St ind kræ bø) Social- og Integrationsministeriet 15.25.11.30 Styrkelse af indsatsen over for krænkende børn mv. (St ind kræ bø) Ansøgning sendes til: Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk.

Læs mere

Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner

Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner Ministeriet for Ligestilling og Kirke Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner Ansøgning sendes med alm. post eller e-mail til: Ministeriet for Ligestilling og Kirke, Frederiksholms

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen

Læs mere

Hvis der er indgået en partnerskabsaftale for projektet, kan den vedhæftes her.

Hvis der er indgået en partnerskabsaftale for projektet, kan den vedhæftes her. Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Kommune Vælg venligst fra listen. Ansøger type Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Organisationens navn og CVR-nummer Her anføres den ansøgende organisations

Læs mere

Bilag 1: Ansøgning til Socialministeriet

Bilag 1: Ansøgning til Socialministeriet Bilag 1: Ansøgning til Socialministeriet Socialministeriet 15.74.15.50 Ansøgningsskema til puljen familier med børn med psykiske vanskeligheder Ansøgning sendes til: Socialministeriet, Tilskudskontoret,

Læs mere

Projektets plan for rekruttering af målgruppen

Projektets plan for rekruttering af målgruppen Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Kommune Vælg venligst fra listen. Ansøger type Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Organisationens navn og CVR-nummer Her anføres den ansøgende organisations

Læs mere

Øvrige tilskud til projektet fra Socialstyrelsen

Øvrige tilskud til projektet fra Socialstyrelsen Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv titel på projektet. Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Ansøger type Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Organisationens navn og CVR-nummer

Læs mere

Støtte fra kommune i.h.t. 18 i lov om social service. Driftsoverenskomst eller -aftale med kommune/region

Støtte fra kommune i.h.t. 18 i lov om social service. Driftsoverenskomst eller -aftale med kommune/region Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Fællesskab og forældreskab på tværs i Hundige Nord Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Skriv navn og e-mail adresse for den tilskudsansvarlige i projektet

Læs mere

U 18: Fælles inddragelse af unge og deres forældre for et aktiv liv uden misbrug.

U 18: Fælles inddragelse af unge og deres forældre for et aktiv liv uden misbrug. Ansøgning Projektets/aktivitetens titel U 18: Fælles inddragelse af unge og deres forældre for et aktiv liv uden misbrug. Kommune Vælg venligst fra listen. Hjørring Ansøger type Kommune Navn og e-mail

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler

Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler Fritid og Kultur Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler Projekttype 1. Der søges støtte til (Sæt kryds) Større integrationsprojekter med partnerskaber/samarbejder

Læs mere

Her skrives navnet på den juridisk ansvarlige for ansøgningen. Der må kun anføres én person. Leif Gjørtz Christensen

Her skrives navnet på den juridisk ansvarlige for ansøgningen. Der må kun anføres én person. Leif Gjørtz Christensen Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv titel på projektet. Styrket SKP-indsats til isolerede sindslidende Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Vælg fra listen. Viborg Ansøger type

Læs mere

Støtte fra kommune i.h.t. 18 i lov om social service. Driftsoverenskomst eller -aftale med kommune/region

Støtte fra kommune i.h.t. 18 i lov om social service. Driftsoverenskomst eller -aftale med kommune/region Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Kommune Vælg venligst fra listen. Ansøger type Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Organisationens navn og CVR-nummer Her anføres den ansøgende organisations

Læs mere

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Aktiv Ferie Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 8 Indhold 1. Introduktion...... 9 2. Projektets aktiviteter....... 10 3. Projektets resultater..... 10 4. Projektets virkning.......... 11 5. Læring

Læs mere

Projektår* Fra Til Beløb i kr. Dag Md. År Dag Md. År 1 01 10 2009 30 09 2010 251.392

Projektår* Fra Til Beløb i kr. Dag Md. År Dag Md. År 1 01 10 2009 30 09 2010 251.392 Indenrigs- og Socialministeriet 15.75.40.10 Puljen til udvikling af bedre ældrepleje, UBÆP 2009 Ansøgning sendes til: Sikringsstyrelsen, Tilskudskontoret, Landemærket 11, 1119 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen

Læs mere

notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder Hvorfor en boligsocial strategi for fsb?

notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder Hvorfor en boligsocial strategi for fsb? notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder fsb har i lighed med de øvrige almene boligorganisationer ansvar for at etablere og drive velfungerende boligområder, hvor beboerne

Læs mere

Ansøgning til Udviklingspuljen for folkeoplysningsområdet

Ansøgning til Udviklingspuljen for folkeoplysningsområdet Vordingborg 23. oktober 2014 Ansøgning til Udviklingspuljen for folkeoplysningsområdet Street soccer for unge i Vordingborg Kommune Indledning I samarbejde med lokale idrætsforeninger, boligområder og

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Skabelon for statusrapport

Skabelon for statusrapport Skabelon for statusrapport Projekter, der modtager tilskud fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, skal i løbet af projektperioden sende statusrapporter til styrelsen indenfor de frister, der

Læs mere

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Ansøgningsskema for Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Finanslovskonto 17.49.24.20 Projektets navn: Fritidsjob i Skovparken / Munkebo Ansøger Kommune/Region/Organisation:

Læs mere

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder 14.51.56. Ansøgningsfrist fredag d. 1.

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder 14.51.56. Ansøgningsfrist fredag d. 1. Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder 14.51.56. Ansøgningsfrist fredag d. 1. november 2013 Ansøgning sendes til: Skemaet skal udfyldes elektronisk og

Læs mere

Skriv navn og adresse for den tilskudsansvarlige i projektet Sekretariatsleder, Morten Skjoldsøge

Skriv navn og  adresse for den tilskudsansvarlige i projektet Sekretariatsleder, Morten Skjoldsøge Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv titel på projektet. Aktive ældre i Egedal Kommune Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Egedal Ansøger type Vælg fra listen Kommune Navn og

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Unge i front Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - Valgfag, praktik og mentorforløb.pdf AppServerName: KKEDOC4

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Ansøgningsskema for Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Finanslovskonto 17.46.41.30 Projektets navn: Projekt Læseløft Ansøger Kommune(r) Projekt- og tilskudsansvarlig:

Læs mere

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&...

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&... Side 1 af 12 Vejledning til Integrationsministeriets online ansøgningsskema Du står nu i Integrationsministeriets online ansøgningsskema. I det følgende introduceres kort til udfyldelse af skemaet. Har

Læs mere

Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige

Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige Projektansøgning LBR s styregruppe behandlede på møde den 24. juni et forslag til en aktivitet

Læs mere

Social- og Integrationsministeriet Projektbeskrivelse til etableringsfasen for nye frivilligcentre. Ansøgningsfrist 13.

Social- og Integrationsministeriet Projektbeskrivelse til etableringsfasen for nye frivilligcentre. Ansøgningsfrist 13. Social- og Integrationsministeriet 15.13.28.90 Projektbeskrivelse til etableringsfasen for nye frivilligcentre Ansøgning sendes til: Puljestyring, Holmens Kanal 22, 1060 København K. A Projektets/aktivitetens

Læs mere

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Formål

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Formål STATUSRAPPORT Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Formål Statusrapporten skal give viden om Mailadressen er: rapport@sist.dk resultater af de projekter, der støttes via tilskud

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Social- og Integrationsministeriet 15.75.10.72 Sommerferiehjælp med opfølgende aktiviteter til udsatte børn og deres familier

Social- og Integrationsministeriet 15.75.10.72 Sommerferiehjælp med opfølgende aktiviteter til udsatte børn og deres familier Social- og Integrationsministeriet 15.75.10.72 Sommerferiehjælp med opfølgende aktiviteter til udsatte børn og deres familier Ansøgning indsendes via Social- og Integrationsministeriets puljeportal A Projektets/aktivitetens

Læs mere

Midtvejsevaluering af Multisport Halsnæs Maj 2015

Midtvejsevaluering af Multisport Halsnæs Maj 2015 Midtvejsevaluering af Multisport Halsnæs Maj 2015 Midtvejsevaluering af Multisport Halsnæs April, 2015 Om Oxford Research Knowledge for a better society Oxford Research er en specialiseret videnvirksomhed

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Social balance i Høje Gladsaxe 14. januar Indsats for unge +17 år i Høje Gladsaxe

Indsatsbeskrivelse. Social balance i Høje Gladsaxe 14. januar Indsats for unge +17 år i Høje Gladsaxe Social balance i Høje Gladsaxe 14. januar 2014 Indsatsbeskrivelse 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden for at indsatsen iværksættes nu? Hvilke eventuelle udfordringer

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Børne- og Socialministeriet Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen se under vejledninger på puljeportalens

Læs mere

Foreningen i Skolen. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Foreningen i Skolen. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Foreningen i Skolen Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 44 Indhold 1. Introduktion....... 45 2. Projektets aktiviteter......... 46 3. Projektets resultater..... 46 4. Projektets virkning..........

Læs mere

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag Økonomiudvalget 18.06.2013 Punkt nr. 140, 20. bilag juni 2013 1 Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Styrelsen for International Rekruttering og Integration Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk og indsendes via ansøgningsportalen. For yderligere information om udfyldelse af ansøgningsskema se vejledningen

Læs mere

Skabelon til beskrivelse af udvalgte indsatsområder

Skabelon til beskrivelse af udvalgte indsatsområder Skabelon til beskrivelse af udvalgte indsatsområder Indsatsens navn Mentorordningen Indsats Formål Hvad er formålet med indsatsen? Hvilke udfordringer adresserer den? Mentorordningen skal medvirke til

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Udvikling og etablering og af Frivillighedscenter i Aabenraa Projektbeskrivelse Pixiudgave

Udvikling og etablering og af Frivillighedscenter i Aabenraa Projektbeskrivelse Pixiudgave Udvikling og etablering og af Frivillighedscenter i Aabenraa Projektbeskrivelse Pixiudgave Acadre sag: 15/32530 Dokument nr.: 13 Side 1 af 8 Indhold 1. Projektets formål... 3 2. Målsætning og mål for Frivillighedscenter...

Læs mere

Evaluering Brobygningspuljen

Evaluering Brobygningspuljen Evaluering Brobygningspuljen Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med din evaluering på et senere

Læs mere

Ansøgningsfrist 1. februar 2012 GENERELLE OPLYSNINGER

Ansøgningsfrist 1. februar 2012 GENERELLE OPLYSNINGER Social- og Integrationsministeriet 7. 18. 19. 50 Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål Særligsoc 2012 / 2013 Ansøgning sendes til: Social- og Integrationsministeriet, Tilskudskontoret, Holmens

Læs mere

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder Ansøgningsfrist fredag d. 1.

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder Ansøgningsfrist fredag d. 1. Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder 14.51.56. Ansøgningsfrist fredag d. 1. november 2013 Ansøgning sendes til: Skemaet skal udfyldes elektronisk og

Læs mere

Opkvalificering på transportområdet

Opkvalificering på transportområdet Ansøgningsskema for Pulje til opkvalificering på transportområdet Finanslovskonto 17.46.41.65 Projektets navn: Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn, adresse, telefon, e-mail) Opkvalificering

Læs mere

Ansøgningsfrist 26. januar 2009, kl. 12.00. GENERELLE OPLYSNINGER

Ansøgningsfrist 26. januar 2009, kl. 12.00. GENERELLE OPLYSNINGER Velfærdsministeriet 15.75.22.10 Rygeadgang og røgfrit miljø på væresteder (RØG) Ansøgning sendes til: Sikringsstyrelsen, Tilskudskontoret, Landemærket 11, 1119 København K. Ansøgningsfrist 26. januar 2009,

Læs mere

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Lokal Motion Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 67 Indhold 1. Introduktion....... 68 2. Projektets aktiviteter......... 68 3. Projektets resultater..... 69 4. Projektets virkning.......... 70 5.

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

Midlertidige overgangsboliger i Herning Kommune for unge hjemløse

Midlertidige overgangsboliger i Herning Kommune for unge hjemløse Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Midlertidige overgangsboliger i Herning Kommune for unge hjemløse Kommune Vælg venligst fra listen. Herning Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Ejnar Tang

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Socialstyrelsen Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen se under vejledninger på puljeportalens

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Vi skal styrke borgernes mulighed for at mestre egen tilværelse og, i samarbejde med borgerne, sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber.

Vi skal styrke borgernes mulighed for at mestre egen tilværelse og, i samarbejde med borgerne, sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber. Bobleriets Formål Bobleriet tilbyder primært udviklende aktiviteter til børn og unge i Guldborgsund Kommune. Det er et samarbejde på kryds og tværs af kommunens institutioner, foreninger og organisationer

Læs mere

Ansøgning sendes til: Indenrigs- og Socialministeriet, Tilskudskontoret, Holmens Kanal 22, 1060 København K. Ansøgningsfrist 1.

Ansøgning sendes til: Indenrigs- og Socialministeriet, Tilskudskontoret, Holmens Kanal 22, 1060 København K. Ansøgningsfrist 1. Indenrigs- og Socialministeriet BILAG 1 15.64.08.10 Kompetenceudvikling i botilbud (STIBO) Ansøgning sendes til: Indenrigs- og Socialministeriet, Tilskudskontoret, Holmens Kanal 22, 1060 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball From: Peter Kjøller Sent: 27. september 2016 14:23 To: Lone Frandsen Subject: Udkast til ansøgning Udviklingspuljen - Kørestolsbasket - Stevnsgade Basketball Attachments: Udviklingspuljen

Læs mere

Ansøgningsskema for. Pulje til opkvalificering af rehabiliteringsteams Finanslovens konto

Ansøgningsskema for. Pulje til opkvalificering af rehabiliteringsteams Finanslovens konto Ansøgningsskema for Pulje til opkvalificering af rehabiliteringsteams Finanslovens konto 17.59.21.10 Ansøgningen skal sendes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering via e-mail adresse star@star.dk

Læs mere

forpligtige sig til nøje at følge metoden, dvs. de faglige forskrifter, manualer, standarder mv. fra Stepping Stones.

forpligtige sig til nøje at følge metoden, dvs. de faglige forskrifter, manualer, standarder mv. fra Stepping Stones. Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv titel på projektet. Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Ansøger type Vælg fra listen. Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Skriv navn

Læs mere

Projekt Mentorkorps. Ansøgning om midler til etablering af eksternt mentorkorps. Med fokus på en styrket kvalitativ, fleksibel og koordineret indsats.

Projekt Mentorkorps. Ansøgning om midler til etablering af eksternt mentorkorps. Med fokus på en styrket kvalitativ, fleksibel og koordineret indsats. Projekt Mentorkorps Ansøgning om midler til etablering af eksternt mentorkorps. Med fokus på en styrket kvalitativ, fleksibel og koordineret indsats. Projekt titel og kontaktoplysninger Titel Projekt Mentorkorps

Læs mere

Job og personprofil for relationsmedarbejder Dato

Job og personprofil for relationsmedarbejder Dato Den boligsociale helhedsplan 2014-2018 Job og personprofil for relationsmedarbejder Dato 1. Indledning Du ansættes i områdesekretariatet, som varetager det praktiske arbejde med at sikre den løbende fremdrift

Læs mere

Interviewguide Evaluering af reformen forår 2016

Interviewguide Evaluering af reformen forår 2016 Interviewguide Evaluering af reformen forår 2016 Problemformulering: Dragør skolevæsen er i gang med at finde gode måder at implementere folkeskolereformens forskellige hensigter og elementer, for at sikre

Læs mere

Ansøgningsfrist 26. maj 2009, kl. 12.00. PROJEKTSKEMA B GENERELLE OPLYSNINGER

Ansøgningsfrist 26. maj 2009, kl. 12.00. PROJEKTSKEMA B GENERELLE OPLYSNINGER Indenrigs- og Socialministeriet 15.75.40.10 Puljen til udvikling af bedre ældrepleje, UBÆP 2009 Ansøgning sendes til: Sikringsstyrelsen, Tilskudskontoret, Landemærket 11, 1119 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 13. juni 2014

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 13. juni 2014 Projekt Social balance i Værebro Park 13. juni 2014 Indsatsbeskrivelse 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden for at indsatsen iværksættes nu? Hvilke eventuelle udfordringer

Læs mere

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Formål

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Formål STATUSRAPPORT Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Formål Statusrapporten skal give viden om resultater af angivelse af journalnummer i dokumentets de projekter, der støttes via

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

SUNDHEDSTJEK: STYRKET REKRUTTERING TIL KOMMUNALE SUNDHEDSTILBUD

SUNDHEDSTJEK: STYRKET REKRUTTERING TIL KOMMUNALE SUNDHEDSTILBUD SUNDHEDSTJEK: STYRKET REKRUTTERING TIL KOMMUNALE SUNDHEDSTILBUD I forbindelse med aftalen om satspuljen på sundheds- og ældreområdet for 2016-2019, er det besluttet at udbyde en ansøgningspulje til gennemførelse

Læs mere

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe)

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Fra Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Titel: Your GAM3 Formål: at inspirere unge til en fysisk aktiv livsstil at fremme de unges personlige udvikling, styrke deres

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Side 2 af 6 Hjælpetekst til felt 18: Udfyldes kun hvis afvigelse fra ovenstående oplysninger om ansøger 18. Postadresse (evt. fortsat) Hjælpetekst til felt 19: Udfyldes kun hvis afvigelse fra ovenstående

Læs mere

ForeningsMentor i Tilst

ForeningsMentor i Tilst ForeningsMentor i Tilst Projektresumé ForeningsMentor i Tilst har til formål at hjælpe børn og unge i udsatte positioner med at få en aktiv fritid. Frivillige foreningsmentorer bygger bro mellem foreninger

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Ansøgningsfrist 26. maj 2009, kl. 12.00.

Ansøgningsfrist 26. maj 2009, kl. 12.00. Indenrigs- og Socialministeriet 15.75.40.10 Puljen til udvikling af bedre ældrepleje, UBÆP 2009 Ansøgning sendes til: Sikringsstyrelsen, Tilskudskontoret, Landemærket 11, 1119 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Hvad kan der søges til?

Hvad kan der søges til? Hvad kan der søges til? DIF og DGI s foreningspulje kan søges af alle frivillige idrætsforeninger. Formålet med DIF og DGI s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne. Slutbrugerne

Læs mere

Projektskitse vedr. forebyggelse af udsættelser

Projektskitse vedr. forebyggelse af udsættelser Projektskitse vedr. forebyggelse af udsættelser Dato: oktober 2014 Formål med projektet Det primære formål med projektet er at forebygge udsættelser af lejere. Det sekundære formål er at udbygge samarbejde

Læs mere

Jobcenteret søger LBR om midler til projekt UNG I JOB - en virksomhedsrettet indsats på ungeområdet.

Jobcenteret søger LBR om midler til projekt UNG I JOB - en virksomhedsrettet indsats på ungeområdet. Projektansøgning til LBR Projekt UNG I JOB, juni 2010 Jobcenteret søger LBR om midler til projekt UNG I JOB - en virksomhedsrettet indsats på ungeområdet. Jobcenteret søger LBR om midler til ansættelse

Læs mere

FYSISK AKTIVITET EN NATURLIG DEL AF HVERDAGEN I HALSNÆS. Familie og voksenstøttes. Idrætsindsatser for borgere med psykiske lidelser

FYSISK AKTIVITET EN NATURLIG DEL AF HVERDAGEN I HALSNÆS. Familie og voksenstøttes. Idrætsindsatser for borgere med psykiske lidelser FYSISK AKTIVITET EN NATURLIG DEL AF HVERDAGEN I HALSNÆS Introduktion til Familie og Voksenstøttes idrætstilbud til sindslindende Familie og voksenstøttes Idrætsindsatser for borgere med psykiske lidelser

Læs mere

Pulje til indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere

Pulje til indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere Ansøgningsskema for Pulje til indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere Finanslovskonto 17.46.41.85 Projektets navn: Motivation som drivkraft til job Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn,

Læs mere

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover. Formål. angivelse af journalnummer i dokumentets titel og i emnefeltet.

STATUSRAPPORT. Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover. Formål. angivelse af journalnummer i dokumentets titel og i emnefeltet. Formål STATUSRAPPORT Skal bruges til rapportering fra 1. januar 2007 og fremover Statusrapporten skal give viden om resultater af de projekter, der støttes via tilskud fra Socialministeriet. Resultatet

Læs mere

Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner

Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner Satspuljeopslag: Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner Ansøgningsfrist den 1. november 2019 kl. 12.00 Som led i satspuljeaftalen på sundhedsområdet

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus [1. marts 2009 28. februar 2011] Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

Social projektansøgning

Social projektansøgning Social projektansøgning 1. Ansøger Kontaktperson * Fornavn *) Hvis du skal rette i feltet, skal du gøre det under Brugeroplysninger på Min Side. Efternavn Arbejdstelefon Mobiltelefon E-mail Adresse Postnummer

Læs mere

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Get2Sport/Herning Fremad 2014-2107 Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden 2006-09, 2010-13 og

Læs mere

Evaluering af udviklingsprojekter om en længere og mere varieret skoledag

Evaluering af udviklingsprojekter om en længere og mere varieret skoledag Evaluering af udviklingsprojekter om en længere og mere varieret skoledag Kommune: Skive Kommune Involverede skoler i projektet: Aakjærskolen, Skive Kommune Evalueringsrapporten er udarbejdet af: Ove Jensen,

Læs mere

Inklusion af fysisk og psykisk Handicappede. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Inklusion af fysisk og psykisk Handicappede. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Inklusion af fysisk og psykisk Handicappede Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 61 Indhold 1. Introduktion....... 62 2. Projektets aktiviteter......... 63 3. Projektets resultater..... 63 4. Projektets

Læs mere

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål:

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål: UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017 Formål: Klatresporten udvikler sig hurtigt I følge IFSC (International Federation of Sport Climbing) kommer der 3.000 nye klatrere til hver dag. Ses på sammenlignelige lande

Læs mere

Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning

Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning Generelle oplysninger vedr. indsatsen 1. Problemidentifikation Vollsmose er klassificeret som ghettoområde. På fritids- og foreningsområdet arbejder

Læs mere