Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. GENERALFORSAMLINGSREFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. GENERALFORSAMLINGSREFERAT"

Transkript

1 Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage Telefax Frederiksholms Kanal København K Tlf Fax Giro CVR Nr GENERALFORSAMLINGSREFERAT År 2010, mandag den 12. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Sølvgade Generalforsamlingen afholdtes på administrator, advokat Nicolai Giødesens kontor, Frederiksholms Kanal 18, 1220 København K. Tilstede var: Endvidere deltog: 21 ejerlejlighedsejere repræsenteret, heraf 8 ved fuldmagt, svarende til 2792/2792 eller 100,00 %. Advokatfuldmægtig Anders Nørgaard Sørensen og Tina Hald fra administrationen. Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab og påtegning af revisor, herunder årsregnskab for evt. oprettet grundfond. 4. Evt. indkomne forslag. S. F ore1æggelse af budget. 6. Valg af formand. 7. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer. 8. Valg af 1.,2. og evt. 3. suppleant. 9. Valg af administrator. 10. Valg af revisor og suppleant for denne. 11. Eventuelt. Ad dagsordenens punkt 1 - valg af dirigent og referent. Anders Nørgaard Sørensen (ANS) bød forsamlingen velkommen. Til dirigent valgtes enstemmigt ANS, der på forespørgsel konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet. Samtidig valgtes enstemmigt Tina Hald til referent. advokat@ngadvokat.dk

2 NICOLAI GIØDESEN Side 2 Ad dagsordenens punkt 2 - formandens beretning. Bestyrelsens fratrådte formand, Søren Kragh (SK) gennemgik følgende beretning: Formandens beretning 2010 Når man ser på dagordenen og de indkomne forslag, er det ikke svært at se, hvad bestyrelsen har brugt meget af sin tid på, Men før jeg kommer ind på retssagen, vil jeg nævne nogle af de mere hverdags relaterede ting, vi også har arbejdet med. Vi har fået nye låse til fællesarealerne. Det virker meget fint samtidig med, at vi også kan benytte nøglerne til vores postkasser, som jo alligevel skulle sættes op. Vi har udvidet ejendommens forsikring således, at følgende nu også er dækket: Stikledninger. (udvendige skjulte rør) kr. Udvidet rørskade (indvendige skjulte rør) kr. Retshjælpsdækning. 405 kr. Grønne Gårde er opløst, og der er nu dannet et gårdlaug i karreen. Prismæssigt er det en smule dyrere end, hvad vi hidtil har betalt. Michael Gleerup er repræsenteret i gårdlauget. Vi har haft en utæthed omkring fatningen til vores antenne, som vi har fået repareret. Endvidere har vi opsagt tv-abonnementerne, da systemet er ustabilt, og det var uforholdsmæssigt dyrt at have adgang til filmkanalerne. Og til sidst har ejendommen fået en ny vandmåler. Udgiften til denne er afholdt af Københavnskommune. Der har verseret en retssag i syv år, som blandt andet har involveret ejerforeningen. Jeg vil kun kommentere de punkter, som vedrører ejerforeningen. Hans-Ole Vagtborg har sagsøgt ejerforeningen for at tilsikre adgang til den fælles klemkasse, som indeholder 400V kablet. Den er kun fremført til 1. sal i højre side i 104, hvor Per-Hugo Kristensen og Hans Vagtborg bor. Dernæst har ejerforeningen nedlagt påstand om reetablering af etageadskillelsen mellem Per-Hugo Kristensen, Hans Vagtborg og Hans-Ole Vagtborg. Foreningen fik ikke medhold i disse påstande og har valgt ikke at anke dommen. Ejerforeningen har betalt dkk til modpartens advokat og dkk til egen advokat i 2010, og dkk da sagen startede. Ejerforeningen har efterlevet dommen, idet ejerforeningen har forsøgt at foranledige adgang til klemkassen efter henvendelse til Per-Hugo Kristensen og Hans Vagtborg. Per-Hugo Kristensen og Hans Vagtborg har nægtet at åbne op, og da der verserer andre spørgsmål i landsretten i denne sag udelukkende mellem Per-Hugo Kristensen, Hans Vagtborg og Hans-Ole Vagtborg, vil en fogedforretning kunne trække ud og blive bekostelig for foreningen. Derfor er der trukket et kabel horisontalt således, at Hans-Ole Vagtborg har adgang til 400V i dag. Foreningen har ingen udgift haft hertil. Derudover sikrer dette også, at ejerforeningen ikke bliver mødt af et potentielt søgsmål fra Hans-Ole Vagtborg for ikke at have gjort nok for at foranledige adgang.

3 NICOLAI GIØDESEN Side 3 Denne sag er et uheldigt eksempel på et simpelt problem, som let kunne løses med sund fornuft, men som desværre er eskaleret til en lang og omkostningsfyldt retssag grundet personlige interesser i en nabostrid. Dette var også motivationen for at vælge en ny formand til ejerforeningen i januar. Da mine arbejdsforhold har ændret sig markant, trak jeg mig som formand for en måned siden, men jeg håber, at der en anden, som har mulighed for at tage vare om de daglige anliggender, som vedrører vores forening. Det er i hvert fald ikke en farbar vej, at vi ender i en situation, hvor sund fornuft bliver sat over styr til fordel for søgsmål. Hans Vagtborg Beck-Kristensen (HVBK), ville ikke godkende formandens beretning. Som grund herfor anførtes det, at valget af formanden, SK på den ekstraordinære generalforsamling afholdt d. 20. januar 2010 ikke var gyldigt, da referatet fra den pågældende generalforsamling endnu ikke var underskrevet af alle påkrævede tegningsberettigede. ANS afviste denne påstand og oplyste, at den materielle beslutning truffet af generalforsamlingen om at indsætte SK som ny formand ikke blev ugyldig af, at der endnu ikke forelå et underskrevet generalforsamlingsreferat. Herefter blev årsberetningen enstemmigt godkendt på nær af HVBK, der stemte imod. Ad dagsordenens punkt 3 - forelæggelse af årsregnskab og påtegning af revisor, herunder årsregnskab for evt. oprettet grundfond. ANS gennemgik årsregnskabet for 2009 i hovedposter, og det udviste et underskud på kr , som overføres til egenkapitalen. ANS oplyste, at underskuddet primært skyldtes advokatsalærer/omkostninger i forbindelse med den nu afsluttede retssag samt store udgifter til vedligeholdelse. HVBK ville ikke godkende årsregnskabet, da han anførte, at bilagene for advokatudgifter på kr ,00 ikke var attesteret. Han krævede derfor en ny revision af regnskabet. Dette blev afvist af bestyrelsen. Bente ørum (BØ), orienterede HVBK om, at der fandtes to bilag vedr. denne post på henholdsvis kr og kr Disse var begge godkendt og attesteret af bestyrelsen. Herefter blev årsregnskabet for 2009 enstemmigt godkendt på nær HVBK, der stemte imod.

4 NICOLAI GlØDESEN Side 4 Ad dagsordenens punkt 4 - Evt. indkomne forslag. Forslag fra bestyrelsen: - 400V fremføres til 4. sal i Sølvgade 102 og hvor det ikke allerede findes - via foreningens klemkasser, når foreningens økonomi tillader det. Bestyrelsen redegjorde at forslaget. Det blev fremsat med henblik på at undgå yderligere retssager vedr. foreningens strøm- og kabelforing, ligesom man ved forslaget ønskede at forøge kapaciteten i foreningens elektriske kredsløb. Bestyrelsen oplyste, at udgifter forbundet hermed ville andrage ca. kr Forslaget blev enstemmigt vedtaget undtagen HVBK, der stemte blankt. Forslag 4A - 4E fremsat af HVBK: På baggrund af mængden samt omfanget af de fremsatte punkter indledte ANS med at indskærpe overfor HVBK, at han kun ganske kort fik lejlighed til at redegøre for sine fremsatte forslag, da de fremsatte forslag (alle vedlagt indkaldelsen) var meget udtømmende og præcist angav hans synspunkter. De øvrige medlemmer havde således haft rigelig mulighed for at orientere sig om de fremsatte punkter inden generalforsamlingen. Denne linje blev nødvendigt lagt for at fremme afviklingen af generalforsamlingen indenfor en rimelig tidsmæssig ramme. Dog påpegede ANS, at HVBK naturligvis var velkommen til at komme med eventuelle supplerende kommentarer, udover hvad der måtte fremgå af teksten i de fremsatte forslag, ligesom de øvrige medlemmer uden begrænsning kunne stille alle ønskelige spørgsmål til de enkelte punkter. Forslag 4A: Den efter generalforsamling nedsatte bestyrelse forpligtes til at overholde vedtægterne, herunder udsende dagsordener og referater til medlemmerne af Ejerforeningen Sølvgade , som vedtægterne foreskriver. Den administrator der skal være bestyrelsen behjælpelig med at administrere ejendommene Sølvgade skal overholde vedtægterne ellers skal vedkommende straks indstilles til afsked. Bestyrelsen indskærpes forpligtigelsen til at holde tilsyn med administrators virke. HVBK redegjorde for sine synspunkter. ANS måtte gentagne gange bede HVBK om ikke at læse ordret op fra det fremsatte forslag og henviste til de indledende anførte synspunkter om at fremme generalforsamlingen indenfor en rimelig tidsmæssig ramme.

5 NICOLAI GlØDESEN Side 5 Bestyrelsen anerkendte, at denne ikke i alle tilfælde havde overholdt alle formelle regler, som fremgik af forretningsordenen i vedtægterne. Dette beklagede bestyrelsen naturligvis. Dog anførte bestyrelsen også, at flere af de påståede vedtægtsstridige forhold var i strid med sandheden. For eksempel var en række bestyrelsesmødereferater retmæssigt lagt ud på foreningens hjemmeside. Bestyrelsen indstillede, at forslaget blev afvist, men lovede i forlængelse heraf at bestræbe sig meget på, at alle formelle regler fremover ville blive overholdt. Generalforsamlingen stemte herefter enstemmigt imod forslaget på nær HVBK, der stemte for. Forslag 4B: Generalforsamlingen kan konstatere, at der er sket uregelmæssigheder ved at bestyrelsen og administrator har tilsidesat en generalforsamlingsbeslutning af 2004, og handlet på egen hånd uden den forhåndsgodkendelse som beslutningen af 2004 pålagde bestyrelsen. Da beslutninger har økonomiske konsekvenser for de øvrige medlemmer af ejerforeningen i Sølvgade pålægges den nye bestyrelse inden for 4 måneder i samarbejde med en helt uvildig advokat, at fremkomme med et juridisk responsum på en ekstraordinær generalforsamling. Det responsum som den uvildige advokat skal afklare er de juridiske aspekter af at både bestyrelse og administrator har handlet i strid med ejerforeningens vedtægter og generalforsamlingens beslutning. HVBK redegjorde for sine synspunkter. ANS måtte atter gentagne gange bede HVBK om ikke at læse det fremsatte forslag ordret op og henviste igen til de indledte anførte synspunkter om at fremme generalforsamlingen indenfor en rimelig tidsmæssig ramme. HVBK nægtede at efterkomme dirigentens påbud og fortsatte sin oplæsning. ANS gjorde herefter opmærksom på, at HVBK kunne blive forvist fra generalforsamlingen, hvis han ikke ville efterkomme retningslinjerne for god skik og orden ved afholdelsen af generalforsamlingen. Bestyrelsen indstillede herefter til generalforsamlingen, at en uvildig advokatundersøgelse ansås for ubegrundet og uønskeligt. Man havde netop bl.a. valgt en ny formand for at løse de verserende sager udemetligt og pragmatisk i samarbejde med administrator. Flertallet i generalforsamlingen var af samme opfattelse som bestyrelsen. Generalforsamlingen stemte herefter enstemmigt imod forslaget på nær HVBK, der stemte for.

6 NICOLAI GIØDESEN Side 6 Forslag 4C: HVBK anførte sine synspunkter. Nogle øvrige medlemmer erklærede sig tillige forundret over, at Nicolai Giødesen (NG) ikke selv havde ført sagen i retten. ANS anførte i forlængelse heraf, at HVBK påstand skulle afvises, da det ingenlunde kunne dokumenteres, at sagens udfald havde været anderledes, såfremt NG selv havde forestået hovedforhandlingen. Endvidere var det bestemt ikke var unormalt, at en fuldmægtig forestod hovedforhandlingen i en sag som denne. I forlængelse heraf blev det af bestyrelsen om den pågældende retssag oplyst, at den tidligere formand, Per Hugo Beck-Kristensen, herefter PHBK, gentagne gange havde handlet på bestyrelsens vegne uden bemyndigelse fra den samlede bestyrelse. For eksempel havde PHBK ikke videregivet den af ham modtagne kopi af retsbogen indeholdende byrettens domsafsigelse. Den øvrige bestyrelse havde alene ved tilfældigheder fået dommen i hænde blot 2 dage inden ankefristens udløb. Særligt med henvisning til den pågældende retssag spurgte et medlem til, hvorledes bestyrelsens vurderede samarbejdet med administrator. Bestyrelsesmedlem, BØ, var af den opfattelse, at der var begået fejl hos alle parter - herunder hos administrator, den samlede bestyrelse samt selvstændigt af den afgåede formand PHBK. Bestyrelsen anså det dog nu for hensigtsmæssigt og rigtigt at kigge fremad og i et konstruktivt samarbejde med administrator granske eventuelle fejl og misforståelser opstået mellem parterne, så samarbejdet atter kunne komme til at køre optimalt som ellers hidtil. Først efter denne proces anså bestyrelsens det for relevant at overveje, om administrator evt. skulle udskiftet. Dog var der pt. ingen begrundede planer herom. Herefter stemte generalformsamlingen enstemmigt imod, på nær HVBK der stemte for. Forslag 4D: Idet generalforsamlingen udtrykker sin mistillid til advokat Nicolai Giødesen, vedtager generalforsamlingen at fratage administrator og advokat Nicolai Giødesen alle beføjelser i forhold til ejerforeningen Sølvgade med øjeblikkelig virkning. Efter beslutningen om afsættelse af advokat Nicolai Giødesen som administrator for ejerforeningen Sølvgade , skal den, efter denne generalforsamlings nedsatte bestyrelse, straks anmode advokatsamfundet; Kronprinsessegade 28, 1306 København K som helt uvildig, at bistå ejerforeningen Sølvgade med at pege på en advokat, der skal være ejerforeningen Sølvgade behjælpelig i alle sager der skal afleveres fra advokat Nicolai Giødesen til ejerforeningen Sølvgade Herunder skal den midlertidige administrator drage omsorg for at afregning af ejerforeningen Sølvgade 's økonomiske midler sker korrekt og uden ophold fra advokat Nicolai. Den midlertidige administrator skal desuden være med til at undersøge de forhold der har gjort sig gældende under administrator og advokat Nicolai Giødesen varetagelse af ejerforeningen Sølvgade herunder evt. foretage de nødvendige skridt over for advokat Nicolai Giødesen, hvis der påvises direkte uregelmæssigheder, som kan være ansvarspådragende for advokat Nicolai Giødesen.

7 NICOLAI GIØDESEN Side 7 Den udpegede advokat bistår ejerforeningen Sølvgade i forbindelse med advokat Nicolai Giødesens afsættelse som administrator for ejerforeningen Sølvgade og indtil generalforsamlingen har udpeget en ny administrator, der skal varetage ejerforeningen Sølvgade 's interesser fremover. Bestyrelsen skal på en ekstraordinær generalforsamling og senest inden næste ordinære generalforsamling kunne forelægge generalforsamlingen et eller flere forslag som kandidat/ emne til administrator for ejerforeningen Sølvgade ANS indledte med at nævne, at indholdet af det fremsatte forslag var blevet diskuteret grundigt af generalforsamlingen ved gennemgangen af de foregående fremsatte punkter af HVBK. Dette blev anerkendt af generalforsamlingen. Hverken HVBK eller øvrige medlemmer havde supplerende kommentarer til dette forslag. Herefter stemte generalforsamlingen enstemmigt imod på nær HVBK, som stemte for. Forslag 4E: Den efter denne generalforsamling nedsatte bestyrelse har pligt til at foretage de nødvendige skridt til begrænsning af ejerforeningen Sølvgade 's tab som følge af advokat Nicolai Giødesen såvel overtrædelser af ejerforeningens vedtægter som overtrædelse af gældende lovgivning for advokatvirksomhed. Den bestyrelse som får mandat efter herværende generalforsamling pålægges at foretage de nødvendige tiltag herunder indbringe advokat Nicolai Giødesen for advokatnævnet for overtrædelse af de advokat etiske regler. ANS henviste til hans fremsatte bemærkninger under forslag 4D. Dette blev anerkendt af generalforsamlingen. Hverken HVBK eller øvrige medlemmer havde supplerende kommentarer til dette forslag. Herefter stemte generalforsamlingen enstemmigt imod på nær HVBK, som stemte for Ad dagsordenens punkt 5 - Forelæggelse af budget. ANS gennemgik det fremlagte budgetforslag for 2010, der udviste uændret opkrævning. Det bemærkedes, at der var afsat kr ,00 til vedligeholdelse. HVBK mente, at budgettet ikke var retsvisende. Han henviste, til at han som part i retssagen (som privatperson) havde anket dommen. Det var derfor uvist, om ejerforeningen, som følge af ankens

8 NICOLAI GlØDESEN Side 8 eventuelle anderledes udfald, ville blive påført yderligere omkostninger, hvilket der burde være taget højde for i budgettet. Bestyrelse oplyste, at der var afsagt en retskraftig dom, som foreningen måtte forholde sig til. Bestyrelsen havde vurderet, at dommen ikke skulle ankes. Sagen var som følge heraf afsluttet for foreningens vedkommende. Dog kunne man naturligvis ikke gardere sig imod et efterfølgende søgsmål fra HVBK, men et sådant evt. søgsmål ansås på det foreliggende grundlag for ubegrundet at medtage i budgettet, da der ikke syntes at være en konkret risiko herfor. Herefter blev budgettet enstemmigt godkendt. Ad dagsordenens punkt 6 - Valg af formand. HVBK tilbagetrak sit kandidatur som formand. Valborg Torp, Sølvgade 104, st. th. blev herefter enstemmigt valgt til formand for 1 år. Ad dagsordenens punkt 7 - Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer. Til bestyrelsen genvalgtes enstemmigt for 2 år: Herudover består bestyrelsen af: Bente Ørum, Sølvgade 104, 1. tv. Michael Gleerup, Sølvgade 102, 1. tv. Søren Kragh, Sølvgade 104,4. tv. James McBride, Sølvgade 104,4. th. Ad dagsordenens punkt 8 - Valg af 1., 2. og evt. 3. suppleant. Til henholdsvis l.og 2. suppleant genvalgtes/valgtes herefter enstemmigt for 1 år: Michael Sandbjerg, Sølvgade 102, 2. tv. Niels Henrik Bastholm, Sølvgade 104,3. th.

9 NICOLAI GIØDESEN Side 9 Ad dagsordenens punkt 9 - Valg af administrator. Til administrator genvalgtes enstemmigt: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen, Frederiksholms Kanal 18, 1220 København K. Ad dagsordenens punkt 10 - Valg af revisor og suppleant for denne. Til revisor genvalgtes enstemmigt: Revisionsfirmaet S.A. Christensen og W. Kjærulff AIS, Store Kongensgade 68, 1264 København K. vi statsaut. revisor Iver Haugsted. Til revisorsuppleant genvalgtes enstemmigt: Revisionsfirmaet Albert Petersen, Nørre Farimagsgade 11, 1364 København K. v/statsaut. revisor Niels Dyring Pedersen. Ad dagsordenens punkt 11 - Eventuelt. Michael Gleerup orienterede om det nye gårdlaug og opfordrede beboerne til at komme med ideer til at forbedre gårdmiljøet mv. Gårdlauget var dyrere end Grønne Gårde, men til gengæld var der blevet ansat en fast person til varetagelse af gården. Da gårdlauget var forholdsvist nyt, ville der desværre ikke være økonomi til store projekter. HOVM meddelte sig uenig i en omdelt skrivelse fra den tidligere formand til beboerne vedrørende den - nu kun mellem dem - verserende retssag. HOVM afventede dog med at tage yderligere til genmæle for at undgå flere stridigheder i ejerforeningen. Beboerne blev orienteret om, at de var velkomne til at kontakte HOVM ved tvivlsspørgsmål omkring retssagen.

10 NICOLAI GI0DESEN Side 10 Der blev af et medlem adspurgt, om den tidligere formand, PHBK, kunne drages til ansvar for sit arbejde som bestyrelsesmedlem? ANS uddybede, at såfremt der var blevet begået en ansvarspådragende handling, kunne et bestyrelsesmedlem formelt drages til ansvar, men at dette sjældent sker i praksis. Det blev i denne forbindelse præciseret, at et bestyrelsesansvar er individuelt for det enkelte bestyrelsesmedlem. Herefter hævede dirigenten generalforsamlingen kl København d. 3/:), lvi () Som dirigent og referent: Som formand: ANS/THA 20. April 2010

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (H) Hella Hammerby, advokat Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf. 33 15 84 45 Fax 33 13 79 20 Giro 90647 37 CVR NT. 6963 23 19 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT ---------------------------------------------------

GENERALFORSAMLINGSREFERAT --------------------------------------------------- Ejerforeningen Sølvgade 102 104 1307 København K www 1307.dk Side 1 af 6 GENERALFORSAMLINGSREFERAT --------------------------------------------------- År 2010, onsdag den 20. januar kl. 18.00 afholdtes

Læs mere

K e n d e l s e: Ved brev af 16. maj 2014 har A i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, klaget over registreret revisor B.

K e n d e l s e: Ved brev af 16. maj 2014 har A i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, klaget over registreret revisor B. Den 26. februar 2015 blev der i sag nr. 37/2014 A mod Registreret revisor B afsagt følgende K e n d e l s e: Ved brev af 16. maj 2014 har A i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, klaget over registreret

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagerne vedrører en sag anlagt af advokat [C] og et af hende ejet anpartsselskab mod [ejerforening].

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagerne vedrører en sag anlagt af advokat [C] og et af hende ejet anpartsselskab mod [ejerforening]. København, den 27. juni 2013 J.nr. 2011-10199/JSC 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] for [ejerforening] klaget over advokat [B], [bynavn], og advokat [B] har for

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN J.nr. 600211 HO/mh 600211 HO

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv onsdag, den 9. december 2009 kl. 19.00 Generalforsamlingen

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i Til andelshaverne i AB Paludan Müllers Vej 9 Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11

Læs mere

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 København, den 20. april 2016 Ejd.nr. 342 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Den 27. april 2010, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård. Generalforsamlingen afholdtes i Kildevældskirkens

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. J.nr. 025145-0018 sli/idj REFERAT 3. juli 2006 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År 2006, den 26. april kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke D

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 50. trods var År 2015 den 15. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen - Frederiksvej 48 Generafforsamlingen afholdtes på administrators kontor, Nørregade 7A, 2. tv., 1165 København

Læs mere

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Allehelgensgade 19 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Tlf. 4636 2244 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 25.oktober 2017 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

E/F KAJPLADS 24 GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2007

E/F KAJPLADS 24 GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2007 E/F KAJPLADS 24 GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2007 År 2007, tirsdag den 8. maj, kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Kajplads 24 i kantinen i LO-bygningen, Islands Brygge

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

EF ungarnsgade 3541 m.fl.

EF ungarnsgade 3541 m.fl. BOLIGEXPERTEN ADMIN ISTRATION A/S VESTERBROGADE 12 1620 KøBENHAVN V cvr-nr. 21397245 rlf.33 2299 4L TLF. TID : 10.00-14.00 FAX 33 22 66 93 ADM@BOLIGEXPERTEN.DK WWW.BOLIGEXPERTEN.DK BANK: Nordea Eank reg.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK)

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Navn 1 Klubbens navn er Tommerup Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Ny Assens Kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage. CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage. CVR nr VEDTÆGTER Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage CVR nr. 38 87 04 83 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage. 1.2 Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Formål 2.1 Foreningens

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR. ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583

Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR. ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583 Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583 November 2011September 2012 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål... 3 2. Selskabets kapital og kapitalandele...

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere