Referat netværksmøde for e-dok nøglepersoner, HEV 18. Nov 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat netværksmøde for e-dok nøglepersoner, HEV 18. Nov 2014"

Transkript

1 Referat netværksmøde for e-dok nøglepersoner, HEV 18. Nov 2014

2 Dagsorden 1. Indsamling af ønsker til e-dok. Afd bør samle op ift egne kommentarer til e-dok 2. Merete Jensen, tværfaglig e-dok koordinator fortæller om, hvordan vi får besked ifm revision af dokumenter og lokale tilføjelser 3. Indsætte link til andre dokumenter + lokale tilføjelser sammen med linket. 4. Diverse informationsmail fra regionen 5. Læsekvittering fjernelse af fratrådte personer 6. Hvor mange møder skal vi planlægge i 2015? 7. Eventuelt Kl fælles møde med kvalitetkoordinatorerne

3 1. Indsamling af ønsker til e-dok. Afd bør samle op ift egne kommentarer til e-dok Eksempler på udsagn: Oplæring: Man kan ikke gemme et enkelt dokument i gemte søgninger. Egne favoritter er for svære at oprette. Det må kunne gøres bedre. Begynderkursus for nye e-dok nøglepersoner Afdelingens valg: ked af at nummereringssystemet ikke bruges længere - gjorde det nemt at søge præcist. dokumenter til læsekvittering er ikke altid relevante. Efterhånden tror jeg vi som brugere er bevidste om at kigge i e-dok ved arbejdsrelaterede spørgsmål - ergo er det formentlig ikke nødvendigt med de mange dokumenter til læsekvittering? Ref.: Hav opmærksomhed på de kommentarer I har fået fra egen afdeling og følg op på dem. Der er kommet en del ønsker med gennemgående temaer: - søgefunktionen er svær - ønske om mere undervisning/ viden om e-dok. - opmærksomhedspkt. på læsekvitteringsgrupperne -> evt. færre gr., større gr., rydde op i nuværende gr. Øvrige ønsker: En top 20 på egne søgte dokumenter App-version til Iphone, Ipad: apps er ved at blive testet Papirkopilog på HEV: er på forbedringslisten. Ønske om funktionalitet til at abonnere på emner/mapper, ikke på samlingen.

4 2. Merete Jensen fortæller om hvordan vi får besked ifm revision af dokumenter og lokale tilføjelser hvornår kommer der besked via Min side hvornår kommer der besked via mail hvem får mail. F.eks når regionale dokumenter revideres, kommer der så mail til alle dokumentkoordinatorer på de afdelinger dokumentet gælder for? Hvordan får man besked om ændringer i lokale tilføjelser? Hvem får besked om ændringer i lokale tilføjelser Hvordan og hvilken besked får man når pullede dokumenter revideres?

5 Netværksmøde Revision af dokumenter og lokale tilføjelser 5

6 Hvornår kommer der besked via Min side? Der kommer besked via Min side, når systemet kræver en handling af en bestemt person. Min side kan betragtes som en obligatorisk to do liste. F.eks. når et dokument sendes til godkendelse. Til gengæld oprettes der ikke opgave på Min side, hvis et dokument afvises. Der adviseres i dette tilfælde pr. mail.

7 Hvornår kommer der besked via mail? - Hvem får mail. F.eks. Når regionale dokumenter revideres, kommer der så mail til alle dokumentkoordinatorer på de afdelinger dokumentet gælder for? Alle dokumentkoordinatorer på samtlige "Gældende for/gjort gældende for"-niveauer adviseres via mail ved genudgivelse. Der adviseres via mail, hver gang der oprettes en opgave på Min side - og derudover også i forbindelse med abonnement og genudgivning af distribuerede dokumenter, samt ved afvisning af godkendelse/distribution.

8 Hvordan får man besked om ændringer i lokale tilføjelser? - Hvem får besked om ændringer i lokale tilføjelser? Der er ingen advisering i forbindelse med ændringer i lokale tilføjelser. Dog adviseres der som normalt, når en lokal tilføjelse skal godkendes. Ingen får besked om ændringer i lokale tilføjelser.

9 Hvordan og hvilken besked får man når pullede dokumenter revideres? Hvis et pull'et dokument efterfølgende bliver push'et, vil der blive udsendt distributionsadvis - selvom dokumentet reelt allerede er gældende for pågældende afdeling. Dermed vil den røde advarselstekst blive vist, indtil distributionen accepteres. Et pull'et dokument, der efterfølgende bliver push'et, kan fravælges som om, det er pull'et. Der skal således ikke angives årsag. Et push'et dokument kan til gengæld ikke pull'es.

10 Direkte publicerede dokumenter Måden hvorpå et dokument er publiceret, har stor betydning for hvilke opgaver der sættes i gang. Hvis et dokument er direkte publiceret betyder det: Ingen mailadvisering Ingen opgave på Min side Knappen til `Distribution er synlig på dokumentet (via redigeringsdelen `Redaktørmiljøet og `Eksterne udgivere )

11 Supplerende informationer Første version er som beskrevet i på vej visning under Hjælp, dvs. ved første version vil et dokument ikke gælde for en medarbejder i en afdeling, før ens ledelse har accepteret dokumentet. Anden og senere versioner Ved anden version vil dokumentet ved publicering lægge sig på den tidligere versions plads (det gamle dokument bliver nu arkiveret) i alle de hospitaler og afdelinger, der hidtil har godkendt det (dvs. på én gang). Dokumentet er accepteret (fordi det ligger der i forvejen). Der udsendes meddelelse på én gang til alle de dokumentkoordinatorer, hvis afdeling dokumentet gælder for. Men der kommer ingen opgave på Min side, da distributionen jo ER accepteret. I adviseringen står der blandt andet, at man bør tage stilling til sine lokale tilføjelser. Undtagelser Lige nu kan man blive lidt forvirret over, hvornår dokumenterne kommer gennem hjulet eller ej. Tidligere publicerede dokumenter, der ved ny version for første gang skal gennem clinical governance, skubbes ud niveau for niveau. Hvis vi på regionalt niveau har anvendt akutpublicering (hvilket vi helst ikke skal gøre mere!) og valgt Alle i Gældende for, sker der ingen advisering. Så skal dokumentkoordinatorerne selv være opsøgende. Der adviseres heller ikke, hvis man anvender Direkte publicering. Det er netop formålet med denne funktion.

12 3. Indsætte link til andre dokumenter + lokale tilføjelser sammen med linket. (1) Vær opmærksom på at et link kan indeholde lokale tilføjelser Interne beredskabshændelser, HEV (link taget fra systeminfo mens jeg er logget på => lokale tilføjelser vises) Interne beredskabshændelser, HEV (linket taget fra systeminfo uden at være logget på => lokale tilføjelser vises ikke)

13 3. Indsætte link til andre dokumenter + lokale tilføjelser sammen med linket. (2) I redaktørmiljøet via kæde-ikonet: Der kommer de lokale tilføjelser med, som gælder for den afdeling der er Gældende for når du fremsøger dokumentet.

14

15 4. Diverse informationsmail fra regionen Der implementeres LibreOffice til alle brugere i regionen, samt opgraderes til Microsoft Office 2010 for administrative (ESDH-)brugere. I den forbindelse har flere stillet spørgsmål vedrørende samspillet med e-dok og de nye OpenOffice programmer fra LibreOffice. Spørgsmål og svar: Kan jeg kopiere fra LibreOffice til e-dok? Ja, kopiering fra LibreOffice til e-dok virker bedre end fra Word. Kan jeg eksportere fra e-dok, når man ikke længere har Excel? Eksport fra e-dok til LibreOffice virker på nøjagtig samme måde, som når der eksporteres til Microsoft Excel. De angivne kolonner fra e-dok eksporteres fint med over i Libre s version af Excel. Kan jeg åbne vedhæftede dokumenter i Microsoft Office formater? Libre Office kan sagtens åbne word dokumenter og filer. Kan jeg sende link til dokument? Ja, send link til dokument, samt de funktioner der ligger i e-dok og blandt andet afsender mailadviseringer virker også som det skal. Ref.: Det giver problemer at sende link til dokumenter via Libre. Symfoni arbejder på det og det vil blive løst. Formater tekst: indsæt fra word: Benyt i stedet: Indsæt som ikkeformateret tekst ikonet.

16 Forbedringspakken okt 2014 Abonnementsadvisering nu med ændringskommentaren i selve mailen Når der udsendes reviderede dokumenter, vil de, der abonnerer på dokumentet, modtage advisering inkl. ændringskommentar i selve mailen.

17 Forbedringspakken okt 2014 Læsekvitteringspakken indeholder en lang række forbedringer, bl.a.: I redaktørmiljøet kan man tilføje kolonne Læsekvitteringsgrupper Større mulighed for at sortere og filtrere lister Man kan fjerne en bruger fra alle læsekvitteringsgrupper på én gang og læsekvitteringerne gøres historiske Man kan udsende/genudsende læsekvitteringer til publicerede dokumenter Ved genudsendelse af læsekvittering til personer, der har ulæste læsekvitteringer liggende, går ny læsekvittering til nyeste udgave af dokumentet (dvs. at den gamle ulæste læsekvittering erstattes af en læsekvittering til den nyeste version af dokumentet) Man kan vælge, at der til bestemte versioner af et dokument ikke skal udsendes læsekvittering Større mulighed for exceludtræk Massepåsættelse af nye grupper på mange dokumenter Redaktørerne vil som noget nyt få læseadgang til at se de oprettede læsekvitteringsgrupper i opsætningsmodulet. Bemærk, at nogle af funktionerne alene kan udføres af dokumentkoordinator.

18 5. Læsekvittering - fjernelse af fratrådte personer Hvordan kan man fjerne en tidligere medarbejder fra listen over brugere under læsekvittering i redaktørmiljøet Ref.: Tidligere medarbejdere kan ikke fjernes. Merete Jensen, RM undersøger det. At søge en person frem ved læsekvittering: stå på alle, klik bruger og filtre på navn

19 6. Hvor mange møder skal vi planlægge i 2015? Vi plejer at have 4 møder om året, skal vi fortsætte med det? E-Dok skrivestue er der behov for det igen? Kontakt mig ved behov, så kan jeg evt komme forbi. Ref.: Der indkaldes til 2 møder årligt. Ønske om skrivestue, hvis der er store versionsændringer. Er der ønske om support/hjælp til e-dok kommer Dorthe Hansen gerne ud send gerne en mødekalenderbooking.

20 Fælles-delen Både for kvalitetskoordinatorer og e-dok nøglepersoner Hvor mange HEV-Fælles dokumenter, der mangler at komme gennem distributionsprocessen (ca Ved ikke hvor mange, der bliver arkiveret! (link-dokumenter)) Inf fra Bente vedr placering af dokumenter, der gælder for flere hospitaler (gyn/obs, rtg, TA HEM) Ref: den regionale e-dok styregruppe har besluttet, at det bliver muligt at placere dokumenter, der gælder for flere hospitaler/hospitalsafdelinger på regionalt noveau Inf fra regional styregruppe vedr håb om færre dokumenter samlet i regionen. Ref: der har været et ønske i den regionale styregruppe, om at nedbringe antallet af e-dok dokumenter. Det ønske er blevet revurderet til at ønske, at der er de relevante e-dok dokumenter, der findes. BO fortæller om kvalitetschefernes arbejde med at gennemlæse regionale retningslinjer for at se på om vi stiller for store krav til os selv og dokumentationen Ref: alle regionale dokumenter, der knytter an til DDKM er blevet gennemgået. Den tilsvarende øvelse vil blive gennemført for HEV-Fælles dokumenterne.

21 Næste møde: onsdag d. 25. marts 2015, kl Auditoriet i Herning

Referat 26. maj Husk de gode historier!!

Referat 26. maj Husk de gode historier!! Referat 26. maj 2014 12.30 14.00 Husk de gode historier!! Dagsorden 1. Kædeikonet i editoren og lokale tilføjelser 2. App og lokale tilføjelser 3. Regionale dokumenter 4. Diverse 5. Hvad fylder i afd?

Læs mere

Referat 3. feb 2014 Husk de gode historier!!

Referat 3. feb 2014 Husk de gode historier!! Referat 3. feb 2014 Husk de gode historier!! SØGNING Søgefunktion Søgning på ordet desinfektion: 1) søger man for bredt med default valg på højst 500 hits finder man ikke hygiejnedokumentet vedr. desinfektion.

Læs mere

Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl Auditoriet Herning

Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl Auditoriet Herning Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl 12.30 14.00 Auditoriet Herning Dagsorden: 1. Information om diverse mail fra koordineringsteamet 2. Information fra regionalt møde d.

Læs mere

Referat 8. sept Næste møde: 18. nov, Holstebro

Referat 8. sept Næste møde: 18. nov, Holstebro Referat 8. sept 2014 12.30 14.00 Næste møde: 18. nov, 12.30 14.00 Holstebro Dagsorden 1. Hvad arbejdes der på regionalt 2. Forbedringsønsker mm 3. Fif: 1. Ændring af skriftstørrelse i e-dok 2. Få øverste

Læs mere

Referat e-dok netværksmøde 31. oktober 2013

Referat e-dok netværksmøde 31. oktober 2013 Referat e-dok netværksmøde 31. oktober 2013 Konvertering af redaktørmiljø - evaluering Processer og arbejdsgange Ændringsønsker Fif - hints og historik HEV-Fælles dokumenter vedr. e-dok Eventuelt Fælles

Læs mere

Referat 11. netværksmøde for e-doknøglepersoner, HEV Punkter til drøftelse Eventuelt Sammen med kvalitets-koordinatorerne 13.30 14.

Referat 11. netværksmøde for e-doknøglepersoner, HEV Punkter til drøftelse Eventuelt Sammen med kvalitets-koordinatorerne 13.30 14. Referat 11. netværksmøde for e-doknøglepersoner, HEV Tirsdag den 18. Juni 12.30 14.00 Herning, Auditoriet Punkter til drøftelse opsamling fra sidste møde indsætte link til andre dokumenter i e-dok (specielt

Læs mere

Referat Netværksmøde e-dok nøglepersoner 11. maj Auditoriet Herning

Referat Netværksmøde e-dok nøglepersoner 11. maj Auditoriet Herning Referat Netværksmøde e-dok nøglepersoner 11. maj 14.00 15.30 Auditoriet Herning Dagsorden: 1. Ny brug af lokale tilføjelser (DH) 2. Status på døde link, der pegede ned i e-dok classic (DH/MJ) 3. Mediebiblioteket

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning Nyt i SkoleIntra 5.9 Sidst ændret den 25 05 2015 Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning I SkoleIntra kan man tilknytte en elev til en anden klasse end normalklassen.

Læs mere

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide C2IT s opgavestyringssystem Quick Guide Forfatter: Kent Tranberg Pedersen / Michael Bo Larsen Dato: 12. juli 2016 C2IT A/S Birkemosevej 7 DK-6000 Kolding T.: +45 7216 0777 M.: info@c2it.dk www.c2it.dk

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook Kære TeamShare bruger, I min løbende orientering om alle de nye ting der kommer i TeamShare 3.0, vil jeg her give en beskrivelse af de forbedringer vi laver

Læs mere

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app.

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. En kort intro Version 1.2 22/11/2012 Danske Tegneserieskabere har lavet appen for at give medlemmer og andre en nem adgang til at publicere

Læs mere

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 For ord Hej! Jeg vil lave en guide om hvordan man bruger Gmail(Google version af e-mail) og jeg vil prøve at fortælle det meget detaljeret som jeg kan. Guiden

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

Fronter for elever - Første undervisning

Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning 1 Kom godt i gang 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 0) Nulstille unilogin i UMS - (Elev) 4 1) Logge på Fronter

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Adobe Reader til ipad - Arkiver og lav noter i PDF-dokumenter

Adobe Reader til ipad - Arkiver og lav noter i PDF-dokumenter Adobe Reader til ipad - Arkiver og lav noter i Der findes mange apps, gratis som kostbare, til at håndtere PDF-filer på forskellig vis. Nogle er gode og andre er bare ligegyldige eller i værste fald uhensigtsmæssige.

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

1. Onlinehjælp til WorkZone Mobile Nyheder Kom godt i gang Brug WorkZone Mobile Log på og log af 10

1. Onlinehjælp til WorkZone Mobile Nyheder Kom godt i gang Brug WorkZone Mobile Log på og log af 10 2017 Onlinehjælp WorkZone Mobile2017 Indhold 1. Onlinehjælp til WorkZone Mobile 2017 3 2. Nyheder 4 3. Kom godt i gang 6 4. Brug WorkZone Mobile 7 5. Log på og log af 10 6. Arbejde med møder 11 7. Arbejde

Læs mere

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Denne version er senest opdateret: 09.01.2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sådan logger du på... 2 Rediger brugerprofil...

Læs mere

ARBEJDE MED ÆNDRINGSSTYRING LibreOffice

ARBEJDE MED ÆNDRINGSSTYRING LibreOffice ARBEJDE MED ÆNDRINGSSTYRING LibreOffice Copyright 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Håndtering af ændringer...1 1.1 Ændringshåndtering...2 1.2 Aktivere ændringshåndtering...2 1.3 Registrere og vise ændringer...2

Læs mere

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S Velkommen Acadre nyheder Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S 1 Spor 1 ESDH Perspektiver Acadre nyheder Ved Jørgen Hedegård IMPULS 2015 2 Acadre nyheder Agenda Acadre 15 SP2 Forbedringer i CM klienten

Læs mere

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer.

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer. Startvejledning Microsoft Excel 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Føje kommandoer til værktøjslinjen Hurtig

Læs mere

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Indhold Aktivering af bruger... 2 Sådan logger du på Supportsystemet... 3 Sådan opretter du en sag i supportsystemet... 4 Oversigt over igangværende samt

Læs mere

Kom godt i gang med OneDrive

Kom godt i gang med OneDrive Kom godt i gang med OneDrive Office365 er en mulighed for lærere og elever at bruge en office-pakke på egne enheder - man kan downloade det til brug på pc - mac - tablets og smartphones, i alt op til 5

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Opret sag 1 Knyt part til sag 1 Opret Word dokument 2 Arkivér dokument 2 Arkivér dokumenter fra sagsfane

Læs mere

Introduktion til dokumentstyringssystemet

Introduktion til dokumentstyringssystemet 10. Hvordan afslutter jeg e-dok? Når du har afsluttet søgning og læsning af dokumenter, skal du klikke på Logoff i menuen i højre side af skærmbilledet 11. Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan anvende e-dok?

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

IDAP manual Emission

IDAP manual Emission IDAP manual Emission Dato: 08-06-2005 16:32:35 Indhold INDHOLD... 1 1 EMISSION... 2 1.1 KURVER... 2 1.2 RAPPORTER... 5 1.3 DATA REDIGERING... 6 1.3.1 Masse redigering... 7 1.3.2 Enkelt redigering... 10

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten.

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. BDmobil - Altid lige ved hånden Http://m.bd.dk Brugermanual BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. 1 Login og installation For at logge ind på BDmobil, skal du

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse Beskrivelse Piwik er et cookiebaseret værktøj til at indsamle statistik om en hjemmesides brugere. Det vil sige, at når en bruger besøger hjemmesiden, så bliver der lagt en cookie på brugerens computer,

Læs mere

e-arkiv: Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv

e-arkiv: Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte o90support@seges.dk eller din lokale DLBRvirksomhed. Se i øvrigt siden FAQ hvor du vil kunne finde svar på

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Med et filarkiv kan du give dine besøgende på din hjemmeside adgang til at hente dokumenter i Word, PDF, PowerPoint og Excel.

Med et filarkiv kan du give dine besøgende på din hjemmeside adgang til at hente dokumenter i Word, PDF, PowerPoint og Excel. - Filarkiv - Filarkiv - når dine besøgende skal hente PDF-filer fra din hjemmeside Med et filarkiv kan du give dine besøgende på din hjemmeside adgang til at hente dokumenter i Word, PDF, PowerPoint og

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 2 AUTORISATION 4 3 ADGANG

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013. KAPITEL TO... 21 Din første notesbog: Madopskrifter

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013. KAPITEL TO... 21 Din første notesbog: Madopskrifter INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... Lars Ljungqvist KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013 Hvad skal vi bruge OneNote til?... 10 Nyheder i OneNote 2013... 11 Download OneNote 2013 gratis hos Microsoft...

Læs mere

https://gensidigforsikring.linkgrc.com

https://gensidigforsikring.linkgrc.com Indholdsfortegnelse Log ind... 2 Hjem... 3 Dokumenter... 6 Grupper... 9 Min profil... 20 Log ud... 21 Brugervejledning Fortroligt Side 1/21 Log ind På denne side angives et brugernavn og en adgangskode.

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Indhold. Side 1 af 6. Internet Explorer 7 Internet Explorer 7

Indhold. Side 1 af 6. Internet Explorer 7 Internet Explorer 7 Internet Explorer 7 Side 1 af 6 Indhold Internet Explorer 7...1 Indhold...1 Nye ting i Internet Explorer 7...2 Nyt udseende...2 Faneblade...2 Nemmere søgning...3 Nemme nyheder...3 Bedre sikkerhed...5 Understøttelse

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Arbejde med Regioner Lister, Playlists, og Cutlists i Sound Forge Pro

Arbejde med Regioner Lister, Playlists, og Cutlists i Sound Forge Pro Arbejde med Regioner Lister, Playlists, og Cutlists i Sound Forge Pro Gary Rebholz Du har sikkert allerede ved, at Sound Forge Pro software kan bruges til en imponerende række af audio opgaver. Alt fra

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

BYG OG MILJØ SAGSBEHANDLER I BYG OG MILJØ. Version 2.0

BYG OG MILJØ SAGSBEHANDLER I BYG OG MILJØ. Version 2.0 BYG OG MILJØ SAGSBEHANDLER I BYG OG MILJØ Version 2.0 Januar 2019 Indholdsfortegnelse OM DENNE VEJLEDNING... 3 SAGSBEHANDLERADGANG I BYG OG MILJØ... 3 Modtagelse af ansøgninger hos myndigheden... 3 Sag

Læs mere

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Dette dokument beskriver den funktionalitet i vores nuværende CMS, som vi synes fungerer godt, og som vi fortsat gerne vil kunne gøre brug af. Det betyder

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Hvad er NemBørn? NemBørn består af 3 dele:

Hvad er NemBørn? NemBørn består af 3 dele: Hvad er NemBørn? NemBørn er et digitalt værktøj, der gør kommunikationen mellem institution og hjem nemmere. Det skal supplere den kommunikation, der findes i forvejen og skal sikre at alle forældre har

Læs mere

Telefon Allerød

Telefon Allerød Nyheder i Microsoft Dynamics NAV 2016 Microsoft har frigivet Microsoft Dynamics NAV 2016 den 5. oktober 2015. Den nye version rummer både ny funktionalitet og forbedringer. I dette factsheet nævner vi

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Releasenote til Jobnet il Superbrugere. 4. februar 2013

Releasenote til Jobnet il Superbrugere. 4. februar 2013 Releasenote til Jobnet Vejledning t pr. il Superbrugere 4. februar 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 1. februar 2013 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt 1. februar

Læs mere

EasyIQ ConnectAnywhere Brugermanual Skolelinks

EasyIQ ConnectAnywhere Brugermanual Skolelinks EasyIQ ConnectAnywhere Brugermanual Skolelinks Manual version 1.0 Indhold Hvad er EasyIQ Skolelinks?... 2 Hvordan bruges Skolelinks i EasyIQ ConnectAnywhere?... 2 Adgang til Skolelinks websitet... 3 Skolelinks

Læs mere

NETDESIGN WEBSHOP Brugervejledning NETDESIGN WEBSHOP BRUGERVEJLEDNING VERSION 1.0 03.02.2012

NETDESIGN WEBSHOP Brugervejledning NETDESIGN WEBSHOP BRUGERVEJLEDNING VERSION 1.0 03.02.2012 NETDESIGN WEBSHOP Brugervejledning NETDESIGN WEBSHOP BRUGERVEJLEDNING VERSION 1.0 03.02.2012 1 2 INDEX Login 3 Din profil 4 Interesseområder 5 Seneste indkøb 6 Favoritliste 7 Mest købte 8 Fakturaer 9 Fakturaadresse

Læs mere

Vejledning til Borgeronline Statistikmodul

Vejledning til Borgeronline Statistikmodul til Borgeronline Statistikmodul Statistikmodul April 2009 publiceret: Juni 2009 rettet: Juli 2009 Suderbovej 24 9900 Frederikshavn Tlf. 9620 6666 dafolo@dafolo.dk www.dafolo.dk Support: deb@dafolo.dk Log

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

KOM GODT I GANG MED. Desktop Mendeley Menuen er simpel og intuitiv. I Menuen Tools finder du web importer og MS Word plugin

KOM GODT I GANG MED. Desktop Mendeley Menuen er simpel og intuitiv. I Menuen Tools finder du web importer og MS Word plugin Mendeley er et program til håndtering af PDF er og referencer, som frit kan downloades fra internettet. Der er fri lagringskapacitet for en enkeltbruger op til en vis mængde data. Du kan hente programmet

Læs mere

Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv 17. november 2017

Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv 17. november 2017 Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv 17. november 2017 Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte o90support@seges.dk eller din lokale DLBRvirksomhed. Se i øvrigt siden FAQ hvor du vil kunne

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.30 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.30 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

HOFTEALLOPLASTIK - DATAUDTRÆK OG IMPORT TIL EXCEL

HOFTEALLOPLASTIK - DATAUDTRÆK OG IMPORT TIL EXCEL HOFTEALLOPLASTIK - DATAUDTRÆK OG IMPORT TIL EXCEL Når man er logget på KMS systemet, vælges Dataudtræk under punktet Vælg modul, hvorefter der klikkes på Gå til: På næste side klikkes på knappen Opret:

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

Hold kontakten med dit netværk!

Hold kontakten med dit netværk! Hold kontakten med dit netværk! - Outlook er dit netværksprogram Outlook er mere end blot et mailprogram Du kan bruge Outlook til meget mere end blot at sende og modtage mails med. Eksempelvis, så er Outlook

Læs mere

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013.

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Kalender Startvejledning Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Skifte mellem visninger Brug den kalendervisning, der bedst

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL REACT-APPEN

BRUGERVEJLEDNING TIL REACT-APPEN BRUGERVEJLEDNING TIL REACT-APPEN INDHOLD BRUGERVEJLEDNING TIL ReACT-APPEN Side Indhold 3 Funktioner i ReACT-appen 5 Opret en aftale 6 Gentag en aftale 7 Få påmindelser om dine aftaler 8 Brug tjeklister

Læs mere

2 Få adgang til CropNote

2 Få adgang til CropNote [1] CropNote brugerguide CropNote er et nyt system udviklet til DLBR virksomhederne. Systemet gør det muligt for DLBR centrene at udsende egne plantefaglige påmindelser til deres landmænd via FarmTracking

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Generelle Læreplaner - Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Version

Generelle Læreplaner - Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Version Generelle Læreplaner - Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Version 1.0 2016 Side 2 af 22 Indhold IST Læreplaner... 4 Om pædagogiske læreplaner... 4 Log på og arbejdsgang... 4 Opsætning... 5 Skabeloner...

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [søg i CV er]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [søg i CV er] [arbejdsgiver] sådan gør du... [søg i CV er] Søg i CV'er Gå til Jobnet.dk og log ind, klik i den sorte topmenu på Søg i CV er Du har nu to muligheder: 1. Du kan oprette en ny søgning OBS: Vær opmærksom

Læs mere

Go-Kart DMKA Dokumentation

Go-Kart DMKA Dokumentation Go-Kart DMKA Dokumentation April 2009 v.1 Created by MwaZone Auther Mark Weber Andersen Page 2 of 21 Indhold Sidens struktur og opbygning... 3 A. Log-ind... 4 B. Redigere side indhold... 5 Overblik...

Læs mere

Vejledning til indberetningsløsning for statslige aktieselskaber m.v. www.offentlige-selskaber.dk

Vejledning til indberetningsløsning for statslige aktieselskaber m.v. www.offentlige-selskaber.dk Vejledning til indberetningsløsning for statslige aktieselskaber m.v. www.offentlige-selskaber.dk 1 Offentlige-selskaber.dk s startside giver direkte adgang til at foretage en indberetning. Som en service

Læs mere

F2 Godkendelser. Version 4.4

F2 Godkendelser. Version 4.4 F2 Godkendelser Version 4.4 Indholdsfortegnelse Generelt om F2 godkendelser... 3 Oversigt... 4 Oprettelse af godkendelse... 5 Skabelon... 5 Godkendelsesforløb... 6 Gem godkendelsesskabelon... 8 Godkendelsesoverblik...

Læs mere

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har.

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. FaktaNet live! Hjælp Knap menu. Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. Klik her for at åbne FaktaNet live! Søgemodul.

Læs mere

http://www.o90.dk/vejledning/e_faktura_arkiv/vejledninger/v_e_summax_mobil.htm...

http://www.o90.dk/vejledning/e_faktura_arkiv/vejledninger/v_e_summax_mobil.htm... Side 1 af 8 Vejledning summax mobil DLBR e-faktura og e-arkiv findes i en web-udgave tilpasset en smartphone. Mobil siden er til landmanden på farten. På mobil siden kan e-faktura læses, godkendes og afvises.

Læs mere

Brugervejledning for niveauinddeling

Brugervejledning for niveauinddeling Brugervejledning for niveauinddeling Niveauinddeling Mine serier 1. Formål: På denne side kan faggrupperne niveauinddele deres egne serier på autoritetslisten - bogserier, tidsskrifter og konferenceserier

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

joblog 3F Joblog Vejledning til 3F Joblog Er du ledig, skal du registrere din jobsøgning i din joblog.

joblog 3F Joblog Vejledning til 3F Joblog Er du ledig, skal du registrere din jobsøgning i din joblog. . 3F Joblog joblog Vejledning til 3F Joblog Er du ledig, skal du registrere din jobsøgning i din joblog. En joblog er et arkiv på nettet, hvori du skal registrere de job, du søger, og det du ellers gør

Læs mere

Funktionsbeskrivelser i TMTand 3.1

Funktionsbeskrivelser i TMTand 3.1 Funktionsbeskrivelser i TMTand 3.1 Dette dokument beskrivelser de tilrettelser og nye moduler, som giver anledning til ændrede arbejdsgange i TMTand 3.1. Enten ift. helt nye moduler, eller ift. tilretning

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Gennemgang af ios app

Gennemgang af ios app Gennemgang af ios app Log ind Log ind skærmen er det første du møder når du starter app en. Her kan du vælge at oprette en ny konto eller logge ind i en eksisterende. Husk at vælge et sikkert password,

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK LegalOffice 1 Indhold Indledning... 3 LegalOffice Journaliser fra stifinder... 3 LegalOffice Journaliser fra Outlook og de øvrige Office produkter... 3 Visning af gemt mail på sag eller klient... 5 Gem

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 5 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 5 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 7 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 7 3.4 VISNING

Læs mere

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden .. Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden Klik på menuen Alle arrangementer. Nu vises knappen Opret arrangement og alle Aktuelle arrangementer og aktiviteter. Ændret den. juni 09 Ældre Sagens hjemmesidesystem:..

Læs mere

Prezi. Aldrig mere gammeldaws slideshows!? Version: December 2012

Prezi. Aldrig mere gammeldaws slideshows!? Version: December 2012 Prezi Aldrig mere gammeldaws slideshows!? Version: December 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er Prezi?...4 Hvordan finder jeg Prezi?...5 Skoletube og Prezi...5 Lav din første Prezi-præsentation...5 Indtast

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere