Referat af bestyrelsesmøde i Hodsager Rideklub 24. oktober Til stede: Mette, Grethe, Kenneth, Rikke, Nanna, Josephine, Lisbeth, Jette fra kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i Hodsager Rideklub 24. oktober Til stede: Mette, Grethe, Kenneth, Rikke, Nanna, Josephine, Lisbeth, Jette fra kl"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i Hodsager Rideklub 24. oktober Til stede: Mette, Grethe, Kenneth,, Nanna, Josephine,, fra kl Gæst: Henriette (ikke under pkt. vedr. pokaler) Punkt: Beslutning / Orientering: Ansvar: 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt om sponsorstævne 2 Godkendelse af referat, opsamling og underskrifter fra sidste møde Referat af sidste møde godkendt og underskrevet. Underskrevne referater placeres i referatmappe på rideskolen. Opsamling af løse ender fra sidste referat: Møde med ridelærere: Der indkaldes snarest. Vi drøfter mappe til undervisning, besked ved vikarer Oversigt over, hvilke heste der går på hvilke folde. Der laves en løsning på tavlen med undervisningstider. Magnetstrimler med hestenavne og en oversigt over folde, så det er nemt at flytte fra en fold til en anden. Hjælper til Alberte om torsdagen: Mette har talt med forældrene, som er gode til at hjælpe hinanden. Liv Wind Kristensen, hvis datter og søster rider på torsdagsholdene har lovet at hjælpe nye ryttere i stalden m.m. Salg af Cirkeline: Rom Rideklub har haft dyrlæge på, som Lange har talt med. Dyrlægen skyder Cirkeline til mellem 15 og 18 år og ikke 10, som der står i passet. Rom Rideklub vil derfor ikke give de 5000kr, som de er blevet tilbudt hende til, men Cirkeline trives i Rom, og de er glade for hende. Bestyrelsen giver mandat til at forhandle det bedst mulige salg af Cirkeline til Rom Rideklub. Staldmøde med Villy og Lange: kommer efter weekenden, Nanna, Mette sørger for magneter og dymostrimler. Henriette tilbyder at lave foldoversigt.

2 Køkkenet: Mette og Grethe laver mad om onsdagen. De har gang i en større oprydning. Der er rigtig mange sodavand, bolcher/slik, vand m.m., på lager, som er tæt på udløbsdato. De sælges billigt. For gamle varer mærkes tydeligt op og sættes frem til fortæring på egen risiko. Mobile pay: Vi mangler sim-kortet til rideskolens Mobile Pay-løsning. Det skal på plads, så Grethe kan se, hvem der har overført og hvad det dækker. beder banken om hjælp. Rideklubbens Mobile pay løsning er en erhvervsløsning, og det koster et gebyr, som mobilepay trækker af alle overførsler. Beslutning: Det koster fremover 1 kr. oven i prisen, når man betaler med mobile pay til rideklubben, uanset beløb. Det meldes ud på opslagene med mobile pay-nummeret på rideskolen, på Facebook og i nyhedsbrev. Mette, Grethe Rideskoven: Kenneth har fat i kommunens udvalg om rideskoven. Vi skal tjekke spring. Holde toiletter og folde rene. Samle hestepærer op. Vedligeholde spring m.m. kommunen betaler træ mv. Driftsaftalen lægges på rideklubbens hjemmeside Politiet bruger skoven til hundetræning, og der er så løse hunde i skoven. Kenneth tager med tilbage til udvalget, at politiet skal huske at give besked. Vi overvejer en bestyrelsesudflugt til rideskoven, så alle får set faciliteterne Googlekalender til hjemmesiden: Afventer datoer/årshjul med aktiviteter næste år Kenneth 3 Bordet rundt og orientering fra formanden Grethe: Der er kommet afregning på kr fra Villy kr jordarbejde er betalt. Der udestår 5000kr opstaldning og 5000 kr. til vedligehold/rengøring i Grethe

3 ridehallen. Der er kommunalt tilskud til rengøringen af halfaciliteter. Faktura på 3750 kr for maskinleje fra Steens Biobrændsel. Grethe fortæller, at Steens Biobrændsel giver beløbet som sponsorat til rideklubben. Grethe: Det er tid til service på ventilation i rytterstuen. Mette kender et firma, der kan og bestiller service. I forbindelse med servicebesøget skal Grethe og Mette oplæres i den ugentlige rengøring af ventilationen. Grethe: Der mangler at komme penge fra 3 årssponsorer, som vi har kontrakt med. De overgives til sponsorudvalget til opfølgning, så pengene kommer i hus. Vi vil gerne have en status på arbejdet med nye årssponsorer. Nanna følger op. : Rideklubbens hesteklipper regler omkring udlån og leje af den. Bestyrelsen beslutter følgende regler: Alle medlemmer kan leje rideskolens klipper, Det koster pr klipning: 200 pr. hest og 150 pr. pony. Betaling skal falde kontant til. Afregning inden klipning. Klipper skal altid være på rideskolen og må ikke tages med herfra. Rengøres og afleveres i samme stand, som modtaget. Vejledning fås hos Tang-pigerne og klæbes i låget på kassen. Knivene er pt. til slibning. Nanna henter dem sidst på ugen, så er klipperen klar til udlejning. Klipper-udlejning sker i eget, separat regnskab. Der er blokke med udgift og indtægtsbilag på rideskolen, som kan bruges. : Morten Strangholt (far til Kirstine) har tilbudt at hjælpe med praktisk tømreropgaver. Han har adgang til overskudstræ. Vi beder Morten, om han vil lave nyt præmiepodie (som 3 løse kasser), skamler til stalden og ny opstigningsskammel til ridehallen. : Er blevet kontakt af Anita Moesgaard, der har en 1 er pony til salg til kr. og Mette Grethe ( Stefansen & Christine Tønnesen) Nanna.

4 vil høre, om hori er interesseret. Bestyrelsen er enige om, at det er over vores budget pt. og derfor ikke aktuelt. De er også interesseret i en låner til ponyen. Vi tilbyder at efterlyse en låner i klubben i nyhedsbrevet. melder tilbage 4 Status på økonomi Grethe orienterer om, at vi forventer et underskud på kr. ved årets udgang. Beløbet er uden årssponsorater. Og inden afskrivninger. Det er især de manglende indtægter til 4- dages stævnet, der kan mærkes. Vi skal finde ny kasserer Grethe går efter eget ønske af på pension, men vil gerne hjælpe ny i gang. Vi efterlyser en afløser i nyhedsbrevet. Man kan ringe til Grethe, og høre mere om opgaven. 5 Sponsorstævnet Kasper er klar som dommer til spring. Der mangler dommer til dressur, dem har spurgt kan ikke. Forslag: Charlotte Rask? Sarah Lund? Nanna spørger dem Program med starttider kommer op onsdag inden stævnet på Facebook og hjemmesiden Dressur + showklasse formiddag. Start kl. 9. Spring om eftermiddagen Køkkenet serverer morgenmad for hele familien fra kl. 8. Kom og få et rundstykke. Frokost med sædvanlig stævne menu. I nyhedsbrevet Reklamerer vi for morgenmad og lægger op til, at hele familien kan komme og spise. Der er også behov for grundig info om stævnet. Nanna Mette/Grethe Alberte kan være der fra kl. 13. Janne har meddelt, at hun gerne vil være med hele dagen.

5 6 Ting, vi skal have styr på Fordeling af ansvarsområder: Kalender 2018 Julestævne Undervisning af de dygtigste ryttere Lys ved trailerparkering Scrapbøger m.m. fra tidligere bestyrelser: Materialerne er hos Kris. Hun har lovet at overdrage til os ved snarlig lejlighed. Idrætsrådet skal vi finde en, der tager med til møder i idrætsmøde. Man skal have interesse for klubben og turde spørge om det, man ikke ved. Vi får tilskud fra idrætsrådet. Vi har brug for en stærk stemme. Vi efterlyser i nyhedsbrev. Rideskoven - Kenneth Netværket Hodsager (hjælp i multicentret til et par arrangementer) - Hesteansvarlig Underviserne Undervisningen forældre/rytterkontakt Josephine laver lister over hold og brug af ponyer hører Janni Sponsorudvalg Nanna Distriktsråd Nanna, Forældre/aktivitetsudvalg - Mette Praktisk udvalg - Kenneth Søgning af fonde Mette Stævne planlægnings møde i distriktet:, Nanna Arbejdsdage til foråret og kalender planlægning for det nye år. Dato for generalforsamling. 22. februar kl Behandles på næste møde. Fastlagt til 29. december. tjekker, at underviserne er orienteret om datoen og er klar til at hjælpe. 5 voksne damer vil gerne på hold ved Lange mandag de har spurgt Lange, som har sagt ja. Aflønning af Lange vil i så fald skulle være på samme vilkår som Alberte og Janne. Beslutning: Afventer snak med Villy/Lange. Flere, der kommer med egne heste til undervisning har efterlyst lys på bagsiden af stalden ved trailer parkeringen. Villy har tidligere lovet at sørge for, at det kommer op i år. Afventer næste møde. /.

6 Samtykke til at bruge billeder af klubbens børn Ønske om at rotere medlemsmøder mellem ugedage Ryttermærker Helle Sauggaard - eksamensprojekt Beslutning: Punktet tages med på staldmødet med Villy Aktivitetsudvalget spørger til, hvordan vi sikrer samtykke til, at vi må bruge de billeder, der tages af medlemmer, kan bruges på hjemmesiden og i markedsføringen af klubben. Beslutning: Der implementeres et afkrydsningsfelt på indmeldelsesblanketten, hvor forældre / voksne skal tage stilling til, om klubben må bruge billeder af deres børn på hjemmeside, facebookgruppe og markedsføring. Nuværende medlemmer informeres i nyhedsbrevet med besked om at skrive til klubbens , hvis man ikke vil have, der tages billeder af ens barn. Flere voksne på de sene ridehold har udtrykt ønske om, at medlemsmøder kan lægges på forskellige ugedage fra gang til gang. Beslutning: Ønske efterkommes. Alberte har fået ønsker fra flere om ryttermærker og vil gerne undervise i dem. Det forlyder, at ryttermærker ikke er nødvendige mere, så det skal være fordi, man vil have den viden, mærkerne giver. Aktivitetsudvalget har flere HORI-mærker på bedding. Beslutning: Nanna undersøger, hvordan det præcis er med ryttermærker. Mette tjekker op på, hvor langt aktivitetsudvalget er. Der informeres i nyhedsbrev Vi vurderer på næste møde. Helle er ved at tage efteruddannelse i ledelse og skal skrive en afsluttende eksamensopgave om at en organisation udvikling/ledelse/kommunikation, hvor hun gerne vil bruge HORI som case. Hun sender spørgeskema til bestyrelsen og får regnskab til rådighed. Helle har på eget initiativ ønsket, at opgaven kun gøres tilgængelig for vejleder og censor samt HORIs bestyrelse. Beslutning: Helle må gerne skrive om HORI. melder tilbage til Helle. Bestyrelsen. Nanna Mette

7 Ny pony: Emma Via Lange/Carina opstod pludselig en mulighed for at få en 3 er pony, Emma, til afløsning for Sally på prøve som rideskolepony i en måned uden omkostninger for klubben. Emma ser lovende ud og prøves af i både dressur og spring, inden vi træffer beslutning i næste uge. Emma tjekkes af Marie Raundal inden køb. Venteliste halvparter Beslutning: Grethe laver liste over alle dem, der har halvpart nu, og ponyer, der ikke har halvpart. Medtages i nyhedsbrev Vi opretter en venteliste over de, der ønsker halvpart. / T. Grethe Overblik over heste Støvsuger/koste til rytterstuen. Klippekort til undervisning og ønske om køb af enkelte undervisningstimer af og til. Lille Tarzan: Er han endeligt prøvet af? Kan en lille, men øvet halvpart være noget? Mogens går meget lidt, og det ser ikke ud til, at der er publikum til ham. Vi har mere brug for en stor pony mere, som både kan gå med børn og voksne. Der mangles en stor pony til spring. Beslutning: Et udvalg nedsættes til at få overblik over vores heste og behov. Vi har fået ønsker om bedre grej til at gøre rent i rytterstuen. Lone Thomsen tilbyder at låne os sin robotstøvsuger. Klubben har en alm. Støvsuger, men den er låst inde i handicaprummet. Beslutning: Det tror vi ikke vil fungere. giver Lone besked Mette sætter klubbens støvsuger i et skab i rytterstuen og køber poser til den. Info i nyhedsbrev. Vi har fået ønske om at kunne købe klippekort til undervisning fx så man kan komme til spring hver anden gang. Der er også kommet ønske om at kunne købe en times undervisning på et hold ind i mellem, under forudsætning af, at der er en ledig elevhest og plads på holdet. Beslutning: Vi vender det på undervisermødet og hører deres holdning da det kan have stor,, Nanna, Josephine og staldfolket. Mette /.

8 Ridetimers længde Klubbens prisstruktur Henvendelse om brug af ridehal Fordeling af pokaler: 7 Til næste møde skal vi huske: indflydelse på deres planlægning af undervisningen. Beslutning: Tages op igen på næste møde til endelig beslutning. Er det en hel time eller 50 min. Beslutning: Tages op på næste møde. Gennemgang af vores undervisningspriser, hesteleje, enkeltstående timer, brug af faciliteter m.m. Beslutning: Tages op på næste møde. Barbesgaard har skrevet på Facebook med flere spørgsmål om, hvordan hun kan bruge ridehallen. Beslutning: ringer til hende. Pokaler uddeles på sponsorstævnet næste weekend. skriver udkast til tekst til overrækkelse. tager pokaler med hjem til gravering. Vi mangler at få børne og ungdomspokalerne hjem dem er der rykket for hos Camille og Signe Raahede, som fik dem sidste år De faste punkter iflg, vedtægterne: 1. Godkendelse af referat 2. Meddelelser fra formanden 3. Rapport fra udvalgene 4. Evt. Derudover: 5. Søndertoftmodellen mulighed for 50/50 ejerskab. 6. Gentænke bespisning i kantinen til frokost til stævner. Sundere mad? 7. Ekstra hold om fredagen? Evt. trækkehold. 8. Julestævne 9. Ridetimers længde 10. Klubbens prisstruktur 11. Ryttermærker 12. Kalender 2018: Arbejdsdage og (klub)stævner 13. Årssponsorer: Status fra udvalget 14. Overblik over Heste: Status fra udvalget 15. Bestyrelsessammenkomst

9 8. Eventuelt Ønske om at få rejst galgen til ringridning igen. Det ser praktisk udvalg på Egon Hansen, rideskolens grundlægger er død og begraves fredag. Bestyrelsen sender bidrag også til blomst til hans kone efterfølgende. foreslår, at vi holder en bestyrelsessammenkomst med ægtefæller for at pleje sammenhold og fællesskab. Det taler vi mere om på næste møde. Kenneth Ref.: Kusk Referatet godkendes: Skram Mikkelsen Mette Jensen Grethe Jensen Aaberg Kusk Nanna Væggemose Kenneth Bang Møller Tang

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2. Referat bestyrelsesmødet d. 26. april 2016 Fraværende: 0 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst).

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst). Referat bestyrelsesmødet d. 30-05-18 Fraværende: ingen 1. Godkendelse af referat 15-04-2017. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 6. 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Malene er vikar for Rikke tirsdag i 7 uger. Charlotte starter i uge 8 efter planen. Men vi mangler stadig endeligt svar. Mandags hold er aflyst.

Malene er vikar for Rikke tirsdag i 7 uger. Charlotte starter i uge 8 efter planen. Men vi mangler stadig endeligt svar. Mandags hold er aflyst. Referat bestyrelsesmødet d. 23-01-2019 Fraværende: 1. Godkendelse af referat 05-12-2018. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 10 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 4.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 4. Referat bestyrelsesmødet d. 2. august 2016 Fraværende: Vinka Tønnesen 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller (AM) Karina Jensen () Kathrine Bauditz (KB) Pia Knudsen () Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen Mødedato: 9. februar

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Deltagere: Fraværende: - Bestyrelse og hjemmeside. Kopi til: Pia Knudsen.

Mødereferat. Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Deltagere: Fraværende: - Bestyrelse og hjemmeside. Kopi til: Pia Knudsen. Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 19. februar 2018 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

FORMANDS/ BESTYRELSES BERETNING BRK

FORMANDS/ BESTYRELSES BERETNING BRK Referat Generalforsamling BRK d. 28/3-2019 1. valg af dirigent pog referent. Britt Lynnerup er valgt til referent. Torben Bruun er valgt til dirigent. 2. Formandens beretning for 2018. Jette fortæller:

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene 18.11.2015 Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene Som lovet, da bestyrelsen den 11.12.2015 offentliggjorde resultatet af undersøgelsen, udsender vi hermed det fulde beslutningsgrundlag

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter - Brugerundersøgelsen Tid : Torsdag den 20. juni 2019 kl. 17-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad (Brugerrådsformand), Morten Schou

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl Punkter fra sidst (kan evt. skydes til de relevante punkter nedenfor):

Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl Punkter fra sidst (kan evt. skydes til de relevante punkter nedenfor): Referat Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl. 18.30 21.00 Tilstede: Mathias, Christine, Kirstine, Henning, Henrik, Ulla, Sanne og Tina Afbud: Vicky Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17

Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17 1 Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17 MØDESTED: Hønsehuset over for Køkkenet REFERANT: Camilla Jacobsen Mødedeltagere: BPråd repr: Dorrit Binder, Anna Hornskov, Lene Hans, Berit Kjær, Ove Elgaard

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Anemonevej

Afdelingsbestyrelsen Anemonevej Bestyrelsesmøde onsdag den 10. August 2016. Fremmødte: Tove Pedersen, Grethe Jørgensen og Gitte Væggemose Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 17. maj 2016 2. Orientering siden sidst 3. Aktivitetsskemaet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Sponsoroversigt Skive Rideklubs Ponylandsstævne Dressur

Sponsoroversigt Skive Rideklubs Ponylandsstævne Dressur Sponsoroversigt Skive Rideklubs Ponylandsstævne Dressur Klasse Beskrivelse Sponsor Ærespræmie 1 LA6-A kat. 1 Rytters Ridesport Dangrønt 2 PRI-A kat. 2 Sparekassen Balling Dangrønt 3 PRI-A kat. 1 Tøjeksperten

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet.

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Deltagere, Vivian, Hanne, Tove, Olaf Afbud Charlotte, Pia Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidst er godkendt Hanne

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB Referat af Ordinær Generalforsamling Mandag d. 23. februar 2015 Tilstede var 38 medlemmer og der var videregivet 5 fuldmagter. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Den valgte dirigent blev Pia Blyitgen 2. Formanden

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Hos Jan. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud:

Hos Jan. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud: Løbenr.: 467 Bestyrelsesmøde den 14. marts kl. 19.30 Hos Jan. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 10. januar 2012 og generalforsamling d. 24. januar 2012 2. Regnskab Kontostatus Posteringer

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI Tilstede var: Mulle Gregorius (formand) Mikkel T. Madsen (næstformand) Karina Christoffersen (kasserer) Charlotte Skousen (Sekretær) Ann- Cristin Tømmerbakken

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf Dagsorden 1. Info fra formand - Klubkomite møde, den 28. marts i Hedeland. Der er tilmeldt 2 fra bestyrelsen. Der er kun tilmeldt 10 i alt fordelt på 6 sjællandske klubber. Det er ikke den store tilslutning

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på.

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på. Referat bestyrelsesmødet d. 20-05-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 20-05-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller () Pia Knudsen () Karina Jensen (KJ) Kathrine Bauditz () Shannon Viuf () kasserer Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen

Læs mere