Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019"

Transkript

1 Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019

2 Der er afholdt 6 møder i det ene var et ekstraordinært orienterende afdelingsmøde den 6. august vedr. multibanen. Til mødet var 15 husstande repræsenteret. - et andet møde var Markvandringsmødet den 19. juni et hastemøde vedr. Multibanen søndag den 15. juli fire bestyrelsesmedlemmer kunne deltage, og et bestyrelsesmedlem meldte afbud grundet ferie. Skilte blev sat op på Multibanen, og der blev sendt brev ud til beboerne i området, både hos os og naboafdelingen. - i 2019 er der afholdt 2 bestyrelsesmøder, et budgetmøde, og et dirigentmøde. I alt blev det til 10 møder det forgangne års tid.

3 Møde om vaskerierne Vi har haft møde med Totalcare vedr. vaskerierne, om eventuelt overtagelse af dem. Bestyrelsen havde nogle betænkninger ved at afdelingen frasiger sig selvbestemmelse, og vi er bekymret om sammensætningen af maskiner samt besparelsen for beboerne i det daglige. - så afstemningsresultatet blev i første omgang et Nej tak til tilbudet. Men vi har sagt ja til et nyt møde med Totalcare, hvor vi eventuelt kan se på en anden løsning.

4 HavreBiksen Opbygning af HavreBiksen tager form sidst på sommeren 2018, og vi får de sidste ting på plads i de sidste par uger op til åbningsdagen. HavreBiksen åbnes lørdag den 8. september 2018 med en reception for alle beboere og gæster. - Biksen havde sin første almindelige åbningsdag søndag den 9. september. Ken og Karina har det forgangne års tid haft to til tre personalemøder med de frivillige i HavreBiksen.

5 Andre mindre opgaver i løbet af året: Defekt lygtepæl i Odinsgade uden for 16A, grundet beboer havde taget strøm fra denne. Vi har prøvet om vi kunne finde en løsning på støjgener fra Selskabslokalet i Bygholmen 22, men i sidste ende blev det til at vi måtte ændre reglerne for udlejningen, -de er nu ændret, så ved udlejning skal man forlade lokalet senest kl P-plads opstribning ved Havrevangen, vi bad Stefan om at kontakte Aalborg kommune på henblik på at få lavet en nye opstribning tilbage i oktober, og 5. november fik vi svar tilbage at det skulle de nok kigge på. - men intet er sket siden Der er kommet en nøgleboks op ved opgangen til Odinsgade 11A

6 Andre mindre opgaver i løbet af året: Solcellelamperne har været udsat for tyveri og hærværk, og vi har derfor drøftet forskellige løsninger. - i starten af maj har vi fået indhentet tilbud på en kablet løsning, der er regnet på pris, og vi har drøftet hvilke fordele der er ved solcelle og/eller kablet løsning. - men uanset hvad vi kommer frem til, mener vi forsat at det er en god ide med belysning langs stierne, og vi vil gerne have nogle nye lamper op. - så derfor stiller vi også et forslag om det her i aften.

7 Bestyrelsen har også drøftet følgende En anden sag som har fyldt en del i det forgangne år er pullerten ved Odinsgade 11. Bestyrelsen fik en henvendelse fra nogle af beboerne i Odinsgade som ønsker pullerten fjernet. Bestyrelsen tog emnet op på først kommende bestyrelsesmøde. Vi mente, at selv om bestyrelsen forslog løsningen, så var den ultimativt godkendt af de fremmødte beboere på sidste afdelingsmøde den 23. maj 2018 som en del af årsberetningen. Bestyrelsen kom frem til at vi kan ikke bare kan ændre en beslutning som denne uden at høre beboerne af på et afdelingsmøde. Men vi har opsat en nøgleboks for at løse det, så ambulancer kan køre ind på stierne, og helt op foran opgangsdørene. I den forbindelse undersøgte vi både med redningstjenesten og Vej og Trafik ved Aalborg Kommune og Nordjyllands Politi hvordan dette her bedst kan gribes an.

8 Multibanen var også på dagsordenen Multibanen har også været et tilbagevendende punkt på bestyrelsesmøderne - men vi har måtte vente på hvad de forskellige eksperter siger, og hvilke løsningsforslag de havde til os. De første løsningsforslag fik vi på mødet den 28. januar, og grundet beløbets størrelse, valgte vi følgende: 1 - det skulle vendes på et afdelingsmøde 2 - at der skulle arbejdes videre med at finde alternativer som var billigere at lave.

9 Indvielsen af Pentanquebanen 1. juli.

10 Sommerfesten 2018 Sommerfesten lørdag den 18. august - som havde rekord mange deltagere: 47 personer deltog i årets sommerfest. - faktisk kom der så mange, at vi måtte bestille et større telt og flere borde og stole.

11 Noget at smage på Gin og Whiskey smagning den 21. november

12 Så blev det december Traditionen tro afholdt vi sammen med afdeling 4, Julecafe lørdag den 1. december i selskabslokalet Bygholmen 22.

13 Nogen der sagde ØL! Ølsmagning den 26. marts

14 Vi har haft en masse banko det sidste års tid, men det største antal deltagere havde vi i forbindelse med Julebanko den 4. december. Der kom der 92 personer og deltog i banko. 7 Bankospil er det blevet til i det forgangne års tid.

15 Foredrag om Vejgaards lokal historie og et foredrag om Film og Animation

16 Giver du Kaffe? Kaffedage i selskabslokalet Odinsgade 11F, afholdt de to damer Winnie og Mette fra Odinsgade, og det var altid på en tirsdag i hver måned. Tak til jer begge for den indsats, og de hyggelige timer I har givet til beboerne.

17 Pokerspil fast hver måned Pokerspil kører også fast hver måned, men ligger enten på en tirsdag eller onsdag. I alt har det været afholdt 9 gange det forgangne års tid. I alt har vi afholdt 33 arrangementer siden sidste afdelingsmøde.

18 Fremtiden? Ingen kender fremtiden - men hvis I vil blive ved med at have en afdeling som tager sig godt ud så må der ske noget. Og vil man have de rigtige løsninger, er det ikke altid bare at tage den nemme udvej. man tager sig tid til at gennemtænke tingene, og spørge kritisk ind til det man prøver at nå i mål med, så man finder de rigtige løsninger fra starten af. Vil man forsat have social aktivitet, fordi det gør noget godt for sammenholdet, og gør det nemmere at snakke med hinanden på kryds og tværs, og løse eventuelle konflikter. SÅ BLIVER VI NØDT TIL at melde os på banen - ting kommer ikke af sig selv. - der skal nogen gange bare ganske få ildsjæle til for at gøre en forskel. Så hermed er der givet en opfordring til byde ind hvor I mener I kan hjælpe ;-)

19 Fortiden -tid til at gøre status for bestyrelsen et tilbageblik på årene der er gået Stofa Fiber - Internet og TV løsning (Aftalen laves dog om på bestyrelsens foranledning i 2017 til en Stofa Smart aftale, som giver beboerne større valgfrihed på TV og Internet løsninger) Ekstra kælderrum i Odinsgade 11, og andre blev gjort lidt større Forbedret akustikken i Selskabslokalerne Lavet aftale med vores nabo afdeling, så vi kunne leje gæsteværelser og selskabslokalet hos dem. Altaner i Odinsgade og 16 Opsætning af belysning i Bygholmen/Havrevangen Opsætning af Hjertestarter i 2016 Anlægelse af Petanquebanen HavreBiksen - starter vi op i Starter mange sociale aktiviteter op såsom Sommerfest, Banko, Julecafe osv alt dette igennem fælles Aktivitetsudvalg sammen med afd. 4 - i dag kaldes det Eventudvalget.

20 Til sidst vil bestyrelsen gerne sige tak til alle der har bakket bestyrelsens arbejde op det forgangne år. - og vi vil også sige en stor TAK til alle de frivillige som gør en stor forskel når vi laver aktiviteter i afdelingerne. TAK til ejendomsfunktionærer for også at give en hånd med når der er brug for jeres hjælp. Sidst men ikke mindst alle beboerne som støtter op omkring alle afdelingens arrangementer. Tak for ordet Dette var bestyrelsens?? årsberetning for Nogen spørgsmål?

Velkommen til Afdelingsmøde i afdeling 2 Bestyrelsens årsberetning

Velkommen til Afdelingsmøde i afdeling 2 Bestyrelsens årsberetning Velkommen til Afdelingsmøde i afdeling 2 Bestyrelsens årsberetning Vi har afholdt 10 Bestyrelsesmøder 1 Markvandringsmøde med Stefan og Jan Kristensen 3 Eventmøder med afdeling 4 4 Byggemøder angående

Læs mere

Forslag om beføjelser til eventudvalg.

Forslag om beføjelser til eventudvalg. Forslag 1 Forslag om beføjelser til eventudvalg. I dag består eventudvalget af personer fra afdeling 2 & 4's bestyrelse, men det er intet krav at medlemmerne af eventudvalget også er bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde afd. 2 - d. 8. Januar 2018 Kl Sted: Odinsgade 11F (selskabslokalet) Til stede er: Ivan, Carsten, Casper, Ken og Karina

Bestyrelsesmøde afd. 2 - d. 8. Januar 2018 Kl Sted: Odinsgade 11F (selskabslokalet) Til stede er: Ivan, Carsten, Casper, Ken og Karina Bestyrelsesmøde afd. 2 - d. 8. Januar 2018 Kl. 19.00 Sted: Odinsgade 11F (selskabslokalet) Til stede er: Ivan, Carsten, Casper, Ken og Karina 1. Gennemgang af referat fra forrige bestyrelsesmøde. 1. Piktogrammer

Læs mere

Bestyrelsens opgaver og ansvar

Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsens opgaver -Det her skal vi gøre Vi skal deltage i Markvandringsmøder, Budgetmødet og bestyrelsesmøder som det kræves for at vi kan varetage beboernes interesse.

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING 2 KAYERØDSGADE MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING 2 KAYERØDSGADE MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 2 KAYERØDSGADE 43 21. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Aktiv i boligområdet

Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Stadig flere danskere gider godt det frivillige arbejde. Vores samfund ville ikke kunne fungere, hvis ikke vi havde så mange ildsjæle. Du kan lave frivilligt

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Frederiksholm Karré 18. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad

Læs mere

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november 2018 17.00 Anni, Jytte, Mads, Henrik, Nikolaj, Lars, Mogens 1 Meddelelser til og fra varmemesteren. Skur til el-scootere er ved at blive lavet.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS Dato: 26. maj 2014 kl. 19.00 Sted: Fælleslokalet Til stede: Rikke, Rune, Sofie, Kauri, Sigrid og 3 beboere Information: Bilag 1, beslutningsnotat

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 22. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 24 husstande Joan Nielsen Anders

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: DAVID Ad. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Sussie, Pia K., Svend Erik, Aase. Afbud fra Karin og Esbern Ott. AD. 2. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (3)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (3) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (3) Tid: Tirsdag, den 26. september 2017 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) John Christensen (JC) Bjarne Jensen

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Nyhedsbrev No. 3 2007

Nyhedsbrev No. 3 2007 Bestyrelsen sammensætning: Nyhedsbrev No. 3 2007 Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

Hadsten Boligforening. Beboerundersøgelse. Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017.

Hadsten Boligforening. Beboerundersøgelse. Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017. Hadsten Boligforening Beboerundersøgelse 2017 Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017. Plancher er fra informationsmøde, der blev afholdt for hovedbestyrelse og afdelingsbestyrelser

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 7. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo i afdeling

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Direktør Steffen Espersen indledte mødet

Læs mere

Afdelingsmøde d. 26/4-18. Velkommen til: Beboere Kim Hansen (Serviceleder) Helle Nielsen (Økonomi) Tom Sørensen (Hovedbestyrelsen)

Afdelingsmøde d. 26/4-18. Velkommen til: Beboere Kim Hansen (Serviceleder) Helle Nielsen (Økonomi) Tom Sørensen (Hovedbestyrelsen) Afdelingsmøde d. 26/4-18 Velkommen til: Beboere Kim Hansen (Serviceleder) Helle Nielsen (Økonomi) Tom Sørensen (Hovedbestyrelsen) Formelle: Hvis i vil sige noget, skal det foregå fra talerstolen Rygning

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E:

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E: Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 6. maj 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

TRYGHEDSEFTERSYN - rapport

TRYGHEDSEFTERSYN - rapport PRÆSTEBANKEN DAB mrk.: 1617-12-137 Køge almennyttige Boligselskab MSA Direkte tlf.: 77320505 Dato: 24-11-2010 TRYGHEDSEFTERSYN - rapport Rapporten er udarbejdet på baggrund af tryghedseftersynet d. 22-11-2010

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening. Afdeling 9, Televang. Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening. Afdeling 9, Televang. Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015 Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 9, Televang Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015 10. september 2015 1 Siden sidste årsmøde Blok 5, (plejeboliger) Afdelingsbestyrelsen har igen haft

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Bestyrelsesmail:

Bestyrelsesmail: Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 20/11 Tid: 19.30-22 Sted: 340 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Radoor, Helle, Gitte, Pernille, Christian og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Jette, vi holder fortsat fire møder om årligt og jeg melder alle fire datoer ud for møderne på en gang. Datoerne bliver sendt ud, med referatet.

Jette, vi holder fortsat fire møder om årligt og jeg melder alle fire datoer ud for møderne på en gang. Datoerne bliver sendt ud, med referatet. Vedrørende Brugermøde Dato 28. november 2013 REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Kopi til Næste møde Strandmarkens Fritidscenter Kim, SF Peter, AOF Louise, Hvidovre Ungdoms Teater Noel Jensen, Friheden

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen. Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset

Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen. Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset endnu engang og håber på et godt beboermøde. Vi har nogle gæster

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere

Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014

Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014 Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014 fsb afd. 1-35 Bellahøj En bolig på toppen af København Bestyrelsesmøde afholdt den 12.august 2014 TILSTEDE: AFBUD: Fra Bestyrelsen: Svend Erik Sørensen,

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Formanden bød velkommen og konstaterede at 45 husstande var fremmødt. Efterfølgende blev "panelet" præsenteret. Fra Vibo: Dinah,

Læs mere

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st Holbæk

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st Holbæk Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 8 maj 2019 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1. Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 2 onsdag den 11. maj 2016 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Orientering om ventilation ved Ventek 6. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-04-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze,, Sophie, Jens Ole, Christian, Ikke tilstede: Emil, Morten,

Læs mere

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen..

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Kære Rådighedslønnere Så er vi halvvejs henne i året og mange ting er sket syntes vi lever både i DSB og BaneDK i en tid hvor de holder os

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 27. september 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), & Ragavan Rudran () Gæst: Ejendomsmester Henrik Wieth Fraværende

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Månedsbalancen blev godkendt.

Månedsbalancen blev godkendt. Mødested/-dato: Fællesrummet den 27-10-2012 Referent: Mødedeltagere: Distribution: Kenneth Bente, Kenneth og Ulla Ab hjemmeside samt i gangen ved vaskeri Dagsorden 1. Nyt fra AB (orienteringsbreve og månedsbalance

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Kålormen og Feldborg Skole

Kålormen og Feldborg Skole Kålormen og Feldborg Skole Emne: Fællesbestyrelsesmøde. Dato og tid: Mandag den 16. august 2010 kl. 19.00 21.30 på skolens lærerværelse Deltagere: Lene Frederiksen, Dorte Madsen, Tina Gylling, Frans Nielsen,

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Almen Bolig+ Mårslet, 15/04 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Almen Bolig+ Mårslet, 15/04 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Almen Bolig+ Mårslet, 15/04 2014 Mødet starter kl. 19:00. Velkommen v/mikkel Planck. Information omkring Blok 7. Henstilling til, at beboerne ikke lader vedtagne

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Afbud fra Mads Greve. Bestyrelsen godkender at der bliver rykket rundt på nogle punkter på dagsordenen af hensyn til at (NS) skal gå kl. 21.00.

Afbud fra Mads Greve. Bestyrelsen godkender at der bliver rykket rundt på nogle punkter på dagsordenen af hensyn til at (NS) skal gå kl. 21.00. DIRIGENT: TINA LAURSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsførende Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen (KP) Bianca Balslev (BB) Naseer Shah

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie Carlsson

Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie Carlsson Ejerforeningen Isefjord Bestyrelsesmøde Torsdag d. 19. februar 2009 Kl. 19.00 22.00 Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgningen sendes til: Hørsholm Kommune Center for Politik og Borgerservice Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm Mail: pub-post@horsholm.dk

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Ole Søndergaard (OS), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Referat af ordinært Afdelings bestyrelsesmøde. Mandag den 8. januar 2018 kl

Referat af ordinært Afdelings bestyrelsesmøde. Mandag den 8. januar 2018 kl af ordinært Afdelings bestyrelsesmøde Mandag den 8. januar 2018 kl. 17.00 Gunna Tirstrup (referent), Kirsten Sejr Stentoft og Hans Sejr Stentoft. Køkken i café Køkkenet blev færdigt før nytår. Tømmeren

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

Næste møde: d. 14. feb. 2017, kl i Diget 17, kælderen.

Næste møde: d. 14. feb. 2017, kl i Diget 17, kælderen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde i Glostrup Boligselskab afdeling 9. Tirsdag d. 17. jan. 2017 kl. 17.00, Diget 17, kælderen. Næste møde: d. 14. feb. 2017, kl. 17.00 i Diget 17, kælderen. side 1 Deltagere:

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. november 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 18. november 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 10. november 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), Lissi Kjær (LK) & Ragavan Rudran (). Gæst: Kasper fra den

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde.

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde. Side 1/8 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 18. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde Til beboerne i Lejerbo afd. 204 Christianshavn d. 12. maj 2016 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde Afdelingsbestyrelsen og altangruppen indkalder til ekstraordinært afdelingsmøde den 31. maj 2016

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere