Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 20. december 2016 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 20. december 2016 kl"

Transkript

1 Dato: 17. januar 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 20. december 2016 kl I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger Rose Hansen, Marianne Holmer, Frants R. Lauritsen, Helene Kruse Rosenfeldt, Karen Cauthery, Peder Thusgaard Ruhoff, Martin Svensson, Tanja Christensen, Niels Kring, Klaus Lehn Petersen, Tina Holm Svenstrup Peder Thusgaard Ruhoff forlod mødet kl , under pkt. 3. Tanja Møllegaard Løvgren (ref.) Afbud: Ole Næsbye Larsen, Eva Christina Østerlund Referat 1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning på referat Dagsorden blev godkendt. Som opfølgning på referatet orienterede Inger Rose Hansen om, at hun har undersøgt med HR, hvor mange nyansatte der deltager på HRs introkursus. I forhold til de 83 tilmeldte deltog 18 ikke, heraf var 12 fra VIP-engelsk. 3 af de 18 har senere indhentet kurset. Inger Rose Hansen undersøger, hvordan antallet af afbud / udeblevne er fordelt mellem institutterne. Som bilag til referatet er vedlagt oversigt over antallet af afbud/ udeblevne i 2016 fordelt på institutter på NAT som Inger Rose Hansen har indhentet fra HR Udvikling. 2. Arbejdsmiljø 2.1 Orientering fra arbejdsmiljø Der var ikke noget til den generelle orientering. 2.2 Varegårdsprojektet Varegårdsprojektet er nu en del af unilab-projektet. Peder Thusgaard Ruhoff refererede til, at der er kommet en ny projektledelse og at BMB og Biologi nu oplever, at der bliver taget hensyn til deres ønsker og behov.

2 2.3 Skriftlig orientering om arbejdsskader Der har været følgende arbejdsskader siden oktober 2016: - FKF en medarbejder har stukket sig på en kanyle som var fejlplaceret i en affaldsspand - Biologi en medarbejder har skåret sig på et glasrør i forbindelse med at låget blev sat på. Frants R. Lauritsen forklarede, at en ansat på FKF er blevet stukket med en kanyle, fordi en studerende havde fejlplaceret den i skraldespanden. Den ansatte er nu i gang med et vaccinationsprogram. Frants R. Lauritsen henviste til dagsordenspunktet vedrørende laboratoriesikkerhed (pkt. 4.4.), idet der er behov for, at de studerende får mere undervisning i laboratoriesikkerhed. Marianne Holmer forklarede, at ulykken på Biologi var et hændeligt uheld. 2.4 Den Årlige Arbejdsmiljødrøftelse 2016 Marianne Holmer refererede generelt fra mødet i Hovedarbejdsmiljøudvalget, hvor bl.a. følgende blev drøftet: - Udfordringer når Campusvej lukker. NATs udfordringer er tænkt med i Varegården. - Rygerlykampagner. Kampagnerne for at få de studerende til at bruge rygerlyene har været en succes. Derfor vil der fremadrettet være en kampagne i september. - Ved administrativ godkendelse af områder til bestemte formål, vil institutlederne fremadrettet blive inddraget. - Rengøring kommer i udbud igen. Der vil i forbindelse med rengøring blive lavet en ny instruks med inddragelse af miljøerne. SU/AMU drøftede arbejdsmiljø med udgangspunkt i den årlige arbejdsmiljøopgørelse samt oversigt over institutternes og fakultetssekretariatets besvarelser på spørgsmål vedrørende arbejdsmiljø. Peder Thusgaard Ruhoff gjorde opmærksom på, at der er et behov for at kunne dele APVbesvarelserne omkring arbejdsmiljø op i mindre grupper (stillingskategorier), hvis ledelsen skal kunne bruge APV en som redskab til at forbedre arbejdsmiljøet. Dekanen henviste til, at BMB har meldt tilbage, at de efterlyser, at der bliver arbejdet med stress på tværs af institutterne/fakultetssekretariatet. SU/AMU-medlemmerne drøftede, hvordan den lokale håndtering af stress kan understøttes af fælles tiltag. Marianne Holmer foreslog et kursus i stress og konflikthåndtering til alle arbejdsmiljørepræsentanter, således at de er bedre rustet til at håndtere stress lokalt. Inger Rose Hansen gjorde opmærksom på, at der jævnligt udbydes sådanne kurser i CUU-regi, men at de også med fordel kan afholdes som særligt tilrettelagte kurser for en enhed. Hun mente også at stress er mange ting, og at det er vigtigt, at det løbende bliver italesat, således at det bliver legitimt at tale om stress. Niels Kring fortalte, at Natfaksek arbejder med at sikre arbejdsfællesskaber, således at man altid har nogen at sparre med. Marianne Holmer forklarede, at man på Biologi vil ændre fokus på stress til fokus på trivsel. Martin Svensson sagde, at der er mange forskelligheder på tværs af institutterne og anbefalede, at stress håndteres internt på instituttet og ikke på tværs. Tina Holm Svenstrup foreslog en fælles stresshåndteringshåndbog.

3 Alle var dog enige om at vi skal blive ved med at snakke om det og at det er et emne der altid vil være aktuelt. Tanja Løvgren beder HR-arbejdsmiljø om fremover at dele APV-besvarelserne op i mindre enheder. 3. Sundhed i arbejdstiden 3.1 Evaluering af pilotprojektet på BMB Klaus Lehn Petersen refererede til pilotprojektet på BMB. De medarbejdere der deltager, er meget positive. Medarbejdere fra de andre institutter har spurgt til, hvornår det bliver udbredt og om der vil komme andre tilbud end gåture, løb og cykling. Frants R. Lauritsen mente, at der ikke er generel opbakning til at dyrke motion i arbejdstiden på FKF. Det skyldes primært, at en stor del af medarbejderne ikke synes, at de har tid til det i arbejdstiden. Niels Kring fortalte, at han har opfordret medarbejderne til at gå en tur før eller efter deres frokostpause to gange om ugen. Der har dog ikke været fuld opbakning til det. Der er medarbejdere der løber, men de gør det i deres fritid. Marianne Holmer fortalte, at hun er bekymret for, at hun vil være nødt til at vælge andre af instituttets aktiviteter fra, hvis der skal være tid til at dyrke motion i arbejdstiden. Hun henviste til instituttets torsdagsbrød, som både har et socialt og fagligt islæt. Herudover mødes TAP er til morgenbrød om tirsdagen. Det er herudover meget forskelligt, hvad medarbejderne lægger vægt på. Hun oplyste at man på instituttet vil starte med mindfulness, men der er også medarbejdere der ønsker motion. VIP erne ønsker ikke at dyrke motion i arbejdstiden, men foretrækker at gøre det i deres fritid. Peder Thusgaard Ruhoff var enig i det der allerede var blevet sagt. I forhold til medlemskab i SDU fitness har kun få medarbejdere ytret interesse for det. Martin Svensson fortalte, at der ikke er nogen på IMADA der ønsker at dyrke motion i arbejdstiden. Han gjorde opmærksom på, at IMADA har mange VIP er og få TAP er. Flere medarbejdere dyrker motion i fritiden. Helene Kruse Rosenfeldt lagde vægt på gåture, hvor man kunne få lejlighed til en faglig drøftelse. Klaus Lehn Petersen beklagede den manglende interesse. Han mente at det her netop var noget man kunne være sammen om alle sammen, selvom vi er nogle meget forskellige medarbejdergrupper. Dekanen sagde, at han bakker op om projektet, men understregede samtidigt, at det er institutlederne og sekretariatschefen, der må vurdere, hvordan og i hvilket omfang motion i arbejdstiden implementeres på deres institut/sekretariat. Dekanen henviste til, at mindre enheder, f.eks. forskningsgrupper eller fremtidige sektioner, kunne overveje at indføre motion i arbejdstiden i gruppen. Tanja Løvgren og Klaus Lehn Petersen beskriver konceptet, således at sektioner/forskningsgrupper

4 kan vælge at benytte sig af tilbuddet. Tanja Løvgren drøfter med Birgitte Svennevig og Tina Ellehuus Larsen i forhold til at skrive om motion i arbejdstiden i et nyhedsbrev. 3.2 Ledelsesgruppens beslutning vedrørende tilbud fra SDU fitness Der er på nuværende tidspunkt ikke opbakning i ledelsesgruppen. Mange medarbejdere har allerede tilknytning til egne sportsfaciliteter og ønsker at fastholde dem. 4. APV 2015 Fokuspunkter 4.1 Administrative opgaver Referatet: Punktet vedrørende håndtering af administrative opgaver er udskudt. Inger Rose Hansen refererede til, at HSU har nedsat arbejdsgrupper, bl.a. vedr. TEM og PU:RE til at finde løsninger. Marianne Holmer fortalte, at hun sidder i TEM-arbejdsgruppen. Inger Rose Hansen forventede, at der vil blive samlet op på det på næste HSU-møde i marts. 4.2 Mobildækning i bygning 37 IT-service har orienteret om, at de har haft statusmøder med både Telenor og TDC i forhold til at indføre opkald via wifi. Klaus Lehn Petersen forklarede, at der særligt er en udfordring i forhold til at ringe til en person på SDU via wifi, da opkaldet automatisk bliver fanget af en mobilmast. Tanja Løvgren undersøger hos Teknisk Service, om der er en tidsplan for indførelse af wifi. Tanja Løvgren indhenter en vejledning hos Teknisk Service, om hvordan man kan ringe via wifi, hvorefter Klaus Lehn Petersen sikrer, at medarbejderne er bekendte med, at de kan ringe ud via wifi, hvis der er et nødstilfælde. 4.3 Undervisningslokaler Tanja Løvgren og Leif Jensen holdt et opfølgningsmøde den 2. december 2016 i forhold til handlingsplanen for afhjælpning af mangler i undervisningslokalerne. Det er vigtigt, at undervisere fremover straks giver Teknisk Service besked på tlf eller mail 8888@sdu.dk, såfremt der er mangler i et lokale, således at det kan afhjælpes hurtigst muligt. Ligeledes er det vigtigt at give skemalæggeren besked via det elektroniske skemaønskemodul, såfremt man har særlige ønsker og behov til lokaler, således at hun så vidt muligt kan tage hensyn til dette. SU/AMU drøftede, at det er vigtigt, at underviserne har et overblik over, hvilket udstyr lokalerne indeholder, inden de melder ønsker ind til skemalæggeren. Marianne Holmer har bedt Leif Jensen om at sikre, at miljøerne bliver inddraget, når undervisningslokaler bliver renoveret. Tanja Løvgren spørger Leif Jensen, om det står tydeligt, at brugere af lokalet skal kontakte Teknisk Service via ovennævnte kontaktoplysninger, hvis der er mangler ved undervisningslokalerne.

5 Institutterne sørger for at kommunikere dette ud i miljøerne. Marianne Holmer kontakter skemalæggeren i forhold til at udarbejde en liste over, hvilket udstyr undervisningslokalerne indeholder og holder et møde med pædagogisk enhed. 4.4 Laboratoriesikkerhed - Vurdering af behov for fælles sikkerhedsprocedurer SU/AMU drøftede forslaget fra den nedsatte arbejdsgruppe vedrørende laboratoriesikkerhed, nemlig at: 1) Der arrangeres en fælles obligatorisk forelæsning i U45 eller U55 (1 eller 2 timer) om alle vigtige aspekter af laboratoriesikkerhed for NAT-studerende på 3. år med bidrag fra alle institutter, men primært fra FKF. 2) Der indføres en (obligatorisk) MC-test med spørgsmål til alle vigtige aspekter af laboratoriesikkerhed for at sikre en fælles standard for laboratoriesikkerhed (Marianne Due, Annette Duus og Stefan Vogel vil gerne bidrage med spørgsmål og standardsvar til en mulig MC-test). 3) MC-testen følges op af en kort forelæsning, der samler op, herunder giver forklaringer på de mest relevante MC-spørgsmål. Det blev præciseret, at det kun er de våde institutter der skal bidrage. SU/AMU var enig i, at der skal indføres en obligatorisk MC-test, der skal bestås evt. med et certifikat. Frants R. Lauritsen sikrer, at arbejdsgruppens forslag bliver implementeret til efteråret. Han forklarede herudover, at Cheminova gerne vil levere 1-2 timers undervisning i, hvordan man begår sig i et laboratorium. Frants R. Lauritsen orienterer om status for implementeringen på SU/AMU-mødet i marts. 5. Orientering fra Dekanen Dekanen orienterede om direktionens behandling af egendimensionering. SDU er ved at undersøge arbejdsløsheden for sine studerende over en 5-årig periode i lighed med regeringen. Dog vægter SDU årene forskelligt, således at de nyeste år vægter mest. Udover de uddannelser der allerede er dimensioneret på NAT, er der ikke andre uddannelser på NAT der er i fare, hverken i forhold til regeringens dimensionering eller SDUs egendimensionering. Regeringen har udmeldt, at de vil begynde at se på arbejdsløshed regionalt, hvilket vil være en fordel for NATs uddannelser. SDU forsøger at lave en aftale direkte med ministeren. Direktionen ser på SDUs strategi- og handlingsplan, idet den skal forenkles og tydeliggøres. SU tog orienteringen til efterretning.

6 6. Budgetopfølgning orientering fra dekanen Dekanen orienterede om, at økonomien er forbedret og nu viser et mindre overskud på NAT. Det skyldes bl.a. et mindre forbrug og forbedringer på STÅ på grund af fremdriftsreformen. Der budgetteres fortsat med et underskud i 2017 og MUS - Igangsætning af MUS 2017 og opfølgning på MUS 2016 Tanja Løvgren orienterede om, at SU på mødet i september 2015 besluttede at behandle MUS en gang om året på SU-mødet i december. Således skal SU på december-mødet: 1) Igangsætte MUS for det kommende år ved at gennemgå og godkende enhedernes MUS-planer, herunder de værktøjer og skemaer, som de enkelte enheder forventer at bruge til MUS. I forhold til enhedernes MUS-planer er det vigtigt, at alle medarbejdere kan identificere, hvem de skal holde MUS med. 2) Orienteres om afholdt MUS. Ad 1) Dekanen indledte med at sige, at det er vigtigt, at alle medarbejdere ved, hvem de skal holde MUS med. Niels Kring gjorde opmærksom på, at MUS-planen på NAT-FAK skal laves om, således at Niels Kring holder MUS med alle medarbejdere på sekretariatet. SU godkendte MUS-planer og -skemaer med de indmeldte ændringer. De vil blive opdateret på siden MUS på NAT på SDUnet: SU besluttede, at institutterne fremover skal spørges, hvor mange medarbejdere der er ansat på instituttet fordelt på stillingskategorier, og hvor mange af de medarbejdere der har fået en MUS i løbet af Det skal begrundes, hvis en medarbejder ikke har været til MUS. Ad 2) På FKF har de fleste været til MUS, dog er der nogle medarbejdere der mangler at få en MUS, fordi kalenderne ikke har passet. Ph.d.-studerende der har under 6 måneder tilbage, bliver ikke indkaldt. På Biologi er der generelt tilfredshed med at komme til MUS-samtaler. På IMADA er det nogle gange svært at få medarbejderne til at møde op til MUS pga. kalenderproblemer. Klaus Lehn foreslog, at man spørger i APV en, hvem der holder MUS og om man er tilfreds med sin MUS. Helene Kruse Rosenfeldt foreslog en evaluering af MUS i forhold til, om medarbejderne får det ud af det som det er beregnet til dvs. udvikling af medarbejderne. Marianne Holmer foreslog, at SU diskuterer MUS igen, når der er indført sektionsledelse. Det blev støttet af det øvrige SU.

7 B-siden havde ønsket en drøftelse af kvaliteten i MUS på Naturvidenskab. Inger Rose Hansen opfordrede institutlederne / sekretariatscheferne til at lade sig inspirere af de bilag, der var udsendt sammen med dagsordenen og som kan finde her: Personalepolitiske retningslinjer og Hun understregede endvidere vigtigheden i at institutlederne støtter og vejleder deres MUS-afholdere og i det hele taget opprioriterer emnet MUS på institutterne. Hun mente især det bliver vigtigt at klæde evt. nye MUS-afholdere godt på ifm. den kommende indførelse af sektionsledelse. 8. Seminar om SU-arbejdet SU godkendte dagsorden til seminaret for SU-medlemmerne. Således er det besluttet, at SU holder et halvdags-seminar den 8. februar 2017 fra kl på Campuskollegiet (Rainbow) om arbejdsopgaverne i SU og om hvordan SU sikrer engagement i SU og på fakultetet. SU vil særligt fokusere på værdierne i forhold til tillid, samarbejde og trivsel. Samarbejdssekretariatet deltager på seminaret med følgende oplæg: Vi starter med en kort opvarmning af deltagerne gennem en lille dialog/kort øvelse. Herefter præsenterer vi rammerne for SU s arbejde, samt de væsentligste læringspointer, som vi har udledt af projekt Det Gode Samarbejde, som vi herefter diskuterer i dialog med jer i forhold til, hvordan jeres nuværende SU fungerer. Målet er, at I får en god drøftelse bl.a. om, hvordan SU fungerer i dag, hvor I gerne vil hen, hvad I mangler for at komme derhen m.v. Vi vil meget gerne, at vores oplæg ikke bliver en bevidstløs opridsning af, hvad vi ved, men at det bliver sat i spil, således at I kan forholde jer til det i dialog med os og primært med hinanden. Derfor vil vi også gerne, hvis vi evt. kan arbejde lidt med gruppeinddeling osv., der gerne skal give større mulighed for dialog indbyrdes mellem deltagerne. Vi er selvfølgelig klar på at gå derhen, hvor energien er. Og hvis I har mange spørgsmål i løbet af oplægget til reglerne og rammerne, så tager vi selvfølgelig dem primært. Men det er væsentligt at huske på, at Samarbejdsaftalen er en rammeaftale, der giver få rigtigt konkrete svar, og derfor er det, for os i hvert fald, særdeles væsentligt, at I får snakket om, hvad det er, som I gerne vil bruge jeres SU til med udgangspunkt i de regler, der trods alt er. Program for dagen: : Morgenmad : Introduktion til dagen : Samarbejdssekretariatet : Kort introduktion, samt dialogkort øvelse : Oplæg fra Samarbejdssekretariatet om SU-aftalen og projekt: Det gode Samarbejde : Gruppedrøftelse af oplægget : Opsamling og tak til Samarbejdssekretariatet : Drøftelser med evt. gruppearbejde i SU : Tak for i dag og frokost Der vil blive sat pauser og evt. walk and talks ind i løbet af dagen.

8 9. Kompetenceudvalg skriftlig orientering SU godkendte orienteringen om fordeling af kompetencemidlerne fra Kompetencefonden i oktober Der var kr. til uddeling. Således havde 15 medarbejdere søgt Kompetencefonden. 9 medarbejdere fik bevilget midler der helt eller delvist dækkede det kursus som de søgte til. 5 medarbejdere fik afslag fordi kurset ikke faldt ind under strategien eller fordi der var tale om ph.d.- studerende der søgte til kursus i projektstyring. Kompetenceudvalget har besluttet, at ph.d.- studerende skal søge kurser dækket på anden vis. 1 medarbejder fik sin ansøgning udskudt til næste gang der er kompetencemidler fra Kompetencefonden. 10. Bordet rundt Vedr. sygefravær: ifm. tidligere diskussioner om hvordan vi bedst kan diskutere sygefravær i SU, gjorde Karen Cauthery opmærksom på, at sygefraværstal bør trækkes på institutniveau, så kan vi sammenligne vores egne tal fra år til år i stedet for at sammenligne med resten af universitetet. Ifølge SU s årshjul er sygefravær på dagsordenen til marts. Tanja Løvgren taler med Ole Sørensen for at undersøge om HR kan levere et materiale til fakulteternes SU. Hvis ikke beder Tanja Løvgren institutsekretærene om at trække sygefraværstallene ud fra en nærmere angivet definition. Klaus Lehn Petersen henviste til et møde med Leif Jensen om at holde kældergangene fri for møbler etc. i forbindelse med laboratorierenoveringen af hensyn til brandfare. Klaus Lehn Petersen sender en rykker til Leif Jensen med dekanen cc. Mødet sluttede kl Martin Zachariasen Formand Inger Rose Hansen Næstformand

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 09. oktober 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl. 14.00-16.15 i mødelokale 096 I mødet deltog: Martin

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl Dato: 17. januar 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Inger Rose Hansen, Marianne

Læs mere

Referat til møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 17. december 2015 kl

Referat til møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 17. december 2015 kl Dato: 14. januar 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat til møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 17. december 2015 kl. 12.30 I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger Rose

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl Dato: 24. oktober 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Martin Zachariasen,

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 17. marts 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 17. marts 2017 kl Dato: 12. april 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 17. marts 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger

Læs mere

Referat af mødet i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag den 31. marts 2016 kl

Referat af mødet i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag den 31. marts 2016 kl Dato: 14. april 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat af mødet i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag den 31. marts 2016 kl. 14.30 16.45 I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl Dato: 11. juli 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015 Dato: 20. marts 2015 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia Myers, Frants R. Lauritsen,

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl Dato: 4. juli 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl. 13.00 15.15 I mødet deltog: SU-medlemmer: Martin Zachariasen,

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 7. april 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl. 14.00-16.15 i mødelokale 096 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl i mødelokale 096

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 28. september 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 096 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 11. marts 2014

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 11. marts 2014 Dato: 21. marts 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 11. marts 2014 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 2. december 2014

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 2. december 2014 Dato: 18. december 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 2. december 2014 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia Myers, Frants R. Lauritsen,

Læs mere

Referat til møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 9. juni 2015

Referat til møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 9. juni 2015 Dato: 30. juni 2015 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat til møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 9. juni 2015 I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077 Dato: 13. juni 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 077 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 kl i mødelokale 097

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 kl i mødelokale 097 Dato: 7. september 2015 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 097 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget møde tirsdag d. 12. juni 2012

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget møde tirsdag d. 12. juni 2012 Dato: 28. juni 2012 Reference: HP/lsr J.nr.: 033/300-1 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget møde tirsdag d. 12. juni 2012 I mødet deltog: Henrik Pedersen (formand), Karen

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 10. juni 2014

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 10. juni 2014 Dato: 20. juni 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 10. juni 2014 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 3. december 2013

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 3. december 2013 Dato: 3. december 2013 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 3. december 2013 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen,

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097 Dato: 26. august 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl. 13.00-15.15 i 097 Dagsorden: 1. Opfølgning

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 2. september 2014

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 2. september 2014 Dato: 1. oktober 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 2. september 2014 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen,

Læs mere

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag d. 17. september 2013

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag d. 17. september 2013 HP/tam Ref-SU j.nr. 043/300-5 REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag d. 17. september 2013 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Caroline Zoffmann Jessen,

Læs mere

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget den 7. september 2010 kl. 13.00.

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget den 7. september 2010 kl. 13.00. 2010-09-13 j.nr. 043/300-5 HP/cbja REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget den 7. september 2010 kl. 13.00. I mødet deltog: Henrik Pedersen, Caroline Zoffmann Jessen, Claus

Læs mere

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag d. 7. december 2010

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag d. 7. december 2010 2010-12-05 HP/lsr Dag-SU j.nr. 043/300-5 REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag d. 7. december 2010 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Caroline Zoffmann Jessen, Claus

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag d. 8. december 2011

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag d. 8. december 2011 Dato: 2011-12-08 Ref.: HP/lsr Ref-SU J.nr.: 043/300-5 REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget torsdag d. 8. december 2011 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Eva Sophia Myers,

Læs mere

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag d. 31. maj 2011

REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag d. 31. maj 2011 Dato: 2011-06-21 Ref. : HP/lsr Ref-SU J.nr.: 043/300-5 REFERAT af møde i Samarbejdsudvalget / Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag d. 31. maj 2011 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Eva Sophia Myers, Stinne

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Til stede: Ulla Steen (US), Britt Justenlund (BJU), Gitte Abrahamsen (GA), Trine Schultz (TS), Marlene Ydegaard (MY) Afbud: Lone Ørsted (LOE)

Til stede: Ulla Steen (US), Britt Justenlund (BJU), Gitte Abrahamsen (GA), Trine Schultz (TS), Marlene Ydegaard (MY) Afbud: Lone Ørsted (LOE) Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 30. marts kl. 10-12 i lokale 1.02, Njv. 6b Til stede: Ulla Steen (US), Britt Justenlund (BJU), Gitte Abrahamsen (GA), Trine Schultz (TS), Marlene Ydegaard (MY) Afbud:

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014.

Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014. Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014. Deltagere: Achim Schroll (AS), Christian F. Sommerlund (CFS), Rikke Berntsen (RB), Michaela Grodon Klitte (MGK), Hans Christian Petersen (HCP),

Læs mere

Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 26. november kl i lokale 2.09, Njv. 8a. 10. februar Dagsorden:

Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 26. november kl i lokale 2.09, Njv. 8a. 10. februar Dagsorden: Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 26. november kl. 10-12 i lokale 2.09, Njv. 8a Juridisk Institut Niels Jernes Vej 8a 9220 Aalborg Institutsekretær Afdelingsleder Janne Sverd +45 9940 9873 js@law.aau.dk

Læs mere

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl 21. november 2017 J.nr. 17/1721 NIHA REFERAT Emne: Møde i Universitetsrådet Dato og tidspunkt: Tirsdag den 21. november 2017 kl. 14.00-16.00 Sted: SDU Odense, lokale O 77 Referent: Nisrin Adel Hamad Dagsorden:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

APV 2012 Initiativer på KU-niveau HR ARBEJDSMILJØ OG

APV 2012 Initiativer på KU-niveau HR ARBEJDSMILJØ OG KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 69, den 29. oktober 2013 Pkt. 9B. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 3. OKTOBER 2013 Vedr.: APV 2012 Initiativer på KU-niveau HR ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget MØDEREFERAT 6. JUNI 2011 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Møde afholdt: 5. maj 2011 UNIVERSITETSPARKEN

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv.

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv. Side 1/5 Mødedato: tirsdag den 21. november 2017 kl. 12-14 Mødested: Rektoratets mødelokale Mødeemne: LSU/LAMU-møde Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen (deltog

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. september, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 2. september, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 2. september, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Niels Trolle Lene Maria

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 21. august 2015, kl. 11.00-13.00 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Bo Martin Bibby

Læs mere

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Referat Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Deltagere: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Formand Klaus Poulsen, Arbejdsleder Marianne Lindholdt, Næstformand, DLF Marlene Dalskov, BUPL Hanne

Læs mere

Dagsorden godkendt. Punkt 7, Kort status på den lokale kompetencefond slås sammen med punkt 5.

Dagsorden godkendt. Punkt 7, Kort status på den lokale kompetencefond slås sammen med punkt 5. Møde den: 29. nov 2018, kl. 12.00 14.00 Mødelokale: Bygn 1260, lok 310 4.LSU møde 2018 Institut for Folkesundhed Referat Deltagere: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen % Annette Bachmann + Eva

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget møde tirsdag d. 20. marts 2012

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget møde tirsdag d. 20. marts 2012 Dato: 10. april 2012 Reference: HP/lsr J.nr.: 033/300-1 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/Fakultetsarbejdsmiljøudvalget møde tirsdag d. 20. marts 2012 I mødet deltog: Henrik Pedersen (formand), Inger

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn fredag den 16. november kl i lokale 095

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn fredag den 16. november kl i lokale 095 Dato: 18. januar 2013 Reference: hkro J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn fredag den 16. november kl. 9.15 i lokale 095 I mødet deltog: formand Poul Nielsen (IFK), lektor Knud Ladegaard

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ENHEDSADMINISTRATIONEN 2016

AARHUS UNIVERSITET HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ENHEDSADMINISTRATIONEN 2016 HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ENHEDSADMINISTRATIONEN 2016 De primære psykiske APV-handleplaner i Enhedsadministrationen ligger på administrationscenter- og vicedirektørniveau samt underliggende enheder.

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden:

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden: Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl. 10-12, lok. 1.02 Juridisk Institut Niels Jernes Vej 6b 9220 Aalborg Chefkonsulent Tlf. 9940 2791 lut@law.aau.dk Dagsorden: 4. oktober

Læs mere

Referat LSU-LAU de centrale stabe

Referat LSU-LAU de centrale stabe s Referat LSU-LAU de centrale stabe Mødedato: 22.september 2015 Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 14:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.210) Deltagere:

Læs mere

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Til FSU medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Ledelsessekretariatet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Lasse Panny Pedersen Telefon: 9940 3503 E-mail: lpp@adm.aau.dk Dato: 04-12-2015

Læs mere

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO.

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO. Møde d. 12. juni 2015 kl. 14-30-16 BTECH/Jacobs kontor LSU-møde Deltagere: Jacob Kjær Eskildsen (JKE), Jan Laursen (JL), Poul Erik Borg(PEB), Klaus Kolle (KK), Mariann Hansen, Christina Uldum, Mikkel Nørgaard

Læs mere

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Petersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 18. februar 2013 Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012

Læs mere

Uddannelsesrådet Dagsorden d. 17. august 2017

Uddannelsesrådet Dagsorden d. 17. august 2017 Uddannelsesrådet Dagsorden d. 17. august 2017 Uddannelsesrådet Sagsnr. 17/298/alun Tid: Torsdag d. 17. august 2017 kl. 16.30-19.30 Sted: Deltagere: Rektors mødelokale Bjarne Graabech Sørensen (prorektor,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde. Lisa Schultz SAG: SU-MØDE

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde. Lisa Schultz SAG: SU-MØDE DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde MØDEREFERAT 25 MARTS 2009 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde Møde afholdt: 25. marts 2009 Sted: SP 25 Referent:

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU AMKU S A G S N O T A T 16. NOVEMBER 2011 Vedr.: Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid

Læs mere

Indledning til Arbejdsmiljøarbejdet på BI:

Indledning til Arbejdsmiljøarbejdet på BI: Indledning til Arbejdsmiljøarbejdet på BI: Hvert forår laves et nyt årshjul/gantt diagram for AMG gruppens arbejde på BI. Her udvælges fokus punkter for det kommende år. Det efterstræbes at særlige risikoområder

Læs mere

Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Anja Munch Larsen, Anna Haurdahl

Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Anja Munch Larsen, Anna Haurdahl Side 1/5 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 09.00-11.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger LAMU deltagere: LSU deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2017 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET STATUS. Møde den: 15. april 2013 Juridisk Institut LSU (APV)

AARHUS UNIVERSITET STATUS. Møde den: 15. april 2013 Juridisk Institut LSU (APV) Møde den: 15. april 2013 Juridisk Institut LSU (APV) STATUS Til stede: Michael Steinicke, Kirsten Jakobsen, Per Andersen, Annette Storgaard, Helle Isager, Tinna Meyer, Astrid Millung-Christoffersen Fraværende:

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 24. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 Tilstedeværende: Ole Friis, Christian Kronborg, Per Andersen, Bent Jørgensen, Andreas Vestermark,

Læs mere

DEN GODE ARBEJDSPLADS 1

DEN GODE ARBEJDSPLADS 1 DEN GODE ARBEJDSPLADS 1 Det Naturvidenskabelige Fakultet ønsker at være kendt for involverende ledelse og for at inddrage medarbejdere i vigtige beslutninger og prioriteringer vedrørende uddannelsesudvikling

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Onsdag den 17. september 2014, kl Mødelokale 4, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Onsdag den 17. september 2014, kl Mødelokale 4, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø Referat Deltagere: Jens Andersen (formand) (afbud), Marianne Evers, Kim Leck Fischer, Jenny Heinrichs, Margit Siig Mortensen (afbud), Jes Hansen, Gunhild Krogager Carlsson (afbud), Richard Faarup (afbud),

Læs mere

LSU-LAU i F&U Dagsorden

LSU-LAU i F&U Dagsorden LSU-LAU i F&U Dagsorden Mødedato 16 sept 2016 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Dagsorden LSU/LAU møde Referent Gitte Reinhard Laursen 1. Godkendelse

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde MØDEREFERAT 16. JANUAR 2009 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde Møde afholdt: 13. januar 2009 Sted: Medarbejderfrokoststuen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til medlemmer af HSU SAGSNOTAT 11. MARTS 2009 Vedr.: Sagsbehandler: Karen Boesen Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter 1. Baggrund

Læs mere

LSU 27. oktober 2016 referat

LSU 27. oktober 2016 referat LSU 27. oktober 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 27. oktober 2016 Varighed: 09.00-11.30 Referent: Camilla Dimke Tilstedeværende: Bjarke Paarup Jytte Ringtved Line Dalsgård

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Det er forventningen, at AUHE kommer i nul i 2016, idet AUHE begynder at kunne levere på samme betingelser som de andre BSS institutter.

Det er forventningen, at AUHE kommer i nul i 2016, idet AUHE begynder at kunne levere på samme betingelser som de andre BSS institutter. Møde den: 5. december 2014, kl. 9-11 AU Herning/Jacobs kontor LSU-møde Referat Deltagere: Jacob Kjær Eskildsen (JKE), Jan Laursen (JL), Poul Erik Borg (PEB), Klaus Kolle (KK), Mariann Hansen, Inger Kristensen,

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget /Arbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015

Referat af møde i Samarbejdsudvalget /Arbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 Dato: 6. oktober 2015 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget /Arbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 I mødet deltog: Martin Zachariasen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Københavns Kommune gennemfører hvert andet år en fælles trivselsundersøgelse på alle arbejdspladser i kommunen.

Københavns Kommune gennemfører hvert andet år en fælles trivselsundersøgelse på alle arbejdspladser i kommunen. TRIVSELSUNDERSØGELSEN 2015 Indhold Indledning 3 Fase 1: Før Forberedelse af undersøgelsen 5 Fase 2: Under Gennemførelse af undersøgelsen 8 Fase 3: Efter Analyse og dialog om undersøgelsen 11 Indledning

Læs mere

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 01. OKTOBER 2013 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 19. september

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Anna Mette Morthorst, Anne Vedsted Hansen, Bjarke Parner,

Læs mere

Referat fra temagruppemøde den 8. februar 2012, kl på Uddanelsescentret, Mosegaardsvej 2, Fredericia

Referat fra temagruppemøde den 8. februar 2012, kl på Uddanelsescentret, Mosegaardsvej 2, Fredericia Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Pedersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 9. februar 2012 Referat fra temagruppemøde den 8. februar 2012, kl. 10-16

Læs mere

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget.

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl. 11.30-13.30 Sted: 3410-345 Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent)

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent) Administrationens arbejdsmiljøudvalg (AAMU) Møde den: 13. juni 2016, kl. 10.00-11.30 Sted: AU HR, Jens Baggesens Vej 51, Bygning 5221, lokale 012 Referat Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Dagsorden HAU. Dagsordenspunkter

Dagsorden HAU. Dagsordenspunkter Dagsorden HAU Mødedato: Mandag den 19. september 2011 Starttidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Soldalen 8, 7100 Vejle Mødelokale: Lokal 13, ÆNDRING KAN FOREKOMME Journalnummer: - Deltagere:

Læs mere

Referat fra møde i Universitetsrådet tirsdag den 8. december 2015

Referat fra møde i Universitetsrådet tirsdag den 8. december 2015 Dato: 14. december 2015 Referat fra møde i Universitetsrådet tirsdag den 8. december 2015 Deltagere: Studerende Jesper Birch Carlsen Studerende Mikkel Warming Pedersen Studerende Charlotte Randa Allermand

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl i lokale 097.

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl i lokale 097. Dato: 5. maj 2015 Reference: hkro REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl. 11.15 i lokale 097. I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), professor Bo Thamdrup

Læs mere

Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00

Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00 Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00 Tilstedeværende: Per Michael Johansen, Lars Brodersen, Mogens Juul Møller, Henrik H. Søndergaard, Ole Busck, Karina Boller Jensen, Antonino

Læs mere