Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 12 d. 25. September 2019 Kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 12 d. 25. September 2019 Kl"

Transkript

1 Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 12 d. 25. September 2019 Kl Deltagere: Zahir Bashir( fra pkt. 2), Thomas Rasmussen, Lysette Kofoed, Mathias Hansen, Heidi Nielsen, Jannik La Cour( fra pkt. 2), Anette Pedersen Afbud: Anita Pauly Jensen, Karsten Ankerdal, Maria Ottesen Fra administrationen: Lasse Wilson Fra driften: Susanne Palstrøm Dagsorden Mødeleder til dette møde er: Thomas Referent til dette møde er: Lasse Emne Orientering Beslutning 1. Formalia. Godkendelse af referat fra GAB 11 (bilag 1). Intet at bemærke, bilag kommer fremover med ud. Tilføjelser til dagsorden. Nye ønsker til emner på kommende GAB møder? (jf. emnelisten efter dagsordenen. 2. Nyt fra driften 1.Susanne s statusliste. 2.Status på afspadsering for personalet. 3.Kontor til Lasse. Susanne er med indtil pkt. 5 Thomas ønsker at lys kommer på - næste gang. Susanne ønsker, at der kigges på muligheder for opbevaring af maskiner under opførelsen af nye medarbejderfaciliteter. 1. Susanne har rundsendt aktionsliste, og fortæller omkring denne. Hun har bla. møde vedr. maler entreprise.

2 Hun er ved at undersøge nye P-selskaber, og der kommer 3 oplæg til GAB møde 13. Hun fortæller, at der ro omkring parkeringen generelt. Der nævnes, at der måske skal øges noget kontrol ved købmanden. Der er ved, at blive kigget på nye porte til autoklubben. Thomas fortæller lige lidt omkring det lysprojekt, som lysudvalget har gang i, Jens har taget nogle billeder af det nye projekt, de er fremsendt. Thomas fortæller også om dialogen med kommunen, vedr. de nye lamper som dehar fremsendt. Husreglementsudvalget har fået de færdige tegninger ud på mail, og der er positiv tilbagemelding. Henover sommeren er det gået godt med affald, men efter sommerferien har der været en stigningi affald, og vognmændene har heller ikke været god til at tømme til tiden. En container er omplaceret på genbrugspladsen, så der kan blive plads til det nye skur. Det forslåes om det måske er en ide, at få en affaldspresser ned på gården, det skal dog vendes med genbrugsgården. Susanne sendte i januar et årshjul for økonomi til den tidligere kontaktperson for økonomiudvalget. Det gik ikke så godt, men Susanne tager den igen med Thomas som ny kontaktperson. Thomas siger, at der kommer et evalueringsmøde i økonomiudvalget, og fortæller samtidig, at der er en beboer der har meldt sig ind. Juletræ - det tændes den sidste torsdag i november ved Thomas og Lysette. Det powerpoint oplæg om økonomi - som Susanne fremlagde på beboermødet, har været gået igennem af Thomas, Margit og økonomiudvalget, men hun har også sendt det til GAB, for lige at høre, om det var forståeligt, hun beder om tilbagemeldinger, når den slags kommer rundt. 2. Den der ligger med flest afspadseringstimer fra 32 timer og ned, Susanne kommer med en liste næste gang. Anette spørger til, hvem den person er, der går rundt i øjeblikket, dette er en i arbejdsprøvning, dette skal komme nok komme på hjemmesiden.

3 3. Thomas mener, at vi skal have GAB kontoret tilbage, så medlemmer kan holde møder. Susanne nævner, at der er så meget skimmel i huset, at der nok skal ses på andre muligheder, da mere af personalet begynder at blive syge. Susanne forslår derfor, at man lige tager den med ro, da Bo-Vest arbejder på en løsning. Susanne nævner, at det er vigtigt, at Jens har mulighed for, at kunne lukke døren og arbejde. Thomas forslår, at det kommer op på næste møde, så ved man mere om, hvad status er fra Bo-Vest. 3. Agendaplanen/ Landskabsplan 1.Bilag 2 Landskabsplan Bilag 3 Agendaplan 1. Bilag 2 Landskabsplan: Lysette fremlægger det, Anita har forslået rettet, Thomas forslår, at sende det retur til Grønt Udvalg, især da er der noget, der går stik mod husreglementet, Janik synes, at det er en god ide, at man lige går det grundigt igennem, og han synes, at det er fint arbejde Anita har lavet. Lysette mener, at vi skal rette det faktuelle, og det skal tages ud. Og at der ved legeplads påføres, at dette gøres i samarbejde med legepladsudvalget. Det samme gælder for p-pladserne. Bilag 3 Agendaplan: Lysette retter den til, sender det til Anita, og gennemgår det så bliver bedre forståeligt, og derefter sender den videre til Agendagruppen. De tages op i revideret form som oplæg til beboermøde - på næste GAB-møde. 4. Beboer henvendelser Bilag 4 Vedr. rensning af tagrende. Janik forslår, at man måske kunne høre havevennerne. Zahir spørger til, om det er rigtig, at beboerne selv skal tømme tagrender, det bliver gjort en gang om året, er det driften? Susanne fortæller, at det kun er ved kraftig regn, at de løber over.

4 Susanne nævner, at det er godt, at vi har fået renset vores regnvandsbrønde, i forhold til at klimaet har ændret sig. Janik spørger til, hvem der står for den udvendig vedligeholdelse, Susanne siger, at driften lever op til det, der er aftalt altså 1 gang om året. Janik vil gerne gå over at kigge på det, beboeren har henvendt sig om. Thomas forslår, at man måske kan lægge et net over tagrenderne så bladene ikke ryger ned i afløbene. Lysette nævner, at dette forslag skal med til HPU. 5. Budgetbeboermøde Opfølgning af mødet. Lysette nævner, at der var mange på mødet, der vil have konto 119 gjort mere forståelig. Anette siger, at det skal være så let læselig så muligt. Susanne fortæller, at der er ikke flere tal end de, der blev fremlagt, så det er svært, at fremlægge det mere specificeret. Lysette siger, at man på bestyrelsesweb, godt kan søge noget mere specifikt. En beboer har ønsket, at få tilsendt noget omkring konto 119. Denne er lagt på hjemmesiden. Der har også været ønske om, at se en stillingsbeskrivelse på GAB sekretæren, dette sender formanden til beboeren. Lysette nævner, at det er ærgerligt, at der ikke kommer flere, men at det nok er stemningen. Anette vil meget gerne snakke om, hvad man kan gøre, for at få flere til, at komme med til møderne. Heidi spørger ind til, hvordan man har det med taletid til meddirigenter, Thomas siger, at man nok bare skal overveje om det er vigtigt, men GAB siger at alle beboere jo har taletid. Thomas nævner også det med at få flere til at komme, tænker - at man måske skal prøve noget med en sandwich og øl. Zahir spørger ind til, om det måske var en mulighed, at lave det en weekend dag, og man skal tænke på sprogbrug, måske opfordre folk til at tænke over det, få tjekket op på forretningsordenen i forhold til det (muligvis en taletid). Susanne synes, at det var dejligt, at der var opbakning fra medlemmer af økonomiudvalget. Lysette fortæller, at der er 6 gode råd på Bo-Vest, til at få flere til at komme til beboermødet, Lysette forslår, at der måske skal laves en arbejdsgruppe, der kan prøve at komme med ideer.

5 Anette forslår, at man måske lave et spørgeskema, hvor man høre folk om, hvad man kan gøre, for at få dem med til beboermøderne. Thomas nævner, at man måske skal tilbage til gamle dages tanker. Janik bakker op om ideen omkring, at servere noget mad. Lysette vil meget gerne have, at det bliver 2020 tema i stedet for i gamle dage. Lysette forslår et lynmøde, på måske kun 1 times-møde. Susanne forslår, at man måske som medlemmer af GAB måske spredes. Susanne forslår, at GAB skal laves spisehus. Lysette forslår, at man kan gå op på genbrugsgården, og laver et event som mød din bestyrelse. Spørgeskema og eventdag tages op på næste møde. 6. Valg af rep. til Bo-Vest. Lysette forslår at Anette deltager. 7. Emner/ønsker fra GAB medlemmer. 8. Forretningsorden/tavshedspligt underskrivelse. 1.Salg ved Købmanden. 2.Skilte vedr. hund i snor. 3.Salgs vogn (Zahir). 4.IPAD (Zahir). 5.P-selskab (Lysette). 6.Servicehund på beboermøde (Lasse). 7.Visionsdag (Maria). 1. Bilag 5 underskrifts-dokument 2. Bilag 6 revideret Forretningsorden for GAB 9. HPU/ BYG. Bilag 7 Lukket Dagsorden Rykket til næste møde. 1. Heidi går tilbage, og kigger dette igennem, underskriver derfor ikke det udleverede dokument, og kommer derfor tilbage næste gang med en tilbagemelding. Ellers vælger alle medlemmer, at underskrive det udleverede. 2.Lasse kontakter Heidi inden næste møde, for at høre hvordan hun forholder sig, så retter Lasse forretningsordenen ind efter dette. 10. Nyt fra diverse udvalg. Placering af keramikovn og GB posten. Lysette fortæller, at der skal finde nu placering til dette, og man mener, at der er en mulighed i Torv.

6 11. Nyt fra diverse udvalg Galgebakkeposten. Punkter, der skal nævnes Jytte Jørgensen er trådt ud af Galgebakkeposten, pr. dd.da hun heller vil bruge tiden på genbrugsgården. 12 Eventuelt. Planlægning af frivillig fest, Hvem og hvornår? Lysette, Zahir og Thomas og de tager kontakt til beboerhusgruppen, for at høre om planlægning. Thomas forslår, at det måske skal holdes i 3 weekend i januar Anette spørger, om det er muligt, at rykke møde 14 - det rykkes fra den 31/10 til den 22/10.

7 GAB og andre møder i 2019: Tirsdag den 10 september HPU Tirsdag den 24 september budget beboermøde. Onsdag den 25. september GAB 12 Agendagruppen 30 september Tirsdag den 8. oktober GAB 13 Onsdag den 9 oktober BO-VEST Ekstra ordinær rep. Bo-Vest Beboerehusegruppen 29 oktober Bo-Vest efektiviteringsudvalg den 29 oktober Torsdag den 31. oktober GAB 14 Onsdag den 20. november GAB 15 Torsdag den 12. december GAB 16 Oversigt over ønsker til emner for kommende GAB møder: I. Ønsker fra GAB medlemmer: a) GABs kommunikation til forskellige grupper af beboere. b) Digitale Beboermøder, - herunder også forslag til dirigenter. c) Fremgangsmåden ved fremstilling af GAB nyt d) Forretningsgang for henvendelser til udvalg/kontaktpersoner/formand/ejendomsleder. e) Håndtering af holdnings-konflikter blandt beboerne II. Afventer oplæg fra GAB udvalg:

8 a) Lys på Galgebakken. Behandles i Lysudvalget Bilag: Bilag 1 Referat fra GAB 11 Bilag 2 Landskabsplan Bilag 3 Agendaplan Bilag 4 beboerhenvendelse Bilag 5 Underskrifts dokument vedr. tavshedspligt Bilag 6 Revideret forretningsorden for GAB Bilag 7 Lukket dagsorden Venlig hilsen Thomas og Lasse

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Zahir Bashir, Thomas Rasmussen, Maria Ottesen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Lysette Kofoed, Mathias

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 7 d. 21. maj 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 7 d. 21. maj 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 7 d. 21. maj 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Thomas Rasmussen, Maria Ottesen, Heidi Nielsen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen (gik efter pkt.3),

Læs mere

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl.19.00 22.00 HUSK AT KIM MILTON DELTAGER FRA 19.00-19.30 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir( kom under pkt.2), Thomas Rasmussen, Maria

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir, (fra Pkt. 2), Maria Ottesen, Heidi Nielsen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Annette

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl Bestyrelsesmøde nr. 9 den 21.06.2018 i mødelokalet ejendomskontoret Kl.19.00 22.00 Til stede Anne-Marie Bøttger (AMB), Birthe Y Nielsen (BYN), Thomas Rasmussen (TR)(indtil pkt. 5), Lasse Wilson (LW), Lars

Læs mere

Materiale til: Budgetbeboermøde Onsdag den 12. september 2012 kl. 19 30 i Beboerhuset

Materiale til: Budgetbeboermøde Onsdag den 12. september 2012 kl. 19 30 i Beboerhuset Galgebakkens afdelingsbestyrelse GALGEBAKKEN, ØSTER 1-2 2620 Albertslund galgebakken@mail.dk 43 64 15 02 Materiale til: Budgetbeboermøde Onsdag den 12. september 2012 kl. 19 30 i Beboerhuset Forslag til

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 373 Marts 2013

GalgebakkeP sten. Nr 373 Marts 2013 GalgebakkeP sten Nr 373 Marts 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Oktober 2012 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

AFDELING 11 ASKERØD Referat 202

AFDELING 11 ASKERØD Referat 202 Nævnsmøde torsdag den 24. april 2008 kl. 17.00, i nævnslokalet, Kernehuset, Krathuset 10. Deltagere: Afbud: Ordstyrer: Referent: Kira Gilling Hansen under pkt. 0, Jørgen Fahlgren, Niels Kjøller, Gert Keilow,

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 392 Marts 2015

GalgebakkeP sten. Nr 392 Marts 2015 GalgebakkeP sten Nr 392 Marts 2015 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fra 1 april vil åbningstiden fremover være: SØNDAG fra Kl. 11.00 til 13.00 ONSDAG fra Kl. 16.00 til 18.00 vi håber på forståelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Kommissorier for Galgebakkens udvalg m.m.

Kommissorier for Galgebakkens udvalg m.m. Kommissorier for Galgebakkens udvalg m.m. Agendagruppen Kommissorium for Agendagruppen: Agendagruppen refererer til GAB og rummer et eller flere medlemmer herfra. Gruppen arbejder for at nedsætte miljøbelastningen,

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 401 Februar 2016

GalgebakkeP sten. Nr 401 Februar 2016 GalgebakkeP sten Nr 401 Februar 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Galgebakke kontakter Sidst ajourført nov 2015 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner til GAB udvalg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 397 September 2015

GalgebakkeP sten. Nr 397 September 2015 GalgebakkeP sten Nr 397 September 2015 2 Bytte lejlighed haves atalielejlighed på 3 værelser med stor have. Ønsker fladt hus på 3-4 eller 5 værelser henvendelse til Niels Wilken 40 41 05 45 3 4 5 6 7 8

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde GF Indkilden Emne: Referat fra 15. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 16. Maj 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 30. januar 2019 Kl. 19:00 I beboerhuset, Nøddegården 1

Referat af bestyrelsesmøde 30. januar 2019 Kl. 19:00 I beboerhuset, Nøddegården 1 Referat af bestyrelsesmøde 30. januar 2019 Kl. 19:00 I beboerhuset, Nøddegården 1 Fra afdelingsbestyrelsen: René Fuglsang, Hanne Jensen, Mehmet Zeki Dogru, Karin Tannebæk Christiansen, Erling Dujardin,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 396 Juli 2015

GalgebakkeP sten. Nr 396 Juli 2015 GalgebakkeP sten Nr 396 Juli 2015 2 Bytte lejlighed ønsker A3/A4 haves C3/C2 henvendelse 40410545 Niels Wilken 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Juli

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups samråd

Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups samråd Børnehandicapområdet Aabenraa Posekærvej 20 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 8590 E-mail: posekaer@aabenraa.dk www.boernehandicapomraadet.dk Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Anemonevej

Afdelingsbestyrelsen Anemonevej Bestyrelsesmøde onsdag den 10. August 2016. Fremmødte: Tove Pedersen, Grethe Jørgensen og Gitte Væggemose Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 17. maj 2016 2. Orientering siden sidst 3. Aktivitetsskemaet

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat fra afd 36 s beboermøde. 3/9-14.

Referat fra afd 36 s beboermøde. 3/9-14. Referat fra afd 36 s beboermøde. 3/9-14. 1. Valg af dirigent og referent Lise Pollmann, blev foreslået af best., som dirigent og valgt. Christine Alguacil blev valgt som referent 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 377 Juli 2013

GalgebakkeP sten. Nr 377 Juli 2013 GalgebakkeP sten Nr 377 Juli 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Maj 2013 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner til GAB udvalg Økonomiudvalg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 10. juni 2014 kl. 18.00 på Virum Gymnasium. Vi begynder med en let anretning Mødested: Lærerværelset 1. Velkomst ved Mette Kynemund 2. Kommentarer til dagorden 3. Godkendelse

Læs mere

Sekretærrollen i bestyrelsen

Sekretærrollen i bestyrelsen Sekretærrollen i bestyrelsen Rutiner og opgaver med et digitalt afsæt Vi er: Kim Bruhn Jens Skipper Rasmussen Sekretærens opgaver Du har ansvaret for at sikre bestyrelsens kollektive hukommelse og historieskrivning

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl. 17.00 Indkaldte: Finn Stubtoft, Jens Arne Nielsen, Ole Jensen, Astrid Hansen, Hans Kristian Andersen,

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25082016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. AUGUST 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. SEPTEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

AFDELING 11 ASKERØD Referat 206

AFDELING 11 ASKERØD Referat 206 Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 28. august 2008 kl. 16.30, i bestyrelseslokalet, Kernehuset, Krathuset 10. Deltagere: Afbud: Ordstyrer: Referent: Danny Andersen under pkt. 0, Morten Bergstrøm til

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3 Brøndbyøster d. 11.08.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.08.13 kl. 18.30 21.30 August 2013 DIRIGENT: BIANCA BALSLEV AD.

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Til stede: Betina, Rogert, Lars og Lone. Peter som designer på vores hjemmeside Afbud: Stefan, Tina & Martin Referent: Betina

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30 Medlemmerne af midlertidige bestyrelse 17. oktober 2006 Mødereferat Udvalg: Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30 Mødested:

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 379 oktober 2013

GalgebakkeP sten. Nr 379 oktober 2013 GalgebakkeP sten Nr 379 oktober 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Oktober 2013 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Jacob 8C, Janni 6D, Jesper 4C, Mads 15C. Rådsmedlemmer afbud Kristian 7A, Thea 1D. Suppleanter til stede Claus 6B, Tobias

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C.

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.10.6.2015 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Dagsorden

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 18.6.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher (SD) (fra

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

Galgebakkens afdelingsbestyrelse

Galgebakkens afdelingsbestyrelse Galgebakkens afdelingsbestyrelse GALGEBAKKEN, MARK 2-6 2620 Albertslund galgebakken@mail.dk 43 64 15 02 Referat fra møde nr. 1, 2017 i Galgebakkens afdelingsbestyrelse Tirsdag den 10. januar kl. 19.00

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

REFERAT Den 3. september 2012

REFERAT Den 3. september 2012 København den 4. september 2012 REFERAT Den 3. september 2012 Mødeart: Afdeling: Organisationsbestyrelsesmøde Lægeforeningens Boliger Mødested: Bestyrelseslokalet, Sionsgade 26 Deltagere: Alex F. Rasmussen

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE Referat fra SU torsdag den 28. april 2016 kl. 17.30 på driftskontoret.

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 4. november 2013 Referat Den 31. oktober 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 74 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat bestyrelsesmøde nr. 2, 2019 Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Peter og vores revisor Søren Peter deltog under punkt 4 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d kl Fælleshuset i 34A

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d kl Fælleshuset i 34A Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.07.02.2018 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Gertrud, Carlo, Peter, Cannie, og Carsten Afbud: Lars, Jannie Gæst: Ingrid Dagsorden 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Deltagere: Peter Vilain, Lotte Corvinius, Hanne Heilmann, Svend Larsen, Martin Hartvich, Christian Roed, Kirsten Kragh, Stefan Sørensen Fraværende: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere