Uddannelse. 1. Hvad er din højest gennemførte uddannelse?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelse. 1. Hvad er din højest gennemførte uddannelse?"

Transkript

1 Uddannelse 1. Hvad er din højest gennemførte uddannelse? 2. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med adgangen til kompetencegivende uddannelser i dit område? Med "dit område" menes i rimelig køreafstand. Med kompetencegivende uddannelser menes der for eksempel erhvervsuddannelser og videregående uddannelser. 3. Har du taget efteruddannelse? Med efteruddannelse menes formelle, kompetencegivende kurser og lignende.

2 4. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med adgangen til efteruddannelse i dit område? Med "dit område" menes i rimelig køreafstand. Med efteruddannelse menes formelle, kompetencegivende kurser og lignende. 5. I hvilken grad oplever du, at dit uddannelsesniveau giver dig mulighed for at få de jobs, som du ønsker? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du i meget høj grad oplever, at dit uddannelsesniveau giver dig mulighed for at få de jobs, du ønsker, og 1 betyder, at du slet ikke oplever dette. (Hvis du er uden for arbejdsstyrken anvend blot svarkategorien "Ikke relevant")

3 Arbejde & Balance mellem arbejdsliv og privatliv 6. Er du i arbejde? (Spørgsmål 7 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde eller har orlov) 7. Hvilken type beskæftigelse har du? (Spørgsmål 8 er kun stillet til respondenter, der ikke er i arbejde) 8. Er du?

4 (Spørgsmål 9 er kun stillet til respondenter, der er arbejdsløse) 9. Hvor lang tid har du gået ledig? (Spørgsmål 10 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde eller har orlov) 10. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med dit job - alt i alt? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds.

5 (Spørgsmål 11 er ikke stillet til respondenter, der er førtidspensionister, pensionister eller på efterløn) 11. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med adgangen til jobs i lokalområdet, som passer til dine kompetencer og ønsker? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds. (Spørgsmål 12 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde eller har orlov) 12. Hvor mange timer arbejder du gennemsnitligt om ugen inklusiv eventuelle overarbejdstimer? Angiv venligst din besvarelse i antal timer - det skal ikke nødvendigvis være i hele timer, du må eksempelvis gerne angive 38,5 timer. Med arbejdstiden menes den tid du bruger på at arbejde i forbindelse med dit job - husarbejde i hjemmet er ikke en del af dette. Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter 0,00 timer 100,00 timer 38,36 timer 623 (Spørgsmål 13 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde) 13. Hvor lang transporttid har du sammenlagt til og fra arbejde på en typisk arbejdsdag?

6 (Spørgsmål 14 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde) 14. Hvor mange timer bruger du på fritid om dagen på en typisk arbejdsdag/hverdag? Ved fritid forstås den vågne tid, som ikke anvendes på arbejde på arbejdsmarkedet/uddannelse, transport til og fra arbejde/uddannelse, husholdningsarbejde dvs. indkøb (indkøb/ærinder, besøg ved offentlige instanser o.l.), husligt arbejde (madlavning, opvask/afrydning, rengøring, vask o.l.), havearbejde eller praktisk arbejde. I henhold til børneomsorg anses det ikke som fritid at bringe og hente børn samt at hjælpe med lektie- og fritidslæsning, men andet samvær med børn anses som fritid. Angiv venligst din besvarelse i antal timer - det skal ikke nødvendigvis være i hele timer, du må eksempelvis gerne angive 2,5 timer. Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter 0 20,00 2, (Spørgsmål 15 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde) 15. Hvordan vurderer du det antal timer du har til rådighed til fritid i døgnet 16. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med udbuddet af fritidsaktiviteter i dit nærområde?

7 (Spørgsmål 17 er kun stillet til respondenter, der er i arbejde eller har orlov) 17. I hvilken grad oplever du at have en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du i meget høj grad oplever at have en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, og 1 betyder, at du slet ikke oplever at have en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv.

8 Frivillighed 18. Hvor ofte har du gennemsnitligt i de seneste 12 måneder arbejdet for frivillige eller velgørende foreninger? (Spørgsmål 19 er kun stillet til respondenter, der udfører frivilligt arbejde) 19. Inden for hvilke områder udfører du frivilligt arbejde? (Sæt gerne flere krydser)

9 Sociale relationer De næste spørgsmål vil omhandle dine sociale relationer som familie, venner, naboer og kollegaer. 20. Hvor ofte er du sammen med nogle af følgende personer som du ikke bor sammen med? - Børn (egne eller partners) 20. Hvor ofte er du sammen med nogle af følgende personer som du ikke bor sammen med? - Familie 20. Hvor ofte er du sammen med nogle af følgende personer som du ikke bor sammen med? - Venner 20. Hvor ofte er du sammen med nogle af følgende personer som du ikke bor sammen med?

10 - Kolleger (uden for arbejdstid) 20. Hvor ofte er du sammen med nogle af følgende personer som du ikke bor sammen med? - Naboer 21. Hvor ofte har du kontakt med nogle af følgende personer, uden at du ser dem (f.eks. via telefon, breve, , sms, facebook, twitter eller skype)? - Udeboende børn (egne eller partners)

11 21. Hvor ofte har du kontakt med nogle af følgende personer, uden at du ser dem (f.eks. via telefon, breve, , sms, facebook, twitter eller skype)? - Familie 21. Hvor ofte har du kontakt med nogle af følgende personer, uden at du ser dem (f.eks. via telefon, breve, , sms, facebook, twitter eller skype)? - Venner 21. Hvor ofte har du kontakt med nogle af følgende personer, uden at du ser dem (f.eks. via telefon, breve, , sms, facebook, twitter eller skype)? - Kolleger (uden for arbejdstid)

12 21. Hvor ofte har du kontakt med nogle af følgende personer, uden at du ser dem (f.eks. via telefon, breve, , sms, facebook, twitter eller skype)? - Naboer 22. Vil nogle af følgende personer kunne hjælpe dig praktisk i hverdagen, hvis du har brug for det? - Partner 22. Vil nogle af følgende personer kunne hjælpe dig praktisk i hverdagen, hvis du har brug for det? - Børn (egne eller partners)

13 22. Vil nogle af følgende personer kunne hjælpe dig praktisk i hverdagen, hvis du har brug for det? - Familie 22. Vil nogle af følgende personer kunne hjælpe dig praktisk i hverdagen, hvis du har brug for det? - Venner 22. Vil nogle af følgende personer kunne hjælpe dig praktisk i hverdagen, hvis du har brug for det? - Kolleger (uden for arbejdstid)

14 22. Vil nogle af følgende personer kunne hjælpe dig praktisk i hverdagen, hvis du har brug for det? - Naboer 23. Vil du kunne tale godt med nogle af følgende personer, hvis du har brug for støtte? - Partner 23. Vil du kunne tale godt med nogle af følgende personer, hvis du har brug for støtte? - Børn (egne eller partners)

15 23. Vil du kunne tale godt med nogle af følgende personer, hvis du har brug for støtte? - Familie 23. Vil du kunne tale godt med nogle af følgende personer, hvis du har brug for støtte? - Venner 23. Vil du kunne tale godt med nogle af følgende personer, hvis du har brug for støtte? - Kolleger (Uden for arbejdstid)

16 23. Vil du kunne tale godt med nogle af følgende personer, hvis du har brug for støtte? - Naboer 24. I hvor høj grad stoler du generelt på følgende personer: - Børn (egne eller partners) 24. I hvor høj grad stoler du generelt på følgende personer: - Familie

17 24. I hvor høj grad stoler du generelt på følgende personer: - Venner 24. I hvor høj grad stoler du generelt på følgende personer: - Kolleger 24. I hvor høj grad stoler du generelt på følgende personer: - Naboer

18 25. Stoler du i almindelighed på andre mennesker, eller kan man ikke være for forsigtig over for andre mennesker? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du i almindelighed stoler på andre mennesker, og 1 betyder, at man ikke kan være for forsigtig over for andre mennesker. 26. Har du inden for de seneste 12 måneder følt dig uretfærdigt behandlet af en eller flere af følgende:

19 27. Hvor tilfreds eller utilfreds er du alt i alt med dit forhold til din familie og dine venner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds.

20 Politik 28. Stemte du til det seneste folketingsvalg i 2015? 29. Stemte du til det seneste kommunalvalg i 2013? 30. Hvilke af nedenstående politiske aktiviteter har du udført i de forløbne 12 måneder? (Sæt gerne flere krydser)

21 31. Nedenfor kommer to modstridende udsagn. A: Undertiden er politik så indviklet, at folk som jeg ikke rigtig kan forstå, hvad der foregår B: Gennemgående synes jeg egentlig ikke, at det er så svært at tage stilling til politiske spørgsmål Hvilket udsagn er du mest enig i? 32. Hvor stor eller lille tillid har du personligt til hver af nedenstående institutioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du har fuld tillid til institutionen, mens 1 betyder, at du slet ingen tillid har til institutionen. - Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune

22 32. Hvor stor eller lille tillid har du personligt til hver af nedenstående institutioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du har fuld tillid til institutionen, mens 1 betyder, at du slet ingen tillid har til institutionen. - Regionen 32. Hvor stor eller lille tillid har du personligt til hver af nedenstående institutioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du har fuld tillid til institutionen, mens 1 betyder, at du slet ingen tillid har til institutionen. - Folketinget 32. Hvor stor eller lille tillid har du personligt til hver af nedenstående institutioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du har fuld tillid til institutionen, mens 1 betyder, at du slet ingen tillid har til institutionen. - EU

23 32. Hvor stor eller lille tillid har du personligt til hver af nedenstående institutioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du har fuld tillid til institutionen, mens 1 betyder, at du slet ingen tillid har til institutionen. - Domstolene 32. Hvor stor eller lille tillid har du personligt til hver af nedenstående institutioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du har fuld tillid til institutionen, mens 1 betyder, at du slet ingen tillid har til institutionen. - Politiet

24 33. Hvor tilfreds eller utilfreds er du alt i alt med dine muligheder for at komme politisk til orde? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds.

25 Personlig sikkerhed 34. Har du eller et medlem af din husstand været udsat for indbrudstyveri inden for de seneste 5 år? 35. Har du eller et medlem af din husstand været udsat for overfald inden for de seneste 5 år? 36. Hvor tryg eller utryg føler du dig alt i alt ved at færdes i dit nabolag? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tryg, og 1 betyder, at du er meget utryg.

26 Naturen 37. Hvor ofte bruger du gennemsnitligt naturen eller landskabet aktivt i Ringkøbing- Skjern Kommune? Du bedes have i tankerne, hvor ofte du bruger naturen eller landskabet set over et helt år. 38. Hvor tilfreds eller utilfreds er du med adgangen til naturen i Ringkøbing-Skjern Kommune? Med adangen til naturen menes der eksempelvis antallet af stier, samt at du har lovlig adgang til de naturområder, du ønsker at besøge i dit lokalområde. 39. Hvor tilfreds eller utilfreds er du alt i alt med naturen i Ringkøbing-Skjern Kommune? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds.

27 Helbred 40. Er du på nogen måde begrænset i dine daglige aktiviteter på grund af: - Fysiske problemer? (f.eks. handicap, sygdom mv.) 40. Er du på nogen måde begrænset i dine daglige aktiviteter på grund af: - Psykiske problemer? (f.eks. stress, depression, angst mv.) 41. Hvordan havde du det i går i forhold til nedenstående forhold? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du havde følelsen hele dagen, og 1 betyder, at du slet ikke havde denne følelse i går. - Jeg følte mig glad

28 41. Hvordan havde du det i går i forhold til nedenstående forhold? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du havde følelsen hele dagen, og 1 betyder, at du slet ikke havde denne følelse i går. - Jeg følte mig bekymret 41. Hvordan havde du det i går i forhold til nedenstående forhold? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du havde følelsen hele dagen, og 1 betyder, at du slet ikke havde denne følelse i går. - Jeg følte mig deprimeret

29 42. Hvordan synes du, at dit helbred er alt i alt? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at dit helbred er fremragende, og 1 betyder, at dit helbred er dårligt.

30 Subjektiv velfærd 43. Med udgangspunkt i din aktuelle situation, dine ressourcer og nuværende bopæl, hvordan ser du da dine muligheder for at realisere dine drømme og ambitioner? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du synes, mulighederne er meget gode, og 1 betyder, at du synes, mulighederne er meget dårlige. 44. Hvor tilfreds eller utilfreds er du for tiden med dit liv? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds.

31 Dimensionernes betydning 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Din uddannelse 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Arbejde

32 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - En fornuftig balance mellem arbejde og fritid 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - At være frivillig

33 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Dine sociale relationer 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Din politiske deltagelse i lokalområdet

34 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Naturen 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Din sundhedstilstand

35 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Dit velbefindende 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Dine boligforhold

36 45. Hvor stor betydning har følgende ressourcer for din livskvalitet? Angiv din besvarelse på en skala fra 0 til 10, hvor 10 betyder, at det har meget stor betydning, og 0 betyder, at det slet ingen betydning har. - Din indkomst

37 Civilstand, boligforhold og flyttetilbøjelighed 46. Hvilke af nedenstående valgmuligheder passer bedst på din civilstand? 47. Hvor mange børn under 18 år bor der i husstanden? Hvor mange børn under 18 år bor der i husstanden? Antal børn % 0 63,8% 1 12,5% 2 14,8% 3 7,2% 4 1,3% 5 0,2% 48. Hvor mange bor der i husstanden? Hvor mange bor der i husstanden? % Antal beboere 0 3,9% 1 11,2% 2 47,9% 3 0,1% 3 11,4% 4 16,6% 5 6,6% 6 1,9% 7 0,4%

38 49. Hvordan bor du? 50. Hvilken type bolig er din primære bolig? 51. Hvor mange kvm. boligareal er der i boligen, som er godkendt til beboelse?

39 52. Hvor tilfreds eller utilfreds er du alt i alt med din bolig? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds. 53. Hvor sandsynligt er det, at du inden for de næste 3 år vil flytte væk fra Ringkøbing-Skjern Kommune? 54. Hvor tilfreds eller utilfreds er du alt i alt med det sted, hvor du bor? Giv din vurdering på en skala fra 1-7, hvor 7 betyder, at du er meget tilfreds, og 1 betyder, at du er meget utilfreds.

40 Indkomst 55. Hvad er husstandens samlede årlige indkomst før skat? 56. Hvilken beskrivelse svarer bedst til din opfattelse af din husstandsindkomst for tiden?

Det gode liv. En borgerpanelsundersøgelse. Viden & Strategi Efteråret 2015

Det gode liv. En borgerpanelsundersøgelse. Viden & Strategi Efteråret 2015 Det gode liv En borgerpanelsundersøgelse Viden & Strategi Efteråret 2015 1 Baggrund og formål Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune vedtog i 2014 politikken om det gode liv. Politikken betyder, at Byrådet

Læs mere

Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen. Analyse, Viden & Strategi Efteråret 2017

Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen. Analyse, Viden & Strategi Efteråret 2017 Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen Analyse, Viden & Strategi Efteråret 207 Baggrund og formål Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune vedtog i 204 politikken om det gode liv.

Læs mere

Samspil arbejdsmarkedsindsats og sundhedsområdet. Bent Greve Region Midtjylland, 14. oktober, 2016

Samspil arbejdsmarkedsindsats og sundhedsområdet. Bent Greve Region Midtjylland, 14. oktober, 2016 Samspil arbejdsmarkedsindsats og sundhedsområdet Bent Greve Region Midtjylland, 14. oktober, 2016 Folk vil gerne have noget at stå op til om morgenen Raske mennesker er generelt mere lykkelige end andre

Læs mere

Det siger borgerne om livet i Region Syddanmark. detgodeliv.regionsyddanmark.dk SØNDERBORG KOMMUNE DET SIGER BORGERNE

Det siger borgerne om livet i Region Syddanmark. detgodeliv.regionsyddanmark.dk SØNDERBORG KOMMUNE DET SIGER BORGERNE 2018 Det siger borgerne om livet i Region Syddanmark detgodeliv.regionsyddanmark.dk SØNDERBORG KOMMUNE 0 10 DET SIGER BORGERNE INTRO Det gode liv som vækstskaber Visionen for Region Syddanmarks vækst-

Læs mere

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk.

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk. Infotekst 1: De første handler om dit nærmiljø og dit netværk. 1. Hvilken slags bolig bor du i? Lejet lejlighed Rækkehus, kædehus, villa, parcelhus, landbrugsejendom Ejerlejlighed Andelslejlighed Lejet

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen i Aarhus Kommune 2017

Tilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen i Aarhus Kommune 2017 Tilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen i Aarhus Kommune Denne rapport viser resultaterne af tilfredshedsundersøgelsen i hjemmeplejen i Aarhus Kommune i. Undersøgelsen omfatter alle modtagere af praktisk

Læs mere

Overordnede tryghedsspørgsmål

Overordnede tryghedsspørgsmål Overordnede tryghedsspørgsmål Note: Respondenterne bliver i starten af undersøgelsen tilfældigt inddelt i to grupper. Den ene gruppe modtager spørgsmål 2a og 3a, mens den anden gruppe modtager spørgsmål

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse: Sygeplejerskers Arbejdsmiljø, Trivsel og Helbred (SATH) 2015

Spørgeskemaundersøgelse: Sygeplejerskers Arbejdsmiljø, Trivsel og Helbred (SATH) 2015 1 Spørgeskemaundersøgelse: Sygeplejerskers Arbejdsmiljø, Trivsel og Helbred (SATH) 2015 Det psykiske arbejdsmiljø Hvilken arbejdsstatus har du lige nu? Spørgsmålene handler om, hvor megen indflydelse du

Læs mere

Balancen mellem familie- og arbejdsliv

Balancen mellem familie- og arbejdsliv Balancen mellem familie- og arbejdsliv 2 Undersøgelsen er gennemført af YouGov. Der er gennemført 1.014 CAWI-interviews med danskere i alderen 18 65 år, i perioden 19. 27. januar 2015. Sp. A er du fuldtids-

Læs mere

Det siger borgerne om livet i Region Syddanmark. detgodeliv.regionsyddanmark.dk ÆRØ KOMMUNE DET SIGER BORGERNE

Det siger borgerne om livet i Region Syddanmark. detgodeliv.regionsyddanmark.dk ÆRØ KOMMUNE DET SIGER BORGERNE 2018 Det siger borgerne om livet i Region Syddanmark ÆRØ KOMMUNE detgodeliv.regionsyddanmark.dk 0 10 DET SIGER BORGERNE INTRO Det gode liv som vækstskaber Visionen for Region Syddanmarks vækst- og udviklingsstrategi

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen i Aarhus Kommune 2016

Tilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen i Aarhus Kommune 2016 Tilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen i Aarhus Kommune Denne rapport viser resultaterne af tilfredshedsundersøgelsen i hjemmeplejen i Aarhus Kommune i. Undersøgelsen omfatter alle modtagere af praktisk

Læs mere

DILALA studiet Spørgeskema 3: Besvares 12 måneder efte den akutte operation. Studieløbenummer. Dags dato åå mm-dd. Dit studieløbenummer

DILALA studiet Spørgeskema 3: Besvares 12 måneder efte den akutte operation. Studieløbenummer. Dags dato åå mm-dd. Dit studieløbenummer DILALA studiet Spørgeskema 3: Besvares 12 måneder efte den akutte operation Dags dato åå mm-dd Dit studieløbenummer Dine initialer : Din alder: år Er du mand kvinde EuroQol Angiv ved at sætte kryds i een

Læs mere

Kommer du bagud med dit arbejde?

Kommer du bagud med dit arbejde? 1 1 1 1 1 Kommer du bagud med dit arbejde? 1 1 1 Har du tid nok til dine arbejdsopgaver? Har du indflydelse på mængden af dit arbejde? 1 1 1 1 Har du stor indflydelse på beslutninger omkring dit arbejde?

Læs mere

LÆR AT TACKLE job og sygdom

LÆR AT TACKLE job og sygdom LÆR AT TACKLE job og sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE job og sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Rundspørge til medlemmer af HK Kommunal om psykisk arbejdsmiljø. sammenlignet med

Rundspørge til medlemmer af HK Kommunal om psykisk arbejdsmiljø. sammenlignet med Rundspørge til medlemmer af om psykisk arbejdsmiljø sammenlignet med Kortlægning af danske lønmodtageres psykiske arbejdsmiljø gennemført af det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) Rundspørge

Læs mere

WHOQOL-100. Vejledning. I dette spørgeskema bliver du spurgt om, hvordan du opfatter din livskvalitet, dit helbred og andre områder af dit liv.

WHOQOL-100. Vejledning. I dette spørgeskema bliver du spurgt om, hvordan du opfatter din livskvalitet, dit helbred og andre områder af dit liv. WHOQOL-00 Vejledning I dette spørgeskema bliver du spurgt om, hvordan du opfatter din livskvalitet, dit helbred og andre områder af dit liv. Du bedes svare på alle spørgsmålene. Hvis du er i tvivl om hvordan

Læs mere

Tillid til hinanden i nabolaget

Tillid til hinanden i nabolaget i privatlivet i arbejdslivet Tillid til hinanden i nabolaget Mener du, at folk i dit nabolag generelt stoler på hinanden når de låner ting af hinanden, eller stoler de ikke på hinanden? 5% På Fyn svarer

Læs mere

Børn og Unge Trivselsundersøgelse 2015 Spørgeskema

Børn og Unge Trivselsundersøgelse 2015 Spørgeskema Ref.nr.: Børn og Unge Trivselsundersøgelse 2015 Spørgeskema TRIVSELSUNDERSØGELSE 2015 2 PSYKISK ARBEJDSMILJØ De følgende spørgsmål handler om psykisk arbejdsmiljø, tilfredshed og trivsel i arbejdet. Nogle

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø. Kort spørgeskema til vurderingen af det psykiske arbejdsmiljø. 2. Udgave

Psykisk arbejdsmiljø. Kort spørgeskema til vurderingen af det psykiske arbejdsmiljø. 2. Udgave Psykisk arbejdsmiljø Kort spørgeskema til vurderingen af det psykiske arbejdsmiljø. Udgave Spørgeskemaet Dette spørgeskema kan anvendes som et redskab til at kortlægge og vurdere det psykiske arbejdsmiljø.

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø. AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave

Psykisk arbejdsmiljø. AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave Psykisk arbejdsmiljø AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø Ny udgave 6 Spørgeskemaet Dette spørgeskema er udviklet af Arbejdsmiljøinstituttet som et redskab til vurdering

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø. AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave

Psykisk arbejdsmiljø. AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave Psykisk arbejdsmiljø AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø Ny udgave 6 Spørgeskemaet Dette spørgeskema er udviklet af Arbejdsmiljøinstituttet som et redskab til vurdering

Læs mere

Aarhusmålene Aarhus Kommune

Aarhusmålene Aarhus Kommune Aarhusmålene Aarhus Kommune Måling af Aarhusmålene [Introtekst til Web-survey] Tak, fordi du vil deltage i undersøgelsen. Vi gennemfører for øjeblikket en undersøgelse på vegne af Aarhus Kommune. Vi vil

Læs mere

+----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+ MAND... 2: 1 KVINDE...

+----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+ MAND... 2: 1 KVINDE... NÅR VI SPØRGER TIL DERES HOLDNING TIL KOMMUNEN, ER DET DERES BOPÆLSKOMMUNE VI MENER, ALTSÅ KOMMUNENS NAVN, OG IKKE KOMMUNERNE I ALMINDELIGHED. KØN MAND... 2: 1 KVINDE... 2 HVAD ER DERES ALDER? +-+-+ 3:

Læs mere

Spørgeskema. Det er vigtigt, at alle etiske regler overholdes, når man bruger skemaet:

Spørgeskema. Det er vigtigt, at alle etiske regler overholdes, når man bruger skemaet: Spørgeskema Dette spørgeskema er udviklet af Arbejdsmiljøinstituttet som et redskab til vurdering og kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Når medarbejderne har udfyldt spørgeskemaerne, samles skemaerne

Læs mere

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø. Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø. Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn Hvilken afdeling arbejder du i? Hvad er din stilling? Psykisk arbejdsmiljø De følgende spørgsmål handler

Læs mere

Antal børnefamilier i Halsnæs Kommune

Antal børnefamilier i Halsnæs Kommune Notat Sagsnr.: 2015/0010027 Dato: 16. august 2015 Titel: Analyse af til- og fraflyttede børnefamilier i Halsnæs Kommune Sagsbehandler: Tenna Arevad Larsen Analysekonsulent Følgende analyse undersøger børnefamiliers

Læs mere

Antal besvarelser: 85 TRIVSEL 2015. Designskolen Kolding Svarprocent: 100% Totalrapport

Antal besvarelser: 85 TRIVSEL 2015. Designskolen Kolding Svarprocent: 100% Totalrapport beelser: 85 TRIVSEL 215 Svarprocent: Trivsel 215 LÆSEVEJLEDNING 1 SÅDAN LÆSES FIGURERNE Til venstre for figuren vises de enkelte spørgsmålsformuleringer. Mellem spørgsmålsformuleringen og grafikken vises

Læs mere

Børn og Unge Trivselsundersøgelse Spørgeskema

Børn og Unge Trivselsundersøgelse Spørgeskema Ref.nr.: Børn og Unge Trivselsundersøgelse Spørgeskema TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 2 PSYKISK ARBEJDSMILJØ De følgende spørgsmål handler om psykisk arbejdsmiljø, tilfredshed og trivsel i arbejdet. Nogle af

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL TRYGHEDUNDERSØGELSEN 2019.

SPØRGESKEMA TIL TRYGHEDUNDERSØGELSEN 2019. SPØRGESKEMA TIL TRYGHEDUNDERSØGELSEN 2019. 1) Hvilket sprog ønsker du at besvare undersøgelsen på? / In which language do you wish to answer the survey? (_1) Dansk (_2) English العربية (3_) (_4) Türk (_5)

Læs mere

Hver femte virksomhed har Facebook-politik

Hver femte virksomhed har Facebook-politik Hver femte virksomhed har Facebook-politik Hver 5. virksomhed især de større - har regler og retningslinjer for medarbejderes brug af internet og sociale medier som Facebook også i fritiden. Det viser

Læs mere

DILALA studiet Spørgeskema 3: Besvares 12 måneder efte den akutte operation. Dags dato -- -- -- åå mm-dd

DILALA studiet Spørgeskema 3: Besvares 12 måneder efte den akutte operation. Dags dato -- -- -- åå mm-dd DILALA studiet Spørgeskema 3: Besvares 12 måneder efte den akutte operation Dags dato -- -- -- åå mm-dd Dit studieløbenummer --------------------- foreligger ikke Dine initialer : Din alder: år Er du mand

Læs mere

Værestedsundersøgelse 2011

Værestedsundersøgelse 2011 Landsforeningen af VæreSteder & Sammenslutningen af Værestedsbrugere I Danmark gennemført i samarbejde med Public futures 4. Er du født i Danmark? 1. Er du? Ja 91,7% 655 Nej 8,3% 59 Mand 61,8% 444 Kvinde

Læs mere

TILFLYTTERANALYSEN 2016

TILFLYTTERANALYSEN 2016 Sagsnr. 00.13.02-P05-1-15 Sagsbehandler Anette Olsen TILFLYTTERANALYSEN 2016 18.07.2016 FAKTA OM TILFLYTTERNE FRA TILFLYTTERANALYSEN - 34 % af tilflytterne har tidligere boet i Hedensted Kommune. - 29

Læs mere

En undersøgelse af livsvilkår og social eksklusion i Danmark

En undersøgelse af livsvilkår og social eksklusion i Danmark Fællesskabsmålingen En undersøgelse af livsvilkår og social eksklusion i Danmark Indhold 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 Alle har brug for et fællesskab På kanten af fællesskabet? Tre grupper Tilfreds med

Læs mere

Lær at tackle angst og depression

Lær at tackle angst og depression Lær at tackle angst og depression Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset Lær at tackle angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder

Læs mere

1A. Kommer du bagud med dit arbejde?

1A. Kommer du bagud med dit arbejde? 1A. Kommer du bagud med dit arbejde? 2 24 Alle svarpersoner (=46) 2 1 13 1 9 Altid Ofte Sommetider Sjældent Aldrig/næsten aldrig 1/44 1B. Har du tid nok til dine arbejdsopgaver? 3 Alle svarpersoner (=46)

Læs mere

Du kan også finde kontaktoplysninger her:

Du kan også finde kontaktoplysninger her: LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der

Læs mere

LÆR AT TACKLE angst og depression

LÆR AT TACKLE angst og depression LÆR AT TACKLE angst og depression Gennemført (har deltaget på 4-7 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø Kære deltager Dette spørgeskema handler om psykisk arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen. Spørgeskemaet berører en lang række forskellige temaer, som fx samarbejde, ledelse, arbejdets organisering

Læs mere

DILALA studiet Spørgeskema 1: Besvares før udskrivelse fra hospitalet. Dags dato åå mm-dd

DILALA studiet Spørgeskema 1: Besvares før udskrivelse fra hospitalet. Dags dato åå mm-dd DILALA studiet Spørgeskema 1: Besvares før udskrivelse fra hospitalet Dags dato -- -- -- åå mm-dd Dit studieløbenummer --------------------- foreligger ikke Dine initialer : Din alder: år Er du mand kvinde

Læs mere

*** DENNE BLOK ER EN GENTAGELSE FRA 2009 MÅLINGEN FOR FULD SAMMENLIGNELIGHED MED 2005/09 ***

*** DENNE BLOK ER EN GENTAGELSE FRA 2009 MÅLINGEN FOR FULD SAMMENLIGNELIGHED MED 2005/09 *** > Goddag, du taler med fra Jysk Analyse. Vi er igang med en undersøgelse i din region. Din husstand er blevet tilfældigt udvalgt til at deltage og i den forbindelse vil vi gerne have lov

Læs mere

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk.

Infotekst 1: De første spørgsmål handler om dit nærmiljø og dit netværk. Infotekst 1: De første handler om dit nærmiljø og dit netværk. 1. Hvilken slags bolig bor du i? Lejet lejlighed Rækkehus, kædehus, villa, parcelhus, landbrugsejendom Ejerlejlighed Andelslejlighed Lejet

Læs mere

LÆR AT TACKLE job og sygdom

LÆR AT TACKLE job og sygdom LÆR AT TACKLE job og sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE job og sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

3-I-1 MÅLING Nordfyns Kommune total Nordfyns Kommune Trivsel. Antal besvarelser: Svarprocent: 92%

3-I-1 MÅLING Nordfyns Kommune total Nordfyns Kommune Trivsel. Antal besvarelser: Svarprocent: 92% total beelser: 1.67 3-I-1 MÅLING 217 Svarprocent: 9 3-i-1 Måling 217 RESULTATER PÅ TEMAER 1 Nedenfor fremgår resultaterne på undersøgelsens temaer. Hvert af temaerne er sammensat af flere enkeltspørgsmål,

Læs mere

3-I-1 MÅLING Nordfyns Kommune total Nordfyns Kommune Trivsel. Antal besvarelser: Svarprocent: 86%

3-I-1 MÅLING Nordfyns Kommune total Nordfyns Kommune Trivsel. Antal besvarelser: Svarprocent: 86% total beelser: 1.536 3-I-1 MÅLING 2018 Svarprocent: 86% RESULTATER PÅ TEMAER 01 Nedenfor fremgår resultaterne på undersøgelsens temaer. Hvert af temaerne er sammensat af flere enkeltspørgsmål, som vises

Læs mere

Faktaark 4 - Tillykke med huen: Lykke

Faktaark 4 - Tillykke med huen: Lykke Juni 2015 Faktaark 4 - Tillykke med huen: Lykke Med databaggrund i en registeranalyse og en survey beskrives typiske livsforløb med udgangspunkt i forskellige uddannelseslængder Hvilket socialt, økonomisk

Læs mere

Tekniske specifikationer: De oprindelige spørgsmålsnumre skal med i rapporteringen (SPSS inkl. Vægte)

Tekniske specifikationer: De oprindelige spørgsmålsnumre skal med i rapporteringen (SPSS inkl. Vægte) Danskernes tryghed Endeligt skema DK2004-283 X:\Kunder og Job\Kunder\Advice Analyse\Ordrer\DK2004-283\Dk2004-283\Endeligt skema.doc Last printed: 06-12-2004 10:44 Tekniske specifikationer: De oprindelige

Læs mere

ACCESS spørgeskema dag 7

ACCESS spørgeskema dag 7 ACCESS spørgeskema dag 7 1. Tilfredshed 2. Helbred Patientens CPR-nummer: Velkommen til den elektroniske evaluering af dit akutte forløb i forskningsprojektet "Koordineret akut indsats for seniorer i Sønderjylland".

Læs mere

Bilag 1. Spørgeskema til undersøgelsen Hjemmehjælp og livskvalitet

Bilag 1. Spørgeskema til undersøgelsen Hjemmehjælp og livskvalitet Bilag 1. Spørgeskema til undersøgelsen Hjemmehjælp og livskvalitet Blok A Tak for at De vil deltage i undersøgelsen om livskvalitet og hjemmehjælp. Jeg vil i dette interview først stille nogle spørgsmål

Læs mere

2013 Dit Arbejdsliv. en undersøgelse fra CA a-kasse

2013 Dit Arbejdsliv. en undersøgelse fra CA a-kasse 2013 Dit Arbejdsliv en undersøgelse fra CA a-kasse Er du i balance? Er du stresset? Arbejder du for meget? Er du klædt på til morgendagens udfordringer? Hvad er vigtigt for dig i jobbet? Føler du dig sikker

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om sundhedstilbud på arbejdspladsen

Det siger FOAs medlemmer om sundhedstilbud på arbejdspladsen 6. februar 2014 Det siger FOAs medlemmer om sundhedstilbud på arbejdspladsen FOA har i perioden d. 1.-11. november 2013 foretaget en undersøgelse via forbundets elektroniske medlemspanel om sundhedstilbud

Læs mere

Lær at tackle angst og depression

Lær at tackle angst og depression Lær at tackle angst og depression Deltaget på tre eller færre moduler Kære kursist Du har deltaget på tre eller færre moduler på kurset Lær at tackle angst og depression. Vi vil bede dig om at udfylde

Læs mere

Gårdhaven SIP-Socialpsykiatri. Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra den 1. oktober 2012 til den 30. september 2014.

Gårdhaven SIP-Socialpsykiatri. Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra den 1. oktober 2012 til den 30. september 2014. Gårdhaven 2013 SIP-Socialpsykiatri Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra den 1. oktober 2012 til den 30. september 2014. Introduktion til rapporten Indhold Sådan læses rapporten Sådan læses figurerne

Læs mere

Trivselsundersøgelse på Institut for Farmakologi og Farmakoterapi Besvarelser fordelt på TAP / VIP / Ph.d.

Trivselsundersøgelse på Institut for Farmakologi og Farmakoterapi Besvarelser fordelt på TAP / VIP / Ph.d. Trivselsundersøgelse på Institut for Farmakologi og Farmakoterapi Besvarelser fordelt på TAP / VIP / Ph.d. Antal besvarelser: 56 Antal inviterede respondenter: 9 Besvarelsesprocent: 62,2% Baggrundsspørgsmål

Læs mere

Bostedet Blåkærgård 2013

Bostedet Blåkærgård 2013 Bostedet Blåkærgård 2013 SIP-Socialpsykiatri Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra den 1. oktober 2012 til den 30. september 2014. Introduktion til rapporten Indhold Sådan læses rapporten Sådan

Læs mere

Oversigt over dimensioner i GL s spørgeskema om professionel kapital, 2015

Oversigt over dimensioner i GL s spørgeskema om professionel kapital, 2015 Oversigt over dimensioner i GL s spørgeskema om professionel kapital, 2015 Spørgsmålene er i videst muligt omfang hentet fra nyeste nationale undersøgelser gennemført af NFA, Det Nationale Forskningscenter

Læs mere

LÆR AT TACKLE kroniske smerter

LÆR AT TACKLE kroniske smerter LÆR AT TACKLE kroniske smerter Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE kroniske smerter. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Spørgeskema fra borgertilfredshedsundersøgelsen 2018:

Spørgeskema fra borgertilfredshedsundersøgelsen 2018: Spørgeskema fra borgertilfredshedsundersøgelsen 2018: Solrød Kommune Velkommen til borgertilfredshedsundersøgelsen i Solrød Kommune 2018. Vejledning i at udfylde spørgeskemaet Du og kun dine svar I spørgeskemaet

Læs mere

Undersøgelse om distancearbejde, april 2011

Undersøgelse om distancearbejde, april 2011 Undersøgelse om distancearbejde, april 2011 Hovedresultater: Mere end to ud af fem danskere benytter distancearbejde i deres nuværende job Blandt danskere der distancearbejder gælder det, at næsten hver

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2013

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2013 TRIVSELSUNDERSØGELSE 2013 Samlet for hele Kommunen ForebyggelsesCentret Rapporten er udarbejdet af Mette Christiansen og Mikael B. Ernstsen for Langeland Kommune. Eventuelle spørgsmål bedes rettet til

Læs mere

Trivselsundersøgelse på Institut for Farmaci og Analytisk Kemi Besvarelser fordelt på TAP / VIP / Ph.d.

Trivselsundersøgelse på Institut for Farmaci og Analytisk Kemi Besvarelser fordelt på TAP / VIP / Ph.d. Trivselsundersøgelse på Institut for Farmaci og Analytisk Kemi Besvarelser fordelt på TAP / VIP / Ph.d. Antal besvarelser: 96 Antal inviterede respondenter: 146 Besvarelsesprocent: 65,8% Baggrundsspørgsmål

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2016

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2016 Nordfyns Kommune beelser: 1.241 TRIVSELSUNDERSØGELSE 2016 Svarprocent: 67% RESULTATER PÅ TEMAER 01 Nedenfor fremgår resultaterne på undersøgelsens temaer. Hvert af temaerne er sammensat af flere enkeltspørgsmål,

Læs mere

Hvad er din civilstatus? Bor du alene? Har du fuldført en uddannelse udover en skole- eller ungdomsuddannelse?

Hvad er din civilstatus? Bor du alene? Har du fuldført en uddannelse udover en skole- eller ungdomsuddannelse? Er du? 2016 2017 2018 Mand 6 31.6% 7 33% 7 35% Kvinde 13 68.4% 14 67% 13 65% I alt 19 100.0% 21 100% 20 100% Hvad er din civilstatus? Single 3 15.8% 0 0% 0 0% I et forhold 2 10.5% 3 14% 0 0% Gift 11 57.9%

Læs mere

De kan benytte følgende skala til Deres besvarelse. INTV: Vis kort 1 (13599). [13599Sp1B] Info1 Sp.1. - fortsat. 4. Lidt mindre tid [4]

De kan benytte følgende skala til Deres besvarelse. INTV: Vis kort 1 (13599). [13599Sp1B] Info1 Sp.1. - fortsat. 4. Lidt mindre tid [4] [13599Sp1A] Sp.1. Lad os antage, at De kunne ændre den måde, De bruger Deres tid på, således at De kunne bruge mere tid på nogle ting og mindre tid på andre. Hvilke af de aktiviteter, som jeg nu vil læse

Læs mere

Spørgeskema - PSYKISK ARBEJDSPLADSVURDERING 2018 - Brøndby Gymnasi... Side 1 af 22 Brøndby Gymnasium 2017/18 Bruger: KN Forside Hovedmenu Tidsregistrering Stamdata Bogdepot Log ud Kontakt Hjælp Søg Spørgeskema

Læs mere

APP-1001. En spørgesskemaundersøgelse

APP-1001. En spørgesskemaundersøgelse APP-1001 E En spørgesskemaundersøgelse OM DIT HELBRED SIDE 1 Disse fem udsagn handler om, hvordan du har haft det gennem de seneste 14 dage. Sæt venligst kryds i den kasse, der passer bedst. Hvor stor

Læs mere

Udsagn fra FOAs medlemmer om deres familie- og arbejdsliv

Udsagn fra FOAs medlemmer om deres familie- og arbejdsliv Udsagn fra FOAs medlemmer om deres familie- og arbejdsliv Maj 2007 Side 2 af 34 Indledning...3 Nogle hovedresultater af FOAs medlemsundersøgelse...3 Tilfredshed med arbejdstidens placering, den samlede

Læs mere

Aktiv med kronisk sygdom

Aktiv med kronisk sygdom Aktiv med kronisk sygdom Kære kursist Du har deltaget i workshoppen Aktiv med kronisk sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål om dig og din opfattelse af og tilfredshed

Læs mere

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø Løbenummer: Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn Dette spørgeskema er udviklet af Arbejdsmiljøinstituttet. Skemaet kan benyttes til at kortlægge

Læs mere

SUNDHEDSPOLITIK 2012-2015

SUNDHEDSPOLITIK 2012-2015 SUNDHEDSPOLITIK 2012-2015 - Det lette valg bliver det gode og sunde valg - Mere lighed i sundhed - Et aktivt fritidsliv for alle - Arbejdspladsen, et godt sted at trives INDLEDNING Sundhed vedrører alle

Læs mere

LÆR AT TACKLE kronisk sygdom

LÆR AT TACKLE kronisk sygdom LÆR AT TACKLE kronisk sygdom Gennemført (har deltaget på 4-6 moduler) Kære kursist Du har deltaget i kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom. Vi vil bede dig om at udfylde dette skema, der indeholder spørgsmål

Læs mere

Sektion H/i. Version B

Sektion H/i. Version B Sektion H/i Version B 1 Filter: Hvis IP er en mand... 1 Gå til spm. HF1 Hvis IP er en kvinde... 2 Gå til spm. HF2 HF1 KORT A. Nu vil jeg kort beskrive nogle forskellige personer. Lyt til hver beskrivelse

Læs mere

Har du tid nok til dine arbejdsområder? Altid Ofte Sommetider Sjældent Aldrig/næsten aldrig 0 10 13 8 2

Har du tid nok til dine arbejdsområder? Altid Ofte Sommetider Sjældent Aldrig/næsten aldrig 0 10 13 8 2 Spørgeskema vedr det psykiske arbejdsmiljø Skemaer i alt: 34 Kommer du bagud med dit arbejde? 3 7 18 5 0 Har du tid nok til dine arbejdsområder? 0 10 13 8 2 Er det nødvendigt at arbejde meget hurtigt?

Læs mere

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet Om undersøgelsen Det spørgeskema, du skal til at udfylde, indeholder spørgsmål om din brug af naturen og dine oplevelser med at være aktiv i naturen. Der er også nogle spørgsmål, som handler om din trivsel.

Læs mere

videregående uddannelse

videregående uddannelse Notat Sagsnr.: 2015/0010027 Dato: 7. september 2015 Titel: Analyse af til- og fraflyttede personer med mellemlang eller lang videregående uddannelse Sagsbehandler: Tenna Arevad Larsen Analysekonsulent

Læs mere

Spørgsmålene er inden for rammerne: Arbejdsmiljø, privatliv og familieliv, helbred og velbefindende.

Spørgsmålene er inden for rammerne: Arbejdsmiljø, privatliv og familieliv, helbred og velbefindende. Arbejdsmiljøundersøgelse Arbejdspladsvurdering af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø (APV). Undersøgelsen er rettet mod hele medarbejderstaben (lærere, pedeller, rengøring og teknisk adm. personale),

Læs mere

Trivselsmåling. Nordfyns kommune. Totalrapport. Antal besvarelser: 1304

Trivselsmåling. Nordfyns kommune. Totalrapport. Antal besvarelser: 1304 Nordfyns kommune Totalrapport Antal besvarelser: 1304 Denne rapport har i alt 1304 respondenter. Svarprocenten for den samlede trivselsmåling for Nordfyns Kommune er på52,9%. Undersøgelsen blev gennemført

Læs mere

Selvstændiges arbejdsmiljø De selvstændige i undersøgelsen Jobtilfredshed og stress Selvstændige ledere og arbejdsmiljø...

Selvstændiges arbejdsmiljø De selvstændige i undersøgelsen Jobtilfredshed og stress Selvstændige ledere og arbejdsmiljø... 1 Indhold Selvstændiges arbejdsmiljø... 3 De selvstændige i undersøgelsen... 3 Jobtilfredshed og stress... 5 Selvstændige ledere og arbejdsmiljø... 9 Selvstændige lederes fokus på arbejdsmiljø... 9 De

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE TRIVSELSRAPPORT FOR OMRÅDET TEK iapv by Orbicon A/S Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

HALSNÆS KOMMUNE TRIVSELSRAPPORT FOR OMRÅDET TEK iapv by Orbicon A/S Autoriseret arbejdsmiljørådgiver HALSNÆS KOMMUNE TRIVSELSRAPPORT FOR OMRÅDET TEK 2018 Introduktion Denne trivselsrapport er udarbejdet på baggrund af Halsnæs Kommunes fælles trivselsskema og indeholder besvarelser fra virksomhederne i

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Slottet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Slottet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Slottet KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på Sundheds-

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Ørestad Plejecenter. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Ørestad Plejecenter. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Ørestad Plejecenter KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt

Læs mere

Familieliv i Danmark. Spørgeskema

Familieliv i Danmark. Spørgeskema IP. nr.: Intv. nr.: Familieliv i Danmark Spørgeskema Socialforskningsinstituttet Institut for økonomi, politik og forvaltning Aalborg Universitet Us. nr. 5592-1 November 2002 1 2 1. Vi vil gerne starte

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Sølund. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Sølund. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Sølund KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på Sundheds-

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Møllehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Møllehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Møllehuset KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bryggergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bryggergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bryggergården KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Skjulhøjgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Skjulhøjgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Skjulhøjgård KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Kastanjehusene. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Kastanjehusene. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Kastanjehusene KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bomiparken. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bomiparken. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bomiparken KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bispebjerghjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bispebjerghjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bispebjerghjemmet KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet Om undersøgelsen Det spørgeskema, du skal til at udfylde, indeholder spørgsmål om din brug af naturen og dine oplevelser med at være aktiv i naturen. Der er også nogle spørgsmål, som handler om din trivsel.

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Egebo. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Egebo. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Egebo KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på Sundheds-

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Dr. Ingrids Hjem. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Dr. Ingrids Hjem. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Dr. Ingrids Hjem KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

62.) Er dit arbejde ujævnt fordelt,så det hober sig op? Altid (4): 5 (8.62 %) Ofte (3): 27 (46.55 %)

62.) Er dit arbejde ujævnt fordelt,så det hober sig op? Altid (4): 5 (8.62 %) Ofte (3): 27 (46.55 %) APV kun for medarbejdere Svarene uden kommentarfelterne. Det samlede materiale skal nu bearbejdes i sikkerhedsudvalget (MJ og GE), og der vil blive udarbejder en handleplan på baggrund af dette. Krav i

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Hjortespring. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Hjortespring. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Hjortespring KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Vejledning til brugere af. AMI s korte spørgeskema om. psykisk arbejdsmiljø

Vejledning til brugere af. AMI s korte spørgeskema om. psykisk arbejdsmiljø Vejledning til brugere af AMI s korte spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø 2. Udgave 2 Baggrunden for det korte skema om psykisk arbejdsmiljø AMI s korte spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø er udviklet

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Pilehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Pilehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Pilehuset KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Rundskuedagen. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Rundskuedagen. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Rundskuedagen KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Solgavehjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Solgavehjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Solgavehjemmet KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bonderupgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bonderupgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bonderupgård KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Nybodergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Nybodergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Nybodergården KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere