Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016"

Transkript

1 Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016 Mødedato Tirsdag d. 8. november 2016 Mødested / lokale Teknik og Miljø, Kirketorvet, mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl Sluttidspunkt Kl Deltagere Niels Aagesen, Michael Sloth, Steen Dall-Hansen, Tommy Mølgaard, Birgit Thorup, Thomas Kirsten, Torben Krogh, Erik Lønne Gottfredsen, Jørgen Guldmann, Søren Ahle Hansen, Ulla Varneskov, Karen Sommer Møller Afbud: Torben Krogh Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra d.17. maj 16. (5 min) og velkommen til Birgit Thorup og Steen Dall-Hansen 2. Strategiseminar 10. januar for BPS (30 min) v/ Karen, Ulla og Thomas 3. Tiltag i Vejle i forlængelse af ikraftræden af kontanthjælpsloft hvad kan vi gøre mere i fællesskab v/ Ulla 4. Styringsdialog 2016 v/thomas Kirsten 5. Evaluering af studietur Evt. (5 min) Orientering: - status på arbejdet med boligsocial helhedsplan tidsplan - Integration af nyankomne flygtninge Strategiseminar BPS d. 10. januar 2017 kl Foreløbige emner til BPS møde ultimo marts 17(ikke datosat) - AAB har værtskabet den første time - Godkendelse af endelig boligsocial helhedsplan fra Boligstrategisk samarbejde (1.7.17) Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden og referat Godkendelse dagsorden og af referat Velkommen til Birgit Thorup og Steen Dall-Hansen i FKU. Det forventes, at Steen afløser Tommy i FKU og BPS fremover. Pkt. 2 Oplæg til Boligstrategi og strategiseminar I BPS møde d blev det aftalt, at nedsætte en arbejdsgruppe bestående af Thomas Kirsten, Hans Helge Andersen, Ulla Varneskov og Karen Sommer Møller til at planlægge strategimøde for BPS mhp at der udarbejdes en strategi for det boligstrategiske samarbejde for den kommende 4-årig periode fra Mødet er planlagt til d. 10. januar kl og faciliteters af Hanne Fast efter anbefaling fra AAB. Arbejdsgruppen har udarbejdet et foreløbig udkast til Samarbejdsstrategi mellem Vejle Kommune og boligorganisationerne med stærkt inspiration fra Odenses samarbejdsstrategi fra oktober Strategien indeholder nogle pejlemærker og et antal delmål som er uddraget fra Vejle Byråds vision Vejle med Vilje. Vejle med Vilje og udkast til strategien er vedlagt som bilag til drøftelse i FKU mhp. videre behandling i BPS d. 10. januar Bilaget mangler en bedre grafisk opsætning.

2 I Odense er strategien fulgt op af konkrete forslag til handlinger. Handlingspapiret fra Odense er vedlagt som bilag. Arbejdsgruppen foreslår, at BPS på tilsvarende måde som i Odense udvikler konkrete forslag til Indsatser og BPS seminaret d er startskuddet hertil. Tanken er, at der herefter hvert år sker en opfølgning på strategien. Arbejdsgruppen mødes med Hanne Fast d og drøfter den konkrete proces. Det overvejes om der skal være et oplæg om kommuneplan og almene boliger. Det indstilles: - At FKU drøfter Udkast til strategi og kommer med evt. tilføjelser - At FKU drøfter hvorvidt arbejdsgruppen skal udvikle forslag til handlinger før mødet i BPS d At FKU evt. kommer med input til processen Bemærkninger til oplægget fra Arbejdsgruppen: En strategi plejer at blive lavet efter et seminar. Ideen her er, at vi i forvejen er langt på vej. Seminaret kan kvalificere samarbejdsstrategien og handlingsplanen. TU og økonomiudvalg har d en drøftelse af om vi skal have en boligpolitik i Vejle: Hvad med boliger til unge, til fattige, udenlandske medarbejdere. Her er almene boliger en lille del. Der er også diskussion af fortætning, afstand mellem bebyggelser mv. Der er en fagudvalgshøring af kommende kommuneplan. BPS seminaret kunne være en høring i forhold til almene boliger. Bemærkning fra mødet: Vejle med Vilje er den nuværende byråds vision. Den skal evalueres i slutningen af 2017, så det vil være mere fremsynet hvis BPS kan være på forkant med input til en ny vision for kommende byråd. Det vil være sjovere, at lave handlingsplanen med mere kant. Det er muligt nu fordi vi er i en vækstperiode. Der er også en ny bosætningsanalyse som kunne præsenteres i mødet. Det fremlagte oplæg betegner status quo, noget ingen kan være uenig i. Oplægget bør gøres mere skarpt: Fx boliger målrettet mulighed for mere individuel præg, mere til singler, mere til unge, mere til de rige, mere til alle grupper. Der kunne være 10 skarpe statements Fx: - Altid 25% almene boliger ved nybyggeri - Kun almene boliger i byområder - fælles udlejningsportal - brug af almene kvoter til at gøre andre grunde billigere (jf. Århus) - Vægt på aktiv deltagelse i afdelingen - Ikke tæt knyttet op på rammebeløb - krav til målgrupper, segmentering fra kommunen - Ikke priser på over 1000 kr. pr m2. Konklusion: - Seminaret faciliteres af Hanne Fast - Kort input om ny bosætningsanalyse - Revideret oplæg med inspirerende billeder fra forskellige steder - Nyt boligbarometer til seminaret.

3 Pkt. 3 Bilag: Vejle med Vilje. Byrådet i Vejle august 2014 (bilag 1) Udkast til samarbejdsstrategi mellem Vejle kommune og boligorganisationerne (bilag 2) Kopi af Handlingsplan 2016 fra Odense Kommune omkring samarbejdsstrategi om den almene sektor i Odense. (bilag 3) Tiltag i Vejle i forlængelse af indførelse af kontanthjælpsloft I forlængelse af kontakthjælpsloftet forventes et øget antal udsættelser, pres på behov for billige boliger og generel et behov for økonomisk rådgivning. Indstilling: FKU bedes drøfte evt. tiltag Vejle kommune og boligorganisationerne kan lave i fællesskab. Drøftelse: På landsplan er der i flg. BL kommet 13 pct. flere rykkere end samme tid sidste år. Vi har haft fokus på at forebygge udsættelser tidligere. Ulla, Birgit, Tommy mødes og laver en samlet status på situationen. Karen sender referat fra tidligere arbejdsgruppe, så man kan se deltagerkredsen. Det er vigtigt det er de personer der arbejder med det til daglig der bliver involveret. Domea samarbejder med TÆNK omkring gældsrådgivning. AAB har gældsrådgivning. Kommunen har meldt ud, at de vil give 4 mdr. ydelse (hvis der en konkret fremadrettet plan) De forskellige tilbud bliver formidlet af kommunen, men det er svært at nå målgruppen. Dansk Folkehjælp laver også gældsrådgivning. Ulla indkalder til møde og emnet følges op igen. Pkt. 4. Styringsdialog 2016 Teknik & Miljø, der er ansvarlig for tilsynet med de almene familie- og ungdomsboliger, har i perioden 18. maj 9. november 2016 afholdt styringsdialogmøder med 9 af 11 boligforeninger med det formål, at fokusere på de ønsker og problemer, der er i den enkelte boligforening. Boligforeningerne har på forhånd indberettet en rapport med status, økonomi og fokuspunkter til Landsbyggefonden. Denne rapport danner grundlag for de emner, der drøftes til møderne. Hovedpunkterne på styringsdialogmøderne var: 1. Boliger i yderområder 2. Udlejningsproblemer 3. Helhedsplaner og Renoveringer 4. Nybyggeri 5. Vedligeholdelseskonto (konto 115) og manglende balance mellem budget og regnskab og tilpasning af fremtidige budget. Kommentarer til notatet: Oplægget er holdt i meget generelle vendinger. - Ministeriet og LBF har godkendt nedrivning af Aagård (8 boliger). Boligerne har være brugt til flygtninge i en midlertidig periode. Det blev så en balance om at har vi alligevel brug for boligerne. Men nedrivningen vil ske. Det er ikke en fremtidsrettet plan at huse flygtninge. Der er nogle boliger til salg. Erik sender en mail med nærmere informationer til NÅ.

4 - AAB kombineret udlejning iværksat som 2-årigt forsøg og forlænget med 1 år. Det har virket. Løst problemet med tomgang og påvirket beboersammensætning. Der kommer en sag på TU vedr. dette sammenholdt med avisoverskrift 30 år indsats har ikke virket, jf. KRAK. Bemærkninger til overskriften er, at boligsociale indsatser virker på individniveau, men at der er en tendens til at folk flytter væk når de kommer i arbejde. Derfor har indsatserne ikke har løst problemet. Men i Løget er der samtidig sket en renovering, branding, motorvejstilkørsel og generelt løft. De boligstatistiske nøgletal langsom ved at ændre sig i Løget. I Finlandsparken er flyttepct. Lav, så der er ikke sket væsentlige ændringer. Bilag: Notat med opsamling på Styringsdialog (bilag 4) Pkt. 5 Evaluering af Studietur 4. november Eventuelle kommentarer/opmærksomhedspunkter fra studieturen drøftes. - Nogle savnede det sociale om aftenen (men der var god til snak undervejs, og der er planlagt middag efter BPS seminar d Gode oplægsholdere. Det var interessant at høre Kelds strategiske tilgange. Fx den med at fælles lokalarne blev indrettet bagefter og bemærkninger på entusiasmen blandt beboere i nyetablerede afdelinger. Her vil mange gerne ind i beboerdemokratiet. Som almene boligselskaber er vi med til at hjælpe fællesskabet på vej. - Turene i BPS har være gode også til Malmø og Berlin - Gerne flere endags tur til DK fx også i Vi må lave flere skæve vinkler. Fx med de unge i beboerdemokratiet med frisk blik. - Hvad med de private udlejere i Vejle. De udgør faktisk 10 pct. I Vejle. Pkt. 6 Orient ering Evt. - Boligsocial helhedsplan fra medio 2017 Boligsocial helhedsplan er prækvalificeret fra LBF med nedenstående beløb. Nuværende ansøgt bevilget LBF Medfinansiering (min forudsat medfin.) I alt Tidsplan og proces Der er udarbejdet en tids- og procesplan der tager højde for de enkelte elementer i udarbejdelsen mhp. endelig godkendelse i Byrådet i april/maj Landsbyggefonden forventer at godkende helhedsplanen i maj /juni Der er nedsat en boligsocial bestyrelse som har ansvaret for den kommende helhedsplan. Bilag: Tidsplan (bilag 5) - Integration af nyankomne flygtninge Domea har udtrykt bekymring for mindre fokus på de nyankomne flygtninge efter den første gruppes ankomst. Det kræver vedholdende opmærksomhed og støtte til lokalområderne.

5 Ulla redegjorde for kommunens tilbud til nyankomne. referat 8.nov. 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Mødedato Tirsdag d. 17. maj 2016 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 10.20 Deltagere Tommy

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 BPS 15. maj 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 Mødedato Torsdag d. 15. maj 2014 Mødested BYLAB i Teknik og miljøforvaltningen. Kirketorvet 2 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Mødedato 5. februar 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 13 Sluttidspunkt Kl. 15 Deltagere Niels Ågesen, Tommy

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 29. maj 2018 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Opfølgning

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Mødedato Mandag d.10. marts 2014 Mødested AAB Vejle Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt Kl. 18.00 Deltagere Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Mødetidspunkt kl. Kl

Mødetidspunkt kl. Kl Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 13. december 2012 REFERAT Mødedato Torsdag d. 13. december.2012 Deltagere Mødested/lokale Mindegade 17 Mødetidspunkt kl. Kl. 15.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.00

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011

Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011 Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011 Mødedato Tirsdag den 20.12..2011 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 18. februar Referat

Forum for Koordination og Udvikling d. 18. februar Referat Forum for Koordination og Udvikling d. 18. februar 2014 - Referat Mødedato 18. februar 2014 Mødested / lokale Teknik og miljø, Kirketorvet. Mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl. 13.30 Sluttidspunkt Kl. 15.00

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 2. maj 2017 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Værtsskab

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Mødedato Mandag d. 4. juni.2012 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2 Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Hans Helge

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Mødedato Deltagere 1. november 2010 Mødested/lokale Skolegade. Lok. 2315 Mødetidspunkt kl. 13.00 Forventet sluttidspunkt kl. 15.00 Tommy Mølgaard, Torben

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe

Boligpolitisk Styregruppe Teknik & Miljø Referat til mødet i Boligpolitisk Styregruppe 3. september 2018 i Finlandsparken, Det kulinariske hus, Finlandsvej 103 B, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 7 Velkomst ved borgmesteren

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 25. juni Referat

Forum for Koordination og Udvikling d. 25. juni Referat FKU møde 25. juni 2014 Forum for Koordination og Udvikling d. 25. juni 2014 - Mødedato 25. juni 2014 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 10.00 Sluttidspunkt Kl. 12.00 Deltagere

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Tirsdag den 2. februar 2010

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Tirsdag den 2. februar 2010 Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Tirsdag den 2. februar 2010 Mødedato Mødested/lokale Skolegade 1, mødelokale 2315 Mødetidspunkt kl. 13.00 Sluttidspunkt kl. 14.45 2. februar 2010 Deltagere

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe mandag d. 20. marts 2017

Boligpolitisk Styregruppe mandag d. 20. marts 2017 Boligpolitisk Styregruppe mandag d. 20. marts 2017 Mødedato Mandag d. 20. marts 2017 Mødested AAB Vejle Mindegade 17A Mødetidspunkt Kl. 16-18 slut Kl. 18 Deltagere Jens Einar Christensen, Hans Helge Andersen,

Læs mere

Referat møde i Forum for Koordination og Udvikling d. 6. oktober 2014

Referat møde i Forum for Koordination og Udvikling d. 6. oktober 2014 Referat møde i Forum for Koordination og Udvikling d. 6. oktober 2014 Mødedato 6. oktober 2014 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 10.00 Sluttidspunkt Kl. 12.00 Deltagere Tommy

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Dagsorden 8. maj 2012

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Dagsorden 8. maj 2012 Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Dagsorden 8. maj 2012 Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. sluttidspunkt kl. 8. maj 2012 Skolegade. Lok. 2325 13.00 15.00 Deltagere Niels Ågesen,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Mødedato 1. december 2009 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, Mødetidspunkt kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.30 Leif Skov, Sonny Berthold,

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Referat af d. 22. februar 2012

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Referat af d. 22. februar 2012 Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Referat af d. 22. februar 2012 Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. sluttidspunkt kl. 22.februar 2012 Skolegade. Lok. 2325 13.30 15.30 Deltagere

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling møde den 27. oktober 2009

Forum for Koordination og Udvikling møde den 27. oktober 2009 Forum for Koordination og Udvikling møde den 27. oktober 2009 Mødedato 27.oktober 2009 Deltagere Mødested/lokale Skolegade 1, mødelokale 5315 Mødetidspunkt kl.13.00 sluttidspunkt kl.15.00 Niels Ågesen,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 21. august 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 21. august 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 21. august 2014 Mødedato Torsdag d. 21. august 2014 Mødested Skolegade Mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl. 15.15 Forventet sluttidspunkt Kl. 16.30 Deltagere Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller.

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Referat fra møde d. 28. april 2015 kl. 16.30-18 Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Afbud: Knud Aage Thiemer Dagsorden: 1. Hvad gør vi ved Knud Aage

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Referat d

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Referat d Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Referat d. 3.5.11 Mødedato 3. maj 2011 Deltagere Mødested/lokale Skolegade. Lok. 2325 Mødetidspunkt kl. 13.00 Forventet sluttidspunkt kl. 15.00 Niels

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 9. september 2010

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 9. september 2010 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 9. september 2010 Mødedato 9. september 2010 Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Deltagere Arne Sigtenbjerggård,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Referat

Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Referat Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. Torsdag d. 14. marts 2013 Mindegade 17 Kl. 16.00 18.00 Deltagere: Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Torsdag den 12. august 2010

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Torsdag den 12. august 2010 Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Torsdag den 12. august 2010 Mødedato Mødested/lokale Skolegade 1, mødelokale 3 Mødetidspunkt kl. 13.00 Forventet sluttidspunkt kl. 15.00 12. august 2010

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag d. 13. august 2015

Boligpolitisk Styregruppe torsdag d. 13. august 2015 Boligpolitisk Styregruppe torsdag d. 13. august 2015 Mødedato Torsdag d. 13. august 2015 Mødested Bylaboratoriet, Teknik og Miljøforvaltningen, Kirketorvet Mødetidspunkt Kl. 16 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed)

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed) Tema: Styringsdialogmøde 2019 Boligforeningen Grejsdalen Tid: 13. september 2019, kl. 13-14 Sted: Kirketorvet 22, 7100 Vejle mødelokale 3 Deltagere Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina

Læs mere

Styringsdialog med kommunen

Styringsdialog med kommunen Styringsdialog med kommunen Boligkontorets boligkonference 2015 Program for workshoppen Velkommen Hvad er styringsdialog? Før, under og efter styringsdialogmødet Inspiration til den gode dialog Eksempler

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde torsdag d. 9. december 2010

Boligpolitisk Styregruppe møde torsdag d. 9. december 2010 Boligpolitisk Styregruppe møde torsdag d. 9. december 2010 Mødedato Torsdag den 9. december 2010 Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Mødested Vingsted centret lokale 3, Vingsted Skovvej 2, Bredsten

Mødested Vingsted centret lokale 3, Vingsted Skovvej 2, Bredsten Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 12. december 2013 REFERAT Mødedato Torsdag d. 12. december 2013 Mødested Vingsted centret lokale 3, Vingsted Skovvej 2, Bredsten Mødetidspunkt Kl. 15.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Fællessekretariatet for BolivVejle. Mai Norlyk Karen Sommer Møller Analysemedarbejder jan. 2010 Kommunikationsmedarbejder juni 2010

Fællessekretariatet for BolivVejle. Mai Norlyk Karen Sommer Møller Analysemedarbejder jan. 2010 Kommunikationsmedarbejder juni 2010 Fællessekretariatet for BolivVejle Mai Norlyk Karen Sommer Møller Analysemedarbejder jan. 2010 Kommunikationsmedarbejder juni 2010 Visionen for BolivVejle Vision for BolivVejle At boligselskaberne og Vejle

Læs mere

Referat AAB er tilfreds med kommunens tilbagemeldinger på politisk behandlet sager.

Referat AAB er tilfreds med kommunens tilbagemeldinger på politisk behandlet sager. Tema: Styringsdialogmøde 2019 AAB Tid: 3. juni 2019, kl. 10 til 11.30 Sted: Deltagere AAB, Mindegade 17A, 7100 Vejle Steen Dall-Hansen (Direktør) og Hans Helge Andersen (Formand) Sina Petersen (Afdelingsleder),

Læs mere

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne.

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne. REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet Alliken Dato: 4. juni 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Forretningsfører

Læs mere

Reform af den almene sektor Erfaringer fra Odense Kommune.

Reform af den almene sektor Erfaringer fra Odense Kommune. Reform af den almene sektor Erfaringer fra Odense Kommune. Etablering af et fremadrettet samarbejde med boligorganisationerne om at sikre velfungerende boligområder. Reform af den almene sektor Hvor der

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 11. marts 2010

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 11. marts 2010 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 11. marts 2010 Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. sluttidspunkt kl. 11. marts 2010 Deltagere Havneparken 2 16.30 18.00 Leif Skov, Peter Hummelmose, Niels Ågesen,

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 10. juni 2010

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 10. juni 2010 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 10. juni 2010 Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. 10. juni 2010 Havneparken 2, 1. sal 16.00 17.15 Deltagere: Arne Sigtenbjerggård, Peter Hummelmose,

Læs mere

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Dato 27. oktober 2011 Sagsnr. 11/23734 Løbenr. 193820/11 Mødereferat Referent Herdis Bonnichsen Direkte telefon 79 79 16 73 E-mail hbon@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr.

Læs mere

Referat. Mødepunkter. Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente Melgaard og Line Palm (Vejle Kommune)

Referat. Mødepunkter. Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente Melgaard og Line Palm (Vejle Kommune) Referat Tema: Styringsdialogmøde den 10. september 2018 AAB Tid: kl. 8-10 Sted: Teknisk & Miljø, mødelokale 3 Deltagere Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente

Læs mere

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. august 2016 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 25. februar 2015 kl. 9.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2 timer. Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Uddrag af udkast til ejerstrategi afsnit 23 vedrørende almene boligorganisationer.

Uddrag af udkast til ejerstrategi afsnit 23 vedrørende almene boligorganisationer. GLADSAXE KOMMUNE Byrådssekretariatet NOTAT Bilag 2: Ejerstrategi for almene boliger Dato: 17. oktober 2017 Af: Jesper Graff Thøger Uddrag af udkast til ejerstrategi afsnit 23 vedrørende almene boligorganisationer.

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring Styringsdialogmøde med Domea Hjørring Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Dir. Mikki Frandsen,

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1630 Sted : Hotel HArmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet.

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet. Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Indledning. Kommunalbestyrelsen behandlede på sit møde den 11. marts 2013 en sag om fortsat repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 12. november Referat

Forum for Koordination og Udvikling d. 12. november Referat Forum for Koordination og Udvikling d. 12. november 2013 - Referat Mødedato 12. november 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 13.00 Sluttidspunkt Kl. 14.30 Deltagere Niels Ågesen,

Læs mere

Hvor det var relevant blev hver af de tre boligorganisationer drøftet under de respektive punkter på dagsordenen.

Hvor det var relevant blev hver af de tre boligorganisationer drøftet under de respektive punkter på dagsordenen. By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Bovia (AAB Kolding, Den Almennyttige Andelsboligforening Grønnevangen, Lunderskov Boligforening) og Kolding Kommune Møde nr. 2016 Dato

Læs mere

Redegørelse: Himmerland Boligforening Styringsdialogmøde

Redegørelse: Himmerland Boligforening Styringsdialogmøde ReferatRe Redegørelse: Himmerland Boligforening Styringsdialogmøde Tid 18-04-2013, kl. 13.00-15.00 Sted Deltagere Stigsborg Brygge 5, Lokale 60, i stuen Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening.

Læs mere

Referat. Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16: I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense.

Referat. Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16: I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense. Referat Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16:30-18.30 I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense. 1. Præsentation af nye ansigter (ca. 10 min.) og Bent Ove Jørgensen præsenterer

Læs mere

Susanne Axelsen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen. Lenette Andersen, Teknik- og Miljøforvaltningen (referent)

Susanne Axelsen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen. Lenette Andersen, Teknik- og Miljøforvaltningen (referent) Møde Styringsdialogmøde Vivabolig Tid 02-10-2013, kl. 13.00-15.00 Sted Stigsborg Brygge 5 160 Deltagere Lotte Bang, Direktør Vivabolig Søren Røge, Driftsmedarbejder Vivabolig Susanne Axelsen, Familie-

Læs mere

UG - udvalget. Referat. Greve Kommune

UG - udvalget. Referat. Greve Kommune UG - udvalget kl. 7.30-11.30 Høje Gladsaxe, Gladsaxe torv 2 (kirketorvet) samt Rådhuset, mødelokale 4-5 Tilstede: Thomas Kampmann (C) Liselott Blixt (O) Brian Hemmingsen (A) Morten Dahlin (V) Kai O. Svensson

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 29. oktober Mødested: Mødelokale 505. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 29. oktober Mødested: Mødelokale 505. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i Helhedsplansudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 29. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 15:30-16:30 Medlemmer: Formand: Turan Savas

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde tirsdag d. 15. marts 2011

Boligpolitisk Styregruppe møde tirsdag d. 15. marts 2011 Boligpolitisk Styregruppe møde tirsdag d. 15. marts 2011 Mødedato Tirsdag den 15. marts 2011 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00

Læs mere

Referat fra bestyrelses møde den 9. november 2015 er godkendt. Der var ingen yderligere opfølgning.

Referat fra bestyrelses møde den 9. november 2015 er godkendt. Der var ingen yderligere opfølgning. Bestyrelsesmøde for Vollsmose Sekretariatet Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 14. december 2015 kl. 17.30-19.30 Tilstede: René Junker, Jannik Nyrop, William

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 26. april 2016 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Kolding Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen KJP AD SEJ EK Afbud: Jørgen

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 2. september Referat

Forum for Koordination og Udvikling d. 2. september Referat Forum for Koordination og Udvikling d. 2. september 2013 - Mødedato 2. september 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 10.00 Sluttidspunkt Kl. 11.30 Deltagere Niels Ågesen, Søren

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 år med BolivVejle status og fremtid 2 BolivVejle Læs om projekter og resultater fra de første tre år med BolivVejle og om fremtiden BolivVejle er den fælles platform

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

STRATEGI FOR ALMENT NYBYGGERI

STRATEGI FOR ALMENT NYBYGGERI STRATEGI FOR ALMENT NYBYGGERI I ESBJERG KOMMUNE Teknik & Miljø Esbjerg Kommune INDHOLD 1. Forord.................................. 3 2. Strategien i en sammenhæng................ 3 3. Bæredygtighed i strategien..................

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle 1. februar 2011 REFERAT

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle 1. februar 2011 REFERAT Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle 1. februar 2011 REFERAT Mødedato Mødested/lokale Skolegade. Lok. 2325 Mødetidspunkt kl. 13.00 sluttidspunkt kl. 15.00 1. februar 2010 Deltagere Tommy

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat (ekstraordinært møde)

Økonomiudvalget. Referat (ekstraordinært møde) Referat (ekstraordinært møde) Mødetidspunkt: Fra kl.: 16.30 Til kl.: 16.45 Mødested: Regionshuset, Skottenborg 26 Mødelokale F9, 1. sal Mødenr.: 4 Udvalgets medlemmer: Søren Pape Poulsen Karin Gaardsted

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012, kl. 17:00, Protokollens

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012, kl. 17:00, Protokollens Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 03. oktober 2012 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012, kl. 17:00, Protokollens side;

Læs mere

2. Orientering om hensigtserklæring (ca. 5 min.). Nyt om hensigtserklæringen vedr. arbejdsklausuler og sociale klausuler.

2. Orientering om hensigtserklæring (ca. 5 min.). Nyt om hensigtserklæringen vedr. arbejdsklausuler og sociale klausuler. Dagsorden Møde i Boligsamarbejdet den 5/3 2014 16.30-19.30 I konferencelokalet hos FaB, Vestre Stationsvej 5, 5000 Odense C. 1. Boligsamarbejdet Fælles retning (ca. 2 timer) Vi afholder en workshop, som

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 2.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 2. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Vejle Kommune AAB Vejle Domea Lejerbo ØsterBO Jelling Boligselskab Boligforeningen Grejsdalen

Vejle Kommune AAB Vejle Domea Lejerbo ØsterBO Jelling Boligselskab Boligforeningen Grejsdalen En fælles platform for samarbejde mellem Vejle Kommune og boligselskaberne Vejle Kommune AAB Vejle Domea Lejerbo ØsterBO Jelling Boligselskab Boligforeningen Grejsdalen FOKUS PÅ UDVIKLING AF GODE BOLIGOMRÅDER

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

Referat. Mødepunkter. Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO. Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til Treschowsgade 4, 7100 Vejle

Referat. Mødepunkter. Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO. Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til Treschowsgade 4, 7100 Vejle Referat Tema: Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til 15.30 Sted: Deltagere Treschowsgade 4, 7100 Vejle Ulrik Faarup Sørensen (Administrationschef), Søren Ahle Hansen (Direktør),

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014 1 Deltagere: fsb Bjarne Larsson Pia Nielsen Terkel Kunding Københavns Kommune, Teknik og Miljøforvaltningen Morten Boje Carina Wedell Andersen Ole Bjerregaard Louise Høyer Fie Cathrine Støttrup Olsen (ref.)

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 1. oktober 2014 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej, Billund Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Klaus Nielsen

Læs mere

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner.

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner. SEKRETARIATET Ullasvej 23, Rønne CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden/referat Styringsdialogmøde med Bo42 den 4. novmeber 2016 Deltagere: Fra Bo42: Direktør Ebbe Frank og formand Per Carlo Nilsson Fra

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

0.1. Nytorv 11, Kolding 13.00/15.30

0.1. Nytorv 11, Kolding 13.00/15.30 By- og Udviklingsforvaltningen Dato 14. december 2011 Sagsnr. 11/24995 Løbenr. 224729/11 Mødereferat Referent Herdis Bonnichsen Direkte telefon 79 79 16 73 E-mail hbon@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr.

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Erfaringsgruppe 4. Videre forløb

Erfaringsgruppe 4. Videre forløb Erfaringsgruppe 4 Videre forløb Erfaringsgruppe 4 videre forløb På det sidste erfaringsgruppemøde skal gruppen finde fælles arbejdsområder til videre samarbejde, med fokus på anbefalingerne fra AlmenNet

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland Overskrift Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Styringsdialogmøde med Boligselskabet Nordjylland Arsenalvej 20, 9800 Hjørring Formand: Troels

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 21. september I Pavillonen Korsløkkevej 27, st. th, 5220 Odense SØ

Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 21. september I Pavillonen Korsløkkevej 27, st. th, 5220 Odense SØ Referat Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 21. september 2016 16.00-18.00 I Pavillonen Korsløkkevej 27, st. th, 5220 Odense SØ Deltagere: Jacob Michaelsen, René Bøye, Søren Damgaard, Helle Jakobsen,

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015 1 Deltagere fra Københavns kommune: Uffe Andreasen, Ole Frederiksen, Line Lolk, Cathrine Sejberg Jensen og Mads Lauridsen. Deltagere fra Samvirkende Boligselskaber ved KAB: Margrete Pump, Lene Vennits,

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28. september 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere