Bestyrelsens Beretning 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens Beretning 2014"

Transkript

1 Bestyrelsens Beretning 2014 Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsesarbejdet i Nærum Park er altid spændende og udfordrende og ofte også meget tidskrævende. I bestyrelsen lægger vi så meget tid og energi i arbejdet som vores arbejde og privatliv tillader. Bestyrelsen har ansvaret for foreningens økonomi og ejendommens vedligehold, men også for at komme op med nye idéer og tiltag, til glæde og gavn for beboerne. Én gang årligt mødes beboere og bestyrelse til den årlige generalforsamling, hvor bestyrelsen fremlægger det kommende budget og beder om generalforsamlingens godkendelse af de planer, som bestyrelsen har lagt for det kommende år og fremlagt i beretningen. Det har aldrig været det store problem at få godkendt budgettet, og det er godt, for det er et tegn på at bestyrelsen er på rette spor. Men generalforsamlingen er også en mulighed for beboerne til at komme med forslag til forbedringer eller nye tiltag, som kan være til glæde og gavn for beboerne i Nærum Park. Som det er i dag, kommer de fleste af disse tiltag fra bestyrelsen, og gennemføres ofte uden beboernes involvering og også ofte uden beboernes respons. Det hænder dog, at vi får et par kritiske røster eller et klap på skulderen. Som beboer er man ofte tilfreds, så længe bygningerne bliver vedligeholdt, området ser pænt ud, affaldet bliver fjernet, lyset virker, der er varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne. Hvis disse ting ikke fungerer, tøver man ofte ikke med at kontakte bestyrelsen. Men nogen gange går man måske ofte og tænker på nogen ting, som man godt kunne tænke sig, eller måske har man nogle idéer til forbedringer. Hvorfor så ikke også fælde sine tanker ned på et stykke papir eller en mail og sende den til bestyrelsen? Jeg kunne godt tænke mig, at bestyrelsen var mere i dialog med beboerne, udover de par timer vi mødes en gang årligt på generalforsamlingen. Det gælder både via mail, men også ved sociale arrangementer, hvor vi kan mødes ansigt til ansigt og snakke mere uformelt. Så skriv til bestyrelsen, hvis du har en god idé. Du har også mulighed for at udforme din idé som et forslag til generalforsamlingen og forsøge at opnå flertal for en gennemførelse. Du må også gerne ringe til mig eller komme forbi min dør. Jo flere idéer vi får, jo mere har vi at arbejde med. Økonomi Nærum Park er bygget i slutningen af 50 erne og det betyder, at der er mange steder hvor der er behov for renoveringer og fornyelser. I 2005 udarbejdede ingeniørfirmaet Force Technology en rapport over nødvendigt vedligeholdelsesarbejde som bør iværksættes og gennemføres over en 10 årig periode. Denne rapport omfatter, udover renovering af sokler, altaner og fuger, også udskiftning af varmecentraler samt hel eller delvis udskiftning af varmtvandsrør.

2 Siden rapporten blev udarbejdet i 2005 er følgende gennemført: renovering af sokler udskiftning af fuger på blokkene 1,2 og 6 reparation af altaner på blokkene 1,2, og 6 udskiftning af alle tre varmecentraler I de kommende år agter bestyrelsen at gennemføre: udskiftning af fuger på blokkene 3, 4 og 5 reparation af altaner på blokkene 3, 4 og 5 gennemgang af varmtvandsforsyning herunder hel eller delvis udskiftning af varmtvandsrør Derudover er der en række andre forbedringer, som bestyrelsen agter at gennemfører i de kommende år: renovering og maling af opgange udskiftning af indvendige kælderdøre udskiftning af udvendig opgangslys til LED belysning udskiftning af kælderbelysning til LED belysning samt etablering af bevægelsessensorer for tænd af lys Med så omfattende og ikke mindst udgiftstunge opgaver forude, er der behov for en struktureret og fremadsynet budgetplanlægning for at sikre økonomien i foreningen. I 2011 introducerede bestyrelsen 10 års planen, som udover at give et overblik over de større opgaver, som bestyrelsen har planlagt i årene fremover, også sikrer at der er penge til opgaverne, så vi undgår at skulle ud og optage lån, eller bede beboerne om ekstra penge. 10 års planen er vedlagt denne beretning. Beløbet for hvert enkelt år, er posteret som planlagt vedligehold i budgettet. Vicevært/Serviceopgaver Efter sommerferien i 2013, modtog bestyrelsen Tommys opsigelse. Han havde fået et tilbud han ikke kunne sige nej til, i nærheden af hans bopæl. Tommy forlod os i starten af oktober. Det gav bestyrelsen anledning til at revurderer viceværtopgaven og de serviceopgaver som udføres i Nærum Park. Afskaffelsen af den gamle affaldsordning, hvor viceværten ikke længere skal ned i kælderen og tømme poser, frigav en stor del timer af viceværtens samlede ugentlige arbejdstid. Vi forsøgte med at lægge trappevasken over på viceværten, for på den måde at fylde tiden ud og også spare penge, men vi måtte desværre konstatere, at arbejdet med at vaske trapper er temmelig fysisk krævende, og vi kunne se at det begyndte at påvirke de andre viceværtopgaver. Vores traktor er efterhånden godt slidt og det sås også tydeligt på de stigende udgifter til vedligehold i 2013.

3 Derfor besluttede vi at lave en model med en deltidsvicevært, som tager sig af de små opgaver som gennemgang af området, opsamling af affald, skift af pærer, kontakt til beboere og håndværkere samt kontrol og gennemgang af håndværkernes arbejde. Efter endnu en tidskrævende ansættelsesproces med udarbejdelse af stillingsopslag, gennemgang af ansøgninger og afholdelse af samtaler, blev vi enige om at Per, var den rigtige mand til jobbet. Per har nu været her i lidt over 3 måneder og er rigtig glad for at være her. Bestyrelsen er også yderst tilfreds med Pers arbejde og ser frem til det fortsatte samarbejde. De store opgaver, som trappevask, græsslåning, hækkeklip, rengøring og snerydning, besluttede vi at udlicitere, ud fra en forventning om at opnå en bedre kvalitet ved at bruge fagfolk, som har ekspertise og erfaring på området og som frem for alt har de rigtige værktøjer. En besparelse på vedligehold og nyanskaffelser af diverse værktøjer, ville ligeledes kunne opnås ved at lade eksterne stå for de store serviceopgaver. Efter en del møder med forskellige firmaer indgik vi kontrakt med Gladsaxe Rengøring omkring indvendig og udvendig rengøring, græsslåning samt snerydning. Derudover lavede vi aftale med vores faste gartner Arne Højlund omkring arbejdet i det grønne, blandt andet klipning af hækken langs med Skodsborgvej. Bestyrelsen forventer, at vi med denne model opnår en bedre kvalitet af serviceopgaverne i Nærum Park. Affald I foråret 2012 blev vi pålagt af Rudersdal Kommune at ændre vores affaldsordning. Årsagen var at kommunens leverandør, Reno Nordens medarbejdere, ikke længere måtte bære vores affaldssække op fra kælderen, og vi blev derfor bedt om at finde en anden løsning hurtigst muligt. Et udvalg blev nedsat i bestyrelsen, 3 forslag blev udarbejdet og fremlagt på en ekstraordinær generalforsamling i maj Her blev det vedtaget at Nærum Park skulle investere i moderne nedgravede affaldscontainere, de såkaldte Molokker. Samtidig blev det vedtaget, at affaldsskakterne skulle lukkes når løsningen var fuldt implementeret. Bestyrelsen gik herefter i gang med arbejdet for at udarbejde projektbeskrivelse og tegninger til præsentation for kommunen. Materialet blev forelagt kommunen i efteråret 2012, med bestyrelsens forventning om at Molokkerne kunne tages i brug i foråret Desværre blev godkendelsesprocessen fra kommunens side trukket over det meste af 2013, ikke mindst på grund ualmindelige lange svartider fra kommunen. I mellemtiden måtte vi etablere en midlertidig løsning med mobile containere. Stor ros til beboerne som hurtigt tog denne løsning til sig. Det tog hurtigt presset af arbejdet med at tømme sække i kælderen, til trods for at vi ikke havde lukket skakterne endnu.

4 Endelig i slutningen af 2013 fik vi godkendelsen til etableringen af Molokkerne samt lukning af skakterne. Lige før julen 2013 blev Molokkerne leveret og gravet ned og det er bestyrelsens mål at vi kan tage dem i brug i slutningen af januar. Lige nu arbejder vi med en plan, der udover at integrere Molokkerne naturligt i området, også skal sikre en rimelig gåafstand fra de enkelte blokke. Ved blok 4-6 benyttes Molokkerne ved de tilhørende tørregårde ud til bagvejen. Ved blok 2 og 3 benyttes de to Molokker der ligger ved p- pladsen. Her arbejder bestyrelsen med en plan om at føre to stier fra hhv. blok 3 og blok 2 over græsarealet og ned til Molokkerne, hvor der også vil være en naturlig udgang til p-pladsen. Derudover skal der naturligvis anlægges lys ved alle Molokker. Indtil disse planer er færdige og implementeret, lægger vi et lag perlesten rundt om hver Molok, så vi kan tage dem i brug i slutningen af januar. Lige så snart vi har en dato for ibrugtagning, melder vi ud til alle beboere. Bestyrelsen ser frem til, at Molokkerne er fuldt implementeret i Nærum Park, og vi håber også at beboerne tager godt imod den nye affaldsordning. I forbindelse med arbejdet med Molokkerne besluttede vi, at vi også ville sætte nogle flere affaldsspande op i området. Med skolen som nabo oplever vi meget trafik frem og tilbage mellem skolen og tankstationerne på Skodsborgvej. Det resulterer desværre i, at en del affald bliver smidt rundt omkring i området i Nærum Park. Med opstilling af flere affaldsspande, især ved indgangene til Nærum Park fra Skodsborgvej, håber vi på at vi kan komme noget at dette affald til livs. Vaskeri Det skal ikke være nogen hemmelighed at vaskerierne altid har været bestyrelsens akilleshæl. Vores vaskefaciliteter er ikke alene uhensigtsmæssigt placeret, vi har også meget gamle maskiner som er bekostelige både i drift og vedligehold. Derudover er de fysiske rammer for vask og tørring af tøj heller ikke optimale i forhold til hygiejne og renholdelse. Bestyrelsen har ved flere lejlighed forsøgt at forbedre disse forhold, blandt andet via en undersøgelse i efteråret 2012 omkring brugen af vaskerierne, der medførte en række forbedringer i form af maling af gulv og vægge i tørrerum, samt indkøb af nyt inventar i form af nye bænke og vaskekurve. I sommeren 2013, brød vaskemaskinen i blok 3 sammen og kunne ikke repareres. Det gav bestyrelsen anledning til at lave en revurdering omkring vores maskinpark. Skulle vi ud og købe eller lease en ny industrimaskine, eller var der andre muligheder. Efter nogle sammenligninger mellem industrimaskiner og almindelige husholdningsmaskiner, kom vi frem til at husholdningsmaskinerne er langt mere energi- og vandbesparende og så er de endda billigere i anskaffelse og vedligehold. Det blev derfor besluttet at lave en forsøgsordning med indkøb af en husholdningsmaskine som erstatning for maskinen i blok 3. I stedet for møntindkast blev det besluttet at oprette en vaskeklub hvor medlemmerne betaler et fast beløb om måneden for fri vask. Ordningen har løbet i lidt over et halvt år nu, og en rundspørge blandt brugerne, viser en udbredt tilfredshed med den nye vaskeordning.

5 Bestyrelsen fremlægger derfor på årets generalforsamling, et forslag om indkøb af 1 husholdningsmaskine og 1 tørretumbler til hver af de blokke hvor der ikke allerede forefindes vaskemaskine eller tørretumblere. Samtidig foreslås det, at de gamle maskiner udskiftes med nye husholdningsmaskiner i takt med at de når det stadie hvor reparation ikke længere er muligt eller rentabelt. Det foreslås ligeledes, at vaskeklubben udvides til at omfatte hele Nærum Park, sådan at alle medlemmer betaler et fast beløb for vaske og tørrefaciliteter. Bestyrelsen ser flere fordele i dette forslag: lettere adgang til vaske og tørrefaciliter, alle kan vaske og tørre i egen blok besparelser på vedligehold, strøm og vand afskaffelse af vaskemøntordningen og viceværtens/kasserens opgave med indsamling af vaskemønter Med forslaget ligger også en plan om renovering af vaskerum samt installering af afløb, vandtilførsel og udluftning i de blokke hvor det ikke allerede forefindes i dag. Bestyrelsen har også gerne ville se nærmere på den tidsbestillingsordning som vi har i dag. Nogen steder fungerer den fint, men der er også steder, hvor der har været udfordringer, så det har været svært for bestyrelsens at finde de vises sten her. Forslag modtages gerne. Arrangementer Sommerfest Bestyrelsen har i flere omgange forsøgt at gennemføre en sommerfest, da vi tidligere har haft gode erfaring med afholdelse af en sommerfest. Desværre er interessen dalet kraftigt de sidste år, og til trods for at vi prøvede med en tilmeldingsordning sidste år, var der desværre ikke den store tilslutning. Vi synes stadig, at en sommerfest er en god måde at ryste beboerne sammen på, og ikke mindst en god lejlighed for beboerne til at møde bestyrelsen og få en uforpligtende snak. Vi har endnu ikke besluttet hvad vi gør i år, formentlig forsøger vi os med en tilmeldingsordning igen. Mere om det senere. Fastelavn Har til gengæld altid været et stort tilløbsstykke, så det holder vi fast i. I år vil vi forsøge at udvide arrangementet ved at byde på en kop varm kakao og en fastelavnsbolle i bestyrelseslokalet efter tøndeslagningen. Fastelavn er i år søndag d. 2. marts. Sæt kryds i kalenderen og hold øje med opslaget i opgangen.

6 Nærum Parks hjemmeside naerumpark.dk bliver løbende opdateret med informationer og opslag. I 2011 fik hjemmesiden et nyt udseende, og det blev bl.a. muligt at abonnere på nyheder både på mail og Twitter. Vi har også tilføjet en funktion, hvor beboerne kan udveksle informationer omkring køb og salg, og der er lagt ny information på målrettet nye beboere. Vi vil stadig tage hensyn til de beboere, der ikke benytter internettet og sørge for at vigtige informationer bliver slået op på opslagstavlerne. Derudover vil Nærum Park Nyt blive udgivet ca. hver 3. måned. Til slut vil jeg gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne at sige tak for et godt samarbejde til vores administrator Poul Turley fra advokatfirmaet Schou & Turley. Det er et privilegium at have Poul til rådighed ved stort set alle bestyrelsesmøder. Det giver Poul en større indsigt i bestyrelsens arbejde og udfordringer, og derved også en bedre mulighed for at rådgive os. Også en stor tak til revisionsfirmaet Arne Bang for at bistå os med regnskab og budgetter. Bestyrelsesarbejdet i Nærum Park varetages af en gruppe engagerede beboere, som gør et stort stykke arbejde for at sikre god trivsel og økonomi i Nærum Park. Men I kan også være med til at påvirke bestyrelsens arbejde og beslutninger ved at sende input med nye initiativer og forslag til ændringer eller forbedringer. Vi har alle et ansvar for at Nærum Park er et rart sted at bo. Bestyrelsen for ejerforeningen Nærum Park Nærum den 19. januar 2014 Kim Hansen, formand Peter Lund, næstformand Dorthe Møller, kasserer Søren Hedegaard Sørensen Bjarne Lund Olesen

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2017

Bestyrelsens Beretning 2017 Indledning Nærum Park anno 2017, vil jeg beskrive som et boligområde i god udvikling. Både bygninger og områder omkring, har i de sidste 10 år gennemgået renovering, fornyelse eller forskønnelse. Men også

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Nærum Park Nærum Park er sammensat af mange forskellige beboere med forskellige aldre, kulturer, ønsker og interesser. At bo i et fællesskab hvor man deler opgang, fællesarealer

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 Endnu et år er gået i Nærum Park og vi nærmer os den årlige generalforsamling. Med indkaldelsen til generalforsamlingen følger også bestyrelsen beretning, hvor vi kigger tilbage

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2018

Bestyrelsens Beretning 2018 Bestyrelsens Beretning 2018 Indledning Endnu et år er gået i Nærum Park og det er tid til at se tilbage på året der er gået og det er tid til at kigge frem mod de aktiviteter som kommer til at præge Nærum

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsen fik ved GF 2011 tilgang af 2 nye suppleanter, Dorthe Møller og Lise Kongsbak Poulsen. Desværre valgte Carsten Madsen og Lise Kongsbak Poulsen

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Velkomstfolder. Ejerforeningen Vendsysselgade d. 10. april 1946.

Velkomstfolder. Ejerforeningen Vendsysselgade d. 10. april 1946. Velkomstfolder Ejerforeningen Vendsysselgade 24-26 d. 10. april 1946. Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til Ejerforeningen Vendsysselgade 24-26, som har eksisteret siden d. 10. april 1946. I dette

Læs mere

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken Generalforsamling i Ejerforeningen Ringparken Dato: 23 marts 1998 Sted: Sønderborghus, Rød sal Fremmøde: 42% (32 ejere ud af 76) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens årsberetning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat generalforsamling Ejerforeningen Danaparken Torsdag d. 23. April 2015 kl. 1900

Referat generalforsamling Ejerforeningen Danaparken Torsdag d. 23. April 2015 kl. 1900 Referat generalforsamling Ejerforeningen Danaparken Torsdag d. 23. April 2015 kl. 1900 1. Valg af dirigent Carsten Hansen Carsten konstaterer der er 17 stemmeberettigede til stede. 2. Valg af referent

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Karin Clausen, Warny Munch, Thomas Worm Beate Warberg (referent) 1) Godkendelse af

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Frederiksberg, juni 2004-1. udgave Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Velkommen til Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19. Ejerforeningen udsender dette velkomstbrev for at oplyse

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 23.09.2016 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 Renovation Aalborg kommune sætter snart gang i en samlet fremtidig affaldsplan. Det vil også betyde ændringer for os. Fra november afskaffes storskrald-/haveaffaldsordningen.

Læs mere

Velkommen til E/F Grøndalsbo

Velkommen til E/F Grøndalsbo Grønd Velkommen til bo Velkommen til Grøndalsbo Bestyrelsen for ejerforeningen Grøndalsbo vil gerne byde velkommen til vores ejendom. Ejendommen er opført i 1938, og har gennemgået en stor renovering i

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 43%

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken Generalforsamling i Ejerforeningen Ringparken Dato: 24 marts 1999 Sted: Sønderborghus, Rød sal Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af tagprojekt 4. Forelæggelse og godkendelse

Læs mere

Besluttet af: Afdelingsbestyrelsen Bispeparken Den 26. januar Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Besluttet af: Afdelingsbestyrelsen Bispeparken Den 26. januar Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Besluttet af: Afdelingsbestyrelsen Bispeparken Den 26. januar 2016 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Der skal ikke herske tvivl om at afdelingsbestyrelsen respekterer de demokratiske beslutninger, som tages på vores beboermøder.

Der skal ikke herske tvivl om at afdelingsbestyrelsen respekterer de demokratiske beslutninger, som tages på vores beboermøder. Beboermødet 2011. Ekstraordinært beboermøde: På vores ekstraordinære beboermøde sagde om end et mindre flertal nej til indmeldelse i Lejernes LO og det blev besluttet at tilslutte os beboerrådgiverordningen

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden Valg af dirigent og referent 1)Bestyrelsens beretning 2)Fremlæggelse af fordelingsregnskabet 3)Vedligeholdelse af ejendommen a)bestyrelsens vedligeholdelsesplan

Læs mere

Grøn skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Grøn skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Servicekoncept I servicekonceptet beskrives, hvad der kan og skal leveres af ejendomsservice. Hver enkelt boligafdeling i fsb har sit eget servicekoncept, som indeholder en beskrivelse af den betjening,

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Belek

Ejerlejlighedsforeningen Belek Ejerlejlighedsforeningen Belek Nyhedsbrev nr. 1 Onsdag den 29. marts 2006 Kære medlemmer Der har været fuld fart på arbejdet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i februar. Bestyrelsen har

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober 2013 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Dommerparken 1-31 Servicekoncept Besluttet af bestyrelsen 2013 1 Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 30% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 29% Hovedområde

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015 Dagsorden: 1 Valg af dirigent Til dirigent valgtes Torben (nr. 118). Til referent valgtes Kristian (nr. 50) 2 Beretning fra bestyrelsen 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 24. april 2017

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 24. april 2017 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 24. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2016, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 43%

Læs mere

Afdeling Servicekoncept

Afdeling Servicekoncept Afdeling 0105 Servicekoncept Besluttet af Søren Østergaard / Henrik Tønnersen Den 21. november 2013 Hovedområde 5 Administrativt arbejde 14% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 13% Hovedområde 4

Læs mere

Beretning 2009-2010 For bestyrelsen har det været et udfordrende år. Vi startede med en bestyrelse, hvor alle medlemmer var nye, bortset fra formanden. Efter et par måneder meddelte formanden, at han af

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Studsgaarden

Andelsboligforeningen Studsgaarden Andelsboligforeningen Studsgaarden Bestyrelsens beretning 2009/2010 Som vi plejer sender vi bestyrelsens beretning ud før generalforsamlingen i stedet for at læse den højt ved generalforsamlingen så alle

Læs mere

Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00

Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00 Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens aflæggelse af

Læs mere

Formandens beretning 2017/18:

Formandens beretning 2017/18: Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet.

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. P.E. Grønnings sag 5. Budget

Læs mere

Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet, dateret

Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet, dateret Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 19. september 2011, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 36 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Claes Morsing Ove Christensen Rita Nielsen Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Torsdag d. 14. februar 2019 Kl. 18.30 Daarbak, Gugvej 120, 9210 Aalborg SØ Antal stemmeberettigede: 24 inkl. Fuldmagter Dagsorden: Valg af dirigent. Bestyrelsens

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 23. maj 2018

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 23. maj 2018 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 23. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2017, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Generalforsamling 31. marts 2011

Generalforsamling 31. marts 2011 E/F VEJLBYPARKEN BLOK C SKEJBYGÅRDSVEJ 48-62 8240 RISSKOV CVR- nr. 30 77 10 36 Generalforsamling 31. marts 2011 inkl. ÅRSBERETNING OG REGNSKAB 2010 BUDGET 2011 Side 1 af 7 Risskov den 19.03.2011 Reg. nr.:

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Referat fra bestyrelsesmøde den 10.02.2016 kl. 19:30 hos JBK Dato: Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Tomas Klement (TK), Jørn Christensen

Læs mere

Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt

Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt affaldssystem Forslag til afdelingsmøde i Voldparken den

Læs mere

Beboermøde Afdeling 2

Beboermøde Afdeling 2 Beboermøde Afdeling 2 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Formandsberetning 2000

Formandsberetning 2000 Formandsberetning 2000 Det blev et år, hvor vi kom skævt fra starten med det samme. Vi lagde ud med en kæmpe reparation af taget efter stormen den 3. december 1999. Vi kom til at reparere taget for kr.

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

BESTYRELSENS PÅTEGNING. Saldo 1. Januar 1999 559.788 Årets overskud 36.976 Saldo 31. December 1999 596.764

BESTYRELSENS PÅTEGNING. Saldo 1. Januar 1999 559.788 Årets overskud 36.976 Saldo 31. December 1999 596.764 BESTYRELSENS PÅTEGNING Årets overskud kr. 36.976 foreslåes overført til den disponible egenkapital. 1 Disponibel egenkapital: Saldo 1. Januar 1999 559.788 Årets overskud 36.976 Saldo 31. December 1999

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til Kassererberetning for regnskabsåret 01.06.2012 til 31.05.2013 Regnskab og budget. Året 2012/2013 sluttede med et overskud på kr. 250.153,-hvilket er kr. 200.153,-mere end budgetteret. Af store poster kan

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Allé den 27. marts 2019 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i kantinen hos Spar Nord, Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg.

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42 9. april 2012 Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012 Ejerforeningen Marstalsgade 42 Sted: Marstalsgade 42, 2100 København Ø - hos Pia Rothe i nr. 2.tv. Dato: Den 29. marts 2012 fra kl. 19:30 Deltagere:

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Afdelingens økonomi Er det nødvendigt for jer at vide, hvordan ejendommens økonomi hænger sammen? Det korte svar er ja. Eftersom det er jeres pligt at sørge

Læs mere

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag ADMINISTRATION AF EJERFORENINGER Mere end bare et administrationsselskab "Vi gør en dyd ud af personlig og professionel service, gennemsigtighed og proaktivitet."

Læs mere

Ejerforeningen Vejlbyparken Blok B Skejbygårdsvej 32 46, 8240 Risskov kontakt:

Ejerforeningen Vejlbyparken Blok B Skejbygårdsvej 32 46, 8240 Risskov   kontakt: REFERAT Bestyrelsesmøde 15. april 2015 Tilstede: David Jensen (DJ) Formand Aase Rafn (AR) Næstformand Erik S. Jensen (ES) Bestyrelsesmedlem Charli W. Jørgensen (CJ) Bestyrelsesmedlem Rune von der Lippe

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS A/B HAFNIAHUS Formanden 20. oktober 2016. BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS 2015-2016 Indledning: Selv om bestyrelsen - og ikke mindst vores ejendomsinspektør Flemming Korp Hansen - har haft nok at se til i

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013. 41 fremmødte

Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013. 41 fremmødte Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013 41 fremmødte 1. Valg af dirigent K140. Vælges enstemmigt Dirigenten takker for valget og konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm April 2017

Grundejerforeningen Ketteholm   April 2017 Referat af s ordinære generalforsamling, der blev afholdt tirsdag den 21. marts 2017 kl. 19:00 i Storrummet på Gungehusskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

12. Udskiftning af lyskilder og vedligeholdelse af øvrige tekniske installationer

12. Udskiftning af lyskilder og vedligeholdelse af øvrige tekniske installationer Bestyrelsen byder nye medlemmer af Ejerforeningen BSV 77-79 velkommen. I dette notat har bestyrelsen samlet nogle relevante praktiske oplysninger. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Historisk baggrund. Fordelingstal. Der findes i alt 30 lejligheder og 2 kælderrum, der med deres respektive fordelingstal fordeler sig således

Historisk baggrund. Fordelingstal. Der findes i alt 30 lejligheder og 2 kælderrum, der med deres respektive fordelingstal fordeler sig således BEBOERVEJLEDNING Opdateret 16.10.2010 FOR EJERFORENINGEN SKOVVANGSVEJ 22-26 Historisk baggrund Ejendommen Skovvangsvej 22-26 blev bygget I 1954 af A/S af 7. december ved Frede Andersen, Risskov, som i

Læs mere