Beretning Kartoffelprisen Danmarks Kartoffelråd og Dalum UddannelsesCenter nu Kold college

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Kartoffelprisen 2008. Danmarks Kartoffelråd og Dalum UddannelsesCenter nu Kold college"

Transkript

1 Beretning Kartoffelprisen 2008 Danmarks Kartoffelråd og Dalum UddannelsesCenter nu Kold college

2 1. Projektets titel: Kartoffelprisen Projektansvarlige og deltagere: Projektdeltagere er Dalum UddannelsesCenter (nu Kold college) og Danmarks Kartoffelråd. Projektansvarlig er Danmarks Kartoffelråd v. Lone Nauerby. Det skal bemærkes at Kold college i 2008 har overtaget sekretariatsfunktionen for Danmarks Kartoffelråd fra Nordfyns Kommune. 3. Resume: Konkurrencen om årets kartoffelpris blev afholdt d. 12. Oktober 2008 på Dalum UddannelsesCenter. Ud fra de indsendte kartoffel-opskrifter med foto udvalgte dommerpanelet ti professionelle danske kokke til at deltage i finalen. Hver deltager tilberedte en menu på tre retter, hvor kartoffel skulle have en fremtrædende plads i hver ret. Udover 1.2. og 3. pladser for de samlede menuer, blev der også uddelt præmier for bedste forret, bedste hovedret og bedste dessert. Deltagerne præsenterede 10 fantastisk velkomponerede menuer, der viste, at det faglige og kreative niveau for konkurrencen igen i 2008 var meget højt. Kartoflen var for alvor i centrum i alle retter - og det er tydeligt, at de unge kokkes fokus på det nordiske køkken giver grobund for fornyet interesse for kartoflens mange varianter (sorter) og anvendelsesmuligheder. 4. Projektets forløb: Konkurrencen er gennemført 7 gange tidligere i perioden fra I 2008 blev konkurrencen gennemført efter nogenlunde samme koncept som tidligere. Formålet med afholdelse af konkurrencen er at sætte fokus på kartoflens anvendelsesmuligheder inden for gastronomien. Den skal stimulere interessen for kartofler og dermed være med til at fremme forbruget. Konkurrencen får hvert år stor opmærksomhed i medierne, og derved formidles budskabet om kartoflens mange anvendelsesmuligheder videre - også til den almindelige forbruger. Kartoffelprisen er som kokkekonkurrence enestående i sin art med et meget højt professionelt niveau - garanteret af professionelle dommere. Dermed er Kartoffelprisen på vej til at blive én af de mest prestigefyldte konkurrencer i branchen. 4.1.Forberedelse til konkurrencen: Styregruppen (se ansøgningen) planlagde på en række møder konkurrencen og udarbejdede drejebog for dens forløb.

3 Datoen for afholdelse af konkurrencen blev sat til d. 12. Oktober I starten af juli blev der udsendt invitation til- og betingelser for at deltage i konkurrencen direkte til landets førende restauranter. (Se bilag 1 og 2). De der ønskede at deltage skulle indsende opskrifter og foto i 4. eksemplarer senest d. 25. August Styregruppen udvalgte dommere og lægdommere til konkurrencen. Dommer-panelet var: Hans Beck Thomsen (overdommer), indehaver af Henne Kirkeby Kro Rasmus Grønbech, tidligere medejer af Restaurant Premisse René Redzepi, køkkenchef og medejer af Restaurant Noma Kasper Winding (lægdommer): musiker Morten Vilsbæk (lægdommer): journalist, madanmelder og vinskribent v. Fyens Stifttidende. På baggrund af de indsendte opskrifter med foto udvalgte dommerpanelet 10 kokke til at deltage i finalen. De udvalgte finaledeltagere i 2008 var: Michael Pedersen - Restaurant Glashuset Chris Ladegaard Jensen - Hotel Britania Tommy Friis - Molskroen Nina Bundgaard Christensen Anders Rex - Ruths Hotel Kasper Tind Hasse - Faldsled Kro Rasmus Klitgaard Nielsen - Nordisk Spisehus Claus Jørgensen - Restaurant Ti Trin Ned Mette Hvarre Gassner - Restaurant Ti Trin Ned Allan Poulsen - Hotel Strandgaarden Læsø 1 måned før konkurrencen blev finalereglerne sendt til de udvalgte deltagere- og der blev udsendt invitation til at deltage som tilskuer til konkurrencen til en stor udvalgt kreds af fagligt engagerede (se bilag 3). Det faglige personale på Dalum UddannelsesCenter planlagde, hvilke råvarer deltagerne skulle have stillet til rådighed, personale til hjælp i køkkenet m.v.

4 4.2. Forløb af konkurrence-dagen d. 12. Oktober 2008: Til konkurrencedagen blev der oprettet et sekretariat, der holdt regnskab med deltagernes point og konkurrencens afvikling. Dommerne fik udleveret en mappe med bedømmelsesskemaer, finaleregler og dagens program. For at publikum kunne følge konkurrencen blev programmet for dagen også lagt frem og hængt op rundt omkring på skolen (se bilag 4.B). Der blev udarbejdet og ophængt plakater med navn og beskrivelse af de 12 forskellige anvendte kartoffelsorter (bilag 5). Da konkurrencen tiltrækker en del presse, blev der desuden udarbejdet en pressemappe med alle presserelevante oplysninger som fx deltagernes navne, hvilke retter de fremstiller, finaleregler, lidt personlig info om deltagerne i dommerpanelet m.v. (se program fra pressemappen i bilag 4.A) Umiddelbart inden konkurrencens start fik deltagerne udleveret en kurv med råvarer, som skulle indgå i menuen. Kokkene vidste således ikke på forhånd, hvilke råvarer de skulle tilberede deres retter af. Udover 12 forskellige sorter kartofler indeholdt kurven pighvar, agerhøne og æbler. Deltagerne havde i alt 6 timer til at fremstille en menu bestående af forret, hovedret og dessert og hvor kartoflen skulle have en fremtrædende plads i hver ret. Hver deltager havde lov til at medbringe en hjælper. Medens kokkene arbejde havde publikum mulighed for at følge dem og deres hjælpere, idet der var adgang til køkkenerne. Ligeledes var der mulighed for, ved selvsyn at vurdere de fremstillede retter, da disse blev stillet til skue i skolens restaurant, hvor dommervoteringen også foregik. Retterne blev bedømt på smag, udseende, harmoni, nyhedsværdi - og om der var en helhed i menuens tre retter. Der blev fremstillet 10 fantastisk velkomponerede menuer, der viste at niveauet for konkurrencen igen i 2008 var meget højt. Resultatet af konkurrencen: Vinder af Kartoffelprisen 2008 blev Mette Hvarre Gassner, Restaurant Ti Trin Ned.

5 Mette Hvarre Gassner s vinder-menu: Forret: Sur sødt salt bitter. Eddikeselleri pighvar bouillon af Royalskræller Hovedret: Agerhøne i efterårslandskab af røde og gule vandelkartofler, rødbede og sort pebersauce Dessert: Brunet smørparfait og tørret Folva jordskokkage, syrligt æble og en duft af rosmarin Vinder af Kartoffelprisen Mette Hvarre Gassner 2. pladsen gik til Allan Poulsen, Hotel Strandgaarden Læsø 3. pladsen gik til Tommy Friis, Molskroen Herudover var der også præmier for bedste forret, bedste hovedret og bedste dessert. De tre vindere blev her: Bedste forret: Ninna Bundgaard Christensen med; Kold kartoffelsalat med letsaltet pigvar og crudité Bedste hovedret: Mette Hvarre Gassner med Agerhøne i efterårslandskab af røde og gule vandelkartofler, rødbede og sort pebersauce Bedste dessert: Kasper Tind Hasse med Kartoffelsnitte (Royal), salt karamel, æblemos og kartoffel iscreme De blev præmieret med blomster og flotte pengepræmier - se program for uddeling af Kartoffelprisen i bilag 6. Rådmand Anker Boye, Odense overrakte diplom til vinderen og takkede på Danmarks Kartoffelråds vegne. Efter præmieoverrækkelsen bød Dalum UddannelsesCenter konkurrencens deltagere, dommere og publikum på buffet.

6 5. Offentliggørelse: Der er blevet sendt invitationer til at deltage i konkurrencen som brev direkte til alle landets restauranter. Arrangementet er blevet annonceret i magasinet Smag og Behag Der er udsendt pressemeddelelser både før og efter konkurrencen (bilag 7 og 8) Herudover er der løbende blevet lagt informationer om konkurrencen på Kold colleges hjemmeside se - og de samme informationer bliver lagt på Danmarks Kartoffelråds hjemmeside. Rådets gamle hjemmeside ( som Landbrugsraadet administrerer er imidlertid under overflytning til ny hjemmeside ( under Kold college s administration - i forbindelse med at Kartoffelrådets sekretariatet er flyttet til Kold college. Når den nye hjemmeside er klar vil også informationer om Kartoffelprisen 2008 bliver lagt på siden. 6. Resultat/Konklusioner: I konkurrencen om kartoffelprisen 2008 blev der fremstillet 10 fantastisk velkomponerede menuer, der viste, at det faglige- og kreative niveau for konkurrencen igen i 2008 var meget højt. Kartoflen var for alvor i centrum i alle retter - og det er tydeligt, at de unge kokkes fokus på det nordiske køkken giver grobund for fornyet interesse for kartoflens mange varianter (sorter) og anvendelsesmuligheder. Udover konkurrencens deltagere tiltrak konkurrencen igen i år et talstærkt, fagligt engageret publikum som også gav udtryk for, at de få et udbytte i form af fokus på mangfoldigheden af kartoffel-sorter og deres brede anvendelsesmuligheder.

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2015

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2015 5. februar 2016 Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2015 Danmarks Kartoffelråd og Kold College Forfatter: Linda Bøgelund Indhold Afrapportering af: Kartoffelprisen/Kartoffelfestival.

Læs mere

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016 Marts 2017 Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016 Danmarks Kartoffelråd og Kold College Forfatter: Linda Elling Indhold Afrapportering af: Kartoffelprisen/Kartoffelfestival. 3

Læs mere

Ca. 3 uger inden konkurrencen afvikles udsendes der invitation til at deltage som tilskuer, til en stor udvalgt personkreds.

Ca. 3 uger inden konkurrencen afvikles udsendes der invitation til at deltage som tilskuer, til en stor udvalgt personkreds. Titel Årets Kartoffelpris 2006 Projektansvarlig og deltagere Dalum UddannelsesCenter Danmarks Kartoffel Råd Forberedelser til konkurrencen I starten af august sendes invitation til restauranterne om at

Læs mere

Kartoffelfestival. med Kokkekonkurrence om Kartoffelprisen. På Kold College 28. oktober 2012

Kartoffelfestival. med Kokkekonkurrence om Kartoffelprisen. På Kold College 28. oktober 2012 Kartoffelfestival med Kokkekonkurrence om Kartoffelprisen På Kold College 28. oktober 2012 Formålet med Kartoffel-festivalen Sætte fokus på de danske kartofler og fremme klimavenlige produkter Øge kendskabet

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE 25 års jubilæum Søndag den 6. marts 2016, Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2016 Søndag den 6. marts 2016 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske

Læs mere

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning 2019 ÅRETS KOK Danmarksmesterskabet for professionelle kokke HORESTA og 3F Messecenter Herning Lørdag den 2. februar 2019 www.åretskok.dk facebook.com/gastrofighters ÅRETS KOK Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning 2020 ÅRETS KOK Danmarksmesterskabet for professionelle kokke HORESTA og 3F Messecenter Herning Søndag den 22. marts 2020 www.åretskok.dk facebook.com/gastrofighters ÅRETS KOK Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

DANMARKS KOKKE & TJENERE FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABERNE. Søndag den 18. marts 2012, Messecenter Herning

DANMARKS KOKKE & TJENERE FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABERNE. Søndag den 18. marts 2012, Messecenter Herning DANMARKS MESTER SKABERNE FOR PROFES SIONELLE KOKKE & TJENERE 2012 Søndag den 18. marts 2012, Messecenter Herning De sidste 10 års vindere af Årets Kok 2011 Mette Hvarre Gassner 2006 Thorsten J. Schmidt

Læs mere

Kartoffelprisen. - en konkurrence for feinsmeckere. Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Kartoffelprisen. - en konkurrence for feinsmeckere. Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Kartoffelprisen - en konkurrence for feinsmeckere Minutplan for H.K.H. Prins Joachims besøg Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Kl. 15.45 - Prinsen skal ankomme

Læs mere

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES SKABERNE MESTER. Tirsdag den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES SKABERNE MESTER. Tirsdag den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København DANMARKS MESTER SKABERNE FOR PROFES SIONELLE Tirsdag den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København KOKKE 2017 Velkommen til Årets Kok 2017 Tirsdag den 21. marts 2017, Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABET. Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABET. Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning DANMARKS MESTER SKABET FOR PROFES SIONELLE KOKKE 2018 Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2018 Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE. Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE. Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2014 Søndag den 16. marts 2014 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Internationale Michelin-kokke gæster Danmark for at deltage i den uofficielle kokkelandskamp The Native Cooking Award 2013

Internationale Michelin-kokke gæster Danmark for at deltage i den uofficielle kokkelandskamp The Native Cooking Award 2013 PRESSEMEDDELELSE JUNI 2013. Internationale Michelin-kokke gæster Danmark for at deltage i den uofficielle kokkelandskamp The Native Cooking Award 2013 Den 31. august og 1. september forvandler internationale

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Restaurantprojekt med AgroTech

Restaurantprojekt med AgroTech T A N G & G O U R M E T Restaurantprojekt med AgroTech 4 Kenneth Hansen Svinkløv Badehotel _ Fjerritslev 6 Thomas Pasfall Restaurant Pasfall _ Odense 8 Morten Frølich Rastad Restaurant Fru Larsen _ Bjerringbro

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010 Kære Sherryvenner Vi har i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2010 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler gerne vil være med.

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2012 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed

Læs mere

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016 Danmarks Kartoffel Råd Formand: Britta Schall Holberg Protektor: H.K.H. Prins Joachim Æresmedlem: Fødevareminister Esben Lunde Larsen 1. marts 2017 Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd

Læs mere

INVITATION. Nordjysk Mesterskab for kokke- og tjenerelever 2019

INVITATION. Nordjysk Mesterskab for kokke- og tjenerelever 2019 INVITATION Nordjysk Mesterskab for kokke- og tjenerelever 2019 TECHCOLLEGE, EUC Nord og Køkkenchefernes Forening byder velkommen til en udfordrende konkurrence for Nordjyllands dygtigste kokke- og tjenerelever.

Læs mere

ÅRETS TJENER. for professionelle tjenere. HORESTA og 3F. Messecenter Herning

ÅRETS TJENER. for professionelle tjenere. HORESTA og 3F. Messecenter Herning ÅRETS TJENER 2019 Danmarksmesterskabet for professionelle tjenere HORESTA og 3F Messecenter Herning Lørdag den 2. februar 2019 www.åretstjener.dk facebook.com/gastrofighters ÅRETS TJENER Deltagere: Alle

Læs mere

SMAG PÅ KUNSTEN - program lørdag 10.30-10.45 10.00-17.00. Pasted Graphic.pict. Åbning af Nordisk madfestival 'Smag på Kunsten'.

SMAG PÅ KUNSTEN - program lørdag 10.30-10.45 10.00-17.00. Pasted Graphic.pict. Åbning af Nordisk madfestival 'Smag på Kunsten'. Pasted Graphic.pict program lørdag SMAG PÅ KUNSTEN - 10.30-10.45 Åbning af Nordisk madfestival 'Smag på Kunsten'. 10.00-17.00 GastronomiskCafé I Art Café forenes det bedste fra kunstnerverdenen og gastronomien

Læs mere

Månedens smag: Juni af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: Juni af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: Juni af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Nye danske kartofler Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke

Læs mere

Hillerødmesterskaber i madkundskab 2014

Hillerødmesterskaber i madkundskab 2014 Hillerødmesterskaber i madkundskab 2014 Kreativitet og konkurrence i samarbejde med Kokkeskolen Nordsjælland Lærervejledning 1 Indhold Hvad er Hillerødmesterskaber i madkundskab?... 3 Materialet til Hillerødmesterskaberne

Læs mere

Om Æblet. Hjemkundskabslærernes Dag 2012 Fokus på nordisk mad og DM i Hjemkundskab

Om Æblet. Hjemkundskabslærernes Dag 2012 Fokus på nordisk mad og DM i Hjemkundskab Om Æblet Hjemkundskabslærernes Dag 2012 Fokus på nordisk mad og DM i Hjemkundskab Kursusmappe Odense 2012 Program Odense Tirsdag d. 28 august 2012 Kl. 9.00 9.10 Velkomst & kaffe Kl. 9.30 10.15 Ronny Isvik,

Læs mere

Månedens Smag: Oktober

Månedens Smag: Oktober Månedens Smag: Oktober af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Æblet Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING NÅR ÉN RÅVARE 1 GØR ALT MULIGT 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING HEL KYLLING 1100 G VARE NR. 1001111 1200 G VARE NR. 1001131 1300 G VARE NR. 1001151 1400 G VARE NR. 1001171 Euro Poultry tog ud i det ganske

Læs mere

ARRANGEMENTER. med bl.a. Wassim Hallal, Palle Sørensen, Thomas Pasfall og Rasmus Kjær Program 2013 (januar-marts)

ARRANGEMENTER. med bl.a. Wassim Hallal, Palle Sørensen, Thomas Pasfall og Rasmus Kjær Program 2013 (januar-marts) ARRANGEMENTER med bl.a. Wassim Hallal, Palle Sørensen, Thomas Pasfall og Rasmus Kjær Program 2013 (januar-marts) SPÆNDENDE TAPAS-RETTER - både til buffet og portionsanretning Tapas med Rasmus Kjær i København

Læs mere

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1 Virksomheden kan står over for udfordringer der skal løses, ved at I arbejder sammen opnås bedre resultater, udvikle virksomheds medarbejder på teambuilding kursus på Marketenderiet med Lantz. Teambuildings

Læs mere

Smagens Dag Smagens Kemi. Workshop 1: Oplev de fem grundsmage. Smag på sukker, citronsaft, salt, rucola og løvstikke.

Smagens Dag Smagens Kemi. Workshop 1: Oplev de fem grundsmage. Smag på sukker, citronsaft, salt, rucola og løvstikke. Smagens Dag 2008 Smagens Kemi Intro På Smagens Dag skal du træne din smagssans. Du smager med tungen og i mundhulen, hvor der sidder sanseceller, der kan registrere de fem grundsmage: Sødt, surt, salt,

Læs mere

DANMARKS KOKKE 2011 FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABERNE. Lørdag den 26. februar 2011, Bella Center København

DANMARKS KOKKE 2011 FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABERNE. Lørdag den 26. februar 2011, Bella Center København MESTER SKABERNE FOR PROFES SIONELLE DANMARKS KOKKE 2011 Lørdag den 26. februar 2011, Bella Center København Årets Kok 2011 I 2011 er det 20. gang at Årets Kok kåres og i dette jubilæumsår bliver konkurrencen

Læs mere

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013 World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013 KATEGORIER VED DM I GRILL 2013 Spareribs Kylling Seafood Okse Smagen af Fyn blindbox Svine nakkefilet (low&slow) Brød på grill (Frivillig) BBQ Sauce

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.01 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.02 Et hold består af maksimum

Læs mere

ÅRSMØDE PÅ EGESKOV 2013. Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl)

ÅRSMØDE PÅ EGESKOV 2013. Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl) Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl) Kartoffel-årsmøde på Egeskov 09-01-2013 14:20:00 Anders Kurt Simonsen Der skal blandt andet findes en ny kartoffelambassadør

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

BagerNYT EXTRA November

BagerNYT EXTRA November November 2014 I denne speciel udgave af BagerNYT handler det udelukkende om BagerGruppens Generalforsamling i mandags den 17/11. Der vil forekomme et kort resume af selve forsamlingen og de vedtagelser

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Program. April, maj og juni Arrangementer

Program. April, maj og juni Arrangementer Program April, maj og juni 2012 Arrangementer Få gode ideer til ny tilberedning og servering af påskelammet Prøv noget nyt! Påskelam v/årets kok 2010 Tommy Friis og Rasmus Vingaard Larsen Tommy Friis er

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2015 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Da Vinci-konkurrencen Da Vinci er for elever på HTX, STX, EUX eller EUD, som f.eks. har undervisning i teknologi, naturvidenskabelige fag

Læs mere

Et prestigefyldt verdensmesterskab for deltagere med kreative chokoladeevner! World Chocolate Masters

Et prestigefyldt verdensmesterskab for deltagere med kreative chokoladeevner! World Chocolate Masters 1. Præsentation Et prestigefyldt verdensmesterskab for deltagere med kreative chokoladeevner! Uanset om du er chocolatier eller konditor, og du har nogle brillante ideer til chokolade, får du nu en enestående

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Restaurant STUD!O. Nytårsmenu

Restaurant STUD!O. Nytårsmenu Restaurant STUD!O Nytårsmenu Godt nytår! Tak fordi I har valgt vores menu til jeres nytårsmiddag. I finder her en vejledning til hvordan, I tilbereder og anretter jeres 4-retters middag. Menu Tapioka chips

Læs mere

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Gulerod Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Drejebog for strandsafari

Drejebog for strandsafari Drejebog for strandsafari Fase Fase 0/5 0/5 Her tegner I de overordnede linjer for jeres strandsafari og deler projektets opgaver imellem jer i styregruppen. Tips & tricks Formål Skriv, med jeres egne

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

Mikkel og Mads Marschall

Mikkel og Mads Marschall Mikkel og Mads Marschall MADS MARSCHALL MIKKEL MARSCHALL Ejer og medstifter af Sol over Gudhjem Bestyrelsesmedlem i foreningen Folkemødet Ejer og medstifter af Sol over Gudhjem Generalsekretær Bocuse d'or

Læs mere

Hold din næste fest på Haraldskær

Hold din næste fest på Haraldskær Hold din næste fest på Haraldskær Hos os er stemning og gastronomi i højsædet Fest på herregården midt i den frodige Vejle Ådal Haraldskær byder dig velkommen i smukke historiske omgivelser, tæt på naturen

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Ansvarligt medlem:

PROJEKTBESKRIVELSE. Ansvarligt medlem: PROJEKTBESKRIVELSE Navn på projektet: Shawarmamesterskabet på Nørrebrogade Ansvarligt medlem: Deltagere fra arbejdsgruppen: Mette Mette og Thomas løbende sparring med Andreas og Maja EVT EB arbejdsgruppen

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.1 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.2 Et hold består af maksimum 4

Læs mere

ARRANGEMENTER. med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår)

ARRANGEMENTER. med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår) ARRANGEMENTER med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår) KOKKESKOLE - bliv inspireret og få små brugbare fif Deltag selv i tilberedningen af forskellige retter ved

Læs mere

Arbejdsform: Teoretisk og praktisk undervisning, kombineret med gruppe og individuelt-arbejde

Arbejdsform: Teoretisk og praktisk undervisning, kombineret med gruppe og individuelt-arbejde MAD SU på Om Kurset Formål Formålet med kurset er at give den studerende mulighed for at tilegne sig evner indenfor madlavning på højt gastronomisk niveau. I dette ligger en holistisk tilgang til måltidet,

Læs mere

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Vinum Bonum har fået Christian Aarø Mortensen, restauratør og to gange dansk og en gang nordisk sommelier mester, til at vurdere nogle af Weingut Bickel-Stumps vine.

Læs mere

Smagen af god sommer.

Smagen af god sommer. Nyhedsbrev Nr.27/ august/september 2014. Smagen af god sommer. Efter en fantastisk sommer, som vi alle har nydt, glæder vi os over, at de sidste afgrøder nu ved at være kommet i hus. Kvaliteten i år har

Læs mere

KONKURRENCE HÅNDBOGEN

KONKURRENCE HÅNDBOGEN KONKURRENCE HÅNDBOGEN Nordic Pitmaster Challenge 2014 Konkurrence håndbogen... 3 Velkommen... 3 Introduktion til Nordic Pitmaster Challenge... 3 Hvad er en Pitmaster... 3 Hvem kan deltage... 4 Praktisk

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

SAMSØ FØDEVARENETVÆRK ARRANGEMENTSPROGRAM FORÅR 2015

SAMSØ FØDEVARENETVÆRK ARRANGEMENTSPROGRAM FORÅR 2015 ARRANGEMENTSPROGRAM FORÅR 2015 FORÅR 2015 ONSDAG D. 4. FEBRUAR KL. 16.00 20.00 (CA) SAMSØ FRA JORD TIL BORD, EDDIKEFREMSTILLING OG ANVENDELSESMULIGHEDER - WORKSHOP MANDAG D. 23. TORSDAG. D. 26. FEBRUAR

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2014 Mandag den 5.maj 2014 kl. 19.00 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde d. 22. feb 2019

Referat - bestyrelsesmøde d. 22. feb 2019 Referat - bestyrelsesmøde d. 22. feb 2019 Til stede: Mir, Henrik, Dorte, Merete, Jacob, Gunvor 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat Godkendt med følgende bemærkninger til 3j: Udsendelse

Læs mere

Med meget godt i vente.

Med meget godt i vente. Nyhedsbrev Nr.30/ juni 2015. Med meget godt i vente. Sommeren er landet og på Knuthenlund betyder det travlhed. Med sommeren kommer ikke kun høsten men også mange spændende aktiviteter i gårdbutikken.

Læs mere

KØBENHAVNS MADSERVICE GOD SMAG HVER DAG

KØBENHAVNS MADSERVICE GOD SMAG HVER DAG KØBENHAVNS MADSERVICE GOD SMAG HVER DAG Dejlig mad giver glæde VELKOMMEN TIL KØBENHAVNS MADSERVICE Vi giver dig den gode smag af det sunde hjemmelavede måltid bragt direkte hjem til dig. Vores menuer er

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

En velanset verdensomspændende konkurrence, som udfordrer din kreativitet med chokolade! World Chocolate Masters

En velanset verdensomspændende konkurrence, som udfordrer din kreativitet med chokolade! World Chocolate Masters Præsentation af World Chocolate Masters 2008 En velanset verdensomspændende konkurrence, som udfordrer din kreativitet med chokolade! Hvis du har gode idéer til chokolade, hvad enten du er chocolatier

Læs mere

Månedens Smag: December

Månedens Smag: December Månedens Smag: December af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Grønkål Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk B Lunch Selskab /kun i weekender fra kl. 1100 el. 1200 & buffet i Restauranten Inkl. eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Croissanter & wienerbrød Dansk

Læs mere

Vildt Gastronom i. Vildtet. Danskerne er optagede af at spise bedre, lokal, bæredygtig

Vildt Gastronom i. Vildtet. Danskerne er optagede af at spise bedre, lokal, bæredygtig Vildt Gastronom i Vildtet Danskerne er optagede af at spise bedre, lokal, bæredygtig Danmark er begunstiget af at have sublime naturområder og sæsonfrisk mad. Vildt er netop både bæredytigt, lokalt overalt,

Læs mere

Selskabskort Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference / Sdr. Ommevej 4 / 6933 Herning T / / sinatur.

Selskabskort Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference / Sdr. Ommevej 4 / 6933 Herning T / / sinatur. Selskabskort 2019 Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen til et åndehul på den Jyske hede. Vores kokke frister med smagfulde retter, tilberedt af årstidens friske og økologiske råvarer.

Læs mere

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Det Nordiske Køkken Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Kære patient Nordisk menu I Det Nordiske Køkken på Herlev Hospital ønsker vi at servere velsmagende mad for vores gæster,

Læs mere

MARIBO SKAKKLUB 100 ÅR

MARIBO SKAKKLUB 100 ÅR MARIBO SKAKKLUB 100 ÅR HURTIGSKAKTURNERING 25. JUNI, 2011 I anledning af at Maribo Skakklub i år fylder 100 år afholder vi den 25. Juni 2011 en hurtigskakturnering på Torvet i midten af Maribo. Vi har

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Nye traditioner på Hotel Saxkjøbing

Nye traditioner på Hotel Saxkjøbing Nye traditioner på Hotel Saxkjøbing Onsdag d. 27. februar slog Hotel Saxkjøbing dørene op igen, og vi har glædet os til at byde jer velkommen, endda med nogle spændende tiltag, som betyder der nu er åbent

Læs mere

Blindsmagsprøvning af ufiltrerede æblejuicer/moster. Dommerpanel: 13 studerende fra Århus, i alderen 20-26 år Dato for smagning: 11.

Blindsmagsprøvning af ufiltrerede æblejuicer/moster. Dommerpanel: 13 studerende fra Århus, i alderen 20-26 år Dato for smagning: 11. 20. april 2009 Blindsmagsprøvning af ufiltrerede æblejuicer/moster. Dommerpanel: 13 studerende fra Århus, i alderen 20-26 år Dato for smagning: 11. april 2009 Testede produkter: Cirli Æblemost Cox Æblemost

Læs mere

Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Tomat Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2014

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2014 World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2014 KATEGORIER VED DM I GRILL 2014 Spareribs Kylling Okse Svine nakkefilet Seafood Blindbox (ukendt indhold) Hemmelig kategori #1 - Burgermenu (frivillig)

Læs mere

Forløb: Smagen af løg Aktivitet: Hvad ved vi om løg? Fag: Madkundskab Klassetrin: Mellemtrin, Udskoling Side: 1/20. Hvad ved vi om løg?

Forløb: Smagen af løg Aktivitet: Hvad ved vi om løg? Fag: Madkundskab Klassetrin: Mellemtrin, Udskoling Side: 1/20. Hvad ved vi om løg? Side: 1/20 Hvad ved vi om løg? Forfattere: Martha Freja Andreassen, Rasmus Petersen Redaktør: Cathrine Terkelsen Info: Undervisningsforløbet er udviklet af Martha Freja Andreassen & Rasmus Petersen, lærerstuderende

Læs mere

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Company Programme. Retningslinjer for konkurrencen. - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab

Company Programme. Retningslinjer for konkurrencen. - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab Company Programme - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab Retningslinjer for konkurrencen Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise Ejlskovsgade 3D 5000 Odense C www.ffe-ye.dk Company Programme -

Læs mere

Smagen i centrum. Inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen. Nr. 45874. Udviklet af: INSPIRATIONSMATERIALE: 45 874 Smagen i centrum

Smagen i centrum. Inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen. Nr. 45874. Udviklet af: INSPIRATIONSMATERIALE: 45 874 Smagen i centrum Inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen Nr. 45874 Smagen i centrum Udviklet af: Rasmus Gøtsche Københavns Madhus Jonn Vinther Martinsen og Mariann Præstegaard Hotel- og Restaurantskolen Oktober

Læs mere

Afrapportering til Kartoffelafgiftsfonden af Brug Knolden 2009/2010

Afrapportering til Kartoffelafgiftsfonden af Brug Knolden 2009/2010 Afrapportering til Kartoffelafgiftsfonden af Brug Knolden 2009/2010 Titel Brug Knolden generisk markedsføring af kartofler Projektansvarlig og deltagere Projektleder Lene Toft Johansen, Projekt- og Udviklingskonsulenterne,

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Mad der smager af meget mere

Mad der smager af meget mere Din lokale madleverandør Mad der smager af meget mere Se mere på www.fælleskøkkenet.dk Fælleskøkkenet er en aktiv medspiller i lokalsamfundet som en god arbejdsplads, og fordi vi støtter initiativer, der

Læs mere

Store smagedag på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Store smagedag på Kalø Økologisk Landbrugsskole StoresmagedagpåKaløØkologiskLandbrugsskole Onsdagd.18.septembertroppedealleeleverneopi Laden,someretstortmødelokale, ogsattesigigrupper Dehavdealleredeommandagenmeldtudom,deønskedeatlavegrønt,fugl,fisk,griseller

Læs mere

Selskabskort Indsæt billed

Selskabskort Indsæt billed Indsæt billed Selskabskort 2018 Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen i smukke historiske omgivelser, tæt på naturen og med stor fokus på stemning og atmosfære. Vores restaurant og

Læs mere

Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri.

Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri. Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri. Om deltagelse: a) Den der anbefales af en magisk forening i Danmark (eller har fået en direkte invitation) kan deltage i Danske Mesterskaber i Trylleri (DM). b)

Læs mere

Om Æblet. Hjemkundskabslærernes Dag 2012 Fokus på nordisk mad og DM i Hjemkundskab

Om Æblet. Hjemkundskabslærernes Dag 2012 Fokus på nordisk mad og DM i Hjemkundskab Om Æblet Hjemkundskabslærernes Dag 2012 Fokus på nordisk mad og DM i Hjemkundskab Kursusmappe København 2012 Program København Onsdag d. 22 august 2012 Kl. 9.00-9.20 Helle Brønnum Carlsen og Anna-Lise

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013 Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

Madens historier. Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER

Madens historier. Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER Madens historier Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER Frugter og grønsager Ruth og Rasmus er på besøg hos Ruths mormor. De sidder i haven og spiser rugbrødsmadder. Ruths mormor serverer

Læs mere

NYMINDEGAB KRO SELSKABER

NYMINDEGAB KRO SELSKABER NYMINDEGAB KRO SELSKABER Hos os er der højt til himlen og langt til horisonten I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuance, og her indrammer

Læs mere

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 DM De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 TEMA: Picknick Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge,

Læs mere

Sylvester Andersen. Spiselige blomster. muusmann FORLAG

Sylvester Andersen. Spiselige blomster. muusmann FORLAG Sylvester Andersen Spiselige blomster muusmann FORLAG 2 3 Forord 4 5 Blomster. En raffineret tilføjelse til maden, der efterhånden er flittigt brugt i det professionelle køkken, ikke mindst på de finere

Læs mere

Nemme Opskrifter Stegeso

Nemme Opskrifter Stegeso Nemme Opskrifter Stegeso 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Nemme Opskrifter Stegeso Stegeo opskrifter findes i et utal af variationer. Her på stegeso.com vil jeg samle madopskrifter til stegeso, sammen, så du (og jeg)

Læs mere