Fruering og Vitved Menighedsråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fruering og Vitved Menighedsråd"

Transkript

1 Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Torsdag den 29. august Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af forpagtergårdsboligen. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden 2 Bemærkninger til referat fra mødet den 23. maj Økonomi, herunder 1. Godkendelse af reviderede årsregnskaber for 2012 og revisionsprotokollater for Godkendelse af kvartalsrapporter for 2. kvartal 2012 (bilag) 3. Fremlæggelse og evt. godkendelse af budgetter for 2014, v Anne Marie (bilag) 4. Ekstra bevilling til korarbejde på kr. begrundet i flere deltagere og køb af nye bluser 5. Valg af pengeinstitut 4 Ny konfirmandstue - Beslutning om det videre forløb efter møde med provstiet den 25. juni Bilag: a Notat fra provstiet fra møde den 25. juni 2013 b Indstilling fra Præstegårdsudvalget til beslutning c Udkast til svarbrev til provstiet 5 Videre forløb vedrørende debatoplægget fra Udvalget om en mere sammenhængende og moderne styringsstruktur for folkekirken 6 Fastlæggelse af dato for sommermøde Orientering ved formanden for Vitved Menighedsråd 8 Orientering ved formanden for Fruering Menighedsråd 9 Orientering ved sognepræsten 10 Orientering ved kontaktperson 11 Orientering ved kirkeværger 12 Orientering vedformanden for præstegårdsudvalget 13 Orientering ved medarbejderrepræsentant Orientering ved folkevalgte kasserere Eventuelt Mødet blev ledet af: Niels Peter Skrubbeltrang Referent: Arne Sørensen Mødedeltagelse: Der var afbud fra Anne Marie Thormann. Anders Nielsen, Vitved (1. suppleant) deltog ikke.

2 Mødet blev indledt med at vi sang nr. 333: Marken er mejet. 2 Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Det blev aftalt at udvide dagsorden med et punkt 3.5: Valg af pengeinstitut. Med den foreslåede tilføjelse blev dagsordenen godkendt. Pkt. 2 Bemærkninger til referat fra mødet 23. maj 2013 Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Pkt. 3 Økonomi, herunder 3.1 Godkendelse af reviderede årsregnskaber for 2012 og revisionsprotokollater for 2012 Revisionsprotokollater Fruering Under punkt 2 er indsneget sig et ikke og dette har revisoren reageret på og vil fremsende et tillæg til protokollatet. Det blev aftalt at underskrive det foreliggende, og på næste møde vil der foreligge et tillæg til underskrift. Anne Marie oplyste, med henvisning til punkt 3, at metoden til opgørelse af momsen er foretaget som tidligere og derfor vil hun tage en snak med revisoren. Vitved Anne Marie er enig i revisorens bemærkninger og protokollater kan godkendes og underskrives. Revisionsprotokollater for begge sogne blev underskrevet. Årsregnskaber for 2012 Årsregnskaber er kommet retur fra revisor og blev godkendt og underskrevet af formændene. 3.2 Godkendelse af kvartalsrapporter for 2. kvartal 2013 Fruering Under afsnit 6, Administration er fejlagtigt anført en indtægt på kr. Det er modtaget lønandel fra Vitved, og i stedet burde nettolønudgiften i Fruering være anført. Får ingen betydning for slutresultatet. Vitved Under bemærkninger skal rette til Periodens overskud Kvartalsrapporterne blev godkendt og underskrevet af formænd og folkevalgte kasserer. 3.3 Fremlæggelse og evt. godkendelse af budgetter for 2014, v. Anne Marie Grundlaget for de foreliggende budgetter for 2014 er på baggrund af det første afholdte budgetsamrådsmøde i maj, og regnskaber for 2012, samt møde med Anne Marie, formændene og de folkevalgte kasserere i maj måned. Anne Marie oplyste at kirkeministeriet efterfølgende meddelt at regnskabet for 2012 ikke måtte benyttes, som udgangspunkt for budget 2014, da det ikke var godkendt! men vi havde anvendt 2012 på dette tidspunkt, så det er vores udgangspunkt. Fruering Ligningsbeløbet blev beskåret med kr. efter indledende budgetsamråd.

3 Største afvigelse er på kirkegården og præsteboligen. Konfirmandstueprojektet udgår sandsynligvis. I igangsættelse af planlægning af projektet omfattende renovering inde i kirken sættes i gang med f. eks kr. og anbefaler at anvende fri midler og tilrette referat og budget efter at projektet udføres i 2015 og projektet laves i Holger oplyste at i Fruering er de begyndt at aflæse el- og varmeforbrug hver måned. På spørgsmål om der er økonomi i at opsætte bi målere på kirken og graverkontoret svarede Anne Marie, at det ingen betydning har m.h.t. fastsættelse og afregning af skatter og afgifter (der arbejdes efter en fordeling 80/20 %) konklusion der opsættes ikke bi målere. Vitved Udarbejdelse af budgettet for Vitved er lignende som i Fruering. Ligningsbeløbet blev beskåret med kr. efter første budgetsamrådsmøde. Frie midler er budgetteret til kr. De foreliggende budgetter kan med aftalte korrektioner godkendes, og det betyder, at det er ikke nødvendigt at skulle holde et menighedsrådsmøde i september alene for at behandle og godkende budgettet for Ekstra bevilling til korarbejdet på kr. begrundet i flere deltagere og køb af nye bluser Formændene for begge menighedsråd har godkendt et ønske fra organisten til indkøb af nye bluser på kr., der skyldes at tilgang af medlemmer i børnekorene er stigende. Gurli oplyste at de kr. rækker til indkøb af 30 nye bluser uden logo/navn. Behovet er nærmere 40 bluser, men ved at spare rækker de 30 bluser i dette år. Gurli oplyse, at den nye skolereform kan få indflydelse på hvor mange kormedlemmer der bliver i fremtiden, da der kan blive ændret på tidspunkterne hvor Gurli har medlemmerne. Hidtil er de store kommet ca og hvis tidspunkter bliver senere i fremtiden, kan det risikeres at der ikke kommer ret mange, da de har haft en lang skoledag. Det kan bedre gå med de små, da de ikke møder så tidligt. Aftalt at Gurli kontakter skolen for at diskutere fremtiden for korarbejdet. Inge-Gerd oplyste at der skal etableres en forsøgsordning med konfirmationsundervisning på Stilling Skole. 3.5 Valg af pengeinstitut Østjysk Bank, som vi hidtil har anvendt og som har haft afdeling i Virring, er blevet overtaget af Arbejdernes Landsbank. Vi har hidtil anvendt Nordea til indestående, der kan binde s i 12 måneder og derved opnå en rimelig rente, og anvendt vores lokale bank til det løse som kassekredit. Spørgsmålet er om vi vil fortsætte vores bank politik, hvor vi bruger en af de større banker, hvor vi opnår en større rente og en mindre til det løse, samt om i fremtiden vil flytte over i Arbejdernes landsbank. Vi fastholder Nordea som vores større bankforbindelse og vi flytter med over i Arbejdernes Landsbank. 3

4 4 Vi er opmærksomt på bemærkningen i revisionsprotokollatet vedrørende at Indskydergarantifonden maksimalt dækker et indestående på kr. Pkt. 4 Ny konfirmandstue Beslutning om det videre forløb efter møde med provstiet den 25. juni 2013 Sammen med dagsorden er udsendt kopi af referatet fra afholdt møde med provstiet den 25. juni 2013, samt udkast til svarskrivelse til provstiet og præstegårdsudvalgets indstilling til menighedsrådene om det videre arbejde. Indstillingen fra Præstegårdsudvalget lyder som følger: Da provstiet fastholder en placering ved kirken, og Stiftet har krævet, at det fremsendte projekt beskæres, er det udvalgets indstilling, at vi ikke går videre med et revideret projekt og ansøgning til kommune og fredningsmyndigheder om placering ved kirken, selvom provstiet har bevilget 5 mio. kr. hertil. I udvalgets indstilling til menighedsrådene indgår naturligvis også, at Skanderborg Kommune har givet tilsagn om at den tidligere driftsbygning må anvendes som værksted i tilknytning til konfirmandundervisningen. Det blev besluttet at følge udvalgets indstilling og dermed færdiggøre svarskrivelsen til provstiet. I det næste kirkeblad vil menighedsrådene redegøre for at der er truffet beslutning om at skrinlægge konfirmandstueprojektet på nuværende tidspunkt og under de foreliggende betingelser. Pkt. 5 Videre forløb vedrørende debatoplægget fra Udvalget om en mere sammenhængende og moderne styringsstruktur for folkekirken Der har været afholdt et informations- og debatmøde på Diakonhøjskolen, hvor Ulla deltog som eneste repræsentant fra begge sogne. Skanderborg Distriktsforening afholder et lignende informationsmøde den 9. september i Stilling Sognegård, hvor Preben Juul Sørensen, Landsforening, provst Jette Marie Bundgaard- Nielsen, provst Dorte Søren og formand for menighedsrådet i Odder har indlæg. Høringsperioden pågår og resultatet af denne udmøntes i en betænkning. på mødet var at der ikke er stemning for at blande sig i debatten og ej heller at der skal udarbejdes og fremsendes et høringssvar fra vores sogne. Pkt. 6 Fastlæggelse af dato for sommermøde 2014 Sommermødet er fastlagt til søndag den 24. august Der er nedsat et udvalg bestående foreløbig af Inge-Gerd, Niels Peter og Arne. Pkt. 7 Orientering ved formanden for Vitved Menighedsråd Der er modtaget følgende informationsmateriale, der blev rundsendt og noget er tilkommet alle på den digitale arbejdsplads : Inspirationskursus i Frivillighed, Konflikthåndtering og Udvikling af Aktiviteter. Det er Stiftsudvalget for diakoni og sjælesorg og møderne finder sted den 23. og den 29. oktober begge på Diakonhøjskolen. Brev om børneattester fra ministeren til menighedsrådene (vedrørende arbejde med børn under 15 år). Kommende lønforhandling.

5 5 Debatmøder om styringsstruktur Distriktsforeningen mandag den 9. september i Stilling Sognegård. Nyhedsbrev fra arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, der har udarbejdet vores skitseprojekt til ny konfirmandstue. Materiale fra Kirkefondet. Materiale fra Bibelselskabet. Pkt. 8 Orientering ved formanden for Fruering Menighedsråd Der er foretaget en ændring til menighedsloven jf. skrivelse af 15. juli 2013, som gør det enklere, at menighedsråd kan arbejde på tværs af sognegrænser. Desuden at mindre sogne hvor menighedsrådene er på maks. 5 medlemmer, er der ikke krav om at nedsætte et Kirkeudvalg. Punktet kan blive drøftet på det konstituerende møde i november. Svend Hoffgaard har meddelt at han ønsker at stoppe som kirværge, men er indstillet på at fortsætte arbejdet med hjemmesiden. Niels Peter foreslår, at der nedsættes et udvalg der skal tage sig planlægningsfasen i forbindelse med istandsættelse af Fruering kirke. Holger er interesseret i at deltage i dette udvalg. I denne planlægningsfase er der forskellige fagkonsulenter til provsti og stift der skal involveres (Kgl. bygningsinspektør, National Museet, o.s.v.). Pkt. 9 Orientering ved sognepræsten Er meget tilfreds og glad for at være kommet tilbage til det nymalede kontor og nyt gulv. I tilknytning til provstivalget har præsterne valgt deres repræsentant, og præsten fra Ry Jesper Hannesgaard blev valgt til udvalget og Laura Damgaard og Inge-Gerd blev valgt som suppleant. Det blev besluttet at Fruering-Vitved Præstegård fortsat er opført i FDF s Solbjerg kalender og det årlige medlemsbeløb på 600 kr. blev godkendt. Birthe Gaden har været syg og menighedsrådene har sendt en blomsterhilsen. Birthe Gaden har fremsendt et kort med tak og samtidigt fået tid til tre nye boganmeldelser til det kommende kirkeblad meget flot. Der er konfirmandindskrivning den 1. september kl og det forventes at der bliver konfirmander inklusive 8 børn fra specialklasse fra Stilling. Konfirmander fra Solbjerg skal køre med taxa da budkørsel ikke passer. Minikonfirmander begynder i den sidste uge i september. Der er høstgudstjeneste den 8. september i Vitved sammen med voksenkoret. Der er høstgudstjeneste i Fruering den 15. september hvor pigekoret deltager. Den 11. september begynder ældreklubben igen efter sommerferien med gudstjeneste i Fruering kl og efterfulgt med kaffe i præstegården ca. kl Eva tilbød at hjælpe til. Den 29. september er der gospelkoncert for konfirmanderne som efterhånden er blevet en tradition. Der skal serveres morgenmad og pizza. Preben og Ulla tilbød deres hjælp og måske kan Eli også hjælpe til? Den 1. oktober begynder foredragsforening og det er i Vitved kirke kl og efterfulgt af foredrag og kaffe i Vitved forsamlingshus. Det er sognepræst Carsten Marvig der vil fortælle om: Livet i alvor og munterhed. Kirkebladet er klar til at gå i trykken. Der er Alle Helgens gudstjeneste den 3. november og efterfulgt af kirkekaffe i begge kirker, som menighedsrådene står får. Det blev på mødet drøftet flere tidspunkter, men konklusionen er at der er gudstjeneste i Fruering kl og i Vitved kl Pkt. 10 Orientering ved kontaktperson

6 Der har været afholdt halvårlig personalemøde hvor Eva deltog som menighedsrådenes repræsentant. På mødet blev resten af året planlagt og der afholdes MUS samtaler i efteråret og APV skal opdateres. Gitta er glad for at få lov til at afløse som kirkesanger og starter på sidste kursus som kirkesanger. Pkt. 11 Orientering ved kirkeværger Ulla roste kirkegårdspersonalets renholdelse på kirkegården i sommer og speciel ros til Dorthe. Vi har haft besøg af provsten og kirkegårdskonsulenten, der har screenet kirkegården og der foreligger et referat fra besøget. Menighedsrådet har afholdt et møde på kirkegården, hvor der blev taget stilling til hvordan vi kommer videre efter afholdt screening. Pkt. 12 Orientering ved formanden for præstegårdsudvalget Der har været afholdt møde i juni med provstiet angående konfirmandstueprojektet. Der har været rettet henvendelse til Skanderborg Kommune angående placering og udformning af flugtvej i de to kolde haller som John Laursen er lejer af. Der er modtaget tilbud fra John Laursen på at få udskiftet to branddøre i tidligere driftsbygning, der skal anvendes som værksted i konfirmandundervisningen, samt en ny dør ud til gårdspladsen i mellembygningen. Arbejdet udføres. Diget ved præstegården bliver repareret af Arne Skyum i september måned. Der er afgivet ordre til NCC på asfaltering af vejen fra Gl. Gramvej og frem til præstegården, og arbejdet udføres i september måned. Underskrevne lejeaftaler med hhv. Kim og John er kommet retur fra provstiet som godkendt. Præstegårdsudvalget skal have et møde med naboen på Gl. Gramvej 70 vedrørende brug af den private vej fra Gl. Gramvej og brug af et stykke af Furden syd for præstegården til kørsel med havetraktor. Der skal opsættes forbudt skilte visende heste ridning ikke tilladt på Furden. Der er modtaget tilbud fra Peter Holst-Jensen på oprensning dammen og ifølge tilbuddet skal dammen renses for vand, men der er ikke taget stilling til valgte løsning. Pkt. 13 Orientering ved medarbejderrepræsentant Holger oplyste indledningsvis at personalet har nydt sommeren på kirkegården. Holger oplyste at Dorthe har været i praktik i 2 år og der har været afholdt et fælles møde med Holger, Dorthe og en konsulent fra Kommunen. Vi må forvente at Dorthe snart bliver henvist til et fast job. Holger oplyste at en nabo til kirkegården klager over at der breder sig Padderokke fra kirkegårdsdige til naboens have og efterlyser løsninger til hvordan man udrydder disse, da der ikke må sprøjtes? Der er kun to muligheder og det er at grave rødder op og det kan tage årevis eller anvende en ukrudtsbrænder, men der er en stor risiko forbunden med at anvende en brænder. Holger oplyste at der ligger en bibel fra 1850 i pengeskabet i Fruering. Inge-Gerd oplyste at biblen tidligere (før Jørgen Schindels tid) lå fremme på alteret under gudstjenester. Holger oplyste at den relative luftfugtighed er på ca. 80 % i kirken i øjeblikket så derfor er der varme på i øjeblikket for at holde den relative fugtighed nede. 6

7 7 Holger forespurgte om det kan blive et krav om at der skal kunne etableres køling i kapellet i Fruering under kisteindsættelser? Inge-Gerd vurderer ikke at det kan komme som et krav, men hvis der etableres køling i kapellet i Fruering, kan andre sogne kræve at må anvende kapellet! Organist samarbejdet Gurli vurderer at der ikke er behov for at lave evaluering på det organistsamarbejde, der har været bagudrettet, hvilket var planlagt fra provstens side, men Lene træder ud af organistsamarbejdet og skal fortsætte med at arbejde sammen med Skanderborg. Michael og Gurli samarbejder og vikarierer i weekender, hvilket betyder at der skal laves nye ansættelsesaftaler. Pkt. 14 Orientering ved folkevalgte kasserere Ingen bemærkninger. Pkt. 15 Eventuelt Det blev foreslået at aflyse menighedsrådsmødet den 18. september, da der kun er 3 uger til næste møde, og da der ikke foreligger beslutninger i perioden der ikke kan vente til november mødet. Efterskrift Det ordinære menighedsrådsmøde den 18. september er aflyst og mødet i november bliver sandsynligvis fremrykket til den 13. november, men dette bliver endelig bekræftet senere prmail. Mødet sluttede kl

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Torsdag den 23. maj 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværge i Fruering, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 13. marts 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af forpagtergårdsboligen.

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 22. januar 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 13. november 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Torsdag den 20. september 2012. Referatet sendes til: MR- medlemmer, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af forpagtergårdsboligen.

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 7. oktober 2015

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 7. oktober 2015 1 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 7. oktober 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 17. september 2014

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 17. september 2014 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 17. september 2014 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 24. november 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen Mødepunkt 1 PUK - Årsregnskab Sag: PUK - Årsregnskab (734)

Læs mere

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring. 1 Årsbudget 2014 - PUK Sag: Årsbudget 2014 - PUK (615) Forslag til årsbudget 2014

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede Punkt 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt,

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 27. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 27. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 27. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T.

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Torsdag den 20. november 2014. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webmaster,

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Nye Gias takster fra den 1. december

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 19. januar 2016

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 19. januar 2016 1 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 19. januar 2016 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2011. Blad nr. 1. Kl.18.30 21.30. Formandens initialer: Aa L. 1. Velkomst.

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2011. Blad nr. 1. Kl.18.30 21.30. Formandens initialer: Aa L. 1. Velkomst. 1. Velkomst. Godkendelse af dagsorden. Rækkefølgen: Pkt. 5 & 6 tages først Anne Kirstine Laugesen deltog kun i mødet til kl. 19.30. Oplæg og debat Folkekirken i fremtiden med eller uden kirkeforfatning

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40.

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 64 Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten Afbud / fravær DAGSORDEN REFERAT Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 1. Meddelelser ved

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Dato og tid: Onsdag den 12. august 2015 kl. 19:00 ca. 21:30 Sted: Deltagere: Sognehuset, lille sal Hugo Uhrskov Larsen HUL, Pauline Rasmussen PAR, Victor Greve VIG,

Læs mere

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 9 Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 28. januar 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen og

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 27. november Kl. 17 Mødested: Mødelokale på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 27. november Kl. 17 Mødested: Mødelokale på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 27. november 2013. Kl. 17 Mødested: Mødelokale på 1. sal i Hundige Kirke Naima Simring mødt kl. 17.50 Mødepunkt 1 Konstituering af PU Sag: Valg til PU /

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Afbud fra Elli. Dagsorden godkendt. 2 Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 26. oktober Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 26. oktober Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 26. oktober 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Mødedeltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen,

Læs mere

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ole Hefsgård; Ingrid Bartolin deltager i dele af mødet 75. Godkendelse af dagsorden 76. Godkendelse af referat fra mødet den 12. juni 77. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet

Læs mere

Lintrup-Hjerting Menighedsråd

Lintrup-Hjerting Menighedsråd d. 22. februar 2019 Lintrup-Hjerting Menighedsråd Menighedsrådsmøde Onsdag d. 27. februar 2019 kl. 19.00 i Lintrup Præstegård, konfirmandstuen Deltagere: Ingen afbud Dagsorden / Referat Åbent møde 1. Økonomi.

Læs mere

Referat fra møde den 27. maj 2014 kl. 19.30 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 27. maj 2014 kl. 19.30 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 27. maj 2014 kl. 19.30 i Rindum Sogns Menighedsråd Tilmeldte: Tage Høj Kristiansen, Alex Wejse, Poul Sørensen, Knud Føhns,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 23. november 2016. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Kjeld-Ole Munk mødt kl. 17.10 Mødepunkt 1 PUK - årsregnskab

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00.

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/8-2016 kl.19:00 i sognehuset Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Til stede ved Menighedsrådsmødet: Gitte Nyvang Hartmeyer

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 14.08.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 3. oktober 2012. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 3. oktober 2012. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 3. oktober 2012. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Bent Sørensen og Bente Nørgård-Sørensen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 26. marts 2014 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 5. oktober 2016

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 5. oktober 2016 1 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Dorte R. Sørensen Herdis Moesby Møller Jensen Inga Salten Stenkjær Knud Søndergaard Svend Aage

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 9. september 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 9. september 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 9. september 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gunner Lorentsen og Gerda Enevoldsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Punkt til dagsordenen tilføjet: Punkt 9: Sogneindsamling Ansøgning om dækning af annonceudgifter.

1 Godkendelse af dagsorden Punkt til dagsordenen tilføjet: Punkt 9: Sogneindsamling Ansøgning om dækning af annonceudgifter. Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 25. januar 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Pedersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen, provst

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 15. marts 2016

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 15. marts 2016 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 15. marts 2016 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen.

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen. Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU medlemmerne ser gerne

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 16. marts Kl Mødested: Christian X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 16. marts Kl Mødested: Christian X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 16. marts 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Christian X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen,

Læs mere

Referat for: Assens Provstiudvalg. PU møde 21. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret. Provstiudvalget var fuldtalligt.

Referat for: Assens Provstiudvalg. PU møde 21. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret. Provstiudvalget var fuldtalligt. Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret Provstiudvalget var fuldtalligt. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden, inkl. evt. tilkomne punkter

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 25. marts 2015

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Onsdag den 25. marts 2015 1 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 25. marts 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 24.oktober 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Erik Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Tilføjet pkt 7.5 og pkt. 7.6 2. Meddelelser fra

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

a. Kvartalsrapport for 2. kvartal 2013 og referat af ØKO og FU møde. Udsendes inden mødet. b. Justeringer i Budget 2014 Godkendt.

a. Kvartalsrapport for 2. kvartal 2013 og referat af ØKO og FU møde. Udsendes inden mødet. b. Justeringer i Budget 2014 Godkendt. Menighedsrådsmøde i Dato: Torsdag den 15. Blad nr. 8 Karlslunde Menighedsråd august 2013 kl. 19,00 Formandens initialer: Sted: Sognegården Spisning kl. 18,30 AMJ Dagsorden 1. Indledning: Ved Alfred Jensen

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014 Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Afbud fra: Charlotte Nørballe 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra mødet 27.11.2013 Godkendt.

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

Bilag: Klaver tilbud 2017, Klaver tilbud Kbh 2017 A: Menighedsmøde afholdes den 24. september lige efter høstgudstjenesten.

Bilag: Klaver tilbud 2017, Klaver tilbud Kbh 2017 A: Menighedsmøde afholdes den 24. september lige efter høstgudstjenesten. Dagsorden til menighedsrådsmøde Mødedato: Mødetid: Kl. 19.00 Afbud: Ingen Sted: Dybkær Sognegård Arendalsvej 1 8600 Silkeborg 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Orientering fra udvalg A. Aktivitetsudvalget

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret John Bech Jensen deltog ikke i mødet. Mødepunkt 1 Kirkens Hus 2 Budget 2014 Sag: Budget 2014 (gl.

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 23. august 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla

Læs mere

Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 3. december 2013. Kl. Kl. 17.30 Mødested: Mødelokale, provstikontoret

Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 3. december 2013. Kl. Kl. 17.30 Mødested: Mødelokale, provstikontoret Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 3. december 2013. Kl. Kl. 17.30 Mødested: Mødelokale, provstikontoret Provstiudvalget var fuldtalligt. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden, samt evt. tilføjelse

Læs mere

Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl Åbent Møde. Kingos Minde

Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl Åbent Møde. Kingos Minde Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl. 19.00 Åbent Møde Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 25. august 2015

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 25. august 2015 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 25. august 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 2. juni 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webmaster samt lejer

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Magnus W. Møller, Gitte E. Hansen, Peder O. Pedersen, Arne D. Rasmussen, Kirsten

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 10. maj Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 10. maj Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 10. maj 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den kl i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den kl i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 6.12.2016 kl.19.00 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Gitte, Ryan, Arne, Kirsten E., Lone, Peder, + Ruth (suppl.) og Magnus (suppl.)

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 20. januar 2015

Fruering og Vitved Menighedsråd. Referat af fællesrådsmøde. Tirsdag den 20. januar 2015 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 20. januar 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl. 18.00 i Skt. Nicolai Gården Til stede: Lars Olesen, Renate Rohde, Stig Mathiassen, Ib Zakarias, Bent Holm-Laursen, Erik Søndergaard, Eva Nordentoft,

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 19. november 2009. Kl. kl. 15.00 Mødested: Gislum Præstegård

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 19. november 2009. Kl. kl. 15.00 Mødested: Gislum Præstegård Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 19. november 2009. Kl. kl. 15.00 Mødested: Gislum Præstegård Tilstede var: Johan Fruergaard, Thorkild Nielsen, Jens Simonsen, Axel Pedersen, Niels Jørn

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Deltagere: Erik S, Erik H, Jannie, Inga, Thorben, Lars, Kaj, Else, Kirsten

Deltagere: Erik S, Erik H, Jannie, Inga, Thorben, Lars, Kaj, Else, Kirsten Møde nr.5 Side14 Brenderup - Indslev Menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 30. april 2013kl. 19.00 Mødested: Sognehuset Kirkevej 37. 5464 Brenderup KAJ Deltagere: Erik S, Erik H, Jannie, Inga, Thorben,

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Ansøgning om tilladelse til at overskride

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Provstiudvalgsmøde den 16. maj 2018 d. 16-05-2018, 17:00, Deltagere: Tom Ferslev Jakobsen, Anne Bredsdorff, Arne Egun Nielsen, Kjeld-Ole Nielsen Munk, Naima Simring,

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. oktober 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. oktober 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. oktober 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelse til dagsordenen

Læs mere

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 13. november Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 13. november Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Referat for: Vejle Provstiudvalg PU møde 13. november 2017. Kl. 14.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Budgetudvalg nedsættes under punkt 3. Dagsorden godkendt.

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 8. november 2012. Kl. kl.16.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 8. november 2012. Kl. kl.16.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 8. november 2012. Kl. kl.16.00 Mødested: Provstikontoret Til stede: John Christensen (formand), Johanne Haastrup (provst, næstfmd.), Børge Rossing,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl i Sognehuset

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl i Sognehuset Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Birthe Hother Vesterager, Jens Birk (næstformand), Jette Jensen, Jonna Ostersen (kontaktperson), Klaus Lind

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 27 Januar 2016 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Alle mødt. 4 gæster fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere