Referat af 19. ordinære generalforsamling den 15. april 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af 19. ordinære generalforsamling den 15. april 2008"

Transkript

1 Referat af 19. ordinære generalforsamling den 15. april 2008 År 2008 den 15. april blev der i Andelsboligforeningen Antaresvænget kl afholdt generalforsamling i foreningens fælleshus. Dagsordenen var som følger: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning, samt godkendelse af årsregnskabet og værdiansættelsen. 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse, samt eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag 6. Valg til bestyrelsen a) valg af tillidsposter 7. Valg af administrator 8. Valg af revisor 9. Eventuelt bød velkommen til denne vor 19. ordinære generalforsamling. Der var mødt et historisk højt antal af andelshavere, idet hele 42 huse var repræsenteret, enten ved selvmøde eller med fuldmagt. Generalforsamlingen var dermed beslutningsdygtig. Ad 1. Valg af dirigent Vor administrator Annett Klevenhaus samt jurist Philip Maury fra Kuben deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsen indstillede Philip Maury som ordstyrer, hvilket blev enstemmigt vedtaget. Dirigenten erklærede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, samt at indkaldelsen indeholdt de relevante punkter jf. vedtægtens bestemmelser. Ligeledes var forslagene fra bestyrelsen og beboerne omdelt rettidigt. Ad 2. Bestyrelsens beretning Der var ingen kommentarer til bestyrelsens beretning. Beretningen blev enstemmigt vedtaget. Ad 3. Forelæggelse af årsregnskab samt værdiansættelse Annett Klevenhaus fremlagde foreningens regnskab for det forgangne 1 1/2 år. Det viste et overskud på kr ,00 som bestyrelsen foreslår overført til vores vedligeholdelses-konto. Vor vedligeholdelseskonto er p.t. kr ,00. Der var et spørgsmål om, hvordan disse penge forrentes, hvortil Annett Klevenhaus svarede, at de står i banken til en rente af 4,5%. Regnskabet blev enstemmigt og med alle stemmer vedtaget. Værdiansættelse Bestyrelsen havde som bekendt et info-møde omkring valuarvurderingen d. 1. april Her var der et godt fremmøde, og man kunne stille spørgsmål til valuaren. Vi skulle så her på generalforsamlingen stemme, om vi ønskede den offentlige vurdering, eller den valuarvurdering vi har fået lavet.

2 Desværre gik det lidt for stærkt, og vi var mange, der ikke anede, hvad det egentlig var vi havde stemt om. Dette fremtvang en omstemning. Desuden var der lidt forvirring omkring kursen på metode 3, idet den kurs der var gengivet på hhv. side 10 og 11 ikke var i overensstemmelse med hinanden. Annett Klevenhaus fastslog, at det var kursen på side ,01 der var gældende. Resultatet af omstemningen blev, at metode 2 valuarvurderingen - blev vedtaget med 36 stemmer for. Herefter var det så et spørgsmål, om hvilken kurs vi skulle vælge. Valuarvurderingen foreslog en kurs på 763,96, hvorimod bestyrelsen foreslog en kurs på 719,37. Dette foreslog vi, dels fordi vi ikke mener, vi kan være bekendt at forlange de helt høje priser for vores boliger, dels fordi vi nok skal ud at låne penge til renovering. Bestyrelsens forslag kurs 719,37 Metode 2A blev enstemmigt vedtaget. Ad 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget Annett Klevenhaus fremlagde budgettet for 2008, og gjorde opmærksom på, at der ikke var indregnet huslejestigninger i dette. Der var et forslag om en huslejestigning på 5% da vore boliger efterhånden trænger til en del istandsættelse. Mette (40) meddelte, at bestyrelsen på baggrund af den nye vedligeholdelsesplan, planlægger en ekstraordinær generalforsamling i efteråret. Der vil blive indhentet tilbud på de ting, vedligeholdelsesplanen anbefaler skal laves inden for de næste 2-3 år. Det kan blive nødvendigt at optage en kassekredit til finansiering af dette. Derfor mener bestyrelsen ikke det er relevant med en huslejestigning lige nu. Forslaget om huslejestigning kom til afstemning, men blev forkastet. Budgettet blev herefter enstemmigt vedtaget. Ad 5: Forslag Forslag 1: Ændring af vedtægternes 9 stk. 1 Bestyrelsen havde foreslået en vedtægtsændring, der nærmere præciserer, hvad der er beboerens ansvar og hvad der er foreningens ansvar. Det afstedkom nogen debat, da en beboer var blevet afvist af forsikringen, da hun ville tegne en forsikring på skjulte rørskader. En sådan forsikring kan kun tegnes, hvis man har et matrikel nr. Foreningen har en sådan forsikring, der dækker hele foreningen, men den kan jo desværre først komme i anvendelse, når skaden ER sket. En beboer mente, at alle vore forsikringer skulle lægges ud på vores hjemmeside, så man altid kunne holde sig informeret. Lilly (8) oplyste, at man altid kunne komme til hende, hvis der var noget man var i tvivl om vedrørende vores forsikringer. En beboer meddelte, at det som regel er beboernes eget ansvar, når der er skader indvendig på vinduerne. Han var af den opfattelse, at man ikke skal lave lappeløsninger. Forslaget blev vedtaget.

3 Forslag 2: Ændring af vedtægternes 13 stk. 1 Bestyrelsen havde, på baggrund af en kedelig sag i foreningen, foreslået at reglerne for bytte af lejligheder blev præciseret i vedtægterne, så vi fremover ikke løber ind i samme problem. Helle (45) kom med en kort redegørelse om, hvorfor bestyrelsen mente det var relevant. Forslaget blev vedtaget. Forslag 3: Ændring af vedtægternes 23 stk. 2 Bestyrelsen havde foreslået, at dagsordenen til generalforsamlingen blev ændret, så pkt. med indkomne forslag kom før godkendelse af budgettet. Hvis et forslag kræver, at der bliver afsat penge på budgettet, kan det ikke lade sig gøre, hvis budgettet først er godkendt. Forslaget blev vedtaget. Forslag 4: Gartnerbidrag Bestyrelsen havde foreslået, at gartnerbidraget på kr. 20,- om måneden blev bibeholdt. Forslaget blev vedtaget. Forslag 5: Maling af skure Bestyrelsen havde foreslået, at skurene skulle males i år mellem 1. juni og 31. august. Ved eventuelle grelle rådskader, kan bestyrelsen kontaktes. Forslaget blev vedtaget Forslag 6: Gebyrer ved salg af lejlighed Bestyrelsen havde foreslået et gebyr på kr. 500,- til foreningen ved genanskaffelse af hhv. andelsbevis, regnskab/budget, vedtægter samt referat fra sidste generalforsamling. Det kan således i værste fald koste sælger kr ,-, hvis samtlige papirer er bortkommet. Forslaget blev vedtaget.. Forslag 7: Maling af affaldsstativer Henning (21) havde foreslået, at vore affaldsstativer blev malet i en mørk farve (sort). Bestyrelsen havde et ændringsforslag om, at de blev malet i samme farve som vore skure. En beboer mente, at de skulle udskiftes. En anden beboer meddelte, at der ligger brædder i fællesskuret, som man var velkommen til at bruge til reparation af ens skraldestativ. Vi har i flere år forsøgt at få en erstatningssag igennem, både med kommunen, og leverandøren af stativerne (der er lukket), uden resultat. Indtil videre må vi forsøge at reparere bedst muligt på miljødagen. Bestyrelsens ændringsforslag blev vedtaget Forslag 8: Regler for bytning Ditte (17) havde foreslået, at der blev indføjet regler for intern bytning i vedtægterne. Eftersom dette blev vedtaget under forslag 2, bortfaldt forslaget. Forslag 9: Udmeldelse af ABF Ditte (17) havde foreslået, at foreningen meldte sig ud af ABF. Helle (45) redegjorde for, hvorfor det var nødvendigt for en bestyrelse, at andelsboligforeningen var medlem af ABF.

4 Forslag 10: Administration af ventelisten overgives til Kuben Ditte (17) havde foreslået, at administrationen af ventelisten blev overgivet til Kuben, da hun ikke havde tillid til, at den blev forvaltet på ordentlig vis af bestyrelsen. En beboer påpegede her, at bestyrelsen var valgt af generalforsamlingen, og at man derfor burde have tillid til den bestyrelse man havde valgt. Forslag 11: Offentlige bestyrelsesmøder Ditte (17) havde foreslået, at alle skulle have adgang til bestyrelsesmøderne, dog uden tale- og stemmeret. Bestyrelsen fremførte, at der kunne komme meget personfølsomme oplysninger frem på et bestyrelsesmøde, som ikke umiddelbart kommer resten af foreningen ved. Desuden tillader bestyrelsens forretningsorden ikke, at beboerne deltager. Forslag 12: Dagsorden og referater omdeles til beboerne og/eller lægges på hjemmesiden Ditte (17) havde foreslået, at alle dagsordener og referater omdeles til beboerne og/eller lægges på foreningens hjemmeside. Som nævnt under forslag 11, kan der forekomme personfølsomme oplysninger, som absolut ikke egner sig til offentliggørelse. Der blev her påpeget, at bestyrelsen da bare kunne lave to referater, hvor personfølsomme oplysninger var udeladt. En beboer påpegede, at der jo rent faktisk blev udsendt 4 Nyhedsbreve om året, hvor man kunne læse mange gode og relevante oplysninger om, hvad der sker i foreningen. Forslag 13: Bestyrelsens ansvar til at besvare beboernes henvendelser indenfor en tidsfrist på (foreslået) 14 dage. Ditte (17) havde foreslået, at bestyrelsen skal forpligte sig til at besvare henvendelser fra beboerne indenfor en tidsfrist på anslået max. 14 dage. Bestyrelsen bestræber sig altid på, at besvare relevante henvendelser indenfor en kort periode. Bestyrelsen havde et ændringsforslag. Hvis man sender sin mail til: bestyrelsen@abantares.dk vil vi gøre alt for at svare inden for denne tidsfrist. Hvis man mailer til de private mail-adresser eller smider en seddel i postkassen, kan der godt gå længere tid. Vi er trods alt en bestyrelse, der arbejder på frivillig basis, og vi har alle et liv ved siden af. Forslag 14: Beboerne informeres løbende om betalingssager Ditte (17) havde foreslået, at beboerne løbende blev informeret om, hvilke økonomiske udeståender foreningen måtte have. Forslag 15: Forretningsorden for bestyrelsen Ditte (17) havde foreslået at bestyrelsen forpligtede sig til at lave en forretningsorden.

5 Da der rent faktisk findes en forretningsorden for bestyrelsen, der ikke behøver blive offentliggjort bortfaldt forslaget. Forslag 16: Regler for udlejning af fælleshus Ditte (17) havde foreslået, at der blev indført regler om udlejning af fælleshuset, f.eks. nytårsaften. Annemarie (24) kunne meddele, at disse regler findes, og kan læses på vores hjemmeside og i Info-mappen. Forslaget bortfaldt hermed. Forslag 17: Overdragelse af foreningens økonomi til Kuben Ditte (17) havde foreslået, at al foreningens økonomi blev overdraget til Kuben. Her kunne Annett Klevenhaus fortælle, at sådan er det faktisk allerede. Bestyrelsen har selvfølgelig en kassebeholdning, og Mette (40) indsender hvert kvartal regnskab for diverse udgifter og indtægter (herunder fælleshusudlejning og salg af tørremønter) Forslaget bortfaldt hermed. Forslag 18: Vedligeholdelseskonsulenten skal på valg Ditte (17) havde foreslået, at vedligeholdelseskonsulenten ikke bare kunne vælges af bestyrelsen, men skulle på valg på generalforsamlingen. Da dette jo allerede fremgår af pkt. 7 på generalforsamlingens dagsorden, bortfaldt dette forslag. Forslag 19: Besigtigelse af boligerne ved ansvarspligtig uvildig syns- og skønsmand Marie (15) havde foreslået at det ved mangler og skader i boligerne skulle anvendes en uvildig syns- og skønsmand, der i stedet for bestyrelsen - skulle vurdere, om det var beboeren eller foreningen der skulle betale. Dirigenten meddelte, at der rent faktisk allerede findes en sådan regel. I henhold til vedtægternes 14, stk. 5 skal man ved tvivl om bestyrelsens afgørelse, gøre brug af en voldgiftsmand. Bestyrelsen anvender altid en uvildig syns- og skønsmand i salgssituationer. Forslaget lød på, at en uvildig syns- og skønsmand skulle vurdere, om almindelig slitage - indvendig eller udvendig var foreningens ansvar, eller om det var beboeren selv, der var ansvarlig. Bestyrelsen meddelte, at såfremt vi skulle have en uvildig syns- og skønsmand ud til vurdering, hver gang en beboer henvendte sig til bestyrelsen om småting, der måtte være galt i deres boliger, ville omkostningerne beløbe sig til min. 750,- kr. i timen. Forslaget blev trukket. Forslag 20: Maling af træværk på huset i ens egen have Anja (10) havde foreslået, at man selv skulle kunne vælge, om man ville male træværket i den grønne farve, som husene har, eller den grå farve, som skurene har. Helle (45) meddelte, at bestyrelsen ikke mente, det i.h.t. lokalplanen er lovligt at male husene og træværket i de farver man har lyst til. Men foreningen i fællesskab har selvfølgelig lov til at søge om dispensation for dette, der så gælder for hele boligforeningen.

6 Forslag 21: Offentliggørelse af ventelistens første 5-10 navne indenfor hver lejlighedskategori på nettet Henning (21) havde foreslået, at navnene på de første 5-10 personer der står på ventelisten indenfor hver lejlighedskategori, skulle lægges ud på nettet, så alle der er skrevet op internt kan følge med i hvornår de eventuelt kan komme i betragtning til en anden bolig. Helle (45) kom med en redegørelse om, at vi i bestyrelsen synes, at det er en dårlig ide at offentliggøre navne på ventelisten, da det bl.a. ikke er alle, der er interesseret i, at deres navne fremtræder på en venteliste, der offentliggøres. Men man altid er velkommen til at kontakte bestyrelsen og se, hvordan man selv er placeret på ventelisten. Efter denne redegørelse blev forslaget trukket. Ad 6: Valg til bestyrelsen Flgd. blev valgt til bestyrelsen : (45) blev genvalgt for 2 år (på valg 2010) Bestyrelsesmedlem: (24) var ikke på valg (på valg 2009) Bestyrelsesmedlem: (40) blev genvalgt for 2 år (på valg 2010) Bestyrelsesmedlem: Lilly Larsen (8) blev genvalgt for 2 år (på valg 2010) Bestyrelsesmedlem: Bente Hansen (44) blev valgt til bestyrelsen for 1 år (på valg 2009) Suppleant: Allan Hansen (28) blev valgt for 1 år (på valg 2009) Suppleant: Brian Park Len-Wong ( 41) blev valgt for 1 år (på valg 2009) For første gang i flere år, er bestyrelsen nu fuldtallig, med 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Det er vi utrolig glade for. Ydermere blev vore 2 suppleanter valgt til posten som vedligeholdelseskonsulenter. Vi er ikke i tvivl om, at deres erfaring og ekspertise kan gøre en forskel, når vores vedligeholdelsesplan skal føres ud i livet. Ad 7: Valg til udvalg og tillidsposter Flgd. blev valgt: Post: Navn: Fælleshusudvalg: Irene Smaakjær (46) Vedligeholdelseskonsulent: Allan Hansen (28) Vedligeholdelseskonsulent: Brian Park-Len Wong (41) Ansvarlig for salg af tørremønter (24) Salg af tørremønter Irene Smaakjær (46) Repræsentant til Brugergruppen Bente Hansen (44) Suppleant til Grundejerforeningen Henning Jørgensen (21) Repræsentant til Antenneforeningen (40) Ad 8: Valg af administrator Kuben blev genvalgt. Dirigenten takkede på administrators vegne for tilliden. Ad 9: Valg af revisor Deloitte blev genvalgt. Dirigenten takkede på revisors vegne for tilliden. Ad 10: Evt. a) En beboer spurgte, hvordan vi er forsikret, hvis uheldet er ude, og en beboer kommer til skade på miljødagen?

7 Lilly meddelte, at vi har fået nyt forsikringsselskab, så det kunne hun ikke umiddelbart oplyse om. Men hun ville undersøge det, og vende tilbage med et svar. b) En beboer påpegede, at der tit lå byggematerialer på parkeringspladsen alt for længe, og hun opfordrede beboerne til at få det fjernet hurtigst muligt. Dertil svarede en anden beboer at vi jo ikke kunne få store lastbiler til at køre ind på vore små stier for at aflevere grus og sten. c) En beboer mente, det var et stort problem, at der er blevet (bliver) smidt haveaffald på volden ved carportene. Det betyder jo ekstraarbejde til de beboere der møder op på miljødagen. d) Henning (21) har ønsker om at opsætte en baldakin over sin indgangsdør, bl.a. for at forhindre regnvand og snesjap i at løbe ind i entreen. Bestyrelsen påpegede, at det skulle der søges tilladelse til i kommunen. Det ville Henning så gøre, og spurgte derefter, om der var andre der kunne være interesseret i sådan en løsning. I så fald var man velkommen til at henvende sig til ham. Dirigenten erklærede i formandens navn generalforsamlingen for hævet, og takkede for god ro og møde orden. Generalforsamlingen sluttede kl Referenter: Annemarie / Bente

8 Albertslund d. / 2008 Dirigentens underskrift: Bestyrelsens underskrifter: Lilly Larsen Bente Hansen

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af 20. ordinære generalforsamling den 14. april 2009

Referat af 20. ordinære generalforsamling den 14. april 2009 Dagsorden Referat af 20. ordinære generalforsamling den 14. april 2009 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 24. ordinære generalforsamling d. 8. april 2013 Formand Helle Bernstein (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 24. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 23. ordinære generalforsamling 27. marts 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Nivå Bypark I Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 23. april 2012 kl. 19.00 i foreningens fælleshus,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Side 2 af 6 Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. maj 2007 kl. 18:30 i fælleshuset 22 boliger var repræsenteret. Nr. 16,18 og 19a deltog ikke i generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 27. april 2016 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2012, onsdag den 25. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. Dagsordenen er som følgende jf. vedtægternes 22: 1. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2011 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2011 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2011 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 25 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 34 andelshavere var til stede, heraf

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Jutlandia Hus

Referat ordinær generalforsamling. A/B Jutlandia Hus Referat ordinær generalforsamling A/B Jutlandia Hus År 2012, den 25. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Jutlandia Hus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt.

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt. J.nr. 00196 mg/ih Referat af ordinær generalforsamling Den 28. april 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i AB Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen.

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen. År 2004, den 14. april, kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1. sal. Formanden Jesper Overgaard bød velkommen.

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

A/B Hafniahus REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

A/B Hafniahus REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING A/B Hafniahus REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING År 2004 den 28. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hafniahus på Restaurant Fyrtøjet, Store Torvegade 22, Rønne. Formanden Henry

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Tirsdag d. 29. marts 2016 kl 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Krypten i Kildevældskirken og med følgende dagsorden: Velkomst

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Deltagere: Lejlighed 1, 2 (m. fuldmagt), 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20 og 22

Læs mere

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1).

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1). SIDE 1/8 GENERALFORSAMLING AB MARINAEN III DATO 2014.04.03 REFERENT Mark DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning, samt godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 Som blev afholdt i fælleslokalet, Nørrebrogade 108. Torsdag, den 27. april 2017, kl. 18.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 28 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere