Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde september Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Karsten Kabell (KK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen (HO) og Jan Bräuner (JB) Hans Henrik Christensen forlod mødet inden behandling af pkt. 10 til 14 Dagsorden: 1. Protokol og interne skrivelser. Herunder beslutning om indhold i dagsorden/referat, foreningsgaver og internationalt samarbejde. 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. 3. Min A-kasse, OAO og afskedssager 4. Økonomi. 5. Sekretariatsudvalg 6. Medlemsbladet samt 7. Årskursus Uddannelsesudvalget. 9. Løbende sager og henvendelser. 10. Lønforhandlinger 11. Tillidsrepræsentanter minikurser og tillidsrepræsentantkurset OK Eventuelt. Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Protokollen blev godkendt og underskrevet. Otto Borgen takker for deltagelsen i forbindelse med sin kones bortgang. Der er udsendt referat fra FU-møderne i Folkekirkens Arbejdsmiljøråd hhv. den 21. juni 2012 og den 28. august Ministeriet for Ligestilling og Kirke har sendt forslag til lov om ændring af lov om ansættelse i stilling i folkekirken mv. og lov om folkekirkens økonomi til høring blandt de faglige organisationer. Høringsfristen var ultimo august 2012.

2 Bestyrelsesmøde september Danmarks Kirketjenerforening har ikke indsendt høringssvar. Projektet Samarbejde i Sognet har udsendt evalueringsrapport for projektet, der er gennemført i årene fra 2009 til 2011 i Viborg Stift. [ ] Bestyrelsen ønsker fortsat at blive orienteret om omfanget af løbende sager samt ansættelser og afskedigelser. Vi fortsætter med plaiden med logo som foreningens officielle gave ved jubilæer mv. Vi blev i løbet af sommeren kontaktet af en kollega fra Tyskland, der introducerede os for den internationale sammenslutning mellem vores kolleger i Tyskland, Holland og Schweiz. Vi er åbne for at høre mere om samarbejdet, der først og fremmest er en interesse- og vidensudveksling. Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Ministeriet for Ligestilling og Kirke har nedsat et udvalg, der skal se på folkekirkens struktur og økonomi. Desværre er de faglige organisationer ikke repræsenteret i udvalget. Vi er i foreningen meget utilfredse med sammensætningen af udvalget. Det ville være ønskeligt, hvis de flere tusind ansatte i folkekirken også var repræsenteret. Ministeriet for Ligestilling og Kirke har sendt forslag til udformningen af fremtidige lønsedler fra FLØS (fra 2013) til høring blandt de faglige organisationer. Danmarks Kirketjenerforening har indsendt sit høringssvar til ministeriet. Der er i henhold til aftale af 6. august 2012 indgået aftale mellem Danmarks Kirketjenerforening og Ministeriet for Ligestilling og Kirke om fordeling af lokallønspuljemidler for 2011og Der er ikke længere sådan, at vi får tilbageført puljemidler fra personlige omklassificeringer, når disse fratræder. Ribe og Helsingør stifter har givet meddelelse om, at lokallønspuljemidlerne er kommet til udmøntning. Foreningen har modtaget invitation fra København Stift til deltagelse i landemode den 10. oktober Danmarks Kirketjenerforening har i mail af 10. august 2012 modtaget svar på høringssvar vedr. regelsanering på det folkekirkelige område samt udkast til reviderede cirkulærer. Foreningens bemærkninger er kun på enkelte områder imødekommet. I sagen om ministeriets nyhedsbrev nr. 10 vedr. flytning af den faste fridag, når denne er sammenfaldende med den 24. hhv. 31. december har foreningen modtaget forslag til ændring af paragraffen i organisationsaftalen. Danmark Kirketjenerforening er ikke indstillet på at gå ind på ministeriets forslag. Fra 1. juni 2012 er kredsen af personer, der skal indhentes børneattester på udvidet til stort set alle der færdes blandt børn under 15 år.

3 Bestyrelsesmøde september Fratrædelser: [ ] Nyansatte: Fyns Stift: Munkebjerg Kirke: Dorte Kofoed Pind ansat som kirketjener pr. 1. september Ribe Stift: Sædden Kirke: Annette Dam ansat som kirketjener på deltid (25 timer) pr. 1. maj København Stift: Trinitatis Kirke: Tabitha Burrell ansat som kirketjener på deltid (14 timer) pr. 1. juni Trinitatis Kirke: Birgitte Wichmann Melkane ansat som kirketjener på deltid (15 timer) pr. 1. juni 2012 Skt. Stefans Kirke: Torben Cronqvist ansat som kirketjener pr. 1. juni Vesterbro Bykirke: Tabina Lange ansat som kirketjener pr. 1. oktober Helsingør Stift: Ballerup Sogn: Carsten Holm ansat som kirketjener pr. 12. juni Roskilde Stift: Roskilde Domkirke: Louise Hagemann ansat som ledende kirketjener pr. 1. august Aarhus Stift: Sct. Peders Sogn: Kirsten Straarup Christensen ansat som kirketjener på deltid (19 timer) pr. 1. juni Skjoldhøj Kirke: Pia Eklund Jepsen ansat som kirketjener pr. 1. juli til 31. december Aalborg Stift: Sæby Kirke: Kurt Birkdal ansat som kirketjener pr. 1. august Ad 3. Min A-kasse, OAO og afskedssager Min A-kasse: HD har været til konference om fagbevægelsens fremtid. HD har deltaget i bestyrelsesmøde i Min A-kasse. Danmarks Kirketjenerforening har pr. juli i a-kassen. To medlemmer vil være berørt af de ændrede dagpengeregler og vil kunne gøre brug af akutpakken. 60 af foreningens medlemmer har valgt at få deres efterlønsbidrag udbetalt. Afskedssager: Ingen sager. OAO: Sampension overtager den supplerende pensionsindbetaling for de tjenestemandsansatte.

4 Bestyrelsesmøde september Ad 4. Økonomi Regnskabet for årskurset 2012 er afsluttet og udviser et underskud på godt kr. Kassereren fremlagde regnskabet for bestyrelsen. GS har i løbet af foråret brugt 23 dage, hvor han var væk fra arbejdet og beder bestyrelsen om frikøb. Der vil i efteråret blive brugt en del tid for formand og næstformand på OK-forhandlinger. Bestyrelsen bevilger GS frikøb i det omfang, det er nødvendigt. HD har været nødsaget til at sætte vikar på til tre fredage i foråret. Bestyrelsen er parat til om nødvendigt at betale udgiften. HD køber nyt hæve-/sænkebord. HC køber stationær computer. GS køber en computerskærm efter behov. Balancen vil fremover ikke længere fremgå af referatet, men fortsat blive gennemgået på bestyrelsesmøderne. Dette sker, da det ofte ikke er de helt faktuelle tal, der fremgår, når referatet efterfølgende sendes ud. Fotografering på årskurset flyttes til konto Første bestyrelsesmøde (juni) efter årskurset flyttes til konto Konto 5082 er omdøbt fra 'honorarer kasserer' (var ikke aktiv) til 'sekretariat'. Foreningen har pt. 564 medlemmer. Ad 5. Sekretariatsudvalg Medarbejderne er begyndt med at arbejde med betjening af vores sager. Vi følger med i medarbejdernes måde at arbejde på i opstarten. Sekretariatet bedes udarbejde oversigt over løbende sager til fremtidige bestyrelsesmøder. Der arbejdes fortsat på det nye kartotek fra Brandsoft. EK deltager i det næstekommende møde med sekretariatet. Det foreslås at vi holder et præsentationsmøde på sekretariatet i Sdr. Ommer. Datoen foreslås til den 23. oktober. Ad 6. Medlemsbladet samt Domæneklagen vedr. kirketjenerforening.dk er afgjort til vores fordel og gebyret bliver tilbagebetalt. Bestyrelsen har efterfølgende besluttet at købe domænet til en pris af 50 kr./år. Kursusoversigten på hjemmesiden tilrettes, så det er oversigten fra AMU, der henvises til. Her fremgår det også, hvem der kontaktperson vedr. kirketjenerkurserne.

5 Bestyrelsesmøde september Ad 7. Årskursus 2013 GS kontakter de standholdere, der deltog på årskurset i år, om de ønsker at deltage i kurset HO og JB er tovholdere på muleposernes indhold. Udkast til program for årskurset 2013: Tirsdag den 21. maj 14:30 Åbning af ÅRSKURSUS (herefter serveres kaffe/the & sandwich) 15:00 Åbningstale ved ministeren samt oplæg ved Hans Gammeltoft Hansen 16:00 Stiftskredsmøder EK laver lister over antal mv. (8 lokaler) 17:00 Generalforsamling i den gamle begravelseskasse 17:45 Middag 19:15 Dørene åbnes til salen, indslusning ad 2 døre 19:30 Arrangement for pensionister og ledsagere (småkager og kaffe) 19:30 Generalforsamling (herunder ost/pålæg og kaffe ca. kl ) EK laver konvolutter med stemmemateriale mv. Det praktiske gennemgås med Dan, OAO, inden generalforsamlingen (Indkomne forslag: ) Onsdag den 22.maj 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. Jan Bräuner Foredrag: evt. paneldebat mellem de kirkepolitiske ordførere (JB) Kaffe i foyeren Foredrag fortsætter, spørgsmål fra salen 12:00 Frokost 13:00 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i ankomsthal) Førstehjælp - LEVA - AMU - Ulrik Hauger (Miljøhuset) - Bestyrelsen OK13 - Sekretariatet - forslag: elektronisk kalender EK laver lokaleplaner 14:30 Kaffe i foyeren (tidspunkt ikke i bladet) 15:30 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i ankomsthal) Førstehjælp - LEVA - AMU - Ulrik Hauger (Miljøhuset) - Bestyrelsen OK13 - Sekretariatet - forslag: elektronisk kalender 18:30 Festmiddag (forret, hovedret og dessert) Menu: Festtaler: 20:30 Festaften Kaffe i pausen 22:30 Festaften slutter, herefter livemusik ved Torsdag den 23. maj 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. Erik Kobbersmed

6 Bestyrelsesmøde september Foredrag v. (Martin Erichsen el. Nils Villemoes) Kaffe i foyeren Foredrag fortsætter, spørgsmål fra salen Frokost 12:50 Busafgang til stationen Beholdning i kælderen: 75 stk. kirketrivsel 350 stk. net med logo 60 stk. sportstasker Ad 8. Uddannelsesudvalget JB og HD har deltaget i møde i SCK. Der er planer om nye tiltag for mere synlighed omkring uddannelserne. En præsentationstur med oplæg mv. planlægges i alle ti stifter. Datoer følger. Kurset om rundvisning i kirker og på kirkegårde er tæt på at falde for treårs-reglen, da der ikke har været søgning til kurset. De faglige organisationer opfordres til at reklamere for kurset. Der planlægges et nyt kursus om føring af kirkelogbog. Kurset 'kirkefunktionærens planlægning af eget arbejde' er blevet afvist og oprettes således ikke. Der udvikles nyt kursus og kursusmateriale om hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgrænsen. JB foreslår at bestyrelsen på skift deltager et par dage på efteruddannelsesforløbene, så vi på den måde kan have en føling med, hvordan forløbene går. Bestyrelsen tilsluttede sig forslaget. Ad 9. Løbende sager og henvendelser [ ] 16 sager, som ikke fremgår af det offentlige referat! Ad 10. Lønforhandlinger De lønforhandlinger fra 2011, der skal føres videre i stifterne er sendt til de pågældende stifter og endt med blandede resultater. Alle forhandlinger på nær én er afsluttet. Der er indkommet 56 lønforhandlingsønsker til tiden alle er sendt videre til menighedsrådene. En lønforhandling fra en kirketjener der ikke er medlem. 4 fra Fyens Stift 2 fra Haderslev Stift 10 fra Helsingør Stift (1 fra et ikke medlem) 7 fra Kbh Stift

7 Bestyrelsesmøde september fra Lolland-Falsters Stift 3 fra Ribe Stift 4 fra Roskilde Stift 7 fra Viborg Stift 9 fra Aalborg 8 fra Aarhus Stift (tallene passer ikke helt da 53 efter opgørelsen er steget til 56) Det er planen, at sekretariatet nu overtager sagerne og kører dem videre med de respektive menighedsråd. Ad 11. Tillidsrepræsentanter - minikurser og tillidsrepræsentantkurset i 2013 Tillidsrepræsentanter opfordres selv at tilbyde sin hjælp ude i stifterne. Faneblad oprettes på hjemmesiden med tillidsrepræsentanter (HD) HO laver udkast til nyhedsbrev til TR, der udsendes til bestyrelse inden endelig udsendelse. HO laver et oplæg til TR-kurset til januar til næste bestyrelsesmøde. Emner til minikurser i forbindelse med stiftskredsmøder: det nye grundbeløb procedure ved lønforhandlinger tjenestemænd og lønrammesystemet Tillidsrepræsentantkursus: 28. til 29. januar Nyborg Strand (HD) Ad 12. OK13 På CLOPU-seminaret for nylig blev de syv formænd enige om at samordne kravene til OK13 for på den måde at opnå større gennemslagskraft. Kravene bliver i prioriteret rækkefølge som følger: Generelle lønstigninger Fastholdelse af reguleringsordningen Lokallønspuljemidler Ny løn for tjenestemandsansatte Folkekirken omfattes af samarbejdsaftalen og tillidsrepræsentantaftalen Pensionskarenstiden nedsættes Feriegodtgørelse forhøjes fra 1,5 til 2 pct. Pensionssatsen forhøjes fra 15 til 18 pct. Omsorgsdage for alle Specielle krav til organisationsaftalen med Ministeriet for Ligestilling og Kirke: 3F stillede som krav til seneste forhandling af organisationsaftalen, at der skal nedsættes et uvildigt lønudvalg, som sidste instans i lønforhandlingsprocessen.

8 Bestyrelsesmøde september Et andet krav er fastsættelse af arbejdstidsregler. hvornår på dagen kan arbejdet planlægges? delt tjeneste sammenhæng i tidsrum med rådighedsforpligtelsen Merarbejdsgrænsen nedsættes / 20-timersreglen ( 12 stk. 2) Søgnehelligdagsgodtgørelse Ret til en uges efteruddannelse årligt for kirkefunktionærer. Frilisten for tjenestemænd rykkes op i lønramme 10. Beløbsrammen i tøjcirkulæret sættes op til 100 kr. Der skal i organisationsaftalen indføres en henvisning til uddannelsescirkulæret. Pensionsbidrag af rådighedstillæg for tjenestemænd. (Forhøjelse fra 12,5 til 15 pct.) GS og HD deltager i OK13-konference i OAO den 5. oktober Ad 13. Eventuelt Bestyrelsesmødedato i marts 2013 er ændret. Bestyrelsen mødes den 23. oktober på sekretariatet i Sdr. Omme Kommende bestyrelsesmøder: 20. til 21. november: Aalborg (HO/EK) Comwell Rebild Bakker 14. til 15. januar: Nyborg Strand (HD) 11. til 12. marts: Aarhus (HH) 22. til 23. april: Munkebjerg (HD) 3. til 4. juni: Munkebjerg (HD) Tillidsrepræsentantkursus: 28. til 29. januar Nyborg Strand (HD) Referent: Hans Henrik Christensen & Erik Kobbersmed

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013.

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013. Bestyrelsesmøde 11. 12.marts 2013 277 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus, 11. til 12. marts 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert

Læs mere

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde 18. 19. marts 2012 204 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 18. 19. marts 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet. Bestyrelsesmøde 22. 23.april 2013 285 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, 22. til 23. april 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Bestyrelsesmøde 12. og 13. maj 2014 20 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger.

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger. Bestyrelsesmøde 14. 15.januar 2013 268 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand 14. til 15. januar 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 4. og 5. november 2013 321 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens 4. og 5. november 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede:

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Povl Søndergaard (PS), Erik Kobbersmed (EK), Allan Størner (AS), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen.

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen. Bestyrelsesmøde 17. august 2015 132 Bestyrelsesmøde på Sct. Pauls kirke, Aarhus, den 17. august 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet. Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 7. 8. marts 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Bestyrelsesmøde 26. 27. august 2013 313 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening.

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening. Bestyrelsesmøde 9. 10. maj 2011 138 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus den 9 10. maj 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik

Læs mere

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg.

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg. Bestyrelsesmøde 7. 8. november 2011 183 Bestyrelsesmøde i Park Hotel, Middelfart 7. 8. november 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således.

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således. Bestyrelsesmøde 25. og 26. august 2014 56 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gård, Odense, den 25. og 26. august 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan

Læs mere

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Bestyrelsesmøde 7. 8. maj 2012 215 Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar 2014 1 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 13. og 14. januar 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Bestyrelsesmøde 27. 28. juni 2011 163 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts 2014 10 Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Bestyrelsesmøde 15. og 16. juni 2015 124 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen

Læs mere

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling.

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling. Bestyrelsesmøde 21. september 2015 141 Bestyrelsesmøde i Alderslyst Kirke, Silkeborg, den 21. september 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM), Gert

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Bestyrelsesmøde 23. 24. august 2011 174 Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Bestyrelsesmøde 11. og 12. maj 2015 102 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager.

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager. Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts 2015 91 Bestyrelsesmøde på First Hotel Aalborg den 16. og 17. marts 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København.

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København. Bestyrelsesmøde 27. og 28. oktober 2014 66 Bestyrelsesmøde på DGI Byen, København, den 27. og 28. oktober 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt.

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt. Bestyrelsesmøde 26. og 27. januar 2015 80 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 26. og 27. januar 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Stk. 2. Inden ansættelse på deltid skal menighedsrådet og kirkefunktionæren aftale en rammetid. Rammetiden er de ugedage og tidsrum in

Stk. 2. Inden ansættelse på deltid skal menighedsrådet og kirkefunktionæren aftale en rammetid. Rammetiden er de ugedage og tidsrum in Resultatpapir for forhandlingerne om fornyelse af organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som graver og kirketjener. Ved forhandlingerne, senest den 6. februar 2013, mellem Forbundet

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat

Seniorforeningen Told & Skat Til Seniorforeningen Told & Skat Bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og klubformænd 29. juni 2017 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147

Læs mere

Dansk Kirkemusiker Forening Roskilde Stiftskreds Referat af bestyrelsesmødet d. 6/12 2011 hos Mona. Referent: JF. Til stede: ENK, MB, FM, JF, EH

Dansk Kirkemusiker Forening Roskilde Stiftskreds Referat af bestyrelsesmødet d. 6/12 2011 hos Mona. Referent: JF. Til stede: ENK, MB, FM, JF, EH Dansk Kirkemusiker Forening Roskilde Stiftskreds Referat af bestyrelsesmødet d. 6/12 2011 hos Mona. Referent: JF Til stede: ENK, MB, FM, JF, EH Pkt. 1: Godkendelse af dagsordenen Pkt. 2: Udpegning af repræsentant

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer. Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke

Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer. Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke Indledning: I forbindelse med indgåelsen af overenskomster og

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅRET 2015 OG FORÅRET 2016

KURSUSPROGRAM EFTERÅRET 2015 OG FORÅRET 2016 KURSUSPROGRAM EFTERÅRET 2015 OG FORÅRET 2016 Fjelsted kirke FYENS STIFTS MENIGHEDSRÅDSFORENING www.fsmfyn.dk KÆRE KURSIST I dette kursusprogram finder du brugbare, spændende og Inspirerende kursusforløb

Læs mere

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Tlf: 4848 1895. Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til bestyrelse, suppleanter,

Læs mere

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kontaktperson

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kontaktperson Kontaktperson Dagsorden for holdundervisning Præsentation - kontaktperson Kontaktpersonens ansvarsområder og opgaver Lovgivning Overenskomster og organisationsaftaler Hvor er der hjælp at hente? Gruppeopgave

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Vedtægt for folkekirken.dk

Vedtægt for folkekirken.dk Vedtægt for folkekirken.dk I medfør af 11, stk. 4 i lov om folkekirkens økonomi, jf. lovbekendtgørelse nr. 782 af 6. juli 2012 fastsættes følgende: Folkekirken.dk 1. Folkekirken.dk er den institution,

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Nyhedsbrev. Sektionen af VUC-lærere. Sektionsbestyrelsen 2014-17. Sidste nyt. Kære tillidsrepræsentant!

Nyhedsbrev. Sektionen af VUC-lærere. Sektionsbestyrelsen 2014-17. Sidste nyt. Kære tillidsrepræsentant! Kære tillidsrepræsentant! Så er det tid til endnu et TR-nyhedsbrev fra mig, sektionsbestyrelsen og sekretariatet. Kursusåret er forbi, før vi ser os om, og med det er vi kommet igennem det første år med

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 17. februar 2010 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Helle Øst - afbud Finn Bjørnum - sygemeldt. Kirsten Madsen - afbud 17.02.2010 09/10, 09 Init.: 1.

Læs mere

Delegeretmøde maj 2017

Delegeretmøde maj 2017 Referat Delegeretmøde 19.-21. maj 2017 Deltagere: 390 delegerede, 166 ikke-delegerede årsmødedeltagere og Landsforeningens bestyrelse. 1. Mødets åbning Søren Abildgaard åbnede mødet. 2. Valg af dirigenter

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl. 11 13.45 Sted: Hovedbygningen, Aulaen, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C Dagsorden: Velkommen 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat 21. juni 2016

Seniorforeningen Told & Skat 21. juni 2016 Seniorforeningen Told & Skat 21. juni 2016 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til Bestyrelsen, suppleanter, revisorer

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Onsdag den 17. november 2010. Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst Jens Lose Domprovst

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring. 1 Årsbudget 2014 - PUK Sag: Årsbudget 2014 - PUK (615) Forslag til årsbudget 2014

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Kirsten

Læs mere

Fyens Stifts Menighedsrådsforening

Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening www.fsmfyn.dk "Foreningens formål er at samle menighedsrådsmedlemmer til drøftelse af fælles anliggender og styrkelse af det folkekirkelige fællesskab, bl.a. ved at holde

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 22. januar 2009 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Onsdag d. 6. maj 2009 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 8. august 2012 kl. 19.00 i foredragssalen. Fraværende: 08.08.2012 11/12, 37 Init.: Medarbejderrepræsentant Birgit Beck Jensen deltog i mødet 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Ingen fraværende

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Ingen fraværende Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Ingen fraværende Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Visioner for PU 2014-2017 Fortsættelse

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Susanne Mønsted. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården. Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården. Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 4. november

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 21. januar 2010. 27. januar 2010 via mail meddelt provstiudvalget

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

VEDTÆGT. kontaktperson

VEDTÆGT. kontaktperson VEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 9 stk. 5, i bekendtgørelse nr. 771 af 24. juni 2013 af lov om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

SFO-Lederne ved Danmarks Private Skoler

SFO-Lederne ved Danmarks Private Skoler Kære pædagogiske ledere af SFO, Indskoling, Vuggestue og Børnehave Hermed indkaldelse/invitation til vinterens kursusdage, som vi håber I alle vil bakke op om. Vi har inviteret til 2 kursusdage, hvor der

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj 2016 kl Rønnebærvej 2, Kaldred, 4593 Eskebjerg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj 2016 kl Rønnebærvej 2, Kaldred, 4593 Eskebjerg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj 2016 kl. 19.00 Rønnebærvej 2, Kaldred, 4593 Eskebjerg. Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Ole Jerichow, Hanne- Dorthe Hansen,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 23. august 2017 referat. Mødedato: Onsdag 23. august 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 23. august 2017 referat. Mødedato: Onsdag 23. august 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 23. august 2017 referat Protokol Mødedato: Onsdag 23. august 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset Erik Steen

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere