Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen (HO), Jan Bräuner (JB), Christina Pode (CP) og Lars Medom Madsen (LM) Dagsorden: 1. Protokol og interne skrivelser 2. Meddelelser fra Kirkeministeriet. 3. Økonomi 4. Sekretariatsudvalget. 5. Lønforhandlinger. 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager 7. Min A-kasse, OAO 8. Medlemsbladet samt 9. Årskursus Uddannelsesudvalget. 11. Tillidsrepræsentanter 12. OK Eventuelt. Ad 1. Protokol og interne skrivelser Det godkendte referat fra seneste møde blev underskrevet. Ministeriets for Ligestilling og Kirke har skiftet navn til Kirkeministeriet. Marianne Jelved er udnævnt til ny kirkeminister. Danmarks Kirketjenerforening fik ved en faglig voldgift den 3. februar 2014 medhold i sin klage mod Ministeriet for Ligestilling og Kirke vedr. flytning af den fast fridag. Bestyrelsen besluttede at gå videre med sagen med henblik på at forlange en bod for ministeriets brud på organisationsaftalen. Det videre sagsforløb drøftes med Hanne Gram, 3F. Formand og næstformand bemyndiges til at træffe afgørelse. Der er udsendt mødereferat af FSU den 17. januar Næste møde afholdes den 5. september Der er udsendt referat af møde i Folkekirkens Arbejdsmiljøråd den 28. januar Danmarks Kirketjenerforening har modtaget indbydelse til internationalt møde for kirketjenere, arrangeret af Bund Europäischer Küster og Deutscher Evangelischer Küsterbund. Mødet afholdes i dagene 16. til 19. juni i Kaub am Rhein, Tyskland. HC, der har haft kontakt til de tysksprogede kolleger, har desværre ikke mulighed for at deltage i mødet.

2 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts Arbejdsmiljørådet har udsendt udkast til vejledning om geografisk fleksibilitet til kommentering. Rådet arbejder videre med udkastet. Formanden har modtaget indbydelse til flere af de øvrige faglige organisationers årsmøder. Kirkeministeriet har udsendt høring om nyt udkast til bekendtgørelse om medarbejdermøder i folkekirken og valg af medarbejderrepræsentant til menighedsrådene. OAO anmoder organisationerne om at samskrive deres høringssvar. Danmarks Kirketjenerforening har indsendt sine bemærkninger til OAO. Kurt Hansen, Blovstrød Kirke, har klaget over engagementet i Helsingør Kredsen samt indholdet på årskurset. HD har besvaret klagen sagligt og konstruktivt. Else Elmer, Hjortshøj Kirke v. Aarhus, har klaget over de lokale bestyrelsesmedlemmers manglende deltagelse i forårets kredsmøde i Aarhus. HD, HC og JB var desværre forhindret i at deltage pga. andre forpligtelser og sygdom. Formanden eller en stedfortræder deltager altid i efterårsmøderne, mens der til forårets lokale møder ikke er repræsentanter for bestyrelsen til stede. Der er desværre en tendens til, at de lokale kredsmøder har en vigende tilslutning. CP vil fungere som koordinator og tage kontakt til de lokale kredse. På den måde håber vi, at få flere til at deltage. Der er fortsat mulighed for at få økonomisk støtte til afvikling af lokale arrangementer. Ad 2. Meddelelser fra Kirkeministeriet Ad 3. Økonomi. Forretningsføreren gennemgik foreningens økonomi. Årets resultat for 2013 udgør et overskud på ca kr. Forretningsføreren gennemgik revisionsprotokollatet og revisorens bemærkninger til årsregnskabet Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Der er hensat midler til såvel tillidsrepræsentantordningen som sekretariatssamarbejdet. Bestyrelsen godkendte og underskrev regnskabet. Det godkendte regnskab offentliggøres på foreningens hjemmeside og forelægges generalforsamlingen. Der er udarbejdet budget for regnskabsåret 2015:

3 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts GS har udarbejdet liste over de medlemmer, der pt. er i restance og udmeldt af foreningen. Vi har brug for flere medlemmer. Det er pt. 520 medlemmer. Ordningen med en biografbillet, hvis du skaffer et nyt medlem blev drøftet. Ordningen ændres, så der fra foråret 2014 gives et gavekort på 500 kr. til gavekortet.dk ved indmeldelse af nyt medlem.

4 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts Regnskabet for Den gamle Begravelseskasse blev gennemgået. Der er 16 medlemmer ved årets udgang. Foreningens abonnement på Kristelig Dagblad ændres til en netadgang. Ad 4. Sekretariatsudvalg Fremadrettet vil sekretariatet nu kunne varetage kontingentindbetalingerne. Der forestår stadig et stort tastearbejde for at få et fuldt opdateret medlemskartotek. Det vil være hensigtsmæssigt at have dette arbejde overstået inden 1. oktober. På bestyrelsesmødet i Silkeborg aftales endelig tidsplan. Udskrift af medlemslister til bl.a. kredsmøder varetages nu af sekretariatet. Faktura på frimærker videresendes til GS. Der er sekretariatsudvalgsmøde den 14. april kl. 10:00. Ad 5. Lønforhandlinger Det er meldt ud, at lønforhandlingerne 2013 er færdigbehandlede ved udgangen af første kvartal Indsendte og godkendte lønaftaler fra menighedsrådene bør kunne afsluttes hurtigt og ekspederes tilbage til menighedsrådene. Det er uhensigtsmæssigt, at sådanne sager ligger og venter i længere tid. Proceduren for kommende lønforhandlinger behandles på mødet den 14. april. Ad 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager Vi har fået overdraget forhandlingskompetencen i sager om vurdering af leje- og tjenestebolig fra OAO. HD gennemgik sekretariatets opgørelse over løbende og afsluttede sager. Ved udsendelse af dagsorden til bestyrelsesmøderne gives der besked til sekretariatet, så de har mulighed for at give besked om sager, der skal orienteres om på bestyrelsesmøderne. [ ] pt. seks løbende sager, der ikke gengives her pga. tavshedspligten. Ad 7. Min A-kasse, OAO Min A-kasse: Min A-kasse fusionerer med Business Danmark. Der indkaldes til delegeretmøde den 30. april HD og GS deltager.

5 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts OAO: Der er udsendt referat af ekstraordinært møde i forretningsudvalget den 7. januar På mødet blev Bodil Otto valgt til formand, mens Flemming Vinther blev næstformand. Det har været nødvendigt at revidere og nedjustere budget 2014 som følge af FOA udmeldelse af OAO. Ad 8. Medlemsbladet samt kirketjener.dk Det er problematisk, at der endnu ikke kan udskrives lister fra vores nye kartoteksystem. Det betyder at vi fortsat udsender blade ud fra en gammel liste, der dog forsøges ajourført løbende, men det vil lette arbejdsgange betydeligt, at problemet med udskrift af lister løses snarest. Sekretariatet har meddelt, at leverandøren arbejder på en løsning. Korrektur på næste blad (maj) varetages af HD, da HC holder ferie omkring aflevering til tryk. Michael Tungelund sender til trykkeriet efter korrektur. Der har været opslået stillingsannoncer i foreningens medier fra: Februar: Skt. Lukas Kirke, Aarhus Marts: Rungstedlund Kirke Beder Kirke Raklev Kirke Rosenvænget Sogn Ad 9. Årskursus 2014 Program for årskurset 2014: Tirsdag den 10. juni 14:00 Generalforsamling i den gamle begravelseskasse 14:00 Der serveres kaffe/te og sandwich i forhallen 14:30 Åbning af ÅRSKURSUS v. bestyrelsen - herunder faneindmarch til "Vaj høj, vaj stolt og frit vort flag" - formanden minder i sin velkomst om indsamlingen til pensionister under generalforsamlingen 14:45 Oplæg ved Hans Hjerrild om arbejdsmiljøet i folkekirken (afventer bekræftelse) 16:00 Oplæg om proceduren for OK-forhandlingerne v. HD 16:30 Stiftskredsmøder (8 lokaler) 17:45 Middag forret og hovedret 19:15 Dørene åbnes til salen, indslusning ad 2 døre (LM/CP - GS/HO) 19:30 Generalforsamling (herunder kage/dessert og kaffe ca. kl ) - arrangement for ledsagere og pensionister bortfalder pga. manglende tilslutning (erstattes af mulighed for en drink eller en kop kaffe i bistroen) - et punkt til generalforsamlingen: Input til OK-forhandlingerne m. kort introduktion - husk: konvolutter med stemmemateriale mv. - Det praktiske gennemgås med dirigenten, inden generalforsamlingen Onsdag den 11. juni

6 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts :00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. Christina Pode Herefter foredrag om og med arbejdsgruppen om en fremtidig styringsstruktur v. Lisbeth Christoffersen (HD) Kaffe i foyeren Foredraget fortsætter 12:00 Frokost 13:00 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i forhal) - LEVA/AMU-Fyn; Jan - AMU-Fyn; Hans Jørgen/Anette - Førstehjælpsopfølgning (JB) - Arbejdstilsynet (HO) - Bestyrelsen - KirkeWeb (kun anden runde) - husk: lokaleplan 14:30 Kaffe i foyeren (tidspunkt ikke i bladet) 15:30 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i ankomsthal) 18:30 Festmiddag [ ] Kaffe i pausen 22:30 Festaften slutter, herefter livemusik v. Rubber Band; Danmarks bedste Beatles-kopiband (HD) to gange 50 min. - der serveres natmad i musikpausen (ca. 23:30) Torsdag den 12. juni 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. Gert Schmidt Herefter: Henrik Rasmussen styr lige dit kropssprog (GS) 10:15 Pause kaffe i foyeren 10:45 Job og Krop (GS) 11:45 Farvel afslutning - fanen bæres ud til Fra himlen er du faldet Frokost 12:50 Busafgang til stationen (afhænger af togafgang fra Nyborg) GS kontakter Minna angående pianisttjansen under årskurset. Minna kommer. HC varetager tilmeldinger og udsendelse af faktura/bekræftelse samt lister til Nyborg Strand og GS. HC laver oversigt over fordeling til stiftskredsmøde JB laver fordeling af hold til førstehjælp. GS medlemsliste til den gamle begravelseskasse. HD/HC laver konferencemærker. GS laver liste over stemmeberettigede deltagere. LM laver stemmemateriale og kuvert til hver deltager i generalforsamlingen. HO sørger drinkskort til festmiddagen. CP laver menukort til festaftenen. JB er tovholder på muleposerne. HO bestiller logo-paraplyer, der er bestilt.

7 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts Huskelisten blev gennemgået. HC modtager fortsat tilmeldinger, men der skal tjekkes op på, om de tilmeldte er medlem og har betalt kontingent. Dette arbejde varetager GS. Endelig liste returneres til HC forud for kurset. Dan Richardsen har pga. økonomiske nedskæringer måttet melde afbud til såvel oplæg om OKforhandlingerne som generalforsamlingen. Afbud er modtaget fra Josephine Fock. Danmarks Kirketjenerforening stiller sig uforstående over for afbuddet, der kommer relativt sent, ligesom begge aftaler var bekræftet. Dette er gjort klart over for OAO. Ad 10. Uddannelsesudvalget HC deltog i møde i uddannelsesudvalget den 31. januar i ministeriet. På mødet blev prioriteringerne af midlerne i kompetencefonden endeligt godkendte. Alle ansøgninger fra kirketjenere kan imødekommes. Der har været tekniske problemer med brug af systemet på computere, der har opdateret sin browser til en nyere udgave. Ministeriet er opmærksomt på problemet og vil i samarbejde med it-kontoret søge at løse problemet fremadrettet. På mødet blev et nyt uddannelsesprojekt for unge med særlige behov præsenteret. STU (særligt tilpassede uddannelser) og skolen på Nordens Plads vil til en starte køre projektet i Frederiksberg Provsti og København Stift. Projektet vil ikke blive en konkurrent til de eksisterende uddannelsesforløb, da der er tale om unge, der skal løse mindre opgaver i samarbejde med de ansatte medarbejdere. Det vil således kunne munde ud i kvalificerede frivillige. Udvalget til oplysningstiltag om folkekirken som arbejdsplads er nedlagt, men arbejdet søges fortsat i en i arbejdsgruppe under uddannelsesudvalget. HC har tilkendegivet, at han fortsat gerne stiller sig til rådighed for arbejdet. JB og HD har deltaget i møde vedr. gennemgang og eftersyn af uddannelsesforløbene. Kordegnene ønsker fuldt kursus i stil med gravere og kirketjenere. Arbejdet med gennemgang af forløbene fortsætter. Ad 11. Tillidsrepræsentanter Afviklingen af tillidsrepræsentantkurset i januar forløb godt og blev evalueret ved kursets afslutning. Flere tillidsrepræsentanter udtrykte ønske om at kunne mødes i forbindelse med årskurset. Tillidsrepræsentanterne arrangerer et frokostmøde umiddelbart inden årskurset åbnes. Muligheden for gennemførsel af reelle opmålinger i kirker med tillidsrepræsentanterne blev drøftet. Det vil være muligt at finde kirker og kirketjenere, der gerne stiller sig til rådighed for sådanne opmålinger. HO foreslog et kursus på Beredskabsskolen i Aalborg, der kunne være en kombination af opmåling og happening omkring beredskabet. Forslag til dato: 22. til 23. september. Ad 12. OK15

8 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts Det statslige forhandlingsudvalg har besluttet, at forslag til krav i forbindelse med OK15 på det statslige område skal være OAO s sekretariat i hænde senest den 12. september Nærmere om form etc. vil blive udsendt senere. På generalforsamlingen i 2014 forventer vi at modtage og debattere input til overenskomstforhandlingerne fra medlemmerne. Ved seneste overenskomstforhandling blev følgende krav fremstillet: Generelle lønstigninger Fastholdelse af reguleringsordningen Lokallønspuljemidler Ny løn for tjenestemandsansatte Folkekirken omfattes af samarbejdsaftalen og tillidsrepræsentantaftalen Pensionskarenstiden nedsættes Feriegodtgørelse forhøjes fra 1,5 til 2 pct. Pensionssatsen forhøjes fra 15 til 18 pct. Omsorgsdage for alle Specielle krav til organisationsaftalen med Kirkeministeriet: 3F stillede som krav til seneste forhandling af organisationsaftalen, at der skal nedsættes et uvildigt lønudvalg, som sidste instans i lønforhandlingsprocessen. Et andet krav er fastsættelse af arbejdstidsregler. - hvornår på dagen kan arbejdet planlægges? - delt tjeneste - sammenhæng i tidsrum med rådighedsforpligtelsen Merarbejdsgrænsen nedsættes / 20-timersreglen ( 12 stk. 2) Søgnehelligdagsgodtgørelse Ret til en uges efteruddannelse årligt for kirkefunktionærer. Frilisten for tjenestemænd rykkes op i lønramme 10. Beløbsrammen i tøjcirkulæret sættes op til 100 kr. Der skal i organisationsaftalen indføres en henvisning til uddannelsescirkulæret. Pensionsbidrag af rådighedstillæg for tjenestemænd. (Forhøjelse fra 12,5 til 15 pct.) Emnerne kan bringes på og kort gennemgås på tavlen under generalforsamlingen. Nye forslag tilføjes og sættes evt. til afstemning. Kirkeministeriet afventer fortsat Moderniseringsstyrelsens svar på muligheden for overgang til ny løn for tjenestemandsansatte. CO10 og OAO har henvendt sig til Moderniseringsstyrelsen i sagen med henblik på snarlig afgørelse, så forhandlingerne med ministeriet dermed kan fortsættes. Ad 13. Eventuelt Foreningens vedtægter gennemgås på kommende bestyrelsesmøde.

9 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts Kommende bestyrelsesmøder: 12. til 13. maj 2014: Munkebjerg (HD) (9.) 10. til 12. juni 2014: Nyborg Strand 22. til 23. juni 2014: Silkeborg (HD) - OBS: fra søndag eftermiddag kl. 15:00 HC: ferie fra 11. april til og med 3. maj CP: ferie uge 15 HO: ferie uge 15 HD: ferie uge 32 og 33 GS: ferie uge 31 og 32 Referent: Hans Henrik Christensen

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Bestyrelsesmøde 12. og 13. maj 2014 20 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 4. og 5. november 2013 321 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens 4. og 5. november 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar 2014 1 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 13. og 14. januar 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Bestyrelsesmøde 26. 27. august 2013 313 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen.

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen. Bestyrelsesmøde 17. august 2015 132 Bestyrelsesmøde på Sct. Pauls kirke, Aarhus, den 17. august 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling.

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling. Bestyrelsesmøde 21. september 2015 141 Bestyrelsesmøde i Alderslyst Kirke, Silkeborg, den 21. september 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM), Gert

Læs mere

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således.

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således. Bestyrelsesmøde 25. og 26. august 2014 56 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gård, Odense, den 25. og 26. august 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan

Læs mere

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013.

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013. Bestyrelsesmøde 11. 12.marts 2013 277 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus, 11. til 12. marts 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Bestyrelsesmøde 11. og 12. maj 2015 102 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde 18. 19. marts 2012 204 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 18. 19. marts 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager.

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager. Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts 2015 91 Bestyrelsesmøde på First Hotel Aalborg den 16. og 17. marts 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet. Bestyrelsesmøde 22. 23.april 2013 285 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, 22. til 23. april 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Bestyrelsesmøde 15. og 16. juni 2015 124 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede:

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Povl Søndergaard (PS), Erik Kobbersmed (EK), Allan Størner (AS), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København.

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København. Bestyrelsesmøde 27. og 28. oktober 2014 66 Bestyrelsesmøde på DGI Byen, København, den 27. og 28. oktober 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Bestyrelsesmøde 19. 20. september 2012 249 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Karsten Kabell (KK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene

Læs mere

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt.

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt. Bestyrelsesmøde 26. og 27. januar 2015 80 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 26. og 27. januar 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger.

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger. Bestyrelsesmøde 14. 15.januar 2013 268 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand 14. til 15. januar 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet. Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 7. 8. marts 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening.

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening. Bestyrelsesmøde 9. 10. maj 2011 138 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus den 9 10. maj 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Bestyrelsesmøde 7. 8. maj 2012 215 Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Bestyrelsesmøde 27. 28. juni 2011 163 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Bestyrelsesmøde 23. 24. august 2011 174 Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg.

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg. Bestyrelsesmøde 7. 8. november 2011 183 Bestyrelsesmøde i Park Hotel, Middelfart 7. 8. november 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægt for folkekirken.dk

Vedtægt for folkekirken.dk Vedtægt for folkekirken.dk I medfør af 11, stk. 4 i lov om folkekirkens økonomi, jf. lovbekendtgørelse nr. 782 af 6. juli 2012 fastsættes følgende: Folkekirken.dk 1. Folkekirken.dk er den institution,

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang.

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang. Vedtægter Kapitel 1. Navn og formål 1 Stk. 1 Foreningens navn er»spinners«. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er at etablere, drive og udvikle et elektronisk netværk.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Scramasax

Vedtægter for Scramasax Vedtægter for Scramasax Forening for håndværk, klædedragter og krigskunst. Paragraf 1 : Foreningens navn er Middelalderforeningen Scramasax og den hører hjemme i Odense Kommune. Navnet Scramasax er forbeholdt

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune.

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune. Vedtægt for samarbejdet mellem sognene i Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti og Aalborg Budolfi Provsti i medfør af 43 stk. 1, i Lov om Menighedsråd og vedtaget i henhold

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Folkekirkesamvirket i Århus blev etableret og vedtægtsfæstet i 1994 som et kirkeligt-diakonalt og socialt samarbejde mellem menighedsråd/menighedsplejer i Århus

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark

Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark V E D T Æ G T E R pr. 23.09.2011 1 Formål Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark har som formål på den evangelisk-lutherske folkekirkes grund at arbejde blandt

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 22. januar 2009 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Onsdag d. 6. maj 2009 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGT. for. den af Stilling menighedsråd. valgte. kontaktperson

VEDTÆGT. for. den af Stilling menighedsråd. valgte. kontaktperson VEDTÆGT for den af Stilling menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person, der

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME 1. Navn og Formål 1.1 Organisationen er en forening 1.2 Organisationens navn er GAME stiftet 26. oktober 2002. 1.3 Organisationen er hjemmehørende i Københavns Kommune.

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 12. januar 2010 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Mandag d. 26. april 2010 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for tst Håndbold

Vedtægter for tst Håndbold Vedtægter for tst Håndbold 1. Afdelingens navn og hjemsted 1. Afdelingens navn er tst Håndbold (herefter kaldet afdelingen). Afdelingen er etableret som en afdeling under idrætsforeningen tst (herefter

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse.

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse. Vedtægter for foreningen Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne (CVR 34 79 68 90) som vedtaget på det stiftende landsmøde den 15. april. 2013, ændret på ekstraordinært møde den 1. Marts 2014. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer.

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer. Distriktsforeningen af menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier Vedtægter 1 Distriktsforeningen af Menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier: er en forening af

Læs mere

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter Vedtægter for Aabenraa Krisecenter 1 Aabenraa Krisecenter er en selvejende forening, uafhængig af partipolitiske interesser og drives i henhold til nuværende Servicelovens 109. Aabenraa Krisecenter har

Læs mere

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kontaktperson

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kontaktperson Kontaktperson Dagsorden for holdundervisning Præsentation - kontaktperson Kontaktpersonens ansvarsområder og opgaver Lovgivning Overenskomster og organisationsaftaler Hvor er der hjælp at hente? Gruppeopgave

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Vedtægt for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Folkekirkens Skoletjeneste i Frederikshavn Provsti Frederikshavn

Læs mere

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg Vedtægt for samarbejde mellem Budolfi, Hans Egede, Hasseris, Margrethe, Sankt Markus, Vejgaard, Vesterkær, Vor Frelser og Vor Frue sognes menighedsråd i Budolfi provsti i Aalborg stift i medfør af Kapitel

Læs mere

Vedtægter - Lodsejersammenslutningen Hammer Bakker

Vedtægter - Lodsejersammenslutningen Hammer Bakker Vedtægter - Lodsejersammenslutningen Hammer Bakker VEDTÆGTER for LODSEJERSAMMENSLUTNINGEN HAMMER BAKKER 1 Navn Sammenslutningens navn er LODSEJERSAMMENSLUTNINGEN HAMMER BAKKER. 2 Hjemsted Lodsejersammenslutningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Rhododendronforeningens vedtægter

Rhododendronforeningens vedtægter 1 Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Rhododendronforeningen, Chapter of The American Rhododendron Society (ARS) Foreningen er stiftet den 20. januar 1974 og har hjemsted i Egedal Kommune.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Referat for: Amagerbro Provstiudvalg. PU møde 2. november Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet. Afbud fra: Poul Termansen.

Referat for: Amagerbro Provstiudvalg. PU møde 2. november Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet. Afbud fra: Poul Termansen. Referat for: Amagerbro Provstiudvalg PU møde 2. november 2017. Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet Afbud fra: Poul Termansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Det

Læs mere

Socialudvalgets forretningsorden

Socialudvalgets forretningsorden KØBENHAVNS KOMMUNE Socialudvalget FORRETNINGSORDEN Socialudvalgets forretningsorden Udvalgets formand og næstformand 1. Socialborgmesteren er formand for udvalget. På udvalgets konstituerende møde vælges

Læs mere

Formål. På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet.

Formål. På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet. Kontaktpersonen Formål På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet. Som kontaktperson sikre, at medarbejdernes ressourcer anvendes bedst muligt, til glæde

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP

LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP Vedtægter for Foreningen Landbrugsmessen GI. Estrup 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Landbrugsmessen GI. Estrup. Landbrugsmessens hjemsted er ved Dansk Landbrugsmuseum

Læs mere