Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde 21. september Bestyrelsesmøde i Alderslyst Kirke, Silkeborg, den 21. september 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM), Gert R. Schmidt (GS), Christina Pode (CP) og Jan Bräuner (JB) Hans Jørgen Ottesen (HO) deltog under pkt. 1 og 2 Dagsorden: 1. Protokol og interne skrivelser 2. Meddelelser fra Kirkeministeriet 3. Økonomi 4. Sekretariatsudvalget 5. Lønforhandlinger. 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager 7. Min A-kasse, OAO 8. Medlemsbladet samt 9. Årskursus Uddannelsesudvalget 11. Tillidsrepræsentanter 12. OK Eventuelt. Ad 1. Protokol og interne skrivelser Protokollen blev underskrevet og godkendt. Der er afholdt møde i Folkekirkens Arbejdsmiljøråd den 10. september, hvor der også blev valgt ny formand for rådet. Bjarne Rødkjær, FAKK, er valgt til formanden for rådet. Ad 2. Meddelelser fra Kirkeministeriet Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling. Arbejdsgruppen om oplysningstiltag om folkekirken som arbejdsplads er genopstået. HC er repræsentant i gruppen. Ad 3. Økonomi. Forretningsføreren benævnes fremadrettet kasserer, da det ikke længere er en ekstern funktion. Kassereren gennemgik økonomien omkring tillidsrepræsentantkurset.

2 Bestyrelsesmøde 21. september Bestyrelsen diskuterede håndtering af de medlemmer, der gentagne gange ikke får betalt sit kontingent til tiden. Kassereren udarbejder liste over medlemmer i restance. Der vil fremadrettet blive pålagt rykkergebyr på 100 kr. JB foreslog, at medlemmerne i restance kontaktes personligt pr. telefon. LM er oprettet med kiggeadgang til Vestjysk Bank. Vi har ikke længere konto i Danske Bank. Aftalen om Mobile Pay er dermed indtil videre også nedlagt. LM er i færd med at oprette konto i Jysk Bank med henblik på investering af en del af foreningens formue jf. beslutningen på generalforsamlingen Ad 4. Sekretariatsudvalg Næste møde i udvalget 21. oktober. Forslag om fælles kurser i Brandsoft-systemet og Office-pakken. Ad 5. Lønforhandlinger Alle lønforhandlingsoplæg er sendt videre til arbejdsgiveren. HD gjorde opmærksom på den kritiske debat om lønforhandlingsprocessen, der har fundet sted på eksterne fora især fra personer, der ikke er medlem af foreningen. Bestyrelsen har valgt ikke at blande sig i debatten, da den ikke er henvendt direkte til foreningen. Ad 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager Der foreligger ikke liste over løbende sager fra sekretariatet til dette møde. [ ] pt. to sager, der ikke gengives i det offentlige referat. Ad 7. Min A-kasse, OAO Min A-kasse: Der er afholdt konference. Danmarks Kirketjenerforening har fortsat efter fusionen med Business Danmark en repræsentant og en suppleant til bestyrelsen, der er valgt i region midt. OAO: Der er udsendt ny aftale mellem OAO og Moderniseringsstyrelsen vedr. lønfradrag og lønberegning for tjenestemænd. Aftalen træder i kraft den 1. september OAO har af forskellige grunde fundet det nødvendigt at ændre sin vedtægter, der derfor har været sendt i høring blandt medlemsorganisationerne med frist for indsendelse af kommentarer den 9. september 2015.

3 Bestyrelsesmøde 21. september Der er tale om ændringer, der ikke vil have indflydelse på Danmarks Kirketjenerforenings medlemskab, hvorfor foreningen ingen kommentarer har til ændringerne. Ad 8. Medlemsbladet samt kirketjener.dk Siden sidste møde har vi haft følgende stillingsannoncer i vores medier: Ansgarskirken, Hedehusene Grundtvigskirken, Bispebjerg Kapernaums og Tagensbo Sogn Lillerød Kirke HD og HC arbejder videre med opdatering og redesign af hjemmesiden. Der er indhentet tilbud fra forskellige aktører og fundet en ny samarbejdspartner. Ad 9. Årskursus 2016 Program for årskurset 2016 kun foreløbigt udkast: Forslag til tema: Tirsdag den 17. maj Opfordring til tillidsrepræsentantmøde fra kl. 10:00 Frokost til tillidsrepræsentanter, bestyrelse og hjælpere skal være bestilt på forhånd; uden ventetid. 13:30 Der serveres kaffe/te og sandwich i forhallen (OBS: en pr. mand) 14:00 Åbning af ÅRSKURSUS v. bestyrelsen - herunder faneindmarch til "Vaj høj, vaj stolt, vaj frit vort flag" Fanen bør bæres ind under forspillet. - formanden minder i sin velkomst om indsamlingen til pensionister under generalforsamlingen 14:15 Åbningstale ved kirkeministeren (HD inviterer) 14:45 Oplæg ved biskop Henrik Stubkjær om frivillighed i folkekirken (HC) 16:00 Besøg standene i forhallen 16:00 Generalforsamling i den gamle begravelseskasse 16:30 Stiftskredsmøder (8 lokaler) Vi skal være klare i vores udmelding til tillidsrepræsentanterne om indhold i kredsmøderne. 17:45 Middag forret og hovedret (tunmousse og wienerschnitzel) 19:15 Dørene åbnes til salen, indslusning ad 2 døre (LM/CP - GS/HO) Evt. bedre tid til indslusning. Klar opdeling af konvolutter. Opstilling ved indgangen skal være klar om eftermiddagen. 19:30 Generalforsamling (herunder kage/dessert og kaffe ca. kl ) - arrangement for ledsagere og pensionister bortfalder pga. manglende tilslutning (erstattes af mulighed for en drink eller en kop kaffe i bistroen) - Bent Fløyel er dirigent (HD) - husk: konvolutter med stemmemateriale mv. - Det praktiske gennemgås med dirigenten, inden generalforsamlingen (gerne ved middagstid) Onsdag den 18. maj 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. LM (husk frameldinger til frokost torsdag) Herefter foredrag v.

4 Bestyrelsesmøde 21. september mødet med mennesker i sorg og krise AMU, Susanne Straarup, (HD) 1. del af formiddagen mødet med mennesker i sorg og krise ved sygehuspræst, (GS) 2. del af firmiddagen Kaffe i foyeren Foredraget fortsætter 12:00 Frokost (for meget fisk; evt. lun leverpostej) 13:00 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i forhal) - LEVA (kun en runde: første runde) - HD - AMU-Fyn; Hans Jørgen/Anette (tema: ) (salon 24) - Førstehjælpsopfølgning (JB) (kaffepausen kan blive rykket) - tilmelding kan ikke ske senere end 30 dage før årskurset - Arbejdstilsynet (HO) (kun en runde; første runde) (gerne to runder) - Den faglige sekretær v. Helle Simonsen (HC) - Min A-kasse om efterløn (HD) - Introduktion til Word og Excel (medbring gerne computer) HD AMU-Fyn (evt. kun en samlet omgang hele eftermiddagen) - husk: lokaleplan 14:30 Kaffe i foyeren mulighed for besøg på standene (tidspunktet programsættes) 15:30 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i ankomsthal) 18:30 Festmiddag tema: alpetema evt. med optræden fra Nyborg Voldspil (CP) 22:30 Festaften slutter, herefter livemusik v. DJ med 80 er og 90 er musik Torsdag den 19. maj 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. CP Herefter: Takt og tone på arbejdspladsen v. Gitte Hornshøj(GS) 10:15 Pause kaffe i foyeren 10:45 11:45 Farvel afslutning - fanen bæres ud til musik 12:00 Frokost 12:50 Busafgang til stationen (afhænger af togafgang fra Nyborg) Der overvejes en prisregulering for deltagelse i årskursus 2016 afhængig af Nyborg Strands prisfastsættelse. Gæsternes placering under festaftenen blev diskuteret. Der er fortsat flertal for at gæster sidder til bords med bestyrelsen af hensyn til den mulighed for netværk og samtale med vores samarbejdspartnere, der er her. Beslutningen bør nok præsenteres; evt. under generalforsamlingen. Kuglepennene med tryk er fundet og ligger i kælderen på Nyborg Strand. Ad 10. Uddannelsesudvalget Der er møde i Brancheudvalget 24. september.

5 Bestyrelsesmøde 21. september HD har møde med Dorthe Storm Mejer fra OAO forud for mødet den 24. september angående kompetenceudvikling samt fokusområder for Kompetencesekretariatet i den kommende overenskomstperiode. Anette Kappelgaard, AMU Fyn, har udarbejdet tilpasningsforslag til kurset for pasning af kirkens udendørsarealer. Der er ligeledes fremsendt foreløbig udkast til plan over gennemførsel af kursusløbet kirkefunktionærens møde med mennesker i sorg og krise. Kurset starter til januar Der er udarbejdet stillingsopslag for uddannelsesambassadører inden for folkekirken. Ambassadørerne skal gøre reklame for mulighederne for efteruddannelse af kirkefunktionærer. Stillingsopslaget bringes i foreningens blad. Danmarks Kirketjenerforening har taget kontakt til menighedsråd, hvor kirkefunktionæren ikke har gennemført den obligatoriske uddannelse inden for de første to år af ansættelsen. Der er nu igangsat uddannelsesplan for medarbejderne. Ad 11. Tillidsrepræsentanter Der er gennemført kursus for tillidsrepræsentanterne den 14. og 15. september Generelt et godt kursus, det skal dog meldes mere klart ud omkring tidsplanen. Der kunne have været fundet en erstatning for Leif fra LEVA, der måtte melde afbud. Der manglede måske lidt indhold på søndag aften. Aftensmaden kunne rykkes frem til kl. 18:00 med et efterfølgende programsat punkt. Det vil kræve at datoen meldes ud i rigtig god tid, så der er tid til at planlægge arbejdet. Dato for næste kursus for tillidsrepræsentanter fastlægges på bestyrelsesmødet i november. Ad 12. OK15 Der er afholdt første møde om periodeprojekterne afholdes den 11. september. Det tegner til at blive en længerevarende proces. Det første projekt bliver cirkulæret for tillidsrepræsentanterne. På næstemøde udveksles erfaringer med en frivillig ordning, hvor udgifterne føres fra menighedsrådet til provstiet samt en brainstorm. HD og HO deltager fremadrettet i møderne om tillidsrepræsentanter. HD og GS deltager fremadrettet i møderne om tøjcirkulæret. OAO har oplyst, at i forbindelse med OK15 blev det mellem Finansministeriet og OAO aftalt at forhøje den såkaldte mini-pension med 0,54 %, således at pensionsprocenten forhøjes til 11,19 % med virkning fra 1. april 2015 Da fællesoverenskomsten - pga. uenighed mellem parterne om cirkulærebestemmelsen vedrørende bod i Arbejdsretten ved manglende orientering af organisationen ved afskedigelse af medarbejdere med mere end 5 måneders anciennitet - endnu ikke er underskrevet, er fællesoverenskomsten som helhed endnu ikke godkendt/underskrevet. Derfor er forhøjelsen af minipensionsindbetalingen endnu ikke iværksat.

6 Bestyrelsesmøde 21. september Så snart fællesoverenskomsten underskrives, vil forhøjelsen blive iværksat med tilbagevirkende kraft fra 1. april 2015, og der vil således ske en efterregulering af pensionsindbetalingen, hvilket betyder, at ingen ansatte vil lide nogen skade. OAO vender tilbage, når der foreligger nyt i sagen. Ad 13. Eventuelt GS foreslog, at foreningen sender breve ud til medlemmerne med vigtige informationer. Forslaget tages op på mødet i november. HD efterlyste en øget indsats for stiftskredsmøderne. Det seneste møde i Helsingør og Fyn er desværre blevet aflyst. CP arbejder videre med det. Kommende møder (mødetidspunkt 9:30): 23. november i Horsens: JB 25. og 26. januar på Nyborg Strand: HD 14. marts (evt. 15. marts) 2. maj (evt. 3. maj) (HC afbud) GS: holder ferie fra 3. oktober til og med 19. oktober JB: ferie uge 42 CP: ferie uge 42 Referent: Hans Henrik Christensen

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen.

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen. Bestyrelsesmøde 17. august 2015 132 Bestyrelsesmøde på Sct. Pauls kirke, Aarhus, den 17. august 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Bestyrelsesmøde 15. og 16. juni 2015 124 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Bestyrelsesmøde 11. og 12. maj 2015 102 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager.

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager. Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts 2015 91 Bestyrelsesmøde på First Hotel Aalborg den 16. og 17. marts 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Bestyrelsesmøde 12. og 13. maj 2014 20 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013.

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013. Bestyrelsesmøde 11. 12.marts 2013 277 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus, 11. til 12. marts 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet. Bestyrelsesmøde 22. 23.april 2013 285 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, 22. til 23. april 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt.

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt. Bestyrelsesmøde 26. og 27. januar 2015 80 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 26. og 27. januar 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 4. og 5. november 2013 321 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens 4. og 5. november 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Bestyrelsesmøde 26. 27. august 2013 313 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede:

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Povl Søndergaard (PS), Erik Kobbersmed (EK), Allan Størner (AS), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts 2014 10 Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således.

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således. Bestyrelsesmøde 25. og 26. august 2014 56 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gård, Odense, den 25. og 26. august 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan

Læs mere

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde 18. 19. marts 2012 204 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 18. 19. marts 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København.

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København. Bestyrelsesmøde 27. og 28. oktober 2014 66 Bestyrelsesmøde på DGI Byen, København, den 27. og 28. oktober 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar 2014 1 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 13. og 14. januar 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening.

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening. Bestyrelsesmøde 9. 10. maj 2011 138 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus den 9 10. maj 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet. Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 7. 8. marts 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger.

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger. Bestyrelsesmøde 14. 15.januar 2013 268 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand 14. til 15. januar 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Bestyrelsesmøde 19. 20. september 2012 249 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Karsten Kabell (KK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene

Læs mere

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg.

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg. Bestyrelsesmøde 7. 8. november 2011 183 Bestyrelsesmøde i Park Hotel, Middelfart 7. 8. november 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Bestyrelsesmøde 27. 28. juni 2011 163 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Bestyrelsesmøde 23. 24. august 2011 174 Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Bestyrelsesmøde 7. 8. maj 2012 215 Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Referat for bestyrelsesmøde den 10. august 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Ejnar Kudsk Alex Harttung

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 408 Til: Valgte MR-medlemmer: Bente Normann Rasmussen, Frede Marinus Johansen, Kirsten Ljungberg, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen, Peter A. Haahr,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅRET 2015 OG FORÅRET 2016

KURSUSPROGRAM EFTERÅRET 2015 OG FORÅRET 2016 KURSUSPROGRAM EFTERÅRET 2015 OG FORÅRET 2016 Fjelsted kirke FYENS STIFTS MENIGHEDSRÅDSFORENING www.fsmfyn.dk KÆRE KURSIST I dette kursusprogram finder du brugbare, spændende og Inspirerende kursusforløb

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr.

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr. Menighedsrådet Aabenraa den 19. februar 2014 Referat af offentligt menighedsrådsmøde (14.) Onsdag den 19. februar 2014 kl. 19.00 21.00 i Havsteenstuen Der serveres en let anretning kl. 18.30 Ivan Grube

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat

Seniorforeningen Told & Skat Til Seniorforeningen Told & Skat Bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og klubformænd 29. juni 2017 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 13. februar 2012

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 13. februar 2012 Karens Minde Kulturhusforening Referat fra bestyrelsesmøde den 13. februar 2012 I mødet deltog: Dorthe Sørensen Eren, Steen Eriksen, Marianne Melby, Ann Vikkelsø, Harry Ottosen og Kristina Jonsson. Afbud

Læs mere

Fyens Stifts Menighedsrådsforening

Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening www.fsmfyn.dk "Foreningens formål er at samle menighedsrådsmedlemmer til drøftelse af fælles anliggender og styrkelse af det folkekirkelige fællesskab, bl.a. ved at holde

Læs mere

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 31. maj 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DAGSORDEN Forældrebestyrelsen for Dagplejen EMail: gac@olos.dk 18. april 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DATO: Mandag den 4. april 2016 TID: 17:30 21:00 STED:, DELTAGERE:

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Tlf: 4848 1895. Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til bestyrelse, suppleanter,

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b.

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b. På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Per Rønager Bøjstrup, Minna Irene Siegumfeldt (gik under punkt 8), Jan Friberg, Jakob Riis, Jørn Johansen, Nanette Zahrtmann (kom under punkt 2b), Jens Henrik

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag d. 19. januar 2016 i klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

SFO-Lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Generalforsamling samt kursusdag

SFO-Lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Generalforsamling samt kursusdag Generalforsamling samt kursusdag Program: SFO-lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Inviterer til generalforsamling og kursusdag på Hornstrup Kursuscenter Torsdag d. 10. november 2016: - kl. 12:00-13:00

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT Til stede: Afbud: Claus Agø Hansen, Jannie Arge, Søren Bach-Petersen, Bonnie Blirup, Kirsten Møller Christensen, Henrik Lytsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Møde 2/ maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA

Møde 2/ maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA Møde 2/2017 17. maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA Tilstede: Afbud: Dagsorden: Per Gaunø Jensen, Kirsten Møller Christensen, Anna Anholm Egeberg, Bente

Læs mere

Notat. Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken.

Notat. Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Dato: 1. oktober 2009 Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Kirkeministeriet KM-3 Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted tirsdag den 25. august

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Referat for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

CphBusiness HSU. 27. juni 2012. Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby. I mødet deltog:

CphBusiness HSU. 27. juni 2012. Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby. I mødet deltog: 27. juni 2012 CphBusiness HSU Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild Ressourcedirektør

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde.

Referat af Bestyrelsesmøde. Referat af Bestyrelsesmøde. Sted: Odense ProduktionsHøjskole Tidspunkt: Tirsdag den 5. maj 2015, kl. 10.00 til 15.00 Til stede: Aage Langeland (AL) Niels Brøgger (NB) H.C. Mouritsen (HC) Jesper Lübbert

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 12. februar 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 12. februar 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek, Evy Jørgensen Den 12. februar 2013 Blad nr. 1 indkaldes hermed til tirsdag den 12. februar 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Udvalget for Diakoni: Dagsorden med referat af mødet

Udvalget for Diakoni: Dagsorden med referat af mødet 1 Udvalget for Diakoni: Dagsorden med referat af mødet 26.2.2015 Til det aftalte og tidligere indkaldte møde i udvalget d. 26.2.'15/Adventskirken fremsendes hermed forslag til dagsorden: (Red. opl: EMA

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat fra møde i Arbejdsmiljøudvalget den 23. november 2017

Referat fra møde i Arbejdsmiljøudvalget den 23. november 2017 Dok.nr.: 143243/17 Pernille Bunk Stølefjell Referat fra møde i Arbejdsmiljøudvalget den 23. november 2017 Deltagere: biskop Henning Toft Bro (HTB), provst Mette Moesgaard Jørgensen (MMJ), sognepræst Henriette

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere