Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts Bestyrelsesmøde på First Hotel Aalborg den 16. og 17. marts 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen (LM) og Hans Jørgen Ottesen (HO) Afbud: Christina Pode (CP) og Jan Bräuner (JB) Dagsorden: 1. Protokol og interne skrivelser 2. Meddelelser fra Kirkeministeriet 3. Økonomi 4. Sekretariatsudvalget 5. Lønforhandlinger. 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager 7. Min A-kasse, OAO 8. Medlemsbladet samt 9. Årskursus Uddannelsesudvalget 11. Tillidsrepræsentanter 12. OK Eventuelt. Ad 1. Protokol og interne skrivelser Det godkendte referat fra seneste møde blev underskrevet. HD har modtaget mail fra formand og næstformand i Københavns Kredsen, der ønsker at aflive eventuelle rygter vedr. tidligere tillidsrepræsentant. Bestyrelsen har taget orienteringen til efterretning. [ ] Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager. Foreningen har modtaget indbydelse til Organistforeningen festaften den 5. maj. HD deltager. Foreningen har modtaget indbydelse til DOKS festaften den 21. april i Silkeborg. HD deltager. Foreningen har modtaget indbydelse til 3F s årsmøde den 20. og 21. marts i Silkeborg. HD deltager. Ad 2. Meddelelser fra Kirkeministeriet Intet. Ad 3. Økonomi.

2 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts Forretningsføreren redegjorde for foreningens økonomi pr. 31. januar. Forretningsføreren fremlagde udkast til det reviderede årsregnskab for Resultatopgørelsen for 2014 udviser et underskud kr. og balancen pr. 31. december 2014 udviser en egenkapital på kr. Årets samlede indtægter er præget af vigende medlemstal, der til dels skyldes en stor udskiftning rund omkring i kirkerne, hvor nyansatte desværre ikke melder sig ind i samme omfang som udmeldelserne sker. I resultatopgørelsen indgår desuden engangsudgifter til dels voldgiftssag mod Kirkeministeriet samt udvikling, konvertering og indlæsning af medlemskartotek. Ligesom der indgår udgift til revision for to regnskabsår. Regnskabet underskrives i maj Forretningsføreren har udarbejdet nyt budget for Budgettet blev godkendt på seneste bestyrelsesmøde i januar, men økonomi og budgettal har ændret sig væsentlig siden da, hvorfor bestyrelsen har fundet det nødvendigt at ændre budgettallene. Det foreslås at antallet af bestyrelsesmøder pr. år sættes op, mens der fremover fortrinsvis holdes endagsmøder. Dette forventes at giver en budgetteret besparelse på kr. Bestyrelsesvederlag nedsattes i budgettet med kr. i Budget 2016:

3 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts

4 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts Det reviderede budget blev godkendt. Det er stærkt nødvendigt, at der gøres en ekstra indsats for at få organiseret de nyansatte og uorganiserede kolleger. Nyansatte kirketjenere opføres løbende i bladet og der udsendes informationsmateriale fra sekretariatet. Hvordan vi mest hensigtsmæssigt får kontakt til de kirketjenere, der ikke er medlem, foreslås drøftet med tillidsrepræsentanterne på mødet i forbindelse med årskurset. Desværre har det ikke været godt nok forklaret, hvorfor alle fik et girokort ved seneste kontingentindbetaling. Grunden er ny og billigere aftale med NETS. Det har desværre medført at pt. 30 medlemmer er i restance. Fremadrettet forventer bestyrelsen, at opgaven med opkrævning af kontingent også ved nyindmeldelser midt i perioden varetages af sekretariatet. LM fremlagde muligheder for investering af foreningens formue. Bestyrelsen diskurterede mulighederne og besluttede at lægge muligheden for investering ud til generalforsamlingen, idet vi ikke længere får et fornuftigt renteafkast. Bestyrelsen lægger op til at der over en årrække investeres til Forslaget tages med i maj bladet forud for generalforsamlingen (deadline 10. april). Ad 4. Sekretariatsudvalg Danmarks Kirketjenerforening har modtaget faktura for sin andel af kartotek og arkivsystem fra Brandsoft. Fakturaen lyder på ,50 kr. Et beløb bestyrelsen stiller sig meget uforstående overfor. GS har møde Brandsoft i morgen 17. marts vedr. denne regning. HC redegjorde for samarbejdet med FAKK og seneste møde i udvalget den 31. januar På mødet blev det bl.a. diskuteret hvordan den kommen lønforhandling skal forløbe og hvordan proceduren kan optimeres. Det aftalt nyt møde om dette primo maj Den utilfredshed, der blev tilkendegivet på seneste bestyrelsesmøde, blev ligeledes drøftet og søgt løst på mødet. HC fortalte, at der arbejdes på at oprette kigge-funktion til tillidsrepræsentanterne, der dog ikke vil kunne se personfølsomme oplysninger som cpr-nummer, ligesom der heller ikke kan ændres i kartotekets data. HD foreslog en generel tilfredshedsundersøgelse af foreningens serviceniveau og kendskab til foreningens eksistens. Undersøgelsen kunne gennemføres som spørgeskemaundersøgelse. HD arbejder videre med idéen. Ad 5. Lønforhandlinger Der afholdes møde i sekretariatsudvalget den 6. maj, hvor procedurer for forhandlingerne i 2015 vil blive gennemgået.

5 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts Status på lønforhandlingerne fra Helle Simonsen: Jeg har nu været igennem alle indkomne svar fra MR og vi har indgået mange aftaler, men vi har også fremsendt mange modforslag til de modforslag vi har modtaget fra MR. Kun få er pt. videreført til fase 2-forhandling, da langt de fleste menighedsråd er forhandlingsvillige. Der er en lille bunke tilbage, hvor vi har bedt medlemmet om skriftligt at udtale sig vedrørende menighedsrådets svar, som jeg mangler at færdigbehandle. Der er her tale om lidt mere komplicerede lønforhandlinger, hvor der typisk også er uacceptable arbejdsforhold inde over. Jeg forventer på nuværende tidspunkt, at vi har afsluttet langt de fleste lønforhandlinger inden udgangen af marts måned. Idet vi dog har fremsendt mange modforslag, som vi afventer svar på, kan det ikke forventes at alle lønforhandlinger er afsluttet i marts da vi må afvente, at menighedsrådene har haft vores modforslag oppe på menighedsrådsmøde før de vender tilbage til os med et svar. Ad 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager [ ] pt. fem løbende sager, der ikke gengives i det offentlige referat. Desuden løbende sager fra sekretariatet: [ ] pt. 15 løbende sager, der ikke gengives i det offentlige referat. Ad 7. Min A-kasse, OAO Min A-kasse: GS har deltaget i fagligt udvalg. HD har deltaget i bestyrelsesmøde. Fusionen med Business Danmark har kostet mio. kr., hvilket forventes hentet hjem igen i løbet af OAO: GS har været til repræsentantskabsmøde angående OK15. De faglige organisationer anbefaler et ja til OK15, men forventer ved kommende forhandlinger, at der kommer midler med videre til de decentrale forhandlinger. Ad 8. Medlemsbladet samt kirketjener.dk Forum er ikke længere aktivt på hjemmesiden. Stillingsopslag fra hjemmeside og blad i februar og marts: Præstebro Kirke HD læser korrektur på maj bladet. Ad 9. Årskursus 2015

6 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts Program for årskurset 2015: Forslag til tema: Samarbejde og kommunikation Tirsdag den 26. maj Opfordring til tillidsrepræsentantmøde fra kl. 10:00 Frokost til tillidsrepræsentanter, bestyrelse og hjælpere skal være bestilt på forhånd; uden ventetid. 13:30 Der serveres kaffe/te og sandwich i forhallen 14:00 Åbning af ÅRSKURSUS v. bestyrelsen - herunder faneindmarch til "Vaj høj, vaj stolt og frit vort flag" Fanen bør bæres ind under forspillet. - formanden minder i sin velkomst om indsamlingen til pensionister under generalforsamlingen 14:15 Åbningstale ved Marianne Jelved (HD inviterer) 14:45 Oplæg ved Marie Vejrup Nielsen Er folkekirken en død sild? [ ] 16:00 Besøg standene i forhallen 16:00 Generalforsamling i den gamle begravelseskasse 16:30 Stiftskredsmøder (8 lokaler) Vi skal være klare i vores udmelding til tillidsrepræsentanterne om indhold i kredsmøderne. 17:45 Middag forret og hovedret (tunmousse og wienerschnitzel) 19:15 Dørene åbnes til salen, indslusning ad 2 døre (LM/CP - GS/HO) Evt. bedre tid til indslusning. Klar opdeling af konvolutter. Opstilling ved indgangen skal være klar om eftermiddagen. 19:30 Generalforsamling (herunder kage/dessert og kaffe ca. kl ) - arrangement for ledsagere og pensionister bortfalder pga. manglende tilslutning (erstattes af mulighed for en drink eller en kop kaffe i bistroen) - Bent Fløyel er dirigent (HD) - husk: konvolutter med stemmemateriale mv. - Det praktiske gennemgås med dirigenten, inden generalforsamlingen (gerne ved middagstid) Onsdag den 27. maj 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. LM (husk frameldinger til frokost torsdag) Herefter foredrag v. Tommy Kjær Lassen eksistens og arbejdsliv for kirketjenere [ ] Kaffe i foyeren Foredraget fortsætter 12:00 Frokost 13:00 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i forhal) - LEVA (kun en runde: anden runde) - HD - AMU-Fyn; Hans Jørgen/Anette (tema Anette: Kirkesølv) - Førstehjælpsopfølgning (JB) (kaffepausen kan blive rykket) - tilmelding kan ikke ske senere end 30 dage før årskurset - Arbejdstilsynet (HO) (kun en runde; første runde) - Den faglige sekretær v. Helle Simonsen (HC) - Landsforeningen af Menighedsråd (1: kirketjenere med ledelse / 2: generelle spørgsmål til arbejdsgiversiden) v. Elisabeth Jensen (HD) - Introduktion til Word og Excel (kræver medbragt computer) HD AMU-Fyn (evt. kun en samlet omgang hele eftermiddagen)

7 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts husk: lokaleplan 14:30 Kaffe i foyeren mulighed for besøg på standene (tidspunktet programsættes) 15:30 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i ankomsthal) 18:30 Festmiddag tema: Nytårsaften - forslag: 90 års fødselsdagen (JB/HD) el. Dronningens nytårstale (HO spørger Bo Steen Bram; pris evt. kursusgebyr) 22:30 Festaften slutter, herefter livemusik v. DMP [ ] - fyrværkeri kl. 23:00 [ ] m. natmad (hotdog-buffet 75 %). Boblevand kan købes. - hvis ønsker fyrværkeri sørger Nyborg Strand orientering til naboer. Der skal indhentes tilladelse. Torsdag den 28. maj 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. CP Herefter: Thomas Mygind [ ] GS 10:15 Pause kaffe i foyeren 10:45 11:45 Farvel afslutning - fanen bæres ud til Fra himlen er du faldet Frokost 12:50 Busafgang til stationen (afhænger af togafgang fra Nyborg) Beholdning i kælderen: 125 net 51 tasker 3 ks A4 blokke 1,5 ks A5 blokke 7 plaider 36 paraplyer HD bestiller reklame varer med foreningens logo. Muleposer bestilles kun, hvis vi ikke får dem fra en sponsor. Ad 10. Uddannelsesudvalget Landforeningens af Menighedsråd har udsendt invitation til styregruppemøde om kirkefunktionærers arbejde i faglige teams. Landforeningens er tovholder på det videre arbejde med pilotprojekt og der er søgt om midler til gennemførelse fra fællesfonden. HD er repræsentant i styregruppen. Der er udbetalt kompetencemidler til den ene ansøger fra kirketjenergruppen. Der gennemføres fyraftensmøder rundt om i landet vedrørende det praktiske ved efteruddannelsesforløb. AMU-Fyn er tovholder på møderne. Der reklameres for arrangementerne i næstkommende blad. Kompetencesekretariatet videreføres efter OK15.

8 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts Der vil snart komme nyt uddannelsescirkulære. Cirkulæret har været i høring. Næste møde i Kompetencesekretariatet afholdes 1. juni Ad 11. Tillidsrepræsentanter Der planlægges kursus for tillidsrepræsentanterne den 14. og 15. september Ad 12. OK15 Der udsendes stemmemateriale inde for kort tid. HO har skrevet om forhandlingerne om organisationsaftalen til kommende blad. Forhandlingerne med Kirkeministeriet er sket i god tone, men forhandlingsformen anses ikke for optimal. Der skal inden for den kommende overenskomstperiode gennemføres to periodeprojekter om hhv. tøjcirkulæret og tillidsrepræsentantcirkulæret. Som udgangspunkt deltager HD og GS angående tøj, mens HD og HO deltager angående tillidsrepræsentanter. Ad 13. Eventuelt Stiftskredsmøder: Ribe/Haderslev: 7. september? Viborg: 28. september Fyn: 4. oktober? Roskilde/Lolland-Falster: 5. oktober? Aalborg: 19. oktober Aarhus: 26. oktober? København: 21. september? Helsingør: 20. september? Kommende bestyrelsesmøder: 11. til 12. maj 2015: Horsens (JB) (25.) 26. til 28. maj 2015: Årskursus Nyborg Strand 15. til 16. juni 2015: Munkebjerg, Vejle (HD) Ferie: JB 12. marts til 13. april HC 15. april til 5. maj Referent: Hans Henrik Christensen

9 Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen.

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen. Bestyrelsesmøde 17. august 2015 132 Bestyrelsesmøde på Sct. Pauls kirke, Aarhus, den 17. august 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Bestyrelsesmøde 11. og 12. maj 2015 102 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Bestyrelsesmøde 15. og 16. juni 2015 124 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen

Læs mere

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling.

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling. Bestyrelsesmøde 21. september 2015 141 Bestyrelsesmøde i Alderslyst Kirke, Silkeborg, den 21. september 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM), Gert

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Bestyrelsesmøde 12. og 13. maj 2014 20 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt.

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt. Bestyrelsesmøde 26. og 27. januar 2015 80 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 26. og 27. januar 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013.

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013. Bestyrelsesmøde 11. 12.marts 2013 277 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus, 11. til 12. marts 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet. Bestyrelsesmøde 22. 23.april 2013 285 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, 22. til 23. april 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede:

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Povl Søndergaard (PS), Erik Kobbersmed (EK), Allan Størner (AS), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således.

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således. Bestyrelsesmøde 25. og 26. august 2014 56 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gård, Odense, den 25. og 26. august 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 4. og 5. november 2013 321 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens 4. og 5. november 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Bestyrelsesmøde 26. 27. august 2013 313 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde 18. 19. marts 2012 204 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 18. 19. marts 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet. Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 7. 8. marts 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts 2014 10 Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København.

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København. Bestyrelsesmøde 27. og 28. oktober 2014 66 Bestyrelsesmøde på DGI Byen, København, den 27. og 28. oktober 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger.

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger. Bestyrelsesmøde 14. 15.januar 2013 268 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand 14. til 15. januar 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar 2014 1 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 13. og 14. januar 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening.

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening. Bestyrelsesmøde 9. 10. maj 2011 138 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus den 9 10. maj 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik

Læs mere

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg.

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg. Bestyrelsesmøde 7. 8. november 2011 183 Bestyrelsesmøde i Park Hotel, Middelfart 7. 8. november 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Bestyrelsesmøde 19. 20. september 2012 249 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Karsten Kabell (KK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Bestyrelsesmøde 27. 28. juni 2011 163 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Bestyrelsesmøde 7. 8. maj 2012 215 Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Bestyrelsesmøde 23. 24. august 2011 174 Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 11. september 2013 Sted: Cafe Hack, Aarhus (Aarhus Teater) Tidspunkt: Kl. 10.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere.

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Referat fra 3.2.2011. 1) Der var velkomst og godtagelse af dagsordenen. Forretningsorden gældende fra ledelsesmødet 16 maj 2011, godkendt med de tilførte

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Referat for bestyrelsesmøde den 16. og 17. november 2015 på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begyndte med frokost kl. 12.00. Mandag aften

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat bestyrelsesmøde nr. 2, 2019 Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Peter og vores revisor Søren Peter deltog under punkt 4 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Referat for bestyrelsesmøde den 15. august 2016 på Sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15-16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Henrik Højen Jørgen Hvolbye

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag 12. november 2015 kl. 18.00-22.00

Referat af bestyrelsesmøde torsdag 12. november 2015 kl. 18.00-22.00 Referat af bestyrelsesmøde torsdag 12. november 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Rene Brodin, Jane Bojsen, Hans Otto Kristiansen, Jens Duval og Christian Lose Afbud: Ulrik Skovgaard Referent:

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat

Seniorforeningen Told & Skat Til Seniorforeningen Told & Skat Bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og klubformænd 29. juni 2017 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Officiel del af referatet som lægges på hjemmesiden www. folkekirkenspersonale.dk:

Officiel del af referatet som lægges på hjemmesiden www. folkekirkenspersonale.dk: Referat af 4. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Dato: 4. 20. juni maj 2009 2009 Kirkeministeriet KM-3 Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted fredag den

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren.

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Tilstede: Carl Christian Madsen, Anders Rosentoft, Peter Klitgaard, Sven Wichmann, Henning

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Referat for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni 2017 Formateret: Indrykning: Første linje: 1,27 cm 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer 2. Meddelelser 1. LVS i. Spørgeskema vedrørende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016.

Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016. Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016. 1. Valg af dirigent tilfaldt Lars Lund. Skrifefører blev Poul Erik Pedersen. 2. Referat blev godkendt uden bemærkninger. 3. Kort information fra de forskellige

Læs mere

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Tlf: 4848 1895. Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til bestyrelse, suppleanter,

Læs mere

Translatørforeningen

Translatørforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag den 3. februar 2014. Til stede: (ES), Susanne Lund (SL), Bente Jacobsen (BJ), Allan El-Zayat (AEZ), Hanne Vedel Sterndorf (HVS), Mayanoa Schneider (MS), Bente Elboth (BE)

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 17. februar 2010 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Helle Øst - afbud Finn Bjørnum - sygemeldt. Kirsten Madsen - afbud 17.02.2010 09/10, 09 Init.: 1.

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene fra

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Hanne, Mariann, Gitte, Malene DAGSORDEN: 94. Valg af dirigent. 2 95. Valg af referent.

Læs mere