Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt dette udsagn passer på din oplevelse af uddannelsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt dette udsagn passer på din oplevelse af uddannelsen."

Transkript

1 . Jeg har indtil nu samlet set været tilfreds med peer- % % % 3% 7% 4 % % % 2 7 % Kanon uddannelse. tiden der er ikke lang tid til undervisning, der er meget der skal nås evt. forlænge forløbet med et par uger, det kræver meget personligt med f.eks tre livshistorie på en dag. der er ikke meget plads til fordybelse af emner, Jeg føler mig så beriget af uddannelsen, men jeg føler samtidig, at uddannelsen er meget tidspresset. Ville gerne have mere tid Intensiteten 2. Uddannelsen har indtil nu levet op til mine forventninger.

2 % % % % % % 2 7 % Ja og mere til. Havde satset på endnu mere teori. Jeg havde ingen konkrete forventninger til uddannelsen, da den knap var færdigudviklet, da vi startede. Enormt relevant og motiverende og intens. 3. Indtil nu har uddannelsens indhold været relevant for mig. % % 2% 5 8% 3 % % % 2 7 % Dog ved jeg ikke hvad det skal ende med. God overbygning på min HR-uddannelse og merkonom. der er en passende mængde af teori Klart spændende at lære noget nyt -også om mig selv. Yderst vigtig i denne sammenhæng!

3 4. Hvilke dele af uddannelsen, har været særligt relevante for dig? Jeg synes det hele har været relevant. livshistorier, hvornår jeg har det godt opgaven og hvad der er godt for mig. Hvordan det var at få diagnose. Empowerment, livshistorier, kriser, Personlig Arbejdsbog kanon. Den personlige arbejdsbog er et rigtig godt redskab at blive præsenteret for. Den giver indblik i egne Den personlige arbejdsbog Livshistorie Den personlige arbejdsbog, livshistorier, erfaringsudveksling livshistorie, teori om recovery og empowerment Kan godt li at få noget teori koblet på praksis. alt Indtil videre føler jeg, at alt det, der er selve uddannelsen, har været meget relevant. jeg har både haft gavn af mødet med de andre og deres erfaringer og historie, men også for det teoretiske. Den personlige arbejdsbog. Den personlige arbejdsbog og livsfortællinger Den personlige arbejdsbog, definitionen af recovery De mere praktiske øvelser som fx fortælling af livshistorier. Derudover også bare selve dynamikken i rummet livshistoriefortællinger og hvordan det påvirker andre. Måske det at løse konflikter... reaktionsmønstre og kan bruges i det fremtidige arbejde. Men snakkene i lokalet, er rigtig godt. Samt de dialoger og snakke der er mellem elever indbyrdes og elever og undervisere. giver mulighed for læring. Livshistorie, recovery-terri og sort og krise 5. Hvilke dele har eventuelt ikke være så relevante for dig? Ingen dele Måske spilleregler... Synes alt har været relevant og supplerer hinanden godt. Ikke nogen indtil nu. Det at linjerne ikke har været klare fra starten har gjort at mange af de første timer blev brugt på spørgsmål Ikke noget Ingen kriser teori Heldigvis ikke så meget. intet har været irrelevant Jeg har til tider følt, der går for megen tid tabt i en håbløs søgen efter svar, på de endnu ikke færdigarbejdede føler faktisk jeg kan bruge det hele. - ang. hvordan linjerne blev fremover. funktionsbeskrivelser osv. i forhold til Peermedarbejdere. Intet Alt har været relevant indtil videre Noget af teorien omkring recovery virker noget overfladisk - synes ikke rigtig man kommer i dybden med det og derfor virker det lidt banalt. recovery for det vidste jeg noget om i forvejen Den personlige arbejdsbog. Jeg fungerer ret godt med de strategier, som jeg har i forvejen. Organisationer. Er der noget, du har savnet eller gerne ville have haft mere af på nuværende tidspunkt?

4 Nej Ros og opmuntringer og få fokus på vores styrker. Der har været et par få timer der har været meget Mere tid generelt. Savnet at der bliver gået mere i dybden med de teorier der bliver præsenteret, det bliver tit kun til en? Nej Den personlige arbejdsbog, relationskompetence mere om empowerment teori mangler jeg Teori er altid godt. nej Undervisningstid. jeg kunne måske godt ønske mig at der kunne være tid til mere teori, men måske uddannelsen skulle være Generelle oplysninger om hvordan man kommer videre som Peer-underviser når udd. er slut Ja mere tid Håndgribelig beskrivelse af selve arbejdet som Peer guide. Flere praktiske øvelser mellem os kursister, hvor man udnytter rummet som læringsmulighed. Evt. også lidt ikke umiddelbart. forvirrende. overfladisk gennemgang. eller 2 timer mere pr gang. mere teori. Afgrænsningsmuligheder, værdigrundlag og principper 7. Det faglige niveau er passende for mig (hverken for højt eller for lavt). % % % 2 42% 8 47% 9 % % % 2 7 % Uddyb gerne, om du synes niveauet er for højt eller lavt: Nogle gange for højt, specielt med henblik på begreber. En på holdet har dog taget initiativ til at lave en ordbog over forskellige begreber, så vi der ikke kender dem så godt har noget at støtte os op af. Tilpas sværhedsgrad og gode undervisere. Vil ikke gøre noget hvis det var højere. Et passende niveau og indimellem lidt for lavt. Den praktiske del er god men den teoretiske del forekommer mig noget overfladisk og banal.

5 8. Jeg er godt tilfreds med forholdet mellem teori og praksis. % % % 2 37% 7 42% 8 % 2 % % 2 7 % God forståelse mellen teori8 og praksis. Vi er jo hver især vores egne cases. Der kommer nogen gange til at blive for meget diskussionsklub over vores undervisning, så den faglige teori går tabt pga tidspres. lidt mere teori kunne være ok 9. Jeg oplever, at der er en rød tråd i forløbet (fx god sammenhæng fra gang til gang). % % 2 53% % % % 2 7 %

6 Måske kunne et meget kort referat fra gangen forinden lige nævnes. Godt med teori på praksis. God sammenhæng. I starten var det lidt svært at se den røde tråd i undervisningen, men efterhånden træder den meget tydeligt frem. Jeg ville foretrække et mere kontinuerligt forløb. På vores hold har der været dage, der ikke er gået som planlagt. Men alligevel har det været lærerigt og relevant. Der virker til at være en fin rød tråd men det ville være fint med lidt mere metakommunikation omkring det - dvs. at vi som kursister blev bedre informeret omkring forløbet og rationalet bag den måde det er sammensat på. Med mange "Issues" på holdet er det svært at se den store sammenhæng. Den røde tråd er ikke så tydelig.. Det er vigtigt for mig, at underviserne er gennemgående. (I modsætning til, at der løbende kom nye undervisere.) % % % 2 % 2 79% 5 % % % 2 7 % Synes dette er super vigtigt. Vi har kun 3 timer per gang og det går ikke hvis der skal bruges mere tid fordi en ny lærer skal sættes ind i forløbet og lære os at kende. Rart at man kommer til at kende underviserne også personligt. De er gode til at inddrage sig selv i undervisningen. Kunne ikke være bedre. Daniel og Christina er super gode. Der kan opstå personlige kriser i forløbet, pga det stof vi arbejder med, og der kan det være af stor betydning, at have en underviser man kender, som man kan vende situationen med. det er en personlig udvikling med i det og der knyttes bånd til underviserne Godt med det kendte, men kunne også være spændende med andres input. Samme undervisere er afgørende for at etablere den tryghed og fortrolighed i gruppen, som er menneskeligt nødvendigt for at kurset kan fungere Faste undervisere giver tryghed på holdet, men "gæsteundervisere" ville nok kunne komme med nye input. Da der er mange private oplysninger i spil, er det i særdeleshed vigtigt at, det er faste undervisere, i kraft af kendskab og tryghed.

7 Det er meget vigtig i forhold til tryghed Meget vigtigt. Andet ville give en usikkerhed og ikke et særligt godt socialt rum, tror jeg. Personligt ville jeg heller ikke være så tryg ved det. meget vigtigt for trygheden Har kun prøvet, at de er gennemgående. Altafgørende. De inddrager sig selv på en meget relevant måde.. Jeg er tilfreds med undervisernes evne til at formidle stoffet på en relevant og vedkommende måde. % % 2% 4 74% 4 % % % 2 7 % 2. Det har stor værdi for mig, at underviserteamet består af både en fagprofessionel underviser og en underviser med erfaringskompetence.

8 % % 2% 5 8% 3 % % % 2 7 % Uddyb venligst hvad dette (eventuelt) betyder for dig: Jeg oplever meget at læreren med erfaringskompetence kan sætte eksempel på de begreber han bruger ud fra Gir mig håb Kanon referenceramme. Det giver rigtig god mening at have en underviser med erfaringskompetence, fordi det bliver en person jeg kan. Har en relation Betydning i formidlingen og i rummet det giver et godt spil i unervisningen med personlige erfaringer og gør undervisningen mere levende med De er gode til at komplimentere hinanden :) det er af alt afgørende betydning: det ville være absurd og utroværdigt at etablere et kursus om peer-støtte Det giver mig sikkerhed for både det faglige niveau og "forståelsen" for psykisk sygdom. det giver en god mening at se forskellen allered inden vi kommer ud som peer. Giver meget til undervisningen. Signalværdien i at arbejde sammen. De har forskellige vinkler Fordi det ene ikke udelukker det vidensmæssigt. Det er vigtigt at underviserne selv har erfaringskompetence(eller i hvert fald en af dem), men det kan en man får flere perspektiver. egne oplevelser, som er u-undværligt. spejle mig i. Jeg kan overveje om jeg gøre og synes ligesom vedkommende eller det stik modsatte. eksempler fra det virkelige liv herunder underviser egne erfaring Jeg ved altid hvor jeg har dem begge -hver deres spidskompentance, men fungerer godt uden at have en peer med i undervisningens tilrettelæggelse. fagprofessionel underviser også have. Det vigtigste er derfor at personen (fagprofessionel eller ej) har erfaringskompetence og er villig til at dele dette. Det giver en mere ligeværdig atmosfære og relation samt større tryghed. Det gør, at man får både teori belyst med praksis og omvendt. Hvad vurderer du, at det betyder for uddannelsen? viser/ tackler sårbarhed. Det er mega vigtigt for både Daniel og Christina er gode til at referere til egne erfaringer både som Det giver deltagerne på uddannelsen et klart billede af at det kan lykkedes i virkeligheden, at gå fra levede :S fagprofessionel og egne levede erfaringer. erfaringer til erfaringskompetence, det ser ikke kun pænt ud på papiret. For vi har et levende bevis på det.

9 Signal, forståelse, ligeværdighed alt det er det vi skal ud og bruge Helt klart et plus Det tilfører relevant erfaring, leverer en rollemodel og demonstrerer for kursisterne, at der er seriøst ment, når God kvalitet i Det indgyder større håb for egen fremtid inden for arbejdsmarkedet Jeg føler det er meget vigtigt, men kan ikke finde ordene. De underviser forskelligt og har hver deres Det er et must med både brugererfaring og teoretisk viden. Det betyder at der skabes et bedre og mere trygt rum, hvilket skaber bedre kår for læring af stof samt for den at man får flere perspektiver. man ønsker at inddrage folk med brugererfaringer kompetencer. Tilsammen bliver det perfekt. sociale dynamik i rummet. Faglighed og praksisnær 3. Hvordan oplever du dét, at underviserne indgår på lige fod i undervisningen? (fx i gruppearbejde, vejrmeldinger osv.) Beskriv eventuelle fordele og ulemper. Jeg synes det er godt. Gruppearbejde? Det har jeg ikke oplevet eller set. Der er mange fordele og giver plads til at være menneske. Super godt og inspirerende. Det gør at jeg bedre kan se at jeg har også muligheden for at komme dertil hvor de er, for de er også bare Det er godet Hvis ikke ville det begrænse ærligheden og gøre noget ved magtforholdet i rummet kan absolut kun se der er fordele at de deltager i undervisningen, det kan dog hæmme en hvad man deler med Dejlgt. Det skaber en god følelse af lige værd i gruppen og gør det nemmere selv at fremdrage erfaringer over for Ligeværd. Lige respekt for forskellige kompetencer. Jeg syntes det er rigtig godt og udbytterigt. Giver en behagelig atmosfære. Jeg synes det er en fantastisk god måde at styrke båndene mellem undervisere og elever.det bliver mere Synes kun det er positivt Positivt, det er jo en Peer uddannelse, så det ville være unaturligt, hvis underviserne indgik på lige fod på Det ser jeg som en stor fordel og noget jeg sætter stor pris på. det er rart at de også fungerer som del af gruppen. Jeg synes de har talt for godt om Viborg-holdet. Deres utålmodighed og frustration med vores manglende dynamik har påvirket mig. almindelige mennesker, med almindelige problemer. underviser hvis denne har haft en dårlig dag eller er stresset her kan man holde tilbage med evt. spørgsmål Det gør dem mere "menneskelige" gruppen autentisk. Undervisnings-miljøet bliver meget mere ægte og trygt, når alle indgår på lige fod. Har endnu ikke oplevet det som en ulempe. nogle områder. Det skaber tryghed og ligeværd. 4. Jeg oplever, at arbejdsbyrden i forbindelse med uddannelsen (både undervisningen, hjemmearbejde mv.) er overkommelig for mig.

10 % % % % 3 84% % % % 2 7 % 5. Samspillet med de andre deltagere på holdet er konstruktivt og givende for mig. % % % % 3 84% % % % 2 7 %. Jeg oplever, at der er blevet skabt et læringsrum, hvor både deltagere og undervisere tager fælles ansvar for undervisningen (samskabelse).

11 % % % 2% 5 74% 4 % % % 2 7 % Prøv at sæt ord på, hvad dette eventuelt betyder for dig: Det betyder at jeg lærer en del om mig selv og får nogle kompetencer jeg kan bruge fremadrettet. At jeg har følelsen af at det også er mit ansvar at det skrider fremad som det skal, og at jeg har muligheden. Undervisningen skaber god bund for at udveksle egen erfaringer og træner én i 3xP især i forbindelse med Livshistorier. for at påvirke undervisningen i den retning jeg gerne vil. der er åbenhed mellem underviser og elev der gemmes ikke på ting som kan irriterer og det giver et godt løringsrum Vi har et fælles ansvar Jeg synes, at det gør det muligt at lære mere end rent faktuelle ting; at det også er muligt vokse menneskeligt i gruppeprocessen, f.eks i påskønnelse af egen og andres sårbarhed og erfaringer, når vi taler om ting, der har præget vores individuelle liv Jeg føler desværre af og til, at der går for megen tid med ikke uddannelsesrelevant indhold. dejligt med et rum hvor alle tør byde ind og være med til at skabe indhold til timerne. At vi alle er på lige fod. Det betyder at alle deltager, dvs. vi får mange forskellige vinkler på de emner vi arbejder med. Det sociale læringsrum kunne være bedre - det virker endnu som om folk træder meget forsigtigt og er nervøse for at komme til at træde på nogen ved at respondere direkte og evt lidt kritisk i forhold til andre i rummet. Det tror jeg godt kan hæmme en ellers konstruktiv dialog og potentiel mulighed for udvikling. Det kan evt. skyldes sammensætningen af personligheder. at der bliver lyttet til hvad vi føler er vigtigt Meget motiverende, inkluderende og inspirerende. 7. Jeg oplever, at der er blevet skabt et læringsrum, hvor jeg føler mig tryg og hvor jeg kan udtrykke mig frit.

12 % % % 37% 7 3% 2 % % % 2 7 % God og tryg atmosfære hvor vi deler bredt og vidt med hinanden. det er jo personligt hvad jeg den enkle dag vælger at dele og jeg vil aldrig komme til at dele alt Føler mig MEGET tryg, men er også ting, der fylder meget i rummet i perioder. Det er et helt unikt rum. Det er et fantastisk og intenst (til tider) læringsrum at være i. Pga vores forskellige baggrunde indenfor psykiatrien, er vi alle i samme båd, ingen 'stikker ud' og der er en enorm varme og omsorg for hinanden. Jeg har i tidligere udd.forløb og arbejde været ekstra påpasselig med at tale frit, bruge krudt på at 'tænke mig ekstra om' mm af frygt for omverdenens og egen stigma. meget vigtigt I høj grad 8. "Jeg har fået et godt indblik i begreberne:" Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt det "Jeg har fået et godt indblik i begreberne:" Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt det "Jeg har fået et godt indblik i begreberne:" Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt det "Jeg har fået et godt indblik i begreberne:" Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt det "Jeg har fået et godt indblik i begreberne:" Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt det % 2 7 % Jeg har fået bedre indsigt i min egen recovery-proces.

13 % % 2 53% % % % 2 7 % Kan nu sætte teori på mine egne levede erfaringer. Kanon. Der kunne godt være større respons på fortællingen af ens livshistorie/recovery-proces. jeg havde allerede arbejdet med det 2. Jeg har fået nye redskaber til at kunne arbejde med min egen recovery-proces. % 58% % % % 2 7 % Den personlige arbejdsbog er mega relevant. sat mange flere ord på Jeg føler mig langt fremme i min recovery-proces, og jeg egentlig i stort omfang har de redskaber, jeg har brug for. (ellers ville jeg heller ikke kunne deltage i dette kursus). Til gengæld oplever jeg en værdifuld "konsolidering" af min recovery ved at dele livshistorier og erfaringer i gruppen: at recovery ikke er nogen selvfølgelighed, at det er en hård og vanskelig proces, at jeg bør respektere mig selv for det, bør respektere andre for det, og aldrig bør miste respekt og forståelse for andre mennesker, når de står ved begyndelsen af en recovery-proces eller ikke kan finde vejen til den

14 Jeg har sandelig også fået gode redskaber til bedre at kunne hjælpe andre omkring mig, der har det svært grundet psykisk sygdom ;-) Den personlige arbejdsbog 2. Uddannelsen har bidraget til, at jeg er kommet længere i min egen recoveryproces (fx i form af håb og fremtidsoptimisme). % % % 3 37% 7 % 3 % % 2 7 % Var kommet langt ved opstart af uddannelsen, men uddannelsen har givet mig større fokus på at bevare håbet for fremtiden. Glæder mig til at skulle arbejde videre med processen både selv og videre på i form af ord jeg har fået sat på ellers ikke Er blevet obs på nogle ting, men med en underviser, der trigger mig, på den gode måde, er der nogle ting der ubevidst kommer. Det er på samme tid Frustrerende og Fedt se ovenfor Uddannelsen har vist mig, at jeg kan sige fra på grund af stress. Jeg har fået troen på at jeg kan få et arbejde 22. Jeg oplever lige nu, at jeg gør fremskridt i forhold til mine mål.

15 % % 2% 4 2% 5 % 3 % 2 7 % Hvilke mål? Årsag og sammenhæng har fået en ny betydning. Mine fremtidsmål er blevet mere klare efter opstart på Vil gerne gøre en forskel for andre ud i fremtiden som Peer-medarbejder. vil gerne der kom lidt mere undervisning frem fra peer eleven Jeg får en uddannelse, jeg brænder for, og jeg kommer til at kunne bruge mine surt købte erfaringer til noget konstruktivt. Fordi forløbet giver mig en følelse af succes, har jeg mere mod til at kaste mig over nye mål. 23. Jeg føler mig godt på vej til at kunne anvende Den Personlige Arbejdsbog til at understøtte andres livsmestring og recovery-proces. 2% 5 2% 5 % % 2 7 %

16 Lige netop. Mangler dog at få et eksemplar af DPA, som jeg vil kunne kopiere fra til brug i Peer-arbejdet med andre. Så den ønsker jeg mig ;-) ved at man selv arbejder den igennem JEG bør arbejde noget mere med den selv først ser frem til mere arbejde med bogen på holdet Vi er ikke nået så langt i den endnu. Jeg er ikke i mål endnu. Det jeg selv har arbejdet med frem til nu, kan jeg sagtens videregive, men rollen som underviser/guide er stadig lidt intimiderende. Vi har endnu ikke arbejdet meget med den personlige arbejdsbog, så jeg føler mig ikke hjemme i den endnu. Jeg bruger den ikke nok. Hvor langt er du p.t. kommet i Den Personlige Arbejdsbog? (Angiv hvilke kapitler, du har været igennem.) Vi er kommet til triggere kapitlet. kapitel Huskeliste til at have det godt, Triggere, Tidlige alarmsignaler.. Glæder mig til at arbejde videre med bogen for Kapitel +2 Har læst den før,2,3 +2 har læst den Den ligger desværre i Viborg, og jeg er ikke hjemme nu... jeg kan ikke huske kapitlet men det er der hvor vi har arbejde med triggere. Kap. - 2 og 2 kap. og 2... jeg har læst kapitlerne men ikke udfyldt alle skemaerne +2. den er super relevant og man lærer en masse om sig selv og om hvordan man kan hjælpe andre. 24. Jeg føler mig godt på vej til at kunne anvende Livshistorier til at understøtte andres livsmestring og recovery.

17 % % 3 % 42% 8 % 2 7 % Har selv fortalt min livshistorie i fredags. Det gik super godt og jeg fik klapsalver af de andre. God træning i fokus på egen historie og god indsigt i de andres recovery og mestring af situationer i deres liv. Mega rørende. vi har endnu ikke færdige med at fremlægge og jeg ser frem til evalueringen Jeg tror bestemt jeg kan bruge det. Men gør ikke noget, der bliver arbejdet mere med det. Jeg var desværre nødt til at tage fri den sidste uge inden ferien, og derfor har jeg noget at få indhentet. Har fået styr på hvordan jeg kan bruge min historie Jeg har været fraværende i undervisningen. Jeg har ikke lært hvordan jeg skal anvende livshistorier i forhold til at hjælpe andre. Har endnu ikke fortalt livshistorie. 25. Jeg føler mig samlet set godt på vej til at kunne omsætte mine levede erfaringer til en erfaringskompetence, der kan anvendes til at støtte andre. % % % % 2 7 %

18 Har lært at sætte teori på praksis både i forhold til egne og andres levede erfaringer. Er mega glad for at deltage på uddannelsen i Randers. Jeg er heller ikke sen til at rose uddannelsen overfor trediemand. Glæder mig til det videre forløb. Er dog spændt på at høre, hvordan efteruddanelsen kommer til at foregå i forhpæd til at specialiserer mig enten som Peer-guide eller Peer-underviser. Venter spændt på mere nyt om dette i nær fremtid. kun halvvejs i forløbet Det kræver et ordentligt stykke arbejde, FØR, NU og EFTERFØLGENDE Men jeg er glad for, at vi ikke er færdiguddannede endnu. Jeg føler mig rustet til at kunne støtte andre, og indgå i samspil og relation som Peer-guide. Men som tidligere nævnt, mangler jeg viden indenfor peer-underviser og hvordan man kommer derhen. Jeg har lært at se på min egen og andres historier fra forskellige vinkler. 2. Beskriv med dine egne ord, hvad du indtil nu har fået ud af har fået mere selvttillid og tror på mine egne evner. Derudover meget gode sociale oplevelser. Jeg har svært ved at sætte ord på, men lige nu har jeg en følelse af et lidt større fundament. Har lært at sætte teori på egen og andres levede erfaringer. Kan identificere forskellige diagnoser, symptomer Jeg er blevet bekræftiget i at de erfaringer jeg har, kan komme andre til nytte, og jeg er blevet mere sikker på selv indsigt, en tillid til at jeg er på den rette vej til at hjælpe andre En ny måde at bruge min erfaring og livshistorie på. Redskab i form af dpa. Større bevidsthed om forskellige perspektiver på det at være psykisk sårbar mødt mennesker som jeg kan relatere til på en helt anden måde. fået sat ord på mine egen recovery, arbejdet Jeg har lært nogle ting om mig selv. Jeg har været glad for hele forløbet, både undervisning ved tavle og gruppeforløb Jeg har fået så meget ud af uddannelsen, at jeg slet ikke kan beskrive det. Jeg er meget taknemlig for at jeg blev valgt som deltager på peer Jeg er sikker på at jeg kan Større håb for fremtiden! Jeg har fået en større forståelse af mig selv, og hvordan jeg bruger mine erfaringer fremover. Jeg har fået genopfrisket værktøjer, der hjælper mig, som jeg var kommet fra at anvende. Uddannelsen føjer Uddannelsen har givet mig en forståelse for hvor individuel en hver persons erfaringer og oplevelser er, og at jeg har fået et sammenhold med andre i samme situation som mig (meget vigtigt) og så giver det rigtig meget. og reationer. Har lært meget om egen og andres recovery proces. DPA er et mega godt værktøj til hjælp under uddannelsen og efter i forhold til Peer-funktionen - både privat og i forhold til andre. hvordan jeg bruger mine erfaringer i samspillet med andre. mig igennem min recovery endnu engang og det er virkeligt sundt Jeg har lært hvordan jeg tackler nogle situationer, også værktøj til at passe på mig selv. Jeg har rimelig styr på min historie, er bevist om, der stadig kan arbejdes med en masse. Er skræmt over, at den ene underviser rammer nogle ting i mig. På en gang skræmmende og fedt. Men er klart fordi hun tricker mig på mange måder :) komme til at bruge den og være med til at gøre en forskel :-) Større glæde i hverdagen, da troen på mig selv som et menneske med værdi, er vokset. Jeg er utrolig positiv og forventningsfuld til hver undervisnings dag. mening til alt l... jeg har været igennem, som jo ellers har virket ganske meningsløst. Lært begreber og om hvordan jeg formulerer mig hensigtsmæssigt. Selvindsigt. det er vigtigt ikke at generalisere men forholde sig åben overfor en anden persons oplevelse. Derudover er jeg ved at blive bedre til grænsesætning og mere bevidst om, hvad der er mit ansvar og hvad der ikke er mit. Det er noget jeg generelt har svært ved, så det er meget givende at kunne bruge undervisningsrummet som øveplads til at være ærlig og sætte grænser. Det er i høj grad det der foregår qua den sociale dynamik i rummet som har været givende for mig, og jeg synes at det bliver bedre desto mere vi lærer hinanden at kende og bliver trygge ved hinanden. Derudover var det en helt speciel oplevelse at fortælle min livshistorie - det gav mig et nyt og styrket perspektiv på mig selv og min egen recovery-fortælling. Derudover er underviserne helt fantastiske - meget entusiastiske og omsorgsfulde. De giver meget af sig selv synes jeg, og det er vigtigt. at høre andres livshistorier så man kan drage paraller Jeg er blevet mere bevidst om nogle skyggesider/følelser, resonans og respekt for sårbarhed.

19 27. Andre kommentarer (ris/ros)? Jeg synes det her er et af de bedste tiltag der har været på området i lang tid, og håber inderligt at det kan få lov til at fortsætte i mange år. Dejligt at vide jeg må ringe eller skrive til underviserne. Dejligt med morgenmad og drikkevarer. Stor ros til Daniel og Christina. De gør det godt. Kick-off i Århus var super god og en god opstart på en spændende uddannelse. Måske kunne vi bruge lidt mere tid til hver undervisningsgang - men den begrænsede tid gør måske at vi bliver mere målrettede om at skulle nå hele programmet. Perfekte undervisere som er gode til at spare med hinanden og gør undervisningen god Godt forløb, men ville være ok med mere teori og små-opgaver. Jeg ville ønske, uddannelsen var længere, så der var mere tid til fordybelse. Et godt projekt :-) Ros: Fortsæt med den røde tråd og det indhold der er i udd. Ris: Det er store emner der er i undervisningen og det bliver hurtigt komprimeret og 'vi skal skynde os'. Det er ærgligt! Der kunne snildt overvejes enten en dag mere om ugen med undervisning eller ligges et par timer oveni de eksisterende dage. Det vil skabe en større ro og tid til mere fordybelse i gruppe arbejde og diskussioner/snakke i plenum. Implementering og viden om, hvordan man specifikt kommer videre, især når det er underviser man er særligt interesseret i. Det vil altså sige, som peer-guide og peer-underviser, så man som elev ved hvad retning og hvor man skal søge hen/videre efter endt udd. Jeg har simpelthen kun godt at sige om uddannelsen, for første gang i alt for mange år, beskæftiger jeg mig med noget, der giver mening for mig og som giver fremtidsmuligheder. Jeg savner værdigrundlag og personlige mål. Hvilken kommune bor du i? Randers Aarhus Randers Randers Viborg Århus Aarhus 88 Viborg Århus 88 Viborg. Randers/Favrskov Randers Randers Viborg Aarhus Aarhus. Aarhus Hvilket hold går du på? Viborg Aarhus Randers 37% 7 % 2 7 %

20 Køn Mand 2% 4 Kvinde 79% 5 % 2 7 % Hvilken funktion er du umiddelbart mest interesseret i? Guide % 2 Underviser 53% Begge endnu % 2 7 % Hvad ville være det ideelle antal arbejdstimer for dig? 8-2 timer om ugen. Det ved jeg ikke. Afhænger af et par andre ting. Måske -5 timer. Ikke så højt antal. Tror øvelse gør mester. 2 timer om ugen Har ikke puttet så mange tanker i arbejdstimer endnu Måske 2, men det er svært at vurder helt endnu. 3 som underviser max 5 timer, som peer medarbejder max timer Pas -5 timer pr. uge. så mange som muligt - gerne fuldtid 5-2 pr.uge (uden forberedelses tid og kørsel) - timer 2-3 timer 2-3 dage om ugen. -5 timer om ugen. Mindre kan også gøre det (max ) 5-2 timer (måske mere) Samlet status Ny % Distribueret 9% 2 Nogen svar Gennemført 8% 9 Frafaldet % % 2 7 %

Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt dette udsagn passer på din oplevelse af uddannelsen.

Vurdér venligst nedenfor, hvorvidt dette udsagn passer på din oplevelse af uddannelsen. . Jeg har indtil nu samlet set været tilfreds med peer- 22% 4 78% 4 25% 5 75% Kanon uddannelse. tiden der er ikke lang tid til undervisning, der er meget der skal nås evt. forlænge forløbet med et par

Læs mere

1. Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 2. Uddannelsen har levet op til mine forventninger.

1. Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 2. Uddannelsen har levet op til mine forventninger. . Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 7 5 7. Uddannelsen har levet op til mine forventninger. 8 5 5 7 3. Uddannelsens indhold har været relevant for mig. 5 7 5 7 7. Det faglige niveau

Læs mere

1. Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 2. Uddannelsen har levet op til mine forventninger.

1. Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 2. Uddannelsen har levet op til mine forventninger. . Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. % % % 8% 7 8% 3 % % % 5% 5% 75% %. Uddannelsen har levet op til mine forventninger. % % % 4% 6 55% % % 5% 5% 75% % 3. Uddannelsens indhold har

Læs mere

1. Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 2. Uddannelsen har levet op til mine forventninger.

1. Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 2. Uddannelsen har levet op til mine forventninger. . Jeg har samlet set været tilfreds med peer-uddannelsen. 9% 78% 45 5% 5 75%. Uddannelsen har levet op til mine forventninger. 4 53% 3 3% 5% 5 75% 3. Uddannelsens indhold har været relevant for mig. 9%

Læs mere

Peer- uddannelsen. Uddannelsesbeskrivelse. Juni Side 1 af 5

Peer- uddannelsen. Uddannelsesbeskrivelse. Juni Side 1 af 5 Peer- uddannelsen Uddannelsesbeskrivelse Juni 2017 Side 1 af 5 I dette papir beskrives den peer-uddannelse, som er udviklet af projekt Ligestillet Støtte en vej til recovery i 2015. Uddannelsen er udviklet

Læs mere

Kursuskatalog Peer-Undervisning Forår Undervisning for alle. Recovery-skolen Center for Mestring Søndersøparken 16 Viborg

Kursuskatalog Peer-Undervisning Forår Undervisning for alle. Recovery-skolen Center for Mestring Søndersøparken 16 Viborg Kursuskatalog Peer-Undervisning Forår 2017 - Undervisning for alle Recovery-skolen Center for Mestring Søndersøparken 16 Viborg Om Recovery-skolen og peer-undervisning Recovery er et ord venligst udlånt

Læs mere

RECOVERY SKOLEN PSYKIATRIENS HUS PEERFAGLIGHED

RECOVERY SKOLEN PSYKIATRIENS HUS PEERFAGLIGHED RECOVERY SKOLEN PSYKIATRIENS HUS PEERFAGLIGHED PEERFAGLIGHED EN BEVÆGELSE I RETNING AF MERE LIGESTILLETHED? Der er i disse år et voksende fokus på, og interesse for, de ressourcer der potentielt ligger

Læs mere

EVALUERING. Spørgsmål. Innovationsagent uddannelse. Hold: S Dato/tid: kl. 09:00-15:00

EVALUERING. Spørgsmål. Innovationsagent uddannelse. Hold: S Dato/tid: kl. 09:00-15:00 EVALUERING 19-12-2016 12:07 Innovationsagent uddannelse Hold: S121-16-01 Dato/tid: 08-12-2016 kl. 09:00-15:00 16/16 kursister valgt. 13/16 kursister har evalueret. Spørgsmål 1. Hvorfra blev du tilmeldt

Læs mere

Recoveryskolen Aarhus

Recoveryskolen Aarhus Recoveryskolen Aarhus Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Foråret 2017 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Rammen for kurserne er recovery. Recovery handler om at komme sig, om at skabe en meningsfuld

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

Når undervisning bliver behandling

Når undervisning bliver behandling Når undervisning bliver behandling Oplæg 22. maj 2018 Recoveryskolen Aarhus Anne Thøgersen Faglig koordinator Hvad er Recoveryskolen? En skole og et undervisningstilbud ikke et dagtilbud eller en del af

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Kommunikation og ledelse, E12

Kommunikation og ledelse, E12 Kommunikation og ledelse, E12 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Evaluering, Strategisk ledelse, F15

Evaluering, Strategisk ledelse, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Forår/sommer 2016 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Recovery handler om, at man kan komme sig helt eller delvist fra psykisk sygdom. Recovery handler

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? 1 19.06.2018/Pia

Læs mere

Eksempler på alternative leveregler

Eksempler på alternative leveregler Eksempler på alternative leveregler 1. Jeg skal være afholdt af alle. NEJ, det kan ikke lade sig gøre! Jeg ville foretrække at det var sådan, men det er ikke realistisk for nogen. Jeg kan jo heller ikke

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema LFG, hold 1, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg er

Læs mere

Positive svar Eventuel uddybning:

Positive svar Eventuel uddybning: 1. Jeg har samlet set været tilfreds med første del af peer-uddannelsen. 3 20 75 76 Ud fra et undervisningsmæssigt perspektiv, har jeg været meget tilfreds med forløbet. Lærerne (herunder også Lars)har

Læs mere

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100%

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100% Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Gruppe: Nano 3 Grp. 64 OK Bogen: Ganske udemærket, den virker dog lidt tør. Et andet forslag til en bog er: "Introduction to Elctrodynamics, af

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen.

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Telefon interviewene fandt sted efter den sidste gang på 11. kursusgang. Forventninger til forløb:

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

Personligt lederskab og coaching, E : Distributionsmail sendt til 19 respondenter : Rykkermail sendt til 13 respondenter

Personligt lederskab og coaching, E : Distributionsmail sendt til 19 respondenter : Rykkermail sendt til 13 respondenter Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Børnehavens værdigrundlag og metoder

Børnehavens værdigrundlag og metoder Børnehavens værdigrundlag og metoder Det grundlæggende for os og basis i vores daglige pædagogiske arbejde, er at give børnene tryghed, omsorg og at være nærværende voksne. Vi prøver at skabe et trygt

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

Vejledning til 5 muligheder for brug af cases

Vejledning til 5 muligheder for brug af cases Vejledning til 5 muligheder for brug af cases Case-kataloget kan bruges på en række forskellige måder og skabe bredde og dybde i din undervisning i Psykisk førstehjælp. Casene kan inddrages som erstatning

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Meget dygtige forelæsere - en enkelt undtagelse som kom med 75 slides og nåede en tredjedel Var undervisningen faglig interessant?

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers. -Et undervisningstilbud for alle. Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers. -Et undervisningstilbud for alle. Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers -Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Efterår 2016 Recovery det vedkommer også dig Hvad? Recovery handler grundlæggende om livskvalitet og ligeværdighed.

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

https://www.campusnet.kvl.dk/cnnet/finalevaluation/resultsgroupedby.aspx?eleme...

https://www.campusnet.kvl.dk/cnnet/finalevaluation/resultsgroupedby.aspx?eleme... Side 1 af 6 Vis valgte Resultater: 260001 Advanced Herd Management E07-1 Skema A Kursusevaluering 15 kunne besvare dette evalueringsskema 13 har besvaret dette evalueringsskema 86.67 svarprocent: 13 /

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Der er nogle gode ting at vende tilbage til!

Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Artikel af Janick og Gitte Janick og jeg sidder over frokosten og taler, han fortæller lidt om, hvad hans tid på Parkvænget går med og hvordan han selv har

Læs mere

Undervisningsevaluering på Aalborg Studenterkursus

Undervisningsevaluering på Aalborg Studenterkursus Undervisningsevaluering på Aalborg Studenterkursus Revideret udgave, oktober 2015 Indhold Formål... 2 Kriterier... 2 Proces... 3 Tidsplan... 4 Bilag... 5 Bilag 1: Spørgsmål... 5 Bilag 2: Samtalen med holdet...

Læs mere

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet?

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1. Hvilket hold er du studerende på? 2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1 3. I hvilken grad vurderer du undervisningen

Læs mere

Supervisoruddannelse på DFTI

Supervisoruddannelse på DFTI af Peter Mortensen Aut. cand.psych. og familieterapeut, MPF Direktør og partner, DFTI Supervisoruddannelse på DFTI Supervision er et fagområde, som gennem mere end 100 år har vist sig nyttigt til varetagelse

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense.

Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense. Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense. Evalueringen er forberedt af Charlotte Jørgensen og DKK faggruppens undervisere.

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

Hvordan synes du planlægning, sekretariat og moodle fungerer? - Hvordan synes du planlægningen af studiet fungerer?

Hvordan synes du planlægning, sekretariat og moodle fungerer? - Hvordan synes du planlægningen af studiet fungerer? Hvor har du undervisningen? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? - Andet, hvad? Antropologi Supp.-kursus. Udd sygeplejerske

Læs mere

dig selv og dine klassekammerater

dig selv og dine klassekammerater Tro på dig selv og dine klassekammerater Øvelser til 4. 6. klasse 6 1 Hvad vil det sige at tro på sig selv? Særlig tre temaer i klassefællesskabet er interessante, når vi skal beskæftige os med elevernes

Læs mere

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar.

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Mit første besøg i afdelingen var godt, jeg fandt

Læs mere

Bilag 2 Resultater af borgerundersøgelse

Bilag 2 Resultater af borgerundersøgelse Bilag 2 Resultater af borgerundersøgelse Besvaret af borgere, der har haft en sag på rehabiliteringsteammødet. Spørgeskemaet er udfyldt umiddelbart efter endt møde. 77 svar ud af 107, svarprocent 72 %

Læs mere

Betydningen af en peer-uddannelse

Betydningen af en peer-uddannelse Betydningen af en peer-uddannelse En undersøgelse blandt de 49 personer, der er uddannet i Projekt Ligestillet Støtte i 2015 og 2016 Udgivet maj 2017 Peer-uddannelsen - en del af recovery-skolerne i Viborg

Læs mere

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen Jeg synes, det er svært at bo hos to, og jeg er tryggest hos min mor, men elsker min far men vil gerne bo fast hos min mor og bare se min far, når jeg har lyst Dette analysenotat om børn i skilsmisse baserer

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Lederevaluering Rapport Nina Odde. God ledelse = kapabilitet x adfærd x resultater

Lederevaluering Rapport Nina Odde. God ledelse = kapabilitet x adfærd x resultater Lederevaluering 2013 Rapport Nina Odde God ledelse = kapabilitet x adfærd x resultater INDLEDNING Evalueringsrapport for Nina Odde Formålet med evalueringen: Lederevalueringen er iværksat med et udviklingsperspektiv

Læs mere

Svarprocent og fordeling

Svarprocent og fordeling 1 Svarprocent og fordeling 80% 60% 40% 20% 0% 64 % Svar 82,6 % 36 % Ikke svar 17,4 % 70 60 50 Serie1 Svar Serie2 Ikke svar 40 30 20 10 0 6. årgang 7. årgang 8. årgang 9. årgang 2 Spørgsmål til eleverne:

Læs mere

Gør jeg det godt nok?

Gør jeg det godt nok? Gør jeg det godt nok? Mette, som er butiksassistent, bliver tit overset eller forstyrret af sin kollega, som overtager hendes kunder eller irettesætter hende, mens der er kunder i butikken. Det får Mette

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

Kvalitativ evaluering af pilotfasen for indsatserne - Forløb med koordinerende indsatsplan - RoSa s akutteam

Kvalitativ evaluering af pilotfasen for indsatserne - Forløb med koordinerende indsatsplan - RoSa s akutteam Kvalitativ evaluering af pilotfasen for indsatserne - Forløb med koordinerende indsatsplan - RoSa s akutteam Præsentation anvendt til styregruppemødet den 28/2 2019 Evaluering af forløb med koordinerende

Læs mere

Psykiatri. Skolen for Recovery. Kursuskatalog Efterår 2015. Psykiatrisk Center Ballerup Maglevænget 2 2750 Ballerup

Psykiatri. Skolen for Recovery. Kursuskatalog Efterår 2015. Psykiatrisk Center Ballerup Maglevænget 2 2750 Ballerup Psykiatri Skolen for Recovery Kursuskatalog Efterår 2015 Psykiatrisk Center Ballerup Maglevænget 2 2750 Ballerup Indholdsfortegnelse Velkommen til Skolen for Recovery... 4 Praktiske oplysninger... 6 Oversigt

Læs mere

Evalueringsrapport. FTF Region Midtjylland. Arbejdsmiljøkonference FTF MIDTJYLLAND. Onsdag d. 5 marts 2008 på Viborg Golf Hotel

Evalueringsrapport. FTF Region Midtjylland. Arbejdsmiljøkonference FTF MIDTJYLLAND. Onsdag d. 5 marts 2008 på Viborg Golf Hotel Evalueringsrapport FTF Region Midtjylland Arbejdsmiljøkonference Onsdag d. marts 8 på Viborg Golf Hotel FTF MIDTJYLLAND c/o Skiveegnens Lærerforening, Østerbro, 78 Skive Tlf.: 97 9, Fax.: 97 7, E-mail:

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Om eleverne på Læringslokomotivet

Om eleverne på Læringslokomotivet Om eleverne på Læringslokomotivet LÆRINGS- LOKOMOTIVET Intensive læringsforløb Indhold Forord 5 Om at føle sig privilegeret... 6 Om at have faglige udfordringer... 8 Om at have personlige og sociale udfordringer...

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Bekræfte fødselsdag 16. Hvis

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Det samlede forløb... - Mit udbytte af min deltagelse i udviklingsforløbet har overordnet set levet op til mine forventninger?

Det samlede forløb... - Mit udbytte af min deltagelse i udviklingsforløbet har overordnet set levet op til mine forventninger? Det samlede forløb... - Mit udbytte af min deltagelse i udviklingsforløbet har overordnet set levet op til mine forventninger? 73% 8 27% 3 % % % % % 25% 5% 75% 1% Eventuelle supplerende kommentarer til

Læs mere

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen?

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen? Hvilken klasse går du i? Respondenter Procent 07A 2 1,5% 07B 2 1,5% 07C 3 2,3% 07D 16 12,0% 07F 19 14,3% 07G 26 19,5% 08A 4 3,0% 08B 2 1,5% 08C 1 0,8% 08D 6 4,5% 08E 21 15,8% 08F 3 2,3% X04 1 0,8% 09A

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

Jeg har aldrig haft særlig mange venner

Jeg har aldrig haft særlig mange venner Jeg har aldrig haft særlig mange venner Daniel er 20 år gammel, og har været anbragt siden, at han var 4 år. I dag er Daniel tømrerlærling og i fuld gang med sin uddannelse. Læs hans historie her. Min

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Peer-støtte. - når erfaringer gør en forskel! Viborg - Aarhus -Randers

Peer-støtte.  - når erfaringer gør en forskel! Viborg - Aarhus -Randers Peer-støtte - når erfaringer gør en forskel! www.peermidt.dk Viborg - Aarhus -Randers Ligestillet støtte-piece-2.indd 1 15-11-2016 08:29:37 LIGESTILLET STØTTE -EN VEJ TIL RECOVERY LIGESTILLET STØTTE HVAD

Læs mere

FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT

FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Dit område er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

M a s t e r o f P u b l i c G o v e r n a n c e ( M P G ) L F G, h o l d 1, E 0 9

M a s t e r o f P u b l i c G o v e r n a n c e ( M P G ) L F G, h o l d 1, E 0 9 Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Var modulet fagligt interessant? Det første seminar var for meget "navlepilleri". Der kunne godt have været mere

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Virtuel undervisning 1 Side 1 af 7 1v Helsingør Gymnasium Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Oversigt over spørgsmål 1. Var opgaven i engelsk af passende længde? 2. Var opgaven i engelsk

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

Skema til evaluering af specifik indsats i et tema i henhold til lov om læreplaner

Skema til evaluering af specifik indsats i et tema i henhold til lov om læreplaner Institutionens navn: Skovbørnehaven Siflingen Målgruppe: 3-6 år Antal børn: 49 Tema: (Gør det tema der skrives om fed) Personlig udvikling Sociale kompetencer Sprog Krop og bevægelse Natur Målgruppe: ½

Læs mere

Brugerundersøgelse af DFTI s uddannelse til Familie- og Psykoterapeut

Brugerundersøgelse af DFTI s uddannelse til Familie- og Psykoterapeut Brugerundersøgelse af DFTI s uddannelse til Familie- og Psykoterapeut Hvilke ændringer har uddannelsen haft for din jobsituation? (Der kunne vælges flere svar) 1: Nyt job, hvor jeg bedre kan bruge mine

Læs mere

Modulet Evaluering, E13

Modulet Evaluering, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Praksiserfaringer fra mestringsgrupper

Praksiserfaringer fra mestringsgrupper Praksiserfaringer fra mestringsgrupper Fokus på unge og voksne med ADHD Torsdag den 16. maj 2019 Korsør Tine Hedegaard, ADHD-foreningen Program Hvordan arbejder vi med mestring i ADHD-foreningen? Tre mestringsforløb:

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere