Bestyrelsesmøde tirsdag den 29. januar 2013 fra kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde tirsdag den 29. januar 2013 fra kl. 15.00-20.00"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 29. januar 2013 fra kl Tilstede: Lars Mortensen (ikke punkt 1, 2, 4), Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming Larsen, Kristine Roug, Torben Kaas, Marco Brodde og Michael Boon Pedersen. Fra sekretariatet: Jan Eriksen, Henning Enemark, Torbjørn Eriksen, Mads Ellegaard, Jakob Simonsen, Anker Madsen og Astrid Bjørg Mortensen (referent). Afbud: Flemming O. Torp 1. Godkendelse af dagsorden Kirsten Nielsen bød velkommen til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen tog Nanna Ilmers udtræden af Friluftsrådets bestyrelse til efterretning og bød førstesuppleant Michael Boon Pedersen velkommen. Jan Eriksen meddelte, at han under punkt 9 vil orientere yderligere om: Personale og hus To-dages bestyrelsesmøde juni 2013 Folkemødedeltagelse Flemming Larsen påpegede en rettelse til dagsordenen: Bilaget til punkt O5e Frivillighedsprojekter er ikke nævnt på dagsordenen. Rettelsen blev taget til efterretning og Flemming Larsen anmodede samtidig om, at punkt O5e Frivillighedsprojekter blev indføjet på dagsordenen til drøftelse som punkt 5c. Dagsordenen blev godkendt. 2. Økonomi og regnskab Jan Eriksen orienterede på vegne af Ilsebeth Schlæger om, at årets resultat forventes at foreligge indenfor 10 dage. Forventningen er, at resultatet er i rimelig balance med det budgetterede, og at der, hvis dette ikke er tilfældet, er tale om et overskud. Der blev ikke omdelt yderligere bilag til dette punkt. Bestyrelsen tog orientering om balance per 31. december 2012 til efterretning.

2 3. Kredsarbejdet a) Valg af nyt medlem til Regionskontaktudvalget Bestyrelsen besluttede, at Nanna Ilmers plads i Regionskontaktudvalget forbliver vakant indtil efter Generalforsamlingen. b) Kredsbestyrelsesseminar den april Bestyrelsen drøftede udkast til program for kredsbestyrelsesseminaret den april 2013 og fremkom med enkelte kommentarer og forbedringsforslag på baggrund af erfaringer fra tidligere. Flere bestyrelsesmedlemmer involveres i fremlæggelsen af strategien. Bestyrelsen noterede sig dato for kredsbestyrelsesseminaret. Bestyrelsen besluttede, at der arbejdes videre ud fra kommentarerne til det forelagte program. c) Håndtering af relationer til kredsene Lars Mortensen indledte med at ridse baggrunden op for det udsendte bilag. Bestyrelsen drøftede forslaget og der var enighed om, at det er et drastisk skridt at kunne fratage en kredsbestyrelse deres kompetence. Lars Mortensen forklarede, at Friluftsrådet har delegeret kompetence til kredsene, der ikke er selvstændige foreninger med egne vedtægter. Derfor kan Friluftsrådets bestyrelse også i vidtgående tilfælde gøre brug af denne mulighed. Den endelig procedure fremlægges for Regionskontaktudvalget og skal være kendt af alle kredsbestyrelser, som et grundvilkår for kredsarbejdet. Emnet har været drøftet i Regionskontaktudvalget og var med på fællesmødet for kredsformændene. Det er både bestyrelsesmedlemmet med kontakt til en kreds og Regionskontaktudvalget, der kan bringe sager ind til Friluftsrådets bestyrelse. Derudover drøftede bestyrelsen, hvem der er den rette til at videregive en sådan udmelding til den enkelte kredsbestyrelse. Anker Madsen opsummerede den ønskede ændring under bilagets punkt 6: Formanden for Fri luftsrådet i forening med formanden for Regionskontaktudvalget og det ansvarlige bestyrelses medlem. Bestyrelsen tiltræder proceduren med ændring under punkt 6. Bestyrelsen beslutter at følge den fremlagte procedure i forhold til en konkret kreds. d) Kommuneplaner 2013 Bestyrelsen tog orientering til efterretning.

3 4. Politiske Udviklings- og Indsatsområder a) Politisk Udviklingsområde Vildtforvaltning Jan Eriksen indledte med baggrunden for forslaget og understregede, at Friluftsrådets opgave er at formulere en vildtforvaltningspolitik. Normalt er Politiske Udviklingsområder en bestyrelsesarbejdsgruppe. Der lægges op til et hurtigtarbejdende udvalg bestående af bestyrelsesmedlemmer og sekretariatsbistand. Resultatet fremlægges på bestyrelsesmødet i juni 2013 og kan ses som en del af strategiens arbejde indenfor målene om naturkvalitet. Generel opbakning fra bestyrelsen til, at Friluftsrådet fremover har en tydeligere politik på området. Bestyrelsen besluttede at udvide gruppen til at omfatte fire bestyrelsesmedlemmer. Fra sekretariatet deltager Trine Skov og Jan Eriksen i det politiske udviklingsområde. Bestyrelsen besluttede at oprette Politisk Udviklingsområde Vildtforvaltning og valgte at Flemming Torp, Jeppe Jørgensen, Torben Kaas samt Michael Pedersen indgår i arbejdsgruppen. 5. Programmer og projekter a) Projekt Nationalparker - afslutningsrapport Mads Ellegaard opsummerede arbejdet med Nationalparker. Han bemærkede, at ubrugte midler fra både nationalparkprojektet og naturparkprojektet eventuelt kan indgå som medfinansiering af den kommende indsats på de to områder. Projektregnskaberne afsluttes ikke nu, der kommer et konkret oplæg til bestyrelsen på martsmødet Henning Enemark supplerede med, at projektet ikke har levet op til alle de formulerede mål. Det begrundes dels med, at det har været svært at forudse behovet fra projektets start, og at det har været umuligt at forudse den politiske kontekst, som Nationalparkerne har udviklet sig i. Flere bestyrelsesmedlemmer kommenterede herefter projektet: Marco Brodde fremhævede, at Friluftsrådet har været med til at sætte friluftslivet på dagordenen. Der er sået nogle frø, Rådet kan være stolt af. Preben Schmidt bemærkede, at Nationalparkerne er meget forskellige og det er en stor udfordring, at få ensartet og udnyttet den synergi, der ligger i, at have flere nationalparker. Marco Brodde spurgte til, hvordan Friluftsrådet vil følge nationalparkerne i deres videre liv. På hvilket niveau og med hvilket resurseforbrug?

4 Henning Enemark svarede, at det ikke er besluttet, og påpegede at Friluftsrådets eget engagement fra kredsene kan udnyttes bedre på lang sigt. Det er pt. ikke et projekt, der er dybt forankret i kredsenes arbejde. Bestyrelsen tager afrapporteringen til efterretning, og udtrykker et ønske om at få forelagt planer for det fremtidige arbejde med nationalparker i Friluftsrådet. b) Projekt Naturparker - afslutningsrapport Mads Ellegaard indledte med begejstring over projektet. Mærkningsordningen er klar, den første ansøgning er kommet fra Naturpark Åmosen og en række kommuner er gået i gang med at arbejde med Naturparker. Bestyrelsen drøftede efterfølgende de udfordringer, der er ved mærkningsordningen: Stort behov for at holde fast i kriterierne. Selvom der er støtte til delprojekter i naturparkerne fra Nordeafonden, er der ikke garanti for, at de lever op til kriterier i mærkningsordningen. Mærkningsordningen lægger op til større homogenitet end den måde, der arbejdes med naturparker i kommunerne. Forankring i kommunerne på tværs af forvaltningsområder. Opmærksomhed på, at nogle af de lokale projekter kan have andre lokalpolitiske mål end Friluftsrådets mærkningsordning. Behov for markedsføring af mærkningsordningen og beskyttelse af logoet Danske Naturparker. Jan Eriksen supplerede debatten med at glæde sig over den store støtte fra Nordea-fonden, men minder om, at den skal følges op med en tips-bevilling fra Friluftsrådets bestyrelse. Lars Mortensen efterlyste planer for, hvordan Friluftsrådet kan bruge mærkningsordningen offensivt samt for projektets processer og organisering. Dette skal fremlægges for bestyrelsen i et notat. Bestyrelsen tog rapporten om afslutning af projekt Naturparker til efterretning, og udtrykker ønske om et oplæg til det videre arbejde. c) Frivillighedsprojekter (punkt tilføjet fra Bestyrelses orientering punkt O5e) Mads Ellegaard redegjorde for aktiviteterne: Frivillighed er et aktuelt spørgsmål ude i kommunerne. Friluftsrådet har været forudseende.

5 Flemming Larsen påpegede, at Landdistrikternes Fællesråd også arbejder med frivillighed sammen med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Der er andre end Friluftsrådet, der tænker i frivillighed. 6. Konkrete sager a) Medlemskaber af Skovcertificeringssystemerne FSC og PEFC Anker Madsen redegjorde for baggrunden for sekretariatets indstilling, der begrundes i, at Friluftsrådet ikke får nok friluftsliv ud af de resurser, der bruges. Der er ikke noget i mærkningsordningerne, der medfører bedre vilkår for friluftsliv end det, lovgivningen i forvejen kræver. Marco Brodde appellerer til at overveje medlemskab af FSC. Formålet er at presse skovejere til at hæve naturniveauet, som er vigtigt i Friluftsrådets strategi og som er baggrunden for, at FSC inviterer flere grønne organisationer ind. Bæredygtig (skov)produktion kunne kobles til bæredygtighed i Grønt Flag Grøn Skole-programmet. Posten kunne besættes af bestyrelsesmedlemmer. Flere andre bestyrelsesmedlemmer ønskede ikke at tage stilling på det foreliggende grundlag, men beder sekretariatet fremlægge mulighederne, herunder mulighederne for samarbejde med andre grønne organisationer om medlemskab. Bestyrelsen besluttede at tage emnet op igen på det kommende møde marts b) Fonden Teknologirådet Bestyrelsen besluttede at takke ja til at indtræde i Repræsentantskabet i Fonden Teknologirådet. Bestyrelsen udpegede Anker Madsen, som den person de ønsker at indstille som medlem af repræsentantskabet. c) Udmeldelse af F.I.C.C. Bestyrelsen besluttede at ophøre med salg/videreformidling af Det Internationale Campingpas CCI med udgangen af Bestyrelsen beslutter, at der skal ske udmeldelse af F.I.C.C. ved førstkommende vedtægtsfastlagte udmeldelsesfrist. 7. Eksterne udvalg og repræsentationer a) Nordisk samarbejde Bestyrelsen tager orienteringen til efterretning og noterer sig, at næste møde i det nordiske netværk finder sted i København den 9. april 2013, og at Friluftsrådet overtager sekretariatsfunktionen og formandskab 1. januar 2014.

6 8) Tips- og Lottomidler til Friluftslivet b) Indstillinger om driftstilskud til landsdækkende frilufts- og naturorganisationer 2013 (SIM) Lars Mortensen erklærede sig inhabil i behandlingen af punktet 8A og forlod lokalet. Kirsten Nielsen overtog ordstyrerrollen. Marco Brodde erklærede sig inhabil i forhold til behandlingen af sagsnr Lars Mortensen erklærede sig inhabil i forhold til behandlingen af sagsnr Torben Kaas erklærede sig inhabil i forhold til behandlingen af sagsnr Flemming Larsen erklærede sig inhabil i forhold til behandlingen af sagsnr Leif Nielsen erklærede sig inhabil i forhold til behandlingen af sagsnr Marco Brodde erklærede sig inhabil i forhold til behandlingen af sagsnr Jakob Simonsen redegjorde særligt for indstillingen om driftstilskud til Dansk Cyklist forbund, sagsnr : Der indstilles til et tilskud på kr. på følgende grundlag: 1. Der henvises til reglen om, at der ikke kan opnås støtte, hvis organisationen modtager driftsstøtte fra andre puljer af Tips-og Lottomidler. Det er en forudsætning for at Dansk Cyklist Forbund kan modtage driftstilskud fra puljen til Friluftslivet, at Dansk Cyklist Forbund ikke får driftstilskud fra puljen til Almennyttige Formål. Det blev i den forbindelse oplyst, at man ligeledes ikke kan få driftstilskud fra puljen til Almene formål, hvis man modtager driftstilskud fra andre puljer af tips- og lottomidler. 2. Ud over de oplysninger, der fremgår af ansøgningsskemaet, er der i sagsbehandlingen særligt indgået en vurdering af følgende: En gennemgang af Dansk Cyklist Forbunds sekretariats opgaver, en gennemgang af aktiviteter i udvalgte lokalafdelinger, Cyklistforbundets Arbejdsprogram 2012 samt en gennemsyn af Cyklistforbundets hjemmeside, herunder rubrikken "nyheder" for efterårshalvåret Bestyrelsen vedtog den endelige indstilling om tildeling af driftstilskud for 2013 til organisationer, og godkendte listen over behandlede sager. b) Løntilskud til nationalparkernes koordinerende naturvejledere (SIM) Beløbet i indstillingen ændres til kroner. Bestyrelsen besluttede, at tilskud til koordinerende naturvejledere i Nationalparkerne fremover holdes inden for en ramme på 90 % af lønudgifterne, op til kr. pr. år. Tilskud gives til projektforløb af maksimalt tre års varighed. c) Indstillinger om tilskud og afslag 63. fordeling, 1. uddeling (SIM)

7 Inhabilitet erklæres i følgende sager: Vedrørende : Preben Schmidt erklærede sig inhabil. Vedr samt : Kirsten Nielsen erklærede sig inhabil. Afslag Vedrørende : Naturlegeplads ved Nakskov. Flemming Larsen stillede spørgsmål om, hvorvidt der kan laves friluftsliv på den forholdsvis store plads, der er tildelt projektet? Vedrørende : Stisystem i vandværksskov. Flemming Larsen mente, at det er et godt projekt, og spurgte om det er muligt, at de kan rådgives i forhold til støtte på andre dele af projektet end anlæg af sti? Jakob Simonsen svarede, at der på baggrund af de indsendte ansøgninger ikke kunne gives tilsagn om tilskud. Det er normalt, at administrationen går i dialog med ansøger, såfremt det vurderes at projektet med mindre justeringer vil kunne opnå støtte. Tilskud Jakob Simonsen knyttede en særlig bemærkning til tilskud tipsnr , Københavns Skolehaver, der har fået tilskud under den særlige pulje, der markerede milliarden i Vedrørende tipsnr : Jeppe Jørgensen spurgte til private lejrpladser: Følges der op på, om det er gratis at benytte lejrpladsen? Jakob Simonsen svarede, at de skal tilmeldes teltpladser.dk, hvor man ikke må tage mere end 20 kroner for en overnatning. Vedrørende tipsnr : Jeppe Jørgensen påpegede behov for præcisering: Tips- og Lottomidler til Friluftslivet støtter vel ikke en ulovlig badebro? Jakob Simonsen svarede, at det er korrekt forstået. Vi støtter en lovlig badebro som erstatning for en ulovligt konstrueret badebro. Præciseringen tages til efterretning. Vedrørende tipsnr : På grund af tilkomne nye oplysninger blev sagen ikke behandlet på dette bestyrelsesmøde. 8. Meddelelser Personale og hus Jan Eriksen omtalte i forlængelse af udsendte papirer, konsekvenserne af omstrukturering. Afløser for regnskabschef Ilsebeth Schlæger er i proces. To-dages bestyrelsesmøde juni 2013 Besøg i den første nationalpark Thy. Med fælles togafgang fra København fredag morgen kl og afrejse fra Thy lørdag ved middagstid, med ankomst København ved 18-tiden. Bestyrelsens deltagelse på Folkemødet 2013

8 Dem, der har meldt deres deltagelse koordinerer rejsetider med Astrid Bjørg Mortensen umiddelbart efter bestyrelsesmødet. 9. Fastlæggelse af Friluftsrådets politiske strategi En enkelt ændring under målene med børn og unge, så strategien også henvender sig til børn udenom skoler og institutioner. Missionen konsekvensrettes, så der er sproglig overensstemmelse mellem de enkelte punkter. Handleplaner: Eksempler på handleplaner var vedlagt som bilag og bestyrelsen var positiv overfor anvendelsesmulighederne af skabelonen og opfatteden som tilstrækkelig brugbar indtil videre. Strategien udkommer i en publikation, som udleveres i en foreløbig udgave på bestyrelsesmødet i marts. Der udleveres færdig trykt udgave på generalforsamlingen i april Mundtlig beretning og vedtagelse af strategi er to separate punkter på Generalforsamlingen Der refereres ikke yderligere fra dette punkt. 10. Eventuelt Mødet sluttede kl Referat: Astrid Bjørg Mortensen /Anker Madsen 30. januar 2013

Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl. 10.00-12.00

Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl. 10.00-12.00 Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl. 10.00-12.00 Tilstede: Lars Mortensen, Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Nanna Ilmer, Marco Brodde, Preben Schmidt, Leif Nielsen (10.45 fra punkt 2a ), Flemming

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. december 2012 fra kl. 15.00-20.00

Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. december 2012 fra kl. 15.00-20.00 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. december 2012 fra kl. 15.00-20.00 Tilstede: Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming Torp, Flemming Larsen, Kristine Roug, Marco Brodde, og

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 16.00 20.00

R E F E R A T Bestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 16.00 20.00 R E F E R A T Bestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 16.00 20.00 Tilstede: Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Jeppe Jørgensen, Michael Pedersen, Torben Kaas, Preben Schmidt, Flemming Torp, Leif Nielsen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 30. april 2019 kl IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 30. april 2019 kl IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 30. april 2019 kl. 10.00 11.05 IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V Til stede: Lars Mortensen (formand), Leif Nielsen, Thomas Bach, Helle Stuart,

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 2. september 2013

R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 2. september 2013 R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 2. september 2013 Til stede: Marco Brodde, Flemming Larsen, Stine Sørensen, Torben Kaas, Jeppe Jørgensen, Mads Kolte- Olsen, Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Leif

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet 1. september 2011

Referat Bestyrelsesmødet 1. september 2011 Referat Bestyrelsesmødet 1. september 2011 Tilstede: Lars Mortensen (formand), Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Torben Kaas, Flemming O. Torp (til og med punkt 7, kl. 17.45), Nanna Ilmer (fra punkt 2,

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmødet fredag den 21. juni - lørdag den 22. juni 2013

R E F E R A T Bestyrelsesmødet fredag den 21. juni - lørdag den 22. juni 2013 R E F E R A T Bestyrelsesmødet fredag den 21. juni - lørdag den 22. juni 2013 Tilstede: Marco Brodde, Flemming Larsen, Stine Sørensen, Torben Kaas, Jeppe Jørgensen, Mads Kolte- Olsen, Lars Mortensen, Kirsten

Læs mere

Møde i Friluftsrådets bestyrelse mandag den 16. december 2013

Møde i Friluftsrådets bestyrelse mandag den 16. december 2013 REFERAT Møde i Friluftsrådets bestyrelse mandag den 16. december 2013 Til stede: Kirsten Nielsen, Flemming Larsen, Mads Kolte-Olsen, Flemming O. Torp, Kirsten Skovsby, Stine Sørensen, Leif Nielsen, Marco

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 2. september 2014

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 2. september 2014 Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 2. september 2014 Til stede fra bestyrelsen: Lars Mortensen, Flemming Larsen, Flemming Torp, Kirsten Skovsby, Stine Høi Sørensen, Marco Brodde, Leif Nielsen, Preben

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den juni 2012 henholdvis fra kl og

Bestyrelsesmøde torsdag den juni 2012 henholdvis fra kl og Bestyrelsesmøde torsdag den 15.-16. juni 2012 henholdvis fra kl. 14.00-18.00 og 9.00-12.30 Tilstede: Lars Mortensen, Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Marco Brodde, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 23. april 2015 kl. 10.00-12.00

Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 23. april 2015 kl. 10.00-12.00 Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 23. april 2015 kl. 10.00-12.00 Tilstede: Lars Mortensen (formand), Mads Kolte-Olsen, Stine Sørensen, Kirsten Skovsby, Flemming Torp, Flemming Larsen, Torben Kaas, Marco

Læs mere

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013 REFERAT Af møde i Regionskontaktudvalget Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.30-19.00 Deltagere: Jeppe Jørgensen, Leif Nielsen, Poul-Erik Pedersen, Anni Juhl Jørgensen, Thomas Elgaard Jensen, Hanne Voetmann,

Læs mere

FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET

FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET Årsregnskab Beretning Projektoversigt Kapitalforklaring pr. 31. december 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning... 4 Projekter...

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde juni 2011

Referat Bestyrelsesmøde juni 2011 Referat Bestyrelsesmøde 17. - 18. juni 2011 Tilstede: Lars Mortensen, Nanna Ilmer (kun lørdag d. 18. juni 2011), Jeppe Jørgensen, Torben Kaas (kun lørdag d. 18. juni 2011), Kirsten Nielsen (fra kl. 16.00

Læs mere

GODKENDT R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 29. januar 2014

GODKENDT R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 29. januar 2014 GODKENDT R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 29. januar 2014 Til stede: Flemming Larsen, Stine Sørensen, Torben Kaas, Jeppe Jørgensen, Mads Kolte- Olsen, Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Leif Nielsen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 17. december 2014

Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 17. december 2014 Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 17. december 2014 Til stede fra bestyrelsen: Lars Mortensen, Flemming Larsen, Flemming Torp, Kirsten Skovsby, Marco Brodde, Leif Nielsen, Preben Schmidt, Mads Kolte-Olsen,

Læs mere

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016 Velkommen Fællesmøde den. 12. November 2016 Program Program 11.00-17.00 11.00 Velkomst og præsentationsrunde, Leif Nielsen 11.10 Status for arbejdet med Politisk Udviklingsområde (PU): Lokal struktur,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016

Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016 Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Hanne Voetmann, Anni Juhl Jørgensen, Kirsten Skovsby og Leif Nielsen. Afbud:

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt.

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt. Dagsorden for møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 8. juni 2016 kl. 15.30-19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV 25. maj 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden - Leif Dagsordenen

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Friluftsrådet Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Præsentation af en paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv September 2011 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Tid: Fredag, 9. oktober 2009 kl. 14.00 16.30 Sted: Deltagere: Dagsorden: CPH konferencecenter, DGI-byen, Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder:

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder: Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 15. september 2015 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Bent Holgersen, Jan Karnøe, Kirsten Skovsby, Preben Schmidt, Leif

Læs mere

På baggrund af drøftelserne vil REKU videregive følgende gode råd:

På baggrund af drøftelserne vil REKU videregive følgende gode råd: September 2009 Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 24. september 2009 kl. 15.30 19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV Tilstede: Jeppe Jørgensen Egon Østergaard Nanna Ilmer William

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield. 25. september 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 8 24. september 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, Lokale 2, 5. sal REFERAT Til stede fra

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2012 fra kl

Bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2012 fra kl Bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2012 fra kl. 14.00-20.00 Til stede: Lars Mortensen (fra kl. 15.15), Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming Torp, Flemming Larsen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 9. september 2015 Scandiagade 13, 2450 København SV

Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 9. september 2015 Scandiagade 13, 2450 København SV Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 9. september 2015 Scandiagade 13, 2450 København SV Tilstede: Lars Mortensen (formand), Flemming Torp, Leif Nielsen, Niels-Christian Levin Hansen, Helle Stuart, Preben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013.

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Friluftsrådets bestyrelse har det overordnede, politiske ansvar for kredsrepræsentationerne og de valgte kredsbestyrelser.

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 20. november 2015 kl i sekretariatet.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 20. november 2015 kl i sekretariatet. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 20. november 2015 kl. 9-11.30 i sekretariatet. Til stede: René Skau Björnsson, Gitte Holmgaard, Astrid Engberg, Finn Bonnichsen, Kirsten Lund Larsen, Svend Bladt,

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl til

Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl til Holstebro den 12. maj 2019 Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl. 16.00 til 18.00. Mødested: Nupark, lokale A, 1. sal Deltagere: Michael Werner, Holstebro Industri- og Håndværkerforening,

Læs mere

Dagsordenens punkt 2 og 8 c blev behandlet som de sidste punkter på mødet.

Dagsordenens punkt 2 og 8 c blev behandlet som de sidste punkter på mødet. Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 30. oktober 2014 Til stede fra bestyrelsen: Lars Mortensen, Flemming Larsen, Flemming Torp, Kirsten Skovsby, Stine Høi Sørensen, Marco Brodde (deltog fra pkt. 6), Leif

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 15. januar kl. 20.00 22.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Lasse, Peter, Lisemose, Jan, Jacob, Annett, Christian, Dorte B., Hans Erik, Kirsten, og Merete (referent) Desuden deltog Vivian Johnsen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009 Bestyrelsen side 1 af 5 Referatfra8.mødeibestyrelsenden3.juni2009 Tilstede: TimChristensen,(TC)KøgeHandelsskole(formand) ElseErikstrup,Slagteriskolen(næstformand) BeritBirkelund,HandelsskolenSjællandSyd

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. december 2011 kl

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. december 2011 kl Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. december 2011 kl. 15.00 19.00 Tilstede: Lars Mortensen (fra kl. 18.25, punkt 5 g), Nanna Ilmer, Jeppe Jørgensen, Torben Kaas, Kirsten Nielsen, Kristine Roug (fra

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Referent: Tilstedeværende: Dato: 27. marts 2019, kl. 11-13 Der vil være frokost fra kl. 13-13.30 med EUCs bestyrelse Fraværende: Henrik Larsen Ida Skov Fougt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Udkast af 8. marts 2018 Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Mødedato 6. marts 2018, kl. 17.00 19.00 Mødested Deltagere Måløv Rens A/S, Brydegårdsvej 41, 2760 Måløv Bestyrelsen: Helle Hardø Tiedemann (Ballerup),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard 6. april 016 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Litteratur Møde nr. Mødedato: 9. marts 1. april 016 Tidspunkt: 9.3.: kl.11-17; 30.-31.: kl. 9-14:00; 31.3.: kl. 9-18:00; 1.04.: kl. 9-13:30 Sted: Lokale

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag, den 28. august 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde torsdag, den 28. august 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde torsdag, den 28. august 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Svend Jensen Birthe Hansen Bent Christensen Nicki Hagesen LP SJ BH BC NH Afbud

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet fredag den 31. august 2018 kl lørdag den 1. september 2018 kl , Bittenhus, Sanatorievej 14 B, 5600 Faaborg

Referat Bestyrelsesmødet fredag den 31. august 2018 kl lørdag den 1. september 2018 kl , Bittenhus, Sanatorievej 14 B, 5600 Faaborg Referat Bestyrelsesmødet fredag den 31. august 2018 kl. 12.00 lørdag den 1. september 2018 kl. 12.00, Bittenhus, Sanatorievej 14 B, 5600 Faaborg Til stede: Lars Mortensen (formand), Flemming Torp, Thomas

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013 Mødereferat Dato: 17. september 2013 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Finn Stengel Petersen Christen Dam Larsen Kent Falkenvig Gert N. S. Jensen Inger Vejlgaard Jess Jan K. Pedersen Niels

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats Mødetidspunkt 15-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere