Organisationsbestyrelsens beretning for året 2014 v/werner I. Madsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Organisationsbestyrelsens beretning for året 2014 v/werner I. Madsen"

Transkript

1 7. maj 2015 Repræsentantskabsmøde 20. maj 2015 Nykøbing F. Boligselskab Organisationsbestyrelsens beretning for året 2014 v/werner I. Madsen Tilbageblik Selvstændig administration i 2 år LF Bo definitivt lukket og slukket Vi har med udgangen af 2014 fungeret som boligselskab med selvstændig administration i 2 år efter nedlukning af LF Bo. Og når vi siger nedlukning af LF Bo, så lykkedes det os først definitivt at få lukket og slukket LF Bo i efteråret 2014, hvor boet endeligt blev gjort op og overskuddet på kr. overført til boligorganisationen. Et langt sejt træk, der i næsten 3 år har trukket veksler både personligt på os, der har været en del af gamet og naturligvis også forretningsmæssigt, da der har været en del, der formelt skulle tages hånd om, men med udgangen af 2014 er LF Bo en saga blot som på ingen måde tåler en gentagelse. Det er altid vigtigt, at vi har fokus på det positive og det positive er dog, at vi med LF Bo kom ud med et pænt overskud, som har været med til at styrke vores ellers slunkne kasse. Dystre udsigter I november 2014 kunne man læse i dagspressen at det økonomiske opsving lader vente på sig oven på en historisk finanskrise og der er ingen nem løsning for dansk økonomi, som mister terræn til vores nabolande. Hvis vi ser Danmark som en virksomhed, er der behov for en turnaround. Der er behov for en dramatisk forandring af dansk økonomi for at forsvare og forbedre vores konkurrencekraft. Hvis vi ikke vågner op, så bliver Danmark som butikskæden Blockbuster, der ikke så Netflix i bakspejlet, før det var for sent Nødvendig turnaround Med en parallel til denne dystre melding er det netop det, vores boligorganisation har gennemgået en turnaround for at sikre vores fortsatte eksistens som selvstændigt boligselskab. Vi er vågnet op i tide. Vores boligselskab har gennemgået en dramatisk, men nødvendig udvikling i de forgangne 2 år, hvor fokus har været: Vi tænker helhed, har et fælles ansvar med fokus på sikker drift, effektivitet og holde omkostningerne i ro, så vi sikrer et konkurrencedygtigt huslejeniveau tilpasset vores område og ikke mindst demografien på Lolland Falster.

2 Missionen er lykkedes Det har været et langt sejt træk, som har krævet sin mand/kvinde, men resultaterne har talt sit tydelige sprog det har været det hele værd og lidt til. Jeg tror godt, at jeg kan tale på alles vegne at vi er stolte, benovede og taknemmelige for, at vi er nået hertil, hvor vi er nået. Nogle gange har jeg knebet mig i armen og sagt: er det virkelig rigtigt det her sover jeg eller er jeg vågen, som Jeppe sagde, da han lå i baronens seng. Tilpasning og udvikling af organisationen Der er i det forgangne år sket en løbende tilpasning og ændring af organisationen med fokus på optimal udnyttelse af ressourcerne. Administrationen er besparet med 1 årsværk ligesom der ikke er indkøbt sommerhjælpere i forbindelse med renholdelsen i afdelingerne, hvilket har genereret overskud både på løn- og renholdelseskontoen uden der er gået på kompromis med kvaliteten. Projekt vi løfter i flok er godt på vej og har givet større trivsel, herunder et positivt samarbejde blandt de ansatte ligesom projekt ring til en kollega virker og har begrænset brugen af eksterne leverandører. Vores sideaktivitet Håndværkerafdelingen blev med udgangen af 2014 omorganiseret ved, at de ansatte er blevet overført til ejendomsfunktionærkorpset og Håndværkerafdelingen som sideaktivitet blev nedlagt. Igen for at optimere og styrke organisationen, herunder vores kerneforretning: At udleje og sikre gode, vedligeholdte og tidsvarende boliger med fokus på beboerservice, der genererer tilfredse beboere. Skruen skal holdes i vandet Meldingen sidste år var, at udviklingen af vores boligselskab er og skal være en løbende proces i årene fremover, da vi har haltet bag efter alt for længe. Selvom vi har indhentet en hel del af det forsømte, så må vi ikke hvile på laurbærerne skruen skal holdes i vandet ellers overlever vi ikke på sigt. Vi er oppe mod de store boligselskaber, men vi viser og har vist, at vi godt kan selvom vi er små og alligevel store i forhold til de boligselskaber, der er her i Nykøbing F. Konsolidering i 2014 Konsolidering af dispositionsfond og arbejdskapital har også været et højt prioriteret fokusområde, der har båret frugt i 2014 med en væsentlig styrkelse af begge pengekasser. Og uden at foregribe det kommende punkt på dagsordenen kan jeg godt afsløre, at boligselskabet på blot 2 år har styrket pengekasserne med 9 mio. kr. Det vil sige, at boligorganisationen er gået fra kun at have små 5 mio. i disponibel kapital i starten af 2013 til med udgangen af 2014 at have 14 mio. kr. I 2014 nedsatte vi huslejerne i 4 afdelinger, fastholdt huslejerne i 15 afdelinger og det er det samme som at sætte huslejerne ned, da vi jo ved, at alt stiger. Kun 6 afdelinger

3 fik en beskeden huslejestigning. Og på trods af en nedsættelse og fastholdelse af huslejerne i 2014 viser regnskaberne, at alle afdelinger uden undtagelse kommer ud med overskud det er fantastisk godt gået for ikke at sige enestående. Seminar for organisationsbestyrelsen Organisationsbestyrelsen drog også i 2014 på et 2 dages seminar: Dels for at evaluere organisationsbestyrelsen som bestyrelsen under overskriften: Har organisationsbestyrelsen levet op til det, som den er sat i verden for og her må jeg sige: Ja det har organisationsbestyrelsen i allerhøjeste grad. Der er fra vores direktør side stillet store krav til os om at tage ansvar og tænke strategisk og disse krav er væsentlige årsager til, at vi er her, hvor vi er i dag. Dels at få talt og fastsat mål og resultatkrav med handlinger for 2015 og frem. Beboerdemokrati Beboerdemokratiet er i 2014 opfordret til bl.a. at fokusere på indholdet i lejlighedsmapperne, herunder husordensreglerne og vedligeholdelsesreglementerne, så vi også på det område får højnet kvaliteten. Organisationsbestyrelsesmøder Der har også i 2014 været afholdt 10 organisationsbestyrelsesmøder med plads til gode drøftelser og meningsudvekslinger med fokus på fremdrift og gennemsigtighed ud fra devisen, der bliver ikke fejet noget ind under gulvtæppet. Det har været en styrke, at der ikke har været den store udskiftning i organisationsbestyrelsen, hvilket har givet en vis stabilitet og med Anders Enevoldsen, som eneste nye hane i kurven, har vi om ikke andet fået nedbragt gennemsnitsalderen i bestyrelsen. En tak til Anders for det, du som ny i organisationsbestyrelsen har bidraget med i det forgangne år. Afdelingerne D&V-møderne Drifts- og vedligeholdelsesmøderne er som bekendt et væsentligt grundlag for vores virke, og møderne er også blevet styrket i de 2 forgangne år efter forvaltningsklassifikationen har fået fodfæste i organisationen. Prisaftaler Seas-nve Der er i 2014 indgået nye prisaftaler med Seas-nve gældende fra og med 2015 aftaler, hvor el-prisen næsten er halveret fra de tidligere indgået aftaler tilbage til LF Bos tid.

4 Støjisolering af afdeling 34 Banedanmark tilbød tilbage i juni 2014 støjisolering af 10 boliger i afdeling 34 Grønnegårdsvej i forbindelse med jernbanen hen over Lolland og Falster til den kommende faste tunnelforbindelse over Femern Bælt. Et arbejde, der skal være afsluttet inden juni i år. Skilte Organisationsbestyrelsen besluttede som led i en yderligere synliggørelse af vores boligselskab et oplæg til skilte ved afdelingerne. Et omfattende arbejde og nok større, end leverandøren havde forestillet sig derfor har arbejdet pågået også i indeværende år, men skilteprojektet er ved at finde sin afslutning og resultatet er nogle ganske flotte skilte, der positivt løfter vores boligområder. Tilskud til afdeling 20 isolering Organisationsbestyrelsen bevilgede i 2014 et tilskud til afdeling 20 på ca kr. til efterisolering af en ydervæg som prøvebolig med nogle åndbare isoleringsplader med høj isoleringsevne, som erfaringsmæssigt fra andre boligorganisationer viser sig at være en god investering. Meldingen er, at det har hjulpet på varmen derfor er overvejelsen, om de øvrige boliger med ydervægge skal gennemgå tilsvarende isolering. Fællesmøder for afdelingsbestyrelser Der har også i 2014 været holdt 2 fællesmøder for afdelingsbestyrelserne. Møder, som der hver gang er stor tilslutning og opbakning til netop fordi disse møder er vedkommende og giver et godt og retvisende billede af udviklingen i vores boligselskab. Det store fremmøde tillægger organisationsbestyrelsen det store engagement, der generelt er i selskabets velfungerende beboerdemokrati. Udlejning Fokus på genudlejning Udlejningen går fortsat godt i vores boligselskab og vi holder vejret og glæder os over, at vi ikke i 2014 har haft tomgangsleje på boliger, der ikke har kunnet lejes ud. Vi kan dog se, at boliger i yderområderne Tingsted og Nr. Alslev har længere liggetid end boligerne i Nykøbing. Lejlighedsomsætningen har i 2014 været på 307 boliger mod 352 boliger i 2013, hvilket er ganske tilfredsstillende.

5 Byggeudvalg Renoveringer i fokus 2014 har været året, hvor der er sket en del på renoveringsfronten modsat de tidligere år, hvor der kun har været en enkelt renovering af afdeling 6 Møllebakken, som dog først er blevet afsluttet med 1 årsgennemgangen i Igangsatte renoveringer i 2014 er en køkkenrenovering i afdeling 9 Gedservej, en bad, rør og køkkenrenovering i afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej og en omfattende helhedsplan for afdeling 35 Hammerlodden/Teglværksgade renoveringer som alle strækker sig over de kommende år. Restart Lindholm boligsocial helhedsplan Helhedsplan er godt i gang Vi har siden 2008 haft et fælles projekt i Lindholmområdet sammen med boligselskabet Vendersbo v/domea og boligselskabet Fjordparken samt Guldborgsund Kommune. En ny helhedsplan blev vedtaget og igangsat i 2013 med støtte både fra Landsbyggefonden, Guldborgsund Kommune og de 3 boligselskaber. Helhedsplanen er godt i gang med gode og synlige resultater for Lindholmområdet. Nykøbing F. Boligselskab står fortsat for det administrative arbejde i samarbejde med den tværgående sekretariatsleder, der dækker alle helhedsplaner i Guldborgsund og Lolland kommuner. Forvaltningsrevision Fokusområde De overordnede principper for forvaltningsrevision er sparsommelighed, produktivitet og effektivitet. Forvaltningsrevisionen er beskrevet nærmere i regnskabet under ledelsespåtegningen, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på her andet end at nævne, at vi som revisionsprotokollen også gengiver lever op til sparsommelighed, produktivitet og effektivitet med alle de tiltag, der er igangsat fra og med 1. januar Personale Åbenhed og inddragelse Trivsel og engagement er drivkraften i enhver virksomhed. Og det kan vi fortsat konkludere er en væsentlig faktor i vores medarbejderstab, der trives med den åbenhed, inddragelse og de korte beslutningsprocesser, organisationen er gennemsyret af. Udgangspunktet er fortsat svesken på disken og at turde at tage lederskab som der i dag bliver gjort i stor stil i boligselskabet.

6 Et velfungerende virksomhedsnævn Virksomhedsnævnet er boligselskabets beslutningsorgan for så vidt angår de ansattes dagligdag. Formålet er at sikre inddragelse og et medansvar for de beslutninger, der bliver truffet. Den konstellation har bidraget positivt til den store udvikling, der er sket i de forgangne 2 år. Jørn Stevns og jeg får referaterne fra alle virksomhedsnævnsmøderne, og det er en fornøjelse at se den fremdrift og alle de sager, der bliver drøftet og besluttet. MUS er gennemført Medarbejderudviklingssamtaler (MUS) har også i 2014 været holdt med samtlige medarbejdere hvor bl.a. jobrotation for så vidt angår ejendomsfunktionærerne har været et emne, som alle har taget til sig som led i en nødvendig kompetenceudvikling, som er et stigende krav for at kunne følge med den udvikling, der sker i samfundet. Regnskab 2014 Et lille forventet overskud blev til et stort overskud Regnskabet for 2014 er på dagsordenen i dag, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på ud over at nævne, at som I kan se i det materiale, I har modtaget fra administrationen så havde boligorganisationen budgetteret med et lille overskud på kr., kommer i stedet ud med et overskud på små 2 mio. kr. + 1,5 mio. fra LF Bo i alt 3,5 mio. kr. Fremtiden Det kræver opbakning En fortsat appel til repræsentantskabet og afdelingsbestyrelserne om, at vi fortsat bakker op om de forandringer og den udvikling, boligselskabet gennemgår både nu og fremadrettet se forandringerne som et gode det handler om at overleve også om 10 år. Kurven er knækket Kurven er knækket med de vedtagne budgetter i 2014 gældende for 2015 hvor huslejerne er sat ned i alle afdelinger. Målet er fortsat at holde huslejerne i ro og gerne sætte dem yderligere ned i de kommende år. Derfor er det vigtigt, at vi holder fast og har fokus på udviklingen i omkostningerne, som er alfa og omega for, at det kan lykkedes. Nye tider er gode tider Vi har med de forgangne 2 år fået bevis for, at ting kan lykkedes, hvis man fokuserer. Det er altid sjovere at være en del af en succes end at være en del af en fiasko. Boligselskabet er en succes som vi alle, herunder beboerdemokratiet er en stor del af.

7 På det personlige plan Tak til organisationsbestyrelsen Jeg vil gerne rette en stor tak til organisationsbestyrelsen for samarbejdet i det forgangne år. Desværre har jeg, som jeg har meldt ud inden mødet i dag af helbredsmæssige årsager måtte kaste håndklædet i ringen og give stafetten videre og gerne til Robert Madsen, som jeg er helt sikkert på både kan og vil blive en god formand for organisationsbestyrelsen. Tak til medarbejderne Stor tak til alle medarbejdere både i marken og i administrationen for jeres fantastiske indsats for Nykøbing F. Boligselskab I har ligesom jeg god grund til at være stolte. Tak til repræsentantskabet og afdelingsbestyrelserne Stor tak til repræsentantskabet og til afdelingsbestyrelserne for et godt samarbejde i det forgangne år, og stor tak for den tillid I har vist mig som formand for organisationsbestyrelsen. Tak til direktøren Sidst, men ikke mindst, en stor tak til dig Lis, for et utroligt godt og konstruktivt samarbejde, som vi har haft i snart 3 år det har været lærerrigt at arbejde sammen med dig en læring, som jeg tager med mig videre på min vej Tak.

Organisationsbestyrelsens beretning for året 2013 v/werner I. Madsen

Organisationsbestyrelsens beretning for året 2013 v/werner I. Madsen 15. maj 2014 Repræsentantskabsmøde 22. maj 2014 Nykøbing F. Boligselskab Organisationsbestyrelsens beretning for året 2013 v/werner I. Madsen Tilbageblik Vi har med udgangen af 2013 fungeret som et selvstændigt

Læs mere

16. maj Repræsentantskabsmøde 18. maj 2016 Nykøbing F. Boligselskab. Organisationsbestyrelsens beretning for året 2015 v/robert Madsen

16. maj Repræsentantskabsmøde 18. maj 2016 Nykøbing F. Boligselskab. Organisationsbestyrelsens beretning for året 2015 v/robert Madsen 16. maj 2016 Repræsentantskabsmøde 18. maj 2016 Nykøbing F. Boligselskab Organisationsbestyrelsens beretning for året 2015 v/robert Madsen Tilbageblik Selvstændig administration på 3. år har båret frugt

Læs mere

22. maj Repræsentantskabsmøde 23. maj 2017 Nykøbing F. Boligselskab. Organisationsbestyrelsens beretning for året 2016 v/robert Madsen

22. maj Repræsentantskabsmøde 23. maj 2017 Nykøbing F. Boligselskab. Organisationsbestyrelsens beretning for året 2016 v/robert Madsen 22. maj 2016 Repræsentantskabsmøde 23. maj 2017 Nykøbing F. Boligselskab Organisationsbestyrelsens beretning for året 2016 v/robert Madsen Tilbageblik Sparsommelighed, produktivitet, effektivitet og god

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-04-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-06-2014 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-02-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for året 2012 v/werner I. Madsen

Organisationsbestyrelsens beretning for året 2012 v/werner I. Madsen 26. maj 2013 Repræsentantskabsmøde 28. maj 2013 Nykøbing F. Boligselskab Organisationsbestyrelsens beretning for året 2012 v/werner I. Madsen Nedlukning af LF Bo En sejtrækker I 2012 har nedlukningen af

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-11-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-01-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 24-06-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-11-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, John Nilsson, Knud Weiss, Lis Bentin Afbud Referent Mødeleder Anders Enevoldsen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-11-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Knud Weiss, Lis Bentin

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-08-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-02-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 19-02-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Torben Myssen, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018.

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Beretning afgivet på Boligforeningen P.M.'s generalforsamling 27. maj 2019 Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Vi startede

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-2-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Lis Bentin Afbud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-01-2014 Hotel Falster, Skovalleen, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-08-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-11-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 15.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-3-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Lis Bentin Afbud Referent Mødeleder Anders Enevoldsen,

Læs mere

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt 1 Beretning for året 2011/2012 Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 12. maj 2011 til og med i dag. Generalforsamlingen var godt besøgt. Ved sidste års generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 62 21 19 76 - fax 6220 1010 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af

Læs mere

Nykøbing F. Boligselskab. Konferencen om effektiv drift 13. november 2018

Nykøbing F. Boligselskab. Konferencen om effektiv drift 13. november 2018 Nykøbing F. Boligselskab Konferencen om effektiv drift 13. november 2018 Fakta Alment boligboligselskab Repræsentantskab Stiftet 19. november 1945 1. afdeling færdig i 1949 (Hospitalsvej) 2.000 lejemål

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-11-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 1-2-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Lis Bentin Afbud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-01-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Torben Myssen, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-10-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 16-12-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.sab.dk E-mail post@sab.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Jeg har gennem de seneste år

Læs mere

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogram 2009-2015 Boligkontoret Danmark Sammen kan vi mere NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogrammet er vedtaget på Boligkontoret

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23.

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42 Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. marts 2019 VELKOMMEN Nyd morgenmaden og det gode selskab Noter dit svar

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 24-02-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 20-08-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014 Årsberetning 1. maj 2013 30. april ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2013/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side 1 Dispositionsfondens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Mødereferat Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune 30. oktober 2017 - Sagsnr. 17/11427 - Løbenr. 217271/17 Møde dato 27. oktober 2017 Møde

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 31-10-2018 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, John Nilsson, Anders Enevoldsen (mødte til punkt 090/18), Linda Larsen, Annemarie

Læs mere

Omdannelse af almene boligområder

Omdannelse af almene boligområder Omdannelse af almene boligområder -helhedsplaner og boligsociale indsatsområder Helhedsplaner styrk samarbejdet! D. 01. december 2016 Bolig Hjørring Boligorganisationer Boligselskabet Vesterlund (afdeling

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012.

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Deltagere: Kurt Rytter, Ballerup Ejendomsselskab Lone Skriver, Ballerup

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI 2009 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Boligsocial medarbejder side 3-4 RVV side 4 Vækst med omtanke side 5 Konkurrenceevne side

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012/2013

Bestyrelsens beretning 2012/2013 Bestyrelsens beretning 2012/2013 Indledning Det har været et travlt år, hvor mange forretningsgange er ført ajour. Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 24-08-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 6. juni 2017

Repræsentantskabsmøde 6. juni 2017 Mundtlig beretning Repræsentantskabsmøde 6. juni 2017 Først og fremmest stort Tillykke med Bo42s 75 års jubilæum! Indledning I har sammen med den endelige dagsorden fået tilsendt bestyrelsens skriftlige

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 En status på mødeafholdelser siden repræsentantskabsmødet i november 2014 er et repræsentantskabsmøde, 5 hovedbestyrelsesmøder.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Skabelon til MUS i Dansk Røde Kors asylafdeling

Skabelon til MUS i Dansk Røde Kors asylafdeling MUS Skabelon til MUS i Dansk Røde Kors asylafdeling Det daglige arbejde Siden sidst I skal sammen skabe et fælles billede af medarbejderens arbejdsindsats og opgaveløsning i det forgangne år. Hvordan oplever

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget 168

Boligselskabet Rosenvænget 168 Boligselskabet Rosenvænget 168 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsens

Læs mere

.$W lìrþ--- Referat fra Ordinær Generalforsamling 19. maj 20L6

.$W lìrþ--- Referat fra Ordinær Generalforsamling 19. maj 20L6 .$W lìrþ--- z\ Boligforenin gen -' Loìland Den 19. maj 2OL6, holdt boligforeningen ordinærgeneral forsamling i Bangs Have, i Maribo. Der var mødte 82 beboere fra 63 husstande, Bestyrelsesformand Niels

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Værdier og. målsætninger

Værdier og. målsætninger Værdier og målsætninger Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere værdi- og visionsgrundlaget for AAB. Vi håber, at alle vil bruge det som inspiration og arbejdsredskab i den fremtidige udvikling af

Læs mere

Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg.

Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Kære Repræsentantskab. Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Hvor er det dejligt at se at vi igen I år er mange der igen er mødt op til 2 spændende dage her i

Læs mere

Evaluering af organisationsbestyrelsens arbejde

Evaluering af organisationsbestyrelsens arbejde Evaluering af organisationsbestyrelsens arbejde Bestyrelsesmedlem: Dato: Organisationsbestyrelsens størrelse og sammensætning 1) Har organisationsbestyrelsen den rigtige størrelse? Ja Sæt kryds Nej 2)

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring Styringsdialogmøde med Domea Hjørring Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Dir. Mikki Frandsen,

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem Nørre Alslev Almennyttige Boligselskab og Guldborgsund Kommune

Referat af dialogmøde mellem Nørre Alslev Almennyttige Boligselskab og Guldborgsund Kommune Referat af dialogmøde mellem Nørre Alslev Almennyttige Boligselskab og Guldborgsund Kommune Onsdag d. 29.02. 2012 Tilstede fra boligforeningen var: Kontorchef Dennis Larsen, DAB Administrator Janni Spang,

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. 7. maj 2014 Deltagere: Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Ulrik Steffensen, Anni Rasmussen, Frank Polauke, Olaf

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland Overskrift Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Styringsdialogmøde med Boligselskabet Nordjylland Arsenalvej 20, 9800 Hjørring Formand: Troels

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. marts 2014 Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. marts 2014 Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15 Referat Sted Start 20. marts Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent,, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars Olsen. Endvidere deltog

Læs mere