Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 26. marts 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 26. marts 2017"

Transkript

1 1 Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 26. marts 2017 De aktiviteter, der omtales i beretningen, er som i mine tidligere beretninger aktiviteter, der er foregået siden sidste generalforsamling altså perioden april til april og følger ikke kalenderåret som regnskabet, der bliver fremlagt af Flemming Adamsen. Vi har også i år meget at glæde os over. Vi har en pæn medlemsstigning Der er god tilslutning til vore medlemsmøder Det er lykkedes os at holde et højt aktivitetsniveau. Vi har i årets løb været inviteret til at holde mange foredrag rundt i landet Vi har haft god hjælp af vores lægefaglige konsulent Vi får mange positive tilkendegivelser for foreningens arbejde Bestyrelsen Bestyrelsen består af 5 generalforsamlingsvalgte. Vi har også tidligere haft rådsformænd med i bestyrelsen, men da vi nu reelt kun har et regionalt råd med en fungerende rådsformand er dette ikke mere aktuelt. Alle bestyrelsesmedlemmerne er nu pensionister, så derfor kan vi holde bestyrelsesmøderne i dagtimerne. Det ser vi som en stor fordel. Vi har i en periode hold medlemsmøder i Fredericia, da dette var centralt for os alle. Da Jan og Rosa Veidiksen nu er flyttet til Nordvestjylland har vi valgt fremover at holde medlemsmøderne i et kulturhus tæt på formandens adresse, da det nu er centralt for os alle. De regionale Råd. Vi har som sagt kun et regionalt råd tilbage og det er i Nordjylland I Region Nordjylland har vi et velfungerende råd, selv om ingen har ønsket at overtage posten som rådsformand. Her er undertegnede fungerende rådsformand. Vi har holdt 4 rådsmøder. Vi har de sidste år holdt 2 medlemsmøder om året, for geografisk at tilgodese så mange som mulig Så vi må desværre sige, at planen om at opretholde et lokalråd i hver af de fem regioner ikke har været realistisk. Vi er dog så heldige at vi har en række kontaktpersoner, som troligt stiller op, når vi kalder på dem. Det er primært i forhold til medlemsmøderne.

2 2 Medlemstallet Medlemstallet stiger stille og roligt. Vi havde den medlemmer. På samme tidspunkt året før havde vi 697 medlemmer. Det betyder reelt en fremgang på 128 medlemmer. I procent er det en stigning på 18 % så det resultat kan vi kun være godt tilfredse med Mødeaktivitet. Vi har også i det sidste år haft en høj mødeaktivitet. Vi har holdt 9 bestyrelsesmøder og i alt 8 møder. Dertil kommer 6 medlemsmøder fordelt over hele landet. Der har været afholdt medlemsmøder: på Næsbylund Kro, Brønderslev, Odense, Viborg, Glostrup og Køge, så vi har været rundt i alle fem regioner. På disse møder har der i alt deltaget 303 personer, hvoraf hovedparten har været medlemmer. Derudover har vi holdt 11 foredrag i forskellige foreninger og virksomheder. Vi har 3 gange holdt foredrag for en virksomhed i Aabenraa, Vi har holdt foredrag i Sundhedscentret, Diabetesforeninger, Hjerteforeninger, Ældresagen m.v. Her har der i alt været 270 deltagere. Det er vigtigt at vi forsat har en god dialog med søvnklinikkerne. Vi bliver altid taget godt imod, når vi er på besøg på søvnklinikker. Vi har nu været på besøg på samtlige offentlige klinikker samt nogle private. Det er også vigtigt for os at deltage i det årlige CPAP-forum, hvor vi har mulighed for at træffe søvnsygeplejerskerne fra samtlige klinikker samt vore leverandører. Her deltog foreningens formand og næstformand Netop på klinikbesøgene har vi jo mulighed for at være med til at påvirke behandlingen. Indimellem må vi jo også gå andre veje. Her har vi haft møde med Danske Regioner, hvor vi har diskuteret mange forskellige problemstillinger og har haft mulighed for at påpege uhensigtsmæssigheder. Udover ovennævnte møder har vi deltaget i Maribo Medicos søvnkonference. Det er meget givende at deltage i denne konference, da vi her kan høre om den nyeste forskning inden for søvnområdet, og også få truffet nogle aftaler med diverse deltagere. I år deltog formand og næstformand Formanden har deltaget i fire seminarer om kommunikation afholdt af Kulturstyresen. Seminarerne har handlet om kommunikation, Facebook, Nyhedsbreve samt video Foreningen har i årets løb i alt afholdt eller deltaget i 50 møder fordelt over hele landet. Heraf har formanden deltaget i de 44. Sundhedsstyrelsens vejledning om kørekort 1.januar 2012 trådte Sundhedsstyrelsens vejledning om vurdering af helbredskrav til førere af motorkøretøjer i kraft. Den vejledning var utrolig restriktiv, og gav søvnapnøpatienter kørselsforbud i 6 mdr. Foreningen arbejdede hårdt for at få dette ændret Vejledningen blev ændret pr. 1. oktober Det betød at perioden for et kørselsforbud nu blev ændret fra 6 mdr. til 4. uger, men var stadig urimelig restriktiv Foreningen har lige siden arbejdet på at få de grænseværdier ændret og på at få nogle rimelige regler. Vi afholdt i 2014 i samarbejde med Rådet for sikker trafik en konference i København for at sætte fokus på problemet. Efterfølgende blev vi bedt om at komme med input til en ny vejledning.

3 3 Arbejdet omkring kørselsvejledningen har været meget tidskrævende. Der har været holdt adskillige møder, bl.a. med den nedsatte arbejdsgruppe. Vi har brugt utallige timer og har haft mange korrespondenser med henholdsvis embedslæge, Sundhedsstyrelse, Tranport- og Bygningsministeriet m.m. Vi har i denne sag haft en meget stor hjælp i vores lægefaglige konsulent Niels Petri. Vi føler at vi langt om længe kom i mål, da Transport- og boligministeriet pr 1. januar 2017 langt om længe fik færdiggjort en ny bekendtgørelse om kørekort og et notat om, hvordan de ændrede regler vedr. kørekort for søvnapnøpatienter nu skal administreres og vi er tilfredse med resultatet. Tandskinner/tandbøjler Vi får flere og flere henvendelser fra medlemmer, der ønsker for egen regning at investere i en tandskinne, og som efterlyser mere viden om tandskinner. Vi har i det forløbne år beskæftiget os en del med tandskinner, da det er vort håb at tandskinner på sigt kan blive et gratis behandlingstilbud på lige fod med CPAP-behandling. Der er nu nedsat en tandskinnegruppe der arbejder på at få beskrevet de mange faktorer, der skal tages i betragtning, i forbindelse med brug af tandskinne. Formålet med gruppens arbejde er at få beskrevet behandlingsforløb med tandskinner samt at få tandskinnebehandlingen økonomisk ligestillet med CPAP-behandlingen. Kommunikationen med vore medlemmer. Årshjulet. Vi har taget et nyt værktøj i brug til at danne os et overblik over foreningens aktiviteter og kommunikation. Facebook Efter en del overvejelser besluttede vi at oprette en Facebook side, hvor vi med jævne mellemrum skriver nyheder og kommentarer. Vi var meget spændte på, hvordan siden ville blive brugt, og om der ville komme overvældende mange spørgsmål. Dette har ikke været tilfældet, men vi kan se at siden er med til at vi kommer ud til et bredere publikum. Vi har siden vi i uge 36 oprettede vores Facebookside haft 25 opslag på siden. Hjemmesiden Hjemmesiden har for os at se kørt tilfredsstillende og bliver jævnligt opdateret. Hjemmesiden har ud over almindelige opdateringer været forsynet med i alt 39 nyheder. Her har vi ikke helt opfyldt vores mål med ca. en nyhed om ugen, men der skal jo være nogle nyheder, før vi kan skrive om dem. Der har igennem de sidste år været en flot stigning i antal besøgende på hjemmesiden. Dette har ikke været tilfældet i Der har der kun været en meget lille stigning. Om det skyldes at mange søger information på Facebook i stedet for at surfe andre steder på nettet er svært at sige, men det er noget vi vil se lidt nærmere på.

4 4 Telefon- og mailsupport Der er fortsat stort behov for foreningens råd og vejledning i diverse spørgsmål vedrørende søvnapnø og behandlingen herfor. Foreningen har i det forløbne år ydet Råd og Vejledning 204 gange. Det er ret mange mails, der ryger gennem formandens computer. Det seneste år er det blevet til godt 2900 indgående mails og 2050 udgående mails. Det er i gennemsnit 95 mail om ugen Medlemsbladet og nyhedsbreve Der er udgivet 4 numre af medlemsbladet i Vi får god respons på bladets indhold og oplever at vore medlemmer sætter stor pris på det. Der er nu et stigende antal medlemmer, der ønsker at få tilsendt den elektroniske udgave af medlemsbladet i stedet for papirudgaven. Det drejer sig p.t. om 173 stk. Det er 120 flere end sidste år på samme tid. Vi ønsker naturligvis at langt flere vil tilmelde sig denne form, da dette jo betyder en besparelse på udgifterne til såvel papir, trykning samt porto. Vi tilstræber at udsende nyhedsbrev i intervallerne mellem udgivelse af medlemsbladene, således at der også vil udkomme mindst 4 nyhedsbreve om året Pjecer. Vi var ved og løbe tør for pjecer. Derfor fik vi i 2016 revideret vores pjece og genoptrykt stk. Næsten alle søvnklinikkerne indgiver jævnligt bestillinger på pjecer. Hovedparten af vore klinikker udleverer vores pjece sammen med udlevering af Cpap-apparaterne. Foreningsadministration. Vi har i år mange har haft behov for et nyt administrationssystem til styring af medlemsregistreringen. Det har vi nu langt om længe fået råd til. Vores kasserer har brugt megen tid på at undersøge markedet, og det er resulteret i, at vi nu har købt os adgang til ForeningsAdministrator et program, der indtil videre har levet helt op til vore ønsker. Hele bestyrelsen er glade for det nye system, som vi alle har adgang til, men ikke mindst vores kasserer, der nu langt om længe kan blive aflastet lidt. Lægefaglig ekspertise. Det er vigtigt for foreningen at kunne trække på den lægefaglige ekspertise. Det er utrolig dejligt at foreningen nyder stor imødekommenhed fra lægefaglig side. Såvel søvnlægerne som søvnsygeplejerskerne på klinikkerne er altid villige til at holde oplæg på vore medlemsmøder rundt i landet. Vi er meget taknemmelig for den store indsats som vores lægefaglige konsulent Niels Petri udfører for foreningen. Han har specielt været aktiv på to områder, nemlig omkring kørekortreglerne og omkring tandskinner. Han sidder også i den nyoprettede tandskinnegruppe.

5 5 Økonomi Vor kasserer vil senere gennemgå regnskabet. Foreningens høje aktivitetsniveau afspejler sig naturligvis i driftsresultatet. Jeg vil her benytte lejligheden til at takke for de gaver som vi modtager fra vore medlemmer. Det er i 2016 blevet til kr. Vi har søgt driftstilskud ved 2 af vore leverandører her har vi har modtaget fra Maribo Medico og kr. fra Phillips. Derudover har vi modtaget kr. fra ResMed Maribo, kr. fra Phillips, kr. fra VeriVita samt kr. fra Somnomed i tilskud til årsmødet. Denne støtte har stor betydning for foreningen, idet vi ved hjælp af disse sponsorater har været i stand til at opretholde et højt aktivitetsniveau. Derfor skal der lyde en stor tak til vore to sponsorer. Afslutning Jeg vil gerne rette en stor tak til mine kolleger i bestyrelsen for et konstruktivt samarbejde i Det er utrolig dejligt at sidde i en bestyrelse, hvor samtlige medlemmer altid er parat til at yde deres bedste. Kenneth Rasmussen har de sidste år været en stor hjælp i forbindelse med rettelser og tilføjelser på vores hjemmeside, så han fortjener en stor tak for altid at være hurtig ved tasterne. Til sidst vil jeg bringe en stor tak til vores lægefaglige konsulent Niels Petri for hans ihærdige indsats for foreningen. Hermed overgiver jeg beretningen til generalforsamlingens debat og godkendelse. Ellinor Wolff Formand Næsbylund den 26. april 2017

Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 8. april 2018

Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 8. april 2018 1 Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 8. april 2018 De aktiviteter, der omtales i beretningen, er som i de tidligere beretninger aktiviteter, der er foregået siden sidste generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens/formandens beretning den 7. april 2019

Bestyrelsens/formandens beretning den 7. april 2019 Jeg vil indlede beretningen med at takke den øvrige bestyrelse og foreningens konsulent Ellinor Wolff for et godt samarbejde gennem det sidste år. Bestyrelsen har afholdt 7 møder siden sidste generalforsamling.

Læs mere

Ellinor Wolf bød velkommen, dejligt med 67 tilmeldte, det er tæt på rekord.

Ellinor Wolf bød velkommen, dejligt med 67 tilmeldte, det er tæt på rekord. Referat fra Årsmødet lørdag den 9. april 2016 13.00-13.20 Velkomst ved Formand Ellinor Wolff Ellinor Wolf bød velkommen, dejligt med 67 tilmeldte, det er tæt på rekord. Der blev orienteret om de praktiske

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 10. april 2015

Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 10. april 2015 1 Formandens (bestyrelsens) beretning - generalforsamling 10. april 2015 De aktiviteter, der omtales i beretningen, er som i mine tidligere beretninger aktiviteter, der er foregået siden sidste generalforsamling

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Formandens beretning, 2014-2015 Indhold

Formandens beretning, 2014-2015 Indhold Formandens beretning, 2014-2015 Indhold Formandens beretning, 2014-2015... 1 Indledning... 2 Bestyrelsens arbejde... 2 Principper og værdier... 2 Arbejdsgrupper... 3 Andre emner... 3 Synlighed... 4 Afslutning...

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV HPV Nyhedsbrev #5 Kære alle Vi håber, at I har haft en dejlig sommer og er kommet godt i gang med efterårssæsonen. Stop HPV-indsatsen har ikke stået stille hen over sommeren. Det nye tilbud til drenge

Læs mere

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen Bestyrelsesmøde: DEF 23.05-17 kl.18.30 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500, Valby Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ledersektionens bestyrelses beretning for periode d. 30. september 2010 til d. 3.oktober 2012.

Ledersektionens bestyrelses beretning for periode d. 30. september 2010 til d. 3.oktober 2012. Ledersektionens bestyrelses beretning for periode d. 30. september 2010 til d. 3.oktober 2012. Ledersektionen tæller nu omkring 950 medlemmer Bestyrelsen består af 6 medlemmer. 4 fra Region Øst, 1 fra

Læs mere

Generalforsamling 25. april 2007

Generalforsamling 25. april 2007 Formandens beretning for året 2006 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense 1. Velkommen til generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2017 Mit navn er Hanne Poulsen, jeg er formand for faggruppen Som faggruppeformand

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 I år er bestyrelsens beretning delt op i to afdelinger Den første halvdel omhandler året, der er gået dvs. 2016 medens den anden halvdel omhandler de udfordringer, vi som klub

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt)

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt) Referat af generelforsamling Aarhus akvarieforening d. 14/1 2016. 1) Valg af dirigent. Bestyrelsen forslog Birger, og dette blev vedtaget. Generalforsamlingen blev erklæret for lovlig. Stemme berettiget

Læs mere

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

MAF var blevet en forening med flere ben : Et udgivelsesben, der trykker. AU, men også en forening der brugte enormt meget tid på nyhedsbrevet.

MAF var blevet en forening med flere ben : Et udgivelsesben, der trykker. AU, men også en forening der brugte enormt meget tid på nyhedsbrevet. Årsmøde referat: 1. Valg af dirigent. Michael Sørensen 2. a. Bestyrelsens beretning ved dennes formand om det forløbne års aktiviteter i foreningen. Efter sidste årsmøde var der i bestyrelsen enighed om

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar 10.00 15.00 Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Deltagere: Yvonne Reinholdt, Gustavsen, Hanne Becker, Bodil Winter, Tilmize Aydemir, Rikke Ravn (ref.),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Fagligt selskab for sygeplejersker der arbejder med udvikling og forskning

Fagligt selskab for sygeplejersker der arbejder med udvikling og forskning Fagligt selskab for sygeplejersker der arbejder med udvikling og forskning BERETNING 2018 https://dsr.dk/fs/fs32 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Deltagelse på Kredsenes generalforsamlinger og

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden 14. marts 2014 til 5. marts 2015. Bestyrelsen vi

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus

Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus Dato: 07-06-2011 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus Formanden, Bent R. Nielsen, bød velkommen til de 7 fremmødte fra i alt 3 foreninger. 1.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Side 414. Referat af generalforsamling MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK den 10/ Kongernes Jelling, Gormsgade 23, 7300 Jelling.

Side 414. Referat af generalforsamling MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK den 10/ Kongernes Jelling, Gormsgade 23, 7300 Jelling. Side 414 Referat af generalforsamling MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK den 10/9-2016 Kongernes Jelling, Gormsgade 23, 7300 Jelling. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Nyhedsbrev Oktober 2013 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Heri kan du læse seneste nyt fra satspuljeprojektet, og hvad der ellers rører sig. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3 Beslutningsprotokol bestyrelsesmøde nr. 4-2012. Sted: Gl. Estrup Dyrskue. Randersvej 4, 8963 Auning vi mødes ved den gamle stald Dato: 03.06.2012 Tid. 11.00 Slut : Ca.15.30 Indkaldte Deltagere: Pernille

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Henrik Vinther Jensen, TDC (TDC) Kaj Simonsen (Forenede Danske Antenneanlæg) Jacob Davidsen, Vindeby Vandforsyning (Danva)

Henrik Vinther Jensen, TDC (TDC) Kaj Simonsen (Forenede Danske Antenneanlæg) Jacob Davidsen, Vindeby Vandforsyning (Danva) Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 9. februar 2010 Ref: HS Dato: 05. marts 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Formanden, Linda Andersen, bød de forsamlede lokale beboere velkommen til landsbyforeningens første ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Tune Lokalråds generalforsamling Tirsdag d. 13. marts 2018

Tune Lokalråds generalforsamling Tirsdag d. 13. marts 2018 Tune Lokalråds generalforsamling Tirsdag d. 13. marts 2018 Indledning Det år vi har været igennem har været et anderledes år end jeg havde forventet, der har været og der er rigtig mange vigtige opgaver

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Diverse informationer vedr. Madskoler 2010

Diverse informationer vedr. Madskoler 2010 Diverse informationer vedr. Madskoler 2010 Indhold: Tidsplan og deadlines 2010... 2 Priser 2010... 5 Markedsføring og presseomtale... 5 Førstehjælpstasker og Madskolebannere... 6 Madskolespil... 6 Sponsorater

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 4. marts 2008

Velkommen til Generalforsamling 4. marts 2008 Velkommen til Generalforsamling 4. marts 2008 Generalforsamling 2008 Lederne København Vest Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab og budget 4. Behandling

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT J.nr. 17013 Endelig udgave 01.11.2013 AC/ah V E D T Æ G T E R for Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT (F.M.B.A) (CVR.NR. 20905115) Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Nordisk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere