Fritids- og Idrætspolitik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fritids- og Idrætspolitik"

Transkript

1 Forslagsnr. FRI-S-01 FRI-S-02 FRI-S-03 FRI-S-04 FRI-S-05 FRI-S-06 FRI-S-07 FRI-S-08 Tekst: Side Drift: Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM Danmark Opskrivning af tilskudsrammen til den folkeoplysende voksenundervisning Opskrivning af Driftsleje- og Samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og Slotssøbadets Fond - børnebadeland Opskrivning af Driftsleje- og Samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og Slotssøbadets Fond Sportsmarkedsføringsa ftaler - KIF Håndbold Elite A/S Sportsmarkedsføringsa ftaler - Kolding Q Etablering af en særlig pulje til brug for kommunens engagement ved særlig store fritids- og idrætsevents * Udvidelse af konto for

2 væresteder - Ødis, udvidelse af KIF's Værested og Bakkeskolen

3 Anlæg: FRI-A-01 Udvidelse af Cuben med gymnastikhal, motionsrum og omklædningsfaciliteter Afledt drift FRI-A-02 Hal i Sjølund Afledt drift FRI-A-03 Hal i Skanderup Afledt drift FRI-A-04 FRI-A-05 Renovering af Brostræde 3-5, etape Renovering af Brostræde 3-5, etape FRI-A-06 Renovering - ombygning af Bøgelund hovedhus/længe, etablering af p-pladser - Afledt drift * 0 * 0 * 0 * FRI-A-07 FRI-A-08 Etablering af klub- og omklædningsfaciliteter ved Bakkeskolen * Omklædningsfaciliteter på Mosevej Sportsplads FRI-A-09 FRI-A-10 FRI-A-11 FRI-A-12 Etablering af ny tribune m.m. på Mosevej Sportsplads Afledt drift Brandkrav Kolding- Hallerne Udvidelse af Sdr. Stenderup Aktivitetshus med depotfaciliteter Etablering af omklædningsfaciliteter ved Lunderskov

4 Klubhus FRI-A-13 FRI-A-14 FRI-A-15 FRI-A-16 FRI-A-17 FRI-A-18 FRI-A-19 Udvidelse af Kolding KetcherCenters udendørs baneanlæg Udbygning af "Dalby Gård Afledt drift Etablering af nyt fodboldanlæg ved Bøgelundområdet Etablering af nyt idrætsanlæg i Dalby Udvidelse af Seest Idrætspark med 2 fodboldbaner m.v Etablering af "golfanlæg" ved Seest Idrætspark Etablering af bandebane med kunstgræs FRI-A-20 FRI-A-21 FRI-A-22 FRI-A-23 FRI-A-24 FRI-A-25 Udvidelse af Kolding KetcherCenters indendørs faciliteter Multihus i Vester Nebel Afledt drift Udvidelse/renovering af Bøgelundhallerne/Koldi ng Rideklub Udvidelse af Bramdrupdam Hallerne Udvidelse af Fynslund Hallen Opførelse af minihal ved Eltang Centralskole

5 FRI-A-26 Til- og ombygning til Harte Fritidscenter FRI-A- 27 FRI-A-28 FRI-A-29 Etablering af ny multihal i tilknytning til Lunderskov Hallen Afledt drift * * * * Tilbygning med hal 2 til Bjert-Hallen Udvidelse af Vonsild Hallen FRI-A-30 Udbygning af Park- Hallen FRI-A-31 Udvidelse af KFUM- Hallerne FRI-A-32 Udvidelse med hal 2 ved Dalby Skole FRI-A-33 Udvidelse af Ødis Hallen Afledt drift FRI-A-34 Etablering af svømmefaciliteter ved Vonsild Bemærkninger: * Ændringsforslagene er ikke prissat. Ændringsforslag omhandlende Realisering af Seest Fritidslandskab: Etablering af sti, Renovering af Stengård, P-pladser og idrætsfaciliteter, er et bredt forankret projekt, der vedrører både, Vej- og Parkpolitik samt Miljøpolitik. Ændringsforslaget er placeret under Miljøpolitik.

6 FRI-S-01 Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM Danmark Budget år: 2014 Nettodrift Forslaget indeholder en opskrivning af driftsbudgettet til projekt Kolding Kommune som TEAM Danmark eliteidrætskommune. Projektet har udviklet sig fra starten, og der er behov for tilførsel af yderligere ressourcer, hvis talentmiljøerne fortsat skal udvikles. Der er behov for elitetrænerkurser for opkvalificering af trænerstaben. Endvidere er der behov for at styrke områderne mentaltræner, ernæringsvejleder, støtte til specialtræning, talentklubberne og Idrætsakademiet. I forbindelse med flytning af elitefodboldspillerne fra kunstgræsbanen i Bramdrupdam til Mosevej skal der betales ca kr. for leje af klubbens nye kunstgræsbane. Navn: Frank Normann Jørgensen Tlf.nr.:

7 FRI-S-02 Opskrivning af tilskudsrammen til den folkeoplysende voksenundervisning Budget år: 2014 Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. august 2013 Nettodrift Forslaget indeholder en opskrivning af budgetrammen til den folkeoplysende voksenundervisning. Fritidsrådet / Folkeoplysningssamrådet begrunder en opskrivning af budgetrammen med, at oplysningsforbundene/aftenskolerne jf. tidligere beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget (Fritidsudvalget) selv finansiere tilskud til pensionister inden for den afsatte ramme til undervisning. Da der er øget efterspørgsel efter folkeoplysende kurser, især fra pensionisterne, er der behov for at forøge budgetbeløbet til den almene voksenundervisning, men også at fastholde muligheden for at yde pensionisttilskud. Fritids- og Idrætsafdelingen har indhentede budgettal fra andre sammenlignende kommuner: Kommune Indbyggertal 2013 Budget til undervisning Budget til pensionisttilskud Kolding Vejle Randers Viborg Silkeborg Herning Horsens Sønderborg

8 FRI-S-03 Opskrivning af Driftsleje- og Samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og Slotssøbadets Fond - børnebadeland Budget år: 2014 Nettodrift Slotssøbadets Fond arbejder på en udvidelse af badet med 298 m 2 til brug for etablering af et helt nyt børneområde. Udbygningen anses for nødvendig i forhold til at kunne fastholde børnefamilierne og turisterne i kommunen. Slotssøbadet ønsker at udvide eksisterende hal med et nyt børnevandland til ca. 5 mio. kr. og 1. mio. kr. til nyt inventar, og badet har i den forbindelse udarbejdet et forventet driftsbudget med en manko på kr. årligt. Badet anmoder om en opskrivning af den nuværende Driftsleje- og Samarbejdsaftale eller en nedsættelse af huslejebeløbet med et tilsvarende beløb. Der anmodes om, at det nødvendige kommunale jordstykke stilles vederlagsfrit til rådighed til projektet.

9 FRI-S-04 Opskrivning af Driftsleje- og Samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og Slotssøbadets Fond Budget år: 2014 Nettodrift Forslaget indeholder en opskrivning af Driftsleje- og Samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og Slotssøbadets Fond. Forslaget skal ses i sammenhæng med kommunens beslutning om, at der fra 2014 og fremefter ikke ydes et årligt tilskud til Slotssøbadets Udviklingsfond, og i forhold til de fremtidige vedligeholdelsesomkostninger badet står overfor de næste år. Slotssøbadets Fond ønsker med opskrivningen fortsat at sikre udvikling af Slotssøbadet og KongeåBadet, ligesom badet de kommende år står overfor at skulle foretage følgende renoveringsopgaver for ca. 1,0 mio. kr. Slotssøbadet: Trapperenovering af rutschebane, udvendig tagrenovering, katodebeskyttelse, udskiftning af fuger i svømmehallen og reparation af dug i konkurrencebassin. KongeåBadet: Nye gulve i omklædningsrum samt nye skabe. Tlf.nr.:

10 FRI-S-05 Sportsmarkedsføringsaftaler - KIF Håndbold Elite A/S Nettodrift Forslaget indeholder etablering af konto for afsætning af beløb til indgåelse af Sportsmarkedsføringsaftale mellem Kolding Kommune og KIF Håndbold Elite A/S. Da KIF Håndbold Elite A/S er et aktieselskab skal aftalen indgås på markedsmæssige vilkår. Tlf.nr.:

11 FRI-S-06 Sportsmarkedsføringsaftaler - Kolding Q Nettodrift Forslaget indeholder etablering af konto for afsætning af beløb til indgåelse af Sportsmarkedsføringsaftale mellem Kolding Kommune og Kolding Q. Tlf.nr.:

12 FRI-S-07 Etablering af en særlig pulje til brug for kommunens engagement ved særlig store fritids- og idrætsevents Fritids- og idrætspolitik Nettodrift * Forslaget indeholder etablering af konto til en særlig pulje til brug for kommunens engagement ved særlig store fritids- og idrætsevents i kommunen. Kultur- og Fritidsudvalget har drøftet forslaget om at afsætte en central pulje til formålet, men ikke fremkommet med forslag til beløbsstørrelse. * Forslaget er ikke prissat.

13 FRI-S-08 Udvidelse af konto for væresteder - Ødis, udvidelse af KIF's Værested og Bakkeskolen Nettodrift Forslaget indeholder en opskrivning af konto for Væresteder for etablering af nyt Værested i Ødis, udvidelse af KIF s Værested på Kolding Stadion samt udvidelse af Værestedet på Bakkeskolen, herunder etablering af yderligere et aktivitetsrum i tilknytning til Værestedet på Bakkeskolen for imødegåelse af venteliste.

14 FRI-A-01 Udvidelse af Cuben med gymnastikhal, motionsrum og omklædningsfaciliteter Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af gymnastikhal, depotrum og motions- og omklædningsfaciliteter. Der er afsat 10 mio. kr. til projektet, som først frigives i 2015 under forudsætning af mersalg af kommunale ejendomme, jorde på 10 mio. kr. ud over det i budgettet afsatte beløb. Initiativtagergruppen bag udvidelsesprojektet har tilkendegivet, at man ønsker projektet fremrykket til 2013, at projektets gennemførelse ikke gøres betinget af salg af kommunale ejendomme/jorde, og at projektet gerne ses gennemført i kommunalt regi. Gruppen er indstillet på at indskyde 1 mio. kr. af egne midler i projektet, ligesom gruppen også selv sikre finansiering af inventar m.m. En udvidelse af Cuben kan muligvis også ske ved at kommunen overdrager Cuben til den til formålet etablerede selvejende institution, dog vil det kræve at den selvejende institution efterfølgende har mulighed for at optage et lån på 10 mio. kr. uden kommunal garantistillelse, og at kommunen indgår en brugs- og støtteaftale med den selvejende institution. Brugs- og støtteaftalen skal indeholde et beløb svarende til den i budgettet afsatte årlige økonomi på kr. til drift af Cuben tillagt et beløb på ca kr. til afdrag og forrentning af lån på 10,0 mio. kr. samt afledt drift på ca kr. årligt i alt kr. årligt. Endelig forrentningsprofil kan først beregnes på tidspunktet for låneoptagning. Endvidere skal det oplyses, at den selvejende institution ikke har modtaget endelig tilsagn fra realkreditinstitution/bank om lån til udbygning af Cuben, og at der ved en evt. overdragelse af Cuben til den selvejende institution skal ske virksomhedsoverdragelse af de kommunalt ansatte medarbejdere.

15 FRI-A-02 Hal i Sjølund Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af hal med klub-, omklædnings-, toilet- og depotfaciliteter i Sjølund. Der er i 2013 afsat 10 mio. kr. til projektet. Beløbet frigives under forudsætning af et mersalg i 2013 af kommunale ejendomme og jorde på 20. mio. kr. ud over det i budgettet for 2013 afsatte beløb. Der er konstateret fortidsfund på arealet i Sjølund. I henhold til Museum Sønderjylland Arkæologi Haderslev skal der ske registrering af fundet, og kommunens udgifter til udgravningsarbejdet vil andrage kr. ex. moms. Initiativtagergruppen ønsker den afsatte anlægssum opskrevet med kr., ligesom anlægsmidlerne ønskes frigivet uden binding i forhold til mersalg af kommunale ejendomme og jorde i 2013.

16 FRI-A-03 Hal i Skanderup Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af hal med klub-, omklædnings-, toilet- og depotfaciliteter i Skanderup. Forinden projektet kan gennemføres, skal der udarbejdes lokalplan for området. Ved udarbejdelse af lokalplan flyttes Skanderup-Hjarup Forbundsskole fra landzone til byzone, hvilket vil medføre, at der skal betales supplerende kloaktilslutningsbidrag ca kr. Faktura på supplerende kloaktilslutningsbidrag fremsendes, når lokalplanen vedtages endeligt og arealet overføres til byzone. I kommuneplan er hele Skanderup planlagt overført til byzone. Iflg. de statslige interesser i kommuneplanlægningen skal by vækst ske indefra og udad, så der sikres forskel mellem by og land og ny og spredt bebyggelse i det åbne land undgås. Egentlig by vækst skal placeres i byzone i eksisterende byer eller i direkte tilknytning til eksisterende byer eller bysamfund. Da hele Skanderup i Kommuneplanen er planlagt overført til byzone, vil det være mest hensigtsmæssigt og i tråd med planlovens intentioner at overføre hele Skanderup, inklusive skolen og den nye hal, til byzone på en gang. Ved overførsel af hele Skanderup, vil der midlertidig, udover skolen, være ca. 10 ejendomme, som vil blive pålagt supplerende kloaktilslutningsbidrag i størrelsesordenen 1 30 bidrag. Initiativtagergruppen ønsker den afsatte anlægssum opskrevet med kr., ligesom anlægsmidlerne ønskes frigivet uden binding i forhold til mersalg af kommunale ejendomme og jorde i 2013.

17 FRI-A-04 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder renovering af facader, tagkonstruktioner, vinduer på sidebygningen fra 1963 samt opdatering af udearealerne. De skråstillede massive facadeelementer i hele bygningens højde, som ikke er isoleret og som giver træk og kondens problemer, fjernes og erstattes af nye facader, ligesom vinduer og døre udskiftes. Endvidere vil der ske udskiftning af tagpapbelægningen og efterisolering af taget. Udearealerne opdateres til et acceptabelt niveau.

18 FRI-A-05 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder etablering af ventilationsanlæg/cts i både bygning 1 (den gamle chokoladefabrik) og bygning 2 (sidebygningen). Bygning 1 indeholder et gammelt anlæg, mens der ikke findes ventilationsanlæg i bygning 2. Indeklimaet er ikke optimalt og med renovering (efterisolering/tætning/nye vinduer i bygning 1) bør der installeres et ventilationsanlæg med varmegenvinding (pris 4,5 mio. kr.). Endvidere vurderes det, at det vil være optimal med renovering eller etablering af nye omklædningsfaciliteter i bygningen (pris 4,7 mio. kr.).

19 FRI-A 06 Renovering - ombygning af Bøgelund hovedhus/længe, etablering af p-pladser Nettorådighedsbeløb Afledt drift * * * * Projektet indeholder nedbrydning af hovedbygningen Bøgelund, etablering af nye klub-, møde-, omklædnings- og toiletfaciliteter samt ombygning af østfløjen med depotrum til brug for samtlige nuværende foreninger, Kolding Motion, Kolding Orienteringsklub, Kolding Bicykle Club konkurrence og motion, Kolding Triathlon Klub, Kolding Skiklub og Kolding Rideklub. Endvidere indkøb af inventar samt etablering af p-pladser (kommunalt projekt). * Afledt drift er ikke beregnet idet der er afsat driftsmidler til nuværende faciliteter. Projektet kan muligvis ses i sammenhæng med projekt FRI-A-15 Etablering af nyt fodboldanlæg ved Bøgelundområdet.

20 FRI-A-07 Etablering af klub- og omklædningsfaciliteter ved Bakkeskolen Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Ej prissat Projektet indeholder etablering af nye klubfaciliteter indeholdende klublokale med lille køkken, mødelokale, 2 omklædningsrum med dommeromklædningsrum, toiletfaciliteter samt depot-, rengørings- og teknikrum, i alt ca. 300 m 2. Endvidere ønskes et mindre træningslokale på ca. 50 m 2. Klubfaciliteterne skal placeres ved Kolding Guardians (Amerikansk Football Club) baneanlæg ved Bakkeskolen. Projektet er ikke endeligt prissat men skønsmæssigt vil anlægssummen være ca. 4,2 mio. kr., ligesom det vurderes, at der skal udarbejdes ny lokalplan for området.

21 FRI-A-08 Omklædningsfaciliteter på Mosevej Sportsplads Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder etablering af 4 nye omklædningsrum med 2 sundhedsrum og toiletter på 297 m 2, samt 2 ekstra omklædningsrum med dommeromklædning og toiletter på 145 m 2. De 4 omklædningsrum skal erstatte de nuværende opstillede pavilloner, mens de 2 ekstra omklædningsrum skal tilgodese det øgede behov grundet flere medlemmer og forøgelse af antal træningspas. En alternativ her og nu løsning på manglende omklædningsfaciliteter kan være leje af yderligere pavilloner til formålet. Der er indhentet følgende overslagspris på etablering og drift af pavillon med 2 omklædningsrum med toilet etableringsudgifter kr., årlig leje ved 36 mdr ,- kr. pr. md. /60 mdr kr. pr. md., hertil kommer kr. til rengøring.

22 FRI-A-09 Etablering af ny tribune m.m. på Mosevej Sportsplads Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af ny tribunebygning med omklædningsrum i stueplan på 195 m 2 erstatter nuværende tribune med omklædningsfaciliteter, mødelokaler på 1. sal på 195 m 2 samt overdækket tribune med 240 siddepladser. Overdækket areal udgør 180 m 2. Alternativt til en helt ny tribune kan være etablering af ca. 200 siddepladser på nuværende tribune enkeltsæder inkl. montering kr. (model med bænke vil kunne reducere prisen med et mindre beløb ej prissat). Kolding Boldklub og Kolding Q har meddelt, at foreningen ikke anser den alternative løsning med siddepladser på nuværende tribune for optimal.

23 FRI-A-10 Brandkrav Kolding-Hallerne Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder brandtekniske tiltag i den gamle KIF-Hal, for at hallen kan anvendes til forskellige aktiviteter udover de aktiviteter, som hallen er godkendt til på nuværende tidspunkt. Såfremt de brandtekniske krav jf. bl.a. bygningsreglement 2010, kap. 5.4 opfyldes, vil KIF- Hallen kunne anvendes som multihal til forskellige arrangementer, eksempelvis messer/udstillinger, mindre koncerter, sportsstævner m.m. De brandtekniske installationer består af ABA-anlæg, varslingsanlæg, brandventilationsanlæg, vandfyldte slangevinder samt flugtsvejs- og panikbelysning.

24 FRI-A-11 Udvidelse af Sdr. Stenderup Aktivitetshus med depotfaciliteter Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af et depotrum for opbevaring af de mange gymnastikredskaber m.v. (selvejende og/eller kommunalt projekt). Tlf.nr.:

25 FRI-A-12 Etablering af omklædningsfaciliteter ved Lunderskov Klubhus Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af 2 omklædningsrum samt 1 dommeromklædningsrum ved bestående klubfacilitet (kommunalt projekt). Tlf.nr.:

26 FRI-A-13 Udvidelse af Kolding KetcherCenters udendørs baneanlæg Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af 3 hardcourtbaner (kommunalt projekt).

27 FRI-A-14 Udbygning af "Dalby Gård Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af omklædnings-, toilet- og depotfaciliteter for brugerne af de 2 haller - Kolding KFUM s Idrætsforening, rulleskøjteafdeling og Skate6000. Til projektet er der skønnet afsat 5,0 mio. kr. til anlægsprojektet og de kr. til afledt drift. I tilknytning til de 2 haller er der på nuværende tidspunkt alene opstillet en container samt en toiletvogn med 1 toilet kan ikke benyttes indefra.

28 FRI-A-15 Etablering af nyt fodboldanlæg ved Bøgelundområdet Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet består af 5 fodboldbaner, 1 vinterbane m/lys, klub- og toiletfaciliteter, 6 omklædningsrum med dommeromklædningsrum samt depotrum. Den anslåede økonomi er ekskl. køb af jord (kommunalt projekt). Projektet kan muligvis ses i sammenhæng med projekt FRI-A-06 Renovering-ombygning af Bøgelund hovedhus/længe, etablering af p-pladser.

29 FRI-A-16 Etablering af nyt idrætsanlæg i Dalby Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder flytning af nuværende idrætsanlæg ved Dalby Skole og etablering af nyt idrætsanlæg syd for kirken med 4 boldbaner og 1 vinterbane med lys, klub- og toiletfaciliteter, 6 omklædningsrum med dommeromklædningsrum samt depotrum. Etableres på kommunalt jord (kommunalt projekt).

30 FRI-A-17 Udvidelse af Seest Idrætspark med 2 fodboldbaner m.v. Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af 2 kombinerede fodbold- og krolfbaner vest for bestående baneanlæg (kommunalt projekt).

31 FRI-A-18 Etablering af "golfanlæg" ved Seest Idrætspark Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af 9 huls bunkergolfanlæg bestående af tre huller med hver tre indspilssteder ved Seest Idrætspark (kommunalt projekt).

32 FRI-A-19 Etablering af bandebane med kunstgræs Nettorådighedsbeløb Afledt drift Forslaget indeholder etablering af en bandebane med kunstgræs på Mosevej Sportsplads. Banen er flytbar.

33 FRI-A-20 Udvidelse af Kolding KetcherCenters indendørs faciliteter Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder udvidelse af nuværende indendørs tennisbaner med 1 opvisningsbane med mulighed for tilskuerfaciliteter, udvidelse af badmintonhal med yderligere 4 baner samt møde-, aktivitets-, motions-, omklædnings-, toilet- og depotfaciliteter. En udvidelse af antal tennisbaner med tilskuerfaciliteter vil betyde, at den stigende efterspørgsel vil kunne tilgodeses, ligesom tilskuerfaciliteterne vil bevirke, at der kan gennemføres større nationale og internationale arrangementer. Kolding Badminton Klub er inde i en meget positiv udvikling, hvor klubben både inden for bredden go elitesporten leverer gode resultater, og interessen for sporten er støt stigende. Klubben har i øjeblikket medlemsstop, da der ikke kan tilbydes træningstider. En udvidelse med yderligere 4 baner vil ligeledes betyde, at klubben kan byde ind på større nationale og internationale badmintonarrangementer/turneringer. Projektet skal medvirke til at styrke centret, og skabe mulighed for at flere mennesker kan mødes på tværs af aktiviteter, ligesom det er et ønske at skabe et attraktivt ungdomsmiljø. Der er udarbejdet 2 modeller for en evt. kommende udvidelse af centret de økonomiske anlægsomkostninger ligger fra ca. 24,0 mio. kr. til 30,0 mio. kr. Det samlede projekt kan opdeles i 2 etaper, hvor behovet for flere badmintonbaner med servicefaciliteterne har 1. prioritet. Ved ikke at medtage tennisdelen vil anlægsbudgettet kunne reduceres med 11,4 mio. kr.

34 FRI-A-21 Multihus i Vester Nebel Budget år: 2014 Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af et multihus i Vester Nebel med en 20 x 40 boldbane, et mindre aktivitetsrum, motionsrum, forenings- og caféfaciliteter, omklædningsfaciliteter og redskabsrum. Opførelse af multihus på arealet med boldbane vil kræve udarbejdelse af ny lokalplan. Foreningsgruppen bag projektet er indstillet på at indgå i dialog med kommunen for evt. ændring af projektet og den anførte økonomi.

35 FRI-A-22 Udvidelse/renovering af Bøgelundhallerne/Kolding Rideklub Nettorådighedsbeløb Afledt drift Forslagets materielle indhold: Projektet indeholder etablering af ny ridehal, foreningslokaler, elevværelser, ny staldbygning (der opfylder gældende lovkrav) samt nedrivning af gamle stalde m.m. projektet kan opdeles i 2 etaper, hvilket forøger anlægsprisen med kr.

36 FRI-A-23 Udvidelse af Bramdrupdam Hallerne Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder bl.a. etablering af en multihal med mulighed for opdeling i flere mindre aktivitetsrum samt omklædnings- og toiletfaciliteter (selvejende og/eller kommunalt projekt).

37 FRI-A-24 Udvidelse af Fynslund Hallen Kultur- og Fritidsudvalgets møde 8. august Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af et større aktivitetsrum til bl.a. motion/spinning med omklædnings- og toiletfaciliteter samt depotrum (selvejende og/eller kommunalt projekt).

38 FRI-A-25 Opførelse af minihal ved Eltang Centralskole Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af en minihal med klub- og omklædningsfaciliteter og depotrum (kommunalt projekt).

39 FRI-A-26 Til- og ombygning til Harte Fritidscenter Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder til- og ombygning til Harte Fritidscenter med etablering af større aktivitetsrum med omklædnings- og depotfaciliteter samt udvidelse af nuværende klub- og mødefaciliteter for bl.a. at tilgodese værestedet (selvejende og/eller kommunalt projekt).

40 FRI-A-27 Etablering af ny multihal i tilknytning til Lunderskov Hallen Nettorådighedsbeløb Afledt drift * * * * Projektet indeholder etablering af ny multihal med omklædnings-, toilet- og depotfaciliteter i tilknytning til Lunderskov Hallen. * Der er endnu ikke foretaget økonomisk beregning på afledt drift. (selvejende og/eller kommunalt projekt). Såfremt den selvejende institution Lunderskov Hallen selv skaffer finansiering til anlægsprojektet, kan der som erstatning for den afsatte anlægssum ske opskrivning af brugs- og støtteaftale mellem Kolding Kommune og Lunderskov Hallen. Tlf.nr.:

41 FRI-A-28 Tilbygning med hal 2 til Bjert-Hallen Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder udbygning af Bjert-Hallen med hal 2 med tilknyttede klub-, omklædningsog depotfaciliteter (selvejende og/eller kommunalt projekt). Tlf.nr.:

42 FRI-A-29 Udvidelse af Vonsild Hallen Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder udvidelse af klubfaciliteterne med 550 m 2 (kommunalt projekt).

43 FRI-A-30 Udbygning af Park-Hallen Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder udvidelse med hal 2, omdannelse af minihallen til større bevægelseslokale, etablering af et lokale til foreningsfitness, omklædnings- og toiletfaciliteter og depotrum (selvejende og/eller kommunalt projekt).

44 FRI-A-31 Udvidelse af KFUM-Hallerne Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder udvidelse af KFUM-Hallerne med et lokale til foreningsfitness- /motion. Endvidere har KFUM-Hallerne udtrykt ønske om etablering af en hal 3 (selvejende og/eller kommunalt projekt).

45 FRI-A-32 Udvidelse med hal 2 ved Dalby Skole Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af hal 2 ved Dalby Skole med omklædnings- og depotfaciliteter samt klub- og værestedsfaciliteter (kommunalt projekt).

46 FRI-A-33 Udvidelse af Ødis Hallen Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder udvidelse af Ødis Hallen med ca. 420 m2 opholdsfaciliteter til værested, aktivitetsfaciliteter samt depotrum. I forbindelse med projektet skal der erhverves et ekstra grundstykke, idet nuværende hal er opført ca. 4,5 m fra naboskel mod nord/øst. Nabo har tilkendegivet, at det ønskede grundstykke kan erhverves til 0 kr.

47 FRI-A 34 Etablering af svømmefaciliteter ved Vonsild Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af svømmehal på m 2 med et 50-meters konkurrencebassin med 8 baner, med mulighed for opdeling i 2 bassiner, et 25-meters bassin med 6 baner til udsvømning, tilskuerfaciliteter, varmtvandsbassin, saunaer, omklædningsfaciliteter, klub- og caféfaciliteter, faciliteter til 1. hjælp, livredder, dommer, depot og rengøring. Anslået økonomi: 136,7 mio. kr. projektet kan reduceres med en reduktion af anlægssummen til følge. Udgift til afledt drift er ikke beregnet (kommunalt projekt).

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. FRI-S-01 FRI-S-02 FRI-S-03 FRI-S-04 FRI-S-05 FRI-S-06 FRI-S-07 FRI-S-08 Tekst: 2015 2016 2017 2018 Side Drift: Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM Danmark 380 380 380 380 Opskrivning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2015 2016 2017 2018 Side Drift: FRI-S-01 Etablering af en særlig pulje til brug for kommunens engagement ved særlig store events * FRI-S-2 Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.498 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 10.809 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Renovering - ombygning 11.165

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2017 2018 2019 2020 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.580 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 10.971 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Renovering - ombygning 13.032

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Tekst: 2018 2019 2020 2021 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.713 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 11.232 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Renovering - ombygning ** 3 af Bøgelund

Læs mere

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2014-2017

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2014-2017 Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2014-2017 Centralforvaltningen 9. september 2013 3 Indhold Indledning... 3 Socialpolitik... 5 Uddannelsespolitik... 9 Fritids- og Idrætspolitik... 17 Vej- og Parkpolitik...

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2018 2019 2020 2021 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.713 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 10.818 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Udvidelse af Kolding 11.977

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter Indledning Området administreres af Kultur- og Fritidsudvalget. Området omfatter drift af kommunale fritids-/ idrætsfaciliteter, tilskud til drift af ikke kommunale fritids-/idrætsfaciliteter samt tilskud

Læs mere

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2013

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2013 Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2013 Centralforvaltningen 5. september 2012 Indhold Indledning... 2 Socialpolitik... 4 Arbejdsmarkedspolitik... 8 Uddannelsespolitik... 10 Fritids- og Idrætspolitik...

Læs mere

Introduktion til Fritids- og Idrætsområdet

Introduktion til Fritids- og Idrætsområdet Børne- og Uddannelsesforvaltningen Introduktion til Fritids- og Idrætsområdet Fritidsrådets møde den 16. januar 2018 Politisk organisation Byråd Økonomiudvalg Fritids- og Idrætsudvalget Fritidsrådet (Folkeoplysning)

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter Indledning Området administreres af Kultur- og Fritidsudvalget. Området omfatter drift af kommunale fritids-/ idrætsfaciliteter, tilskud til drift af ikke kommunale fritids-/idrætsfaciliteter samt tilskud

Læs mere

Budget 2016 Fritids- og Idrætspolitik

Budget 2016 Fritids- og Idrætspolitik Budget 2016 Fritids- og Idrætspolitik Beskrivelse af opga- ver/ --- hele 1.000 kr. --- Fælles formål (1.397) Projekter, jubilæumsgaver, venskabsbybesøg Fritidsfest, hædring af mestre, til foreninger. 92

Læs mere

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt Politikområde: Økonomiudvalget x Eksisterende Ændring, +/- Udvidelse, nyt Fysisk location (adresse) Projektbeskrivelse, Nyborgvej Overordnet beskrivelse Indtil 2004 var klubbane for Boldklubben Stjernen.

Læs mere

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Kolding Kommune 10. LUNDERSKOV Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Lunderskov er en af de større bysamfund i Kolding kommune og ligger i den vestlige del af kommunen med ca. 13 kilometer til Kolding. Den lokale

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Munkebos svømmeklub for kvinder - Oplysninger

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2018 Kolding Motocross Klub - Regnskab

Læs mere

Bøgelundhallerne/ Foreningshuset Bøgelund Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet

Bøgelundhallerne/ Foreningshuset Bøgelund Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Kolding Kommune 28. & Bøgelund ligger i det østlige hjørne af Bramdrupdam i nær tilknytning til Marielundsskoven, Kolding Skov og Bramdrup Skov. Den tidligere landejendom rummer, udover Daginstitutionen

Læs mere

Endvidere skal der i 2017 findes reduktioner på kr. svarende til 0,6 % af serviceudgifterne.

Endvidere skal der i 2017 findes reduktioner på kr. svarende til 0,6 % af serviceudgifterne. Internt notatark Børne- og Uddannelsesforvaltningen Fritid og Idræt Dato 11. maj 2016 Sagsnr. 16/4365 Løbenr. 90305/16 Sagsbehandler Ulla Dahl Jørgensen Direkte telefon 79 79 18 33 E-mail ulda@kolding.dk

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

25. SYDLIGE BYDEL Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Sdr.

25. SYDLIGE BYDEL Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Sdr. Kolding Kommune 25. SYDLIGE BYDEL Skoledistrikt: Sdr. Vang Skole Koldings sydlige bydel ligger samlet om Haderslevvej, den oprindelige indfaldsvej fra Koldings sydlige opland. Den ældste bebyggelse findes

Læs mere

2. BRAMDRUPDAM 3.2. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Bramdrup Skole

2. BRAMDRUPDAM 3.2. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Bramdrup Skole Kolding Kommune 2. BRAMDRUPDAM Skoledistrikt: Bramdrup Skole Bramdrupdam og Bramdrup ligger som et samlet forstadsområde afgrænset af motorvejen og skove i øst. Sporene af den oprindelige landsby Bramdrup

Læs mere

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole Kolding Kommune 11. MUNKEBO Skoledistrikt: Munkevængets Skole Munkebo er en af Koldings vestlige bydele. Bydelen har boligkvarterer på skråninger mod Kolding Å i syd og på højtliggende arealer mellem Esbjergvej

Læs mere

BERETNINGSOVERSIGT (Budgetforlig 2012)

BERETNINGSOVERSIGT (Budgetforlig 2012) BERETNINGSOVERSIGT (Budgetforlig 2012) FORSLAGSSTILLER: Budgetforlig 2012 I hele 1.000 kr./2012-priser 2012 2013 2014 2015 A. DET SKATTEFINANSIEREDE OMRÅDE Indtægter: -5.170.843-5.277.913-5.434.987-5.594.829

Læs mere

Renoveringspulje februar 2014

Renoveringspulje februar 2014 Sag 14-2784 dk. 29875-14 Renoveringspulje februar 2014 nr. Foreningens navn Sagsid. Projekt Samlet pris 1 Ansager Jagtforening 14-2704 Værdi eget arbejde Tilskudsgrundlag Tilskud til udskiftning af dør

Læs mere

Fritidsudvalget. Protokol. Mødedato: 23. februar 2011. Mødetidspunkt: 13:00. Sluttidspunkt: 15:00. GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN: Godkendt.

Fritidsudvalget. Protokol. Mødedato: 23. februar 2011. Mødetidspunkt: 13:00. Sluttidspunkt: 15:00. GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN: Godkendt. Sidenr. 257 Protokol Mødedato: 23. februar 2011 Mødetidspunkt: 13:00 Sluttidspunkt: 15:00 Mødelokale: Fraværende: 1.2 øst Ingen GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN: Godkendt. Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: Journalå r BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt De grønne pigespejdere Strandhuse gruppe

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Kultur og Fritid. Fritid. Kultur og fritid fuld af sunde oplevelser

Kultur og Fritid. Fritid. Kultur og fritid fuld af sunde oplevelser Kultur og Fritid Kultur og Fritid kommer samlet ud af regnskabsåret med et mindreforbrug på 6,5 mio. kr. Indeholdt i regnskabsresultatet er der en samlet overførsel fra 2017 på 2,3 mio. kr. Området er

Læs mere

Realiseringen af samtlige projekter i Helhedsplanen beløber sig til en samlet estimeret udgift på ca. 250 mio. kr.

Realiseringen af samtlige projekter i Helhedsplanen beløber sig til en samlet estimeret udgift på ca. 250 mio. kr. Projektkatalog Helhedsplan I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2015 blev det besluttet at udarbejde en helhedsplan for idrætsområdet med det formål at fremtidssikre rammerne for bredde- og eliteidrætten

Læs mere

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole Kolding Kommune 17. STEPPING Skoledistrikt: Stepping Skole Stepping er beliggende i kommunens sydvestlige hjørne ca. 23 km fra Kolding by. Den gamle del af landsbyens bebyggelse er anlagt som forteby,

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 3. september 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016

Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Læs mere

Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017

Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017 Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017 Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg anmodes hermed om en hurtig behandling af Valby Boldklubs ønsker om en revurdering af

Læs mere

Masterplan for udvidelse:

Masterplan for udvidelse: Generelt: Nærværende notat er et oplæg til hvordan Haderslev Kommune, SønderjyskE, HFK Tribune ApS og Haderslev Andels Boligforening (HAB) i samspil kan påbegynde en udvidelse af Haderslev Stadion kombineret

Læs mere

Notat. ved befolkningsvækst. Bilag til skema til anlægskonferencen. Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune. Den 8. december 2011

Notat. ved befolkningsvækst. Bilag til skema til anlægskonferencen. Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune. Den 8. december 2011 Notat Emne: Til: Anlægsbehov for boldbaner fastholdelse af serviceniveau ved befolkningsvækst Bilag til skema til anlægskonferencen Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice

Læs mere

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution 04.04.00-P00-4-15 3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution Resumé Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til Højenehallen som selvejende institution, og

Læs mere

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst 1. Baggrund og den forventede effekt Sport & Fritid har p.t. kendskab til 47 projektønsker i foreningsverdenen,

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018 Nr. Røde udfordringer Beskrivelse Anlægspris Driftsomkostninger Bemærkninger (anslået) (anslået) R1 Rønnede: Renovering af 400 meter løbebane. 260.000 kr. 2.000 kr. Skolen skal bruge banen i forbindelse

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 11.06.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Niels Erik Kristensen, Jørgen Meier Sørensen

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

Søgekriterier BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I Journal dato: 24-10-2014

Søgekriterier BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I Journal dato: 24-10-2014 Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I Journal dato: 24-10-2014 2014 181168 VASK (Viuf Alminde Spejlrefleks Årsopgørelse for 2014 YKULDA 30-09-2014 2013

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: Journalå r BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Indberetning - KongeåBadet - YKULDA 27-05-

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Notat Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Nærværende notat omhandler forskellige muligheder for en fremtidig udvikling af de nuværende idrætsfaciliteter beliggende

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Roland 1-kursus den 12. - 19. april 2014 i Houens Odde

Roland 1-kursus den 12. - 19. april 2014 i Houens Odde Søgekriterier Søg i: Efter dokumenter af typen: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen I 73541 KFUM og KFUK i Kolding - Oplysninger Oplysninger om foreningen YKULDA 30-04- 22608 I Åben om foreningen 73526

Læs mere

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Skattefinansieret anlæg Anlægspulje til idrætsformål 2018... 3 Ombygning af Vorup skoles idrætshal, Voruphuset...

Læs mere

Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v.

Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v. Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v. Dette notat indeholder en liste over de ansøgninger/projekter, som Kulturforvaltningen pt. har kendskab til. En række

Læs mere

NOTAT. Forslag til ny model for fordeling af ressourcer for haller og stadions Dato: 28. marts 2017

NOTAT. Forslag til ny model for fordeling af ressourcer for haller og stadions Dato: 28. marts 2017 NOTAT Forslag til ny model for fordeling af ressourcer for haller og stadions Dato: 28. marts 2017 1. Indledning Som angivet i budgetforliget for 2017 har der gennem nogle år været arbejdet for at få udarbejdet

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

OVERSLAGSØKONOMI BILAG BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL FAABORG SYGEHUS. Bolig A 1. sal / 2. sal. Eksisterende. trappe til 1.

OVERSLAGSØKONOMI BILAG BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL FAABORG SYGEHUS. Bolig A 1. sal / 2. sal. Eksisterende. trappe til 1. BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL Bolig A 1. sal / 2. sal Eksisterende trappe til 1. sal Eksisterende korridor på 1. sal Bolig B Stue / 1. sal? BILAG OVERSLAGSØKONOMI 1 OVERSLAGSØKONOMI prisniveau

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag Nr. A-601 Anlæg i landsbyerne 603 Det kulturelle område Anlægsforslaget indgår i det vedtagne budget 2016-19 med 200.000 kr. i 2016 og 200.000 kr. i overslagsårene. Der er således tale om en genfremsættelse

Læs mere

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget Frederikssund Idrætsby Fritids- og Kulturudvalget 05.04.18 Helhedsplan Byrådets beslutninger om idrætsbyen Idrætsvisionen angående fase 1 - Uddrag fra beslutning som del af budget 2016 I første omgang

Læs mere

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT Funktion: 00.28.20 Grønne områder og naturpladser Projekt: 020702 Ombygning af toiletbygninger i parkerne 683 130 813 0 683 130 813 SBEVILLINGER Dato(er): 06.05.02 m.fl. Beløb (1.000 kr.): 683 I de historiske

Læs mere

18. STRANDHUSE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Lyshøjskolen

18. STRANDHUSE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Lyshøjskolen Kolding Kommune 18. STRANDHUSE Skoledistrikt: Lyshøjskolen Strandhuse rummer forstadsbebyggelser og landsbyer i et fjordlandskab. Mellem Marielund og Apotekerengen findes nyere parcelhuskvarterer, samlet

Læs mere

Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016

Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016 Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016 Ark Pol. Omr. Prioritering Nr Projektnavn Afledt drift i 2016 2016 2017 2018 2019 Prioritet 101 51 A3 101 Museum Sønderjylland

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2019 Mona Bruun Enevoldsen - SV: Tilbud

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje // Revideret 2018 Indholdsfortegnelse Reviderede principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2018... 3 Hvem kan

Læs mere

YKTRJD I Åben deltagere Aabenraa Kommune - ændring Ændring til opgørelse over

YKTRJD I Åben deltagere Aabenraa Kommune - ændring Ændring til opgørelse over I 2014 52027 Odense Kommune - ændring Ændring til opgørelse over YKTRJD 24-03-2014 12699 I Åben deltagere 2014 52025 Aabenraa Kommune - ændring Ændring til opgørelse over YKTRJD 20-03-2014 12699 I Åben

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter.

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter. Spørgsmål og svar vedrørende økonomi. Hvad koster et nyt bevægelseshus? Prisen afhænger af de endelige beslutninger om størrelse og faciliteter, men som udgangspunkt arbejder vi med en byggesum på 15 mio.

Læs mere

Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v.

Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v. Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v. 00.30.08P20 08 1676 I forbindelse med budgetlægningen for 2009-2012 foreligger der en lang række anlægsønsker på kultur- og fritidsområdet. Nogle af disse

Læs mere

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Notat Center for Økonomi og Ejendomme Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Ejendomsadministration og Udvikling Sct. Anna Gade 5B 3000 Helsingør Dato 05.07.2016 Sagsnr. 14-27947 Dokumentnr.

Læs mere

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Folkeoplysningsudvalget. Mødet den 22.10.2014, kl. 15:00. Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Folkeoplysningsudvalget. Mødet den 22.10.2014, kl. 15:00. Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 AALBORG BYRÅD Mødet den 22.10.2014, Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 1. Budget 2015.... 1 2. Prioriteringskatalog 2014 - energibesparende foranstaltninger.... 3 3. Ny forening - Klarup Fitness søger

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Palle

Læs mere

VISIONSPLANER FOR GANLØSE IDRÆTSCENTER

VISIONSPLANER FOR GANLØSE IDRÆTSCENTER Visionsplanens intensioner Det har været målsætningen for visionsgruppen at se fordomsfrit på mulighederne for udvikling af idrætsfaciliteterne i Ganløse med baggrund i Egedal Kommunes kommissorium for

Læs mere

20. VAMDRUP Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Vester Vamdrup Skole og Kongeåskolen

20. VAMDRUP Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Vester Vamdrup Skole og Kongeåskolen Kolding Kommune 20. VAMDRUP Skoledistrikt: Vester Vamdrup Skole og Kongeåskolen Vamdrup ligger i den vestlige del af Kolding Kommune ca. 10 kilometer fra Kolding by. Vamdrup har to skoler; Kongeåskolen

Læs mere

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist:

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist: Anlægsforslag Voksen- og Plejeudvalget 5-6-29 Anlægsforslag budget 21 Voksen- og plejeudvalget Anlægsforslag - Budgetoverslagsår Voksen- og Plejeudvalget Nr. Prioritet Emne Forslag Godkendt Afvist Beløb

Læs mere

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Kolding Kommune 1. ALMINDE-VIUF Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Almind og Viuf ligger som selvstændige landsbyer i kommunens nordligste område. De bærer begge præg af at have været stationsbyer

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 890 8 - Epost mag@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. marts 00 via Magistraten Tlf. nr.: 890 800 Jour. nr.:

Læs mere

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1.

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 302991 Brevid. 2814517 Budgetnotat for Kultur- og Idrætsudvalget budget 2019 (junimødet) Dato 29. maj 2018 I dette notat er først en kort beskrivelse af forslag

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

Ændringsforslag. Beløb i hele 1.000 kr. 2016 2017 2018 2019 Nettorådighedsbeløb 5.283 5.185 0 0 Afledt drift 300 373 213 213

Ændringsforslag. Beløb i hele 1.000 kr. 2016 2017 2018 2019 Nettorådighedsbeløb 5.283 5.185 0 0 Afledt drift 300 373 213 213 Generelle oplysninger: Forslag nr./tekst: MU-A-01 - Realisering af Seest Fritidslandskab: Etablering af sti, Renovering af Stensgård, P-pladser og idrætsfaciliteter Politikområde: Miljøpolitik, Vej- og

Læs mere

Magistraten. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 18.11.2013. Punkt 5. 2013-8558.

Magistraten. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 18.11.2013. Punkt 5. 2013-8558. Punkt 5. Aalborg Kommune - Ældre og Handicapforvaltningen - Storemosevej - Hammer Bakker - Ansøgning om støtte til etablering af 5 almene ældreboliger med serviceareal - Udslusningsboliger (skema A). 2013-8558.

Læs mere

Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne

Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 2. september 2014 Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne Vejlby Risskov Hallerne ønsker at omlægge lån for at lave fire

Læs mere

Budgetforslag

Budgetforslag Maj 2018 Indhold Samlet oversigt...3 Aktivitetsområde : Idræt og Sundhed...4 FF2019-001 Reduktion i tilskud til vedligeholdelse af 3 tennisbaner og rengøringstilskud til foreninger.4 FF2019-002 Reduktion

Læs mere

Nr. Fagudvalg Fagområde Projektnavn Anlæg Anlæg Anlæg

Nr. Fagudvalg Fagområde Projektnavn Anlæg Anlæg Anlæg Nr. Fagudvalg Fagområde Projektnavn Anlæg Anlæg Anlæg 2017 2018 2019 84 Kultur- og Fritidsudvalget By Land og Kultur Renovering af lysanlæg på idrætsanlægget i Allested - 0 0 0 Vejle 86 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Indledning Aulum Fritidscenter kan i 2006 fejre sit 20 års jubilæum, og det har været 20 år, der på mange måder har været præget af fremgang. Bestyrelsen

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Modeller for kapacitetsudvidelse Klub Tempeltræet

Modeller for kapacitetsudvidelse Klub Tempeltræet Modeller for kapacitetsudvidelse Klub Tempeltræet Interessenterne omkring udvidelsen af Klub Tempeltræet har drøftet fordele og ulemper ved tre forskellige modeller for kapacitetsudvidelser: Byggeri på

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

Kontornotits. Opsamling på baggrund af Styregruppens dialogmøder med fritidsklubberne

Kontornotits. Opsamling på baggrund af Styregruppens dialogmøder med fritidsklubberne Kontornotits Børne- og Uddannelsesforvaltningen Opsamling på baggrund af Styregruppens dialogmøder med fritidsklubberne Dato 19. april 2016 Sagsbehandler Gert Mølgaard Direkte telefon 79 79 18 15 E-mail

Læs mere

at udvalget beslutter udmøntningen af reduktioner på fritids- og idrætspolitik.

at udvalget beslutter udmøntningen af reduktioner på fritids- og idrætspolitik. Sidenr. 1 Budget 2019 Sagsid.: 18/2758 Resumé På baggrund af Økonomiudvalgets behandling af Budget 2019 mulighedskatalog den 21/8 2018 skal udvalget beslutte reduktioner af serviceudgifter på fritids-

Læs mere

Oplysninger om gennemførte timer i Ansøgning om tilskud til udskiftning YKULDA I Åben

Oplysninger om gennemførte timer i Ansøgning om tilskud til udskiftning YKULDA I Åben Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2015 KIF Brydning ansøgning Ansøgning om tilskud til

Læs mere

Foreninger og Kolding Kommune

Foreninger og Kolding Kommune Foreninger og styres af et politisk valgt Byråd, som består af 25 medlemmer Administrativ organisering Direktion Centralforvaltningen Arbejdsmarked (Jobcenter) Koncernstabe - Økonomi, HR, IT og Kommunikation

Læs mere

Ansøgning om skema-a godkendelse for nybyggeri af Ingeborggården.

Ansøgning om skema-a godkendelse for nybyggeri af Ingeborggården. Frederiksberg Kommune Rådhuset 2000 Frederiksberg Østerbro, den 8. maj 2019 Ansøgning om skema-a godkendelse for nybyggeri af Ingeborggården. Frederiksberg Kommune opfører 200 nye plejeboliger med et bruttoareal

Læs mere

Forslag til nyt eller ændret anlæg

Forslag til nyt eller ændret anlæg Etablering af udemotionsrum 200 200 Kultur-, Sundheds og Beskæftigelsesudvalget foreslår over en toårig periode afsat i alt 400.000 kr. af drætssamvirkets midler med henblik på etablering af udemotionsrum

Læs mere

Indstilling. Anlægstilskud og kommunegaranti til nyt idrætscenter ved Lyseng samt udvidelse af parkeringsplads. 1. Resume

Indstilling. Anlægstilskud og kommunegaranti til nyt idrætscenter ved Lyseng samt udvidelse af parkeringsplads. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 1. maj 2009 Anlægstilskud og kommunegaranti til nyt idrætscenter ved Lyseng samt udvidelse af parkeringsplads 1. Resume IF Lyseng

Læs mere