Generalforsamlinger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlinger"

Transkript

1 Generalforsamlinger Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens gamle forhandlingsprotokoller for årene Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift af de gamle protokoller, men indholdet af disse er fuldt ud gengivet. Nogle protokoltilførsler både om generalforsamlinger og bestyrelsesmøder er kortfattede. F. eks. står der nogle steder i protokollerne, at spørgsmål har været drøftet, uden at det oplyses, hvad man besluttede. Generalforsamlingen den 6. Maj 1980 blev holdt på Byparken. I generalforsamlingen deltog ca. 50 personer. Formanden Helge Hansen omtalte i beretningen hastigheden på vejene, de opsatte skilte Pas på mig, og at stilleveje ikke var muligt ifølge politiet. Moselodden havde været oversvømmet og kunne ikke passeres i foråret, hvilket var bragt i orden. Han omtalte reparation af vejene, som var bestilt hos Gunner Nielsen. Formanden påtalte, at grundejerne skulle foretage beskæringer, så vejene havde fuld bredde. Formanden og kassereren havde deltaget i SAGT s generalforsamling, hvor bl.a. Kirkeåsvejen, som var vedtaget af myndighederne, var til debat. Kommunen ville udlægge badebro i Nyrup Bugt uden ekstra udgifter for grundejerforeningerne. Kontaktudvalget mente, at politiet nu var positiv overfor 30 km. skilte på vejene. Beretning og regnskab blev godkendt. Fastsættelse af kontingent ad sted kom en del diskussion. Med 22 stemmer mod 7 vedtoges en forhøjelse til 50 kr. for Kasserer Aage Pedersen blev genvalgt. Det samme blev bestyrelsesmedlemmerne J.P. Rømer og Sv. Olsen. Som suppleanter valgtes Steen Jørgensen og Ove Hansen. Fru M. Hansen, Græslodden 1, nyvalgtes som revisorsuppleant. Under Eventuelt fremsattes spørgsmål om strandrensning, hvilket formanden ville undersøge men mente måtte være en kommunal opgave. Et par medlemmer ønskede container opsat til affald, andre bortkørsel 1-2 gange om året. Formanden udtalte, at det ville være alt for dyrt for foreningen. Generalforsamlingen den 5. Maj 1981 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 52 medlemmer. Som dirigent valgtes Langemark. Formanden Helge Hansen omtalte i sin beretning, at reparation af veje havde været ret dyr.

2 2 Han havde fået adskillige henvendelser fra medlemmer om vandgener, muldvarpe, fjernelse af affald alt forhold som foreningen ikke kunne tage sig af. Moselodden havde tidligt på året været oversvømmet. Der var indhentet tilbud om rensning og evt. etablering af brønd i drænet, som løb langs vejen. Formanden gjorde igen opmærksom på, at grundejerne skulle foretage beskæring langs vejene. Fra SAGT s stormøde fortalte han, at kommunen fandt den lovede badebro for dyr, men lovede en ophalerrampe, som badende også kunne bruge. SAGT ville arbejde videre med sagen. SAGT ønskede også, at kommunen varetog strandrensning bedre. Kommunen ville anlægge sag om åbning af Mågevej. Beretningen og regnskabet blev godkendt. Der var indkommet et skriftligt forslag fra hr. Schou, Moselodden, om forhøjelse af kontingentet til 75 kr. til dræning og evt., idet hans septictank havde haft problemer i vinteren. Der var mange indlæg alle mod forslaget. Et par medlemmer forslag en kontingentforhøjelse fra 50 kr. årligt med 15 kr. Dette forslag blev vedtaget. Formanden, Helge Hansen blev genvalgt med akklamation. Også Gjerding og revisorerne blev genvalgte. Under eventuelt var der indlæg om storskrald. Formanden fandt, at en container var for dyr. Generalforsamlingen den 3. Maj 1982 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 41 medlemmer. Formanden Helge Hansen omtalte i sin beretning de etablerede rensebrønde og dræn på Moselodden, som fungerede tilfredsstillende. Han omtalte mødet med de 6 grundejerforeninger ved Nyrup Bugt og deres henvendelse til kommunen om stranden og en badebro. Han opfordrede kraftigt medlemmerne til at passe beskæringer langs vejene. Der var bemærkninger fra Poulsen, Græslodden, om en badebro og fra Schou, Moselodden, som var tilfreds med dræn og brønde ved Moselodden. Formanden opfordrede grundejerne til at oprense grøfter m.v. især Lynglodden. En repræsentant fra Bakkegården kritiserede snerydningen på Udlodden. Beretningen og regnskabet blev godkendt. Bestyrelsens forslag om at forhøje kontingentet til 90 kr. årligt blev vedtaget. Der var afstemning om et forslag om en forhøjelse til 100 kr.

3 3 Kasserer Aage Petersen blev genvalgt. Som suppleanter til bestyrelsen valgtes Ove Hansen og Walther Nielsen. 1. Revisorsuppleanten, Margr. Hansen blev genvalgt. Generalforsamlingen den 10. Maj 1983 blev holdt på Byparken i Glostrup. 36 medlemmer deltog. Formanden Helge Hansen omtalte i sin beretning, at sidevejene havde fået en god omgang sidste sommer. Udloddens stand havde været ringe efter nedlægning af ny vandledning langs vejen. Reparation havde trukket ud, og asfaltbelægning ved udkørsel til Klintvej ville først blive gjort færdig, når ledningsarbejdet og vandværkets reetablering af vejen var færdig. Drænet på Moselodden fungerede fint, og han opfordrede grundejerne til at tilse drænbrønde. Han opfordrede også grundejerne til klipning af træer og buske langs vejene. Foreningen havde være repræsenteret på SAGT s repræsentantskabsmøde, og foreningen anbefalede bidrag til Støttefonden for Nykøbing Sjælland Sygehus bevarelse. Også spørgsmålet om storskrald fra 1984 var blevet drøftet. Kommunen havde helt opgivet brospørgsmålet. P. Truelsen, Græslodden opfordrede til, at man alligevel lavede en mindre badebro. Der var afstemning om fælles interesse for en bro med de øvrige 5 tilstødende grundejerforeninger. 17 stemte for og 2 imod. Et udvalg bestående af P. Truelsen, J. Skov, W. Lucas og Helge Hansen skulle arbejde videre og kontakte de 5 øvrige grundejerforeninger og få dem med. Man anslog udgifterne til max kr. Beretningen og regnskabet blev vedtaget. Kontingentet blev fastsat til 90 kr. De foreslåede ændringer af vedtægterne blev med lidt rettelser vedtaget. Ændringerne skulle ifølge vedtægtens 9 udsendes pr. brev før endelig vedtagelse. Formanden, Helge Hansen, blev genvalgt. Som kasserer valgtes Margrethe Hansen, Tværlodden 1. Gjerding blev genvalgt til bestyrelsen. Som revisorer valgtes Aage Pedersen og Hess. May blev valgt til revisorsuppleant. Formanden takkede Aage Pedersen for veludført arbejde som kasserer og beklagede, at han holdt op.

4 4 Generalforsamlingen den 8. Maj 1984 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 33 medlemmer. O. Langemark blev valgt til dirigent. Formanden nævnte i sin beretning, at der ikke havde været store problemer i den forløbne periode. Han omtalte vejene, som nu var i ret god stand, og han nævnte medlemmernes pligt til beskæring langs vejene. Han omtalte også kommunens henvendelse om oplysningspligt for honorarer, og at kommunen ville betale badebroen, som nu var leveret og klar til opsætning. Forsikring og drift af broen betales af de 7 medvirkende grundejerforeninger efter medlemstal. Jul F. Nielsen, Nyrup Bugt, skulle være administrator. Formanden omtalte også SAGT s repræsentantskabsmøde den 2. Maj 1984, hvor emnerne havde været, at løse hunde og ridning på stranden var forbudt fra 1. April til 1. September, hvorom en bekendtgørelse forventedes opsat. Også afbrænding af kvas/haveaffald på grundene var forbudt efter brandvedtægten. Skadestuen på Nykøbing Sjælland Sygehus var lukket. Man kunne mellem kl og kl ringe til telefon eller til lægevagten. Ove Hansen, Tværlodden spurgte om muligheden for skilte på især Udlodden med tekst på begge sider. J. Schou, Moselodden, talte om alles pligt til beskæring langs vejene. Formanden ville tage begge spørgsmål op. Beretningen og regnskabet blev godkendt. Også bestyrelsens forslag om at hæve kontingentet til 100 kr. blev vedtaget. Margr. Hansen blev genvalgt som kasserer. Sv. Olsen og Rømer blev genvalgt til bestyrelsen. Ove Hansen og Walter Nielsen blev genvalgt som suppleanter til bestyrelsen. J. Schou blev valgt som revisorsuppleant. Under eventuelt blev der gjort bemærkninger om for høj fart, særlig på Udlodden. Formanden oplyste om politimesterens negative indstilling efter et tidligere forsøg med skilte, stilleveje o.s.v. Generalforsamlingen den 7. Maj 1985 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 45 medlemmer. Formanden omtalte i beretningen vejenes ret dårlige stand efter en hård vinter. Vejene ville ret omgående blive ordnede. Trods is m.v. havde man kun mistet 2 pæle til badebroen. Formanden opfordrede til bedre fremmøde ved opsætning og nedtagning af broen. Formanden for brolauget for de 7 foreninger ved Nyrup Bugt ville søge kommunen om, at langtidsledige fra Odsherredskolen kunne foretage opsætning og nedtagning.

5 5 Broen var for vinteren uden udgift opbevaret på Skippergården. Vandværket havde haft problemer med frosne ledninger og målere. Formanden oplæste dommen om Mågevejsagen og udskrift fra Østre Landsret. Der var opnået forlig om åbning af vejen men endnu nogle vanskeligheder, før vejen kunne tilskødes foreningen. Formanden og Gjerding havde deltaget i SAGT s repræsentantskabsmøde i april måned, og formanden omtalte fra mødet sygehussagen, hvor SAGT arbejdede videre, nu særlig for åbning af skadestuen. Der havde været drøftet postkasser, og formanden henstillede, at medlemmerne fik opsat godkendte postkasser. Formanden nævnte, at løse hunde og ridning på stranden var forbudt, og at der var lovet opsætning af skilte. Formanden mindede endelig om at beskære, så vejene i foreningens område undgik, at kommunen for ejernes regning skulle gribe ind. Walter Nielsen omtalte de stadig højere ejendomsskatter på sommerhuse samt fa. Lundbecks forurening i Lumsås. J. Schou, Moselodden, mente, at en del undgik beskæring. Poul Truelsen talte om badebroens opsætning og nedtagning og mente, at han og andre manglede oplysning om datoer for disse arbejder. Beretning og regnskab blev godkendt. Kontingent blev uændret 100 kr. Generalforsamlingen vedtogfor 1985 og fremover at sløjfe honorar til kasserer. Der var 1 stemme mod og 5 undlod at stemme. Formand og bestyrelsen kunne i stedet holdt en festlighed, og skattevæsnet skulle orienteres om honorarernes bortfald. Formanden, Helge Hansen blev genvalgt. Flemming Eliasen, Udlodden 7, blev nyvalgt til bestyrelsen for Gjerding, som ikke ønskede genvalg. Hess og Aage Pedersen blev genvalgt som revisorer. Under eventuelt kritiserede Rene Hansen, Græslodden 1, renovationen med hensyn til ekstra posetømning. Han blev henvist til kommunen. 2 grundejere på Skovsvinget omtalte gener ved oversvømning af en grund på Henriks Alle. Formanden oplyste, at han personlig havde renset grøfter m.v., men grundejerens pumpe havde svigtet p.g.a. vinter og manglende tilsyn. Der var en diskussion om misligholdte grunde, bl.a. Lyngloddden 8, med kvas m.v. Man ville forsøge henvendelse til ejeren. Det samme var tilfældet for manglende beskæring på Bakkelodden 1 mod vejen. Walter Nielsen ønskede middagspause for motorsavning og græsslåning, og henstillede til samlet behandling af dette i de tilstødende foreninger ved badebros mødet.

6 6 Formanden takkede det afgående bestyrelsesmedlem Gjerding. Generalforsamlingen den 6. Maj 1986 blev holdt på Byparken i Glostrup. Protokollen oplyser ikke, hvor mange medlemmer, der deltog i generalforsamlingen. Hess blev valgt til dirigent. Formanden, Helge Hansen sagde i sin beretning, at der ikke havde været særlige vanskeligheder eller unormale udgifter til foreningens veje i det forløbne år. Han havde selv efterset de til vejene knyttede dræn og brønde. Han omtalte Mågevejs endelige åbning. Fuglebakkens fremtidige vejbidrag var fastsat til 400 kr. årligt. Til opsætning og nedtagning af badebroen var der nu forud opkrævet 10 kr. pr. medlem fra samtlige de 7 medvirkende grundejerforeninger. Han opfordrede til at møde frem ved opsætning og nedtagning af broen. Tidspunktet ville blive meddelt i foreningens nu etablerede opslagstavle placeret på Udlodden ved Moselodden. Han opfordrede videre til, at grundejerne passede beskæring langs vejene. Fra SAGT s repræsentantskabsmøde i april måned omtalte han, at Lundbecksagen trods SAGT s protester var afsluttet med en udvidelse. Kommunens badevand var ifølge prøver OK. SAGT arbejdede stadig for genåbning af skadestuen på Nykøbing Sjælland Sygehus. Kirkeåsvejen skulle åbne den 23. Juni. SAGT arbejdede stærkt for nedsættelse af ejendomsskatter og vurderinger og opfordrede grundejerne til at indgive protester mod en forventet stigning ved den snart kommende 18. ejendomsvurdering. Schou, Moselodden havde et indlæg om dato for opsætning af badebroen. Walter Nielsen støttede SAGT s opfordring til protester mod ejendomsvurderingerne og talte for åbning af skadestuen. Beretning og regnskab blev godkendt. Kontingentet blev uændret 100 kr. Kassereren, Margr. Hansen blev genvalgt. Bestyrelsesmedlemmerne Sv. Olsen og Rømer blev genvalgt. Bestyrelsessuppleanterne Ove Hansen og W. Nielsen blev genvalgte. Som ny revisor for Aage Pedersen valgtes J. Schou, Moselodden. Herdis Skov, Græslodden 2, blev revisorsuppleant. Under eventuelt kom Poul Truelsen med et indlæg om vedtagelse af dato for opsætning af badebro, hvor man satsede på den 14. Juni. Derefter var der indlæg for og mod protester mod ejendomsvurderingerne og om behandlingen på Nykøbing Sjælland Sygehus. Generalforsamlingen den 5. Maj 1987 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 42 personer (28 medlemmer).

7 7 Hess valgtes som dirigent. Formanden Helge Hansen sagde i sin beretning, at der ikke var store ting at fremføre om Vedligeholdelse af vejene var blevet noget dyrere, idet en del sideveje var blevet ordnede. Vandforsyningen havde klaret vinteren uden frostsprængninger. Der havde været sne og bedre tildækning af målerbrønde. Opsætning og nedtagning af badebroen var gået glat, og betaling af de 10 kr. pr. medlem årligt til badebroen fungerede tilfredsstillende. Han omtalte forhøjelse af takster til losseplads. Uglevej var sat i stand efter at være ødelagt af en entreprenørvogn. Formanden havde søgt at finde firmaet, men ville nok holde sig til grundejeren (Jernbaneforeningen). Formanden omtalte 2 møder hos SAGT, som stadig arbejdede med Lundbecksagen, ejendomsvurderingerne og skatter, samt med udvidelse af færgehavnen og evt. forøget trafik. Kontingent til SAGT var steget til 5 kr. pr. medlem årligt. Ove Hansen gjorde bemærkning om opsætning af bedre skilte på vejene. Beretningen og regnskabet blev godkendt. Der var en henstilling fra Langemark om anbringelse af foreningens formue til bedre forrentning. Kontingentet blev uændret 100 kr. Helge Hansen blev genvalgt som formand, Fl. Eliasen blev genvalgt som medlem af bestyrelsen. Som revisorer blev Hess og J. Schou genvalgt. Punktet om grundejerforeningens 25 års jubilæum gav livlig debat. Forsamlingen vedtog, at bestyrelsen skulle arbejde for en fest lørdag den 26. September på Klintekroen ved udsendelse af indbydelser til alle medlemmer med pris m.v. og bindende skriftlig tilmelding. Under eventuelt var der en opfordring til bestyrelsen om at undersøge en form for stillevej på Udlodden. Endelig var der stor applaus til formanden for opsyn m.v. af huse, veje m.v. særlig i vinterhalvåret. Generalforsamlingen den 10. Maj 1988 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 32 personer. Formanden Helge Hansen omtalte i sin beretning, at vedligeholdelsen af vejene havde været begrænset, men forventede flere udgifter i 1988, bl.a. til sideveje og til Uglevejs reparation med asfalt, som Jernbaneforeningen omsider havde accepteret at betale halvdelen af. Også Gøgetoften havde under lignende omstændigheder lidt overlast og her havde vedkommende grundejer betalt kr. til hjælp til reparation.

8 8 Han omtalte det tilstoppede dræn under Moselodden med deraf følgende oversvømmelse. Drænet var nu fornyet for en udgift af ca kr. Formanden omtalte SAGT s møder og bl.a. det fortsatte arbejde med bevarelse af sygehuset, mod udvidelse af Trundholm flyveplads, mod planer om vindmøller på Klintebakkerne, for frigivelse af penge fra landliggerpuljen til almene formål for sommerhusområderne. Beretningen og regnskabet blev vedtaget. På forslag fra generalforsamlingen blev kontingentet forhøjet til 125 kr. bl.a. på grund af forventede store udgifter i 1988 til veje og dræn (Moselodden). 13 stemte for og 7 imod Kassereren Margr. Hansen blev genvalgt. Bestyrelsesmedlemmerne Rømer og Sv. Olsen blev genvalgt. Bestyrelsessuppleanterne Ove Hansen og Walter Nielsen blev genvalgt. 1. revisorsuppleant Herdis Skov blev genvalgt. Generalforsamlingen den 10. Maj 1989 blev holdt på Byparken i Glostrup. I generalforsamlingen deltog 36 personer. Formanden Helge Hansen oplyste i sin beretning, at der havde været ret store udgifter, særlig til fornyelse af dræn på Moselodden. Grøften ved Lynglodden havde været oversvømmet og med det også grunden Klintvej 34. Formanden havde fået ejeren til at henvende sig til kommunen, som klarede det, da der også var stop på Klintvej. Gøgetoften og Uglevej var sat i stand med tilskud henholdsvis fra en grundejer på Gøgetoften (vejen var ødelagt ved transport af hus) samt med halvdelen udgiften til Uglevej betalt af Jernbaneforeningen. Fra SAGT omtalte formanden arbejdet med en skadestue på Nykøbing Sjælland Sygehus, bidragsforhøjelse for renovation ved sommerhuse og tvungne bidrag til tømning af septictanke. Der var klaget til Indenrigsministeriet over inddragelse af landliggerpuljen på ca. 1,5 mio kr. i Trundholm Kommune. Kontingent til SAGT var forhøjet til 6 kr. pr. medlem. Sluttelig konstaterede formanden, at året var forløbet roligt uden klager fra medlemmerne. Der blev stillet spørgsmål om de sager, SAGT arbejdede med. Beretning og regnskab blev godkendt. Bestyrelsens forslag om uændret kontingent på 125 kr. blev vedtaget. Forinden var et forslag fra Langemark om en forhøjelse til 150 kr. faldet med 4 stemmer for og 15 imod. Der var stillet skriftlig forslag om refundering af formandens udgifter til kørsel og porto m.v. i forbindelse med arbejde for foreningen. Forslaget blev vedtaget. Helge Hansen blev genvalgt med akklamation som formand.

9 9 Fl. Eliasen blev genvalgt til bestyrelsen. Hess og Schou blev genvalgt som revisorer. Under eventuelt var der en forespørgsel om bortkørsel af storskrald. Formanden svarede, at det ville blive dyrt. Han anbefalede, at naboer slog sig sammen. Der var også et spørgsmål om træers højde i skel, hvor spørgeren blev henvist til at tale med sin nabo eller evt. søge assistance fra kommunen.

Generalforsamlinger

Generalforsamlinger Generalforsamlinger 1970-1979 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens gamle forhandlingsprotokoller for årene 1970-1979. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift af de gamle

Læs mere

Bestyrelsesmøder

Bestyrelsesmøder Bestyrelsesmøder 1980-1989. Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens gamle forhandlingsprotokoller for årene 1980-1989. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift af de gamle protokoller,

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Generalforsamlinger

Generalforsamlinger Generalforsamlinger 1990-1999. Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens gamle forhandlingsprotokoller for årene 1990-1999. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift af de gamle

Læs mere

Bestyrelsesmøder

Bestyrelsesmøder Bestyrelsesmøder 1970-1979 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens gamle forhandlingsprotokoller 0m bestyrelsesmøder i årene 1970-1979. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøder

Bestyrelsesmøder Bestyrelsesmøder 1990-1999. Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens gamle forhandlingsprotokoller om bestyrelsesmøder i årene 1990-1999. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Lørdag den 9. maj 2015 kl afholdtes ordinær generalforsamling på Højby Kro.

Lørdag den 9. maj 2015 kl afholdtes ordinær generalforsamling på Højby Kro. Lørdag den 9. maj 2015 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling på Højby Kro. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2014. 3. Regnskab for 2014. 4. Indkomne forslag. a) Ingen

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Lørdag den 14. maj 2016 kl afholdtes ordinær generalforsamling på Højby Kro.

Lørdag den 14. maj 2016 kl afholdtes ordinær generalforsamling på Højby Kro. Lørdag den 14. maj 2016 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling på Højby Kro. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2015. 3. Regnskab for 2015. 4. Indkomne forslag. a) Forslag

Læs mere

Lørdag den 26. maj 2018 kl blev der afholdt ordinær generalforsamling på Højby Kro.

Lørdag den 26. maj 2018 kl blev der afholdt ordinær generalforsamling på Højby Kro. Lørdag den 26. maj 2018 kl. 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling på Højby Kro. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2017. 3. Regnskab for 2017. 4. Indkomne forslag.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1982 3. Regnskab for

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup G algebjerg rundejerforening august 2007 Referat af generalforsamlingen den 26. august 2007 Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2019

Referat af generalforsamlingen 2019 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Den 18. april 2019 Referat af generalforsamlingen 2019 Generalforsamlingen blev afholdt skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 10 i Nexø Boldklubs lokale, Stadionvej 20.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel.

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Vedtægter for: Grundejerforeningen Møllely Indholdsoversigt: Foreningens navn Foreningens hjemsted Foreningens medlemmer Foreningens formål Kontingent og vejbidrag Regnskab Generalforsamling Generalforsamlingens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2019 Mødedato: Langfredag den 19. april 2019 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 24. april 2019 Fremmødte stemmeberettigede parceller: 36 Fuldmagt:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl. 10.00 11.25 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen østre Strand

Grundejerforeningen østre Strand Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 19. marts 2(X)4 Indkaldelse til 21. ordinære generalforsamling I h.t foreningens vedtægter indka1des der herved til ordinær generalforsamling der

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Der var mødt 52 deltagere heraf var 31 stemmeberettiget. John Hansen blev valgt som dirigent. Beretning: Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2018 Tid/sted: Lørdag den 2. juni 2018, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 25. maj i Jægerhuset Als Oddevej 82, kl. 10 12

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 25. maj i Jægerhuset Als Oddevej 82, kl. 10 12 Grundejerforeningen GRANBORG Referat fra generalforsamlingen afholdt den 25. maj i Jægerhuset Als Oddevej 82, kl. 10 12 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen.

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen. Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl. 10.00 i Kignæshallen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Bent Jørdahl Pedersen 2. Beretning 3.

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Birkager

Grundejerforeningen Birkager Grundejerforeningen Birkager Referat af den 33. ordinære generalforsamling den 18. marts 2003. Til stede var 26 personer repræsenterende 18 parceller. Formanden Steen Hansen bød velkommen. Punkt 1. Valg

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

1. Valg af dirigent: 2. Bestyrelsens beretning:

1. Valg af dirigent: 2. Bestyrelsens beretning: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2007 3. Regnskab for 2007 til godkendelse 4. Forslag til beslutning: a) Bump og lege/opholdsareal i Hornemansgade nord b) Det er ulovligt at

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280 Tirsdag 21. marts 2017

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280 Tirsdag 21. marts 2017 Ordinær generalforsamling Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280 Tirsdag 21. marts 2017 Kalenderåret 2016 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 26. september 2018

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 26. september 2018 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Grundejerforeningens formand præsenterede foreningens nye logo, som var blevet

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere