TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg"

Transkript

1 TAXA NYT Varde & Esbjerg Oktober 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden skriftlig aftale med Esbjerg Taxa.. Indhold i dette nr. bl.a.: Betjening Takststigning 3f regulering Børne & Straffeattest Frogne opdatering Psykologhjælp Klageudvalg Hyrevognsklubben Sportsklubben m.m.

2 Det princip har vi denne gang desværre været nød til at fravige, da det samlede vognantal 86 stk. ikke kunne dække vagterne ind på fornuftig vis. Nyt fra ledelsen Betjening. Inden længe er vi i gang med årets mest travle periode, og det stiller ekstra krav til os alle om, at der ydes det bedste vi har lært, så vores kunder får den mest optimale betjening. Hen over jul og nytår, er der som tidligere udarbejdet en vagtplan for vognene, så vi sikrer et minimum antal vogne på gaden til at betjene kunderne. Gennem næsten 20 år, har der været en fast skabelon for hvorledes vagterne blev fordelt, med en rotation over fire år, så alle i den periode fik vagter på forskellige tidspunkter. Der var samtidigt en rotation, så den enkelte vogn i år 1 havde to vagter, og i år 2 havde vognen så tre vagter. Alle almindelige vogne vil derfor fremover have 3 vagter hvert år i Esbjerg Kommune, så vi sikrer en fornuftig betjening af borgerne. I perioden inden jul, er det meget vigtigt, at alle vognmænd er opmærksomme på, at vi fredag og lørdag nat har flest mulig vogne på gaden. På det seneste har der været nogle weekender i Esbjerg, hvor der givet vis kunne have været flere vogne på gaden, i forhold til efterspørgslen fra kunderne. Derfor er der behov for, at der er ekstra fokus på det behov der er, så vi sikrer en fornuftig betjening af kunderne i både Varde og Esbjerg. God jagt! Formanden

3 Takststigning Esbjerg. Med virkning fra d. 1. november har Esbjerg kommune godkendt en takststigning på 1,7 %. Kommunalt godkendte takster. Km takst alm vogn: kr. 15,60 Km takst storvogn: kr. 19,92 Ventetid pr time kr. 360,- Øvrige takster/tillæg er uændret. Bestyrelsen har besluttet, at der i samme forbindelse skal ske følgende reguleringer: Fastprisaftaler Kunder der har indgået en aftale om faste priser på bestemte ture, vil ligeledes blive reguleret. Limopriser pr. person 1. Pass. kr. 550,- 2. Pass. Kr. 430,- 3. Pass. Kr. 350,- Seniorkort. Den første kilometer koster fortsat kr. 40,-, men de følgende kilometre er hævet fra kr. 12,- pr. kilometer til kr. 13,- Rabattakst. Benyttes hovedsagligt til kørsel på konto 3080 og Starttaksten hæves med kr. 1,- til kr. 24,-, og kilometertaksten for alm. vogn fra kr. 12,75 til kr. 13,-. Storvogn fra kr. 16,10 til kr. 16,40. Vi forventer Frogne som tidligere overfører de nye takster via luften, og derfor vil de være aktive kl d. 1. november Forinden skal alle vogne have udleveret en attest fra Frogne og det nye takstreglement, som skal være i alle vogne inden Frogne må lægge de nye takster ud i alle vogne. Når vi har modtaget attesterne, vil det blive offentliggjort på opslagstavlen i alle vogne. Husk Frogne attesten skal være i vognene i udfyldt stand. 3f regulering. I henhold til overenskomsten med 3f Transport Esbjerg, skal takststigninger fuldt modregnes i afregningsprocenten, og derefter tillægges der en lønstigning. Begge dele skal ske pr. 1. november i forbindelse med takststigning. Det er samtidigt aftalt, at lønstigningen konverteres om til en stigning i pensionssatserne. Ændringerne gennemføres ved, at alle lønudbetalinger der kommer til udbetaling efter d. 1. november 2013, skal være efter de nye satser.

4 Afregningsprocenten nedsættes fra de nuværende 47,3 % til 46,8 %. Den samlede pension vil stige til 12 %, hvoraf arbejdsgiveren betaler de 8 %, og medarbejderen betaler 4 %. Børne & straffeattest. Alle chauffører har i forbindelse med fornyelsen af køretilladelser, afleveret en straffeattest, og udfyldt en anmodning og børneattest. Tilbage er så, at alle vognmænd og medhjælpende ægtefæller kommer forbi bogholderiet med en frisk straffeattest, og samtidigt udfylder en anmodning om børneattest. Seneste frist er fredag d. 15. november Efter denne frist, vil der for de der ikke har afleveret attesterne blive lukket for alle kontraktture, hvor der er krav om attester. Frogne opdatering. I uge 42 opdaterede Frogne centralen med den årlige programpakke. Senere vil der også komme en vognopdatering, men mere om det senere, når vi er klar til opdatering af alle vogne. Der er nogle opdateringer, som ikke umiddelbart berører vognene, men modsat er der andre der berører vognene, og derfor vil de kort blive beskrevet her. Tidligere har centralpersonalet foretaget manuelle skift fra stillenormal-travl, og samtidigt er det blevet skrevet ud til alle vogne, når der skete et skift. Fremover er de faste skift lagt ind i et skema, og skiftene sker således helt automatisk, og samtidigt vil der også automatisk blive skrevet en besked ud til alle vogne med angivelse af, hvilken sendeprocedure der vil blive anvendt. Hvis der i en periode kan være behov for et skift, foretages det stadigt manuelt af centralpersonalet, men beskeden til alle vogne om skift, vil ske automatisk. Valutakurser vil hver dag blive automatisk opdateret, så fremover er valutakurser altid aktuelle. Hvis centralen annullerer en tildelt tur, skal føreren nu bekræfte, at beskeden er læst.

5 Føreren kan dermed ikke mere overse en annullering af en tildelt tur. Frit valg har hidtil været begrænset for alle typer ture af, at en vogn kun kunne benytte frit valg inden for en fastsat radius. Det har givet nogle udfordringer for storvognene, idet de ikke u- middelbart kunne byde ind på en tur der lagde udenfor den fastsatte radius. Fremover kan vi, ud fra egenskaber fastsætte, at vognene kan benytte frit valg uden begrænsning. I første omgang er der lukket op for, at storvogne overalt fra, kan benytte frit valg til 6P-8P-LV og lift flexture. En klar forbedring for storvogne, der nu kan benytte frit valg o- veralt, uden at miste deres aktuelle placering. Aftalen er meget ny, og derfor skal vi lige have enkelthederne på plads, inden vi kan melde en endelig procedure ud til alle. Så derfor kan følgende personer kontaktes ved akut behov for psykologhjælp. Med akut behov menes udenfor egen læges normale åbningstid. Hvis muligt er udgangspunktet, at egen læge kontaktes, og det vil så være arbejdsskadeforsikringen der skal tage over. Er det ikke muligt, kan vores egen aftale benyttes. Følgende personer kan skabe den nødvendige kontakt: Tillidsmand Niels Nielsen telefon Rudi Højland telefon Samt alle bestyrelsesmedlemmer hos Esbjerg Taxa. Psykologhjælp. Hidtil har vi benyttet os af DTR s aftale om psykologhjælp ved akut opståede arbejdsrelaterede kriser. Den aftale er nu ophørt, og vi har indgået en ny aftale for alle førerne i Varde og Esbjerg. Klageudvalg. Følgende klager er endeligt afsluttet i 3. kvartal 2013: Chauffør accepterer køreordre i Bramming mens han opholder sig P36. Efter at have tastet ja til

6 turtildeling ser han at der kommer folk ud fra lufthavnen. Han vælger så at genbooke turen i Bramming. Disciplinær bod for ikke at køre efter tildelt tur kr. 400,- Disciplinær bod for at genbooke tur med besked kr. 200,- Chauffør accepterer køreordre i Borgergade, kører ikke efter kunderne, men fortsætter til P18 efter stoptur Disciplinær bod kr. 500,- Chauffør får stoptur P18, åbner bagagerum og skynder sig at starte taxameter, og går derefter ud for at se på mens kunderne selv må læsse deres bagage. Disciplinær bod kr.400,- Chauffør undlader at svare på tur fra D23, vognen befinder sig i D20. Fortsætter til D14, hvor han godt kan køre en stoptur. Chauffør trykker nej til tildelt flextur. Han har efterfølgende ingen problemer med at køre andre ture. Disciplinær bod kr.400,- Chauffør ringer direkte til centralen og afgiver P-tur som han har modtaget på sin mobil tlf. Helt specielt er denne chauffør af den kreative type, idet han udgiver sig for at være kunden. Disciplinær bod for at opgive P- tur kr. 400,- Disciplinær bod for, at udgive sig for at være kunde kr. 400,- Chauffør afviser turtildeling ved hjælp af gadetur valgt. Kører med taxameter tændt uden kunder. Chauffør har sit eget bestillings kontor, dvs. han modtager bestillinger, men opgiver dem dog til bestillingskontoret. Chauffør er på vej til P36, melder sig kortvarigt i pause. Derved opnår han at kunne køre til lufthavnen uden at være i sendbart distrikt. Disciplinær bod kr. 200,- Chauffør accepterer turtildeling rest. Lygten melder tur forgæves uden at have været på adressen, opnår derved at få tildelt tidsbestilling. Vognmand bliver ledig i Bramming tilmelder sig Ikke sendbart distrikt, men kører tilbage mod Esbjerg Lufthavn Vognmand tilmelder sig ikke sendbart distrikt to gange undervejs fra D21 til Esbjerg Lufthavn.

7 Vognmand har ikke passet tildelt vagt. Disciplinær bod kr. 800,- Vognmand afviser tildelt flextur, umiddelbart uden gyldig grund Sagen anket og efter forklaring er disciplinær bod annulleret. Chauffør modtager flextur, dialysen med lift, chaufføren vil hellere køre en 8p. tur, melder derfor flexturen forgæves, og modtager dermed 8P turen. Der er en del korrespondance mellem chauffør og centralen efterfølgende. Disciplinær bod for at melde flextur forgæves kr. 500,- Disciplinær bod for at sortere i ture kr.200,- Disciplinær bod for dårlig opførsel overfor central kr. 500,- Sagen anket og bestyrelsen besluttede efterfølgende, at disciplinær bod for forgæves melding bortfalder Disciplinær bod for dårlig opførsel ændres til advarsel Disciplinær bod kr. 200,- for sortering i ture fastholdes.

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland Oktober 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ Indhold i dette nr. bl.a.: 10, 6715 ESBJERG N. Generalforsamling Takster Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres,

Læs mere

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a.

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a. Oktober 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Takster

Læs mere

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Oktober 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Kontroller

Læs mere

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Status Forgæves

Læs mere

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m.

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m. Januar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Flextrafik

Læs mere

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang-

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang- December 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m.

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m. Juni 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m.

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m. Juli 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Patientbefordring

Læs mere

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N.

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. September 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt

Læs mere

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg December 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m.

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m. Marts 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m.

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m. December 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m.

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m. December 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

Februar Indhold i dette nr. bl.a.: REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26.

Februar Indhold i dette nr. bl.a.: REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26. Februar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Marts 2008 Afskedsreception for forretningsfører Tage Poulsen d. 28. marts 2008 kl. 13.00 16.00 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk

Læs mere

Indstilling. Taxikørsel: Takstforhøjelse og delegation. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 27.

Indstilling. Taxikørsel: Takstforhøjelse og delegation. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 27. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 27. november 2013 Aarhus Kommune Taxinævnet Teknik og Miljø Taxikørsel: Takstforhøjelse og delegation Forslag om forhøjelse af takster for

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Vejkontoret.Kalkværksvej 10. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Vejkontoret.Kalkværksvej 10. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Vejkontoret.Kalkværksvej 10. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 10. september 2004 via Magistraten J.nr. VEJ/04/00256 Ref.: Tlf.nr. Erik Cederstöm

Læs mere

RESULTATET AF KONKURRENCESTYRELSENS KOMMUNEUNDERSØGELSE 2007 VEDRØRENDE TAXIKØRSEL

RESULTATET AF KONKURRENCESTYRELSENS KOMMUNEUNDERSØGELSE 2007 VEDRØRENDE TAXIKØRSEL RESULTATET AF KONKURRENCESTYRELSENS KOMMUNEUNDERSØGELSE 2007 VEDRØRENDE TAXIKØRSEL I november 2007 bad Konkurrencestyrelsen de danske kommuner om at besvare 26 spørgsmål vedrørende markedet for taxikørsel.

Læs mere

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE TAXIKØRSEL

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE TAXIKØRSEL SPØRGSMÅL VEDRØRENDE TAXIKØRSEL Konkurrencestyrelsen ønsker at belyse taxierhvervet og den regulering, som er fastsat af de enkelte kommuner. I den forbindelse bedes De besvare nedenstående spørgsmål.

Læs mere

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø. Den 19. september Taxinævnet

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø. Den 19. september Taxinævnet Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 19. september 2007 Taxinævnet Teknik og Miljø Århus Kommune Godkendelse af takster for taxikørsel (nyt takstsystem) samt godkendelse af råderum

Læs mere

FV9 - Spørgsmål & Svar

FV9 - Spørgsmål & Svar FV9 - Spørgsmål & Svar Spørgsmål Spørgsmålet nummer 19-Q045 Hvor mange tilbud må man lave, når man pt. kun har én vogn og én tilladelse? 19-Q046 Vedr. pkt 3.6 Øvrige krav Vil det sige at der er lavet en

Læs mere

Handicapkørsel. Vejledning til brugere og chauffører

Handicapkørsel. Vejledning til brugere og chauffører Handicapkørsel Vejledning til brugere og chauffører Gældende fra 1. november 2007 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

Kommissorium for Klageudvalget ved Næstved Taxa

Kommissorium for Klageudvalget ved Næstved Taxa Kommissorium for Klageudvalget ved Næstved Taxa Klageudvalget ved Næstved Taxa er nedsat af overenskomstparterne ATAX og 3F, som en del af den indgåede overenskomst pr. 26/4-2012. Udvalget består af 4

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_ Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger for grupper med forudgående visitation. Fx kørsel til specialskoler og aktivitetscentre. Med institutionskørsel menes, at der er behov for en fast rute

Læs mere

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904 Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål 12 Svar 12 Må der bruges en limousinetilladelse udstedt i en anden region(region

Læs mere

Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2011.0033):

Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2011.0033): Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2011.0033): Fagligt Fælles Forbund (Advokat Evelyn Jørgensen) mod DI for Vejle Taxas Økonomiske Forening (Advokat Lotte Gaarn Johansen) Voldgiftsretten Voldgiftsretten

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Taxireglement Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 I medfør af 13, stk 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 fastsætter Hedensted Kommune følgende bestemmelser for taxikørsel i kommunen. Almindelige

Læs mere

Indstilling. Indstilling fra Taxinævnet om forhøjelse af taksterne for taxikørsel med 5,4 % 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3.

Indstilling. Indstilling fra Taxinævnet om forhøjelse af taksterne for taxikørsel med 5,4 % 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 13. november 2008 Indstilling fra Taxinævnet om forhøjelse af taksterne for taxikørsel med 5,4 % Taxinævnet Teknik og Miljø Århus Kommune

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

Forandringer og konsekvenser

Forandringer og konsekvenser Forandringer og konsekvenser Det skal fortsat kræve tilladelse at udføre erhvervsmæssig persontransport. De nuværende fire tilladelser (taxi, limousine, offentlig servicetrafik og sygetransport) erstattes

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 20.09.10 1 Spørgsmål & Svar Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S 159-24607 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Den nye taxilov (16. og 18 jan. 2018)

Den nye taxilov (16. og 18 jan. 2018) db@db-dk.dk Den nye taxilov (16. og 18 jan. 2018) Program - Gennemgang af taxiloven - Pause - Hvad er mobilitet i fremtiden? - Digitale krav til kørselskontorer hvad kræves der? 1 Ny EP-tilladelse Gennemgang

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

En vejledning til SU-ansøgere

En vejledning til SU-ansøgere 1 En vejledning til SU-ansøgere 2 3 I denne lille folder kan du måske få svar på dine spørgsmål om SU. Du er også altid velkommen til at kontakte SU-vejleder på kontoret eller tale med din studievejleder.

Læs mere

Basal betjening af CoDrive på Frogne Bridge. Frogne CoDrive app / TomTom Bridge CHAUFFØR MANUAL. Basal betjening af CoDrive ver. 108 på Frogne Bridge

Basal betjening af CoDrive på Frogne Bridge. Frogne CoDrive app / TomTom Bridge CHAUFFØR MANUAL. Basal betjening af CoDrive ver. 108 på Frogne Bridge Frogne CoDrive app / TomTom Bridge CHAUFFØR MANUAL Basal betjening af CoDrive ver. 108 på Frogne Bridge Dokversion 1.2.2 1/42 Indholdsfortegnelse 1)Betjening af CoDrive...3 1.1)Log-on skærm...3 1.2)CoDrive-bjælke

Læs mere

Offentlig referat. 02. oktober 2013/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 24. september 2013

Offentlig referat. 02. oktober 2013/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 24. september 2013 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT CHAUFFØR

ANSÆTTELSESKONTRAKT CHAUFFØR ANSÆTTELSESKONTRAKT CHAUFFØR Nærværende virksomhed: CVR. Nr. /SE Nr. Navn Adresse Post nr. By Telefon e-mail Ansætter herved: Navn CPR Adresse Postnr. By Telefon e-mail Kørekort nr. Chaufførkort nr. Førstehjælp

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Variabel kørsel 1.3_23.05.2014

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Variabel kørsel 1.3_23.05.2014 Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger af variabel karakter med forudgående visitation. Fx kørsel til læge/speciallæge og individuelle genoptræningsforløb. Med variabel kørsel menes, at der

Læs mere

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER: KORTE REJSER (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00 FASTE REJSER alle hverdage 8.00-16.00

Læs mere

Notat om indførelse af Flextrafik

Notat om indførelse af Flextrafik Miljø og Teknik Notat Til: Udvalget for Miljø og Teknik Sagsnr.: 2010/12037 Dato: 10-02-2011 Sag: Sagsbehandler: Notat om indførelse af Flextrafik Jørgen Krog Sagsfremstilling Flextrafik er en trafikform

Læs mere

Dommens dag. www.katbladet.dk. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Automatik i aften. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg.

Dommens dag. www.katbladet.dk. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Automatik i aften. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg. Dommens dag. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Taxa vs. Taxinævnet! x Automatik i aften www.katbladet.dk Side 1 Dommens dag. I den af Taxa 4x35

Læs mere

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLANd Ring til Midttrafik på 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00

Læs mere

Kørselsordninger August 2013

Kørselsordninger August 2013 Kørselsordninger August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Fribefordring kørsel til egen læge og speciallæge 2. Kørsel til genoptræning (Sundhedsloven) 3. Kørsel til træning (Serviceloven) 4. Kørsel til Tale-,

Læs mere

December 2010. Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m.

December 2010. Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m. December 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Julehilsen

Læs mere

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009.

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål Svar 1. 5 Uddannelse af chauffører i "befordring af bevægelseshæmmede"

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Referat fra nævnets møde den 27. september 2017 Offentligt referat Deltagere: 6. oktober 2017 Sagsbeh.: HO/ANAG Borgmester Jesper Würtzen (formand) J.nr.: 00.00.00-A00-1756-16

Læs mere

Butiksoverenskomsten vil indgå som en del af det mæglingsforslag, som forligsmanden forventes at fremsætte på det private arbejdsmarked.

Butiksoverenskomsten vil indgå som en del af det mæglingsforslag, som forligsmanden forventes at fremsætte på det private arbejdsmarked. Orientering Landsoverenskomsten for butik Indgåelse af aftale på butiksområdet Den 28. februar 2010 blev der mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og HK Handel indgået aftale om fornyelse af butiksoverenskomsten

Læs mere

NOTAT om ny taxilov. Hovedpunkterne: Fredericia Kommune Fællessekretariatet Team Jura /658

NOTAT om ny taxilov. Hovedpunkterne: Fredericia Kommune Fællessekretariatet Team Jura /658 Fredericia Kommune Fællessekretariatet Team Jura 20-02-2018 18/658 NOTAT om ny taxilov Folketinget vedtog en ny taxilov den 19. december 2017. Hovedpunkterne: 1. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen (TBST)

Læs mere

20 ledige taxitilladelser

20 ledige taxitilladelser AARHUS KOMMUNE. TAXINÆVNET 20 ledige taxitilladelser I Aarhus Kommune er ca. 20 taxitilladelser ledige. 10 af tilladelserne uddeles nu, mens resten uddeles efterhånden som de bliver ledige. Tilladelserne

Læs mere

Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen

Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen Dette ansættelsesbevis udleveres til medarbejdere, hvor

Læs mere

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Handicapkørsel - Region Midtjylland Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Hvem visiterer? n n Ringk.trafikafd. Vejle n anbefaler rne visiterer og trafikselskabet tilmelder. Trafikselskab

Læs mere

Kontornotits. Emne: Orientering om harmonisering af Flextur. Orientering til Teknikudvalget den 3. februar 2014.

Kontornotits. Emne: Orientering om harmonisering af Flextur. Orientering til Teknikudvalget den 3. februar 2014. Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 21. januar 2014 Sagsnr. 13/4573 Løbenr. 7355/14 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Orientering

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR Handicapkørsel i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR 2015 Handicapkørsel i Sydtrafik (5. udgave) 05 Velkommen 06 Bestilling sådan gør du! Ture i bil/liftbus Lange rejser og landsdækkende rejser Oplysninger

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Håndtering af medarbejdere fra kommunal løn til statslig løn

Håndtering af medarbejdere fra kommunal løn til statslig løn Håndtering af medarbejdere fra kommunal løn til statslig løn Med udgangspunkt i de spørgsmål der er indsendt, har hhv. Personalestyrelsen og Økonomistyrelsen forsøgt at beskrive hvordan rammerne er for

Læs mere

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev.

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Velkommen Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Under hele din ansættelse er det Sydvestjysk Sygehus eller Psykiatri i Region

Læs mere

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune 1/5 Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune Hvem kan blive medlem af ordningen? Sydtrafiks handicapkørselsordning er et kørselstilbud til svært bevægelses - handicappede borgere,

Læs mere

Notat om overgang fra taxilov til lov om erhvervsmæssig persontransport.

Notat om overgang fra taxilov til lov om erhvervsmæssig persontransport. 14. juni 2013 Notat om overgang fra taxilov til lov om erhvervsmæssig persontransport. Arbejdet i udvalget om erhvervsmæssig persontransport har tydeliggjort behovet for at betragte erhvervet på en måde,

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 4.

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 4. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 4. Side 1 Ny direktør i DanTaxi! Kun en måned efter at DanTaxi og TaxiNord er blevet sammenlagt, bliver direktør John Lindbom smidt fra bestillingen og

Læs mere

Frivilligpolitik for Andelslandsbyen Nyvang

Frivilligpolitik for Andelslandsbyen Nyvang Frivilligpolitik for Andelslandsbyen Nyvang Andelslandsbyen Nyvang er et historisk oplevelsescenter, som gennem levendegørelse, sanselig formidling og publikumsinddragelse har til formål at fortælle om

Læs mere

Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse

Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse Børnepasningsorlov Januar 2005 FORORD 2 Både ansatte, selvstændige og ledige kan stadig få børnepasningsorlov, hvis barnet er født inden den 27. marts

Læs mere

Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter

Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter Juni 2017 Mellem Adresse Cpr-nr. og arbejdsgiver Arbejdsstedets adresse er indgået følgende aftale: 1. For ansættelsen gælder overenskomsten mellem

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2015 Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af svært bevægelseshæmmede

Læs mere

Pensionsbetingelser og pension Pr. 1. marts 2011 nedsættes anciennitetskravet fra 9 måneder til 3 måneder.

Pensionsbetingelser og pension Pr. 1. marts 2011 nedsættes anciennitetskravet fra 9 måneder til 3 måneder. Orientering Landsoverenskomsten for kontor og lager Kontor og lageroverenskomstens fornyelse Den 26. marts 2010 er der fremsat mæglingsforslag, hvor kontor og lageroverenskomsten optages med et særskilt

Læs mere

Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen

Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen Dette ansættelsesbevis udleveres til medarbejdere, hvor det ved ansættelsen er forudsat, at medarbejderen skal arbejde et

Læs mere

Høringssvar vedrørende MOVIAs forslag til sammenlægning af de tre handicapkørselsordninger i Østdanmark

Høringssvar vedrørende MOVIAs forslag til sammenlægning af de tre handicapkørselsordninger i Østdanmark København, 25. marts 2008 Maj-Britt Fahnøe Trafikselskabet Movia Gl. Køge Landevej 3 2500 Valby DANSK HANDICAP FORBUND Hans Knudsens Plads 1 A, 1. 2100 København Ø Tlf. 39 29 35 55 Fax 39 29 39 48 E-mail

Læs mere

Midttrafiks kvalitetsstandard for handicapkørsel 2009

Midttrafiks kvalitetsstandard for handicapkørsel 2009 1-47-70-2-07 20. november 2009 MLN Hvem visiterer og hvem visiteres Kommunerne visiterer og Midttrafik indlægger data i IT system. Ankemulighed Der er ikke mulighed for at anke visitators afgørelse, men

Læs mere

Notat. Taxitilladelser i Faaborg-Midtfyn Kommune. Lisbeth Langsted. Udarbejdet af: Dato: Sagsid.: 662. Version nr.: 1

Notat. Taxitilladelser i Faaborg-Midtfyn Kommune. Lisbeth Langsted. Udarbejdet af: Dato: Sagsid.: 662. Version nr.: 1 Notat Taxitilladelser i Faaborg-Midtfyn Kommune Udarbejdet af: Lisbeth Langsted Dato: 17-04-2008 Sagsid.: 662 Version nr.: 1 Mål: Administrationen foreslår, at alle vognmænd på sigt bliver tilsluttet et

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 5.

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 5. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 5. Efter at John Lindbom har solgt DanTaxi til TaxiNord / Lars Christiansen, så vil John Lindbom begynde at sælge elastikker i metermål. Side 1 Bedre sent

Læs mere

VestTur TØF-konferencen oktober 2003

VestTur TØF-konferencen oktober 2003 Status og planerne for de næste par år:! Baggrunden! Hvad er VestTur?! Status! Hvorfor er VestTur den rigtige løsning?! VestTur de kommende år Baggrunden for VestTur:! Ønsket om ændret trafiksystem! Hvad

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: Off-Peak klippekort // Aarhus Nærbane // SMS- og mobilbilletter // Ændring på Scanpoint maskiner i SYD // Nye priser i januar // Nyt extranet for chauffører og konkurrence! Klippekort med

Læs mere

Information om Aarhus Kommunes fælles kørselstilbud. Hvad gør jeg hvis...

Information om Aarhus Kommunes fælles kørselstilbud. Hvad gør jeg hvis... Information om Aarhus Kommunes fælles kørselstilbud Hvad gør jeg hvis... www.aarhus.dk/kørselstilbud Kort om Kørsel ÆNDRING AF KØRSEL FOR EN ENKELT DAG: Du skal melde ændringen skriftligt senest kl. 12

Læs mere

SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM. guide til taxichauffører

SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM. guide til taxichauffører SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM guide til taxichauffører 2015 KÆRE CHAUFFØR Københavns Lufthavne A/S (CPH) får i disse år mange flere passagerer. Det betyder også et større behov for transport

Læs mere

At orienteringen om kundetilfredshedsundersøgelse i Flextrafik tages til efterretning

At orienteringen om kundetilfredshedsundersøgelse i Flextrafik tages til efterretning Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 5. december 2013 Mads Lund Larsen 18 Kundetilfredshedsundersøgelse i Flextrafik Indstilling: Administrationen indstiller, At orienteringen om kundetilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Sådan bruger du Lønbarometeret. Vejledning for ledende sygeplejersker og radiografer i regioner og kommuner

Sådan bruger du Lønbarometeret. Vejledning for ledende sygeplejersker og radiografer i regioner og kommuner Sådan bruger du Lønbarometeret Vejledning for ledende sygeplejersker og radiografer i regioner og kommuner Indhold 1. Udfyld felterne Ledere i en region eller kommune 3 Arbejdsgiver 3 Ledende eller ikke-ledende

Læs mere

Movia. Flextrafik - Brugerundersøgelse. Telefonundersøgelse foretaget d. 6. oktober til d. 10. oktober 2014 928 respondenter

Movia. Flextrafik - Brugerundersøgelse. Telefonundersøgelse foretaget d. 6. oktober til d. 10. oktober 2014 928 respondenter Movia Flextrafik - Brugerundersøgelse Telefonundersøgelse foretaget d. 6. oktober til d. 10. oktober 2014 928 respondenter Om respondenternes tilfredshed med og brug af de forskellige kørselsordninger

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik

Handicapkørsel. i Sydtrafik Handicapkørsel i Sydtrafik Gældende fra marts 2010 05 Velkommen til Handicapkørsel i Sydtrafik 06 Bestilling sådan gør du! Bestillingsfrist Oplysninger til Sydtrafik Jul og nytår Flere i én vogn Kirke,

Læs mere

Ringsted Handicapråds høringssvar vedrørende sammenlægning af de tre kørselsordninger under Movia

Ringsted Handicapråds høringssvar vedrørende sammenlægning af de tre kørselsordninger under Movia Trafikselskabet Movia Flextrafik Gammel Køge Landevej 3 2500 Valby Att.: Maj-Britt Fahnøe Sendes pr. mail til mbf@movia.dk Ringsted den 02. april 2008 Ringsted Handicapråds høringssvar vedrørende sammenlægning

Læs mere

Retningslinjer for optagelse i dagtilbud i Varde Kommune

Retningslinjer for optagelse i dagtilbud i Varde Kommune Retningslinjer for optagelse i dagtilbud i Varde Kommune Retningslinjer pr. 1. januar 2013 Pladsanvisningen Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79 94 68 00 www.vardekommune.dk 1/11 Indhold: FORORD...3 HVAD BETYDER

Læs mere

Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel

Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel Introduktion Min Kørsel gør det muligt for dig at registrere arbejdsrelateret kørsel på stedet. Der indberettes via smartphone eller

Læs mere

1. oktober 2016 0,7% Timelønnen: Arbejdstiden udgør 37 timer eksklusiv pauser. Der afregnes mindst pr. halve time. Timeløn udgør:

1. oktober 2016 0,7% Timelønnen: Arbejdstiden udgør 37 timer eksklusiv pauser. Der afregnes mindst pr. halve time. Timeløn udgør: Protokollatet 1 Satser: Provisionsløn: Indkøringsprocent/afregningsprocent stiger med: 1. oktober 2015 0,6% 1. oktober 2016 0,7% 1. oktober 2017 0,8% Timelønnen: Arbejdstiden udgør 37 timer eksklusiv pauser.

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger. bestyrelsesarbejde i MARCOD

Retningslinjer for behandling af personoplysninger. bestyrelsesarbejde i MARCOD Retningslinjer for behandling af personoplysninger ved rekruttering, ansættelse, afskedigelse samt bestyrelsesarbejde i MARCOD 1. Beskrivelse af lønadministration Hos økonomimedarbejderen i MARCOD varetages

Læs mere

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018 Handicapkørsel 1 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND Oktober 2018 Handicapkørsel 3 INDHOLD SIDE 5 SIDE 7 SIDE 13 SIDE 15 SIDE 17 SIDE 18 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND REJSER UNDER 100 KM REJSER OVER

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

MEDICINHÅNDTERING. Elektroniske meddelelser i INSTRUKS Sundhed og Omsorg (Medcom) INSTRUKS

MEDICINHÅNDTERING. Elektroniske meddelelser i INSTRUKS Sundhed og Omsorg (Medcom) INSTRUKS MEDICINHÅNDTERING Elektroniske meddelelser i INSTRUKS Sundhed og Omsorg (Medcom) INSTRUKS INDHOLDFORTEGNELSE: Elektroniske meddelelser (MedCom) i Sundhed og Omsorg - Instruks... 2 Formål:... 2 Hvem gælder

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentlig referat Referat fra nævnets møde den 28. september 2016 Deltagere: 1. viceborgmester Jens Jørgen Nygaard (formand) Borgmester Jesper Würtzen (forretningsudvalget)

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

- Tilfredshed med bestillingsbetingelser og service i forbindelse med bestilling af ture

- Tilfredshed med bestillingsbetingelser og service i forbindelse med bestilling af ture Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 6. december 2012 Mads Lund Larsen 21 Kundeundersøgelse i Flextrafik Indstilling: Administrationen indstiller,, at bestyrelsen tager orienteringen til

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentligt referat 6. januar 2017 Sagsbeh.: HO Referat fra nævnets møde den 5. december 2016 J.nr.: 00.00.00-A00-20-16 Deltagere: Borgmester Jesper Würtzen (næstformand)

Læs mere

nedlæggelse af kunderne.

nedlæggelse af kunderne. Danmarks mest læste taxiblad KAT Bladet nr. 1. 2014. Taxas fuldautomatiske anlæg til nedlæggelse af kunderne. Side 1 Året der gak-godt? Året 2013 er året, hvor man prøvede at rydde op i taxibranchen og

Læs mere

Velkommen til Hartmanns A/S 3

Velkommen til Hartmanns A/S 3 vikarhåndbogen Indhold Velkommen til Hartmanns A/S 3 Vikar hos Hartmanns 4 Arbejdstid 4 Når du møder på arbejdspladsen 4 Tavshedspligt 5 Sygdom 5 Sygedagpenge 5 1., 2. og 3 ledighedsdag (G-dage) 6 Feriepenge

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

Det er ganske svært at se andre fordele ved oprettelse af bestillingskontor 2, jf. nedenstående.

Det er ganske svært at se andre fordele ved oprettelse af bestillingskontor 2, jf. nedenstående. Svendborg Kommune Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Att.: Anette Bergmann Svendborg, den 31. august 2011 Kommentarer til bestillingskontor 2 og flere tilladelser i Svendborg: Fordele ved 2 bestillingskontorer:

Læs mere

Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden

Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden 10-10-2011 FlexDanmark 1 Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden v/ NTL@flexdanmark.dk Teletaxi Patienttransport Kommunal service kørsel Handicap kørsel Flextrafik Institutions kørsel Grundtanken

Læs mere