FV9 - Spørgsmål & Svar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FV9 - Spørgsmål & Svar"

Transkript

1 FV9 - Spørgsmål & Svar Spørgsmål Spørgsmålet nummer 19-Q045 Hvor mange tilbud må man lave, når man pt. kun har én vogn og én tilladelse? 19-Q046 Vedr. pkt 3.6 Øvrige krav Vil det sige at der er lavet en skærpelse, således at det er totalt forbud med rygning i og omkring bilerne?, og hvordan vil i håndhæve dette? Det er helt fint at det er forbudt med private samtaler under kørsel med kunder, der er mangeklager fra kunderne omkring dette emne, men hvordan vil i håndtere dette problem? 19-Q047 Vedr. pkt 5.6 Privatrejser. Vil det sige at der nu er en mulighed, at der nu kan laves aftaler om privat rejser til, eks. skoleture, taxakørsel, m.v. uanset tilladelsestype?. Svar Svar nummer 19-A093 Du må lave lige så mange tilbud du vil. Vær dog opmærksom på, at du aldrig vil kunne få flere vogne på gaden end du har tilladelser til og at vogne, der ikke igangsat senest 14 dage efter kontraktstart, kun vil kunne åbnes på Movias anmodning. 19-A094 Ja, der er totalt rygeforbud i og omkring vogne i tjeneste for Movia. Movia vil kontrollerer som normalt via kontrol på gaden og via kundehenvendelser. 19-A095 Ja, dog med undtagelse af vogne på OST tilladelser. Disse må kun lægge privatrejser ind til værksted, virksomhedens adresse samt hjemzone. Svar tilstand 19-Q048 Vedr. pkt 5.6 Privatrejser. Det ville være rart hvis det blev præciseret, hvor vi måtte ligge privatrejser indtil, her tænkes, vognmanden adresse, værksteds adresse og hjemzone, disse adresser vil Movia så kunne have som faste lovlige adresser 19-Q049 Er det muligt at ændre en hjemzone hvis man får ny chauffør på vognen indenfor kontraktperioden? 19-Q050 Når man ikke har en overenskomst men vælger at følge den m 3F og Atax, hvad skal så sendes ind? 19-A096 Se svar på 19-A A097 Hvis man har valgt, at lægge sin vogns hjemzone på en chaufførs privatadresse og samarbejdet ophører, kan denne hjemzone ikke ændres i kontraktperioden. Movia Flextrafik opfordrer derfor til, at man vælger en officiel adresse som hjemzone, så man undgår denne problematik ved chaufførskift. Ændring af hjemzone skal ske senest med udgangen af august måned. 19-A099 Så skriver du, at du følger dén overenskomst. I praksis skriver du det i et dokument og uploader.

2 19-Q051 hvordan dokumentere man sin overenskomst jeg er medlem af arbejdsgiverforening KA 19-Q052 Hej Jeg har lige for første gang oprettet et cvr-nummer og har ingen indtjening endnu. Når jeg forsøger at bestille et serviceattest kan jeg se at det vil dække 3 punkter ud af 5 punkter. De punkter der ikke vil blive dækket vedrører skat og ATP. Kan jeg blot bestille serviceattest uden de nævnte punkter og vedhæfte tilbudet eller hvad skal jeg gøre? 19-Q054 I FV8 står juleaften under kørsel på særlige dage, men ikke i FV9. Til hvilken drift timepris afregnes d. 24. december? 19-Q055 Hvordan defineres underleverandører i forhold til bestillingog kørselskontorer. Betragtes vognmænd tilhørende disse som underleverandører? 19-Q056 I henviser til en 3F / atax overenskomst som udløb i 2018 er det den i forventer vi overholder? 19-A100 I forbindelse med tilbudsafgivelse skal du ikke dokumentere overenskomsten. Du skal blot oplyse hvilken overenskomst du følger/vil følge. Movias kontrolpanel foretager stikprøvekontrol, hvor det undersøges, om en given operatør følger den overenskomst, operatøren har oplyst. 19-A102 Ja. Du kan ikke få oplysninger fra ATP, da din virksomhed ikke har nogen ansatte og fra SKAT grundet virksomhedsform. 19-A098 D. 24. december afregnes med drift timeprisen som gør sig gældende på den pågældende dag jf. skemaet, som vises under punkt 1.6. Dvs. falder den 24. december på en lørdag afregnes efter øvrig tid/nat + 50%, men falder den 24. december på en tirsdag afregnes der efter hverdage + 50%. 19-A113 Såfremt budgiver er et bestillings- eller kørselskontor defineres vognmændene, som er tilknyttet bestillings- eller kørselskontoret, og enhver, som udfører kørsel for budgiver, og som ikke er i et overenskomstkontrolleret ansættelsesforhold hos budgiver, som underleverandører 19-A101 Det er den til enhver tid gældende overenskomst mellem 3F Fagligt Fælles Forbund og ATAX Arbejdsgiverforeningen for så vidt angår Overenskomst for erhvervsmæssig persontransport med tilladelse til taxi, limousine, sygetransport, offentlig servicetrafik og buskørsel, som skal overholdes. Aktuelt er det Overenskomst for erhvervsmæssig persontransport med tilladelse til taxi, limousine, sygetransport, offentlig servicetrafik og buskørsel mellem Fagligt Fælles Forbund og ATAX Arbejdsgiverforeningen

3 19-Q058 Det vil sige flere tilbud på 1 vogn med 1 tilladelse, må man så køre evt 2 tilbud på samme vogn men med forskellige åbningstider/ lukker tider, så de ikke kommer til at være åbne på samme tid. Hvis jeg altså har forstået jeres svar korrekt, så må 1 vogn godt køre evt. 2 tilbud. 19-Q062 vedr. punkt 9.3 omkring egenbetaling står der at chaufføren skal være i stand til at give penge tilbage til kunden. tidligere var det op til nærmeste kr. 100 jeg mangler en øvre grænse for hvor store sedler kunden kan komme med, da jeg frygter at nogle af dem som bruger Flextur ofte kan finde på at misbruge systemet og komme med så store sedler at chaufføren ikke har mulighed for at give tilbage. det er helt i orden at beløbet hæves, men der skal være en grænse. 19-Q063 Hej. Når jeg skal afgive nyt bud, skal jeg så indsende en ny service attest ind? Jeg har den fra Q064 Hvor finder man oplysninger/regler for brugen af vikarchauffører evt. fra en anden vognmand? 19-Q067 Hej, Jeg har en serviceattest der udbyder til FV8. Er det muligt at få samme serviceattest til at udbyde til FV9, eller kræver det en ny serviceattest? 19-Q069 Hvis man på sin Serviceattest har kryds i ubetalt forfalden gæld under ,- kr., men kan dokumentere at der er indgået en afdragsordning med gældsstyrelsen, får det så nogen indflydelse på firmaets deltagelse i udbuddet og i givet fald hvilke? 19-Q070 hej jeg har fået ny universel tiladelse som jeg vil bruge i ost(flex trafik). er der mulighed at bagefter man kan skifte fra ost til taxi. 19-A174 Se svar på 19-A A119 Movia forventer, at chaufføren kan give tilbage op til nærmeste 100,00 kr. 19-A116 Serviceattesten må maksimalt være 6 måneder gammel. 19-A120 Spørgsmålet bør stilles til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. 19-A117 Serviceattesten må maksimalt være 6 måneder gammel. 19-A121 Ubetalt forfalden gæld under ,00 kr. har ikke indflydelse på muligheden for at indgå kontrakt. Hvis tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld til mere end én part (SKAT, ATP) bør tilbudsgiver betale den ene gældspost inden bestilling af serviceattesten, alternativt, skal tilbudsgiver dokumentere, at den samlede ubetalte forfaldne gæld er under ,00 kr. 19-A122 Du kan bruge universaltilladelsen til såvel Flextrafik som Taxi.

4 19-Q072 Betragter Movia antallet af Vognløb eller antallet af 19-A123 Movia anskuer antallet af vognløb som retningsgivende for chauffører som retningsgivende for afregningen af VoresFlex? afregningen. 19-Q077 Hvis jeg kun har 1 OST tilladelse og én bil, men flere tilbud, 19-A173 Ja. Når du meddeler Movia, at du ønsker at starte/åbne tilbud Y, må jeg så starte "Tilbud X" op pr. 1. Okt og derefter, inden for de 14 dg., bede om at få åbnet "Tilbud Y" op på den samme bil og samme tilladelse - Og hvilke krav skal være opfyldt for at kunne gøre dette. Kan/Skal "Tilbud Y" så blive en erstatning af "Tilbud X", hvis "Tilbud X" var startet op pr. 1st. Okt og man gerne vil gøre "Tilbud Y" til et aktivt vognløb ved at give FlexTrafik besked om det inden udløbet af de 14 dg. - vil man så kunne skifte imellem dem begge i løbet af kontraktåret. - Og hvilke begrænsninger kommer der hvis man vil skifte imellem X og Y efter de 14dg i Oktober. - Og giver det en forskel hvis man har 2 OST men stadigvæk kun én bil. Altså, kan jeg med 1 OST og/eller min kollega med 2 OST skifte til et andet VL inden for de 14 dg., hvis det ikke køre godt nok på det første VL når vi kun har én bil? Og kan vi skifte tilbage til det første VL senere på året - Vi skal kun have ét aktivt VL ad gangen og forventer 2-4 uger til adm. ved skifte. vil Movia åbne dette inden for 4 uger, i perioden indtil tilbud Y er åbnet, kan du fortsat benytte tilbud X. Derefter kan begge tilbud anvendes i kontraktperioden, dog skal du, når du ønsker at skifte, huske at lukke det aktive tilbud/vognløb inden kl. 14:00 dagen før, så der ikke udsendes køreordre til dette. 19-Q078 Tillæg til 19-Q077 - Når der står at vi kun har én bil, er det én 19-A175 Se svar på 19-A173 bil hver, da spørgsmålet gælder 2 senarier og 2 vognmænd - én med 1 OST og én med 2 OST og begge med hver deres ene bil Q079 Jf. svaret på spørgsmål 19-A113 skal vognmænd tilsluttet et 19-A146 Ja, det er korrekt. bestillings-eller kørselskontor betragtes som underleverandører. Gælder 8 i udbudsmaterialet så samtlige vognmænd - altså bl.a. at Movia skal særskilt godkende hver enkelt (jf. 8, stk. 3)? 19-Q080 Får man besked tilbage, hvis tilbuddet ikke udfyldt korrekt? 19-A147 Det er ikke muligt at afslutte tilbuddet, hvis der mangler oplysninger i tvangsfelter. Men systemet kan ikke kontrollere tastefejl i blanketterne og lignende, det er alene tilbudsgivers ansvar. 19-Q082 ved evt brug af underleverandøren, skal der indsende serviceattest til Movia sammen med aftale kontrakten med underleverandøren Mvh Michael 19-A148 I forbindelse med tilbudsafgivelsen skal du kun sende serviceattest fra din egen virksomhed (Tilbudsgiver). Inden driftsstart vi Movia bede om serviceattest på dine underleverandører.

5 19-Q083 Iflg. 6.5 Krav til profilbeklædning/uniform. Hvorfor er der opståen en diskriminering/krænkelse af taxivognmænds chauffører i forhold til busvognmænds chauffører, når det gælder, hvilken uniform der må bæres af taxivognmandens chauffører. Busvognmandens og Taxivognmandens chauffører har selvfølgelig altid måtte bære egen godkendt uniform, dog...osv. MEN nu er det pludselig kun Busvognmandens chauffører der må? Som chauffør for en Taxivognmand kan det så betyde, at taxivognmandens chauffører skal skifte tøj,- f.eks. bukser, måske op til flere gange på en arbejdsdag. Taxivognmandens chauffører kan jo ofte,- og for nogle flere gange dagligt, skulle køre både en Flextafik vogn og Taxivognmandens private kontraktkunder i VIP vogne på sin vagt, - og derved pludselig skal til at skifte f.eks. bukser flere gange om dagen. Dette er ikke rimeligt. Formoder derfor dette er en skrivefejl i FV9. Taxivognmands VIP vogne kan aldrig tilsluttes en kørsels- eller bestillingskontor. 19-Q084 For Movia variabel kørsel ønsker jeg at vide regler/konsekvenser ifbm. hvis vognen i perioder holder stille pga mangel af chauffører eller ferie? 19-A149 Movia udvider formuleringen i udbudsmaterialets pkt. 6.5 omkring Taxioperatører til også at omfatte tilbudsgivere, der kører på gamle tilladelser og ikke er tilmeldt et kørsels- eller bestillingskontor. 19-A150 Der er ingen konsekvens, hvis vognen er lukket inden kl. 14:00 hverdagen før. 19-Q085 El bil op til 8 år, hvad med El-benzin 19-A152 El-benzin (Hybrid) køre efter reglerne for en benzin/diesel vogn, hvilket er 6 år (type 1, 2 og 3). 19-Q087 vedr spørgsmål 19-a098 betaling : ses den 24 december ikke 19-A154 Nej, den afregnes som en tirsdag + 50% som en helligdag/søndag selv om den falder på en tirsdag? 19-Q109 HVis man byder ind i et nyt cvr nummer, kan man så benytte hjemområder, hjemområdenavne og vogngruppenavne fra tidligere benyttede cvr numre? 19-Q110 Hvis man kan, skal det så skrive som eksisterende eller nyt vogngruppenavn? 19-A176 Ja. Du skal dog være opmærksom på, at udbudssystemet (Ethics) ikke kan overføre tilbudsblanketterne automatisk, når der anvendes et nyt CVR nr. Desuden er der det forbehold, at hjemområder, hjemområdenavne og vogngruppenavne ikke samtidigt kan anvendes af det gamle CVR nr. 19-A177 Hvis vogngruppenavne genanvendes i et nyt CVR nr. vil det være nyt.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura

FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura 201704-16543 Bilag 7.2. Før kontraktindgåelse Nr. Kontraktkrav Henvisning Kontrolforanstaltning Inden tildeling af kontrakt 1 Forhåndstilsagn på anfordringsgaranti

Læs mere

Spørgsmål 1: Svar på spørgsmål 1

Spørgsmål 1: Svar på spørgsmål 1 FG6 Præcisering Afsnit 6.2 udskiftes med nedenstående: 6.2 Uddannelse Operatøren skal sørge for, at ingen chauffører sættes til selvstændig tjeneste i den aftalte kørsel for Movia, inden de har gennemgået

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Forandringer og konsekvenser

Forandringer og konsekvenser Forandringer og konsekvenser Det skal fortsat kræve tilladelse at udføre erhvervsmæssig persontransport. De nuværende fire tilladelser (taxi, limousine, offentlig servicetrafik og sygetransport) erstattes

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Analyse af prisudviklingen i Flextrafik udbud

Analyse af prisudviklingen i Flextrafik udbud Bilag 8.1 Analyse af prisudviklingen i Flextrafik udbud Resumé I de sidste tre udbud af flexkørsel med garanti- og variable vogne, med kontraktstart i marts 2014, 2015 og 2017, har der været en svag faldende

Læs mere

Siddende patientbefordring

Siddende patientbefordring Siddende patientbefordring Forretningsudvalgsmøde d. 10. oktober 2017 Beslutning om samlet model fra oktober 2018 Analysechef Thomas Bruun Kolbye 1 Den nuværende model 1. deludbud Movia flextrafik i Syd

Læs mere

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009.

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål Svar 1. 5 Uddannelse af chauffører i "befordring af bevægelseshæmmede"

Læs mere

Spørgsmål og Svar til FV1

Spørgsmål og Svar til FV1 Spørgsmål og Svar til FV1 Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den 9.

Læs mere

Præcisering. Spørgsmål 1: Spørgsmål 2: FV6. Afsnit 3.2 Miljøforhold

Præcisering. Spørgsmål 1: Spørgsmål 2: FV6. Afsnit 3.2 Miljøforhold FV6 Præcisering Afsnit 3.2 Miljøforhold Vi skrev tidligere: - Type 1 køretøjer skal overholde energiklasse A. Nye køretøjer skal desuden overholde Euro 6, mens brugte køretøjer skal overholde Euro 5a.

Læs mere

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i / Udbud efter forhandling: FR3 - Udbud af Flextrafik Rute Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i forbindelse med spørgerunden.

Læs mere

Den nye taxilov (16. og 18 jan. 2018)

Den nye taxilov (16. og 18 jan. 2018) db@db-dk.dk Den nye taxilov (16. og 18 jan. 2018) Program - Gennemgang af taxiloven - Pause - Hvad er mobilitet i fremtiden? - Digitale krav til kørselskontorer hvad kræves der? 1 Ny EP-tilladelse Gennemgang

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Spørgsmål og svar til FG5 - FlexGaranti

Spørgsmål og svar til FG5 - FlexGaranti 1 Vedr. 2.1.1 Option på aftaleforlængelse Der er option på forlængelse af rammeaftaler på op til to år. Forlængelse kan ske flere gange på uændrede vilkår. Hvor mange år kan kontrakten maksimalt vare inklusiv

Læs mere

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Status Forgæves

Læs mere

BESPARELSER PÅ SERVICETRAFIK RAMMER CHAUFFØRER OG PASSAGERERS SIKKERHED

BESPARELSER PÅ SERVICETRAFIK RAMMER CHAUFFØRER OG PASSAGERERS SIKKERHED BESPARELSER PÅ SERVICETRAFIK RAMMER CHAUFFØRER OG PASSAGERERS SIKKERHED Social dumping, lovovertrædelser og liberalisering af servicetrafik er i dag hverdagskost ved kørsel af offentlig servicetrafik for

Læs mere

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning.

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 29. oktober 2015 Emil Susgaard Mouritzen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud

Læs mere

Movia Flextrafik. Flextrafik koordinerer flere forskellige kørselsordninger for kommuner og regioner. Det giver stordriftsfordele

Movia Flextrafik. Flextrafik koordinerer flere forskellige kørselsordninger for kommuner og regioner. Det giver stordriftsfordele Movia Flextrafik Flextrafik koordinerer flere forskellige kørselsordninger for kommuner og regioner. Det giver stordriftsfordele Movia Flextrafik Movia Flextrafik står for kørsel for borgere, der af forskellige

Læs mere

Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel. EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009

Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel. EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009 Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009 Spørgsmål 1: Vi vil gerne spørge om vi ikke kan garantere overfor udbyder at følgende er i orden:

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4 REGION HOVEDSTADEN Regionaludvalget den 4. september 2012 Sag nr. 6 Emne: Meddelelser Bilag 4 Sag 6a Bilag 1 Notat Til: Ekstern Kopi til: JPL Sagsnummer Sagsbehandler DAK Direkte 36 13 19 88 Fax - DAK@moviatrafik.dk

Læs mere

2011/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 17. marts Forslag. til

2011/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 17. marts Forslag. til 2011/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 17. marts 2017 Ministerium: Transportministeriet Journalnummer: Transportmin., Trafikstyrelsen, j.nr. TS2030000-00009 Fremsat den 25. januar 2012 af transportministeren

Læs mere

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud Domstolsstyrelsen Sagsbeh. Dir.tlf. Mail joher@domstolsstyrelsen.dk 2013-8302-0001-19 Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3 Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte

Læs mere

NOTAT om ny taxilov. Hovedpunkterne: Fredericia Kommune Fællessekretariatet Team Jura /658

NOTAT om ny taxilov. Hovedpunkterne: Fredericia Kommune Fællessekretariatet Team Jura /658 Fredericia Kommune Fællessekretariatet Team Jura 20-02-2018 18/658 NOTAT om ny taxilov Folketinget vedtog en ny taxilov den 19. december 2017. Hovedpunkterne: 1. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen (TBST)

Læs mere

Høringssvar vedr. forslag til taxilov

Høringssvar vedr. forslag til taxilov Fremsendt pr. mail 14.08.2017 til trm@trm.dk Cc et@trm.dk og bgk@trm.dk Høringssvar vedr. forslag til taxilov Det følgende er Trafikselskaberne i Danmarks (TiD) bemærkninger til forslag til taxilov. Generelle

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007.

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. 3 vognmænd kom til mødet. Fra Midttrafik deltog: Morten Christensen Per Elbæk Mette Storgaard Karin

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 20.09.10 1 Spørgsmål & Svar Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S 159-24607 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6.

Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6. Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6 Spørgsmål 1: 30. maj 2016 kl. 14.17 Af kravspecifikationen punkt

Læs mere

Transportudvalget L 192 Bilag 5 Offentligt

Transportudvalget L 192 Bilag 5 Offentligt Transportudvalget 2014-15 L 192 Bilag 5 Offentligt NOTAT Dato J. nr. 20. maj 2015 2015-1286 Høringsnotat vedrørende ændringsforslag til forslag til lov om ændring af lov om godskørsel, lov om buskørsel

Læs mere

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt. 2.9.13 Deltagere: Allan Mørup - Elin Davidsen Lars Kjeldtoft Jørgen Nielsen - Kaj Bach Jensen Jens Otto Størup - Lars C Larsen - Jesper Jul Nielsen - Nicolai

Læs mere

FV5 FlexVariabel. 1 af 11. Svar på spørgsmål 1. Offentliggjort den 14. oktober 2016.

FV5 FlexVariabel. 1 af 11. Svar på spørgsmål 1. Offentliggjort den 14. oktober 2016. 1 vil det sige at der skal være plads til to sammen klappelige kørestole, en autostol samt evt. bagage i bagagerummet på en kategori 2 bil? "Derudover skal vognen have indvendig bagageplads svarende til

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmøde

Referat fra Kontaktudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 03.10..2017 1-15-0-75-810-41-15 Lis M. Møller lmm@midttrafik.dk 87408280 Referat fra Kontaktudvalgsmøde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Richard Motzfeldt,

Læs mere

KOMMISSORIUM. Udvalg om erhvervsmæssig befordring i personbiler (Taxiloven)

KOMMISSORIUM. Udvalg om erhvervsmæssig befordring i personbiler (Taxiloven) KOMMISSORIUM 7. september 2012 Udvalg om erhvervsmæssig befordring i personbiler (Taxiloven) Der har i en længere periode været en efterspørgsel i den transportpolitiske debat efter at se samlet på persontransportlovgivningen.

Læs mere

Udbudsbrev indhentning af tilbud. salgsstader på Rømø

Udbudsbrev indhentning af tilbud. salgsstader på Rømø Udbudsbrev indhentning af tilbud på salgsstader på Rømø Naturstyrelsen Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram Kontaktperson: Anders Rahbek 26. februar 2015 1 Indhold 1 Indledning 3 2 Beskrivelse af projektet

Læs mere

Midttrafik og Sydtrafik. Udbudsvilkår og kontrakt

Midttrafik og Sydtrafik. Udbudsvilkår og kontrakt Midttrafik og Sydtrafik 2. udbud af Flextrafik/koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn). Udbudsvilkår og kontrakt Udbud 2011-1 - Udbudsvilkår Indledning...3 1

Læs mere

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 1. Hvad vil Midttrafik gøre såfremt én bestemt Hvis en byder vælger at byde på flere pakker vogn giver det økonomisk mest

Læs mere

UDKAST af Forslag til Lov om ændring af taxilov (Reservation af 50 tilladelser til nulemissionsbiler pr. kvartal i overgangsperioden)

UDKAST af Forslag til Lov om ændring af taxilov (Reservation af 50 tilladelser til nulemissionsbiler pr. kvartal i overgangsperioden) UDKAST af 230119 Transport-, Bygnings- og Boligministeriets j. nr. 2018-6280 Forslag til Lov om ændring af taxilov (Reservation af 50 tilladelser til nulemissionsbiler pr. kvartal i overgangsperioden)

Læs mere

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel.

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 15. april 2010 MLL 10 Udbudsstatus marts 2010 Indstilling: Direktionen indstiller, At orienteringen tages til efterretning Beslutning: Tiltrådt. Sagsfremstilling:

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904 Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål 12 Svar 12 Må der bruges en limousinetilladelse udstedt i en anden region(region

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR VEDRØRENDE UDBUD AF SLAMSUGNING

SPØRGSMÅL OG SVAR VEDRØRENDE UDBUD AF SLAMSUGNING SPØRGSMÅL OG SVAR VEDRØRENDE UDBUD AF SLAMSUGNING Nummer Spørgsmål Svar 1 Spørgsmål/bemærkning 1 Miljøledelse & arbejdsmiljøledelse: Kriteriet er laveste pris og ikke økonomisk mest fordelagtigt. Er dette

Læs mere

Midttrafik og Sydtrafiks 1. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn).

Midttrafik og Sydtrafiks 1. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn). Midttrafik og Sydtrafiks 1. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn). Udbudsvilkår og kontrakt Udbud 2010 Region Syddanmark (minus Fyn) 2010 Side 1 Udbudsvilkår

Læs mere

BILAG 2 til UDBUDSBETINGELSER. Vejledning til det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) og dokumentation for udelukkelsesgrunde

BILAG 2 til UDBUDSBETINGELSER. Vejledning til det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) og dokumentation for udelukkelsesgrunde BILAG 2 til UDBUDSBETINGELSER Vejledning til det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) og dokumentation for udelukkelsesgrunde Version 4.0 af 6. juni 2017 Indholdsfortegnelse 1. ANVENDELSE AF DET FÆLLES

Læs mere

Bilag til anvendelse ved afgivelse af anmodning om prækvalifikation på hovedentreprise vedr. Besøgscenter Hammershus

Bilag til anvendelse ved afgivelse af anmodning om prækvalifikation på hovedentreprise vedr. Besøgscenter Hammershus Bilag til anvendelse ved afgivelse af anmodning om prækvalifikation på hovedentreprise vedr. Besøgscenter Hammershus Udfyldelse af bilag Det anbefales, at nedenstående bilag anvendes ved afgivelse af anmodning

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt Region Midtjylland Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt Bilag til Regionsrådets møde den 19. november 2008 Punkt nr.

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Midttrafiks 2. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland. Udbudsvilkår og kontrakt. Udbud 2008

Midttrafiks 2. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland. Udbudsvilkår og kontrakt. Udbud 2008 Midttrafiks 2. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland Udbudsvilkår og kontrakt Udbud 2008 Midttrafik 2. Udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2008 Side 1 Udbudsvilkår

Læs mere

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg Oktober 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

Trafikselskabernes ønsker til ny lov om erhvervsmæssig personbefordring med personvogn

Trafikselskabernes ønsker til ny lov om erhvervsmæssig personbefordring med personvogn Trafikselskabernes ønsker til ny lov om erhvervsmæssig personbefordring med personvogn Dorthe Nøhr Pedersen dnp@moviatrafik.dk 11.11.2010 / Hillerød Passagerudviklingen i Flextrafik År Kunder 2007 487.336

Læs mere

Rettelsesblad samt spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland

Rettelsesblad samt spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Rettelsesblad samt spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904 Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Region Midtjylland har følgende ændringer til EU-udbud nr. 2009/S 16-022904 I forbindelse med

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i. Dette udbud omfatter 19 entrepriser vedrørende kørsel i

Læs mere

Regeringens udspil til modernisering af taxilovgivningen December 2016

Regeringens udspil til modernisering af taxilovgivningen December 2016 Taxi til fremtiden Regeringens udspil til modernisering af taxilovgivningen December 2016 2 Antallet af taxier er faldende De seneste års udvikling på taxiområdet er ikke holdbar Antal taxier Der har været

Læs mere

Indkøbsordning til visiterede borgere

Indkøbsordning til visiterede borgere Indkøbsordning til visiterede borgere Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/21403988.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Netto pr. 0 dage (kontant) Dato for offentliggørelse 20-08-2009

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca.

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 19. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel 9. februar 2010 Ændring til udbudsbetingelserne: Nyt tilbud på udbudsenhed 8 eller kombinationer, hvori udbudsenhed 8 indgår. Udbudsenhed 8 er udbudt

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering. 2 2. Retsgrundlag 2 3. Tilbudsfasen. 2 4. Tilbudsafgivelse.. 2 5. Egnethed 4 6. Tildeling. 5 2 1. Orientering Med disse bestemmelser udbydes kørebaneafmærkning i Svendborg

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode:

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

ERKLÆRINGER UDBUD AF IT-DRIFT OG SUPPORT

ERKLÆRINGER UDBUD AF IT-DRIFT OG SUPPORT ERKLÆRINGER UDBUD AF IT-DRIFT OG SUPPORT INDHOLD 1. Tro og love erklæring Gæld til det offentlige 1 2. Tro og love erklæring vedr. udelukkelse fra deltagelse i udbud 2 3. Erklæring vedr. økonomiske nøgletal

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Vægtet helårseffekt 2020 Stigning Aktivitetscenteret kr. Aktivitet og. Vognmandsudgift 2018

Vægtet helårseffekt 2020 Stigning Aktivitetscenteret kr. Aktivitet og. Vognmandsudgift 2018 Hjørring Kommune Teknik og Miljø 01-05-2019 Side 1. Sag nr. 13.05.12-G01-1-19 Konsekvenser af 29 udbud i Flextrafik 2019 Nærværende notat giver et overblik over konsekvenserne af det 29. udbud i Flextrafik.

Læs mere

- Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/ Spørgsmål nr og svar dertil offentliggjort d. 28/

- Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/ Spørgsmål nr og svar dertil offentliggjort d. 28/ Kolding Kommune Spørgsmål og svar vedr. udbud på vægterkørsel - Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/07-2016 - Spørgsmål nr. 2-33 og svar dertil offentliggjort d. 28/07-2016 Nr. Spørgsmål

Læs mere

Flextrafik i Nordjylland

Flextrafik i Nordjylland Flextrafik i Nordjylland En temperaturmåling og evaluering af Flextrafik-samarbejdet Oktober 2011 Aktiviteter Økonomisk kørselsanalyse Afsæt i gennemført kørsel over 15 måneder i Flextrafik-regi Besøg

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 17 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller

Politisk dokument uden resume. 17 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 4. april 2013 Mads Lund Larsen 17 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages

Læs mere

Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar.

Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar. Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til udbud på levering af rottebekæmpelse Nummer Spørgsmål Svar Opdateret den 13.10.2016 1 2 Udbudsmaterialet punkt

Læs mere

2 TILBUDSBLANKET RETTET

2 TILBUDSBLANKET RETTET 2 TILBUDSBLANKET RETTET Side 1 af 4 Tilbudsblanketten skal suppleres med skriftlig besvarelse på øvrige punkter i udbudsmaterialet. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 15/4 2015,

Læs mere

Herning. Handicapkørsel Budget Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec I alt

Herning. Handicapkørsel Budget Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec I alt Herning 208 Handicapkørsel Jan-Okt budget 83% Kommunes vognmandsbetaling 2.07.000 42.02 30.628 7.437 58.346 47.352 60.770 39.250 43.529 62.374 5.877.507.573 75% Borgerens egenbetaling 506.000 35.364 3.929

Læs mere

Spørgsmål/svar er opdateret den 29. marts 2016 med besvarelse af spørgsmål modtaget d. 28. marts 2016.

Spørgsmål/svar er opdateret den 29. marts 2016 med besvarelse af spørgsmål modtaget d. 28. marts 2016. 29.03.2016 Version 5.0 5. UDBUD AF SPECIALKØRSEL AARHUS KOMMUNE SPØRGSMÅL/SVAR TIL UDBUDSMATERIALET Spørgsmål/svar er opdateret den 29. marts 2016 med besvarelse af spørgsmål modtaget d. 28. marts 2016.

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af taxilov

Forslag. Lov om ændring af taxilov Lovforslag nr. L 203 Folketinget 2018-19 Fremsat den 13. marts 2019 af transport-, bygnings- og boligministeren (Ole Birk Olesen) Forslag til Lov om ændring af taxilov (Reservation af 50 tilladelser til

Læs mere

Kollektiv trafik konferencen 2013. NORTRA-DOMMEN Vestre Landsrets dom af 18. april 2013

Kollektiv trafik konferencen 2013. NORTRA-DOMMEN Vestre Landsrets dom af 18. april 2013 Kollektiv trafik konferencen 2013 NORTRA-DOMMEN Vestre Landsrets dom af 18. april 2013 Vognmandsforeningen NORTRA for vognmand mod Trafikstyrelsen Temaer: Tilladelser til EP-/OST kørsel NORTRA og KRIFA

Læs mere

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Kontrolbud 2 5. Tidsplan for udbudsforretningen 2 5.1 Spørgemøde 2 5.2 Anmodninger om yderligere oplysninger

Læs mere

Status på handlinger til afværgelse af driftsproblemer i forhold til afvikling af handicapkørsel juleaften 2009

Status på handlinger til afværgelse af driftsproblemer i forhold til afvikling af handicapkørsel juleaften 2009 Bestyrelsesmødet den 25. juni 2009. Bilag 12.1 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler CAN Direkte 36 13 19 88 Fax CAN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 10. juni 2009 Status

Læs mere

PRÆKVALIFIKATION UDBUD AF RAMMEAFTALER PÅ HÅNDVÆRKERYDELSER

PRÆKVALIFIKATION UDBUD AF RAMMEAFTALER PÅ HÅNDVÆRKERYDELSER PRÆKVALIFIKATION UDBUD AF RAMMEAFTALER PÅ HÅNDVÆRKERYDELSER I henhold til lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter, opfordrer Hillerød Kommune hermed interesserede

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Flextrafik

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med tilbudsforespørgslen vedrørende: Sundhedsordning for medarbejdere i Tønder Kommune

Spørgsmål og svar i forbindelse med tilbudsforespørgslen vedrørende: Sundhedsordning for medarbejdere i Tønder Kommune Spørgsmål og svar i forbindelse med tilbudsforespørgslen vedrørende: Sundhedsordning for medarbejdere i Tønder Kommune Spørgsmål Svar svar afgivet den 12. april 2012 Vedr. Tildelingskriterier: Er det korrekt,

Læs mere

Befordringsordninger

Befordringsordninger Befordringsordninger Sådan er reglerne for befordring og refusion i Morsø Kommune Marts 2018 Befordringsordninger - Sådan er reglerne for befordring og refusion i Morsø Kommune Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Handicapkørsel - Region Midtjylland Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Hvem visiterer? n n Ringk.trafikafd. Vejle n anbefaler rne visiterer og trafikselskabet tilmelder. Trafikselskab

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Seneste ændring: 23. november 2016 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 9. oktober 2014 Mads Lund Larsen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Variabel kørsel 1.3_23.05.2014

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Variabel kørsel 1.3_23.05.2014 Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger af variabel karakter med forudgående visitation. Fx kørsel til læge/speciallæge og individuelle genoptræningsforløb. Med variabel kørsel menes, at der

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om taxikørsel m.v.

Forslag. Lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. 5. august 2010 Forslag til Lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. (Tilladelser til offentlig servicetrafik) l I lov om taxikørsel m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009, foretages følgende

Læs mere

19. udbud. Pendlerrute Silkeborg-Århus N 2010. Prækvalifikationsbetingelser

19. udbud. Pendlerrute Silkeborg-Århus N 2010. Prækvalifikationsbetingelser 19. udbud Pendlerrute Silkeborg-Århus N 2010 Prækvalifikationsbetingelser 1. Prækvalifikationsbetingelser 1.1 Indledning 1.2 Ordregiver 1.3 Kontakt og spørgsmål 1.4 Tidsplan og frister mv. 1.5 Informationsmateriale

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver

Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver 1. juli 2003 HS/8940 2160 Udbudsmateriale - Udbudsbrev.lwp Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver Århus Kommune udbyder hermed kommunens revisionsopgaver i henhold til Rådets

Læs mere

Trykkeri og grafiske ydelser - prækval

Trykkeri og grafiske ydelser - prækval Trykkeri og grafiske ydelser - prækval Info Version 1 Url http://com.mercell.com/permalink/26967794.aspx Tender type Tender Publish date 12/16/2010 1:07 PM Bid due date 1/17/2011 12:00 PM Document due

Læs mere

ERKLÆRINGER UDBUD AF LEVERING AF PE-TRYKRØR, KLOAKRØR, VENTILER, FITTINGS OG AN- DRE VAREKØB TIL VANDFORSYNING OG SPILDEVANDSRENSNING

ERKLÆRINGER UDBUD AF LEVERING AF PE-TRYKRØR, KLOAKRØR, VENTILER, FITTINGS OG AN- DRE VAREKØB TIL VANDFORSYNING OG SPILDEVANDSRENSNING ERKLÆRINGER UDBUD AF LEVERING AF PE-TRYKRØR, KLOAKRØR, VENTILER, FITTINGS OG AN- DRE VAREKØB TIL VANDFORSYNING OG SPILDEVANDSRENSNING INDHOLD 1. Tro og love erklæring Gæld til det offentlige 1 2. Tro og

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Teletaxa - samlet Jan-Dec Budget Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December I alt Budget 100% Forbrugspct.

Teletaxa - samlet Jan-Dec Budget Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December I alt Budget 100% Forbrugspct. Skanderborg 2017 Handicapkørsel Kommunens vognmandsbetaling 823.000 64.698 64.311 63.934 66.356 90.872 66.434 57.779 56.763 66.329 64.582 74.993 122.119 859.170 104% Borgerens egenbetaling 237.000 19.575

Læs mere

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE KØRSEL - HVEM SKAL KØRE Kørselstype Praktiserende læge og speciallæge Leverandør af befordring Der er fri befordring af pensionister der ellers opfylder betingelserne for transporten til og fra egen læge,

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR VEDRØRENDE UDBUD AF SLAMSUGNING

SPØRGSMÅL OG SVAR VEDRØRENDE UDBUD AF SLAMSUGNING SPØRGSMÅL OG SVAR VEDRØRENDE UDBUD AF SLAMSUGNING Nummer Spørgsmål 1 Spørgsmål/bemærkning 1 Miljøledelse & arbejdsmiljøledelse: Kriteriet er laveste pris og ikke økonomisk mest fordelagtigt. Er dette ikke

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 Hvis en kommune indgår i et konsortium, skal den så udfylde ESPD?

Læs mere