Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe / FIG. Beretning 2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe / FIG. Beretning 2007"

Transkript

1 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe / FIG Beretning Kort om året 2007 Arbejdet i FIG har i det forløbne år været præget af arbejdet med beskrivelsen af ønskerne til den nye multi-anvendelige hal i Gyngemose Parken i Mørkhøj og arbejdet med forberedelserne til sektorplanen for idræt Gladsaxe Kommunes Fritids- og Idrætspolitik.. Vi er glade for det gode samarbejde og kommunikation, der i det forløbne år har været med forvaltningen og politikkerne i Folkeoplysningsudvalget / FOU. Desværre er der lidt langt til Fritids- og Idrætsudvalget / FIU, men vi har da lejlighed til at træffe medlemmer af dette udvalg i forbindelse med FOU arbejdet. Forvaltningen har i det forløbne år været hårdt spændt for med rapporten om Gyngemoseprojektet og med planen for Idræt og Fritid. Vi er i FIG glade for at have været inddraget i arbejdet og vil gerne lykønske forvaltningens medarbejdere med det flotte arbejde. Det har i flere år stået højt på FIG s budgetudtalelse, at det beløb, der er afsat til støtte til dækning af omkostningerne til trænere og instruktører, burde forhøjes. Vores bønner er blevet hørt, og for budgetåret 2008 er rammen øget med kr , der har betydet, at vi har kunne hæve den maksimale dækningsprocent fra ca. 35% til 40%. Tak til Byrådet for støtten. Vi håber, at det er starten på en årlig justering af tislkuddene til idrætten, så tilskuddene fremover i højere grad afspejler realiteterne i idrætsforeningerne. Også i FIG s sekretariat har det været et aktivt år. I tillæg til bestyrelsesmøder er der deltagelse i møder i brugerbestyrelserne og opgaver i tilknytning med de ovenfor omtalte rapporter. FIG bestyrelse har i årets løb diskuteret arbejdsformen og opgavefordelingen og stiller derfor forslag om vedtægtsændringer, der giver mulighed for at udvide bestyrelsen.. Vi vil derudover tilstræbe i højere grad at inddrage suppleanterne i bestyrelsens arbejde. Dette skal også ses i lyset af, at der vil skulle ske et generationsskifte i bestyrelsen inden for den næste 4 års periode. Der skal her lyde en tak til Nordea, for blandt andet idrætspriserne til indendørsog udendørsidrætten og lederprisen. En tak til Gladsaxe Bladet for blandt andet støtte til FIG Legatet og til Bagsværd-Søborg Bladet for blandt andet støtte til FIG s talentpris (7)

2 At der er god gang og et højt aktivitetsniveau i idrætten i Gladsaxe fik vi syn for ved den årlige Idrætsmodtagelse, hvor borgmesteren og byrådet havde inviteret ikke færre end 130 idrætsudøvere, der var rykket op i deres idræt, havde vundet medaljer ved DM, NM, EM og VM eller deltaget ved international mesterskaber. Ved denne lejlighed fik Preben Jakobsen, Bagsværd Vægtløftnings Klub prisen som Årets Idrætsleder Anne Lolk, Gladsaxe Kano- og Kajakklub og Henriette Engel, Kajak og Kano Klubben 361 prisen som Årets Idrætsudøver I årets løb har følgende fået tildelt erkendelse for deres arbejde med og for idrætten: Du gør en forskel prisen, som er udsat af DIF, blev givet til Davood Banissi fra MANMA. Nordeas idrætspriser er uddelt til GIF Svøm Eliteholdet og Gladsaxe Softball Klub juniorhold Nordeas lederpris gik til Leif Petersen,, Nybro Furå Kano- og Kajak Klub FIG s Talent Pris gik til Markus Hansen, Bagsværd Vægtløftnings Klub 2. Medlemsudvikling Antallet af medlemsforeninger i FIG er ved udgangen af 2007 på 95 foreninger. Det er en ændring på en forening i forhold til udgangen af Vi vil byde velkommen til: CANON Men siger farvel til: DR Radio Gladsaxe Lacrosse Antallet af medlemmer i foreningerne var ved udgangen af 2007 på 8360 personer i aldersklassen over 25 år og 8186 personer i aldersklassen op til 25 år. Der er en stigning på i alt et par hundrede personer.. 3. Gladsaxe Games Tanken var, at efter vi i 2004 havde afholdt Gladsaxe Games for første gang, at ideen skule bæres videre af en af de andre venskabsbyer. Det viste sig, at ingen havde lyst til dette, men da bestyrelsen synes, at ideen var god, søgte vi igen kommunen om penge til at afholde legene i (7)

3 Vi fik pengene, og der kom omkring 400 deltagere fra 10 venskabsbyer, så med de danske deltagere var der omkring 750 unge idrætsfolk med. De fik alle nogle festlige dage med nogle gode oplevelser, både idrætslige og sociale. Bestyrelse så rigtig, for i efteråret 2007 var Fritids- og Idrætsudvalget en tur til Split, og under samtalerne der lykkedes det at overtale Split til at fortsætte traditionen. Om det bliver i 2010 eller 2011 vides ikke, men vore børn og ledere kan se frem til en udenlandstur til Split i Kroatien. 4. Hal i Gyngemose Park FIG har i 2007 været involveret i arbejdet med at opstille kravene til den nye hal i Gyngemose Park. Det har været et meget spændende arbejde i en åben og positiv atmosfære, hvor der er kommet mange synspunkter og meninger frem. Resultatet af de fem dialoggruppers arbejde er nu skrevet ned i samlet beskrivelse af ønskerne og krav til huset. Denne beskrivelse er sendt til de arkitektfirmaer, der er inviteret til at udarbejde og fremsende deres bud på, hvordan idrætshallen og fritidsklubben skal se ud og fungere. Det bliver rigtig spændende at se, hvordan de vælger at tolke de opstillede ønsker og krav, og se, hvilke forslag de vil komme frem med. Selv om der har kunnet spores en vis skepsis mod tankerne om at sammenbygge en idrætshal og en fritidsklub, så tror vi i FIG på, at det kan blive et meget spændende projekt og et spændende hus. Vi er helt på det rene med, at der er en lang række faktorer, der har bestemt, at hallen skal bygges ude i et hjørne af kommunen, men det ville have været endnu mere spændende, hvis hallen havde ligget på en mere central placering med en mere åben adgang til hallen. Sådan bliver det ikke, og det bliver så en af de faktorer, de fremtidige brugere og ledelsen af hallen må leve med. FIG har oplevet det som meget positivt at se det tætte samarbejde, der har været mellem forvaltningen og GIF Gymnastik, hvor GIF Gymnastik er blevet accepteret som den kompetente konsulent, og hvor GIF Gymnastik har været den nøgterne og professionelle rådgiver. Desværre har der vist sig at være en relativ alvorlig forurening af jorden i det område, hvor hallen skal bygges. Det betyder en række undersøgelser og et tidskrævende arbejde for at få ryddet op efter fortidens synder. Og så er der også fredede flagermus og frøer, der skal tages med på råd, inden byggeriet kan gå i gang. I planlægningen forventes en ibrugtagning af den multianvendelige hal i 2. halvår Vi håber, tidsplanen holder! (7)

4 5. Sektorplan for Fritid og Idræt Arbejdet med at skrive forslag til en ny sektorplan for Fritid og Idræt blev skudt i gang med en række åbne borger- og brugermøder, hvor også FIG deltog. FIG har ligeledes været aktiv deltagere ved de efterfølgende arbejdsgruppemøder, hvor man har forsøgt at samle trådene og interesserne. Sektorplanens visions- og målsætningsdel er nu lagt ud på kommunenes hjemmeside til almindelig høring og debat, og vi skal stærkt opfordre foreningerne til at læse forslaget til den fremtidige fritids og idrætspolitik og komme med kommentarer og indlæg.. Høringsfristen er sat til den 20. april 2008, så der er ingen mulighed for, at vi kan behandle forslaget på FIG-repræsentantskabsmødet. I forslaget til fritids- og idrætspolitik udtales det, at man, selv om der er sket en kraftig udvikling af idræt uden for foreningerne, så er foreningerne fortsat kommunens satsområde på idrætsområdet. Det, mener vi i FIG, er en væsentlig og markant udtalelse, som vi skal holde fast på. Men vi skal være klar over, at det samtidig er den organiserede idræts udfordring at vende udviklingen, så vi vinder idrætsudøverne tilbage fra de kommercielle motionscentre. Forslaget til visioner og målsætninger er kun et stykke papir, som først får substans, når man giver sig til at arbejde med handlingsplaner for, hvordan vi skal nå frem til realisering af visioner og målsætninger. Lad os i idrætsforeningerne tage denne udfordring op og komme op med forslag og planer. 6. Bagsværd Sø Danmarks Naturfredningsforening har startet en proces for at få Bagsværd Sø fredet. Vi er fra idrættens side enige i, at Bagsværd Sø er et fantastisk åndehul, der skal beskyttes mod ødelæggende indgreb. Men på den anden side så er alle de dele af søen og områderne omkring søen, der er foreslået fredet, allerede i dag pålagt restriktioner og bestemmelser, der gør, at det kræver kommmunale og statslige tilladelser at foretage selv mindre tiltag. Dansk Forening for Rosport (DFfR) har i samarbejde med DIF taget initiativ til at udarbejde en visionsplan for en fremtidig udvikling af Bagsværd Sø med henblik på at sikre, at der også fremover vil kunne afholdes internationale stævner for roning og kano og kajak på Bagsværd Sø. Visionsplanen er i skrivende stund ikke offentliggjort, men visionsplanen er blevet præsenteret for det udvalg (Gladsaxe Kommune, Danmarks Naturfrednings Forening og DIF), der arbejder med fredningssagen, samt for Byrådet. Planen er blevet meget godt modtaget af Byrådet (7)

5 FIG forventer, at den forestående beslutning om en uddybning af søens vestende til 1,5 meter vil blive koordineret med en stillingtagen til visionsplanen og arbejdet med fredningsplanen. 7. Styrketræning i Gladsaxe Sportscenter Idrætsforeningerne på Gladsaxe Sportscenter har i mange år haft ringe muligheder for at lave styrketræning. Nok har de kunnet benytte faciliteterne hos Gladsaxe Motionscenter, men de tider, som der er aftalt mellem Motionscentret og kommunen, har ikke altid været lette at indordne sig under, da de ligger i udøvernes træningstid. FIG har - efter opfordring fra flere foreninger - sammen med stadioninspektør Jens Christian Olesen og Irene Sterlie, som er formand for brugerbestyrelsen, undersøgt mulighederne for et egnet lokale. Det er nu fundet i foyeren i den gamle tribune, hvor der lægges beslag på ca. 125 m3. Rummet skal først renoveres, men vi er optimistiske, og når vi har fået et overblik over udgifterne, vil der blive indkaldt til et møde med de foreninger, der er hjemmehørende i Gladsaxe Sportscenter, for at høre,hvad de synes om ideen og den fremtidige drift. Det vil være de deltagende foreninger, der kommer til at stå for bidrag til omkostningerne ved anskaffelsen af de nødvendige maskiner og hvad der ellers skal til, ligesom det er de deltagende foreninger, der skal stå for den daglige drift. En af detaljerne i den aftale, der er på vej, er, at der skal etableres en forening med de idrætsudøvere, der kommer i styrketræningslokalet, som medlemmer. Det er en betingelse for, at kommunen kan stille lokalet til rådighed og at DIF/DGI vil indgå i projektet. Måske lidt bureaukratisk, men hvis det er det, der skal til, så finder vi nok en løsning på det problem også. 8. Skolerne og faciliteter FIG har i mange år gjort kommunen opmærksom på, at idrætsfaciliteterne i skolerne er langt fra den standard, man kunne forvente af en veludviklet kommune. Det er desværre ikke meget, der er sket i sagen i årenes løb. Boldbanerne er slidte og sparsomt vedligeholdt. Gymnastiksalene er nedslidte. Det værste er næsten bade, toilet og omklædningsforholdene, som direkter er årsag til, at stadig flere børn vægrer sig ved at deltage i gymnastikken. Standarden af især bad og omklædning er helt klart et problem for de foreninger, der anvender skolernes faciliteter til deres idræt. Mange foreninger har både mænd og kvinder på deres hold, og det er jo helt klart et problem, som de fleste løser ved at klæde om hjemmefra og tage hjem straks efter idrætstimen for at bade og skifte. Det er jo klart mest bekvemt, hvis man er i egen bil. Der er i det forløbne år heldigvis kommet røre om forholdene på skolerne blandt byrådsmedlemmerne, hvor der et par gange er blevet spurgt ind til planer for forbedringer af forholdene (7)

6 Med dette in mente kan man håbe, at den nye skole i Bagsværd bliver projekteret med tidssvarende idrætsfaciliteter, der vil være til glæde og inspiration for børnene og til gavn for de idrætsforeninger, der baserer deres aktiviteter på de kommunale faciliteter. I dag bruger foreningerne i Bagsværd-området 2 sale på Bagsværd Skole og 2 sale samt hallen på Søndergård Skole. Det vil være et alvorligt afsavn og mangel på idrætsfaciliteter i Bagsværd, hvis det viser sig, at politikernes beslutning om, at der kun bygges en gymnastiksal til nye og hyber moderne skole, bliver til virkelighed. Søndergårdshallen bliver forhåbentlig bevaret i tilknytning til Bagsværd Stadion og den nye Bagsværd Skole. 9. Skøjtehallen I lyset af de ulykker, der har været med forskellige haller i de senere år, dels i Danmark, dels i andre lande, blev der i eftersommeren 2007 gennemført et syn af Gladsaxe Skøjtehal. Det viste sig, at der på et tidspunkt er fjernet nogle afstivere, der har betydning for hallens stabilitet. Disse afstivninger er nu reetableret, men beregninger af påvirkninger på hallen under ekstreme sne- og vindforhold viser, at der er en teoretisk mulighed for, at hallen kan blive skadet under disse forhold. Der er derfor udarbejdet retningslinier for, hvornår hallen skal rømmes ved store snemængder og kraftige vindforhold. Det skal fremhæves, at det er meget ekstreme forhold, der kan give problemer, og at hallen er i god og stabil stand. Det var planen, at slutetapen i renoveringen af skøjtehallen skulle have været i sommeren Det er nu udsat til 2009, hvor hallen vil blive lukket i sommerperioden. Vi håber meget, at arbejdet vil blive afsluttet i god tid, inden den nye sæson begynder. 10. FIG Legatet For anden gang kunne bestyrelsen uddele penge fra FIG Legatet. Indtægterne til legatet kommer dels fra FIGs egen kasse, og dels fra Gladsaxe Bladet, men den største bidragsyder er Landbrugslotteriet. Som I kan se i vedlagte regnskab, er der et pænt overskud fra lotteriet, og vi håber, at legatet vil vokse, så vi kan glæde endnu flere ansøgere. Men det afhænger til dels af jer selv, hvor meget der kan udloddes fra legatet, for når midlerne bl.a. kommer ved salg af lodder, kan bestyrelsen kun opfordre jer til at købe lodder og ad den vej støtte et godt formål. 11. Gladsaxe løbet Igennem længere tid har der været planer om at lave et motionsløb i Gladsaxe. Det skal ikke konkurrere med Bagsværd Sø Løbet, som arrangeres en gang om måneden af Bagsværd Atletik Club. På ingen måde. Det nye motionsløb, som har fået navnet GladsaxeLøbet, skal være en årlig tilbageværende begivenhed, der kan samle Gladsaxeborgerne i et fælles motionstiltag, og samtidig give penge til FIG Legatet (7)

7 Vi håber, at alle vil hjælpe med til, at GladsaxeLøbet bliver en succes, så det er en opfordring til at komme i form og få trænet, inden starten den 8. juni. 12. Klubleder Uddannelse Folkeoplysningsudvalget (FOU) besluttede ved starten af den nye valgperiode at lade hver af de 4 interesseområder (kulturforeningerne, spejderne, idrætten og aftenskolerne) råde over 75% af midlerne i Initiativpuljen til projekter inden for de respektive områder. Midlerne fra 2007 er anvendt til styrkelse af foreningerne inden for kultur af mange interesseområder,og midlerne for 2008 er til rådighed for idrætten. FIG har besluttet at anvende en del af midlerne (ca. kr ,-) til styrkelse af foreningernes organisation og en opgradering af foreningernes bestyrelser. Vi har indbudt de foreninger, der har en direkte idrætselite fokus og de foreninger, der har flere end 100 medlemmer, til at deltage i et kursusforløb der har den lidt kryptiske titel Mønsterklubanalyse. Kurset er afprøvet bl.a. i Hillerød, Odense og Herlev og tilbydes derudover til foreningerne i København. I flere kommuner er en deltagelse i dette forløb en forudsætning for at kunne få midler fra kommunernes respektive idrætselite fonde. Det er et krav, at hele bestyrelsen deltager i kurset, der arbejder med en analyse og kortlægning af bestyrelsens stærke og svage sider med det mål, at bestyrelserne skal kunne arbejde mere effiktivt og være i stand til at arbejde stratetisk med udviklingen af foreningen. I alt 6 foreninger har tilmeldt sig. Hvis der er flere foreninger, der er interesserede, er der stadig mulighed at komme i betragtning. Kurset vil starte op i løbet af efteråret FIG ønsker derudover at tilbyde de unge generationer mulighed for at forberede sig på aktiv deltagelse i lederarbejdet i deres foreninger, og vi vil derfor arrangere et Idrætsleder Akademi kursusforløb i 1. havår Der vil her blive plads til kursister. Mønsterklubanalyserne vil blive afholdt separat for de enkelte bestyrelser, hvorimod Leder Akademiet vil blive med deltagelse af kursister på tværs af foreningerne. Indledningsvis med en begrænsning på 2 deltagere fra hver forening. Vi skal her opfordre foreningerne til allerede nu at overveje, hvilke medlemmer de vil anmelde til Akademiet. Til slut vil jeg takke mine kolleger i bestyrelsen samt generalsekretæren for deres store flid og gode samarbejde (7)

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2008

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2008 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2008 Beretning 2008 Page 1 Indhold: Idrætsrådet... 3 Medlemmer... 3 Sekretariatet... 3 Bestyrelsen... 3 Kommunale Anlæg... 4 Kunstgræsbaner... 4 Gyngemosehallen...

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 1. september 2005 kl. 17.00 Gladsaxe Sportscenter, B-lokalet, Vandtårnsvej 55. Umiddelbart efter mødet serveres en let anretning i

Læs mere

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Bestyrelsens Beretning 2015/16 31. marts 2016 1. Tak... side 2 2. Resumé... side 2 3. Medlemsforeninger og medlemstal.... side 6 4. Sekretariat og Bestyrelse... side 6 5. Priser og legater... side 8 6.

Læs mere

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Bestyrelsens Beretning 2016/17 28. marts 2017 1. Forord... side 2 2. Resumé... side 2 3. Medlemsforeninger og medlemstal.... side 6 4. Sekretariat og Bestyrelse... side 6 5. Priser og legater... side 8

Læs mere

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2009

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2009 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2009 Beretning 2008 Page 1 Indhold: 1. Året der gik ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Referat for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 25.11.2004 kl. 17.00 Gladsaxe Sportshal, mødelokale B, Vandtårnsvej 55. Medlemmer Fra Børne- og Kulturforvaltningen Irene Sterlie kl.

Læs mere

Nyhedsbrev ÅRETS PRISFEST Nr. 7 December 2016

Nyhedsbrev ÅRETS PRISFEST Nr. 7 December 2016 Nyhedsbrev Nr. 7 December 2016 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Silkeborg Sportscenter Århusvej 45 8600 Silkeborg www.idraet-silkeborg.dk mail@idraet-silkeborrg.dk Forretningsfører Eigil Rasmussen Tlf.:6091

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

FIG Beretning 2013/14. Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2013/14

FIG Beretning 2013/14. Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2013/14 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe Beretning 2013/14 1 31. marts 2014 Bestyrelsens Beretning 2013/14 Indholdsfortegnelse: Resumé... side 2 Status på medlemsforeninger og medlemmer i Gladsaxe... side 4 Sekretariat

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 03. juni 2004 kl. 17.00 i mødelokalet i administrationen, Gladsaxevej 200. Efter mødet serveres en let anretning i Restaurant Bolden.

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

at udvalget beslutter udmøntningen af reduktioner på fritids- og idrætspolitik.

at udvalget beslutter udmøntningen af reduktioner på fritids- og idrætspolitik. Sidenr. 1 Budget 2019 Sagsid.: 18/2758 Resumé På baggrund af Økonomiudvalgets behandling af Budget 2019 mulighedskatalog den 21/8 2018 skal udvalget beslutte reduktioner af serviceudgifter på fritids-

Læs mere

Fritids- og idrætspolitik 2008

Fritids- og idrætspolitik 2008 Fritids- og idrætspolitik 2008 Forslag Indledning Fritids- og idrætslivet er under forandring i disse år. Tilslutningen til foreningslivet er stagnerende og befolkningen vælger i stigende grad aktiviteter

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 1 Onsdag den 02.03.2016, 17.00 Mødet afholdes i Sportscaféen, Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90. Efter mødet serveres

Læs mere

BBGS Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER. Møde nr. 2

BBGS Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER. Møde nr. 2 Referat af BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Møde nr. 2 Torsdag den 19. maj 2011, NV-lokalet kl. 17.00 Gladsaxe Stadion, Gladsaxevej 200 Medlemmer Irene Sterlie kl. 17.00 Berit Tromborg kl. 17.00

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 01 Torsdag den 02.03.2017, 17.00 Mødet afholdes i Bolden, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg Ved afbud til mødet eller efterfølgende

Læs mere

gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi

gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi Forsidefoto: I 2018 har foreningen Lokal Agenda 21 med hjælp fra Gladsaxe Kommune startet et høslætlaug. Lauget slår med le en gang

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for brugerinddragelse på idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune.

Styrelsesvedtægt. for brugerinddragelse på idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune. Styrelsesvedtægt for brugerinddragelse på idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune. Brugerinddragelse på idrætsanlæggene sker på tre niveauer: Brugerbestyrelsen, der inddrager brugerne i ansvaret for den overordnede

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe F I G. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. april 2012 kl Sportscafeen på Bagsværd Stadion.

Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe F I G. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. april 2012 kl Sportscafeen på Bagsværd Stadion. Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe F I G Repræsentantskabsmøde mandag den 23. april 2012 kl. 18.00 Sportscafeen på Bagsværd Stadion Referat Mødet startede med spisning - 29 personer deltog. NORDEA FONDEN`s

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

DAGSORDEN. for FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Møde nr. 3

DAGSORDEN. for FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Møde nr. 3 GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen 26. marts 2008 DAGSORDEN for FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Møde nr. 3 Onsdag den 2. april på Rådhuset, Gladsaxe-værelset, lokale 2608 (direkte tlf. 39 57 52 40)

Læs mere

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal BESLUTNING Tiltrådt med bemærkning om at ønsket om tilskuerfaciliteter indgår i det videre arbejde med programoplægget. Styregruppen udvides, så der er to brugerrepræsentanter:

Læs mere

BBGS Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER. Møde nr. 3

BBGS Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER. Møde nr. 3 Referat af BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Møde nr. 3 Torsdag den 13.09.2012, B lokalet kl. 17.00 Gladsaxe Sportshal, Vandtårnsvej 55-57 Efter mødet serveres forplejning i Café Spire Medlemmer

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr.

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr. Referat af BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 1 Onsdag den 02.03.2016, kl. 17.00 Mødet afholdes i Sportscaféen, Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90. Efter mødet serveres

Læs mere

Valby Lokaludvalgs idrætsstrategi forholder sig til følgende overordnede temaer Faciliteter Byudvikling Den uorganiserede idræt Valby Idræts Park

Valby Lokaludvalgs idrætsstrategi forholder sig til følgende overordnede temaer Faciliteter Byudvikling Den uorganiserede idræt Valby Idræts Park Idrætsbyen Valby Valby Lokaludvalgs Idrætsstrategi 2011-2013. Vision Valby skal være en bydel med et aktivt og attraktivt idrætsliv, der både skaber plads til bredden og rummer mulighed for, at talenter

Læs mere

HILLERØD SAMVIRKENDE IDRÆTSFORENINGER. Beretning for foreningsåret 2006. (19/4/06 17/4/07)

HILLERØD SAMVIRKENDE IDRÆTSFORENINGER. Beretning for foreningsåret 2006. (19/4/06 17/4/07) HILLERØD SAMVIRKENDE IDRÆTSFORENINGER Beretning for foreningsåret 2006. (19/4/06 17/4/07) Medlemmer: HSI medlemstal er ved udgangen af foreningsåret steget til i alt 44 medlemsforeninger, der omfatter

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

FRITIDSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d.19.december 2012

FRITIDSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d.19.december 2012 FRITIDSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d.19.december 2012 HILLERØD KOMMUNE 1 Fritidspolitik (Folkeoplysningspolitik) Fritidspolitikken er blevet til gennem en sammenskrivning af den tidligere Folkeoplysningspolitik

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012 Referat torsdag den 24. maj 2012 Kl. 18:00 i Fasaneriet, Ledreborg Alle 2A Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld)

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Side 1 af 5 Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 8. december 2005 kl. 17.00 Gladsaxe Sportscenter, B-lokalet, Vandtårnsvej 55. Umiddelbart efter mødet serveres en let anretning i Gladsaxe

Læs mere

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslag til revision af Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslaget er udarbejdet af Bornholms Idrætsråd 20-01-2013 1 Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune Det er Bornholms Regionskommunes

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg KSG Idrætsforening stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg Referat af hovedforeningens generalforsamling den 12. april 2016 på Thurøvej 24 Fr berg. Hovedforeningens formand Steen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 16.00 i F2 Mødet slut kl. 18:15 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg Kristensen (V)

Læs mere

KFIU-møde 3. juni Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG

KFIU-møde 3. juni Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG KFIU-møde 3. juni 2014 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG john@sxrensen.dk 3. juni 2014 FIG s rolle Vores opgaver under forandring (til) Foreningernes coach/sparringspartner

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 11. februar 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Møde nr :30

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Møde nr :30 Dagsorden for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Møde nr. 10 03.12.2013 16:30 Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, tlf. 39 57 52 40 Medlemmer Tilforordnede Katrine Skov Tom Vang Knudsen Ole Skrald Rasmussen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 18-02-2015 17:00 Mødeafholdelse på Frivilligcenter Gentofte, Smakkegårdsvej 71 th. 2820 Gentofte Protokollen blev læst og mødet

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept 6.1:Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagen arbejder for at gøre København til det bedste sted i Norden at dyrke eliteidræt i. Dette skal bl.a. realiseres ved, at

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011

Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011 Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011 1. Foreningsundersøgelsen Vi kan med glæde konstatere, at samarbejdet med Rudersdal Kommune både hvad angår det politiske system

Læs mere

Foreningernes Idrætsråd - Gladsaxe Beretning 2014/15

Foreningernes Idrætsråd - Gladsaxe Beretning 2014/15 Side 1 af 19 Foreningernes Idrætsråd - Gladsaxe Beretning 2014/15 1 Side 2 af 19 8. april 2015 Bestyrelsens Beretning 2014/15 Indholdsfortegnelse: Tak... side 3 Resumé... side 3 Medlemsforeninger og medlemstal....

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Fritidspolitik - udkast til høring

Fritidspolitik - udkast til høring Fritidspolitik - udkast til høring 1 2 Gode fritidstilbud kommer ikke af sig selv. De skal planlægges og organiseres, ofte af frivillige, der bruger deres fritid, energi og engagement på det. Fritiden

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 04-09-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:27 Tilstede: Ulrik Borch, Andreas

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Fritidspolitik 2010. Folkeoplysningsudvalget

Fritidspolitik 2010. Folkeoplysningsudvalget Fritidspolitik 2010 Folkeoplysningsudvalget Gode fritidstilbud kommer ikke af sig selv. De skal planlægges og organiseres, ofte af frivillige, der bruger deres fritid, energi og engagement på det. Fritiden

Læs mere

Hvilke øvrige idrætslige aktiviteter har jeres forening forestået eller på anden måde været med til at udøve?

Hvilke øvrige idrætslige aktiviteter har jeres forening forestået eller på anden måde været med til at udøve? Foreningens navn: Spørgeskemaet er udfyldt af, navn: Adresse: Tlf. privat: Bedste træffetid: E-mail: Spm. 1 Med henblik på at belyse jeres forenings idrætslige aktiviteter og tilhørsforhold til de idrætslige

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Digestykket 66, 2730 Herlev

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Digestykket 66, 2730 Herlev KSG Idrætsforening stiftet 5. oktober 1902 Digestykket 66, 2730 Herlev Referat af hovedforeningens generalforsamling den 10. april 2014 på Thurøvej 24 Fr berg. Hovedforeningens formand Steen Glaring bød

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 S i d e 2 Indhold Indledning... 3 Vision... 4 Målsætninger... 4 Politik... 4 Service... 4 Udvikling... 4 Interessenter... 5 Værdikæde... 6 Idrætsrådet Silkeborg Kommunes

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik 2016-2019 Folkeoplysningspolitik 2016-2019 1 Indhold Folkeoplysningspolitik...3 Folkeoplysningsudvalget...3 Indsatsområder 2016-2019...4 Årlige handleplaner...4 Frivillighed og aktivt

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Vedtægt for Fonden Bagsværd Rostadion

Vedtægt for Fonden Bagsværd Rostadion Præambel Bagsværd Rostadion trænger til en omfattende opgradering. Bygninger, Bagsværd Sø og udstyret på søen er nu i en tilstand, der ikke længere er tidssvarende i forhold til at facilitere træningen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget Møde nr :00

Folkeoplysningsudvalget Møde nr :00 Dagsorden for Folkeoplysningsudvalget Møde nr. 2 27.03.2012 17:00 Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2607, tlf. 3957 5239 Medlemmer Tilforordnede Tom Vang Knudsen Gunnar Svendsen Kim Wessel-Tolvig Ole Lindskov

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 15.12.2018 Generelt De kommunale lokaler og baner i stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige lokaler / baner

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr

Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr Bestyrelsesberetning Økonomi Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr. 3.221.608 et overskud på kr. 28.632. Årstal 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Lejeindtægter 2.374 2.778 2.889

Læs mere

Retningslinjer for Slagelse Guld

Retningslinjer for Slagelse Guld Side 1 af 6 Retningslinjer for Slagelse Guld Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv honoreres for store sportspræstationer

Læs mere

Brønderslev Kommunes FRITIDS OG IDRÆTSPOLITIK

Brønderslev Kommunes FRITIDS OG IDRÆTSPOLITIK Brønderslev Kommunes FRITIDS OG IDRÆTSPOLITIK Ønsket er, at politikken skal fremstå vedkommende, relevant, værdifuld og retningsskabende for hele området Forord Brønderslev Kommune har en ambition om,

Læs mere

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Skattefinansieret anlæg Anlægspulje til idrætsformål 2018... 3 Ombygning af Vorup skoles idrætshal, Voruphuset...

Læs mere

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld)

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv honoreres for

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 13. februar 2012 kl. 16:00 20:00 i Åkirkebyhallerne Deltagere Carsten Hæstrup, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl,

Læs mere

Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune

Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune Målsætning for folkeoplysningspolitikken Favrskov Kommunes målsætning for folkeoplysningspolitikken er, at foreninger udbyder et varieret og mangfoldigt fritidstilbud

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd 10 9 Kvinder Mænd 6 5 74 % 62 % 61 % 2 1 Lyngby-Taarbæk Kommune Nationalt Men hvad laver de egentlig?!! Mænd løber og styrketræner. De cykler og dyrker

Læs mere

Idrættens ForSamLinksHus Debataften om Vision 2020 for Gladsaxe

Idrættens ForSamLinksHus Debataften om Vision 2020 for Gladsaxe Idrættens ForSamLinksHus Debataften om Vision 2020 for Gladsaxe Torsdag den 27.november 2015 Sportscaféen på Bagsværd Stadion Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe havde indbudt til fælles debataften for foreningens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger 1. Navn Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI) med hjemsted i Hillerød Kommune. Første vedtægtsgodkendelse: 10. april 1967 VEDTÆGTER 2. Formål: 2.1 HSI's formål

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke 1 NAVN OG HJEMSTED Sammenslutningen af idrætsforeninger i Svendborg Kommune hedder Svendborg Idræts- Samvirke (SIS). Svendborg Idræts- Samvirkes hjemsted er Svendborg

Læs mere

S i d e 1. Århus Frederiksberg Odense Aalborg Viborg. Materialet er indsamlet via de 5 idrætssamvirkers hjemmesider.

S i d e 1. Århus Frederiksberg Odense Aalborg Viborg. Materialet er indsamlet via de 5 idrætssamvirkers hjemmesider. S i d e 1 5 eksempler på idrætssamvirker På det afsluttende møde i idrætsgruppen blev vi enige om overordnet at undersøge opbygningen af Idrætssamvirker 5 steder i Danmark. Det blev følgende steder: Århus

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne.

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne. GIF Forretningsorden 13. sep. 2018 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Ordinære bestyrelsesmøder afholdes 1. gang hver måned, dog undtagen juli, med regelmæssige intervaller

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere