Referat fra bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Ref.: JIJ Dok.nr.: Sag.nr.: 2016-SL211NJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: december 2016 Tid: Den kl Den kl Sted: Højgaarden, Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Maria, Thor, Kenneth den 13.12, Hanne den fra kl & Kathja den fra kl Lars og Anna-Birthe Referent: Joan Praktisk ansvarlige: Højgaarden Praktiske oplysninger Der er bestilt overnatning til alle på Højgaarden. Transport til og fra Højgaarden arrangeres ikke af kredsen, men koordineres indbyrdes i forhold til evt. samkørsel. Udover indholdet på dagsorden de to dage, er der før julemiddagen kl på Højgaarden, arrangeret besøg på Nordisk Brænderi, hvor vi får en rundvisning og forskellige smagsprøver. Brænderiet ligger ca. 1½ km fra Højgaarden men det kræver kørsel i bil. Alternativ taxa. Vi aftaler nærmere i løbet af første dag, om der er nogen der vil påtage sig at køre til og fra Brænderiet. Du kan se mere om brænderiet på:

2 Side 2 af 17 Dagsorden: Den 12. december 1. Godkendelse af referat fra Lukket møde 3. Kredsens værdigrundlag 4. Familieplejeområdet og uge 4 & 5 5. Budgetrevision 3. kvt Budget 2017 en tilpasning 7. Evaluering af kongressen Frokost kl Tranberg-analyse om udfaldstruede medlemmer (kl ) Socialt samvær og julemiddag fra kl Den 13. december 9. Sæt ord på din faglighed og projekt faglighed og arbejdsmiljø 10. Strategi- og handleplan vold og trusler på arbejdspladsen 11. Medlemspanel 12. Sociale medier 13. Sager til orientering 14. Forberedelse af næste mødes dagsorden 15. Ekstra punkt (Folkemøde på Bornholm) 16. Evt.

3 Side 3 af 17 Behandling og Referat: Den 12. december 1. Godkendelse af referat fra Bilag KB referat fra Konklusion Godkendt 2. Lukket møde 3. Kredsens værdigrundlag v. Peter Værdigrundlaget indeholder en række værdier og mål for Socialpædagogerne Nordjylland, som danner det idemæssige grundlag for kredsens virke, i det daglige arbejde og i udviklingen af organisationen. Værdigrundlaget er samtidig et holdningsgrundlag, som alle der arbejder fagpolitisk i Socialpædagogerne bør anvende som forudsætninger for deres virke. Værdigrundlaget skal evalueres mindst en gang årligt, for at sikre aktualiteten i Socialpædagogerne Nordjyllands arbejde. På sidste 2-dags bestyrelsesseminar i 2015 var beslutning at det skal ske hvert år på bestyrelsens 2-dags bestyrelsesseminar Indstilling: KB foretager en gennemgang og evaluering af kredsens værdigrundlæg Bilag: Kredsens værdigrundlag Behandling/konklusion: Kredsens værdigrundlag blev behandlet og konkluderet afsnit for afsnit Medlemmer skal sikre en god service: - er en udfordring ift TR strukturen - Små arbejdspladser uden TR her er servicen dækket ind af kredskontoret. De arbejdspladser der kan vælge TR men ikke vælger en TR, er et valg de gør. - adgang til TR er blevet lettere ved indførsel af nye IT-redskaber, mail og lign.

4 Side 4 af 17 Flere led (TR, FTR og kredskontoret) skal tydeliggøres i værdigrundlaget. Organisationsudvikling, en betingelse for opgaveløsningen: - Kredsen flytter sig en del bl.a. via medlemspanelet. Ordbruget bestemmende i sidste linje, ændres til grundlaget, så der står.skal være grundlaget for udviklingen af Socialpæd Overenskomster og aftaler.: - Mangler lokal løndannelse. At vi stræber efter det vi har ret til. At vi lever op til de bestemmelser der er af aftaler. Tillidsrepræsentanterne skal være den primære aftalepart på arbejdspladserne: - Mangler beskrivelse af store arbejdspladser og nyt niveau ift det TR udvalget arbejder med vedr. strukturen. Forslag fremlægges/behandles på HB. FTR skrives ind samt at der er fokus på TR strukturen Uddannelse og kompetenceudvikling,.: - Uddannelsesområdet er der god fod og hånd i. Efteruddannelse er der knap så meget fokus på. - Arbejde mere for at efter- og kompetenceudvikling kommer mere i fokus. - Afskedigelser opleves på grund af at ansatte igennem flere år (10-15 år) ikke har den nødvendige efter- og kompetenceudvikling. Konklusion Sidste afsnit ændres således at vi vender forpligtigelsen over på arbejdspladserne og det ikke er organisationen der skal sikre at ansatte får den nødvendige efter- og kompetenceudvikling. Vi skal italesætte/være i dialog ang. (brug ordvalgene fra afsnit om overenskomster og aftaler) kompetencen Socialpolitik med plads til alle: Medlemmerne skal nævnes før borgerne. Flyttes rundt. Fagets udvikling, velfærd, faglighed, fællesskab: - Kompetenceren skal ses i et bredere perspektiv (demens område/plejecentre m.m.) opdyrkning af nye relevante områder. De sidste tre linjer omformuleres ift hvad vi har at byde ind med. Linje fra det

5 Side 5 af 17 etiske værdigrundlag indføjes i stedet. Medarbejderindflydelse som grundsten på arbejdspladsen: - betegnelsen regelsæt skal blødes op med f.eks være med til at forme det. - Socialt arbejde ændres generelt til Socialpædagogerne - faglighed ændres/tilføjes til personlighed; således personlighed og fagligheden - betegnelsen forvaltninger udskiftes med en anden (fælles) betegnelse. - MED på arbejdspladsen tilknyttes til teksten regelsæt - Opsætningen ændres således at lederne naturligt falder ind. Et sundt arbejdsmiljø. En betingelse for en god og sikker arbejdsplads: - Der udformes en fornyet tekst ift det organisationen nu arbejder os frem imod. - Arbejdspladsernes ansvar må gerne benævnes også - Alle har et medansvar for at sikre gode arbejdsmiljøer og trivsel. - Brug af trioen m.m, Kredsens aktiviteter (værdisætning). SLs forpligtigelse og ikke de andres. Der udarbejdes en ny tekst til afsnittet, som fremlægges på et kommende KB møde. Internationalt samarbejde - Her er der plads til forbedringer. - forslag til at deltage/engagere sig i f.eks AIEJI. En betegnelse af navn er ikke nødvendig men en tilføjelse af kobling af centrale aktiviteter. - sidste afsnit gennemgås ift formulering. Bl.a tilføjes formulering med samarbejde med andre organisationerne (3F eller lign.) - Overskriften ændres til Internationalt og nationalt samarbejde. - Ordet forpligtigelse forslås til en blødere betegnelse. - sidste afsnit ændres så det dækker både ind- og udenlands. Dialog som grundsten i samarbejde med andre: Konklusion - nysgerrighed danner løsninger formuleres ind. - første afsnit med arbejdsgiverne. Obs dem kan vi ikke lave mål får. Det omformuleres så vi arbejder for et fælles mål med arbejdsgiverne. - SL ændres til socialpædagogerne - sidste afsnit omformuleres så, det er tydeligt at vi fremfører SL s synspunkter og ikke forpligtiger andre organisationer.

6 Side 6 af 17 - Finde fælles faglig styrke omformuleres, så der ikke er tvivl om betydningen. Løsning kan evt. være i stedet at bruge ordet styrke (venlighed) Konklusion for hele værdigrundlaget Afsnittene i værdigrundlaget tilrettes ud fra enkeltes afsnits behandling/konklusioner og en samlet revideret udgave af kredsens værdigrundlag fremlægges på KB mødet Ligestilling indskrives enten under et af afsnittene eller som særskilt afsnit 4. Familieplejeområdet og uge 4 & 5 v. Charlotte Der bliver afholdt årsmøde, hvor Lotte giver et blik tilbage på 2016 og et blik fremad på 2017, og hvilke emner og fokusområder familieplejeudvalget vægter! I ugerne 4-5 har man valgt at sætte fokus på organisering familieplejer som Lotte vil bud på tiltag og begrundelser for valg af fokus. Orientering: Lotte orienterede om familieplejeområdets indsats i 2016: - Fokus på mere selvkørende cafémøder - Temamøder henover året med faglig relevans samt agitation i forhold til nye medlemmer - Familieplejernes dag med Theraplay hvor der deltog familieplejere på møderne. Indsatsten i 2017 er p.t.: - Organisering af flere familieplejere - Fokus på hvordan vi kan støtte op om de udfordringer familieplejerne oplever. - Uge 4 & 5 som er hele Forbundets kampagneuger med fokus på familieplejere. - Temadag den 2.2 med Thomas Flint Behandling: Hvad gør vi for at få flere familieplejere ind i organisationen? Vi har p.t. 276 medlemmer men kunne have indenfor børn/unge området. (Tilsyn Nords tal er familieplejere eksklusiv aflastning) - Oplysning vigtigt. At kommende medlemmer kender til at de kan få bimedlemskab. - Fokus på de fuldtidsbeskæftigede, da de især kan stå i behov for hjælp fra organisationen.

7 Side 7 af 17 - Kommunikation vigtig at få ud til familieplejerne, da de arbejder meget alene og derved ikke får kendskab til organisationen via kollegaer. - Forslag til at holde et stort møde for alle familieplejere, også ikke medlemmer, som kan skabe tydelighed over organisationens tilbud. - Familieplejen Danmark er en organisation som flere familieplejere bliver medlem af som kan betyde fravalg af SL. - Arbejdsmiljø, supervision og overenskomst for familieplejere har organisationen arbejdet for de sidste 20 år. Forslag til at fokuserer på noget andet eller kun en del af områderne, f.eks. pension til familieplejere. - Tydelighed på hvad vi tilbyder familieplejere, samt den personlige kontakt er en måde at skabe fokus på. - Forslag til at ligge os op ad det kommunerne gør (ex. Ved en temadag) så bliver kommunerne mere villige. - Forslag til temaer: Arbejdsmiljø, Tilsyn Nord og det private arbejdsforhold. - Undersøg hvad ikke familieplejemedlemmer kunne ønske at bruge os til - Kommunerne flytter mere og mere børn fra institutioner til familieplejere. Børn og unge er ofte svært skadede og flere ender igen på institutionen, fordi familieplejerne ikke har nødvendig kompetence og mulighed for støtte/håndtere opgaverne. - Forslag til at etablering af netværk, hvor én person er forpligtiget til at være tovholderen. Lotte orienterede om at der er planer om at etablere netværk fordelt geografisk i 2017, hvori Tilsyn Nord og en konsulent er tænkt ind som aktør. Lotte opridsede at en endelig plan for 2017 ligger snart færdig. - uge 4 & 5 strækkes ud over hele året - Temamøder målrettet medlemmer + ikke medlemmer med en egenbetaling - Velkomstpose via Forbundet. - Tilsynsmøde en gang prioriteres deltagelse i fra kredsen. - Pension er etableret, men med den egenbetaling - Forslag til at satse på én kommune og ikke alle. - Foldere. Få dem spredt ud hvor vi kommer - Annoncering i diverse medier, gjort mere offentlig - Lønsikring, hvis de har over 7 vederlag. Der arbejdes med at lave et attraktivt tilbud åbent vindue. - Forslag til arbejdspladsbesøg hos familieplejerne - forslag til en mediestrategi for familieplejer. Ønsket er en facebook-side med holdeplads for skæl ud - øje for familieplejere som henhører under andre fagområder og organiseringstilknytning. - Hvad er årsagen til at familiepleje Danmark har så voksende stigning af

8 Side 8 af 17 medlemmer? Et svar som kunne være godt at kende. Lotte afsluttede med at målet er opnå 350 medlemmer i Det er et kompleks område som familieplejeudvalget arbejder videre med. 5. Budgetrevision 3. kvt v. Finn Økonomiudvalget har gennemgået kredsens regnskab og budget med henblik på en revision 3. kvt af budgettet. Bilag Forslag til budgetrevision 3.kvt Budgetnoter 2016 Økonomiske afsatte rammer, der ikke bruges i indeværende år, kræver ikke fornyet behandling hvis aktiviteten og rammen flyttes til efterfølgende år og det fremgår i noterne. Budgetrevision 3.kvt godkendt. 6. Budget 2017 en tilpasning v. Finn Generalforsamlingen godkendte det fremlagte budget tilføjede yderligere at afsætte 1. mill. Kr. over de næste to år til udfoldelse af kredsens fremtidige arbejde med Projekt Faglighed og arbejdsmiljø hånd i hånd. Denne ekstra økonomiske ramme som blev godkendt på generalforsamlingen, samt økonomiudvalgets gennemgang af kredsens regnskab og budget 3.kvt. 2016, gør at økonomiudvalget vurdere at der er behov for at bestyrelsen foretager en tilpasning af budget 2017 med henblik på at opnå et mere retningsvisende budget. Bilag Forslag til budgettilpasning 2017 Budgetnoter 2017 Konklusion Budgettilpasning 2017 godkendt.

9 Side 9 af Evaluering af kongressen v. Peter Kredsbestyrelsen evaluerer kredsens egen forberedelse og afvikling af kongressen, samt Kongresdagenes indhold og afvikling Indstilling Bestyrelsen behandler og beslutter i hvilken form kredsens kongresdelegation skal evaluere og foretage en opsamling fra kongressen. Behandling/bemærkninger: - En aktiv delegation med stor deltagelse - God kongres, hvor delegerede også stillede op på talerstolen - Savnede pauser og plads til at kunne netværke - Kongressens behandling af OK forslaget. Fus behandling og referat opfattes af Maria som uheldigt. (bemærkningerne i referatet er udtalelser fra de enkeltes oplevelser/holdninger). - brug af ipad og IT-systemer fungerede godt Kredsbestyrelsen udsætter yderligere evaluering af kongressen til den 20. marts 2017, hvor hele delegationen indkaldes til møde hvor indholdet er: - Evaluering af kongressen - Det fremtidige arbejde - OK udtag behandling og beslutningen på kongressen ift. klarhed. Kathja ønskede næste KB møde, følgende punkter til behandling: - KB referatet i forhold til udbredelse. - Fremtiden efter generalforsamlingen i forhold til valgene. Frokost kl Tranberg-analyse om udfaldstruede medlemmer (kl ) v. Peter og Senior Client Consultant; Camilla Guldberg Forbundet har via Tranberg+Partner gennemført en analyse vedr. de såkaldte udfaldstruede og de såkaldte lavt-involverede medlemmer. Gruppen udgør, iflg. MSI undersøgelsen 6 % af socialpædagogernes medlemmer. Fastholdelsesanalysen bidrager til at perspektivere kredsenes og forbundssekretariatets videre arbejde med organiseringsarbejdet generelt. Tranberg+Partner har undersøgt, hvilke muligheder Socialpædagogerne har

10 Side 10 af 17 for at øge medlemmernes tilfredshed og involvering for fremtiden. En af konklusionerne i Tranbergs analyse peger på, at de medvirkende socialpædagoger oplever at være væsentlig mere pressede i arbejdslivet end det gennemsnitlige LO-forbundsmedlem og at dårligt psykisk arbejdsmiljø er et tema for stort set alle de 30, der medvirker ved interviewene. De tilkendegiver, at de typisk melder sig ud (eller overveje at melde sig ud) fordi de ønsker at protestere over, at der ikke sker nok fra Socialpædagogerne. Camilla Guldberg gennemgår analysens resultater (ca. 1½ time), hvortil der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Efter en pause tager KB en diskussion af, hvad det betyder for Kredsen, hvor Camilla også kan perspektivere til nogle af sine erfaringer i sit øvrige arbejde med andre forbund, og deres mindre tilfredse medlemmer. Tidsplan: Camilla Guldberg præsenterer undersøgelsens resultater (ca. 1½ time). Efter præsentationen er der debat. (1½ time) Indstilling: KB drøfter, hvordan resultaterne af fastholdelsesanalysen afspejles i kredsenes fremadrettede arbejde. Bilag: Notat Kort opsamling af Tranbergs fastholdelses analyse Præsentation og debat: Medlemmer er ikke et nummer i køen, men har og føler sig som en værdi. Værdier styre vores behov behov føre til vores adfærd. Hvordan kan vi forbedre relationen til medlemmer til medlemmer? - Presset med flere og flere besparelser er med til at øge et fællesskab og større relevans at være medlemmer, især indenfor SL,BUPL,FOA (De offentlige områder) Værdi og behov der viser sig hos SL områder, opstår fordi de føler sig mere pressede. Ofte når folk ikke har et tilfredsstillende job svært hænger ofte videre til en utilfredshed med faglige organisationer. Presset ligger i forhold til: - Struktur (Økonomisk/politisk pres) - Internt (ledere, borgere og pårørende) De fire temaer: - Den politisk/økonomiske ramme

11 Side 11 af 17 - Arbejdsmiljø - Faglig organisering - Faglig stolthed Camilla gennemgik udfordring, behov og konsekvenserne med bl.a.: Vedr. arbejdsmiljø fylder dårlig fungerende ledere der truer/chikanere/udnytter medarbejder rigtig, rigtig meget med resultat af stres, mistrivsel og sygdom. Kredsens udfordring opleves især ved at medlemmerne ikke vil stå frem, som er en nødvendighed for at kredsene kan gå ind med støtte og hjælp. Behov for at: - SL går forrest i uddannelse og uddannelse af ledere - mere uddannelse og fast personale - forbedre sikkerheden (udad reagerende) Vedr. den faglige stolthed er udfordringerne: - Samfundet mere diagnostisk/sygdom/plejefokus - udskiftning af socialpædagogerne med sundhedsfagligt personale Behov for at: - SL kæmper for et godt og meningsfuld liv for udsatte mennesker - SL skabe anerkendelse omkring udvikling af området - SL skabe en platform for fællesskab og bidrage til medlemmers faglige udvikling. Vedr. Faglig organisering er udfordringerne: - Dårlig løn/arbejdsvilkår på arbejdspladser hvor overenskomst ikke følges/ikke er der. - Mangler opbakning og hjælp til privatansatte, selvstændige, freelancere og vikar. Konsekvens: Ikke overenskomst på arbejdspladsen ikke behov for SL. De syv årsager (se bilag) til utilfredshed med og udmeldelse af Socialpædagogerne, skal organisationen have fokus på. Opsamling: Peter opridse ud fra notatet og gennemgangen emner som KB bl.a kan arbejde videre: - Være mere direkte og mere vedholdende. Følge tingene til dørs og holde aftaler. Vi tager sagerne. - Faglighed. Mere fokus på kerneopgaverne + via vores nye projekt hvor arbejdsmiljø og faglighed går hånd i hånd. - Handleplan når medlemmer oplever utilfredshed. Både når det er rettet mod kredsansatte/valgte og FTR/TR. F.eks. lytter til kritikken.

12 Side 12 af 17 - Synlighed bl.a i forhold til uddannelse Lytte indtil hvad medlemmer vil brug os til/behov. Her tænkes ift. Familieplejere, men også tydeliggøre hvad vi ikke kan opfylde. Socialt samvær og julemiddag fra kl KL Besøg på Nordisk Brænderi hvor vi får en rundvisning og forskellige smagsprøver. Se mere på. Kl Julemiddag på Højgaarden Den 13. december 9. Sæt ord på din faglighed og projekt faglighed og arbejdsmiljø v. Peter, Anna-Birthe og Dorte Sæt ord på din faglighed Vi har vedtaget en strategi for området på Generalforsamlingen, og emnet har været drøftet på kongressen. Aktuelt er vi der hvor vi skal til at lave en konkret projektbeskrivelse, og vi vil præsentere nogle foreløbige tanker om indhold. Kredsbestyrelsens behandling går på at komme med ideer, som kan medtages til det videre arbejde, hvor processen bliver som følger: Drøftelse i kredsbestyrelsen Drøftelse i kredskontorets MED. Det har tidligere været behandlet i MED sammenhæng mellem kredsbestyrelsens behandling, og behandlingen i MED den 18. januar Færdig projektbeskrivelse præsenteres i kredsbestyrelsen. Behandling Der er seks fremstillede redskaber til brug fremadrettet i det nye projekt. KB blev fordelt i fire grupper, hvor de i hver gruppe skulle Sæt ord på fagligheden som repræsentant for KB og kreds Nordjylland og ikke som privat person. Efter de fire gruppers arbejdede med fagligheden præsenterede hver gruppe og den enkelte deres ord på fagligheden. KBs udsagn er vedhæftet referatet (2 bilag)

13 Side 13 af 17 Dorte gav efterfølgende en mundligt præsentation af de tanker kredsen p.t. har gjort sig ift. Projekt arbejdsmiljø og faglighed går hånd i hånd. (bilag vedlagt). Den socialfaglige konsulent er delt op i to: Social = fokus på det sociale liv på arbejdspladserne Faglig = faglighed som udgangspunkt. Procesbeskrivelsen har især fokus på hovedopgaverne. En færdig projektbeskrivelse forventes klar til præsentation den 7. marts Debat: - Projektet til drift. Der er beskrevet at det slutter om to år. Det skal tænkes ind ift konsulenter, politikker, TR og FTR - Succes og prioritering + udvalg til indsats på de institutioner der har et behov. Det kræver en afklaring i KB, hvis det betyder øget økonomi. - Lederne som er aktiv i personalegruppen bør debatteres om faglighed bør prioriteres af lederne - Lederniveau i forhold til opgaverne tydeliggøres. Bilag: Første udkast til Projektstatus Arbejdsmiljø og faglighed går hånd i hånd 10. Strategi- og handleplan vold og trusler på arbejdspladsen v. Anna-Birthe KB præsenteres for et udkast til kredsens strategi- og handeplan inspireret af svarene fra medlemsundersøglesen om vold og trusler på arbejdspladsen samt KB s behandlinger her af den Indstilling: KB behandler udkastet som skal indgå i kredsens fremtidige arbejde. Bilag Forslag til strategi- og handleplan vold og trusler på arbejdspladsen. Behandling/bemærkninger: - Pressemeddelelsen mål? Hvad vil vi signalere? Hvordan får vi det brugt fremadrettet? - Skal vi kende svaret på hvorfor hændelser ikke indberettes inden en pressemeddelelse udsendes? - Pressemeddelelsens mål er vigtigt. Hvad vil vi med dem? Eks. Hvad er omfanget af udsættelse af vold og trusler? Hvordan bliver de registreret, som kan følges op med historie, samt afdækning af årsagen til om vold og trusler bliver eller ikke bliver registreret. Hvad er årsagen til at der er hændelser der

14 Side 14 af 17 ikke bliver registreret/indberettet? Vores mål er at ALLE hændelser skal registreres. - Forslag til at kontakte arbejdspladser hvor vi kender til tilfælde ift afdækning af indberetningsprocesser. - En Klimamåling i Aalborg er netop foretaget og som viser at 39% som har været udsat for vold og trusler, ikke engang har oplyst det til TR/AMR eller lederen. Kan evt. benyttes til at understøtte vores pressemeddelelse. - Forebyggelse og forpligtigelse er vigtigt at synliggøre i pressemeddelelsen. - Vi skal vise at vi ønsker at få skabt og italesat emnet med henblik på at hjælpe arbejdspladser med at aftale strategi og handling til forbedring og mindske vold og trusler. - Arbejdspres på arbejdspladserne er det evt. årsagen til at de ikke får udfyldt indberetningsskemaerne? Konklusion Forslag til strategi og handleplan vold og trusler på arbejdspladsen, godkendt. Der udsendes en pressemeddelelse i denne uge, hvor vi også bruger Aalborg kommunes undersøgelse som underbygning og som er sammenligning med SL s undersøgelse. Ældre-handicap (Henrik) og FB s (Rene) undersøgelse sendes til kredsen. Gældende AT krav, forpligtigelser og praksis undersøges inden pressemeddelesen udsendes. Udformning af en tidslinje med opgaveansvarlige ift. indholdet i strategi og handleplanen vold og trusler på arbejdspladslen + øvrige aktiviteter, er PL ansvarlig for. 11. Medlemspanel v. Peter Den færdige rapport af undersøgelsen vold og trusler på arbejdspladsen præsenteres. KB forslog på sidste KB møde 27.10, flere input til indhold af emner til næste spørgeundersøgelse, hvilket FU behandler den FU foreslår af emne til næste spørgeundersøgelse er ytringsfrihed. Målet for undersøgelsen emne ytringsfrihed, er at få politikkerne i tale om at gøre noget ved det som øverste myndighed kommune/region, hvis det viser sig at ytringsfriheden har et knæk og konsekvenser. Bilag: Den endelige rapport fra medlemsundersøgelsen Vold og trusler på arbejdspladsen

15 Side 15 af 17 Justitsministeriets Vejledning om offentligt ansattes ytringsfrihed Behandling/bemærkninger - Forslag til at emnesætte det på et stort TR møde hvor ombudsmanden inviteres med. - Hænger godt sammen med vold og trusler. Skydes der manglende anmeldelser at de ikke tør oplyse hændelserne? - Hvad er årsagen til den manglende ytring? Angst, trusler og lign.? - Hvilken viden, antagelser har vores medlemmer om det at ytre sig? Og hvilke rettigheder har du som medlem/ansat? Konklusion Emnet ytringsfrihed godkendt. Udsendelsen sker i det tidlige forår. 12. Sociale medier v. Peter Forventninger. KB har tidligere (2-dags KB 2015) besluttet at foretage en behandling af kredsens eventuelle brug af sociale medier og lokale aviser. Der er ikke tvivl om at vi skal på de sociale medier, men vi skal blot gøre det med omtanke, så derfor skal kredsbestyrelsen drøfte hvordan ex. Facebook side skal fungere. Dette fordi det gerne skal hænge sammen med de ressourcer vi afsætter til opgaven. Den nedsatte arbejdsgruppe (Peter, Kathja og Henrik) er tidligere udpeget til at fremlægge et oplæg på KB. Hvis KB beslutter brug af sociale medier, indskrives formålet i kredsens formidlingspolitik. Bilag Kredsens formidlingspolitik Behandling/bemærkninger - Forslag til brug af facebookside med chatrum, hvor der kan ske en dialog uden at vi skal ind at svarer på indslag. - Der skal gøres opmærksom på hvilken tone der skal være på siden. - Brug den som opslagstavle med indkaldelser til f.eks. generalforsamling. - En side hvor vi kan gi nogle informationer men ikke som et dialogforum mellem medlem og kredsen - TR styregruppe (Rene) ønsker at kunne indgå i en facebookside og ønsker retningslinjer dertil. - bruge hinanden på siden og ikke et SL svar/dialogforum - Seniorsektionen ønsker en facebookside til bl.a. opslag af aktiviteter - Pas på dobbelt registrering af opslag på både hjemmeside og facebook. En facebookside skal kun bestå af korte nyheder, link til hjemmesiden og chatroom for tilmeldte i gruppen. Kun kredsen kan lave opslag på facebook. - Bekymring for at vi udelukker nogen af medlemmerne bl.a ved at vi brug

16 Side 16 af 17 tidsressourcer på facebook nyheder som går fra andre områder - Det er ikke muligt at sende samme info ud til alle og det sker heller ikke i dag. Facebook skal bruges som et medie til at ramme/supplere vores informationer som nyheder som ikke er need to know Retningslinje med kriterier og rammer for brug af facebook udformes, herunder en TR gruppe profil. Fremlægges til behandling i KB. Arbejdsgruppen ansvarlig 13. Sager til orientering - Afskedsreception den for forbundskasserer Kaj Frederiksen. Finn deltager fra kredsen. - Afskedsreceptionen den for Ole Bjerre (regionen). Peter deltager. - KKR beslutning om besparelser. Vi kan ikke rigtig gøre noget. - RAR. Charlotte indtræder i den ordinære post frem til marts 2018, da nuværende repræsentant stopper. 14. Forberedelse af næste mødes dagsorden Bemærkning: Bestyrelsen skal udpege en repræsentant til planlægning af næste mødes dagsorden sammen med kredskontoret. Møde er planlagt til fredag den 6.1 kl på kredskontoret Lars Øberg. 15. Ekstra punkt (Folkemøde på Bornholm) Bemærkning I løbet af de to dage på KB seminaret drøftede, behandlede og afdækkede KB evt. deltagelse på Folkemødet på Bornholm i 2017 med deltagelse som et samlet KB. Pris mellem kr. Det viste sig umuligt at finde et samlet opholdssted til 15 personer, stadeplads var ej muligt at få. Kredsbestyrelsen kan deltage med tre KB medlemmer på Folkemødet på Bornholm i En fra PL og to øvrige fra kredsbestyrelsen. De tre deltagere udvælges ved, at PL udvælger sin deltagelse fra PL. De to

17 Side 17 af 17 øvrige kredsbestyrelsesmedlemmer udvælges ved lodtrækning blandt de der ønsker at deltage. Joan skriver ud til alle i KB. Folkemødet løber henover fire dage, fra torsdag den 15. juni og slutter søndag den 18. juni Transport til og fra Bornholm vil som udgangspunkt ske med fly. Transport, ophold og forplejning dækkes af kredsen. Frikøb dækkes for torsdag den 15.6 og fredag den Øvrige dage dækkes ikke med frikøb. De tre deltager vil få fastlagt opgaver i forbindelse med Folkemødet, samt efterfølgende opgave med planlægning omkring Folkemødet i 2018, hvor den samlede bestyrelse forventes at deltage. Deltagergruppen i 2017 udformer efterfølgende en vurdering om evt. deltagelse i 2018, herunder et beskrevet formål og definering af opgaver og program for 2018, som fremlægges på KB efter efteråret Det planlagte KB-møde 15. juni 2017 fastholdes, hvortil der vil være afbud fra de tre der deltager på Folkemødet. 16. Evt. Finn efterlyser noget information og debat ift. HB og dets punkter.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3444151 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14631 08-03-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 7. marts 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3861268 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14635 17-10-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 12. oktober Tid: 09.00-15.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4513103 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 30-08-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3773516 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14634 05-09-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 31. august 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent) 21. dec 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12451 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. december 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3315568 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14630 31-01-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3153953 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13472 11-11-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 27. oktober 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4292036 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 14-05-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg Ref.: JIJ Dok.nr.: 3075784 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13471 Referat fra bestyrelsesmøde 15-09-2016 Dato: 14. september 2016 Tid: 09.30-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Referat frabestyrelsesmøde

Referat frabestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4720234 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 13-12-2018 Referat frabestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 21. januar 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Tina, Henrik, Kenneth,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3625477 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14633 03-07-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. juni 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4663062 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 12-11-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 8. november 2018 Tid: Kl. 10 max 13 Sted: Solhøjsvej 75, 9210 Aalborg SØ Indkaldte: Inger, Rita,

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 2974679 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13470 20-06-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. juni 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dagsorden: Finn,

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4908984 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17169 22-03-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 18. marts 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4641866 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 30-10-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aalborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3555037 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 09-05-2017 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 17. maj 2017 Tid: Kl. 14-17 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Dato: 17.06.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11.6.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer NOTAT 21-03-2017 Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer Forord: Dette notat er udfærdiget med henblik på, at synliggøre de vakante opgaver, der opstår i kredsens nærmeste

Læs mere

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Erfaringer og udfordringer Kreds Nordjylland: Svært at TR og AMiR ikke kommer på GF. I 2009 havde vi engageret en korleder. Tidligere var det KB medlemmer,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015 Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015 Tid: 12.00-15.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 16. marts 2012 JIJ/ 2011-SL211NJ-07871 SLNJ Generalforsamlingen 2011 - referat Dato: 26. oktober 2011 Tid: kl. 15.30 22.00 Indskrivning fra kl. 14.30 15.50 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 23. jan 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12446 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 20. januar 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4347978 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 28-05-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

MASTERPLAN Ledersektionen inddrages i arbejdet omkring faglighed mhp. at sikre fælles fodslaw og adgang til arbejdspladserne.

MASTERPLAN Ledersektionen inddrages i arbejdet omkring faglighed mhp. at sikre fælles fodslaw og adgang til arbejdspladserne. MASTERPLAN 2016 Bestyrelsens vision / værdigrundlag for arbejdet i 2016 tager udgangspunkt i den formulerede mission, centralt besluttede indsatsområder og projekter i SLC, samt det fremtidige arbejde

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 15. okt 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12450 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. september 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde Dokumentnr. 126431/15 Sagsnr. 15/90 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 25. september 2015, kl. 9.00 11.30. Kantinen, Borgercenter Varde Afbud: Aase Heiselberg Referent: Lene Pedersen Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3802221 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 19-09-2017 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. september 2017 Tid: Kl. 10 13 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Inspiration og værktøjer til at styrke det. psykiske arbejdsmiljø

Inspiration og værktøjer til at styrke det. psykiske arbejdsmiljø Inspiration og værktøjer til at styrke det psykiske arbejdsmiljø Forord et godt arbejdsmiljø betaler sig Socialpædagoger mødes af store udfordringer og skal kunne håndtere disse udfordringer. Men uanset

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 27.11.2013

OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 27.11.2013 OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 27.11.2013 Institutionens navn Lundø Forvaltning Børn, Unge og Fritid Sociale Institutioner og Familiepleje Dato for tilsyn 23.10.2013 Institutionen repræsenteret ved Pia Kofoed

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

MASTERPLAN Indsatsområde Medlem TR/AMR/MED Lederne Fag & fagpolitik Politik Organisation Socialpædagogerne i Fremtiden

MASTERPLAN Indsatsområde Medlem TR/AMR/MED Lederne Fag & fagpolitik Politik Organisation Socialpædagogerne i Fremtiden MASTERPLAN 2017 Bestyrelsens vision / værdigrundlag for arbejdet i 2017 tager udgangspunkt i den formulerede mission, centralt besluttede indsatsområder og projekter i SLC, samt det fremtidige arbejde

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 13. marts kl. 10.00-12.00 Mødested: Møderum 1 Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødelokalet er reserveret fra kl.9.00 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere: Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere