Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)"

Transkript

1 15. okt 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. september 2015 Tid: Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) Charlotte (ferie), Kenneth indtil til kl. (HovedMED), Rene (syg), Maria fra kl. 12. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra Lukket møde 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Det fremtidige arbejde - orientering 3.2. TR rolle og status 3.3. Fælles kredsbestyrelseskonference års jubilæumsreception 3.5. Kredsens budgetnoter status 3.6. Reparationmaling på kredskontoret 3.7. Budget revision 2. kvt Medlemspanel 3.9. Generalforsamling Budgetterne i kommunen & Regionen 4. Nyt fra HB 5. Sager til orientering 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden 7. Evt.

2 2/10 Behandling og Referat: 1. Godkendelse af referat fra : a. KB referat fra den Det fremgå ikke af referatet at budgetrevision 1.kvt blev godkendt. Bestyrelsen tilkendegav at det blev godkendt. Referat fra blev godkendt med ovenstående tilføjelse. 2. Lukket møde 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Det fremtidige arbejde - orientering En status over nedenstående projekter fremlægges: a) Socialpædagogerne i Fremtiden. v. Dorthe og Peter b) Internationalt arbejde. v. Peter c) Øvrige områder: KB s godkendelse fra den af PL/FU s indstilling til prioriteringer, tidsplan og opdeling af indsatsprojekter og politisk drift. Oversigt vedlagt som bilag b. Vedtagende indsatsområder for fremtidigt arbejde Behandling: Ad. a) Dorthe gav en status og orientering om etableringen af projektgruppen på ca. 20 medlemmer, pointer fra syv interesseinterview (ligheder/tendenser og forskelle/dilemmaer), samt mødet med SL-c repræsentanter. Dorthes skriftelig status udsendes til KB mødesagen i edagsorden. Ad. b) Peter orienterede at FO Norge har fået nye medlemmer som vi er i begyndende dialog med og Sverige er der kontakt med styrelsen for vision med henblik på samarbejde. Peter har derudover kendskab til en gruppe i Nordjylland som han ikke kan huske navnet på, men som Peter vil forsøge at kontakte. Ad c) Joan orienterede om arbejdet med ny hjemmeside som forventes at gå i luften omkring årsskiftet. Anna-Birthe oplyste om igangsættelse og planlægning af medlemsmøder ift. arbejdsmiljø. Der er p.t. annonceret med et møde om mobning i nov Derudover afholdes SL-C en Kick-off konference maj for AMR/TR/Ledere.

3 3/10 Ny TR-portal er sat i kraft TR rolle og status Tillidsfolk oplever i højere grad at man inviteres med til politiske møder i kommune/region, ligesom man ofte involveres i forvaltningernes arbejde. Senest har vi set en artikel hvor FTR erne i Frederikshavn inviteres med til de politiske udvalgs møder. Kredsbestyrelsens holdning og tilkendegivelse af hvordan vi ser TR rollen og TR status skal drøftes, med henblik på en tydeliggøres over for TR som tager imod invitationerne, hvor konfliktfladerne er, samt under hvilke forudsætninger man deltager. Eksempel er artikel fra Nordjyske søndag den 6.9 som er vedhæftet som bilag. c. Artikel Tillidsfolk skal med Behandling/bemærkninger: - LO drøfter sorte TR som er lig med TR der mere varetager ledernes end TR s varetagelse - Udvalgsmøder er lukkede møder, men deltager en TR skal TR referer videre til kollegaerne hvis der er relevans nyt til deres ansættelse, vilkår m.m. TR må ikke sidde inde med viden som berør kollegaerne. - TR/FTR sidder altid i åbne forum, selv om andre betragter dem som lukkede. - Vigtigt at TR s rolle er kendt også ift. når en TR sidder i et møde og ikke tydeliggøre deres holdninger, kan TR betragtes som enige i arbejdsgiverens beslutning. - Ledelsen har ledelsesretten. Det kan til tider sætte TR i en klemme når TR s rolle er at oplyse kollegaerne om ledelsesretten, og TR ikke kan gøre videre. - Forslag til at vi får udformet nogle procedure for TR s rolle i de det politiske system. - FTR kursus indhold er, at være så tæt på magten/viden, det kræver ekstra af FTR at holde sig på den rette bane. - TR intro indeholder en del information om tydelighede af TR s rolle. - Ansatte uden tillidshverv som af ledelsen eller TR udpeges til f.eks. at indgå i arbejdsgrupper, skal også være bekendt med sit mandat, hvilket er TR s ansvar. : Emnet bringes på de kommende TR lokale møder som start op i uge 41, samt på 2-dags FTR møde i november. Herefter vurdere PL om hvorvidt der skal sendes en form for retningslinjer ud til TR Fælles kredsbestyrelseskonference Den december 2015 afholdes, der kredsbestyrelseskonference i Middelfart. Foreløbige program er vedlagt.

4 4/10 I løbet af de to konferencedage er der 3 workshoprunder hvor SL-C gerne vil sikre, at det der dagsordenssættes matcher kredsenes behov bedst muligt, de er derfor afhængige af kredsens input til tema, oplægsholdere/tovholdere og evt. også form på workshop. SL-C forestiller sig umiddelbart, at workshops bliver en blanding af egentlige oplæg og formidling af de erfaringer, vi har gjort os fra konkrete projekter/indsatser. Frist for input er 1. oktober De der indsender input - vil herefter blive kontaktet med henblik på det videre forløb. Kredsbestyrelsen drøfter ønsker til emner på konferencen. Punktet er ligeledes behandlet i FU den 15.9 d. Rammeprogram for fælles KB møde i dec. Forslag til ny workshop emne, Arbejdsmiljøindsatsen en status over hvad andre kredse arbejde med. Joan sender forslaget over til de ansvarlige i SL-c års jubilæumsreception I efteråret 1990 blev Peter Kristensen for først gang valgt til kredsens politiske ledelse dengang som frikøbt faglig sekretær. Jubilæet ønskes markeret ved en reception den 1. december 2015 kl på Hotel Scandic, Aalborg, i forlængelse af TR/AMR/Leder møde som afvikles samme sted. Der er indhentet et pristilbud fra Hotel Scandic ift. forplejningen Kredsbestyrelsen skal behandle den økonomiske ramme. Peter deltager ikke under punktet. e. Budget forslag reception f. Hotel Scandic tilbud på reception Godkendt 3.5. Kredsens budgetnoter status Generalforsamlingen vedtager hvert år et budget, hvor der er oplistet hovedtal for en række aktiviteter. Endvidere er der udarbejdet noter til budgettet, som forklaring på hvordan disse aktiviteter tænkes udmøntet. I FU har vi i forbindelse med renovering af lokalerne på Skansevej,

5 5/10 haft en drøftelse af om Kredsbestyrelse/FU kan agere inden for budgettet som vedtages på Generalforsamlingen, eller det er inden for noterne vi skal agere. Da der er forskellige opfattelser heraf, skal kredsbestyrelsen drøfte hvilken ramme der er frihed til at handle inden for. Det foreslås samtidig at budget 2016 som fremlægges til Generalforsamlingen, tilrettes jævnfør kredsbestyrelsens drøftelse. Model 1: 1.a) Kredsens budgetter besluttes på aktivitetsniveau. 1.b) Kredsbestyrelse, FU og daglig ledelse kan disponere inden for budgettets aktivitetsniveauer, jævnfør aftale om kompetence mellem kredsbestyrelse og FU Model 2: 2.a) Kredsens budgetter besluttes på et lavere niveau end aktivitetsrammen. 2.b) Niveau/ramme som Kredsbestyrelse, FU og daglig ledelse kan disponere over, fastsættes jævnfør aftale om kompetence mellem kredsbestyrelse og FU Kredsens budgetter besluttes på aktivitetsniveau af GF. KB ved ændringer og tilpasninger. Disponeringskompetencen inden for aktivitetsniveauerne er opdelt ift. drift og politiske/kb aktiviteter. FU har mandat til at disponerer og agere over budgettets aktivitetsniveau som relaterer sig til driften. KB behandler ændringer/tilføjelser når det er af politisk karakter/aktiviteter. KB er ansvarlig for løbende af følge med i budgetterne Reparationsmaling på kredskontoret Hvorvidt punktet behandles eller udgår, afhænger af pkt. 3.5 s konklusion. g. Tilbud på malerarbejde Punktet udgik og overgår til FU Budget revision 2. kvt Budget udvalget har gennemgået kredsens regnskab og budget og fremlægger forslag til 2. kvt budgetrevision h. Forslag til budgetrevision 2.kvt noter

6 6/10 Godkendt 3.8. Medlemspanel Forberedelsesgruppen drøftede på sit møde, muligheden for at vi i kreds Nordjylland etablerer et medlemspanel. Peter vil præsentere en model på kredsbestyrelsesmødet. Den skriftlige præsentation findes som bilag under punkt 3.9 Generalforsamling. Behandling/bemærkninger: - Principiellet en god idé. Vi skal være tydelige på hvad vi ønsker svar på og hvad vi vil bruge det til. Vi skal være obs på spørgsmålene. - Godt forslag og i tråd til sidste GF, hvor medlemmerne kunne give deres besyv med. Måske får vi her mere medlemssvar og ikke tillidsvalgtes svar. Tror på en opkvalificering. - Vigtigt at konklusioner af undersøgelsen fremgår og tydeliggøres efterfølgende. - Vi skal være forberedte på at svarene fraviger vores holdninger. - Vigtigt at udsendelserne ikke opfattes som spam. - Kan også bruges som opfølgning på SLs analyser. - Vi skal være meget bevidst om hvad vi spørger om, da aktuelle følelser kan gi et misvisende svar. - Pas på at det ikke bliver lukkede spørgsmål, men åbne som gi r plads til dialog. (Vi skal ikke have rygklappere) - Formen mail og/eller sms vil gi synlighed. - Mål og modtagergruppe, samt form m.m skal der laves en strategi for. Peter orienterede: Spørgsmålene sammensættes og bearbejdes af en journalist. Spørgsmålene relaterer sig kun til generelle områder, og holdes enkelt. Senere kan der evt. vurderes andre niveauer og spørgsmålsområder. Spørgsmålene vil indeholde en lille objektiv tekstbeskrivelse på ca. 3 linjer, så modtagerne af spørgsmålene er orienteret om emnet inden svarmulighederne. Programmet med opstilling og opsamling af spørgsmål. er tanken at kontakte Forbundet eller Universitet i forhold til hjælp. : Idéen godkendt til videre arbejde og med indføjelse af en økonomisk ramme og brug af journalistisk bistand Generalforsamling Generalforsamlingens skriftelige materiale og afvikling, skal endelige aftales på plads med henblik på handling.

7 7/10 a. Skriftligt materiale til bladet Program & tidsplan. Vedlagt Beretning. Forslag vedlagt Fremtidigt arbejde. Forslag vedlagt Indkomne forslag. Et forslag vedlagt (medlemspanel) Fastsættelse af kredsbestyrelsens størrelse. Forslag vedlagt Budget Forslag vedlagt Øvrigt o Forsidebillede til bladet o Politisk valgtes kompetencer. Skal det med i bladet? Skal det synliggøres yderligere udover hjemmesiden? Vedlagt b. Afvikling af Generalforsamlingen Godkendt opgavefordeling evt. tilpasning. Vedlagt. Musik. Forslag præsenteres Præsentation af beretning og fremtidig arbejde Valg. Præsentationstid Øvrigt ift. afviklingen c. Øvrigt Kandidater. P.t. er der ikke kandidater til 15 medlemmer. Skriftlig præsentation af kandidater udover hjemmesiden. Det skriftelige materiale til bladet skal sendes til journalisten senest dagen efter KB mødet. i. GF dagsorden & tidsplan j. Forslag til fastsættelse af bestyrelsens størrelse k. Forslag til Budget noter l. Forslag til skriftlig beretning m. Forslag til Fremtidig arbejde n. Forslag til medlemspanel o. Politisk valgtes kompetence p. Godkendt opgavefordeling Indhold af materiale til Generalforsamlingen: Dagsorden. sluttidspunktet for indskrivning, slettes. Beretningen. KB s fremkommende forslag til ændringer og tilføjelser indskrives. Godkendt. Fremtidigt arbejde. Godkendt. Bestyrelsens størrelse. Godkendt. Indkomne forslag: Der ønskes ikke at fremlægge forslag til minimumsdagsorden i Forslag til medlemsplan. Godkendt. Budget Godkendt + KB har til opgave at behandle hvilke aktiviteter kredsen skal i gangsætte fremover. Forsidefoto til bladet. Forslag til brug af materiale fra stoltsocialpædagog Joan ansv. Beskrivelsen over politisk valgtes kompetencer skal ikke med i bladet.

8 8/10 Det skal fremgå på hjemmesiden, samt medbringes nogle papir eksemplarer som kan udleveres ved henvendelse på generalforsamlingen. Musik: Thor laver en aftale med en musiker. Valg og kandidatpræsentation: Kandidaters skriftlige præsentation publiceres på hjemmesiden, som de modtages til. De præsentationer kontoret har modtaget indtil et par dage før generalforsamlingen optrykkes til udlevering på generalforsamlingen. Mundtlig præsentation på Generalforsamlingen. Max 2 minutter. Kommende punkter til behandling på KB: Kredsens arbejde med Ligestilling jf. HB s beslutning. Behandles på 2-dags KB møde i november Budgetterne i kommunen & Regionen Jf. kredsens budgethjul tages en orienteringsrunde om kommunernes budgetter, herunder betydningen af minusvækst. Vesthimmerland: To botilbud ville man fjerne. Er nu droppet. Midler til feriekoloni er de ved at trække tilbage. Budgettet ser generelt fornuftigt ud. Hjørring: Ikke godt er på sidste pladsen ift. rådighedsbeløb pr. indbygger. Ansættelsesstop m.m. Trækker alle forhandlinger. Rebild: Ikke noget indenfor vores område Regionen: Yderligere besparelser indenfor sundhedsområdet. Thisted: Besparelser hele vejen rundt og nedlæggelse af arbejdspladser. Morsø: Ingen nedskæringer Frederikshavn: Ser helt galt ud. Aalborg: mill. Kr. skal findes indenfor handicap. Ansættelse af 23 nye socialrådgivere ift. kommende besparelser. B&U. Flere fagfolk på før anbringelser har god effekt. Brønderslev: Har den økonomi der skal til. Spare 23. mill. Kr. især på ældre området.

9 9/10 Mariagerfjord: Ingen besparelser nu men der forventes voldsomme besparelser i Forbundet samler op på alle kommunernes budgetter. Når kredsen har modtaget deres status, sendes det rundt til KB. Budget og kommunalt økonomi behandles på 2-dags KB møde ift. at kredsen er mere proaktiv. 4. Nyt fra HB Fælles hovedorganisation. Kim Simonsen fra HK er trukket sig til formandsposten. Nu er der to kandidater tilbage. SL Kongres. Digitalisering af bl.a. materiale gi en del udfordringer bl.a. med at finde et system som ikke gi r for mange gener. Den kommunale kompetencefond. Der er forslag til at indsnævre vores områder. Afstemning gav at uddannelsen er på masterplan. Afvikling af en personalemesse i organisationen for valgte og ansatte med det formål at yde samme service. 5. Sager til orientering Formandsforum har sammen med det centrale FU arbejdet med organisationens ledelsesværdier ( Trække på samme hammel ), som bliver præsenteret på et kommende KB møde efter det har været drøftet i kredsens FU. Etisk udvalg. Anna-Birthe er ikke længere repræsenteret i udvalget, da hun er lønnet i organisationen. A-kassen. Et Uddannelsesforløb for ny uddannelse ledige pædagoger er startet op med 16 deltagere. Uddannelsesforløbet er incl. praktikforløb på 4/8 uger. Kredsen har fået ca. 45 positive tilkendegivelser fra vores arbejdspladser 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden Bemærkning: Bestyrelsen skal udpege en repræsentant til planlægning af næste mødes dagsorden sammen med kredskontoret Hanne 7. Evt. Det anbefales at alle tænker over taleniveau og -retning når man har ordet under mødet, da der på dette møde har været svært for flere at

10 10/10 høre hvad der bliver sagt. Det var Tina og Susanne sidste KB-møde Dirigent/er: Lars og Anna-Birthe Referent: Joan Praktisk ansvarlige: til mødet: Per & Kenneth a. KB referat fra den b. Vedtagende indsatsområder for fremtidigt arbejde c. Artikel Tillidsfolk skal med d. Rammeprogram for fælles KB møde i dec. e. Budget forslag reception f. Hotel Scandic tilbud på reception g. Tilbud på malerarbejde h. Forslag til budgetrevision 2.kvt noter i. GF dagsorden & tidsplan j. Forslag til fastsættelse af bestyrelsens størrelse k. Forslag til Budget noter l. Forslag til skriftlig beretning m. Forslag til Fremtidig arbejde n. Forslag til medlemspanel o. Politisk valgtes kompetence p. Godkendt opgavefordeling omdelt på mødet: sendt efter mødet:

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3861268 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14635 17-10-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 12. oktober Tid: 09.00-15.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3773516 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14634 05-09-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 31. august 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3444151 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14631 08-03-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 7. marts 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg Ref.: JIJ Dok.nr.: 3075784 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13471 Referat fra bestyrelsesmøde 15-09-2016 Dato: 14. september 2016 Tid: 09.30-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent) 21. dec 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12451 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. december 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4292036 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 14-05-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4513103 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 30-08-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 21. januar 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Tina, Henrik, Kenneth,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 23. jan 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12446 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 20. januar 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3315568 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14630 31-01-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 2974679 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13470 20-06-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. juni 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dagsorden: Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3153953 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13472 11-11-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 27. oktober 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3625477 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14633 03-07-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. juni 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4908984 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17169 22-03-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 18. marts 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 16. marts 2012 JIJ/ 2011-SL211NJ-07871 SLNJ Generalforsamlingen 2011 - referat Dato: 26. oktober 2011 Tid: kl. 15.30 22.00 Indskrivning fra kl. 14.30 15.50 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3555037 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 09-05-2017 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 17. maj 2017 Tid: Kl. 14-17 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Referat frabestyrelsesmøde

Referat frabestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4720234 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 13-12-2018 Referat frabestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt.

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Forslag til vedtægter for Skoleidræt Nordjylland Nuværende 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål 1. Dansk

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse Dato: 22. marts 2019 Tid: kl. 13:00 15:30 (Efter temamøde vedr. Vi er Socialpædagogerne der forløber samme sted i tidsrummet 8:30-13) Sted: Hotel Eyde (Parkeringspladser til Hotel Eyde ligger for enden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning Dato: 8. juni 2018 Ref.: Lene Andersen Dato:08.06.2018 Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark 4 7400 Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost

Læs mere

Socialpædagogers efterog videreuddannelse

Socialpædagogers efterog videreuddannelse Medlemsundersøgelse: Socialpædagogers efterog videreuddannelse Marts 2019 Socialpædagogerne Nordjyllands Medlemspanel RAPPORT Socialpædagogers efterog videreuddannelse Socialpædagogerne Nordjyllands Medlemspanel

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4641866 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 30-10-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aalborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Dato: 17.06.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Direktionen. Tirsdag 3. marts 2015. Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø

Direktionen. Tirsdag 3. marts 2015. Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø Direktionen Tirsdag 3. marts 2015 Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sagsgang for projektforslag 3. Budget 2015 4. Projekter til beslutning i bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4347978 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 28-05-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3802221 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 19-09-2017 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. september 2017 Tid: Kl. 10 13 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer NOTAT 21-03-2017 Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer Forord: Dette notat er udfærdiget med henblik på, at synliggøre de vakante opgaver, der opstår i kredsens nærmeste

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4663062 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 12-11-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 8. november 2018 Tid: Kl. 10 max 13 Sted: Solhøjsvej 75, 9210 Aalborg SØ Indkaldte: Inger, Rita,

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard, mødeleder Ulla Blok Kristensen Afbud Tina Boel Bo Christensen

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Aarhus, den 4. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Referent: AK punkt 1 7/CI punkt 8 12 Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF og

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine Odense, den 28. marts 2019 smj/ Referat - Bestyrelsesmøde onsdag den 20. marts 2019 Kl. 9.00 15.30, Bornholmsgade 1, 5000 Odense C Deltagere: Afbud: Lundgaard, Rikke Hunsdahl, Lone Reinholdt, Pernille

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg.

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. Vedtægter for Business Region North Denmark (BRN) 1 Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2 Formål

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Nordjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordjylland har

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10: HUSK: Spørge om de kommer!!! Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-16:00 Kl. 10:00-12.00 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Tid: 12.00-16.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Tina Boel (Afbud) Bo Christensen Linda Nørgaard Peter Sandkvist

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere