Skema 2. Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ikke har udpegningspligt til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skema 2. Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ikke har udpegningspligt til"

Transkript

1 Skema 2 Udvalg, kommissioner,, som byrådet ikke har udpegningspligt til Rød markering betyder, at udpegningen er forhåndsbestemt. Grøn markering betyder, at der ikke er krav om udpegning af enten byråds- eller ikke- Gul markering betyder, at byrådet har taget stilling til, om der skal udpeges byråds- eller ikke- Udvalg, kommissioner, Brandts Bestyrelsen består af 9 medlemmer, hvoraf byrådet udpeger de 2 medlemmer af og blandt byrådsmedlemmerne. Alle bestyrelsesmedlemmer udpeges, jf. vedtægterne, for 2 år ad gangen. I ulige år er de 4 medlemmer udpeget af By- og Kulturudvalget på valg. I lige år er den øvrige bestyrelse på valg. Der skal således ske udpegning af de 2 byrådsmedlemmer med virkning fra den 1/ uden indstilling Byrådet udpeger 2 medlemmer blandt byrådets medlemmer. 4 medlemmer, som dækker økonomisk, juridisk, strategisk samt kunst- og kulturfaglig kompetence, udpeges af Byog Kulturudvalget. 1 medlem udpeges af og blandt institutionens fastansatte personale. Endelig 2 medlemmer, som kan udpeges af den øvrige bestyrelse. CSV Odense Vestfyn Brangstrup, lov om specialundervisning for voksne (lovbek. nr. 787 af 15/6 2015) og i henhold til CSV s vedtægter. Bestyrelsen består af 10 medlemmer med mulighed for udvidelse. Byrådet udpeger 1 medlem samt en suppleant for denne. t udpegede medlem skal være et Byrådet udpeger 1 medlem.

2 Dania Bo- og Dagcenter, Institutionen har til formål at drive et bo- og dagcenter for sindslidende. institutionens vedtægter, hvoraf det fremgår, at bestyrelsen består af 5 medlemmer. Byrådet udpeger 1 medlem. t udpegede medlem skal være Det Fynske Kunstakademi, Det Fynske Kunstakademi uddanner som videregående uddannelse studerende til højeste faglige niveau inden for billedkunstens område. Bestyrelsen består af 9-11 medlemmer. Udpegningen sker i henhold til akademiets vedtægter, hvoraf det fremgår, at det er kommunen/byrådet, der udpeger. 2 uden indstilling Byrådet udpeger 2 medlemmer. Det Grønlandske Hus i Odense, Det Grønlandske Hus i Odense har til formål at yde støtte, rådgivning og vejledning til herboende grønlændere, grønlandske studerende og andre med stærk tilknytning til Grønland samt formidle information og kulturelt kendskab til Grønland. Byrådet udpeger 2 medlemmer. institutionens vedtægter. Film Fyn A/S Odense Kommune er p.t. såkaldt associeret medlem af Film Fyn. Medlemskabet udløber med udgangen af 2018, hvor der skal tages stilling til, om medlemskabet skal fortsætte. Odense Kommunes medlem af Film Fyn A/S er et byrådsmedlem, der er udpeget af By- og Kulturudvalget.

3 Fonden Syddanske Forskerparker, fondens vedtægter. 1 medlem 1 medlem Odense Byråd udpeger 2 medlemmer, hvoraf mindst én af de udpegede skal være erhvervsleder. Byrådet har på mødet den 17/ besluttet, at muligheden for at udpege ikke-byrådsmedlemmer skal udnyttes. Der er en vedtægtsændring på vej, hvor der er lagt op til, at byrådet ikke længere skal udpege medlemmer. Grønt Råd Grønt Råd skal medvirke til at skabe såvel et formelt som mere uformelt netværk af grønne aktører i Odenseområdet og skabe en bredere gensidig forståelse blandt de forskellige interessenter, der ofte har modstridende interesser i et givent projekt. 2 uden indstilling Nedsættelse af rådet er ikke et lovkrav, men byrådet har på mødet den 6/ godkendt, at der udpeges 2 byrådsmedlemmer til rådet. Grønt Råd består af interessenter i forbindelse med miljø-, natur- og friluftsinteresser i Odense Kommune. Rådets formål er bl.a. at rådgive kommunen i større projekter vedrørende naturforvaltning.

4 Handicapcentret Tarup gl. præstegård, Handicapcentrets formål er inden for rammerne af lov om social service at give et aktivitets- og samværstilbud til personer med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og med særlige sociale problemer. 2 uden indstilling Byrådet udpeger 2 medlemmer. centrets vedtægter. KL s repræsentantskab Repræsentantskabet har i indeværende byrådsperiode 181 medlemmer. Medlemmerne af repræsentantskabet vælges af de politiske partier i forbindelse med det kommunalpolitiske topmøde. 1 medlem (borgmesteren) Alle 98 borgmestre er fødte medlemmer af repræsentantskabet. Der vælges et antal kommunalbestyrelsesmedlemmer, således at repræsentantskabet er repræsentativt i forhold til resultatet ved kommunalvalget. Repræsentantskabet er rådgivende i forhold til KL s bestyrelse. Kold College, Kold College er en selvejende institution med hjemsted i Odense Kommune og omfattet af lov om institutioner for erhvervsrettet uddannelse (lovbek. nr. 749 af 21/6 2016) foreningens vedtægter. Byrådet udpeger 1 medlem. t udpegede medlem skal være byrådsmedlem, men gruppeformændene har ønsket, at det tilstræbes, at muligheden for at udpege et byrådsmedlem udnyttes.

5 Kommunalpolitisk Topmøde Kommunernes Landsforening er en interesseorganisation, hvor det er frivilligt for alle danske primærkommuner at være medlem. Foreningen har til formål at varetage de danske primærkommuners fælles og almindelige interesser, at fremme samvirket mellem kommunerne og bistå kommunerne i deres virksomhed. Foreningens højeste myndighed er delegeretmødet. Hver kommune har ret til en stemmeberettiget delegeret for hver påbegyndt indbyggere i kommunen. 26 uden indstilling Odense Kommune har p.t. 26 delegerede. Medlemmerne udpeges i henhold til mandatfordelingen ved det seneste kommunalvalg. De resterende 3 medlemmer fungerer som stedfortrædere. Kulturregion Fyn, den politiske styregruppe for Den politiske styregruppe for Kulturregion Fyn har til opgave at implementere kulturaftalen mellem de fynske kommuner og kulturministeren. Sekretariatsbetjeningen ligger i Odense Kommune. (rådmanden for BKU) Hver kommunalbestyrelse i de fynske kommuner udpeger en repræsentant (udvalgsformanden for kulturområdet) som medlem af styregruppen. Landsdelsorkesterforeningen Foreningen har hjemsted i København. Foreningen består af symfoniorkestrene på Sjælland, i Sønderjylland, i Aarhus, i Aalborg og Odense. Landsdelsorkesterforeningen har bl.a. til formål at varetage og behandle forhold af fælles interesse for medlemmerne. (rådmanden for BKU) Det fremgår af foreningens vedtægter, at Odense Symfoniorkester repræsenteres af den til enhver tid værende rådmand for By- og Kulturudvalget i Odense Kommune eller et af denne bemyndiget medlem af Kulturudvalget i kommunen.

6 Lokalcenter Rosengård, bestyrelse for Lokalcentrets formål er at eje og drive et center bestående af kollektivboliger, plejeboliger og et aktivitetscenter. institutionens vedtægter. 2 uden indstilling Byrådet udpeger 2 medlemmer. Nordatlantisk Hus, bestyrelsen for Nordatlantisk Hus har til formål på alment velgørende, almennyttigt grundlag bl.a. at eksponere nordatlantisk kultur og være et kulturelt mødested og centrum for borgere fra Færøerne, Grønland, Island og Danmark og rumme folkelige såvel som professionelle aktiviteter. Byrådet udpeger 2 af bestyrelsens 5 medlemmer. husets vedtægter. Odense Bys Kunstfond, fondens vedtægter. 2 medlemmer 3 medlemmer Der arbejdes p.t. på en sammenlægning af kunstfonden og Odense Billedkunstråd (se skema 4). Odense Bæredygtighedsråd Formålet med Odense Bæredygtighedsråd er at fremme en bæredygtig udvikling i Odense som geografisk område for så vidt angår miljø, sundhed, økonomi og sociale forhold. Rådet består af 35 medlemmer. (borgmesteren) Byrådet udpeger 2 af rådets 35 medlemmer. Borgmesteren er født formand for rådet. Byrådet har besluttet, at der ud over borgmesteren skal udpeges et

7 Odense Kommunes Bevillingsnævn I henhold til restaurationsloven (lovbek. nr. 135 af 18/1 2010) er det byrådet, der meddeler alkoholbevillinger og træffer andre beslutninger i henhold til loven. Byrådet har den 13/ delegeret kompetencen til et bevillingsnævn. Bevillingsnævnet i Odense Kommune består ud over politidirektøren af 4 byrådsmedlemmer samt 2 medlemmer efter indstilling fra restauratørforeninger og 1 medlem efter indstilling fra personaleorganisationer inden for restaurationsbranchen. 3 efter indstilling 4 uden indstilling Politidirektøren er født medlem. Der er ikke krav om, at de øvrige medlemmer skal være På baggrund af en ændring af restaurationsloven er det muligt at udvide bevillingsnævnet i Odense Kommune fra 7 til 8 medlemmer. Det betyder, at bevillingsnævnets observatør uden stemmeret med virkning fra 1/ kan overgå til at være fuldgyldigt medlem af nævnet. Byrådet har på mødet den 7/ truffet beslutning om at udnytte denne mulighed. Odense Symfoniorkesters Instrumentfond, Udpegningen sker efter fondens fundats. Byrådet udpeger 1 medlem. t udpegede medlem skal være Der er formentlig en vedtægtsændring på vej, men måske først i den nye valgperiode. Odense Zoologiske Have, Zoologisk Have er en selvejende institution oprettet den 1/ vedtægterne. Byrådet udpeger 2 medlemmer.

8 Prisbelønning af gode og smukke nybygninger mv. i Odense, Komitéen vedrørende Komitéen tildeler udvalgte nybygninger i kommunen priser som de smukkeste nybygninger mv. Komitéen består af 6 medlemmer. 2 medlemmer udpeget af byrådet, og 2 medlemmer valgt af Danske Arkitekters Landsforbund samt chefen for Byudvikling og chefen for Drift og Anlæg. (rådmanden for BKU) Byrådet udpeger 2 medlemmer til komitéen - rådmanden for By- og Kulturudvalget og 1 Udpegningen hviler alene på en byrådsbeslutning og vil derfor kunne ændres eller ophæves. SIND-værestedet Stoppestedet, bestyrelse for SIND-værestedet Stoppestedet er et tilbud til borgerne i Odense Kommune med en sindslidelse om at kunne komme og være et åbent og anonymt mødested, hvor man kan møde støtte og forståelse, bl.a. med henblik på en bedre trivsel i hverdagen. Byrådet udpeger 1 medlem. t udpegede medlem skal være værestedets vedtægter. TAMU-Center Odense, kontaktudvalget for Formålet er at skabe et samarbejde mellem skole og arbejdsmarkedets organisationer og et udbygget og formelt samarbejde med de lokale offentlige myndigheder. Endvidere kan kontaktudvalgets medlemmer være ambassadører for TAMU- Center Odense. 2 uden indstilling (fra BSU s midte) Byrådet udpeger 2 medlemmer af Beskæftigelses- og Socialudvalgets midte som kommunens repræsentanter i kontaktudvalget.

Skema 2. Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ikke har udpegningspligt til

Skema 2. Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ikke har udpegningspligt til Skema 2 Udvalg, kommissioner,, som byrådet ikke har udpegningspligt til Rød markering betyder, at udpegningen er forhåndsbestemt. Grøn markering betyder, at der ikke er krav om udpegning af enten byråds-

Læs mere

Skema 2. Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ikke har udpegningspligt til

Skema 2. Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ikke har udpegningspligt til Skema 2 Udvalg, kommissioner,, som byrådet ikke har udpegningspligt til Rød markering betyder, at udpegningen er forhåndsbestemt. Grøn markering betyder, at der ikke er krav om udpegning af enten byråds-

Læs mere

Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til

Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til Skema 1 Udvalg, kommissioner,, som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til Når det i bemærkningsfeltet er anført, at udpegningen er lovbestemt,

Læs mere

Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til

Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til Skema 1 Udvalg, kommissioner,, som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til Når det i bemærkningsfeltet er anført, at udpegningen er lovbestemt,

Læs mere

Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til

Udvalg, kommissioner, råd, nævn mv., som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til Skema 1, som byrådet ifølge lovgivningen enten skal være repræsenteret i eller skal udpege repræsentanter til Når det i bemærkningsfeltet er anført, at udpegningen er lovbestemt, har kommunen udpegningspligt,

Læs mere

Oversigt over 10 kommunale billedkunstråd/ kunstråd/ kunstudvalg vedr. rådssammensætning, valgprocedure og funktionsperiode

Oversigt over 10 kommunale billedkunstråd/ kunstråd/ kunstudvalg vedr. rådssammensætning, valgprocedure og funktionsperiode Oversigt over 10 kommunale billedkunstråd/ kunstråd/ kunstudvalg vedr. rådssammensætning, valgprocedure og funktionsperiode På Billedkunstnernes Forbunds hjemmeside www.bkf.dk findes en liste over kommunale

Læs mere

Navn på udvalg, nævn, råd mv. Hjemmel Sammensætning Bemærkninger

Navn på udvalg, nævn, råd mv. Hjemmel Sammensætning Bemærkninger nævn, råd mv. Hjemmel Sammensætning Bemærkninger III. "VENTE"-oversigt Generelt er de medtagne organer i denne oversigt kendetegnet ved, at de IKKE er klar til, at der udpeges repræsentanter på Byrådets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION NORDATLANTISK HUS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION NORDATLANTISK HUS VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION NORDATLANTISK HUS 1. Navn og hjemsted: 1.1. Den selvejende institutions navn er Nordatlantisk Hus. 1.2. Nordatlantisk Hus har hjemsted i Odense kommune. 2. Formål:

Læs mere

Navn på udvalg, nævn, råd, bestyrelse mv. Hjemmel Sammensætning Bj. Fj. Ka. Mø. Tj. Vi. Bemærkninger

Navn på udvalg, nævn, råd, bestyrelse mv. Hjemmel Sammensætning Bj. Fj. Ka. Mø. Tj. Vi. Bemærkninger II. KAN. Denne oversigt indeholder oplysning om organer, hvor den kommunale repræsentation principielt hviler på frivillighed. For hovedpartens vedkommende er der tale om organer, som en eller flere af

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

Fanø Kommune. Dagsorden

Fanø Kommune. Dagsorden Fanø Kommune Dagsorden Byrådet - Det konstituerende møde 2017 Den 15. december 2017 kl. 17:00 Mødested: Byrådssalen Afbud: Medlemmer: Sekretær: Dennis Feldberg Erik Nørreby, Kristine Kaas Krog, Christian

Læs mere

Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice

Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice FAXE BILLEDKUNSTRÅD - VEDTÆGTER Postadresse: Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice Frederiksgade 9, 4690 Haslev Telefon 56 20 30 00 Telefax 56

Læs mere

2014 Vedtægt 2019 Vedtægt

2014 Vedtægt 2019 Vedtægt Vedtægt af 2014 og 2019. 2014 Vedtægt 2019 Vedtægt Navn, hjemsted og opgaver Navn og Hjemsted 1 1 Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. ViSPs hjemsted er i Næstved Kommune.

Læs mere

Bilag til byrådets møde den 26. oktober 2015 Politik for repræsentationer.

Bilag til byrådets møde den 26. oktober 2015 Politik for repræsentationer. Bilag til byrådets møde den 26. oktober 2015 Politik for repræsentationer. Hverv Krav om byrådsmedlemskab Ikke krav om byrådsmedlemskab Bakkegården - selvejende Den blå Paraply - selvejende Ejendomsfonden

Læs mere

I det følgende gennemgås en de hverv, der er forankret under Kulturog Fritidsudvalget.

I det følgende gennemgås en de hverv, der er forankret under Kulturog Fritidsudvalget. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT 05-09-2013 Bilag 1 - Notat om hverv under KFU Oversigt og gennemgang af hverv I det følgende gennemgås en de hverv,

Læs mere

KANUKOKA s vedtægter

KANUKOKA s vedtægter KANUKOKA s vedtægter Navn, formål og hjemsted 1. Foreningens navn er KANUKOKA med binavn De grønlandske kommuners Landsforening. Foreningens formål er at varetage kommunernes fælles og almindelige interesser,

Læs mere

DESIGNSKOLEN KOLDING

DESIGNSKOLEN KOLDING 20. 06. 2006 Vedtægter for den selvejende institution DESIGNSKOLEN KOLDING Navn og hjemsted 1 Designskolen Kolding er en selvejende institution under Kulturministriet. Institutionen har hjemsted i Kolding

Læs mere

Driftsaftale. Driftsaftale mellem Odense Kommune og Det Grønlandske Hus i Odense for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2020

Driftsaftale. Driftsaftale mellem Odense Kommune og Det Grønlandske Hus i Odense for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2020 Driftsaftale Driftsaftale mellem Odense Kommune og Det Grønlandske Hus i Odense for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2020 1 Aftalens parter Stk. 1 Denne aftale er indgået mellem Det Grønlandske

Læs mere

VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013

VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013 VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013 Vedtægter Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Landsforeningens navn er»landsforeningen Autisme«. 2 Landsforeningens hjemsted er Høje Taastrup. Formål 3 Landsforeningens

Læs mere

Dagsordenpunkt. Udpegning af eksterne bestyrelsesmedlemmer i kommunens selskaber SAGSRESUMÉ

Dagsordenpunkt. Udpegning af eksterne bestyrelsesmedlemmer i kommunens selskaber SAGSRESUMÉ Dagsordenpunkt Udpegning af eksterne bestyrelsesmedlemmer i kommunens selskaber Åbent - 2013/071480 SAGSRESUMÉ I lighed med anbefalingerne for god selskabsledelse fra Komitéen for god Selskabsledelse anbefaler

Læs mere

BRANDTS MUSEUM FOR KUNST OG VISUEL KULTUR

BRANDTS MUSEUM FOR KUNST OG VISUEL KULTUR V E D T Æ G T E R F O R BRANDTS MUSEUM FOR KUNST OG VISUEL KULTUR Baseret på: Lov nr. 1505/2006, museumsloven med senere ændringer. Lov nr. 1531/2010 om økonomiske og administrative forhold for modtagere

Læs mere

Styrelsesvedtægt for. Center for Kommunikation & Undervisning, CKU. Skive Kommune og Viborg Kommune (revideret august 2011) Navn, hjemsted og opgaver

Styrelsesvedtægt for. Center for Kommunikation & Undervisning, CKU. Skive Kommune og Viborg Kommune (revideret august 2011) Navn, hjemsted og opgaver Styrelsesvedtægt for Center for Kommunikation & Undervisning, CKU Skive Kommune og Viborg Kommune (revideret august 2011) Navn, hjemsted og opgaver 1 Institutionens navn er Center for Kommunikation og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENGINEER THE FUTURE. 1 Foreningens stiftelse, navn og hjemsted. 2 Foreningens formål.

VEDTÆGTER FOR ENGINEER THE FUTURE. 1 Foreningens stiftelse, navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. Vedtægter VEDTÆGTER FOR ENGINEER THE FUTURE. 1 Foreningens stiftelse, navn og hjemsted Foreningen er stiftet d. 1. september 2013. Foreningens navn er Engineer the Future. Foreningen har hjemsted i Københavns

Læs mere

Styrelsesvedtægter. for

Styrelsesvedtægter. for Styrelsesvedtægter for Center for Specialundervisning og rådgivning til unge og voksne, CSV Kapitel 1 CSV 1 Center for Specialundervisning og rådgivning for unge og voksne (CSV) er Kolding Kommunes kompetenceudviklingscenter

Læs mere

KANUKOKA s vedtægter. Navn, formål og hjemsted

KANUKOKA s vedtægter. Navn, formål og hjemsted Udkast til nye vedtægter (Grundlag: Delegeretforsamlingen nedlægges. Bestyrelsen er herefter KANUKOKA s højeste myndighed. Bestyrelsen består af en fast fuldtidsformand samt borgmestre og 1. viceborgmestre/lederen

Læs mere

Fredensborg Kommunes Kunstfond. Fundats

Fredensborg Kommunes Kunstfond. Fundats Fredensborg Kommunes Kunstfond Fundats Indledning Nærværende fundats er oprindeligt vedtaget d. 28. oktober 2003 af Karlebo Kommunes byråd og senere ændret d. 5. december 2006 forud for sammenlægningen

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

Notat. Århus Kommune. Vedtægter for Center Lyngå s tilbud efter lov om specialundervisning for voksne. 1. dec Socialforvaltningen

Notat. Århus Kommune. Vedtægter for Center Lyngå s tilbud efter lov om specialundervisning for voksne. 1. dec Socialforvaltningen Notat Emne Vedtægter for Center Lyngå s tilbud efter lov om specialundervisning for voksne. 1. dec. 2011 1. NAVN OG HJEMSTED Århus Kommune De kommunale tilbuds navne er Center Lyngå s Ungdomsskoler og

Læs mere

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Indholdsfortegnelse I Navn, hjemsted, formål... 2 II Partnere... 2 III Medlemmer... 3 IV Optagelse og udmeldelse... 3 V Ledelse...

Læs mere

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Indholdsfortegnelse I Navn, hjemsted, formål... 2 II Partnere... 2 III Medlemmer... 3 IV Optagelse og udmeldelse... 3 V Ledelse...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Arbejdstitel (herefter benævnt Institutionen). Dens hjemsted er Tønder Kommune.

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Referat Kultur- og Fritidsudvalget

Referat Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 10-01-2018 16:00 Mødeafholdelse: mødelokale 027 NB Tilstede: Anders Broholm (V) - formand Asger Mortensen (V) Bjarke Dyhr Lynnerup

Læs mere

Regulerede selvejende institutioner

Regulerede selvejende institutioner Professionshøjskoler Regulerede selvejende institutioner Eksterne repræsentanter Særligt om kommunale og regionale bestyrelsesrepræsentanter Særligt om arbejdsgiver- og Særligt om forældre Studerende Der

Læs mere

Vedtægter for Dansk Råd for Genoplivning, (Danish Resuscitation Council)

Vedtægter for Dansk Råd for Genoplivning, (Danish Resuscitation Council) Vedtægter for Dansk Råd for Genoplivning, (Danish Resuscitation Council) Dansk Råd for Genoplivning 1 1. Rådets navn er Dansk Råd for Genoplivning (DRG), engelsk: Danish Resuscitation Council DRC. Rådet

Læs mere

Nationalt / Regionalt / Kommunalt. Sundhedsrelevante fora Deltager Politisk / Mulighed for indtrædelse/deltagelse. Rådgivende

Nationalt / Regionalt / Kommunalt. Sundhedsrelevante fora Deltager Politisk / Mulighed for indtrædelse/deltagelse. Rådgivende Sundhedsrelevante fora Deltager Politisk / / Administrativ Sundhedsministeriet Udvalg om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen Sundheds- og Ældreministeriet (formand og derudover 1 repræsentant) Social-

Læs mere

Udpegning, sammensætning og betjening af FGU-bestyrelser

Udpegning, sammensætning og betjening af FGU-bestyrelser Udpegning, sammensætning og betjening af FGU-bestyrelser KL har i forbindelse med udpegning, sammensætning og betjening af bestyrelserne for de nye FGU-institutioner bedt Undervisningsministeriet uddybe

Læs mere

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt 1 Foreningens navn og hjemsted Den almennyttige forenings navn er: Ørbæk Midtpunkt. Institutions hjemsted er: Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, Nyborg Kommune 2 Formål Ørbæk Midtpunkts

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg.

Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg. 1 Elitesport Aalborg 1 Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg. 2 Institutionens formål er: at styrke og vedligeholde talentudvikling

Læs mere

Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005

Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005 Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005 Indledning Regeringens strukturreform ændrer danmarkskortet og opgavefordelingen mellem stat, amt og

Læs mere

Kapitel 1 Navn, formål og opgaver.

Kapitel 1 Navn, formål og opgaver. Socialforvaltningen NOTAT Dato: Sagsnr.: 293579 Dok.nr.: 1803883 Vedtægter for Kontaktudvalget for frivilligt socialt arbejde i Københavns Kommune Vedtægterne er vedtaget første gang i Borgerrepræsentationen

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen Autisme Juni Vedtægter

Vedtægter Landsforeningen Autisme Juni Vedtægter Vedtægter Vedtægter Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Landsforeningens navn er»landsforeningen Autisme«2 Landsforeningens hjemsted er Høje Taastrup. Formål 3 Landsforeningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter. for. 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service.

Vedtægter. for. 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service. Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service. 1.2 Hjemstedet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: Mødested: Byrådssalen

Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: Mødested: Byrådssalen Dagsorden Byråd Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: 17.00 Mødested: Byrådssalen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 ØK Indtræden af stedfortræder 2 ØK Valg af borgmester 3 ØK Valg af 2. viceborgmester

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

KKR Syddanmarks strategi for bestyrelsesarbejde på uddannelsesområdet

KKR Syddanmarks strategi for bestyrelsesarbejde på uddannelsesområdet KKR Syddanmarks strategi for bestyrelsesarbejde på uddannelsesområdet S Y D D A N M A R K S Y D D A N M A R K KKR Syddanmarks strategi for bestyrelsesarbejde på uddannelsesområdet Layout: KL s Trykkeri

Læs mere

Vedtægter for Alufacadesektionen

Vedtægter for Alufacadesektionen Vedtægter for Alufacadesektionen 04. juni 2013 Dokumentnr.: 261524 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Alufacadesektionen, der er en sektion under Dansk Byggeri. Alufacadesektionens hjemsted er Københavns

Læs mere

Notat. Emne: Økonomiudvalgsmøde d. 9/12-2013 Orientering vedr. inddragelse af etniske minoriteter. Den 2. december 2013 Aarhus Kommune

Notat. Emne: Økonomiudvalgsmøde d. 9/12-2013 Orientering vedr. inddragelse af etniske minoriteter. Den 2. december 2013 Aarhus Kommune Notat Emne: Økonomiudvalgsmøde d. 9/12-2013 Til: Orientering vedr. inddragelse af etniske minoriteter Den 2. december 2013 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Inddragelse af etniske minoriteter i de

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

De under nævnte medlemmer vælges, medmindre lokale forhold tilsiger andet, af tillidsrepræsentanterne

De under nævnte medlemmer vælges, medmindre lokale forhold tilsiger andet, af tillidsrepræsentanterne Kommissorier for og sammensætning af Djøf Offentligs sektorudvalg 1. Sektorudvalget for statsadministrationen 1. 1 repræsentant for hvert ministerområde, dog 2 repræsentanter såfremt der udenfor ministerområdets

Læs mere

Vedtægter. for. UdviklingVejen

Vedtægter. for. UdviklingVejen VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 vejen@advodan.dk sikkermail6600@advodan.dk CVR-nr. 25 57 52 88 Sag nr. 670-17625-JWN Vedtægter for UdviklingVejen Navn og hjemsted UdviklingVejen er

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

Vedtægter for Handicaprådet i Skanderborg Kommune Godkendt i byrådet Skanderborg Kommune. Sag: 13/21572

Vedtægter for Handicaprådet i Skanderborg Kommune Godkendt i byrådet Skanderborg Kommune. Sag: 13/21572 Vedtægter for Handicaprådet i Skanderborg Kommune Godkendt i byrådet 27-11-2013 Skanderborg Kommune Sag: 13/21572 Indhold 1. Formål 2. Opgaver 3. Sammensætning 4. Forretningsorden 5. Økonomi 6. Funktionsperiode

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. 1 Navn og hjemsted.

Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde. 1 Navn og hjemsted. FORSLAG Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er

Læs mere

Vedtægter. for. HK-klubben ved Aalborg Universitet

Vedtægter. for. HK-klubben ved Aalborg Universitet Vedtægter for HK-klubben ved Aalborg Universitet Klubben er det redskab, der skal sikre det enkelte medlem det størst mulige udbytte af sin organisation ' 1: Stk. 2: HK-klubbens formål HK-klubbens formål

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller 1. Hjemsted Randers Idrætshaller er en selvejende institution med hjemsted i Randers. 2. Formål Institutionens formål er at drive idrætslokaler/ anlæg i Randers kommune, at etablere eller virke for etablering

Læs mere

Vedtægter for Handicaprådet. Lovhjemmel

Vedtægter for Handicaprådet. Lovhjemmel Vedtægter for Handicaprådet Lovhjemmel Handicaprådet er oprettet i medfør af kap. 4, 37a, stk. 2-4 i Retssikkerhedsloven (LBK nr. 877 af 03/09/2008) samt Bekendtgørelse om retssikkerhed og administration

Læs mere

I det følgende gennemgås de hverv, der er forankret under Kultur- og Fritidsudvalget.

I det følgende gennemgås de hverv, der er forankret under Kultur- og Fritidsudvalget. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat NOTAT 29-06-2017 Bilag 1. Oversigt og gennemgang af hverv under KFU I det følgende gennemgås de hverv, der er forankret under Kultur- og Fritidsudvalget.

Læs mere

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Hjørring Kommunes handicapråd 1 Handicaprådet i Hjørring Kommune er nedsat efter reglerne i Lov om Retssikkerhed og Administration på det Sociale Område 37

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

Mariager Vedtægter for CittaSlowforeningen i Mariagerfjord Kommune

Mariager Vedtægter for CittaSlowforeningen i Mariagerfjord Kommune Vedtægter for CittaSlowforeningen i Mariagerfjord Kommune 1 Foreningens navn er: CittaSlowforeningen, Mariagerfjord. Foreningen er stiftet af: En kreds af borgere i Mariager i samarbejde med Mariagerfjord

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

FORENINGEN TIL STØTTE AF SYGDOMSRAMTE ERHVERVSAKTIVE BORGERE. Vedtægter. for. Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere.

FORENINGEN TIL STØTTE AF SYGDOMSRAMTE ERHVERVSAKTIVE BORGERE. Vedtægter. for. Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere. Vedtægter for Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere. Stk. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Danske Universiteter

Vedtægter for Danske Universiteter 21. september 2010 J.nr. 2008-1000-03 SB/HR Vedtægter for Danske Universiteter Præambel Viden er det centrale råstof for værdiskabelse og opbygning af velfærd og social og kulturel sammenhæng i samfundet.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 TV 2/FYN er en af de otte regionale TV 2-virksomheder, der er selvstændige institutioner, og hvis vedtægt fastsættes af kulturministeren jf. den til enhver tid gældende bekendtgørelse

Læs mere

Vedtægter. Køge Erhvervsudviklingsråd (KEUR)

Vedtægter. Køge Erhvervsudviklingsråd (KEUR) Vedtægter Køge Erhvervsudviklingsråd (KEUR) 1. Navn 1.1 Foreningens navn er Køge Erhvervsudviklingsråd (herefter Foreningen ) 2. Formål 2.1 Foreningen har til formål at gøre Køge Kommune til et vækstområde

Læs mere

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune.

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. Vedtægter 1 Indledning Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets formål er

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken

Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken 0. Aftalens parter Partnerskabsaftalens parter udgør følgende Syddjurs

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nordfyns Udviklingsråd

Vedtægter for foreningen Nordfyns Udviklingsråd Vedtægter for foreningen Nordfyns Udviklingsråd 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordfyns Udviklingsråd (efterfølgende forkortet som NU). NU er en uafhængig forening med hjemsted i Nordfyns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst

VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Byg til Vækst. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. Medlemskreds og kontingent 2 Foreningens medlemmer er Odense, Assens,

Læs mere

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk Vedtægter for den almene administrationsorganisation Domea.dk Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Domea.dk. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Høje-Taastrup

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Folkekirkesamvirket i Århus blev etableret og vedtægtsfæstet i 1994 som et kirkeligt-diakonalt og socialt samarbejde mellem menighedsråd/menighedsplejer i Århus

Læs mere

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen,

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen, Vedt ægt erf or Fr i efunk t i onær er Vedtægter for Frie Funktionærer Indhold Navn og hjemsted, 1... 2 Formål, 2... 2 Medlemmer, 3... 2 Medlemsrettigheder og pligter, 4-7... 3 Regionsvedtægt, 8-9... 3

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for TURISMENETVÆRK SJÆLLAND - MØN

V E D T Æ G T E R. for TURISMENETVÆRK SJÆLLAND - MØN V E D T Æ G T E R for TURISMENETVÆRK SJÆLLAND - MØN Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er TURISMENETVÆRK SJÆLLAND-MØN. Foreningens hjemsted er i den kommune, hvor foreningens til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ 1 Navn og hjemsted 1.1 Den selvejende institution Kaj Munks Præstegård i Vedersø drives på almennyttigt grundlag. 1.2 Den selvejende

Læs mere

Vedtægter for. Menighedsfakultetet. Lutheran School of Theology in Aarhus

Vedtægter for. Menighedsfakultetet. Lutheran School of Theology in Aarhus Vedtægter for Menighedsfakultetet Lutheran School of Theology in Aarhus 1 Navn og Hjemsted Menighedsfakultetet (MF) / Lutheran School of Theology in Aarhus (LSTA) er en selvejende og uafhængig institution,

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Navn hjemsted og formål: 1 Institutionens navn er "ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER". Institutionens hjemsted er i Viborg kommune.

Læs mere

Vedtægter Business Center Bornholm (BCB)

Vedtægter Business Center Bornholm (BCB) Vedtægter Business Center Bornholm (BCB) 1 - Formål 1.1 Business Center Bornholm er en selvejende institution, der har til formål at medvirke til at understøtte og udbygge det bornholmske erhvervsliv,

Læs mere

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Omfang Bøgebakkens Sundheds- og Plejecenter Hvalsø Ældrecenter Ammershøj Plejecenter Der nedsættes ét Beboer- og Pårørenderåd

Læs mere

Oversigt over vederlag til poster udpeget af Byrådet i Syddjurs Kommune

Oversigt over vederlag til poster udpeget af Byrådet i Syddjurs Kommune 1 of 5 Oversigt over vederlag til poster udpeget af Byrådet i Syddjurs Kommune Nedenstående oversigt indeholder samtlige udpegninger/indstillinger, som indgår i byrådets konstituering. En række poster

Læs mere

VEJLEDENDE VEDTÆGTER FOR AFDELINGER DUI-LEG OG VIRKE

VEJLEDENDE VEDTÆGTER FOR AFDELINGER DUI-LEG OG VIRKE VEJLEDENDE VEDTÆGTER FOR AFDELINGER DUI-LEG OG VIRKE Vedtaget på landsmødet 27. 28. oktober 2018 1: Formål Afdelingens formål DUI-LEG og VIRKE er en selvstændig idébetonet børne- og ungdomsorganisation,

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Byrådet

Referat for ekstraordinært møde Byrådet Referat for ekstraordinært møde : Mandag den 04. januar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Mødested: Byrådssalen, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Betina Svinggaard (A) Duygu A. Ngotho

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Side 1

VEDTÆGTER. for. Side 1 VEDTÆGTER for Side 1 Navn 1 Organisationens navn er KOOPERATIONEN - den kooperative Arbejdsgiver- og Interesseorganisation i Danmark. Kooperationen har hjemsted i Københavns Kommune. Formål 2 Kooperationen

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Sønderborg Iværksætter Service og Sønderborg Konference og Event

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØREFORENINGENS LOKALAFDELINGER

VEDTÆGTER FOR HØREFORENINGENS LOKALAFDELINGER VEDTÆGTER FOR HØREFORENINGENS LOKALAFDELINGER 1 Afdelingens navn og område Lokalafdelingens navn er "Høreforeningen xxx Lokalafdeling", hvor "xxx" er navnet på den kommune, hvor lokalafdelingen hører hjemme.

Læs mere

Frivillighåndbog Om Mødrehjælpen

Frivillighåndbog Om Mødrehjælpen Frivillighåndbog Om Mødrehjælpen Indhold Om Mødrehjælpen... 3 Mødrehjælpen har... 3 Hvad kan Mødrehjælpens rådgivning tilbyde... 3 Frivillig i Mødrehjælpen... 4 Mødrehjælpens historie... 4 Demokrati i

Læs mere

Godkendt på regionsrådsmøde den 30. oktober 2013

Godkendt på regionsrådsmøde den 30. oktober 2013 Regionshuset Viborg Godkendt på regionsrådsmøde den 30. oktober 2013 Psykiatri og Social Center for Børn, Unge og Specialrådgivning Tingvej 15A, 3.th. Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 cbus@ps.rm.dk

Læs mere

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. I henhold til 109-110 i lov om social service

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

Vedtægter DI Rådgiverne

Vedtægter DI Rådgiverne November 2015 Vedtægter DI Rådgiverne 1 Navn Branchefællesskabets navn er DI Rådgiverne. Branchefællesskabets navn forkortes DI- R. Branchefællesskabet er en del af Dansk Industri (DI) og dermed underlagt

Læs mere

Pædagogisk LæringsCenterForening

Pædagogisk LæringsCenterForening Foreningens navn er (PLCF) 1 Formål s formål er at arbejde for bedre ansættelses- og uddannelsesforhold for medarbejdere på de pædagogiske læringscentre at virke for en stadig bedre udbygning af det pædagogiske

Læs mere

VEDTÆGT FOR DRAGØR KOMMUNES FOLKEOPLYSNINGSUDVALG

VEDTÆGT FOR DRAGØR KOMMUNES FOLKEOPLYSNINGSUDVALG VEDTÆGT FOR DRAGØR KOMMUNES FOLKEOPLYSNINGSUDVALG Nedsat iht. Lovbekendtgørelse nr. 924 af 5. oktober 2000 om støtte til folkeoplysning. I henhold til kapitel 9 i lovbekendtgørelse nr. 535 af 14. juni

Læs mere

Vedtægt for det selvejende dagtilbud Dagtilbuddet Dagklubben Lavuk Borgervænget, Lavuk Stjernen

Vedtægt for det selvejende dagtilbud Dagtilbuddet Dagklubben Lavuk Borgervænget, Lavuk Stjernen Dagtilbuddet Dagklubben Lavuk Borgervænget Lavuk Stjernen Borgervænget 19, 2100 København Ø Vedtægt for det selvejende dagtilbud Dagtilbuddet Dagklubben Lavuk Borgervænget, Lavuk Stjernen 1 Navn og hjemsted

Læs mere