LOKALPLAN 36 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1983

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 36 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1983"

Transkript

1 LOKALPLAN 36 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1983

2 LOKALPLAN NR.36 FOR ÈT OMRÅDE VED VANGEDEVEJ I GENTOFTE, KOMMUNE BYG N INGSVÆSEN ET GENTOFTE KOMMUNE 1983 ~ ( \ \ ~ \ \ \ LJ~I1~4 Il~UU1L 11~l~fllTI!1Li ~ ~ - 00 ~ ~: ~! ~ J\~:t~~ ~!~ _ 1IIIo~!~ ~ a ~ L~L!L!~L~ ~ ~ ih ~ s ~~ - I ~T~T~fl J~.I!J~i~~i ~ \\~L/ /\\ ~2~-i ~ ~ ~ ~..1. ~ ~ I I I I ~ -, ~ ~ II~I. f~~àtu~i!i1~i JIEjI~ t -&~V~\ ::.~ ~

3 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 36. side LOKALPLANENS FORMÅL i LOKALPLANENS INDHOLD i EKSISTERENDE FORHOLD 2 FREMTIDIGEFORHOLD 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING 3 KOMMUNEPLAN BYPLANVEDTÆGTER 4 BESTEMMELSER VEDR. AFVANDING. 4 HOVEDLEDNING FOR NATURGAS 4 OVERORDNET PLANLÆGNING... 4 LOKALPLANENSRETSVIRKNINGER 4 LOKALPLAN NR LOKALPLANENS FORMÅL 6 2 LOKALPLANOMRÅDET 6 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE UDSTYKNING 7 5 VEJ OGSTIFORHOLD. 7 6 LEDNINGS OG ANTENNEANLÆG 8 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 8 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 9 9 UBEBYGGEDEAREALER 9 10 FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING OPHÆVELSE AF SERVITUTTER OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT 12 VEDTAGELSESPÅTEGNING 12 KORTBILAG i KORTBILAG 2 KORTBILAG 3

4 1 REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 36 FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGARD I GENTOFTE KOMMUNE. LOKALPLANENS FORMÅL. Formålet med udarbejdelse af lokaiplanen er at skabe mulighed for opførelse af etageboligbebyggelse med hertil knyttede anlæg. Lokaiplanen har endvidere til formål at fastholde den eksisterende randplantning, samt øvrige træer og plantninger, som er karakteristiske for området. I lokaiplanen lægges desuden vægt på, at ny bebyggelse opføres under hensyntagen til den omkring liggende bebyggelse. LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalpianen omfatter et område, som afgrænses af Vangede vej mod øst, af en etagehusbebyggelse mod nord og vest og af et haveboligområde mod syd. Den nuværende bebyggelse forudsættes nedrevet. Planen muliggør opførelse af en 3 etages boligbebyggelse grupperet omkring et samlet grønt friareal. Bebyggelsen åbnes mod syd, således at lukkede gavle danner afslutningen overfor haveboligbebyggelsen. Afstanden fra gavl til haveboligernes nordlige skel vil være Ca. 15,0 m. Planen forudsætter etablering af private udeophoids arealer i form af haver, terrasser eller altaner til hver bolig. Der er desuden lagt vægt på at bevare randpiantningen samt øvrige plantninger og træer indenfor lokalpianområ det i videst mulig omfang.

5 2 Eksisterende forhold. Bebyggelse smulighed.

6 3 Parkeringen til bebyggelsen forudsættes anlagt langs randpiantningens nordlige og sydlige afgrænsning. Trafikalt vil bebyggelsen blive betjent fra Vangedevej. For at sikre en harmonisk indpasning i den eksisterende bebyggelse og i vejbilledet langs Vangedevej, fore skriver planen, at ny bebyggelse opføres med gult murværk som det dominerende arkitektoniske træk. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING. KOMMUNEPLANEN Lokalplanområdet indgår som enkeltområde 7.B1 (etage husområde) i Kommuneplan for Gentofte Kommune. En lokaiplan, der træffer bestemmelser for omràde 7.B1 skal i følge Rammer for Lokaiplanlægning sikre: at områdets anvendelse fastlægges til boligformål, samt offentlige formål, liberale erhverv og butikker til kvarterets daglige forsyning, at bebyggelsesprocenteri for den enkelte ejendom ikke overstiger 60, at bebyggelsen ikke opføres med mere end 5 etager og at bebyggeisens højde ikke overstiger 18 m, at der i forbindelse med bebyggelsen tilvejebringes et opholdsareal svarende til min. 80% af boligetage arealet og 10% af erhvervsetagearealet samt 1 P plads pr. bolig, i P plads pr. 50 m 2 erhvervsetageareal og i P plads pr. 25 m2 butiksetageareal. Udsnit af kortbilag for Rammer for lokalpianlægning.

7 4 BYPLANVEDTÆGTER. Hele det af lokaiplanen omhandlede område er omfattet af bestemmelserne i den under 30. december 1949 tinglyste byplanvedtægt nr. 8 c for forskellige områder i Gentofte Kommune. Bestemmelserne i denne byplan ophæves for det her omhandlede lokalpianområde. AFVANDINGSFORHOLD. Ved afvanding af området må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde, der svarer til de i kommunens spil devandsplan fastsatte afløbskoefficienter. HOVEDLEDNING FOR NATURGAS Ifølge Kommuneplan , Hovedstruktur afsnit 3.5. påtænkes hovedfordelingsledningen for naturgas ført gennem Vangede ad Ved Bommen og ad Vangedevej til Nybrovej og vil således ikke berøre ovennævnte areal. OVERORDNET PLANLÆGNING. Nærværende lokaiplan er efter kommunalbestyrelsens opfattelse ikke i modstrid med den overordnede planlægning. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. i. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokaiplanen må ejendomme, der er omfattet at planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges og anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplaneri medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbéstyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokaiplanens be stemmelser under forudsætning af, at disse ikke ændrer den i lokalplanen tilstræbte områdekarakter.

8 5 den i lokalplanen tilstreebte områdekarakter. Mere væsentlige afvigelser fra lokalpianen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalpian. 2. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitut ter, der er uforenelige med lokalpianen, fortrænges af denne. 3. Lokaiplanforslaget indeholder i 11 og 12 en bestemmelse om, at de i paragraffen særligt nævnte servi tutter og byplanvedtægter ophæves.

9 6 LOKALPLAN NR. 36 FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE. I henhold til lov om kommuneplanlægning (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 LOKALPLANENS FORMÄL: Det er lokalpianens formål: at åbne mulighed for at kunne opføre etageholigbebyg gelse. at bevare den karakteristiske randpiantning. at sikre bebyggelsen grupperet omkring et samlet grønt friareal. at sikre at bebyggelsen placeres og udformes under mest mulig hensyntagen til den omkringliggende bebyggelse, herunder navnlig den syd for beliggende villabebyggel se 2 LOKALPLANOMRÅ DET Lokalpianen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter matr. nr. 22 a, Vangede by.

10 7 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE. stk. i Området må kun anvendes til boligformål og dertil knyttede fællesanlæg samt offentlige og priväte institutioner at almennyttig karakter, som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området. stk. 2 Inden for området kan opføres ~n transformerstation til områdets forsyning, når den ikke gives mere end 30 m 2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3,0 m over terræn og når den udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 4 UDSTYKNING. Yderligere udstykning må ikke finde sted. 5 VEJ- OG STI FORHOLD. stk. i Der sikres mulighed for at etablere stiforbindelse som angivet på kortbilaget. stk. 2 Der udlægges areal til de på vedhæftede kortbilag i viste ind og udkørsler til Vangedevej i en bredde af min. 5,0 m. Bygge 1 inier. stk. 3 Langs Vangedevej pålægges en byggelinie i en afstand at 5,0 ni fra vejskel, således som vist på vedhæftede kort bilag. Arealet mellem byggelinie og vejskel må ikke anvendes til nogen form for bebyggelse. Parkeringsforhold. stk. 4 De på vedhæftede kortbilag i med P mærkede arealer skal udlægges til parkering. stk. 5 Parkeririgsarealerne må kun anlægges efter de på vedhæfte de kortbilag i viste retningslinier. Parkering til biler kan dog også etableres under terræn. stk. 6 Der udlægges min. H parkeringsplads pr. bolig. Der anlægges min. i parkeringsplads pr. bolig.

11 8 stk. 7 Dersom det anlagte antal parkeringspladser skønnes at være utilstrækkeligt, kan kommunalbestyrelsen forlange de i parkeringsudlægget reserverede parkeringspladser anlagt. 6 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG. stk. i El ledninger, herunder til vej og sti belysning, må ikke fremføres som luftledninger, men må alene fremføres som jordkabler. Denne bestemmelse gælder dog ikke for el ledninger langs Vangedevej. stk. 2 Der må ikke foretages ledningsføring i beplantningsbæl terne. stk.3 Inden for området må der ikke opsættes fritstående antenner eller tagantenner uden kommunalbestyrelsens tilladelse. stk. 4 Varmeforsyningen til bebyggelsen skal være i overensstemmelse med de i kommunens varmeplan fastsatte retningslinier. 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. stk. i Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 60. stk. 2 Bebyggelsen må kun opføres med en placering og i et omfang, som i princippet vist på vedhæftede kortbilag i og 2. stk. 3 Bygninger må ikke opføres med mere end 3 etager. stk. 4 Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagfiade må gives en højde, der overstiger 13,0 m over det for grunden fastsatte niveauplan, målt efter reglerne i bygnings reglementet. stk. 5 Opføres der fritliggende bygninger indenfor byggefeltet, skal afstanden mellem bygningerne være min. 12,0 m og facadelinien må højst føres 1/3 husdybde bag rnodstående gavl. Såfremt bygninger opføres med modstående gavle, kan afstanden nedsættes til min. 1/3 husdybde, som vist på vedhæftede kortbilag 4. stk. 6 Bygninger inden for det på kortbilaget viste byggefelt skal have samme tagform. Tagets vinkel med det vandrette plan skal være min. 45. Opføres byggeriet i 3 etager, må tagets vinkel med det vandrette plan dog ikke overstige 20.

12 9 stk. 7 Husdybden må ikke overstige 12,0 m. stk. 8 Udover de på kortbilag i viste byggefelter kan der med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse opføres mindre udhusbygninger, som har tilknytning til bebyggelsen. 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. stk. i Skiltning og lignende må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse. stk. 2 Bebyggelsen skal fremstå i gult murværk, som det gennemgående arkitektoniske træk. stk. 3 Ved taghældningen min. 45 kan tagfladerne dækkes med gule eller blådæmpede tagsten af tegl eller beton, eller af sort rektangulær eterriitskifer. Ved taghældninger max. 20 kan tagfiaderne dækkes med gule eller blådæm pede tagsten af tegl eller beton, tagpap, sort eller grå bølgeeternit eller sort rektangulær eternitskifer. stk. 4 Ikke murede ydervægge skal fremstå med beklædning af træ, profilerede pladematerialer eller som udfyldnings felter med glaspartier. stk. 5 udvendigt træværk skal imprægneres svarende til jord farver. stk. 6 Til udvendige bygningssider må der iøvrigt ikke anvendes konstruktioner, materialer eller farver, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende eller ikke er i harmoni med den omgivende bebyggelse. stk. 7 Der må ikke etableres vinduer i gavle mod syd. Forudsat kælderloftet ikke er hævet mere end 1,25 m over det for grunden fastsatte niveauplan, kan der, efter kommunalbestyrelsens nærmere anvisninger, etableres vinduer eller døre i kælder i sydgavi. 9 UBEBYGGEDE AREALER. stk. i I forbindelse med ny bebyggelse skal der tilvejebringes et opholdsareal svarende til 80% af boligetagearealet. stk. 2 Hver bolig skal sikres et privat uderum i form af have, terrasse eller altan. Desuden skal der etableres mulighed for fælles ophold og leg. stk. 3 De med priksignatur på vedhæftede kortbilag i viste eksisterende beplantningsbælter skal stedse opretholdes i en bredde af 5 m, med undtagelse at det sydfor liggen

13 10 de beplantnirigsbælte, bredde at 8 m. som stedse skal opretholdes i en stk. 4 De på kortbilag i viste beplantningsbælter, plantninger og træer må ikke ændres eller fjernes uden kommunalbestyrelsens tilladelse. stk. 5 Den del af byggefeltet som ikke bebygges, skal dels anlægges som have/terrasse til den enkelte bolig dels som fælles opholds og færdselsareal for hele bebyggelsen. stk. 6 Hegning i skel må kun etableres som levende hegn, eventuelt suppleret at et max. 1,50 m højt trådhegn. stk. 7 Hegn der ikke udføres som levende hegn, skal udføres i samme materiale som bebyggelsens dominerende træk. stk. 8 Langs færdselsarealerne skal belysning udføres som park belysning overvejende på fritstående standere. stk. 9 Anlæg af færdsels, parkerings og opholdsarealer må kun ske efter en samlet plan for belægning, belysning, beplantning, hegning m.v., som kommunalbestyrelsen kan godkende. stk. 10 Terrænregulering må kun foretages efter en at kommunalbestyrelsen godkendt plan. stk. 11 Ved afvanding at området må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde, der svarer til de i kommunens spildevandsplan fastsatte aflebskoefficienter. 10 FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING. Før ny bebyggelse tages i brug, skal der være etableret parkeringsarealer, stier, opholdsarealer m.v. i overensstemmelse med bestemmelserne herom i 5 og OPHÆVELSE AF SERVITUTTER. Følgende i området tinglyste servitutter ophæves for så vidt angår: Matr. nr. 22 a: i Oi.04.i960, Vangede by, Dyssegård.

14 11 12 OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT. Den under 30. december 1949 tinglyste byplanvedtægt nr. 8 c ophæves for så vidt angår matr. nr. 22 a, Vangede by, Dyssegård.

15 12 VEDTAGELSESPÅTEGNING. I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Gentofte Kommunalbestyrelse, den 23. august Jørgen Gotfredsen (sign.) Axel Beider (sign.) Nærværende lokalplan begæres herved tinglyst på matr. nr. 22 a, Vangede by, Dyssegård, i henhold til 30, stk. 3 i lov om kommuneplanlægning, lov nr. 287 af 26. juni Endvidere gegæres i henhold til samme lov de i 11 og 12 omtalte servitutter og planer aflyst for så vidt angår matr. nr, 22 a, Vangede by, Dyssegård. Gentofte Kommunes Bygningsvæsen, den 14. oktober 1983 Axel Beider (sign.) Jørgen Gerner Hansen (sign.) Tinglyst den 14. oktober 1983.

16 KORTBILAG i LOKALPLAN NR. 36 FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ I GENTOFTE E~7///À OMRÅDEGRIENSE r~~t.1eks. BYGGEFELT LOD PARKERING LL~-~IEKS. BYGGELIN le MÅL 1:1000 i KOMMUNE BEPLANTNING EKS. TRÆER BEBYGGELSE

17 SNIT A SNIT B B A KORTBILAG 2 LOKALPLAN NR. 36 FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ SNIT I GENTOFTE GENTOFTE KOMMUNE KOMMUNE 1983

18

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 LOKALPLAN 68 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 68 side LOKALPLANENS FORMÂL 5 LOKALPLANENS INDHOLD 5 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE nr. 62.1 TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990 LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, GENTOFTE KOMMUNE I 1990 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 84 SIDE FORMÅL 5 EKSISTERENDE FORHOLD 5 HISTORIE 5 INDHOLD 6 FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN 38 LOKALPLAN FOR OG KYSTBANEN ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1983

LOKALPLAN 38 LOKALPLAN FOR OG KYSTBANEN ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1983 LOKALPLAN 38 LOKALPLAN FOR OG KYSTBANEN ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1983 LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ OG KYSTBANEN I GENTOFTE KOMMUNE BYGNINGSV/ESEMET GENTOFTE KOMMUNE

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 153 for Bengtasvej 1 A og Siridsvej 2 A Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 136 for et område mellem Bakkevænget og Vangedevej

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 127 for et område mellem Sognevej og Nymosegård Med

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 129 Side LOKALPLANENS

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 32 ET OMRÅDE MELLEM ERICHSENSVEJ OG GENTOFTEGADE I GENTOFTE KOMMUNE 1982

LOKALPLAN 32 ET OMRÅDE MELLEM ERICHSENSVEJ OG GENTOFTEGADE I GENTOFTE KOMMUNE 1982 LOKALPLAN 32 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ERICHSENSVEJ OG GENTOFTEGADE I GENTOFTE KOMMUNE 1982 LOKALPLAN NR. 32 FOR ET OMRÅDE MELLEM ERICHSENSVEJ OG GENTOFTEG.ADE I GENTOFTE KOMMUNE BYG N INGSVÆS EN

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.240

LOKALPLAN NR. 004.240 LOKALPLAN NR. 004.240 For et område i Christiansminde 4 SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokaiplan En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 47 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SKOLEVEJ, VEMMETOFTE ALLE OG KILDESKOVEN I GENTOFTE KOMMUNE 1984

LOKALPLAN 47 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SKOLEVEJ, VEMMETOFTE ALLE OG KILDESKOVEN I GENTOFTE KOMMUNE 1984 LOKALPLAN 47 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SKOLEVEJ, VEMMETOFTE ALLE OG KILDESKOVEN I GENTOFTE KOMMUNE 1984 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 47 Side LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN 23 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR BERNSTORFFSPARKEN VED VÆLDEGÅRDSVEJ GENTOFTE KOMMUNE 1978

LOKALPLAN 23 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR BERNSTORFFSPARKEN VED VÆLDEGÅRDSVEJ GENTOFTE KOMMUNE 1978 LOKALPLAN 23 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR BERNSTORFFSPARKEN VED VÆLDEGÅRDSVEJ GENTOFTE KOMMUNE 1978 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYb FOR BERNSTORFFSPARKEN VED VIELDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger, herunder udestuer (PlanID:

Læs mere

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 150 for et område ved Strandvejen, nord for

Læs mere

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 81 For Jægersborgvej 64-66 i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

~ Bjcnmerfskk -, ss ~,,

~ Bjcnmerfskk -, ss ~,, FAABORG KOM MVNE LOKALPLAN NB. G.25 Sv4r~s~ d ~To I ~ - - 22 ~:4\.? 15~ : - 2, - : Z,. Fjurdblin k,,. ~ Bjcnmerfskk -, ss _ _~,, ii BJfrrne/C- og - N /,- (./. - I. \.t4,1 / - S~gy*ri 1v / \ \ ~-\, ~ /

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

TEKNISK FORVALTNING Telefon(06) Hammel kommune. Lokalplan n r. 16 PRÆSTEGÅRDSENGEN

TEKNISK FORVALTNING Telefon(06) Hammel kommune. Lokalplan n r. 16 PRÆSTEGÅRDSENGEN TEKNISK FORVALTNING Telefon(06) 961988 Hammel kommune Lokalplan n r. 16 PRÆSTEGÅRDSENGEN LOKALPl6R REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 16 Området Lokalplanen omfatter et område i Hammel by, beliggende nord for

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Lokalplan nr. 71 for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Februar 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af Den

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere