Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen, Gitte Guttner, Susanne Bille Jensen, Hanne Stilling- Meilgaard, Jeppe Rosengård Poulsen Afbud: Inge Paamejer Referent: Kirsten Lauritsen 0. Godkendelse al dagsorden og evt, tilføjelser. Bente Borreskov gjorde opmærksom PL at hun på sidste møde havde et ønske om, at der blev fulgt op på punkter fra forrige møde. Det blev drøftet, om der er behov for fremadrettet at lave en mere fyldestgørende dagsorden med opfølgningspunkterne? Formanden har en forventning om og tillid til, at direktionen følger op på diverse punkter og at større ting, bliver taget med som opfølgning på- et møde. Bestyrelsen kan ikke gå så langt ned i driften og dagsordenen vil blive meget lang, hvis der skal følges op på alle punkterne. Men oplever man, at der mangler noget, er det legitimt at spørge ind til det. Man er meget velkommen til at kontakte direktøren. 1. Godkendelse af referatet fra sidste møde. I henhold til forretningsordenen 1, stk. 4 er referatet godkendt, hvis der ikke er gjort indsigelser mod dette. Referat fra den underskrives. Beslutning: Referatet fra den blev underskrevet 2. Gensidig orientering: Her orienterer SOSU Nykøbing Falster og bestyrelsesmedlemmerne hinanden, mundtligt eller skriftligt om forhold, som kan have interesse for bestyrelsen. Orientering om FGU (Forberedende Grunduddannelse). FGU er godkendt som en ny uddannelsesform og institutioner skal oprettes. FGU består af 3 spor, almen grunduddannelse, produktionsgrunduddannelse og erhvervsuddannelse og grundtanken er, at dem som ikke kan gå direkte fra folkeskolen til en ungdomsuddannelse, skal starte på FGU. Det er kommunerne, som fr ansvaret for at gøre alle unge under 25 år parate til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i arbejde. Kommunerne skal finansiere

2 65% af udgifterne til FGU og resten skal finansierers af staten. De nye institutioner forventes klar til august Produktionsskolerne nedlægges og VUC-erne skal reduceres med ca. 25%, så der vil ske forandringer i institutionslandskabet i fremtiden. SOSU Nykøbing F. har tilbudt alt vores samarbejdsvilje i dette projekt. Det er en god vej at gl hvis man fr skabt fagligheden. Orientering VTU resultater. Resultaterne ser fornuftige ud - landsgennemsnittet. så vi er godt tilfredse. På hovedområderne ligger vi over Vi har endnu ikke fået rapporterne men vedlægges referatet. EUX: EUX har været drøftet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) og på skole- praktikforum. Skolen vil gerne lave en aftale med arbejdsgiverne om at udbyde et EUX forløb rettet mod SSA-uddannelsen og med start til sommeren Vi er i gang med at lave nogle beregninger, som forventes færdige først i det nye år. Der skal minimum være 20 elever p holdet men helst 25. Vi afventer tilbagemelding fra arbejdsgiverne, da de skal være klar til at ansætte eleverne på et længere uddannelsesforløb. Bestyrelsesforeningen: Der har været stille fra foreningen - så intet nyt. Forventeligt er der repræsentantskabsmøde i maj Direktøren oplyser, at ministeriet er opmærksom på rekrutteringsproblemet, som er stødt stigende. Håber der kan findes nogle fælles løsninger og Danske SOSU skoler vil gerne bidrage. :i. Kvartalsrapport og økonomi, til orientering: Her orienterer SOSU Nykøbing Falster, bestyrelsen om forhold med økonomisk relevans.. Kort gennemgang af kvartalsrapport for 3. kvartal 2017, samt estimat regnskabsåret (Se bilag). Vi er kommet godt ud af 3. kvartal. Drifts- og personaleudgifter ligger under det forventede. Antal årselever er mindre end forventet grundet frafald og en optimistisk budgetlægning. Estimatet viser, at omsætningsmæssigt forventes nogenlunde det samme som sidste år (i underkanten af ca. 40 millioner) og slutter året med et overskud på ca. 2. millioner. Nyt i kvartalsrapporten er en oversigt, som viser de steder, hvor vi rekrutterer eleverne fra til grundforløb 1 og 2. Der stor geografisk spredning både ift. afstand til skolen og by vs. land, i den forbindelse blev det drøftet om skolen skal forsøge, at oprette et grundforløb på Lolland (Nakskov). Det er dog ikke uden bekymring, da der kan være risiko for at affolke skolens egne lokaler.

3 SOSU' Hvis flere skal vælge en uddannelse i Nykøbing F. skal driften sikres i Nykøbing Falster. Satellitafdelinger kræver ekstra ledelsesfokus, så hvordan kan vi nå de bedste resultater og den højeste kvalitet? Generelt mangler der SSH-ere og SSA-ere, så er det et forsøg værd, at oprette et grundforløb på Lolland? Direktøren gør opmærksom på, at CELF lukker uddannelser i Nakskov, grundet faldende elevtal. Hvis SOSU skal udbyde hold på Lolland, skal det være i samarbejde med CELF. Vi kunne evt, bede om at se deres analysearbejde og deres baggrund for, hvorfor de har truffet beslutning om at lukke en uddannelse. Formanden mener, at det er Lolland kommune, som skal komme med en henvendelse og så skal SOSU forsøge at understøtte dette, i det omfang det er muligt. Det besluttes, at skolen igangsætter et analysearbejde for at belyse, om der er behov for et grundforløb på Lolland. På næste bestyrelsesmøde skal det besluttes, om arbejdet skal fortsætte og om der evt. skal tages kontakt til Lolland kommune. Talentelever: Skolen arbejder på at få sat koder på talentelever, så der kan trækkes en liste over hvor mange vi har. Nar eleverne starter bliver de præsenteret for de fag, som de kan tage p ekspertniveau. Eleverne fortæller ude i praktikken, at de er talentelev og har en forventning om at få talentopgaver. Der vil altid være talentopgaver, men det er ikke det, de starter med. På hovedforløbet til PA og SSA kan eleverne have fag på ekspertniveau uden at være talentelev. Skolen vil gerne arbejde med talent på tværs af klasserne og underviserne arbejder bevidst med materialer til talenteleverne. U ndervisni ngsevaluering: Skolen kører kontinuerligt en evaluering af undervisningen, som gør at der kan handles hurtigt, hvis der er udfordringer i en klasse. En del af de elever, som afbryder deres uddannelse er pga. personlige årsager.. Herunder præsentation af strategiproces i Grundet bestyrelsens tidligere beslutning om udskydelse af strategiprocessen præsenteres udkast til strategiplan. Udkast til strategiplanen ser fornuftig ud. Dog gøres der opmærksom på, at det kan være svært for en ny bestyrelse, at skulle forholde sig til en strategi, når de er nye. Det forventes, at flere medlemmer fra den nuværende bestyrelse vil fortsætte i den nye. Der skal nedsættes et nyt strategiudvalg blandt medarbejderne senest i 1. kvartal 2018 og en kombination af et udvalg, som kender huset og nogle nuværende bestyrelsesmedlemmer, kan forventeligt bære noget videre ind i en nye bestyrelse.

4 SOSU' Konklusion: Udkastet er taget til efterretning, men hvis den nye bestyrelse kommer til at bestå af udelukkende nye medlemmer, må planen skubbes. Evt, revision af vedtægter: Formanden foreslog på sidste møde en revision af vedtægterne. Vedtægterne vedhæftes som bilag til kort gennemgang på mødet. Hvorefter der skrives et udkast til nye vedtægter frem imod næste møde. (Se bilag). Punktet udskydes til næste møde. 5 Gennemgang og evt. godkendelse af budget 2018, herunder forventede elevtal: Budgettet bærer præg af indtægter der svinger fra EUD til AMU samt øgede drift og udviklingsudgifter i Nykøbing og Vordingborg, men i store træk er der tale om stabilitet. (Se bilag). Der er tale om stabil drift. Der forventes større aktivitet på kursus og mindre på EUD. Guldborgsund kommune har bestilt kurset "Fællessprog 3" og derudover skal vi køre "Skolebænk på tværs" i samarbejde med Absalon. I 2019 forventes fuld drift på SSAuddannelsen. Personaleomkostningerne vil stige til næste år, da vi forventer at opgradere p personaledelen. Driftsudgifterne vil stige, da der er lagt en plan for udskiftning af loftplader i den gamle bygning samt indkøb af inventar til Vordingborg afdelingen. Der er budgetteret med et underskud på 1/2 million, senere på mødet bliver underskuddet øget til 1 million og godkendt. Budget 2018 blev godkendt. 6. Frerntidsscenarier for SOSU Nykøbing Falster: Som tidligere besluttet skulle direktionen afsøge mulighed for konsulentstotte ift. at skærpe indsigten i fremtidsscenarier for SOSU Nykøbing Falster. Direktøren har været i dialog med to mulige konsulenter, som begge er kommet med kvalificerede tilbud. Tilbuddene er begge gentegnet ved gerne at ville facilitere en proces for bestyrelsen, men er udfordret på at kunne bibringe bestyrelsen ny viden. I mellemtiden er der kommet skub i samarbejdet med relevante institutioner, omhandlende samarbejdsområder til fælles fordel. Dette arbejde glider støt og uproblematisk fremad og i en konstruktiv tone. På denne baggrund anbefales det at den eksterne støtte udsættes eller aflyses indtil samarbejdes omfang er klarlagt. Direktøren har holdt møde med 2 konsulenter, som begge er udfordret på at kunne give bestyrelsen ny viden, men de vil gerne bidrage med nogle processer. Bestyrelsen kunne godt bruge fakta på, hvordan fremtiden ser ud.

5 Et bestyrelsesmedlem savner noget basisviden. Der må være nogle, der kan lave en grundlæggende analyse - kunne det være arbejdsmarkedets partnere? Det kunne være interessant at fa nogle tal i forhold til ungdomsrgangene. Hvor mange unge er der i vores område, hvordan kan vi rekruttere noget arbejdskraft og hvordan ser fremtiden ud for social- og sundhedshjælperne? Kan UU-vejlederne tegne et landskabsbillede af hvordan ungdomsdelen ser ud i fremtiden? Kvartalsrapport fra UU Guldborgsund er vedlagt referatet. EUCSJ, CELF og VUC vil rigtig gerne samarbejde med os, der hvor det giver mening. Der bliver afholdt seminar for lederne fra de 4 institutioner den EUCSJ og SOSU har allerede et godt samarbejde. Vi har netop flyttet skolens opgaver vedr, løn og økonomi til EUCSJ og drøftelser vedr, rekruttering og e-læring er i gang. Konklusion: Der sættes 1/2 million kr. af til et 1/2 års projekt, som kan styrke det statistiske analysearbejde vedr, fremtiden og der skal udarbejdes en tekst med, hvad det er vi gerne vil have analyseret. 7. Kort gennemgang af ETU 2017: ETU resultaterne kommer i hus fredag eftermiddag den 8. december 2017, hvorfor der er tale om helt friske tal. Direktøren vil lave en kort gennemgang og den samlede rapport som fremsendes som bilag på mandag. Vi har fået en flot ETU. Den er mere interessant end den plejer og der er nogle helt konkrete ting, som der skal arbejdes med. Et bestyrelsesmedlem er glad for at se at mobning er faldet. Direktøren oplyser, at skolen har nultolerance med hensyn til mobning. Rapporten blev taget til efterretning. 8 Bestyrelsesmøde på ZBC i Vordingborg, samt tema om rekruttering: Det blev foreslået på sidste møde, at afholde et bestyrelsesmøde på ZBC i Vordingborg, da næste møde er regnskabsmøde og mødet efter er konstitueringsmøde for den nye bestyrelse, foreslås det at første kommende ordinære bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse afholdes i Vordingborg. Det blev endvidere forslået, at bestyrelsen skulle afholde en temadrøftelse vedr. rekruttering og gennemførelse, dette foreslås afholdt på mødet i Vordingborg. Temadrøftelse vedr, rekruttering og gennemførelse skal afvente analysearbejde og strategi. Første ordinære møde i den nye bestyrelse afholdes på ZBC i Vordingborg.

6 9. Resultatløn opgørelse for 2017 og godkendelse af temaer for 2018: Resultatlønsopgorelsen 2017 fremsendes som bilag mandag. Temaer for 2018 er vedlagt som bilag. Resultatlønsopgørelsen for 2017 blev drøftet og beslutning er truffet. Forslag til resultatlønskontrakt 2018: Bestyrelsen er enige om den overordnede ramme og under drøftelsen kom følgende forslag frem: Fælles overskrift for administrative arbejdsgange. Kan der sættes analysearbejde ind vedr, udbuddet i Vordingborg? Fastholdelse af samarbejder - konkrete målepunkter. Løbende evaluering - kunne det gøres til et indsatsomrde? Optimering af administrative procedure f.eks i forhold til meddelelser som sendes frem og tilbage mellem arbejdsgiver og skole. Tema- eller kursusdag for arbejdsgiverne i forhold til persondataforordningen - hvad fr det af betydning for vores samarbejde? Rekruttering af voksne - mangler der noget info-materiale? Rekruttering - kan vi lave noget på tværs af kommunerne? Indsatser vedr. fastholdelse? Formanden og direktøren færdiggør kontrakten som forventes færdig med udgangen af januar O. Eventuelt. Temaer fra rshjulet: Budget for det kommende år Forventet antal AE i det kommende år Strategiplan / resultatløn Næste års møder Modedatoer for 2018: , kl (regnskabsafslutning) , kl (ordinært bestyrelsesmøde, møde med LUU, personalet og evt. elevråd) , kl , kl Der skal findes nye mødedatoer for 2018 samt datoer for et møde. Ny bestyrelse: Formanden og næstformand vil gerne fortsætte. FOA's nuværende repræsentant tager en periode mere. Guldborgsund kommune skal udpege en ny repræsentant. Repræsentant fra regionen er uafklaret. Repræsentant fra Absalon vil gerne fortsætte. I starten af det nye år sender skolen brev til alle de udpegningsberettigede.

7 sosu Formanden forventer, at skolen motivere nogle elevrådsrepræsentanter til at deltage i bestyrelsesarbejdet. Referatet er godkendt og underskrevet den Per Fruerled, formand (1 Susanne Johhsen, næstformand -3-- Tt vwb Bente Borreskov Gitte uttner'\ IJ Susanne Bille Jensen d Morten Nielsen -,Grte Breinhild Steen rederiksen Loke Secher-Lu Inge Paamejer Jepp direktør

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 12.12.2018, kl. 16.00-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge Paamejer, Steen Frederiksen, Allan Dres

Læs mere

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 21.03.18, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg.

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale Restauranten ZBC Vordingborg. SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 218, kl. 16. - 18.3, lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl sc5su Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 31.08.17, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen, Inge Paamejer,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 27.03.19, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 24.05.18, kl. 16.30-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Steen Frederiksen, Morten Nielsen, Susanne Bille

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Bodil Marker, Anne

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30 Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30 Tilstede: Skjold de la Motte, Kirsten Madsen, Flemming Jørgensen, Bodil Pedersen, Grete Breinhild, John Koldby

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Mette Johansen, Tine Krogh, Lena Havsteen, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Tina Møller Matzen, Jeppe Rosengård

Læs mere

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Mette Johansen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Jørgen Lücking

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Carsten Madsen, Jørgen Erik Kozak Nielsen, Anette Aagaard

Læs mere

Afbud: Berit Henriksen, Hanne Stilling, John Koldby Nielsen, Lisse-Lotte Rosenkilde, Susanne Johansen

Afbud: Berit Henriksen, Hanne Stilling, John Koldby Nielsen, Lisse-Lotte Rosenkilde, Susanne Johansen 1 Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F. 20. juni 2013 kl. 15.00-17.00 Tilstede: Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kirsten Madsen, Grete Breinhild, Kathrine Andersen, Skjold de la Motte, Jeppe Rosengaard

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Udskrift fra beslutningsprotokol for Økonomiudvalget Mødet den 13. december 2017

Udskrift fra beslutningsprotokol for Økonomiudvalget Mødet den 13. december 2017 Udskrift fra beslutningsprotokol for Økonomiudvalget Mødet den 13. december 2017 15.08.00-A00-1-17 312. Orientering om den nye Forberedende Grunduddannelse og stillingtagen til den kommende proces Resumé

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-17 30.09.17...

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2016

Kvartalsrapport 3. kvartal 2016 Kvartalsrapport 3. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 30.09.16...

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 30.06.16...

Læs mere

Kvartalsrapport 2. kvartal 2018

Kvartalsrapport 2. kvartal 2018 Kvartalsrapport 2. kvartal 2018 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Q1, Q2 - Afsluttede Grundforløb***... 5 Q1, Q2

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen.

Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen. Referat af bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78. 20. december. 2012 Tilstede: Grete Breinhild, Susanne Johanson, Kirsten Madsen, Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kathrine Andersen,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Kvartalsrapport 1. og 2. kvartal 2017

Kvartalsrapport 1. og 2. kvartal 2017 Kvartalsrapport 1. og 2. kvartal 2017 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-17 30.06.17...

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Bestyrelsen for FGU Lolland-Falster Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl. 15.00 16.00 på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Dagsorden 1) Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet.

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. juni 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. juni 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, John

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Kvartalsrapport 4. kvartal 2017

Kvartalsrapport 4. kvartal 2017 Kvartalsrapport 4. kvartal 2017 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-17 31.12.17...

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2018

Kvartalsrapport 3. kvartal 2018 Kvartalsrapport 3. kvartal 2018 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Q1, Q2, Q3 - Afsluttede Grundforløb... 5 Q1,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør sosu Nord, januar 2018/LK Resultatlønskontrakt for perioden 1. Januar 31. december2018 Direktør Formål: Resultatkontrakten med skolens direktør skal tjene følgende overordnede formål:. Den skal fungere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms regnskab for 3. kvartal 2017 til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms regnskab for 3. kvartal 2017 til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 20. december 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 21. december 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler.

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 30. maj 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 01. juni 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen ,,. HØBENHAVN & fllordsjællanll Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen Bestyrelsen vil få afrapportering af kvantitative måltal og kvalitative tiltag i en skriftlig orientering i

Læs mere

Kvartalsrapport 1. kvartal 2016

Kvartalsrapport 1. kvartal 2016 Kvartalsrapport 1. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 31.03.16...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC Holbæk, 29.11.17 Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC 28.11.17 Til stede: Jakob Thykier, Jens Kronborg, Turid Eikeland, Sine Agerholm, Sarah Buskbjerg (personalerepræsentant), Ida

Læs mere

Bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Mødereferat. Møde nr. 10: Onsdag den 27. Maj 2009, kl. 08.30

Bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Mødereferat. Møde nr. 10: Onsdag den 27. Maj 2009, kl. 08.30 Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 27. maj

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Kvartalsrapport 1. kvartal 2018

Kvartalsrapport 1. kvartal 2018 Kvartalsrapport 1. kvartal 2018 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Q1 - Afsluttede Grundforløb... 5 Q1 - Afsluttede

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Anne-Birgitte Agger Periode: 15. januar 2018 31. juli 2018 Beløbsramme: Underskrift direktør: Underskrift skolens bestyrelsesformand: Bilag: Øvrige forudsætninger for resultatlønskontrakten. Område:

Læs mere

Kvartalsrapport 4. kvartal 2015

Kvartalsrapport 4. kvartal 2015 Kvartalsrapport 4. kvartal 2015 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 6 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-15 31.12.15...

Læs mere

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14.

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14. Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14. Tilstede: Pia Lindquist Nielsen, Sheila Ettrup Vind, Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 26. september 2013 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Deltagere: Per

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%.

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 14. december 2016 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 22. december Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Referat: Skanderborg den 23. august Dato/tid: Den 22. august 2018 kl. 17:00. SCU, Skanderborg Lokale B1-5 (under trappen i Kantinen)

Referat: Skanderborg den 23. august Dato/tid: Den 22. august 2018 kl. 17:00. SCU, Skanderborg Lokale B1-5 (under trappen i Kantinen) Referat Skanderborg den 23. august Mødeforum: Bestyrelsen for SCU Dato/tid: Den 22. august kl. 17:00 Sted: Deltagere: Ikke tilstede: Referat: SCU, Skanderborg Lokale B1-5 (under trappen i Kantinen) Sonja

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen Referat bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Fremmøde Fuldtalligt fremmøde. Kort præsentation af bestyrelsens medlemmer samt orientering om, at der pt. ikke er elevrepræsentation i bestyrelsen. Godkendelse

Læs mere

FGU. Dagsorden FGU-bestyrelsen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner HOLSTEBRO LEMVIG SKIVE STRUER

FGU. Dagsorden FGU-bestyrelsen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner HOLSTEBRO LEMVIG SKIVE STRUER Dagsorden FGU-bestyrelsen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner Dato: 04.12.18 Tid: 17:30-20:00 Sted: Skive Rådhus, Mødelokale 1, 3. sal Dagsorden 1. Godkendelses af dagsorden 2. Opfølgning på beslutninger

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

Resultatlønskontrakt periode mdr. Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Resultatlønskontrakt periode mdr. Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Mie Heinfelt Hansen Periode: August 2017 31. december 2017 Beløbsramme: : basisramme 33.333,33 ekstraramme 25.000,00 Kontraktbeløb 1 år Basis og ekstraramme lønskontrakt periode 01.08.17 31.12.17

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

Til KL (KKR), DI/DA, LO, DEG-B og L, Uddannelsesforbundet. Om udpegning af medlemmer til FGU-institutionernes første bestyrelser

Til KL (KKR), DI/DA, LO, DEG-B og L, Uddannelsesforbundet. Om udpegning af medlemmer til FGU-institutionernes første bestyrelser Til KL (KKR), DI/DA, LO, DEG-B og L, Uddannelsesforbundet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf.: 33 92 50 00 E-mail: stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR-nr.:

Læs mere

Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde

Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde Mødet afviklet onsdag den 10. oktober kl. 14.00 16.30 på Lollands Produktionsskole, Banegårdspladsen 1c i Maribo med nedenstående dagsorden: 1) Velkomst

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere