Referat fra generalforsamlingen den 12. maj 2016 for afdeling 25 AAB i Grøndalscentret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamlingen den 12. maj 2016 for afdeling 25 AAB i Grøndalscentret"

Transkript

1 Referat fra generalforsamlingen den 12. maj 2016 for afdeling 25 AAB i Grøndalscentret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Præsentation af byggeledere ved Kenn Amhild 3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde 4. Regnskab 5. Godkendelse af afdelingens driftsbudget 6. Indkomne forslag Nr. 1) Forslag om katte hold. Nr. 2) Altan reglement Nr. 3) Udvidelse af port indgange Nr. 4) Overdækket cykelopbevaring i gårdmiljø Nr. 5) Forslag om nedsættelse af TV- og internetudvalg Nr. 6) Forslag om motionsrum 7. Valg af afdelingsbestyrelsesmedlemmer og suppleanter a) Valg af formand for 1 år b) Valg af kasserer for 2 år. Benny Granstrøm modtager genvalg c) Valg af bestyrelsesmedlem for 2 år. Betina Jørgensen modtager genvalg d) Valg af bestyrelsesmedlem for 1 år. e) Valg af suppleant for 1 år. f) Valg af suppleant for 2 år. 8. Eventuelt Formanden ved Benny Granstrøm bød velkommen til generalforsamlingen og takkede for det flotte fremmøde. Formanden informerede om at mødet blev optaget på bånd og at alle mobiltelefoner gerne skulle være slukket under mødet. Ad. 1 Ann blev valg som dirigent, hun takkede for valget og konstaterede med forsamlingens tilslutning, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig. Dirigenten gennemgik dagsorden og konstaterede ligeledes at alle havde modtaget de indkomne forslag rettidigt. Ad. 2 Kenn Amhild fra AAB s hovedkontor fortalte om det netop afholdte cafemøde for blok B, vedrørende den kommende renovering, han takkede for et godt møde og roste for de gode og vigtige spørgsmål der blev stillet under mødet. Side 1.

2 Der blev ligeledes informeret om vores beboerkoordinator Mette Chang, der bliver en stor hjælp for beboerne under renoveringen. Mette vil sørge for alle de kommende varslinger samt nyhedsbreve under hele forløbet. Der bliver p.t. arbejdet på en løsning vedrørende TV og internet forhold i beboelsesvognene. Kenn sluttede med at sige, at skulle der være nogen der havde brug for hans mail adr. med mere, lå der visitkort på bordet hos bestyrelsen og man var velkommen til at tage et når mødet var slut. Entreprenør Jonas Toft fra Adserballe & Knudsen informerede om den store omgang vi skal igennem, men at alle har til hensigt at gøre det så smertefrit som muligt. Jonas fortalte om kontorbyen og håndværker vognene der allerede er stillet op for enden af blok B, ved opgangene 49 og 51. Der startes med dykkerklubben og varmecentralerne og i august er det planlagt at starte med de første lejligheder. Beboelsesvognene bliver lidt efter lidt sat op med start midten af juni. Lidt om Adserballe & Knudsen Adserballe & Knudsen er i dag en førende dansk byggevirksomhed med særlige kompetencer indenfor byggestyring af komplicerede renoveringssager samt nybyggeri. Vi er meget stolte over den udvikling vi har været igennem de seneste 10 år. Vores succes skyldes seriøst arbejde, mod, nytænkning og viljen til vækst. Vi ønsker at drive en sund virksomhed, der skaber udvikling, trivsel og bæredygtighed. vi er bevidste om, at vi er en integreret del af samfundet og påtager os gerne dette ansvar. derfor er vi en troværdig partner for vores kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere. Vores medarbejdere sikrer et professionelt flow i processen og et godt slutresultat. Vi arbejder struktureret og strømlinet med omkostningsoptimering for øje, som er kundens sikkerhed for den bedste løsning på lang sigt og på bundlinjen Bygningskonstruktør Steffen Schou Andersen fra arkitektfirmaet Mangor & Nagel informerede om hans baggrund og store erfaring indenfor byggeri og renovering. Lidt om Mangor & Nagel: MISSION Mangor & Nagel A/S udfører arkitektopgaver med det mål at skabe projekter og byggerier, hvor visionære æstetiske, funktionelle og byggetekniske løsninger er et mål for det færdige produkt. Mangor & Nagel A/S mission er at vokse for at styrke og sikre positionen på markedet. Side 2.

3 VISION Hos Mangor & Nagel A/S er det visionen at udvikle arkitektrådgivningen således, at firmaet og dets produkter altid vil stå som et forbillede hos vore kunder og kollegaer. Mangor & Nagel A/S skal være et af de oftest benyttede firmaer på markedet. Vi vil blive valgt af vore kunder og samarbejdspartnere på grund af en enkel forretningsmodel, høj troværdighed og et arkitektonisk, funktionelt og miljømæssigt godt slutprodukt. Ovenstående ønskes understøttet af en naturlig plads blandt de bedste arkitektfirmaer i Danmark, og Mangor & Nagel A/S vil således være et naturligt valg for større kunder. Ad. 3 Året der er gået har været et arbejdsomt år. Bestyrelsen har afholdt mange møder både med arkitekter, bygherre og projektchefer fra hovedkontoret. Det har ikke altid gået stille for sig, da bestyrelsen naturligvis har været meget fokuseret på at forløbet og selve renoveringen har været i lejernes interesse. Bestyrelsen er glad for beslutningen om at beboerkoordinator Mette Chang vil hjælpe os igennem hele processen omkring byggeriet. Det er en stor hjælp at Mette vil stå for varslinger og nyhedsbreve, da der højst sandsynligt bliver meget at se til undervejs. Vi har haft en meget uheldig sag med hovedkontorets tidligere økonomichef omkring manglende indbetaling af husleje indtægter samt en uheldig kommunikation mellem en af økonomiafdelingens ansatte. Alt dette resulterede i et møde mellem tidligere økonomichef og bestyrelsen. Vi i bestyrelsen var noget overrasket over de meget voldsomme anklager, som omhandlede vold og tyveri. Sagen er nu afsluttet og vi fik en undskyldning da der hverken var hold i anklagen om tyveri eller vold. Alle parkeringspladser ved tennisbanerne både ved Genforeningspladsen, samt skråparkeringerne bliver inddraget til beboelsesvogne. Der vil være mulighed for at parkere ved Grøndalscenteret da alle parkeringsforhold er nedtaget og der er fri parkering døgnet rundt. Der blev stemt om beretningen og den blev vedtaget. Ad. 4 Kasserer Benny Granstrøm gennemgik dele af regnskabet, som ligeledes var vedlagt indkaldelsen. Ad. 5 Kasserer Benny Granstrøm informerede om budgettet og fortalte at der ikke forekommer Side 3.

4 huslejestigning pr. 1. januar Driftsbudgettet bliver vedtaget. Ad. 6 Nr. 1) Forslag om katte hold blev vedtaget. Bestyrelsen skal udarbejde en ny husorden, der efterfølgende skal godkendes af team jura fra hovedkontoret. I efteråret indkaldelse der til ekstraordinært afdelingsmøde, hvorpå husordenen skal godkendes. Nr. 2) Altan reglement blev vedtaget dog med visse ændringer: Ændringsforslagene lød på: Der må ikke grilles på altanen overhovedet. Der må ikke ryges på altanen dette punkt skal godkendes af team jura fra hovedkontoret. Altanen må ikke bruges til pulterrum. Altanreglementet kommer således til at lyde: ALTAN REGLEMENT AAB afdeling 25 Ophold på altanen er underlagt samme regler som den generelle husorden. Cigaretskodder og affald må ikke smides fra altanen, da skidt og støv er til gene for de øvrige beboere. Afskærmning med stof på altanerne er frivillig, men skal bestilles gennem bestyrelsen. Det er ikke tilladt at ændre på altanens udseende, dvs. dennes farve, struktur og konstruktion i øvrigt. Derudover er permanente fastmonteret installationer på både murværk og altanen ikke tilladt udover et evt. altanbord, der må ophænges løst på rækværket. Af sikkerhedsmæssige årsager må der ikke affyres fyrværkeri fra altanerne. Det er ikke tilladt at anvende fakler samt lave bål eller lignende. Det er ikke tilladt at grille på altanen Opsætning af markise er ikke tilladt. Side 4.

5 Opsætning af antenner og paraboler er ikke tilladt Det er forbudt at ryge på sin altan (skal godkendes af team jura) Altanen må ikke bruges/benyttes som pulterrum. Nr. 3) Udvidelse af port indgange - ikke vedtaget men udskudt. Ændringsforslag: Der blev stillet forslag om at udskyde forslaget til det ekstraordinære afdelingsmøde, mod at bestyrelsen skal indhente tilbud omkring ombygningen/udvidelsen af port indgangene og forslaget om at gøre portene bredere bliver således taget op på det ekstraordinære afdelingsmøde til efteråret. Ændringsforslaget - vedtaget. Nr. 4) Overdækket cykelopbevaring i gårdmiljø ikke vedtaget men udskudt. Forslagsstiller trak forslaget mod at det kommer op på det ekstraordinære afdelingsmøde til efteråret. Ændringsforslaget blev vedtaget. Nr. 5) Forslag om nedsættelse af TV- og internetudvalg Der blev ikke stemt om dette forslag, men et udvalg blev nedsat. Udvalget består af: Jakob K. Berg. Genforeningspladsen 49.1.tv Martin Wielandt, Hvidkildevej 56 A, 1.th Rune L. Jørgensen, Borups Alle 257 Nr. 6) Forslag om motionsrum på Hulgårdsvej 106, kælderen - Vedtaget Side 5.

6 Ad. 7 Valg af formand for 1 år Benny Granstrøm blev valgt som formand. Valg af kasserer for 2 år. Benny Granstrøm modtager genvalg Benny Granstrøm blev valgt som kasserer. Valg af bestyrelsesmedlem for 2 år. Betina Jørgensen modtager genvalg Betina Jørgensen blev valgt som bestyrelsesmedlem. Valg af bestyrelsesmedlem for 1 år. Martin Wielandt blev valgt som bestyrelsesmedlem. Valg af suppleant for 1 år. Gunhild Lind Hansen blev valgt suppleant. Valg af suppleant for 2 år. Jakob K. Berg blev valgt som suppleant. Ad. 8 Vi måtte desværre aflyse vores bankospil til dette års generalforsamling, da der var for mange indkomne forslag til at vi kunne holde tidsplanen og nå det. Side 6.

7 Der blev henstillet til, at bestyrelsen ikke lagde ekstraordinære afdelingsmøder i ferieperioderne, bestyrelsen undskylder at vi måtte indkalde i december sidste år, men vi blev pålagt det af vores hovedkontor. Side 7.

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe.

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe. 6. november 2017 Referat af: Afdelingsmøde i Lægeforeningens Boliger Afholdt: Tirsdag den 26. september 2017 kl. 19.00 Deltagere: Antal lejemål afdeling I = 75 (150 stemmer) Antal lejemål afdeling II =

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Afdeling 30 Frydenlund

Afdeling 30 Frydenlund Side 1 af 5 Referat af afdelingsmøde for afdeling 30 Frydenlund MØDEDATO: 5.maj 2017 TIDSPUNKT: 17.00 MØDESTED: Hotel Scandic, Rytoften 3, 8210 Aarhus V Så mange beboere deltog: 44 lejemål 57 deltagere

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde AAB afd DAGSORDEN: Mødedato: Torsdag den 15. september 2016, kl

Referat af ordinært afdelingsmøde AAB afd DAGSORDEN: Mødedato: Torsdag den 15. september 2016, kl Referat af ordinært afdelingsmøde AAB afd. 28-30 Mødedato: Torsdag den 15. september 2016, kl. 19.00 Sted: Tilstede: Foreningens festlokaler, Hareskovvej 25, 2700 Brønshøj Repræsentanter fra 26 husstande

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:00 i fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:00 i fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:00 i fælleshuset 15. april 2018 Der var mødt 12 lejemål op svarende til 24 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 14. september 2017 Deltagere: Antal beboere: 18 16 lejligheder var repræsenteret. Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Ordinært beboermøde den 13. maj 2013 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært beboermøde den 13. maj 2013 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 21. maj 2013 Ordinært beboermøde den 13. maj 2013 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære beboermøde

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

InteQ Ejendomsadministration ApS

InteQ Ejendomsadministration ApS Referat af generalforsamlingen d. 13 Maj 2019 Dagsorden for mødet var : 1. Valg af dirigent Ad her valgtes Lars Lund Nielsen fra Inteq Ejendomsadministration Dirigenten godkendte generalforsamlingen som

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ Der var mødt 37 beboere fra 29 husstande Fra hovedbestyrelsen: Børge Brink Fra administrationen:

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 47

Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 47 Sted: Grejsdalens Hotel, Grejsdalsvej 384 Dato: Den 29. januar 2014, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl i Glassalen på Baltorpskolen

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl i Glassalen på Baltorpskolen 17. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Deltagere 54 beboere fra 47 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Velkommen til Informationsmøde for beboerne Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Mogens Tokkesdal 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup.

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Der var 29 lejligheder repræsenteret, heraf en ved skriftlig fuldmagt

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel.

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel. Hermed A25 referat fra afdelingsmødet 30/5-2018: ================================================================================ ==== Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 9. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) CJH deltog

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 47

Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 47 Sted: Grejsdalens Hotel, Grejsdalsvej 384 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 16 beboere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 6

AAB Silkeborg Afdeling 6 AAB Silkeborg Afdeling 6 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12. september 2018. Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 17. oktober 2012 torsdag den 27. september 2012 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2012 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer Referat af ordinært afdelingsmøde i Afdeling 37-36 Nordre Munkegård onsdag den 19. september 2012 kl. 17.00 i afdelingens beboerlokaler, Dalstrøget 177, kælderen Til stede: 45 lejemål, svarende til 90

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 21

AAB Silkeborg Afdeling 21 AAB Silkeborg Afdeling 21 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 8. september 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 21 beboere fremmødt Joan

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Ud over beboere og bestyrelse fra Afdeling 75, deltager teknisk og administrativt personale

Ud over beboere og bestyrelse fra Afdeling 75, deltager teknisk og administrativt personale Referat fra Afdelingsmøde i afdeling 75 d. 27. maj 2014. Mødet afholdes i AAB s lokaler på Langelandsgade. Referat ifølge dagsorden: Ud over beboere og bestyrelse fra Afdeling 75, deltager teknisk og administrativt

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland 1 Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland Referat af generalforsamling mandag den 23. marts 2015 i Ringsted. Dagsorden: Formalia 1 Beretning, herunder regnskab 2 Indkomne forslag 3 Fremtidigt arbejde

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 25. august 2016, kl. 14.00 i pavillionen i gården i afdeling 35. Deltagere: Antal beboere: 14 Organisationsbestyrelse: Driftskontor:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

Information fra Afdelingsbestyrelsen

Information fra Afdelingsbestyrelsen . Administrator: Dansk almennyttigt Boligselskab Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg Tlf. 7732 0000. Fax 7732 0001 Information fra Afdelingsbestyrelsen 21-01-2015 Referat af ordinært afdelingsmøde 21. januar

Læs mere

Dato for referat: 10. juni 2003

Dato for referat: 10. juni 2003 Side 1 af 5 Dato for referat: 10. juni 2003 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Mandag, den 2. juni 2003 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere