Dagsorden til møde i FOKUS-rådet den kl til 11.30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden til møde i FOKUS-rådet den kl til 11.30"

Transkript

1 Dagsorden til møde i FOKUS-rådet den kl til Sted: Konferencelokale 3 Deltagere: Hanne Holdt, Karsten Petersen, Birgitte Knygle Hansen, Susanne Voldum-Clausen, Søren Pedersen og Lone Hougaard Ad hoc: Eva Kaas, Eva Odgaard, Jytte Beck, Susanne Trend, Inger Steffensen og Mette Lomholt Skott under pkt.7 kl Inger Steffensen deltager også under pkt. 6 kl Repræsentant for faglærerne i A+F deltager evt. under pkt. 3 kl Mødeleder: Lone Hougaard Referent: Hanne Holdt m.fl. 1. Gensidig orientering siden sidst kl Søren: Der er overlapning i introduktionen til nye studerende. Det de studerende kommer ind på i introduktionen er overlapning i forhold til de områder underviserne gennemgår. De studerende mener ikke at en revision af programmet kan vente til februar start, da det medfører at ny studerende bliver væk fra noget af gennemgangen. Vi skal være opmærksomme på, at vi ikke kommer til at miste noget indhold. Teamleder for Team 1 skal sammen med de studerende gennemarbejde introduktionen så den kvalificeres og overlapning undgås. Der ydes timer til dette arbejde. Søren: EVA arbejder med ny model til Akkreditering i forhold institutionsakkreditering. Lærer og Sygeplejerskeuddannelsen i UCL er udpeget til at indgå i en pilotundersøgelse. SP har bekræftet Vibe Aarkrog s honorar m.m. Punkter til kommende møder: Pjece omkring litteraturhåndtering (UC Syd). Arbejde med teori U i forbindelse med gruppeprocesser bud fra Aalborg Universitet. 2. Kompendier i sygeplejerskeuddannelsen og SD-uddannelserne v/ SP kl Igennem en længere årrække har det været et stort ønske fra De Studerendes Råd, at Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle som supplement til indscannet litteratur og lærebøger også anvendte kompendier på de moduler, hvor der var mange referencer til litteratur (typisk artikler fra udenlandske fagtidsskrifter og mindre uddrag fra bøger, der ikke er lærebøger), og som er svært at anskaffe indenfor en kortere tidshorisont. Uddannelsesteam 3 fik i 2011 mulighed for, at udarbejde kompendier til de studerende på modul 9 og 10. Ud over at imødekomme et konkret studenter- lærer ønske var målet desuden, at få et erfa-

2 ringsgrundlag der skulle danne baggrund for, at der blev udarbejdet et sæt af retningslinier for anvendelse af kompendier i uddannelsen. De vedhæftede retningslinjer for udarbejdelse af kompendier er udarbejdet af SKVC, SL og SP og de har efterfølgende været drøftet (og godkendt) med UCL`s ledende bibliotekar samt Anders Dybdal. Afsættet har desuden været retningslinjerne i den indgåede Copydan aftale om kopieret og indscannet materiale. Som undervisningsmaterialer kan der indgå kompendier på alle teoretiske moduler. Det er uddannelsesteamet, der afgør, om der skal udsendes kompendier til et modul. Reglerne og procedurerne i Retningslinjer for udarbejdelse. skal overholdes. Under punktet skal der tages stilling til følgende: Er kriterierne for udvælgelse af litteratur til et kompendium dækkende? Er arbejdsplanen hensigtsmæssig? Forslag: Retningslinjerne lægges på Fronter så de studerende er bekendte med retningslinjerne. Der er ønske om at rykke fristerne 14 dage, så der er bedre tid til at udvælge pensum. (Søren undersøger om dette er muligt) Kompendierne følger semesterbeskrivelserne og udkommer (som udgangspunkt) i ens udformning to gange om året. Regler om scanning skal indgå i beskrivelsen. Retningslinjerne prøvekøres i et år. 3. Valg af ny lærebog i A+F v/ Birgitte (evt. også faglærerrepræsentant) kl Både studerende og undervisere har længe været utilfredse med de anvendte lærebøger i A+F. Faglærerne i A+F har derfor foretaget en analyse og vurdering af de relevante lærebøger i A+F, som er på markedet p.t., og udarbejdet en anbefaling til implementering af en ny, nemlig Nielsen OF, Bojsen-Møller MJ (2012). Anatomi og fysiologi hånden på hjertet. Munksgaard. Udkommer sommeren Anbefalingen er vedlagt som fil. Der vil blive fremlagt en implementeringsplan på mødet Vi skal drøfte og godkende anbefalingen og implementeringsplanen Faglærerne anbefaler, at vi fremadrettet anvender bogen: Nielsen & Bojsen-Møller (2012): Anatomi og fysiologi hånden på hjertet. Munksgaard. Gruppen har foretaget en meget grundig gennemgang (se bilag). Gruppens anbefaling tages til efterretning. Hvad angår implementeringsplanen stilles der spørgsmål ved at starte med den nye bog allerede til september 2012, hvor dels semesterplanerne allerede er udarbejdet dels bogen ikke udkommer før medio juni Af hensyn til, at forlags udgivelsesdatoer ofte skubbes og undervisernes arbejdsbelastning, venter vi med at implementer den nye bog. Nabil udarbejder en ny implementeringsplan.

3 Charlotte Eriksen underviser i patofysiologi anbefaler: Basisbog i sygdomslære fra Munksgaard suppleret med Gyldendals: Basal Sygdomslære. Vi venter med at tage beslutning om dette til næste møde. 4. Orientering om den foreløbige dagsorden til kommende møder kl Mødet den ) Godkendelse af den nye organisationsbeskrivelse 2) Idéer og ønsker til ny ekstern prøve på modul 10 3) Sommerseminar 4) Pjece omkring litteraturhåndtering (UC Syd). 5) Arbejde med teori U i forbindelse med gruppeprocesser bud fra Aalborg Universitet. 6) Intern prøve modul 5. Heldagsmødet den Ansættelsesudvalgsmøde (se plan for ansættelsesprocessen) (LH) Konstruktion af Årshjul principielle drøftelser (jf. referat fra den ) (SKV&BKH)) 3. Godkendelse af handlingsplan for FOKUS-rådets opgaver og indsatsområder resten af 2012 (jf. referat fra den (LH) flyttes til mødet d. 18/ Teamledernes kompetenceudvikling (HH&KP) Møde Pædagogisk forum i efteråret. Projekt omkring arbejdet med CARE-Lab i Team 3. Opsamling af hængepartier. 5. Pause kl Det nye modul 5 inkl. det tværprofessionelle modul ved UCL v/ Karsten & Inger kl Efteråret 2012 gennemføres et nyt modul 5 om tværprofessionelt samarbejde i sygeplejerskeuddannelsen. Det nye modul 5 omfatter et tværprofessionelt modul på 6 ECTS (4 uger) planlagt på tværs af professionsuddannelserne i UCL (TPM i UCL). En gruppe af undervisere i team 2, som tidligere har undervist på modul 5, har udviklet et forslag til en beskrivelse af hele det nye modul 5, inkl. en fastlagt IKT-relateret studieaktivitet knyttet til TPM i UCL, og en intern prøve (skriftlig opgave) ved afslutningen af modulet. Karsten og Inger (fra den ) har været tovholdere i arbejdsprocessen. Forslaget eftersendes snarest. Karsten og Inger vil fremlægge forslaget, herunder den overordnede plan for modul-forløbet. Derefter skal vi skal en principiel drøftelse af centrale forhold knyttet til forslaget, samt kvalificere og godkende forslaget, herunder også forslaget til den interne prøve på modulet. Lone fremlægger forslag til hvilke centrale og principielle forhold knyttet til forslaget, som drøftelserne kunne fokusere på.

4 Jura kunne tydeliggøres i tema 2. Tydeliggøre niveaustigning i arbejdet med rehabilitering. OBS tværfaglig tværprofessionel s. 10 der skal arbejdes med en ens terminologi. Det anbefales at model udarbejdet af Karsten sættes ind i semesterbeskrivelsen. På s. 16 i semesterbeskrivelsen skal der reduceres i områder der medtages og beskrivelserne i det Tværprofessionelle område skal også forkortes. Intern prøve: Undersøgelse bruges i flere betydninger. Prøven sættes på dagsordenen til næste møde. Susanne Vodum-Clausen vil gerne give sparring på prøvebeskrivelsen (valg af ord/begreber). 7. Konstituering af samarbejdet med funktions- og modulkoordinatorerne kl I henhold til den nye organisationsstruktur og funktion, som blev fremlagt den og iværksat den skal FOKUS-rådet etablere et samarbejde med funktions- og modulkoordinatorerne, som bl.a. skal deltage i FOKUS-rådsmøderne i relevante sammenhænge. Funktions- og modulkoordinatorerne er inviteret til mødet med henblik på drøftelse af gensidige forventninger til samarbejdets form og indhold, samt konkrete emner/sager knyttet til funktionsområderne og modulerne, som ønskes behandlet i FOKUS-rådet i efteråret Vi skal have en åben, men struktureret drøftelse af samarbejdets principielle indhold og form, og drøfte hvordan de konkrete ønsker vedrørende sagsbehandling kan indarbejdes i FOKUS-rådets handlingsplan for efteråret 2012 (eller 2013). Hver af de seks koordinatorerne får indledningsvis 5 min. til rådighed til fremlægning af deres forventninger og ønsker. Derefter er der 25 min. til den fælles drøftelse. a) Koordinatorernes forventninger Det er et samarbejdsforum med åbenhed, tillid og gensidighed. Koordinatorerne inddrages i de sammenhænge, hvor sagsbehandlingen har betydning for deres funktion. Organisatoriske forhold debatteres med tillidsmanden. Samarbejdet kan også foregå via mail og ad hoc. At teamlederne har indsigt i modulerne. At teamleder orienterer om ændringer i modulbeskrivelser til semesterplanlæggeren. At samarbejdet også fungerer uformelt med mulighed for hurtige beslutninger. Der er behov for en afklaring af grænseflader mellem FOKUS-Råd og fx modul koordinator. Der arbejdes på en mere langsigtet planlægning af samarbejdet. Samarbejde med klinisk koordinator samarbejde om det kliniske. Teamlederne skal også føle ansvar for den kliniske del af undervisningen. Der skal også være mulighed for at løse opgaver i relation til klinisk praksis hurtigt. Samarbejde byggende på gensidig åbenhed og dialog. Også vægt på det uformelle samarbejde.

5 Regelmæssigt samarbejde i forhold til international koordinator med dialog omkring forankring af det internationale arbejde i hele uddannelsen. Således at der kan ske en gensidig sparring i forhold til udviklingen, bl.a. i forhold til kvalitetssikringen af udveksling. Arbejdes ind i forhold til modulerne. Der er behov for samarbejde med sekretariatsfunktionen således, at de har indsigt i de forhold, der arbejdes med i FOKUS-Rådet og kan deltage i forhold til emner, der er relevante. Ønske om at dagsorden bliver udsendt. Teamlederne kan opsøge koordinatorerne uformelt i forhold til konkret sagsbehandling. At koordinatorerne laver sagsfremstilling i forhold til punkter de ønsker behandlet i FO- KUS-Rådet. b) Koordinatorernes ønsker om sags- eller emnebehandling (koordinatorerne leverer selv teksten) At der afvikles et ½ årligt møde mellem semesterplanlægger og teamlederne angående kommende skema og sikrer tilbagemeldinger på idealskema. ½ årligt møde mellem semesterplanlægger og teamleder, hvor skemaproblemstillinger gennemgås. Emner der er i udbud på modul 5. Hvordan håndteres belastningen ved fuld tilmelding eller manglende tilmelding. Fast punkt på et par gange om året, hvor der arbejdes med den kliniske del af undervisningen. Ønske om at der behandles punkt omkring de studerendes mulighed for at bytte turnusplan, dette sker til tider meget sent i forhold til start af klinisk periode. Semesterbeskrivelser er for store i deres opbygning medfører, at de ikke læser dem igennem. Arbejde med modul 13 prøven. c) på den fælles drøftelse Meget handler om kommunikationsstrategi, og hvordan kan vi gøre kommunikationen mere tydelig. Vi vil eksperimentere med nye/andre måder at kommunikere ud i organisationen. Der skal arbejdes med, at beslutninger ligger mere decentralt. FOKUS-Rådet skal primært arbejde med principbeslutninger. Snitfladerne skal afklares så alle kender deres ansvars- og kompetenceområder. Dialog er et gensidigt ansvar. 8. Evaluering af mødet kl Har sagerne i dag været af principiel centrale sager? Ja det har de været. Analysespørgsmål i forbindelse med konkret sagsbehandling skal foreligge sammen med dagsorden. Vi skal i sagsfremstillingerne være meget tydelig med, hvad der skal tages stilling til.

1. Implementering af deadlines for ændring af praktikpladstildeling kl

1. Implementering af deadlines for ændring af praktikpladstildeling kl Referat fra FOKUS-rådsmøde d. 17.09.2012 Mødedato 17. september 2012 Starttidspunkt 12:30 Sluttidspunkt 15:30 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn 215069.Referat - FOKUS-rådsmøde

Læs mere

1. kl. 8.30-9.30 Ansættelsesudvalgsmøde

1. kl. 8.30-9.30 Ansættelsesudvalgsmøde FOKUS-rådsmøde den 08.06.2012 Mødedato 8. juni 2012 Starttidspunkt 8:30 Sluttidspunkt 14:00 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn Dagsorden og referat fra FOKUS-rådsmøde den 08.06.2012

Læs mere

1. Kl Indledende planlægning af personaleseminaret den (v/ Lone)

1. Kl Indledende planlægning af personaleseminaret den (v/ Lone) FOKUS-rådsmøde 15.04.2013 Mødedato 15. april 2013 Starttidspunkt 08:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn Dagsorden og referat Dokumentnummer Arbejdsområde

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

1. Semester- og skemaplanlægning for foråret 2015

1. Semester- og skemaplanlægning for foråret 2015 FOKUS-rådsmøde Mødedato 23. september 2014 Starttidspunkt 09:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn 484846.Referat 23.09.2014.docx Dokumentnummer Arbejdsområde

Læs mere

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Mandag 28. maj 2018 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sagsnr.: University College Lillebælt,

Læs mere

Vi vil afprøve konceptet, og Birgitte deltager i teammøder i september 2019, hvor der er TUS en time i hvert team

Vi vil afprøve konceptet, og Birgitte deltager i teammøder i september 2019, hvor der er TUS en time i hvert team Agenda FOKUS-rådsmøde Mødedato 2. november 2018 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling Mødeadresse Mødelokale Referent Godkendelse af referatet Deltagere UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Læs mere

Udviklingsmål, udviklingsplaner og strategiplan for Uddannelsesudvalget i studieåret

Udviklingsmål, udviklingsplaner og strategiplan for Uddannelsesudvalget i studieåret Udviklingsmål, udviklingsplaner og strategiplan for Uddannelsesudvalget i studieåret 1.9.2011 31.8.2012.. ( uddrag af Rapport vedrørende Videreudvikling af undervisernes teamorganisering og samarbejds-

Læs mere

Mødevirksomhed mellem Kliniske uddannelsessteder på Fyn og Sygeplejerskeuddannelsen Svendborg og Odense

Mødevirksomhed mellem Kliniske uddannelsessteder på Fyn og Sygeplejerskeuddannelsen Svendborg og Odense Mødevirksomhed mellem Kliniske uddannelsessteder på Fyn og Sygeplejerskeuddannelsen Svendborg og Odense University College Lillebaelt 1 TS-dok.nr. 343531 13. januar 2014 Formålet med den beskrevne mødevirksomhed

Læs mere

Dagsorden til møde i U+U den kl referat tilføjet den

Dagsorden til møde i U+U den kl referat tilføjet den Dagsorden til møde i U+U den 25.1.2012 kl. 12.15-15.30 referat tilføjet den 27.1.2012 OBS ændret mødetidspunkt, pga frokost i kantinen. Sted: grupperum 15 (mødet er desværre flyttet fra konf 3) Mødeleder:

Læs mere

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl. 9.00-15.00 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ulla Mulbjerg Deltagere: Christian G. Hansen, Thomas Søndergaard Larsen, Gitte Stokholm,

Læs mere

1. Projekt i team 3: Sundhedsteknologisk simulationsundervisning v/ Susanne Voldum Clausen og Margit Roos

1. Projekt i team 3: Sundhedsteknologisk simulationsundervisning v/ Susanne Voldum Clausen og Margit Roos Møde i FOKUS rådet den 18.06.2012 Mødedato 18. juni 2012 Starttidspunkt 8:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn Dagsorden og referat fra møde i FOKUS-rådet

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg GODKENDT

Læs mere

Referat fra møde i LSU for Sygeplejerskeuddannelsen i UCL onsdag den 30. november 2011, kl til 15.30

Referat fra møde i LSU for Sygeplejerskeuddannelsen i UCL onsdag den 30. november 2011, kl til 15.30 Sygeplejerskeuddannelsen i UCL Referat fra møde i LSU for Sygeplejerskeuddannelsen i UCL onsdag den 30. november 2011, kl. 12.30 til 15.30 Mødedeltagere: Jytte Beck, True Larsen, Gurli Villumsen, Tina

Læs mere

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bose12 - efterår 2015.

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bose12 - efterår 2015. Professionsbachelor i Sygepleje Modulbeskrivelse Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bose12 - efterår 2015. Modul 13 rev. 07-07-2015 Side 1 Indhold Valgmodul - Sygepleje Praksis-,

Læs mere

Modul 13. Gældende pr. august Eksamensbekendtgørelse rettet

Modul 13. Gældende pr. august Eksamensbekendtgørelse rettet Modul 13 Gældende pr. august 2014 1 Indhold 1. Introduktion til modulet... 3 2. Ansøgningsprocedure... 3 2. Modulets fokusområde... 3 3. Fordeling af fag og ECTS på modulet... 3 4. Fagenes centrale temaer

Læs mere

1. Regnskabsafslutning 2016 og budget 2017

1. Regnskabsafslutning 2016 og budget 2017 Afdelingsledermøde Mødedato 3. april 2017 Starttidspunkt 09:00 Sluttidspunkt 13:00 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn Dagsorden Dokumentnummer Arbejdsområde Referent Helle 1.

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN I ODENSE. STUDIEPLAN 7. semester SYO-E15 (SOB15)

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN I ODENSE. STUDIEPLAN 7. semester SYO-E15 (SOB15) SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN I ODENSE STUDIEPLAN 7. semester SYO-E15 (SOB15) University College Lillebaelt 1 Studieplan 7. semester Indhold Velkommen til 7. semester... 3 Beskrivelse af semesterets opbygning...

Læs mere

Rammer for lokal evalueringspraksis:

Rammer for lokal evalueringspraksis: Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg Rammer for lokal evalueringspraksis: Rammen for lokal evalueringspraksis for sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg er Det fæles kvalitetssystem for UCL : Professionshøjskolen

Læs mere

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bosf14 - forår 2017.

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bosf14 - forår 2017. Professionsbachelor i Sygepleje Modulbeskrivelse Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bosf14 - forår 2017. Modul 13 rev. 23-01-2017 Side 1 Indhold Valgmodul - Sygepleje Praksis-,

Læs mere

Ergoterapeutuddannelsen

Ergoterapeutuddannelsen Ergoterapeutuddannelsen, University College Syddanmark Ergoterapeutuddannelsen Samarbejde mellem Ergoterapeutuddannelsen, UC Syddanmark og kliniske undervisningssteder Lokalt tillæg til studieordning 2011-08-30

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bosf13- forår 2016.

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bosf13- forår 2016. Professionsbachelor i Sygepleje Modulbeskrivelse Modul 13 Sygepleje. Praksis-, udviklings- og forskningsviden bosf13- forår 2016. Modul 13 rev. 21-12-2015 Side 1 Indhold Valgmodul - Sygepleje Praksis-,

Læs mere

Ny Bekendtgørelse og studieordning pr. sept foreløbig struktur pr

Ny Bekendtgørelse og studieordning pr. sept foreløbig struktur pr Ny Bekendtgørelse og studieordning pr. sept. 2016 foreløbig struktur pr. 3.03.2016 v. Lena Busch Nielsen, Uddannelseschef Birgit Hedegaard Møller, Teamleder Bekendtgørelse Uddannelsen består af teoretiske

Læs mere

Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle

Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Onsdag d. 21.9.2011 kl. 9.30-12.00 konf 3. Deltagere: Lissi Rachiltz (stedfortræder for Dorte Jørgensen), Dorte Bennike,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 30. marts 2015

Læs mere

FOKUS-rådsmøde

FOKUS-rådsmøde Mødet holdes på Brittas kontor. 1. MUS forår 2016 samt GRUS efterår 2016 (15 minutter) : Orientering omkring tanker med MUS forår 16 og GRUS efterår 16 og dialog omkring oplæg til MUS/Ny løn. Punktet er

Læs mere

Studieaktiviteter for modul 13. Ergoterapeutiskee professionsfærdigheder og professionsudøvelse

Studieaktiviteter for modul 13. Ergoterapeutiskee professionsfærdigheder og professionsudøvelse Studieaktiviteter for modul 13 Ergoterapeutiskee professionsfærdigheder og professionsudøvelse 14-09-2015 Indholdsfortegnelse Studieaktiviteter for modul 13... 1 Studieaktivitetsmodel... 2 Valgfagsplan...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 5. årgang 2. Nummer Uge Personalenyt side 2. Undervisergruppen side 2 Sekretariatsteamet side 2

Indholdsfortegnelse. 5. årgang 2. Nummer Uge Personalenyt side 2. Undervisergruppen side 2 Sekretariatsteamet side 2 5. årgang 2. Nummer Uge 23 2012 Indholdsfortegnelse Personalenyt side 2 Undervisergruppen side 2 Sekretariatsteamet side 2 Organisering af samarbejdet på serviceområdet side 3 Internt stillingsopslag international

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Skriftlig evalueringspraksis

Skriftlig evalueringspraksis Skriftlig evalueringspraksis 2016-2019 Evalueringspraksis for beskriver, hvordan uddannelsens moduler evalueres. Evalueringspraksis beskriver desuden, hvordan evalueringsresultaterne analyseres, og hvordan

Læs mere

Nu starter proces omkring Ny-løn Lønoversigterne lander i vores indbakker i denne eller næste uge.

Nu starter proces omkring Ny-løn Lønoversigterne lander i vores indbakker i denne eller næste uge. TRIO Referat Mødedato 20. 03. 2018 Starttidspunkt 08:00 Sluttidspunkt 10:00 Afdeling/enhed Afdeling for Sygeplejerskeuddannelserne i Svendborg og Vejle Dokumentnavn Dagsorden TRIO-møde Deltagere Helene

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg Direktionen Torsdag 8. januar 2015 AKKC Europa Plads 4 9000 Aalborg 1 1. Dagsorden Dagsordenen er godkendt. 2 2. Status på udpegningerne Direktionen tager orienteringen om sammensætningen af ErhvervsForum

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

FOKUS-rådsmøde

FOKUS-rådsmøde 1. Censorrapporter. Kl. 10 10.15 Vi har modtaget nedenstående kommentarer fra censorer fra sommerens prøver. Bachelor: Man kunne overveje at samstemme ordlyden for kriterierne i UCL, sygeplejerskeuddannelserne.

Læs mere

Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00

Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00 Temadag på tværs Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00 Program 12.00-12.05 Velkomst v. Lise Kofoed - Kort præsentation af medlemmer i fagligt pædagogisk udvalg - Dagens program 12.05-12.35 Orientering om ny

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Studieforløb med fokus på: Ledelse af sygepleje Kvalitets- og udviklingsarbejde

Studieforløb med fokus på: Ledelse af sygepleje Kvalitets- og udviklingsarbejde Forløb for modul12 studerende i Sektion for Brystkirurgi afsnit 3103 og 3104 Studieforløb med fokus på: Ledelse af sygepleje Kvalitets- og udviklingsarbejde 22-11-2012 Rigshospitalet Udarbejdet af klinisk

Læs mere

Klinisk periode Modul 4

Klinisk periode Modul 4 Klinisk periode Modul 4 2. Semester Sydvestjysk Sygehus 1 Velkommen som 4. modul studerende På de næste sider kan du finde lidt om periodens opbygning, et skema hvor du kan skrive hvornår dine samtaler

Læs mere

Undervisningsplan klinisk undervisning modul 12 Innovativ og iværksættende professionsudøvelse

Undervisningsplan klinisk undervisning modul 12 Innovativ og iværksættende professionsudøvelse Undervisningsplan klinisk undervisning modul 12 Innovativ og iværksættende professionsudøvelse Forudsætninger for at deltage i klinisk undervisning modul 12 At den studerende har bestået ekstern og intern

Læs mere

Status på modulevalueringer ved Fysioterapeutuddannelsen i Aarhus 2014 og handlingsplan for 2015

Status på modulevalueringer ved Fysioterapeutuddannelsen i Aarhus 2014 og handlingsplan for 2015 Dato: 10-03-2015 Revideret: 29-09-2015 Journalnr.: U0251-4-04-1-14 Ref.: ktho/tiht Status på modulevalueringer ved Fysioterapeutuddannelsen i Aarhus 2014 og handlingsplan for 2015 Jf. uddannelsens procedurebeskrivelse

Læs mere

Muligheder for tværprof i Svendborg. Er der nogle organisatoriske aftaler vedr dette - behandles

Muligheder for tværprof i Svendborg. Er der nogle organisatoriske aftaler vedr dette - behandles Deltagere: Janne og Helle Punkter til dagsorden prioriteres af Janne og Helle ved mødets start: Tilrettelæggelse af pædagogiske dage - behandles Muligheder for tværprof i Svendborg. Er der nogle organisatoriske

Læs mere

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende)

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende) Kære nye studerende I mailen her får du information om, hvordan din studiestart på sygeplejerskeuddannelsen på UCC kommer til at forløbe. OBS: Hvis du er på orlov eller af andre årsager først skal starte

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 5. Lokalt tillæg til studieordningen. Tværprofessionel virksomhed. August 2015 ASLD og BEJO / TRHJ og LIFP

Modulbeskrivelse. Modul 5. Lokalt tillæg til studieordningen. Tværprofessionel virksomhed. August 2015 ASLD og BEJO / TRHJ og LIFP Modulbeskrivelse Lokalt tillæg til studieordningen Modul 5 Tværprofessionel virksomhed August 2015 ASLD og BEJO / TRHJ og LIFP 1 1.0. Indledning Modulbeskrivelsen for modul 5 består af studieaktivitetsmodellen,

Læs mere

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag 9. november 2017 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Mødeleder UCC Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

Er der nyt om hvilke behov de studerende har for oplysninger om praktikstedet? Uffe Outcome af evalueringsmødet vedr. UL på M10 med Jonas/Karen?

Er der nyt om hvilke behov de studerende har for oplysninger om praktikstedet? Uffe Outcome af evalueringsmødet vedr. UL på M10 med Jonas/Karen? Mødeleder: Lone Referent: Hanne Referat fra Dialogmøde Den: 10.10.2016 kl. 9-14 Sted: HEH, Mødelokale Tingstedet, tæt ved indgang B og J Deltagere: Katrine Borg-Hansen, Uffe L. Jakobsen, Lars Jensen, Saeed

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Modul 13 Valgmodul Sygepleje- Praksis- Udviklings- forskningsviden

Modul 13 Valgmodul Sygepleje- Praksis- Udviklings- forskningsviden Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland MODULBESKRIVELSE Modul 13 Valgmodul Sygepleje- Praksis- Udviklings- forskningsviden Hold: sept. 13 Efterår 2016 Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle

Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Onsdag d. 22.2.2012 kl. 9.30-12.00 konf. 3. Deltagere: Dorthe Jørgensen, Dorte Bennike, Lone Hougaard, (kommer lidt senere),

Læs mere

Vejledning til undervisere der vejleder og bedømmer udvekslingsstuderende i forbindelse med interne prøver

Vejledning til undervisere der vejleder og bedømmer udvekslingsstuderende i forbindelse med interne prøver Modul 6, Studieordningen 2008 Hold 2016 AB Intern, skriftlig klinisk prøve. Rammer for prøven vil i stor udstrækning følge de ordinære kriterier og vil være beskrevet i den pågældendes læringskontrakt

Læs mere

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 4 Grundlæggende klinisk sygepleje

Professionsbachelor i Sygepleje. Modulbeskrivelse. Modul 4 Grundlæggende klinisk sygepleje Professionsbachelor i Sygepleje Modulbeskrivelse Modul 4 Grundlæggende klinisk sygepleje Hold September 2014 Forår 2015 Revideret marts 2015. 1 Indhold Modul 4 - Grundlæggende klinisk virksomhed... 3 Klinisk

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden...

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... Dagsorden Mødedato: Torsdag den 31. oktober 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 15-09-2011 KL. 9-15 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN STV DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT:

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Ny Bekendtgørelse og studieordning pr. sept hvor er vi nu pr

Ny Bekendtgørelse og studieordning pr. sept hvor er vi nu pr Ny Bekendtgørelse og studieordning pr. sept. 2016 hvor er vi nu pr. 18.04.2016 v. Lena Busch Nielsen, uddannelseschef Birgit Hedegaard Møller, teamleder Status på Bekendtgørelsen Bekendtgørelsen er pt.

Læs mere

Modul 5. Tværprofessionel virksomhed. Erg511

Modul 5. Tværprofessionel virksomhed. Erg511 Modul 5 Tværprofessionel virksomhed Erg511 August 2012 Indholdsfortegnelse Modulbeskrivelse modul 5: Tværprofessionel virksomhed... 1 Retningslinjer for intern prøve - modul 5 - Tværprofessionel virksomhed...

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret MØDEINDKALDELSE Emne: Dagsorden for møde i Handicaprådet Mødedato: 8.september 2014 Kl.: 16-19 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian

Læs mere

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Fredag 30. november 2018 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Mødeleder Københavns Professionshøjskole, Campus

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Assens kommunes evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejeuddannelsen

Assens kommunes evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejeuddannelsen Assens kommunes evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejeuddannelsen Indholdsfortegnelse Organisering af klinisk undervisning i Assens Kommune... 3 Formål... 3 Overordnet ramme for etablering

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

TVÆRFAGLIG UNDERVISNING FOR SYGEPLEJE- OG MEDICINUDDANNELSE I AARHUS

TVÆRFAGLIG UNDERVISNING FOR SYGEPLEJE- OG MEDICINUDDANNELSE I AARHUS Projektbeskrivelse for projekt TVÆRFAGLIG UNDERVISNING FOR SYGEPLEJE- OG MEDICINUDDANNELSE I AARHUS Version 8. februar 2012 Projektforslaget er udviklet i et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Det sundhedsfaglige

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Projekt: Professionsuddannelse og læremidler

Projekt: Professionsuddannelse og læremidler Projekt: Professionsuddannelse og læremidler Delprojekt: Udvikling af fælles elektronisk læringsplatform og e- port folie mellem studerende, underviser og klinisk vejleder. Projektbeskrivelse Baggrund:

Læs mere

Modulbeskrivelse KVALITETSSTYRING OG INNOVATION. Sygehus Lillebælt, Vejle og Kolding Sygehus

Modulbeskrivelse KVALITETSSTYRING OG INNOVATION. Sygehus Lillebælt, Vejle og Kolding Sygehus Modulbeskrivelse Modul i den Sundhedsfaglige Diplomuddannelse: Udbudssted Omfang i credits (ECTS) KVALITETSSTYRING OG INNOVATION Sygehus Lillebælt, Vejle og Kolding Sygehus 5 ECTS Modulet er målrettet

Læs mere

Evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nordfyns Kommune

Evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nordfyns Kommune Evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Nordfyns Kommune Forfatter: Christina Askholm Nissen Revideret den 6-01- 2015 Godkendt af: Gitte Lauersen, Drifschef for Aktiv Pleje

Læs mere

Evalueringsskema for modul 2.

Evalueringsskema for modul 2. Evalueringsskema for modul 2. 05-02-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 5 [TARGET_GROUP] 5 1. Har de nødvendige informationer om modul 2 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0 Ved ikke

Læs mere

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH)

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH) Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (SSN) & School of Medicine and Health (SMH) Dette dokument skal betragtes som et redskab til at skabe overblik og sikre, at arbejdet med kvalitetssikring

Læs mere

Psykiatrisk Afdeling, Middelfart Lokal evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen.

Psykiatrisk Afdeling, Middelfart Lokal evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. Lokal evalueringspraksis for klinisk undervisning i sygeplejerskeuddannelsen. 1. Baggrund og ramme for etablering af lokal evalueringspraksis: CVSU - Fyn igangsatte i 2003 et tværfagligt evalueringsprojekt

Læs mere

REFERAT Uddannelsesledernetværket for sygeplejerskeuddannelsen

REFERAT Uddannelsesledernetværket for sygeplejerskeuddannelsen REFERAT Uddannelsesledernetværket for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Tirsdag2. maj 2017 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sagsnr.: 171978 Dagsorden UCC Campus

Læs mere

3. studieårs tema: Det tværprofessionelle arbejde og tværprofessionelle samarbejde

3. studieårs tema: Det tværprofessionelle arbejde og tværprofessionelle samarbejde Generel beskrivelse af Valgmodulerne 11 og 12 3. studieårs tema: Det tværprofessionelle arbejde og tværprofessionelle samarbejde Hold 3K 2013 Modulbeskrivelse Modul 11 og 12 Januar 2016 Udarbejdet i henhold

Læs mere

Studieaktiviteter for modul 13. Ergoterapeutiskee professionsfærdigheder og professionsudøvelse

Studieaktiviteter for modul 13. Ergoterapeutiskee professionsfærdigheder og professionsudøvelse Studieaktiviteter for modul 13 Ergoterapeutiskee professionsfærdigheder og professionsudøvelse August 2014 Indholdsfortegnelse Modul 13 Ergoterapeutiske professionsfærdigheder og professionsudøvelse...

Læs mere

1. Opsamling på forberedelse til første panelbesøg i institutionsakkrediteringen

1. Opsamling på forberedelse til første panelbesøg i institutionsakkrediteringen UCL Kvalitetsgruppe Mødedato 12. september 2017 Starttidspunkt 09:00 Sluttidspunkt 10:30 Afdeling/enhed Tværgående Uddannelsesudvikling Dokumentnavn Dokumentnummer Arbejdsområde Referent ULRM Dagsorden

Læs mere

Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15.

Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15. Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15.30 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ballum Til stede: Ulla

Læs mere

Til HSI. Dato 4. oktober Referat fra møde i Hovedsikkerhedsudvalget den 18. september 2007, kl CVU Lillebælt Soldalen 8 DK 7100 Vejle

Til HSI. Dato 4. oktober Referat fra møde i Hovedsikkerhedsudvalget den 18. september 2007, kl CVU Lillebælt Soldalen 8 DK 7100 Vejle Til HSI Dato 4. oktober 2007 Referat fra møde i Hovedsikkerhedsudvalget den 18. september 2007, kl. 12 14. Til stede: - Lone Hougaard Vicerektor på Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Arbejdsleder - Kirsten

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Onsdag den 17. september 2014, kl Mødelokale 4, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Onsdag den 17. september 2014, kl Mødelokale 4, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø Referat Deltagere: Jens Andersen (formand) (afbud), Marianne Evers, Kim Leck Fischer, Jenny Heinrichs, Margit Siig Mortensen (afbud), Jes Hansen, Gunhild Krogager Carlsson (afbud), Richard Faarup (afbud),

Læs mere

Kommunalt-lægeligt udvalg. Kommissorium

Kommunalt-lægeligt udvalg. Kommissorium Kommunalt-lægeligt udvalg Kommissorium 2018 Kommunalt-lægeligt udvalg - Kommissorium Udarbejdet af: Benny Sell & Gitte Piil Eriksen Udgiver: Sektor Ældre & Sundhed Team Folkesundhed Sundhedscenter Maribo

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 14. Bachelorprojekt. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 14. Bachelorprojekt. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ Modulbeskrivelse Modul 14 Bachelorprojekt Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 14 beskrivelsen... 3 Modul 14 - Bachelorprojekt... 3 Studieaktivitetsmodel

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Møde i SSKU REFERAT. Torsdag d. 22 december

Møde i SSKU REFERAT. Torsdag d. 22 december REFERAT Møde i SSKU Torsdag d. 22 december 2016 8.30-10.30 Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland 2. januar 2017 SSKU december 2016 (002) Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Bettina Maindal Kjærgaard (underviser), Johannes

Læs mere

Studentertilfredshedsundersøgelsen 2014

Studentertilfredshedsundersøgelsen 2014 Studentertilfredshedsundersøgelsen 2014 Overordnet set tegner studentertilfredshedsundersøgelsen et positivt billede af fysioterapeutuddannelsen i forhold til studieglæde, udbytte og loyalitet, som er

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen

REFERAT/ DAGSORDEN. Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Skypemøde VIA Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale 33.15 Mødedato: 17. januar 2017 Kl. 08.00-10.00 Med morgenmad

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 2. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 2. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. semester INDHOLD Indledning 3 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 4 7 Indhold

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 28. januar Kl. 13.00: Det fælles udvalgsmøde; kl. 14:00 pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00

Læs mere

Referat fra møde d. 23. januar 2014

Referat fra møde d. 23. januar 2014 Helle Brinch, Seniordriftschef, Seniorforvaltning, Kolding kommune Jette Mark Sørensen, Odense Kommune Judith Mølgaard, Direktør, OUH Heidi Have, Afdelingschef, uddannelsesafdelingen, OUH Angelika Kargo,

Læs mere

Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle

Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Referat fra møde i Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Torsdag d. 31.3.2011 kl. 9.30-12.00 konf 3. Deltagere: Dorthe Jørgensen, Dorte Bennike, Marianne Fock, Lisbeth Andreasen,

Læs mere

Kom godt i gang efter generalforsamlingen. Frivilligcenter Hillerød ved Dorte Kappelgaard og Anette Nielsen

Kom godt i gang efter generalforsamlingen. Frivilligcenter Hillerød ved Dorte Kappelgaard og Anette Nielsen Kom godt i gang efter generalforsamlingen Frivilligcenter Hillerød ved Dorte Kappelgaard og Anette Nielsen Hvad vil vi gerne opnå med workshoppen? Workshoppen består af to dele: Overblik over elementer

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Modulbeskrivelse. 7. semester - modul 13. Hold ss2010v. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. 7. semester - modul 13. Hold ss2010v. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen Slagelse Modulbeskrivelse 7. semester - modul 13 Hold ss2010v Professionsbachelor i sygepleje Februar 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE MODUL 13... 1 TEORETISKE VALGMODULER... 2 KLINISKE

Læs mere

NOTAT. Pt. sidder følgende i Team Tværs:

NOTAT. Pt. sidder følgende i Team Tværs: NOTAT Til Børne- og Familieudvalget, Social- og Sundhedsudvalget samt Beskæftigelsesudvalget Kopi Fra Emne Team Tværs Team Tværs-samarbejdet I marts 2014 blev Notat vedr. forstærket indsats for unge mellem

Læs mere

Modul 1 syde15. Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer

Modul 1 syde15. Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer Modul 1 syde15 Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer Modul 1 syde15 Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer Svar status Ikke

Læs mere