Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")"

Transkript

1 Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: Fax: TIL ALLE KENDTE KREDITORER 7. august 2014 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3556/PCF16 Sam Taylor Direkte tlf.: +44 (0) NortelEMEA@uk.ey.com Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet") High Court of Justice of England and Wales, Chancery Division, Companies Court, sagsnummer 548/2009 Vi skriver til dem, i overensstemmelse med Rule 2.47 of The Insolvency Rules 1986, for at give kreditorerne en ellevte rapport om status for betalingsstandsningen ("rapporten"). Rapporten dækker perioden fra den 14. januar 2014 til den 13. juli 2014 og skal læses i sammenhæng med det beskikkede tilsyns rapporter af hhv. den 13. august 2009, den 13. februar 2010, den 12. august 2010, den 11. februar 2011, den 12. august 2011, den 9. februar 2012, den 6. august 2012, den 6. februar 2013, den 6. august 2013 og den 6. februar 2014 samt det beskikkede tilsyns forslag af den 23. februar Yderligere kopier af rapporten samt de tidligere rapporter kan fås ved anmodning til følgende adresse: Selskabet gik i betalingsstandsning ("betalingsstandsning") den 14. januar 2009, da A R Bloom, A M Hudson, S J Harris og C J W Hill af Ernst & Young LLP, 1 More London Place, London SE1 2AF, blev udnævnt som fælles beskikket tilsyn ( det beskikkede tilsyn ) efter afgørelse ("afgørelsen") fra landsretten i England og Wales ("landsretten"), efter at dette var blevet begæret af Selskabets bestyrelse. Dette var en del af en større omstrukturering af Nortel-koncernen. Nortel Networks Corporation ("NNC"), det ultimative moderselskab i Nortel-koncernen, Nortel Networks Limited ("NNL"), og visse af dets andre canadiske datterselskaber indgav en ansøgning om kreditorbeskyttelse i henhold til Companies Creditors Arrangement Act ("CCAA") i Canada for at påbegynde en omfattende forretningsmæssig og finansiel omstrukturering. Nortel Networks Inc ( NNI ), Nortel Networks Capital Corporation og en række andre amerikanske Nortel-koncernselskaber indgav begæring om konkursbehandling og kreditorbeskyttelse i USA i henhold til Chapter 11 i den amerikanske konkurslov.

2 2 Samme dag, som Selskabet gik i betalingsstandsning, afgav landsretten, efter anmodning fra bestyrelserne i de enkelte selskaber, kendelse om betalingsstandsning, for så vidt angår 18 andre Nortel-koncernselskaber i Europa, Mellemøsten og Afrika ("EMEA"). Det fremgår af Artikel 3 i EFforordningen om konkursbehandling 1346/2000 ("EF-forordningen"), at domstolen i en EUmedlemsstat, hvor centret for skyldnerens hovedinteresser ("COMI") af et selskab er beliggende, har kompetence til at indlede konkursbehandling af det pågældende selskab. For så vidt angår de 19 EMEA-koncernselskaber ("EMEA-selskaberne"), fandt landsretten, at disse selskabers COMI var i England, og at den derfor havde kompetence til at indlede konkursbehandling, dvs. betalingsstandsning, af hvert selskab. Nærmere oplysninger om de 19 selskaber fremgår af Bilag 1. Nortel-koncernen ("koncernen") aflægger regnskab i amerikanske dollars ("USD"), og alle beløb i denne rapport er derfor angivet i USD, medmindre andet fremgår. Den officielle version af denne rapport er affattet på engelsk. I tilfælde af uoverensstemmelse imellem den engelsksprogede version og en hvilken som oversættelse deraf, er den engelsksprogede version gældende. Der henvises desuden til afsnittet om ansvarsfraskrivelse i slutningen af rapporten.

3 3 1. Opsummering af status for betalingsstandsningen Formål med betalingsstandsningen Det beskikkede tilsyn har fortsat frasalget af Selskabets aktiviteter med det formål for øje enten at redde Selskabet som en going concern eller opnå et bedre resultat for Selskabets kreditorer generelt end det, der sandsynligvis kunne opnås, hvis Selskabet blev likvideret. I 2009 blev det klart, at det på grund af det finansielle og markedsmæssige pres på Nortel-koncernen ville være nødvendigt at sælge samtlige selskaber, og at det ikke ville være muligt at redde Selskabet som en going concern. Det beskikkede tilsyn mente, at beslutningen om at fortsætte en nøje overvåget tabsgivende drift for at opnå going concern -værdier for selskaberne og aktiverne og for at undgå eventuelle krav ville være til gavn for kreditorerne som helhed. Denne beslutning retfærdiggøres af de opnåede realisationsværdier (med forbehold for en endelig fordeling af provenuet til Selskabet) samt af, at eventuelle krav er undgået. Salg af virksomheder og aktiver Koncernen blev primært drevet via fire forretningsområder: Enterprise Solutions ("Enterprise"); Metro Ethernet Networks ("MEN"), Carrier Networks, der består af Global System for Mobile Communications ("GSM"), Carrier VoIP Application Solutions ("CVAS") og Multi Service Switch business ("MSS") og Code Division Multiple Access ("CDMA"). Salget af samtlige nøgleområder og koncernens væsentligste aktiver blev gennemført i Koncernen har efter dette globale salg ganske få realiserbare aktiver tilbage. Det samlede brutto salgsprovenu af det globale salg, herunder ca. USD 4,5 milliarder i relation til koncernens resterende immaterielle rettigheder, som ikke blev overdraget som led i salgene, udgør USD 7,5 milliarder (før transaktionsomkostninger, justeringer og spærrede mellemværender) og i overensstemmelse med det aftalte grundlag for det globale salg, forbliver dette beløb i et depot, indtil det skal udloddes inden for koncernen (som yderligere beskrevet nedenfor). I alt 15 af Selskabets medarbejdere blev overdraget til køberne som led i salget. Næste trin Det beskikkede tilsyn, der har afsluttet den vigtigste forretningsmæssige fase af betalingsstandsningen, vil fortsat fokusere på at afvikle Selskabets forhold og løse udeståender med de andre koncernselskaber. De vigtigste resterende spørgsmål for Selskabet er løsningen af koncerninterne spørgsmål, såsom en allokering af salgsprovenuet ("PPA") inden for koncernen, the UK Pensions Regulators ("TPR") Financial Support Direction-krav ("FSD"-krav) imod visse EMEA-selskaber og etableringen af en hensigtsmæssig proces med henblik på at opnå enighed om kreditorernes krav og udlodde likvide midler til dem. Yderligere oplysninger fremgår af de følgende afsnit.

4 4 2. Ind- og udbetalingskonto Bilag 2 viser det beskikkede tilsyns ind- og udbetalingskonto ( R & P-kontoen") for perioden fra den 14. januar 2014 til den 13. juli 2014 for Selskabet i Sverige og den danske filial. R & P-kontoen viser samlede indbetalinger på USD ekskl. valutakursomregningsbevægelser og udbetalinger på USD Selskabet i Sverige og den danske filial tilsammen havde kontanter i forskellige valutaer svarende til USD 1,81 millioner pr. 13. juli R & P-kontoen er en opgørelse over modtagne og betalte kontantbeløb og afspejler ikke skønnede fremtidige ind- eller udbetalinger, herunder provenu fra salget af aktiverne, der indestår på depot, indtil det skal udloddes blandt koncernvirksomhederne. Yderligere oplysninger fremgår af Bilag 2.

5 5 3. Det beskikkede tilsyns vederlag og omkostninger Det er kreditorudvalgets ansvar at godkende det beskikkede tilsyns honorarer. I perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 forbrugte det beskikkede tilsyn timeomkostninger for GBP ,19 og timeomkostninger vedr. transaktioner for GBP 90,92 i samme periode. Vi vil fortsat fordele visse andre timeomkostninger for arbejde udført til gavn for samtlige EMEAselskaber. I perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 blev der i den forbindelse fordelt GBP ,01 til Selskabet. Tidsforbruget er specificeret i Bilag 3. Honorar til andre rådgivere Det beskikkede tilsyn vil fortsat benytte følgende rådgivere i forbindelse med tilsynet med betalingsstandsningen. Disse rådgivere fakturerer på grundlag af medgået tid, og der gennemføres interne procedurer med henblik på fakturagennemgang. I perioden fra den 14. januar 2014 til den 13. juli 2014 er følgende blevet betalt: Juridisk rådgivning (antaget af Herbert Smith Freehills LLP) USD ,27 (juridiske rådgivere) Det skal bemærkes, at det ovennævnte beløb til juridisk rådgivning er omregnet til den månedlige spotkurs. Der kan derfor være en mindre forskel mellem dette beløb og beløbet i vores R & P-konti i Bilag 2 (som anvender en gennemsnitlig spotkurs i perioden fra den 14. januar 2014 til den 13. juli 2014). Siden udnævnelsen af det beskikkede tilsyn er der afholdt diverse omkostninger (herunder særligt advokatomkostninger) til gavn for EMEA som helhed i forbindelse med de forskellige salg og PPAprocessen. Disse omkostninger er betalt af Nortel Networks UK Limited ("NNUK") og er endnu ikke blevet opkrævet fra de enkelte selskaber. Ved afslutningen af PPA-processen er det meningen, at disse omkostninger skal fordeles mellem EMEA-selskaberne i forhold til hvert selskabs andel af det globale salgsprovenu. Omkostningerne til rådgivere, som hjælper selskabet i forskellige henseender i forbindelse med de normale forretningsaktiviteter (f.eks. inkassosager), er ikke medtaget i denne rapport.

6 6 4. Betalingsstandsningen fremover PPA salget af aktiviteterne Som beskrevet i vores tidligere rapporter har der været en langvarig proces med mægling, retsanmodninger og høringer med henblik på at løse problemstillingen vedrørende fordelingen af provenuet fra salget af selskaber og aktiver mellem konkursboerne og at løse kravene konkursboerne imellem. Vi har tidligere meddelt, at de amerikanske og canadiske domstole til trods for det beskikkede tilsyns indsigelser (som omfattede efterfølgende anker) fandt, at allokeringsargumentet skulle høres ved en fælles høring i Delaware og Toronto, hvor dommerne vil træffe afgørelse, hvis der ikke kan opnås en forligsaftale. Den fælles høring vil straks blive efterfulgt af høringer vedrørende kravene konkursboerne imellem. Datoen for allokeringshøringen var fastsat til den 12. maj 2014, og datoen for kravshøringen var fastsat til den 7. juli Som tidligere meddelt indgik det beskikkede tilsyn en forligsaftale med det amerikanske konkursbo i december 2013, hvor alle krav mellem det amerikanske konkursbo, Selskabet, andre EMEA-selskaber og UK Pension Interest ("UKPI") blev droppet mod, at det amerikanske konkursbo betalte USD 75 mio. kontant, USD 37,5 mio. direkte til UKPI og USD 37,5 mio. til de andre EMEA-selskaber. Som følge heraf omhandlede kravshøringen den 7. juli 2014 udelukkende krav vedrørende det canadiske konkursbo. Den canadiske dommer, dommer Morawetz, har trukket sig fra sagen i rapporteringsperioden og er siden blevet erstattet af dommer Newbould. I denne rapport henviser "Dommerne" til dommer Gross og dommer Newbould. Siden starten af året har det beskikkede tilsyn brugt tiden på den todelte proces vedrørende klargøring af og tilsyn med procesførelsen samt forsøg på at indgå aftale om allokeringen med de andre konkursboer samt de forskellige krav, der er anlagt mod NNL. Der har været flere forsøg på at opnå en aftale fra parternes side med initiativer fra hvert konkursbo, som alle er blevet overvejet i god tro. Parterne har dog ikke kunnet nå til enighed om en aftale. Som følge deraf indledtes allokeringssagen den 12. maj 2014, og selvom alle vidnerne er blevet forhørt og krydsforhørt, skal de endelige skriftlige argumenter fremsendes senest den 7. august 2014, og de afsluttende procedurer skal fremlægges den 22. og 23. september I løbet af retssagen (og efterfølgende) har det beskikkede tilsyn nøje overvejet, hvorvidt der kan indgås forlig med alle de andre parter (eller nogle af dem), og dette vil tilsynet fortsat gøre. Det beskikkede tilsyn forventer ikke, at der falder dom før i 4. kvartal 2014, og en eventuel ankesag er behæftet med stor usikkerhed, hvis nogen af parterne ønsker at anke. Den separate høring vedrørende kravene konkursboerne imellem skulle begynde den 7. juli 2014, men det beskikkede tilsyn i EMEA-selskaberne, herunder Selskabet, har indgået en forligsaftale med de canadiske selskaber og den canadiske Monitor vedrørende de canadiske krav.

7 7 Forligsaftalen vil medføre, at størstedelen af kravene fra EMEA-selskaberne mod det canadiske konkursbo bliver trukket tilbage, og, hvad der er nok så vigtigt, at for størstedelen af EMEA-selskaber, herunder Selskabet, vil de canadiske selskaber ikke længere deltage i en eventuel fremtidig udlodning til kreditorerne. Under forudsætning af visse godkendelser fra landsretten, som ikke var modtaget på tidspunktet for denne rapport, forventes det at disse aftaler til sin tid vil blive udvidet til at omfatte alle EMEA-selskaber. UK Pensions Regulator TPR, et ved lov oprettet organ i Storbritannien, har rejst krav mod adskillige selskaber i Nortelkoncernen i EMEA, herunder Selskabet ( target companies ), samt i Nordamerika. TPR's pådømmelsespanel besluttede i juni 2010, at der skulle rejses FDS-krav, hvorefter target companies skulle bidrage til underskuddet i Nortel Networks UK Limiteds pensionsordning ("UK Pension Scheme"), hvilket på nuværende tidspunkt skønnes at være på ca. GBP 2,1 mia. Det beskikkede tilsyn har henvist pådømmelsespanelets afgørelse til "Upper Terminal" ("Henvisningen"). Henvisningen udfordrer afgørelsen på Selskabets vegne samt hvert af de øvrige target companies, som tilsynet er udpeget til at føre tilsyn med. Imens Upper Tribunals afgørelse vedrørende henvisningen afventes, må der ikke rejses noget FSD-krav over for target companies. Med henblik på at overveje konsekvenserne af TPR's sagsanlæg, i tilfælde af at der rejses et FSD-krav eller "Contribution Notice", anmodede det beskikkede tilsyn landsretten om anvisninger med henblik på at afgøre, om der kan rejses et FSD-krav eller Contribution Notice mod et insolvent selskab og, i påkommende fald, om sådanne krav vil rangere som en simpel fordring på lige fod med andre simple fordringer, som en prioriteret fordring eller en fordring, der først vil blive indfriet efter alle andre fordringer ("non-provable debt"). Den engelske landsret og appeldomstol konkluderede noget modvilligt, at de var bundet af tidligere domsmyndighed, og besluttede, at gældsforpligtelser hidrørende fra et FSD-krav eller Contribution Notice ville rangere som en prioriteret fordring i en betalingsstandsning eller likvidation med forrang over de simple fordringer. Det beskikkede tilsyn ankede afgørelserne til den engelske højesteret, som afsagde dom den 24. juli Højesteret godkendte anken og tilsidesatte landsrettens og appeldomstolens afgørelser. Idet højesteret godtog det beskikkede tilsyns argumenter, afgjorde retten, at gældsforpligtelser hidførende fra et FSD-krav eller Contribution Notice mod Selskabet ville rangere som en "bevislig" fordring på lige fod med de simple fordringer. Højesterets dom handler alene om, hvordan gældsforpligtelser hidrørende fra et FSD-krav eller Contribution Notice rangerer i forhold til Selskabet. Det er ikke blevet fastlagt, at Selskabet eller et andet Nortel-selskab i EMEA er forpligtet til at yde et bidrag til UK Pension Scheme. Henvisningen, som vil afgøre, om der vil blive rejst et FSD-krav eller Contribution Notice mod Selskabet, er blevet udsat. Det beskikkede tilsyn forventer, at det kun er sandsynligt, at sagen vil blive genoptaget efter afgørelsen af PPA-spørgsmålet og andre koncerninterne spørgsmål. Det beskikkede tilsyn vil fortsat kraftigt forsvare Selskabets stilling i relation til den af TPR anlagte sag, og det er på ingen måde sikkert, at der i sidste ende vil blive fremsat et FSD-krav eller Contribution Notice. Det beskikkede tilsyn vil fortsat holde kreditorudvalget opdateret om ethvert relevant spørgsmål samt afgørelsen deraf.

8 8 Udlodning til kreditorer Det beskikkede tilsyn opfordrer fortsat kreditorerne til at indgive anmeldelse om krav som led i den uformelle proces, der indledtes i juli Imens ovenfornævnte afgørelse vedrørende TPR's handlinger og drøftelserne i relation til PPA afventes, kan der ikke foretages udlodninger til Selskabets kreditorer eller andre Nortel-selskaber, som det beskikkede tilsyn fører tilsyn med, og som er target companies i relation til TPR. Det beskikkede tilsyn vedbliver imidlertid at undersøge alle muligheder for at løse problemerne, fremskynde en udlodning til kreditorerne og minimere omkostningerne i relation til betalingsstandsningen. Før de deponerede PPA-indtægter fra salget af aktiviteterne hæves og koncerninterne udbytter modtages, forventer det beskikkede tilsyn, at der medmindre der opstår uforudsete forpligtelser vil være i omegnen af USD 1-2 mio. til rådighed for udlodning til Selskabets kreditorer. Det beskikkede tilsyn kan imidlertid stadig ikke bekræfte hverken antallet af krav, der er rejst af kreditorer, før tilsynet blev beskikket, eller det sandsynlige afkast for de enkelte kreditorer eller grupper af kreditorer. Disse forhold vil primært afhænge af følgende nøglefaktorer: a. En løbende analyse af de til det beskikkede tilsyn oplyste krav i den uformelle proces og resultatet af en efterfølgende formel anmeldelse af fordringer i konkursboet; b. Muligheden for, at TPR rejser et FSD-krav mod Selskabet. Som nævnt ovenfor, er det usikkert, hvorvidt et sådant FSD-krav faktisk vil blive anlagt, og der er heller ikke klarhed over størrelsen af det eventuelle krav. Det skal bemærkes, at det beskikkede tilsyn fortsat vil forsvare Selskabets stilling i relation til den af TPR anlagte sag. Det beskikkede tilsyn er optimistisk med hensyn til, at det vil lykkes at imødegå et sådant FSD-krav; c. Afslutning af nogle komplekse forpligtelser og krav; d. Færdiggørelse af fastsættelsen af en kreditorrækkefølge som led i udlodningsprocessen; og e. Udfaldet af PPA-processen. Exit-strategi Det beskikkede tilsyn henvendte sig til landsretten i november 2013 og blev bevilget en yderligere udsættelse af betalingsstandsningen for hvert af EMEA-selskaberne indtil den 13. januar 2016 med henblik på at kunne afslutte likvidationen og løse udeståender i relation til andre koncernselskaber. Det beskikkede tilsyn fortsætter med at udforske den mest hensigtsmæssige exit-model fra betalingsstandsningen af Selskabet og de andre EMEA-selskaber; dvs. en model, hvormed der kan opnås enighed om kreditorernes krav, udlodning af overskydende midler til kreditorerne og en endelig likvidation af Selskabet. Det beskikkede tilsyn vil blive påkrævet at udføre lovmæssige forpligtelser så som at formalisere indkaldelse af beviser for gæld, indhentelse af kreditoraftaler, afslutte aktivafhændelser, håndtering af salgsindtægter og koncerninterne krav, forlige alle andre kreditorkrav og etablere mekanismen til distribution af midler. I alle ovenstående scenarier vil udlodningsprocessen være underlagt tidsmæssige konsekvenser, omkostninger, størrelsen af det pågældende selskab, relevante valutaer, lokale lovbestemmelser

9 9 vedrørende fordringer og lokale processer for andre koncernselskaber i relation til koncerninterne udbytter i tillæg til engelsk ret. Den mest hensigtsmæssige proces med henblik på at nå til enighed vedrørende krav og udlodde midler til kreditorerne er endnu ikke fastlagt. Dog kan denne proces færdiggøres i regi af betalingsstandsningen (med landsrettens godkendelse), i regi af en gældsordning i overensstemmelse med den engelske konkurslov eller en likvidationsproces. Den mest hensigtsmæssige proces vil blive fastlagt med udgangspunkt i, hvad der er mest gavnligt for Selskabet og dets kreditorer. 5. Andre forhold Kreditorudvalget Kreditorudvalget blev nedsat på kreditorernes møde den 18. marts Det beskikkede tilsyn forsyner fortsat medlemmerne af kreditorudvalget med nærmere oplysninger, efterhånden som betalingsstandsningen og sagerne udvikler sig. Det beskikkede tilsyn vil fortsat holde kreditorudvalget opdateret omkring udviklingen. Den foreskrevne andel Den engelske konkurslovs 176A finder ikke anvendelse på denne betalingsstandsning, da der ikke er noget kvalificerende generalpant og derfor ikke nogen foreskreven andel, der skal øremærkes til ikkeprivilegerede kreditorer.

10 10 Det beskikkede tilsyn vil rapportere til kreditorerne igen om seks måneder eller ved afslutningen af betalingsstandsningen, alt efter hvad der kommer først. Med venlig hilsen for Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) S J Harris Beskikket tilsyn Bilag: Selskabsoplysninger Det beskikkede tilsyns ind- og udbetalingskonto Opsummering af det beskikkede tilsyns timeomkostninger Det beskikkede tilsyns politik for honorarer og udlæg Blanket 2.24B: Administrators' Progress Report For the Companies listed below, The Institute of Chartered Accountants in England and Wales in the UK authorises A R Bloom, S J Harris and C J W Hill to act as Insolvency Practitioners under section 390(2)(a) of the Insolvency Act 1986 and the Association of Chartered Certified Accountants in the UK authorises A M Hudson and D M Hughes to act as an Insolvency Practitioners under section 390(2)(a) of the Insolvency Act The affairs, business and property of the Companies are being managed by the Joint Administrators, A R Bloom, S J Harris, A M Hudson and C J W Hill who act as agents of the Companies only and without personal liability. The Companies are Nortel Networks UK Limited; Nortel Networks S.A.; Nortel GmbH; Nortel Networks France S.A.S.; Nortel Networks N.V.; Nortel Networks S.p.A.; Nortel Networks B.V.; Nortel Networks Polska Sp. z o.o.; Nortel Networks Hispania, S.A.; Nortel Networks (Austria) GmbH; Nortel Networks s.r.o.; Nortel Networks Engineering Service Kft.; Nortel Networks Portugal, S.A.; Nortel Networks Slovensko s.r.o.; Nortel Networks Oy; Nortel Networks Romania SRL; Nortel Networks AB; Nortel Networks International Finance & Holding B.V.. The affairs, business and property of Nortel Networks (Ireland) Limited are being managed by the Joint Administrators, A R Bloom and D M Hughes, who act as agents of Nortel Networks (Ireland) Limited only and without personal liability. Nortel Networks S.A. was placed into French liquidation judiciaire on 28 May The business and assets of the company that are situated in France are now under the control of la liquidateur judiciaire. We advise that this report is provided pursuant to our appointments as Joint Administrators of the Company. It is provided solely for the purpose of informing creditors of certain aspects of the current status of the Administration. As this report is only an interim indication of the overall position of the Company, and not a valuation of the current or future value of any particular item of debt, and is liable to change, it should not be relied upon as an indication of the final return to creditors and, in particular, neither we nor the Company shall have any responsibility to any person who relies on our report for the purpose of trading in debt of the Company. The Joint Administrators may collect, use, transfer, store or otherwise process (collectively, Process ) information that can be linked to specific individuals ( Personal Data ). They may Process Personal Data in various jurisdictions in accordance with applicable law and professional regulations including (without limitation) the Data Protection Act 1998.

11 Bilag 1 Bilag 1 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Selskabsoplysninger Registreringsnummer: Selskabsnavn: Nortel Networks AB Hjemstedsadresse: C/o BDO Stockholm AB, postboks , Stockholm, Sverige Tidligere navn: Nortel Networks Nordic AB Oplysninger om det beskikkede tilsyn og dets beskikkelse Beskikket tilsyn: A R Bloom, A M Hudson, S J Harris and C J W Hill of Ernst & Young LLP, 1 More London Place, London, SE1 2AF Dato for beskikkelse: 14. januar 2009 Beskikket af: Domstolsreference: Det beskikkede tilsyns respektive ansvarsområder: Beskikkelsen blev foretaget af the High Court of Justice, Chancery Division, Companies Court på baggrund af anmodning fra Selskabets bestyrelse High Court of Justice, Chancery Division, Companies Court sagsnummer 548/2009 Enhver af de funktioner, der skal udføres, eller de beføjelser, der skal udøves af tilsynet, kan udføres/udøves af en afdem alene eller af dem begge i fællesskab. Erklæring om EF-forordningen om konkursbehandling 2000 EF-forordningen om konkursbehandling ("the EC Council Regulation on Insolvency Proceedings 2000") finder anvendelse på denne betalingsstandsning, og behandlingen heraf udgør hovedsagen. Betalingsstandsningen behandles således i overensstemmelse med engelsk konkurslovgivning og er ikke underlagt konkurslovgivningen i noget andet EU-medlemsland.

12 Bilag 1 Aktiekapital Aktieklasse Registreret aktiekapital Udstedt og fuldt indbetalt Antal SEK Antal SEK Stamaktier , ,00 Aktionær Nortel Networks International Finance & Holding B.V. 100,00 % Bestyrelse (nuværende og for de sidste tre år) og direktionssekretær (nuværende) Navn Bestyrelsesmedlem eller direktionssekretær Udnævnt den Fratrå dt den Nuværende aktiebeholdning Roland Dahlman (vice-bestyrelsesmedlem) Bestyrelsesmedlem Simon Freemantle Bestyrelsesmedlem David Quane Bestyrelsesmedlem Roland Dahlman Direktionssekretær - - -

13 Koncerndiagram Bilag 1

14 Bilag 1 EMEA-selskaberne under engelsk betalingsstandsningsbehandling: Juridisk enhed Nortel Networks UK Limited Nortel Networks S.A. Nortel Networks France S.A.S. Nortel Networks (Ireland) Limited Nortel GmbH Nortel Networks Oy Nortel Networks Romania SRL Nortel Networks AB Nortel Networks N.V. Nortel Networks S.p.A. Nortel Networks B.V. Nortel Networks International Finance & Holding B.V. Nortel Networks Polska Sp. z o.o. Nortel Networks (Austria) GmbH Nortel Networks s.r.o. Nortel Networks Engineering Service Kft Nortel Networks Portugal, S.A. Nortel Networks Hispania S.A. Nortel Networks Slovensko s.r.o. Registreringsland England Frankrig Frankrig Irland Tyskland Finland Rumænien Sverige Belgien Italien Holland Holland Polen Østrig Tjekkiet Ungarn Portugal Spanien Slovakiet

15 Bilag 2 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Valuta: USD Perioden 14. januar 2009 til 13. januar 2014 Perioden 14. januar 2014 til 13. juli 2014 I alt til 13. juli 2014 Primosaldo 4,852,850 4,852,850 Indbetalinger Handel: - Salg efter beskikkelse 2,542,447-2,542,447 - Koncerninterne 1,573,260-1,573,260 - Andre indbetalinger 322, ,749 - Refundering af overbetalinger 112, ,591 Andet: - Allokering fra forlig i USA - 10,314 10,314 - Valutakursomregning 609,377 (61,652) 547,725 - Bankrenter 107,665 3, ,654 Udbetalinger 5,267,417 (46,678) 5,220,739 Handel: - Lønninger, personalegoder og lønsumsafgift (3,131,209) - (3,131,209) - Pensionsbidrag (397,072) - (397,072) - Andre udbetalinger (372,571) (1,168) (373,738) - Ejendomsomkostninger (322,079) - (322,079) - Leverandører (190,216) - (190,216) - Forbrugsafgifter (45,699) - (45,699) - Andre skatter og afgifter (13,434) - (13,434) - Leverandører af varer og tjenesteydelser - varelagre (5,282) - (5,282) Andet: - Det beskikkede tilsyns honorarer og udlæg (2,610,725) (142,462) (2,753,187) - Advokathonorarer (1,197,673) (51,167) (1,248,840) - Omkostninger, andre øvrige rådgivere (351,928) (10,704) (362,632) - Bankgebyrer og -renter (9,117) (224) (9,341) (8,647,004) (205,724) (8,852,728) Ultimosaldo 1,473,263 1,220,861 Kontoafstemninger: Anfordringskonti 23,574 26,573 Tilsynets indlånskonti 1,449,689 1,194,288 1,473,263 1,220,861

16 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Opsummering af det beskikkede tilsyns ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Valuta: SEK Perioden 14. januar 2009 til 13. januar 2014 Perioden 14. januar 2014 til 13. juli 2014 I alt til 13. juli 2014 Primosaldo 39,898,194 39,898,194 Indbetalinger Handel: - Salg efter beskikkelse 18,998,900-18,998,900 - Koncerninterne 10,386,365-10,386,365 - Andre indbetalinger 2,144,386 4,415 2,148,801 - Refusion af overbetalinger 834, ,277 Andet: - Bankrenter 736,978 26, ,180 - Allokering fra forlig i USA - 67,752 67,752 - Valutakursregulering Udbetalinger 33,101,880 98,369 33,200,249 Handel: - Lønninger, personalegoder og lønsumsafgift (23,667,767) - (23,667,767) - Pensionsbidrag (2,996,995) - (2,996,995) - Andre udbetalinger (2,804,847) (7,670) (2,812,517) - Ejendomsomkostninger (2,442,675) - (2,442,675) - Leverandører (1,433,454) - (1,433,454) - Forbrugsafgifter (343,316) - (343,316) - Øvrige afgifter (140,947) - (140,947) - Leverandører af varer og tjenesteydelser - varelagre (34,428) - (34,428) Andet: - Det beskikkede tilsyns honorarer og udlæg (18,459,732) (935,846) (19,395,578) - Advokathonorarer (8,620,730) (336,119) (8,956,849) - Omkostninger, øvrige rådgivere (2,530,535) (70,314) (2,600,849) - Bankgebyrer og -renter (63,503) (1,472) (64,976) (63,538,929) (1,351,422) (64,890,351) Ultimosaldo 9,461,145 8,208,092 Kontoafstemninger: Anfordringskonti 151, ,656 Tilsynets indlånskonti 9,309,756 8,029,436 9,461,145 8,208,093

17 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Kommentarer til ind- og udbetalinger Der har været en væsentlig nedgang i ind- og udbetalinger i rapporteringsperioden sammenlignet med tidligere perioder. Årsagen er, at selskabet har indstillet sin drift og er under likvidation. Noter til R & P-kontoen Note 1 Alle saldi på diverse konti er rapporteret i lokal valuta, SEK, samt en fælles valuta for samtlige selskaber, USD. Åbningsbalancer er omregnet til spotkursen ultimo januar 2009, og slutbalancer er omregnet til spotkursen ultimo juni 2014, som er oplyst af Selskabet. Denne fremgangsmåde er i overensstemmelse med Selskabets interne rapporteringsprocedurer. Transaktioner på kontiene i løbet af rapporteringsperioden (14. januar juli 2014) er omregnet til gennemsnitlige spotkurser i perioden i henhold til valutakurserne på Som følge af denne omregning har der været valutakursudsving i perioden som et resultat af kursforskelle. Disse er alene omregningsbevægelser og afspejler ikke faktiske ind- eller udbetalinger. Note 2 De tal, der ligger til grund for opsummeringen af ind- og udbetalinger, er oplyst af Selskabet og er ikke blevet revideret. Væsentlige poster er gennemgået for nøjagtighed og rimelighed. Note 3 De rapporterede beløb er inkl. moms, hvis relevant. Note 4 Alle de nedenfor angivne beløb er i USD, medmindre andet fremgår. INDBETALINGER Likvide beholdninger i SEK på tidspunktet for tilsynets beskikkelse udgjorde USD 4,85 millioner efter omregning. Indbetalinger i rapporteringsperioden beløber sig til USD 0,01 mio. (med fradrag af valutakursændringer). Disse vedrører primært modtagelsen af Selskabets allokering af afregning af krav mellem det amerikanske konkursbo og EMEA-selskaberne, som blev nævnt i vores sidste statusrapport. Afregning af krav i USA Selskabets allokering af afregningen af krav mellem EMEA-selskaberne beløber sig til USD 0,01 mio.

18 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Kommentarer til ind- og udbetalinger (fortsat) UDBETALINGER De samlede udbetalinger i rapporteringsperioden beløber sig til USD 0,21 mio. Beløbet vedrører primært honorar til det beskikkede tilsyn samt advokatsalærer. Honorar til det beskikkede tilsyn Honorarer betalt til det beskikkede tilsyn i rapporteringsperioden beløber sig til USD 0,14 mio. (inkl. moms). Disse omkostninger vedrører det beskikkede tilsyns honorarer og udlæg i perioden. Advokatsalærer Advokatsalærer betalt i rapporteringsperioden beløber sig til USD 0,05 mio. Valutakursomregningsbevægelser De samlede valutakursomregningsbevægelser indtil den 13. juli 2014 er et resultat af bevægelser i valutakursen i forhold til USD. Disse bevægelser afspejler ikke et egentligt tab.

19 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) den danske filial Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. januar 2014 (tilpasset) Efter en gennemgang af det beskikkede tilsyns statusrapport af den 6. februar 2014 blev det konstateret, at ind- og udbetalinger for den danske filial var fejlbehæftede. Vi har derfor tilpasset ind- og udbetalinger for perioden 14. juli 2013 til 13. januar 2014 nedenfor. Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) - den danske filial Det beskikkede tilsynes ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. januar 2014 Valuta: USD Perioden 14. januar 2009 til 13. juli 2013 Perioden 14. juli 2013 til 13. januar 2014 I alt til 13. januar 2014 Primosaldo 788, ,992 Indbetalinger Handel: - Koncerninterne 3,946,020-3,946,020 - Andre indbetalinger 2,644-2,644 - Salg efter beskikkelse 21,864-21,864 - Refusion af overbetalinger 10,880-10,880 Andet: - Øvrige afgifter 298, ,341 - Bankrenter 15, ,331 - Valutakursomregning 125,582 31, ,702 Udbetalinger 4,420,508 31,274 4,451,782 Handel: - Lønninger, personalegoder og lønsumsafgift (3,615,247) - (3,615,247) - Andre udbetalinger (328,584) - (328,584) - Ejendomsomkostninger (210,290) - (210,290) - Forbrugsafgifter (61,166) - (61,166) - Leverandører af varer og tjenesteydeler (7,344) - (7,344) Andet: - Valutakursomregning (91,268) - (91,268) - Valutakursomregning vedr. intern valutatransaktion Omkostninger, øvrige rådgivere (256,345) (10,060) (266,405) - Advokathonorarer (47,476) - (47,476) - Bankgebyrer og -renter (8,008) (302) (8,310) (4,625,728) (10,362) (4,636,090) Ultimosaldo 583, ,684 Kontoafstemninger: Anfordringskonti 21,760 12,304 Tilsynets indlånskonti 562, , , ,684

20 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) den danske filial Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. januar 2014 (tilpasset) Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) - den danske filial Opsummering af det beskikkede tilsyns ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. januar Valuta: DKK Perioden 14. januar 2009 til 13. juli 2013 Perioden 14. juli 2013 til 13. januar 2014 I alt til 13. januar 2014 Primosaldo 4,566,057 4,566,057 Indbetalinger Handel: - Koncerninterne 21,247,564-21,247,564 - Andre indbetalinger 14,366-14,366 - Salg efter beskikkelse 123, ,552 - Refusion af overbetalinger 61,481-61,481 Andet: - Øvrige afgifter 1,636,765-1,636,765 - Bankrenter 82, ,699 Udbetalinger 23,166, ,167,428 Handel: - Lønninger, personalegoder og lønsumsafgift (19,427,980) - (19,427,980) - Andre udbetalinger (1,765,148) - (1,765,148) - Ejendomsomkostninger (1,138,004) - (1,138,004) - Forbrugsafgifter (333,743) - (333,743) - Leverandører af varer og tjenesteydeler (39,136) - (39,136) Andet: - Omkostninger, øvrige rådgivere (1,391,784) (55,948) (1,447,732) - Advokathonorarer (257,921) - (257,921) - Bankgebyrer og -renter (44,875) (1,680) (46,555) - Valutakursomregning vedr. intern valutatransaktion Valutakursomregning (1) - (1) (24,398,592) (57,628) (24,456,220) Ultimosaldo 3,334,038 3,277,265 Kontoafstemninger: Anfordringskonti 124,278 66,685 Tilsynets indlånskonti 3,209,760 3,210,580 3,334,038 3,277,265

21 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) den danske filial Kommentarer til ind- og udbetalinger (tilpasset) Der har været en væsentlig nedgang i ind- og udbetalinger i rapporteringsperioden sammenlignet med tidligere perioder. Årsagen er, at selskabet har indstillet sin drift og er under likvidation. Noter til R & P-kontoen Note 1 Alle saldi på diverse konti er rapporteret i lokal valuta, DKK, samt en fælles valuta for samtlige selskaber, USD. Åbningsbalancer er omregnet til spotkursen ultimo januar 2009, og slutbalancer er omregnet til spotkursen ultimo december 2013, som er oplyst af Selskabet. Denne fremgangsmåde er i overensstemmelse med Selskabets interne rapporteringsprocedurer. Transaktioner på kontiene i løbet af rapporteringsperioden (14. juli januar 2014) er omregnet til gennemsnitlige spotkurser i perioden i henhold til valutakurserne på Som følge af denne omregning har der været valutakursudsving i perioden som et resultat af kursforskelle. Disse er alene omregningsbevægelser og afspejler ikke faktiske ind- eller udbetalinger. Note 2 De tal, der ligger til grund for opsummeringen af ind- og udbetalinger, er oplyst af Selskabet og er ikke blevet revideret. Væsentlige poster er gennemgået for nøjagtighed og rimelighed. Note 3 De rapporterede beløb er inkl. moms, hvis relevant. Note 4 Alle de nedenfor angivne beløb er i USD, medmindre andet fremgår. INDBETALINGER Likvide beholdninger i DKK på tidspunktet for tilsynets beskikkelse udgjorde USD 0,79 millioner. Samlede indbetalinger i den foregående rapporteringsperiode beløber sig til USD 0,00 mio. (med fradrag af valutakursændringer). Beløbet vedrører bankrenter. UDBETALINGER Der er foretaget udbetalinger på i alt USD 0,01 mio. i den foregående rapporteringsperiode. Beløbene vedrører omkostninger til rådgivere og bankgebyrer. Valutakursomregningsbevægelser De samlede valutakursomregningsbevægelser indtil den 13. januar 2014 er et resultat af bevægelser i valutakurser i forhold til USD. Disse bevægelser afspejler ikke et egentligt tab.

22 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) den danske filial Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) - den danske filial Opsummering af det beskikkede tilsyns ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Valuta: USD Perioden 14. januar 2009 til 13. januar 2014 Perioden 14. januar 2014 til 13. juli 2014 I alt til 13. juli 2014 Primosaldo 788, ,992 Indbetalinger Handel: - Koncerninterne 3,946,020-3,946,020 - Andre indbetalinger 2, ,644 - Salg efter beskikkelse 21,864-21,864 - Refusion af overbetalinger 10,880-10,880 Andet: - Øvrige afgifter 298, ,341 - Bankrenter 15, ,480 - Valutakursomregning 156, ,702 Udbetalinger 4,451, ,451,931 Handel: - Lønninger, personalegoder og lønsumsafgift (3,615,247) - (3,615,247) - Andre udbetalinger (328,584) - (328,584) - Ejendomsomkostninger (210,290) - (210,290) - Forbrugsafgifter (61,166) - (61,166) - Leverandører af varer og tjenesteydelser (7,344) - (7,344) Andet: - Valutakursomregning (91,268) (4,547) (95,815) - Omkostninger, andre rådgivere (266,405) (6,760) (273,165) - Advokathonorarer (47,476) - (47,476) - Bankgebyrer og -renter (8,310) (303) (8,613) (4,636,090) (11,610) (4,647,700) Ultimosaldo 604, ,223 Kontoafstemninger: Anfordringskonti 12,304 5,175 Tilsynets indlånskonti 592, , , ,223

23 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) den danske filial Det beskikkede tilsyns opsummering af ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) - den danske filial Opsummering af det beskikkede tilsyns ind- og udbetalinger i perioden fra den 14. januar 2009 til den 13. juli 2014 Valuta: DKK Perioden 14. januar 2009 til 13. januar 2014 Perioden 14. januar 2014 til 13. juli 2014 I alt til 13. juli 2014 Primobalance 4,566,057 4,566,057 Indbetalinger Handel: - Koncerninterne 21,247,564-21,247,564 - Andre indbetalinger 14, ,367 - Salg efter beskikkelse 123, ,552 - Refusion af overbetalinger 61,481-61,481 Andet: - Øvrige afgifter 1,636,765-1,636,765 - Bankrenter 83, ,509 Udbetalinger 23,167, ,168,238 Handel: - Lønninger, personalegoder og lønsumsafgift (19,427,980) - (19,427,980) - Andre udbetalinger (1,765,148) - (1,765,148) - Ejendomsomkostninger (1,138,004) - (1,138,004) - Forbrugsafgifter (333,743) - (333,743) - Leverandører af varer og tjenesteydelser (39,136) - (39,136) Andet: - Omkostninger, øvrige rådgivere (1,447,732) (36,778) (1,484,510) - Advokathonorarer (257,921) - (257,921) - Bankgebyrer og -renter (46,555) (1,646) (48,201) - Valutakursomregning (1) (1) (2) (24,456,220) (38,425) (24,494,645) Ultimosaldo 3,277,265 3,239,650 Kontoafstemninger: Anfordringskonti 66,685 28,263 Tilsynets indlånskonti 3,210,580 3,211,388 3,277,265 3,239,651

24 Bilag 2 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) den danske filial Kommentarer til ind- og udbetalinger Der har været en væsentlig nedgang i ind- og udbetalinger i rapporteringsperioden sammenlignet med tidligere perioder. Årsagen er, at selskabet har indstillet sin drift og er under likvidation. Noter til R & P-kontoen Note 1 Alle saldi på diverse konti er rapporteret i lokal valuta, DKK, samt en fælles valuta for samtlige selskaber, USD. Åbningsbalancer er omregnet til spotkursen ultimo januar 2009, og slutbalancer er omregnet til spotkursen ultimo juni 2014, som er oplyst af Selskabet. Denne fremgangsmåde er i overensstemmelse med Selskabets interne rapporteringsprocedurer. Transaktioner på kontiene i løbet af rapporteringsperioden (14. januar juli 2014) er omregnet til gennemsnitlige spotkurser i perioden i henhold til valutakurserne på Som følge af denne omregning har der været valutakursudsving i perioden som et resultat af kursforskelle. Disse er alene omregningsbevægelser og afspejler ikke faktiske ind- eller udbetalinger. Note 2 De tal, der ligger til grund for opsummeringen af ind- og udbetalinger, er oplyst af Selskabet og er ikke blevet revideret. Væsentlige poster er gennemgået for nøjagtighed og rimelighed. Note 3 De rapporterede beløb er inkl. moms, hvis relevant. Note 4 Alle de nedenfor angivne beløb er i USD, medmindre andet fremgår. INDBETALINGER Likvide beholdninger i DKK på tidspunktet for tilsynets beskikkelse udgjorde USD 0,8 millioner. De samlede indbetalinger i rapporteringsperioden beløber sig til USD 149. Beløbet vedrører bankrenter. UDBETALINGER Der er foretaget udbetalinger på i alt USD i rapporteringsperioden (med fradrag af valutakursomregning). Beløbene vedrører omkostninger til rådgivere og bankrenter. Valutakursomregningsbevægelser De samlede valutakursomregningsbevægelser indtil den 13. juli 2014 er et resultat af bevægelser i valutakurser i forhold til USD. Disse bevægelser afspejler ikke et egentligt tab.

25 Bilag 3 Bilag 3 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Det beskikkede tilsyns honorarer består af følgende tre elementer: Timeomkostninger vedr. tilsynet Disse timeomkostninger vedrører det beskikkede tilsyns honorarer vedrørende dets overordnede tilsyn med Selskabet. De omfatter ikke nøglehonorarer i relation til salget af selskaberne eller en reallokering af centrale omkostninger. Disse timeomkostninger er opdelt i forskellige kategorier i overensstemmelse med "the Statement of Insolvency Practice 9", et krav under engelsk lov. Kategorierne omfatter bl.a. kreditorer, medarbejdere, ejendomme, pensioner og "lovpligtige omkostninger". Reallokerede timeomkostninger I løbet af tilsynsprocessen er visse af det beskikkede tilsyns honorarer blevet opkrævet centralt vedrørende aktiviteter i forbindelse med samtlige EMEA-selskaber. Passende fordelingssatser er blevet anvendt på disse honorarer, og omkostningerne er blevet fordelt tilsvarende imellem de forskellige EMEA-selskaber, herunder Selskabet. Det skal bemærkes, at ikke alle "workstreams" fordeles til samtlige EMEA-selskaber. Periodens samlede, reallokerede timeomkostninger for alle EMEA-selskaberne var GBP ,26. Timeomkostninger, transaktioner Det beskikkede tilsyn har opnået honorarer vedrørende de globale salg af selskaber og aktiver. Fordelingssatser er blevet anvendt på disse honorarer med udgangspunkt i et midlertidigt købesumsallokeringsscenarie ("PPA-scenarie"), og de respektive andele er opkrævet hos de enkelte EMEA-selskaber, herunder Selskabet. Når den endelige PPA-fordeling er gennemført, vil der ske en endelig regulering af disse omkostninger. Periodens samlede, reallokerede timeomkostninger for alle EMEA-selskaberne var GBP ,00. Det beskikkede tilsyns samlede timeomkostninger i perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 Tilsynets timeomkostninger for perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 Timeomkostninger vedr. tilsynet 46, Reallokerede timeomkostninger 56, Timeomkostninger, transaktioner Timeomkostninger i alt 103, GBP

26 Bilag 3 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) Opsummering af det beskikkede tilsyns timeomkostninger i perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 (GBP) ekskl. M&A-transaktionsomkostninger Aktivitet Partner / Executive Director Director Timer Assistant Director Manager Executive Analyst Timer i alt Gennemsnitlig timesats (GBP) Periodens timeomkostninger i alt (GBP) Tilsynets timeomkostninger til dato (GBP) Likviditetsbudget Kommunikation , Kreditorer , , Kunder , Dag , Bestyrelsen Medarbejdere , Estimeret udfald , Honorarer , , Økonomi, regnskab og administration , Advokathonorarer , , M&A Andre aktiver Pensioner , Før beskikkelse , Ejendomme , Lovpligtig , Strategi , , Leverandører , Skat , , Handel , I alt , ,107, Gennemsnitlig timesats (GBP) Periodens timeomkostninger i alt (GBP) 5, , , , , Tilsynets timeomkostninger til dato (GBP) 115, , , , , , Timeomkostninger vedr. tilsynet til dato kan udvise mindre udsving fra den ene statusrapport til den anden på grund af tidsmæssige forskelle og reguleringer i tidligere timerapporter. Disse timeomkostninger bør ikke anses for definitive og oplyses alene som information til kreditorerne.

27 Bilag 3 Honoraranalyse (GBP) Opsummering af de samlede reallokerede timeomkostninger for samtlige EMEA-selskaber i perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 Aktivitet Partner Timer Director / Executive Director Assistant Director Manager Executive / Assistant Executive Analyst Antal timer i alt Gennemsnitlig timesats (GBP) Periodens reallokerede timekostninger i alt (GBP) Periodens reallokerede timekostninger indtil den 30. maj 2014 i alt (GBP) PPA, fordringer og strategi , , , , , , ,163, ,175, IT , , ,064, Økonomi, regnskab og administration , , ,575, EMEA, skatte- og momsrådgivning , , ,969, Handel ,794, Kreditorer , ,773, Transfer pricing ,745, Exit-strategi , ,654, Kunder ,446, Debitorer ,077, Canada / USA ,005, Portefølje af immaterielle rettigheder , Beregning af estimeret udfald , Brancher og kapitalandele , , Statusrapporter , , Frankrig , , CVA-planlægning , , I alt , , , , , , ,775, ,007, Gennemsnitlig timesats (GBP) Periodens reallokerede timeomkostninger i alt (GBP) 705, , ,340, , ,273, , Periodens reallokerede timeomkostninger indtil den 30. maj 2014 i alt (GBP) 4,825, ,897, ,940, ,270, ,954, ,119,811.43

28 Bilag 3 Honoraranalyse (GBP) Opsummering af de samlede M&A-transaktionstimeomkostninger for samtlige EMEA-selskaber i perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 Aktivitet Partner Director / Executive Director Assistant Director Manager Executive Analyst Timer i alt Gennemsnitlig timesats (GBP) Periodens timeomkostninger i alt (GBP) Periodens timeomkostninger indtil den 30. maj 2014 i alt (GBP) M&A / Overgangsydelser ,054, PPA ,328, M&A / Equinox , ,522, M&A / Netas ,197, M&A Snow , ,793, M&A / GSM , ,584, M&A / Carrier , ,326, M&A / Passport ,119, Øvrige aktiver , M&A , M&A / Iceberg , M&A / Velocity , I alt , ,766, Gennemsnitlig timesats (GBP) Periodens timeomkostninger i alt (GBP) - 29, , Periodens timeomkostninger indtil den 30. maj 2014 i alt (GBP) 2,559, ,167, ,962, ,873, ,639, , Timer Note Timeomkostninger i forbindelse med transaktioner i perioden fra den 30. november 2013 til den 30. maj 2014 er foreløbigt fordelt under hensyntagen til arten af det udførte arbejde og fremdriften i visse, men ikke samtlige, M&A-transaktioner. Fordelingen er foreløbig og vil ændre sig, efterhånden som transaktionerne skrider frem og resultatet af PPA-processen foreligger. Det kan oplyses, at det beskikkede tilsyn alene har fordelt M&A-transaktionsomkostninger for så vidt angår de transaktioner, som er i tilstrækkelig fremdrift. Yderligere M&A-transaktionsomkostninger vil således til sin tid blive fordelt til Selskabet og omfordelt, når resultatet af PPA-processen foreligger.

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (Selskabet)

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (Selskabet) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 9. februar 2015 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3556/PCF16 Sam Taylor Direkte:

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning og undergivet tvangsakkord) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning og undergivet tvangsakkord) (Selskabet) Ernst & Young LLP Tlf.: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 GB-London SE1 2AF www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 11. august 2017 Ref.: MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3556/PCF16 Telefon +44 (0)207

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (Selskabet) Ernst & Young LLP 1 More London Place GB-London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER den 9. februar 2017 Kære Hr./Fru. Nortel Networks AB (i betalingsstandsning)

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ( Selskabet )

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ( Selskabet ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Telefax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 6. august 2013 Ref.: MLP/7E/SJH/DM/RG/LO3556/PCF16 Sam East Direkte

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (Selskabet) Ernst & Young LLP 1 More London Place GB-London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 11. august 2015 Dear Sirs Nortel Networks AB (i betalingsstandsning)

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (Selskabet) Ernst & Young LLP Tlf.: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 GB-London SE1 2AF www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE TIDLIGERE KREDITORER 7. august 2018 Ref: MLP/5W/SJH/JH/BT/LO3556/PCF16 Telefon

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning og undergivet tvangsakkord) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning og undergivet tvangsakkord) (Selskabet) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 GB-London SE1 2AF www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 07. februar 2018 Ref.: MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3556/PCF16 Telefon +44 (0)207

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (Selskabet) Ernst & Young LLP 1 More London Place GB-London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 9 February 2016 Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) ("Selskabet")

Læs mere

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (herefter benævnt Selskabet )

Nortel Networks AB (i betalingsstandsning) (herefter benævnt Selskabet ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 12. august 2011 Ref: MLP/7E/CH/NA/HR/LO3556 Hannah Russell Direct line:

Læs mere

Nortel Networks AB (I administration) ("Selskabet")

Nortel Networks AB (I administration) (Selskabet) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk TIL ALLE KENDTE KREDITORER 9 februar 2012 Ref: MLP/7E/SH/DM/HR/DW/LO3556 David Wright Direct line:

Læs mere

Nortel Networks AB (in administration) ("selskabet")

Nortel Networks AB (in administration) (selskabet) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Til alle kendte kreditorer Den 5. april 2017 Direkte tlf.: +44 (0) 20 7951 6160 E-mail: cva@emeanortel.com Til rette vedkommende Nortel Networks AB

Læs mere

Nortel Networks AB (in Administration) Administrators fremsættelse af forslag

Nortel Networks AB (in Administration) Administrators fremsættelse af forslag AB (in Administration) Administrators fremsættelse af forslag I henhold til 49 i bilag B1 til Insolvency Act 1986 (den engelske lov om insolvens) Februar 2009 Forkortelser Følgende forkortelser er anvendt

Læs mere

Forslag. Lov om finansiel stabilitet

Forslag. Lov om finansiel stabilitet L 33 (som vedtaget): Forslag til lov om finansiel stabilitet. Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 10. oktober 2008 Forslag til Lov om finansiel stabilitet Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde m.v.

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) 13159/15 FIN 699 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 20. oktober 2015 til: Komm. dok. nr.: Vedr.: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør, på vegne

Læs mere

Nyt fra PwC's IPO Watch

Nyt fra PwC's IPO Watch www.pwc.dk Nyt fra 's IPO Watch v/ Jens Otto Damgaard, partner, Revision. Skat. Rådgivning. Om s IPO Watch IPO Watch Europe undersøger hvert kvartal alle nye børsnoteringer på Europas vigtigste børsmarkeder

Læs mere

Novo Ventures 1 A/S. Indholdsfortegnelse. Side. Ledelsens påtegning Den uafhængige revisors erklæringer Ledelsesberetning...

Novo Ventures 1 A/S. Indholdsfortegnelse. Side. Ledelsens påtegning Den uafhængige revisors erklæringer Ledelsesberetning... Indholdsfortegnelse Side Ledelsens påtegning... 1 Den uafhængige revisors erklæringer... 2 Ledelsesberetning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Egenkapitalopgørelse... 6 Noter... 7 Novo Ventures

Læs mere

ETABLERING AF DATTERSELSKAB I USA. Af Finn Martensen, advokat(h), attorney at law, Martensen Wright Advokatanpartsselskab 1

ETABLERING AF DATTERSELSKAB I USA. Af Finn Martensen, advokat(h), attorney at law, Martensen Wright Advokatanpartsselskab 1 ETABLERING AF DATTERSELSKAB I USA Af Finn Martensen, advokat(h), attorney at law, Martensen Wright Advokatanpartsselskab 1 Artiklen er begrænset til de væsentligste juridiske forhold, som vedrører etablering

Læs mere

2. RETTENS GODKENDELSE AF OVERDRAGELSEN

2. RETTENS GODKENDELSE AF OVERDRAGELSEN OVERDRAGELSE AF LIVSFORSIKRINGS- OG REASSURANCEAKTIVITETER FRA FINANCIAL ASSURANCE COMPANY LIMITED OG AKTIVITETER RELATERET TIL GENFORSIKRING AF LANGTLØBENDE FORSIKRING FRA FINANCIAL INSURANCE COMPANY

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2015 Fondsbørsmeddelelse nr. 138 Side 1 af 17 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Vedtægter. for TDC A/S

Vedtægter. for TDC A/S Vedtægter for TDC A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er TDC A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Tele Danmark Communications A/S (TDC A/S). 2 Selskabets hjemsted

Læs mere

CIRKULÆRESKRIVELSE NR. 8

CIRKULÆRESKRIVELSE NR. 8 Til kreditorerne i Cimber Air Maintenance Center A/S under konkurs CIRKULÆRESKRIVELSE NR. 8 RETTENS SKS SOI-250/2012: CIMBER AIR MAINTENANCE CENTER A/S UNDER KONKURS, LUFTHAVNSVEJ 2, ULKEBØL, 6400 SØNDERBORG,

Læs mere

(2014/434/EU) AFSNIT 1 PROCEDURE FOR ETABLERING AF ET TÆT SAMARBEJDE. Artikel 1. Definitioner

(2014/434/EU) AFSNIT 1 PROCEDURE FOR ETABLERING AF ET TÆT SAMARBEJDE. Artikel 1. Definitioner 5.7.2014 L 198/7 DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS AFGØRELSE af 31. januar 2014 om et tæt samarbejde med de kompetente nationale myndigheder i deltagende medlemsstater, der ikke har euroen som valuta (ECB/2014/5)

Læs mere

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation Regler for mediation J.nr.: K-53 2015 Regler for mediation Voldgiftsinstituttet anbefaler følgende mediationsklausul: Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, herunder tvister vedrørende

Læs mere

DuPont forlænger perioden for købstilbuddet på Danisco for at imødekomme igangværende lovgivningsmæssige undersøgelser

DuPont forlænger perioden for købstilbuddet på Danisco for at imødekomme igangværende lovgivningsmæssige undersøgelser OVERSÆTTELSE: Dette er en oversættelse af DuPonts selskabsmeddelelse offentliggjort den 30. marts 2011. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske version og denne oversættelse skal den engelske

Læs mere

MWB UPDATED 2. JULI 2012 REKONSTRUKTION OG INSOLVENS

MWB UPDATED 2. JULI 2012 REKONSTRUKTION OG INSOLVENS Denne gang handler MWBe Updated - Rekonstruktion og Insolvens om fordringer som grundlag for en konkursbegæring og om kurator er forpligtet til altid at foretage fordringsprøvelse. MWB UPDATED 2. JULI

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 24. november 2015 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Auriga Industries A/S (cvr. nr. 34629218) Finlandsgade 14 8200 Aarhus N Danmark Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet

Læs mere

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat. L 312/8 Den Europæiske Unions Tidende 27.11.2009 KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. 1142/2009 af 26. november 2009 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder

Læs mere

Aflønningsrapport for 2017

Aflønningsrapport for 2017 Aflønningsrapport for 2017 Forord Denne rapport beskriver PFA Banks principper for aflønning, og hvordan gældende regler efterleves. Rapporten er udformet med afsæt i regler i lov om finansiel virksomhed

Læs mere

De Europæiske Fællesskabers Tidende C 406/33

De Europæiske Fællesskabers Tidende C 406/33 C 406/33 BERETNING om regnskab for Oversættelsescentret for Den Europæiske Unions Organer (Luxembourg) for regnskabsåret, der afsluttedes pr. 31. december 1997, med centrets svar (98/C 406/06) 1.1. Denne

Læs mere

1. Kommissionen sendte den 28. juli 2017 Rådet forslag til ændringsbudget (FÆB) nr. 5 til det almindelige budget for 2017.

1. Kommissionen sendte den 28. juli 2017 Rådet forslag til ændringsbudget (FÆB) nr. 5 til det almindelige budget for 2017. Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 29. september 207 (OR. en) 2439/7 FIN 562 PE-L 37 I/A-PUNKTSNOTE fra: til: Komm. dok. nr.: Vedr.: Budgetudvalget De Faste Repræsentanters Komité/Rådet 560/7

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2013 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2016 Fondsbørsmeddelelse nr. 150 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Supplerende ADR-Regler for Voldgiftsretten ved Den Tjekkiske Republiks Økonomiske kammer og Den Tjekkiske Republiks Landbrugskammer

Supplerende ADR-Regler for Voldgiftsretten ved Den Tjekkiske Republiks Økonomiske kammer og Den Tjekkiske Republiks Landbrugskammer A GENERELLE BESTEMMELSER...2 1 Ramme... 2 2 Definitioner... 2 3 Gebyrer og betalingsinstruktioner... 2 4 Instruktioner for kommunikation... 2 5 Tidsfrister... 2 B FØRELSE AF PROCEDURE...3 1 Indgivelse

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt sygesikringsbevis skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 6. april 2017 Fondsbørsmeddelelse nr. 159 Side 1 af 17 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 14. august 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 14. august 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 14. august 2014 Sag 79/2014 A og B (advokat Peter Vilsøe) kærer afgørelse om nægtelse af genoptagelse i sagen: C (advokat Lars Langkjær) mod D (selv) I tidligere

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 5. april 2018 Fondsbørsmeddelelse nr. 170 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

om lønpolitik og aflønning i pengeinstitutter, realkreditinstitutter, finansielle holdingvirksomheder og investeringsforeninger

om lønpolitik og aflønning i pengeinstitutter, realkreditinstitutter, finansielle holdingvirksomheder og investeringsforeninger Rapport om efterlevelse af regler om aflønningspolitik i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 575/2013 af 26. juni 2013 om tilsynsmæssige krav til kreditinstitutter og investeringsselskaber

Læs mere

Kendelse af 12. januar Filial af engelsk selskab med kapital på 1000 registreringsnægtet. Anpartsselskabslovens 121.

Kendelse af 12. januar Filial af engelsk selskab med kapital på 1000 registreringsnægtet. Anpartsselskabslovens 121. Kendelse af 12. januar 1996. 93-17.340. Filial af engelsk selskab med kapital på 1000 registreringsnægtet. Anpartsselskabslovens 121. (Ellen Andersen, Merete Cordes og Niels Larsen) Som advokat for K har

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Årsrapport for 2014 Bestyrelse og direktion har

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 27. marts 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 27. marts 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 27. marts 2017 (OR. en) 7677/17 EF 61 ECOFIN 233 DELACT 62 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 24. marts 2017 til: Komm. dok. nr.: Vedr.: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør,

Læs mere

International skatteret. Advokaternes Forening for Skatteret Torsdag den 10. maj 2007

International skatteret. Advokaternes Forening for Skatteret Torsdag den 10. maj 2007 International skatteret Advokaternes Forening for Skatteret Torsdag den 10. maj 2007 Den danske pensionsbeskatningssag Sag C-150/04, Komm. mod Danmark Kommissionen rejste spørgsmålet i 1991 1992: Bachmann-sagen,

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 23.6.2017 C(2017) 4250 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 23.6.2017 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2015/2366

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt gult sundhedskort skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 15. marts 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Leasingselskabet ApS Årsrapport 2016/17. Indhold

Leasingselskabet ApS Årsrapport 2016/17. Indhold Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 3 Ledelsesberetning 4 6 Resultatopgørelse 6 Balance 7 Egenkapitalopgørelse 9 Noter 10 Ernst & Young P/S - Englandsgade

Læs mere

Vedtægter Roskilde Bank A/S

Vedtægter Roskilde Bank A/S Vedtægter Roskilde Bank A/S Side 2 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Roskilde Bank A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Benløse Sparekasse A/S Den

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S

ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S Årsregnskabet for moderselskabet NNE Pharmaplan A/S er en integreret del af årsrapporten 2009 for NNE Pharmaplan NNE Pharmaplan A/S Resultatopgørelse

Læs mere

Dansk renteprognose: Højere men først mod slutningen af året

Dansk renteprognose: Højere men først mod slutningen af året 23 March 2018 Dansk renteprognose: Højere men først mod slutningen af året Jan Størup Nielsen De danske renter har fået en urolig start på 2018. To måneder med relativt kraftige stigninger er blevet afløst

Læs mere

CykleAkademiet IVS. Næstvedvej Sorø. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 31/05/2017

CykleAkademiet IVS. Næstvedvej Sorø. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 31/05/2017 CykleAkademiet IVS Næstvedvej 50 4180 Sorø Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er godkendt den 31/05/2017 Mads W Jensen Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. [191]

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. [191] FONDSBØRSMEDDELELSE NR. [191] [26]. november 2014 COMENDO A/S INDGÅR BETINGET AKTIEOVERDRAGELSESAFTALE Comendo A/S ("Comendo") har i dag underskrevet en betinget aftale om salg af alle driftsmæssige aktiviteter

Læs mere

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER 30.10.2018 L 271/1 II (Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) 2018/1618 af 12. juli 2018 om ændring af delegeret forordning (EU) nr. 231/2013 for så vidt

Læs mere

COVIDIEN VII (DENMARK) ApS

COVIDIEN VII (DENMARK) ApS COVIDIEN VII (DENMARK) ApS Arne Jacobsens Allé 17, 7 2300 København S Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/03/2016

Læs mere

tilsynsgebyrfaktorer

tilsynsgebyrfaktorer Instruktion i at udfylde formularerne "Aktiver i alt" og "Samlet risikoeksponering" til indsamling af tilsynsgebyrfaktorer April 2016 1 Overordnet information vedrørende begge formularer 1 "Navn", "MFI-kode"

Læs mere

PFA Asset Management A/S. Aflønningsrapport for 2016

PFA Asset Management A/S. Aflønningsrapport for 2016 PFA Asset Management A/S Aflønningsrapport for 2016 Forord Denne rapport beskriver PFA Asset Managements principper for aflønning, samt hvordan gældende regler blev efterlevet i 2016. Rapporten er udformet

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. januar -. juni Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere

Praktisk information hvis du overvejer optagelse til handel på et reguleret marked og offentligt udbud af værdipapirer over

Praktisk information hvis du overvejer optagelse til handel på et reguleret marked og offentligt udbud af værdipapirer over 15. juli 2015 Praktisk information hvis du overvejer optagelse til handel på et reguleret marked og offentligt udbud af værdipapirer over 5.000.000 euro I dette notat er samlet praktisk information om

Læs mere

OFFENTLIGT HØRINGSDOKUMENT. Dobbeltbeskatningsaftaler og det indre marked: Eksempler på dobbeltbeskatning

OFFENTLIGT HØRINGSDOKUMENT. Dobbeltbeskatningsaftaler og det indre marked: Eksempler på dobbeltbeskatning OFFENTLIGT HØRINGSDOKUMENT Dobbeltbeskatningsaftaler og det indre marked: Eksempler på dobbeltbeskatning Identifikation af interessenten - privatpersoner Efternavn: Fornavn: 1. Tillader du, at dit bidrag

Læs mere

CIRKULÆRESKRIVELSE NR. 8

CIRKULÆRESKRIVELSE NR. 8 Til kreditorerne i Aktieselskabet af 30. august 2010 (tidl. Biva A/S) under konkurs CIRKULÆRESKRIVELSE NR. 8 RETTENS SAGSNR. SKS 244/2013: AKTIESELSKABET AF 30. AUGUST 2010 UNDER KONKURS, CVR-NUMMER 33145098

Læs mere

Offentlige finanser FLERE TAL

Offentlige finanser FLERE TAL FLERE TAL Danmarks Statistik offentliggør løbende statistik indenfor området offentlige finanser, der bl.a. omhandler den offentlige sektors finanser baseret på budgetter og regnskaber samt folkekirkens

Læs mere

Driftsomkostninger udgiftens tilknytning til indkomsterhvervelsen - Højesterets dom af 8/ , sag 16/2015

Driftsomkostninger udgiftens tilknytning til indkomsterhvervelsen - Højesterets dom af 8/ , sag 16/2015 - 1 Driftsomkostninger udgiftens tilknytning til indkomsterhvervelsen - Højesterets dom af 8/10 2015, sag 16/2015 Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Højesteret afviste ved en dom af 8/10 215

Læs mere

Udfordringer for cyber security globalt

Udfordringer for cyber security globalt Forsvarsudvalget 2013-14 FOU Alm.del Bilag 105 Offentligt Udfordringer for cyber security globalt Binbing Xiao, Landechef, Huawei Technologies Danmark Knud Kokborg, Cyber Security Officer, Huawei Technologies

Læs mere

Den 4. juni 2010 har Folketinget vedtaget en række ændringer af konkursloven.

Den 4. juni 2010 har Folketinget vedtaget en række ændringer af konkursloven. Nyhedsbrev Insolvens & Rekonstruktion Nye regler om rekonstruktion Den 4. juni 2010 har Folketinget vedtaget en række ændringer af konkursloven. Når de vedtagne ændringer træder i kraft, ophører de i dag

Læs mere

Nyhedsbrev. Insolvens og Rekonstruktion. Den 20. august 2014

Nyhedsbrev. Insolvens og Rekonstruktion. Den 20. august 2014 Den 20. august 2014 Nyhedsbrev Insolvens og Rekonstruktion Nedenfor følger referat af nyere trykt og utrykt retspraksis om insolvensretlige problemstillinger mv. Gorrissen Federspiels afdeling for Insolvens

Læs mere

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1)

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1) BEK nr 1304 af 14/11/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 7. august 2019 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 2018-1803 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om land

Læs mere

Navigator: Høj pund-risiko, hvis Brexit-aftale forkastes

Navigator: Høj pund-risiko, hvis Brexit-aftale forkastes 21 November 2018 Navigator: Høj pund-risiko, hvis Brexit-aftale forkastes Niels Christensen Det kan ende med et stort brag og et dramatisk fald i pundet. Men tør det britiske parlament forkaste den Brexit-aftale,

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 24.11.2016 C(2016) 7495 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 24.11.2016 om ændring af Kommissionens delegerede forordning (EU) 2016/1675 om supplering

Læs mere

Momsen i konstant bevægelse Efteråret byder på nye overvejelser om moms

Momsen i konstant bevægelse Efteråret byder på nye overvejelser om moms Danmark Indirect Tax September 2015 Af Cliff Kristoffersen, Director, Deloitte FSI VAT Momsen i konstant bevægelse Efteråret byder på nye overvejelser om moms Den danske momslov er baseret på et EU-direktiv,

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse og udbredelse til offentligheden af visse investeringsanalyser 1)

Bekendtgørelse om udarbejdelse og udbredelse til offentligheden af visse investeringsanalyser 1) BEK nr 1234 af 22/10/2007 (Historisk) Udskriftsdato: 17. februar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 132-0020 Senere ændringer

Læs mere

3) Klasse B og C. Årsregnskab og koncernregnskab udarbejdes efter International Financial Reporting Standards som godkendt af EU

3) Klasse B og C. Årsregnskab og koncernregnskab udarbejdes efter International Financial Reporting Standards som godkendt af EU EKSEMPLER PÅ LEDELSESPÅTEGNING PÅ ÅRSRAPPORTER. 1) Klasse B og C. Årsregnskab udarbejdes efter årsregnskabsloven 2) Klasse B og C. Årsregnskab og koncernregnskab udarbejdes efter årsregnskabsloven. Pengestrømsopgørelse

Læs mere

Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0488 Offentligt

Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0488 Offentligt Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0488 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 5.9.2006 KOM(2006) 488 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om visse restriktive foranstaltninger

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer.

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer. Selskabsmeddelelse Nr. 18/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke

Læs mere

TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK 95 per aktie

TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK 95 per aktie Til fondsbørserne i 27. oktober 2004 København og Stockholm Meddelelse 30/2004 TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK

Læs mere

VEJLEDNING OM. likvidation

VEJLEDNING OM. likvidation VEJLEDNING OM likvidation UDGIVET AF Erhvervsstyrelsen December 2014 Indhold 1. Indledning... 1 2. Beslutning om at træde i likvidation... 1 3. Valg af likvidator... 2 4. Anmeldelse og registrering...

Læs mere

Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt "banken", om at udstede følgende garanti

Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt banken, om at udstede følgende garanti Garantirekvisition Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt "banken", om at udstede følgende garanti Arbejdsgaranti AB 92 ABT 93 Entreprenørgaranti med 5 års mangelsansvar,

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2008-31. marts 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2008-31. marts 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 12. maj 2009 Delårsrapport

Læs mere

Artikel 1. Genstand og anvendelsesområde

Artikel 1. Genstand og anvendelsesområde L 107/76 25.4.2015 DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS AFGØRELSE (EU) 2015/656 af 4. februar 2015 om betingelserne, hvorunder kreditinstitutter har tilladelse til at medregne foreløbige overskud og overskud ved

Læs mere

Bekendtgørelse om lovvalg mv. ved krisehåndtering af pengeinstitutter, realkreditinstitutter og fondsmæglerselskaber I 1)

Bekendtgørelse om lovvalg mv. ved krisehåndtering af pengeinstitutter, realkreditinstitutter og fondsmæglerselskaber I 1) BEK nr 721 af 30/05/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 13. juni 2017 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 10122-0001 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1)

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1) Skatteministeriet J.nr. 2018-1803 Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1) I medfør af 523 B, stk. 16, i skattekontrolloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 15351264 af 19. december 2017 af 31. oktober

Læs mere

*jodtag. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere KROMAN N REUMERT 1 DEC. 2008. Piesner Svane Grønborg Advokatfirma Amerika Plads 37 2100 København 0

*jodtag. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere KROMAN N REUMERT 1 DEC. 2008. Piesner Svane Grønborg Advokatfirma Amerika Plads 37 2100 København 0 Piesner Svane Grønborg Advokatfirma Amerika Plads 37 2100 København 0 *jodtag 1 DEC. 2008 15. december 2008 241238 BLB/boh IBB BYG A/S UNDER KONKURS (BINAVNE: BB BYGGEINDUSTRI A/S, IBCO A/S SAMT IBCO NÆSTVED

Læs mere

Praktisk information hvis du overvejer optagelse til handel på et reguleret marked og offentligt udbud af værdipapirer over

Praktisk information hvis du overvejer optagelse til handel på et reguleret marked og offentligt udbud af værdipapirer over 12. januar 2017 Praktisk information hvis du overvejer optagelse til handel på et reguleret marked og offentligt udbud af værdipapirer over 5.000.000 euro I dette notat er samlet praktisk information om

Læs mere

Tøbrud. Jan Størup Nielsen København, d. 20. november 2013

Tøbrud. Jan Størup Nielsen København, d. 20. november 2013 Tøbrud Jan Størup Nielsen København, d. 20. november 2013 Amerikansk økonomi i klar bedring Stigende boligpriser og færre boliger til salg Lempeligere kreditvilkår og stigende efterspørgsel efter nye lån

Læs mere

EU s stats- og regeringschefer mødtes den oktober 2007 til uformelt topmøde i den portugisiske hovedstad Lissabon.

EU s stats- og regeringschefer mødtes den oktober 2007 til uformelt topmøde i den portugisiske hovedstad Lissabon. Europaudvalget EU-Sekretariatet Til: Dato: Udvalgets medlemmer og stedfortrædere 22. oktober 2007 Det Europæiske Råds uformelle møde i Lissabon den 18.-19. oktober 2007 EU s stats- og regeringschefer mødtes

Læs mere

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 4. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 48 MÅ IKKE UDLEVERES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I

Læs mere

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 24. april 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Rapport om efterlevelse af regler om aflønningspolitik i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 575/2013 af 26.

Rapport om efterlevelse af regler om aflønningspolitik i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 575/2013 af 26. Rapport om efterlevelse af regler om aflønningspolitik i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 575/2013 af 26. juni 2013 om tilsynsmæssige krav til kreditinstitutter og investeringsselskaber

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af et forsikringsselskab og et byggeselskab klaget over indklagede.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af et forsikringsselskab og et byggeselskab klaget over indklagede. København, den 30. september 2013 Sagsnr. 2011-4523/CHN/JML 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af et forsikringsselskab og et byggeselskab klaget over indklagede.

Læs mere

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 22.10.2018 COM(2018) 719 final 2018/0371 (COD) Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING om ændring af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 516/2014

Læs mere

Vedtægter. for. Danfoss A/S

Vedtægter. for. Danfoss A/S J. nr. 205-20945-8 Vedtægter for Danfoss A/S CVR-nr. 20165715 1/9 2014.04.25 1 Selskabets navn er Danfoss A/S, og dets hjemsted er DK-6430 Nordborg, Sønderborg Kommune. 2 Selskabets formål er at drive

Læs mere

Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 3

Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 3 J.nr.: 8915067 CWZ Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 3 Max Bank A/S under konkurs Skifteretten i Næstved - SKS 888-778/20 Il Jeg skal herved som kurator i ovennævnte konkursbo fremkomme med

Læs mere

Ændringer til årsregnskabslovens størrelsesgrænser

Ændringer til årsregnskabslovens størrelsesgrænser Temaartikel 1 / november 2015 Årsregnskabsloven 2016 Ændringer til årsregnskabslovens størrelsesgrænser OPDATERET DECEMBER 2015 Hvad skal du vide? Alle størrelsesgrænser for opdeling i regnskabsklasser

Læs mere

Politik om bekæmpelse af bestikkelse

Politik om bekæmpelse af bestikkelse Politik om bekæmpelse af bestikkelse Indledning RPC koncernen Plc ( selskabet ) fører en nultolerancepolitik i forhold til bestikkelse og korruption i sine globale forretningsaktiviteter, i både den offentlige

Læs mere

Director Onboarding Værktøj til at sikre at nye bestyrelsesmedlemmer hurtigt får indsigt og kommer up to speed

Director Onboarding Værktøj til at sikre at nye bestyrelsesmedlemmer hurtigt får indsigt og kommer up to speed Director Onboarding Værktøj til at sikre at nye bestyrelsesmedlemmer hurtigt får indsigt og kommer up to speed 12. november 2014 Indhold Onboarding/Induction Nomineringsudvalg/vederlagsudvalg Page 2 Onboarding/Induction

Læs mere

Notat vedrørende NKS' afregningsprincipper med hensyn til valuta

Notat vedrørende NKS' afregningsprincipper med hensyn til valuta Til NKS-sekretariatet c/o FRIT Frederiksborgvej 399 FRI-776, Box49 4000 Roskilde Ernst & Younq Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Ro's Torv 53 4000 Roskilde Denmark Tel: +45 46 33 30 30 Fax: +45 46

Læs mere

Forslag til RÅDETS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE

Forslag til RÅDETS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 14.3.2018 COM(2018) 126 final Forslag til RÅDETS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE om at give Ungarn tilladelse til at indføre en særlig foranstaltning, der fraviger artikel 193

Læs mere

Yderst tilfredsstillende resultater i frasolgte aktiviteter

Yderst tilfredsstillende resultater i frasolgte aktiviteter Yderst tilfredsstillende resultater i frasolgte aktiviteter UDDRAG PÅ DANSK FRA Delårsrapport 1. KVT. 2015 / Resumé / 1 af 5 Selskabsmeddelelse nr. 7/2015 / 30. april 2015 Uddrag PÅ DANSK Delårsrapporten

Læs mere

Likvidation udlodning af eventualkrav udbetaling af kravet SKM2012.391.BR

Likvidation udlodning af eventualkrav udbetaling af kravet SKM2012.391.BR Likvidation udlodning af eventualkrav udbetaling af kravet SKM2012.391.BR Af advokat (H) cand.merc. (R) Tommy V. Christiansen Københavns Byret fandt ikke grundlag for at anse 3 aktionærer i et likvideret

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. /.. af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. /.. af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 4.6.2014 C(2014) 3656 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. /.. af 4.6.2014 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2013/36/EU

Læs mere