Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster."

Transkript

1 Referat Kontaktrådsmøde Handicap Løgumgård Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Deltagende: (K) Susanne Linnet (D)(LEV) Eva Kjærgaard (P)(N1/H4) Anne Christiansen, formand for samråd og kontaktråd (P)(Værkstedet) Anne Marie Jensen, formand, og næstformand samråd (N1/H4) (P)(Æ1 og Æ2) Kristian Kjærgaard, formand for samråd og næstformand kontaktråd (P)(H3og6) Ulla Hoeg Mørk, formand for samråd (P)(Værkstedet) Astrid Venø, næstformand samråd (O) Esther Hjorth Petersen, sekretær (O) Theresé Andersen, referent Afbud: (P)(Æ1 og Æ2) Michael Hansen, næstformand samråd Dagsordenspunkt 1. Velkomst og gennemgang af dagsorden. 5 min. Referat Formand byder velkommen og gennemgår dagsorden. Susanne efterspørger arbejdsgangen omkring samarbejdsformen for Kontaktrådet. Kontaktrådet er et forum hvor sager skal drøftes af generel karakter. Det kommer som punkt 5a på mødet i dag. Tiden der kommer i overskud vil anvendes til øvrige punkter på mødet, da der ikke kommer en rundtur på Løgumgård i dag. Susanne fra Socialudvalget har været på rundtur på Løgumgård. Det samme gør sig gældende for de øvrige deltagere. 2. Godkendelse og kommentarer til referat fra d min. 3. Kort rundtur på Løgumgård. 30 min. Referatet fra den 4. april, blev godkendt på mødet, med følgende kommentar. Susanne refererer til Socialudvalget, som hun er repræsentant for og ikke til pårørenderådet. Anne har en skitse som udleveres til mødet med oversigt over alle bygninger på Handicap Løgumgård. Team Ejendom er ansvarlig sammen med det politiske system i Tønder Kommune for de bygninger som er ejet af Tønder Kommune. Anne gennemgår bygningsmassen og hvad de anvendes til i dag. (skitsen sendes med referatet ud) Anne efterspørger hvem der skal vedligeholde terrasser og udendørsareal. Det skal varetages af de pedeller, der er ansat. Ift. de nye boliger skal man drøfte udfordringen til mødet med Boligforeningen. Pårørende oplever, at udendørsarealet ikke bliver holdt i det omfang som borgerne betaler for.

2 4. Nyt fra områdelederen v/ Esther. 20 min. Velkomstfolder: Der har været et møde og der blev drøftet indstikket til pårørende. Der er kommet nye ideer på baggrund af mødet, som gør, at vi vil mødes igen, inden vi har indstikket med til orientering i kontaktrådet. Mødet vil først finde sted efter sommerferien. Generel information fra området: Belægning pr : Bo-delen: 74 Beskæftigelse; fuld tid:35, del tid:13, trekvart tid: 3, kvart tid: 1. GUT: 13 STU: 4 Aflastning:0 Forbrug pr : ,- kr. Korrigeret budget pr : ,- kr. for bo- og beskæftigelsen. Med baggrund i belægningen, har der været gennemført afskedigelser blandt omsorgsmedhjælpere grundet arbejdsmangel. Det giver naturligt nok uro, når man skal sige farvel til sine kollegaer. Sommer lukning i beskæftigelsen: Lige som sidste år er der tale om at boligen låner beskæftigelsens rammer og planlægger aktiviteter på tværs ud fra de fornødne personaleressourcer, som er ift. normeringen. Det vil sige et par dage om ugen af et par timers varighed. Sidste år lykkedes det desværre ikke helt gennemført i de tre lukke uger. Der efterlyses en plan for aktiviteterne, og hvem der står for aktiviteterne, som de pårørende kan se, så de også kan henvende sig til dem, der står for aktiviteterne, hvis de også vil hjælpe og støtte op om aktiviteterne. Planen kommer til at ligge på hjemmesiden. Bygninger: Der afventes politisk beslutning om hvor budgetmidler skal anvendes i 2018, om Rosenvænget skal benyttes eller om der skal bygges nyt på Handicap Løgumgård. Gulvet på Lobæk er blevet lappet. På Hasselvej 1B har vi en række rum der skal lyd isoleres, da der er en række borgere, med auditive udfordringer. Festligheder: Årets Gøgl og Musik festival, var en dejlig dag for de fleste. Vejret var med os og der var indkøbt, rigelige mængder solcreme.

3 5. Nyt fra socialudvalget v/susanne. 20 min. Socialudvalget var på Handicap Løgumgård til et dialogmøde den 5. maj. Susanne var meget positiv over det faglige løft området har gennemført. Budget for 2019 blev drøftet ift. 1% besparelsen samt 0,5% udvidelse. Politikerne har valgt at pege på en besparelse, hvor beskæftigelsen overtager noget af kørslen. Dette kan give udfordringer ift., at det løftes af private aktører i dag. Rehabilitering er også valgt ift. 1% besparelsen, hvor det er Myndighedsafdelingen som finder besparelsen ift. re-visiteringer. Susanne efterlyser kreative løsninger ift. besparelser, da der også kommer en besparelse til næste år. Udvidelsesforslag er økonomi til en Masterplan for området, velfærdsteknologi og ressourcer til deltagelse i Marsksti projektet. Der har været dialogmøde med LEV der kan tilbydes ferie, når man bor på et botilbud. Der udarbejdes retningslinjer for hele Psykiatri & Handicap pt., ift. hvor mange dage, man kan tilbyde ferie. Der udarbejdes også retningslinjer for Kostfremstilling og anvendelse af Psykiatri & Handicap busser. 5.a Arbejdsgang i Kontaktrådet for Handicap Løgumgård v/susanne Susanne spørger hvorfor sidder politikere som repræsentant for socialudvalget i kontaktrådet og om det bare var et levn fra Amtets tid. Efter hun har mødt kontaktrådet, tænker hun det er rigtig fint at være deltagende, dog mangler hun retningslinjer og en commitment ift., at alle vil i den samme retning. Susanne oplever, at de mails der kommer rundt som støj og hun opfordrer til at ting først bliver drøftet på Kontaktrådsmøde og så derfra bliver bragt videre, hvis ikke det kan løses på mødet. Det er også vigtigt, ikke at bringe enkeltsager ind i kontaktrådet, men kun generelle overordnede drøftelser. Enkeltsager kan løftes, der hvor det opleves. Der besluttes, at sager drøftes i Kontaktrådet inden de evt. sendes videre eller rundt. Retningslinjerne vil altid komme ud til de pårørende, så de ikke anvender unødig krudt på sager, der ikke kan ændres fx beslutningen om busserne. Susanne kommer med et forslag om, der evt. kan komme et nyhedsbrev ud til alle, som er aftalt mellem Anne som formand og Esther som områdeleder. Nyhedsbrevet kan evt. ligges på Handicap Løgumgårds hjemmeside samt hænges på hvert tilbuds opslagstavle.

4 6. Nyt fra pårørenderådet v/ Anne og Kristian. 20 min Der var møde d i det nye pårørende råd. Anne orienterede ud fra referatet fra pårørende rådet. Der blev drøftet budget for 2019, både reduktioner og udvidelser. Der blev drøftet tilbud til ældre udviklingshæmmede. Et tilbud som de ældre udviklingshæmmede kan sige ja eller nej til. Tilbuddets skal ses som et kvalitetsløft ift. opgaveløsningen. Der blev drøftet ferie. Der blev drøftet busser, at borgeren intet betaler for at køre med i de busser vi har. Det er en udgift der udelukkende afholdes af tilbuddet. 7. Brug af busserne. 20 min Bookingsystemet på Handicap Løgumgård kører fint, men man skal selvfølgelig huske at påføre ændringer i systemet, så det bliver synligt for alle. Her kan det stadig ske svipsere men alle bliver bedre til det. Flextrafik fungerer fint. Retningslinjerne er at medarbejderne gerne må køre med busserne, når borgere er med. De pårørende må ikke køre i vores busser. 8. Ferietilbud. 20 min Der kommer en retningslinje, som pt. er i høring. 9. Betaling v. kostfremstilling. 10 min. Der kommer en retningslinje, som pt. er i høring. 10. Nyt fra samrådene. 15 min Referaterne kan ses på hjemmesiden. Æblevej 1og 2: Christian havde fået at vide, at der var udfordringer på Æ2. Dette viste sig ikke at være korrekt. Æ1 har udfordringer ift. at der er personaler på barsel, sygdomsramte og opsigelser, som gør at de er blevet fagligt ramt. Dette er nu bragt i orden. Der er en borger fra et andet tilbud på Handicap Løgumgård, der kommer og skaber utryghed blandt borgere og pårørende på tilbuddet Æ1og 2. Esther opfordrer til, at inviterer den leder, der har tilbuddet, hvor borgeren kommer fra, til at få en snak om, hvordan de fagligt arbejder med denne borgergruppe. Anne udtrykker, at der er flere pårørende, der er utrygge og hun efterlyser, at den drøftelse/snak som Æ1og 2 får også bliver en generel information til alle tilbud. Det aftales, at der kommer et oplæg på kontaktrådet om hvorledes der arbejdes med risikoprofiler/trivselsplaner til næste kontaktrådsmøde.

5 Æ1og 2 skal have en sommerfest den 02. september 2018 som starter kl med aftensmad kl og der kommer en hestevogn som kører tre ture. Næste møde er den 9. oktober Gøgl og Musik er bare super godt. Det er et ressourcetungt forløb, hvor der med fordel kan søges efter midler til anvendelse inden, til forberedelse og på selve dagen. Nøddevej 1 og Hasselvej 4 havde møde 4. maj Alle pårørende bliver inviteret til alle Samrådsmøder. Der har været forskellige tilsyn. Pt. Er der højt sygefravær, samt personalegennemstrømning. Hasselvej 3b og 6 Julebagedagen er planlagt og hestevognsturen er også planlagt. Der er intet nyt fra LEV. 11. Ansvar for lægebesøg v. manglende ressourcer 5 min. Der udarbejdes en retningslinje ift., personalets ageren omkring borgernes indlæggelser og lægebesøg. 12. Eventuelt 5 min. Punkt til næste gang: Frivillige: Hvordan får vi rekrutteret frivillige, samt hvordan får vi relevant informationer ud til alle pårørende. Susanne fortæller, at det kunne være en god idé med intro forløb med de valgte repræsentanter i Kontaktrådet, så man bliver klædt på til sin rolle og derved kan bidrage aktivt i de drøftelser, som ligger i Kontaktrådet. LEV har midler, som vi kan søge ift. at lave et introforløb til alle Kontaktrådsmedlemmerne i Psykiatri & Handicap. Eva taler med LEV, da hun er repræsentant fra LEV og Christian laver ansøgningen. Esther og Susanne kigger på relevante oplægsholdere. Susanne efterlyser frugt og/eller noget let til mødet, da det kan være svært at holde koncentrationen. Der aftales at næste kontaktrådsmøde er den Mødet afholdes fra kl og der serveres en bolle med pålæg/ost under selve mødet. Der er ingen bespisning efter mødet.

Kontaktrådsmøde. Anne byder alle velkommen. 1. Velkomst v/ Anne Christiansen

Kontaktrådsmøde. Anne byder alle velkommen. 1. Velkomst v/ Anne Christiansen Kontaktrådsmøde Mødetidspunkt: Den 18. juni 2019 kl. 18.00 20.00 Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. OBS TIDSPUNKT Deltagere: (K) Susanne Linnet (D)(LEV) Eva Kjærgaard (P)(N1/H4) Anne Christiansen, formand

Læs mere

Samrådsmøde Aktivitets og samværstilbuddet Vongshøj, Handicap Løgumgård

Samrådsmøde Aktivitets og samværstilbuddet Vongshøj, Handicap Løgumgård Samrådsmøde Aktivitets og samværstilbuddet Vongshøj, Handicap Løgumgård Indkaldelse til samrådsmøde. Mødetidspunkt: Onsdag d. 25. april. kl. 19.00-21.00 på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster Valgte medlemmer:

Læs mere

Mødetidspunkt: Den 14. juni 2016 kl på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster.

Mødetidspunkt: Den 14. juni 2016 kl på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Kontaktrådsmøde Mødetidspunkt: Den 14. juni 2016 kl. 16.00 18.00 på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Deltagere: (K) Jan Henrik Voss Hansen (D)(LEV) Eva Kjærgaard (P)(N1/H4) Anne Christiansen (P)(Værkstedet)

Læs mere

Kontaktrådsmøde Handicap Løgumgård

Kontaktrådsmøde Handicap Løgumgård Kontaktrådsmøde Handicap Løgumgård Mødetidspunkt: Den 25. oktober 2016 kl. 16.00 18.00 på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Fortsættelse af mødet d. 21. november 2016 kl. 16.00-18.00 på Hasselvej 2, 6240

Læs mere

Opfølgningsmøde den 16. maj 2017 og Samrådsmøde den 20. juni 2017: Mødetidspunkt: Tirsdag 16. maj 2017, kl på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster

Opfølgningsmøde den 16. maj 2017 og Samrådsmøde den 20. juni 2017: Mødetidspunkt: Tirsdag 16. maj 2017, kl på Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster Administration for Psykiatri og handicap Direkte tlf.: +4574928925 Mail: lw2@toender.dk Sags id.: 29.00.00-I06-3-11 17-05-2017 Opfølgningsmøde den 16. maj 2017 og Samrådsmøde den 20. juni 2017: Samrådsmøde

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde d

Referat af Pårørenderådsmøde d Jan Nielsen, Bosager hus 1, Mail: jantaxa01@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm gruppe 2.

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d. 17.08.2016 Mødedato: 17/8 2016 Tidspunkt: Kl. 13.30 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 10, Rådhuset i Ringe Indkaldelse Kristian Nielsen (Formand,KB) Anne

Læs mere

Referat fra Bruger- Pårørenderåds møde ved Auning Botilbud.

Referat fra Bruger- Pårørenderåds møde ved Auning Botilbud. Referat fra Bruger- Pårørenderåds møde ved Auning Botilbud. Mandag d. 13. Juni 2016 kl. 16-18. Tilstede: Lea(beboer nr.18)- Ole(beboer nr. 20) Marianne (Medarbejder) Asger (Formand) Jørn (Næstformand)

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl 1. Valg af ordstyrer og referent Peter er ordstyrer, Tanja er referent 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt 3. Opfølgning på tidligere punkter. 1. Personalet være mere oplyst på mandagsmorgenmødet

Læs mere

Referat bb pårørendemøde d 23/3-17 Ordstyrer: Kirsten, ref. Vibeke Ref. godkendt Dagsorden godkendt. Madservice: Levnedelsmiddel kontrollen har været

Referat bb pårørendemøde d 23/3-17 Ordstyrer: Kirsten, ref. Vibeke Ref. godkendt Dagsorden godkendt. Madservice: Levnedelsmiddel kontrollen har været Referat bb pårørendemøde d 23/3-17 Ordstyrer: Kirsten, ref. Vibeke Ref. godkendt Dagsorden godkendt. Madservice: Levnedelsmiddel kontrollen har været her i 5 bo enheder. Alle køkkener skal have en separat

Læs mere

Referatet og dagsordenen blev godkendt. Dorte beklagede meget forvirringen med dagsordenen inden mødet.

Referatet og dagsordenen blev godkendt. Dorte beklagede meget forvirringen med dagsordenen inden mødet. Referat Bruger Pårørenderåds møde 19.01.11 Deltagere: Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D) Pårørende: Hanne Fog (hus A), Susanne Hvilsom (hus E) og Lone Lilør Kristensen (hus D) Medarbejdere:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v.

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v. Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl. 16.0 18.00 Fælleslokalet v. Ammershøjparken Deltagere: Gorm Bove pårørende hus 1B, Bent Pøhler beboer

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde, mandag den 29/ Afbud fra Doris

Referat fra Brugerrådsmøde, mandag den 29/ Afbud fra Doris Referat fra Brugerrådsmøde, mandag den 29/1 2018. Afbud fra Doris 1. Ingen kommentarer til sidste referat. Siden sidst: - Jul i kuplen, 49 brugere deltog, overskud 1400 kr. - Virksomhedsbesøg på Fynsværket,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Mødereferat. Referat fra møde i Udsatterådet den Emne Udsatterådsmøde

Mødereferat. Referat fra møde i Udsatterådet den Emne Udsatterådsmøde Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Mødereferat Møde mellem/i Referat fra møde i Udsatterådet den 19.5.16 Møde nr. Dato 19. maj 2016 Sagsnr. 15/21584 Løbenr. 96506/16 Referent Lene Kristin

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Bosager Dagsorden. 0. Ændringer til dagsordenen

Bosager Dagsorden. 0. Ændringer til dagsordenen Bosager 14.9.2018 Tilstede: Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm gruppe 2. Mail: hsc@youseepost.dk,

Læs mere

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd.

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd. Referat af bestyrelsesmøde på Odense Friskole 20. januar 2015 - Kl. 17.00-20.00 Til stede: Birgit, Ann-Louise, Magnus, Stig, Lisbet, Torsten Bo, Hanne, Thomas H., Thomas A, Louise, Tommy Fraværende: Bjarne

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Centervej 18 20 i Auning. den 20. februar 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Centervej 18 20 i Auning. den 20. februar 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Centervej 18 20 i Auning den 20. februar 2013. Marts 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Møde 21. juni 2010 kl. 16:00 i Mødelokale 1

Møde 21. juni 2010 kl. 16:00 i Mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 21. juni 2010 kl. 16:00 i Mødelokale 1 Afbud: Grethe Hestbech, Ellen Riber Povlsen John Christoffersen ankom ved punkt 42 Pkt. Tekst Side 36 Godkendelse af referat fra den 17.

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

SFO/klub: Intet at bemærke.

SFO/klub: Intet at bemærke. Tilstede: Annette, Laila, Louise, Peter, Helle, Karina, Susanne, Solvor, Sys, Tania, Kristian Afbud: Elisabeth, Jean Referent: Peter Dagsorden E677: Konstituering af skolebestyrelsen Referat Laila Andersen

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde, d , kl , på Bosager.

Referat af Pårørenderådsmøde, d , kl , på Bosager. Deltagere: Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Mona Hell, Bosager hus 3. monamhell@gmail.com Marianne Menzer, Bosager hus 4. menzer64@icloud.com Afbud Henrik D. Aarø deltager som suppleant.

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17

Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17 1 Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17 MØDESTED: Hønsehuset over for Køkkenet REFERANT: Camilla Jacobsen Mødedeltagere: BPråd repr: Dorrit Binder, Anna Hornskov, Lene Hans, Berit Kjær, Ove Elgaard

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Referat Pårørenderåd 6. juni 2019

Referat Pårørenderåd 6. juni 2019 Referat Pårørenderåd 6. juni 2019 Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning kl 17-19.30 Deltagere: Jenny Jensen, (Syrenvænget) Tena Lybkær Nielsen (Rørkjærvej) Annelise Jørgensen, Suppleant Mikael

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 24. september Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen, Rørbæk Ældrecenter, Engparken 1, Rørbæk, 9500 Hobro.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 24. september Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen, Rørbæk Ældrecenter, Engparken 1, Rørbæk, 9500 Hobro. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Salen, Rørbæk Ældrecenter, Engparken 1, Rørbæk, 9500 Hobro Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen var fraværende under pkt. 87, 88, 89, 90 og 91. Ulla

Læs mere

Referat. Fra Brugerrådsmøde den 14. november 2011 kl. 17.00 til 19.30 på Parkvej 10, 2750 Ballerup.

Referat. Fra Brugerrådsmøde den 14. november 2011 kl. 17.00 til 19.30 på Parkvej 10, 2750 Ballerup. Referat Fra Brugerrådsmøde den 14. november 2011 kl. 17.00 til 19.30 på Parkvej 10, 2750 Ballerup. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen. Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendt.

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Beboere- pårørenderådsmøde

Beboere- pårørenderådsmøde Beboere- pårørenderådsmøde Referat af møde den 21. marts 2018 kl. 16.00 Rosenfeldthusene Mødet er en fortsættelse af møde den 22. februar 2018. MØDEDELTAGERE Helle Christensen Pia Kaisler Jane Hummelshøj

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Instans: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets møde den 28. juni 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale.

KERTEMINDE KOMMUNE. Instans: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets møde den 28. juni 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale. 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Mødested: Administrationen Botilbud Ebberød: Sophie Magdelenes vej Godkendelse af referat fra mødet den 26. marts 2014.

Mødested: Administrationen Botilbud Ebberød: Sophie Magdelenes vej Godkendelse af referat fra mødet den 26. marts 2014. Referat af møde i pårørenderådet ved Botilbud Ebberød tirsdag den 10. juni klokken 16.30 19.30. Mødested: Administrationen Botilbud Ebberød: Sophie Magdelenes vej 12. Medlemmer: Jørgen Egholm, Gitte Søgaard,

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 11. januar 2018 kl. 17.30-21.30 Sted: Vandrehjemmet - Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg Deltagere: Navn deltager afbud Leder Per Olesen Medarbejderrepræsentant Medarbejdersuppleant

Læs mere

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Dagsorden Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl. 17.00 19.00 Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Deltagere: Steen Christiansen, Bjarke Juul, Hediye Temiz, Hanne Fleinert, Poul Hansen,

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 13. august 2018 kl. 17. 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, John, Trine, Gitte, Marie Afbud: Kennet,

Læs mere

Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde

Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde Dato, tid og sted: Referent Mødeleder/ordstyrer Deltagere Til stede ja/nej Vuggestuen Margrethevej, onsdag den 22. februar 2017 Mads Bilø Formand og LDD repræsentant,

Læs mere

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Godkendt i Hovedudvalget den 22. april 2014 side 1 Baggrund og indledning. Nærværende er udarbejdet med baggrund i

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde d

Referat fra brugerrådsmøde d 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Steen Referanter: Johnny og Tanja 2. Tilstede: Steen, Linda, Johnny Lund, Johnny Jepsen og Tanja 3. Godkendelse af referat fra sidst: Godkendt 4. Orientering

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsesmøde den 1/

Ungdomsskolebestyrelsesmøde den 1/ Ungdomsskolebestyrelsesmøde den 1/10 2013 Kl. 17.00 Sted: Ungdomsskolen Til stede: Carsten Jelund, Bent Aarrebo Pedersen, Niels Ulsing, Gert Krogstad-Nielsen, Ole Bested, Jan Nielsen, Erik Petersen, Bent

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune. Maj 2010

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune. Maj 2010 Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Maj 2010 Drøftet i Hovedudvalget 4. maj 2010 Dokumentnr.: 727-2010-58814 side 1 Baggrund. Med baggrund i byrådets forventede

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Referat fra burger/pårørenderåd møde

Referat fra burger/pårørenderåd møde Referat fra burger/pårørenderåd møde Mødedato Den 29. september 2015 kl. 16.30 18.30 Mødested Deltager Vesterbrogade 23 C fælleslejligheden. Søren Mouritsen, Svend Børge M. Nielsen, Jacob Mølgaard, Ole

Læs mere

Pårørenderådsmøde Brande Åcenter. Tirsdag d. 22. maj 2018 kl

Pårørenderådsmøde Brande Åcenter. Tirsdag d. 22. maj 2018 kl Pårørenderådsmøde Brande Åcenter Tirsdag d. 22. maj 2018 kl. 17.15 Bettina kommer senere Inge Har meldt afbud. Godkendelse af dagsorden Ekstra Punkt: vedr. Lån af busser Ekstra Punkt: Den gode historie

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Til stede:

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne i Ørum. den 14. september 2011.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne i Ørum. den 14. september 2011. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne i Ørum den 14. september 2011. November 2011 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Terndrup Ældrecenter, Skørpingvej 5a, 9575 Terndrup. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Terndrup Ældrecenter, Skørpingvej 5a, 9575 Terndrup. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Terndrup Ældrecenter, Skørpingvej 5a, 9575 Terndrup Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 27 sprotokol fra

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Referat af beboer- og pårørendemøde den

Referat af beboer- og pårørendemøde den Referat af beboer- og pårørendemøde den 25.04.2017. Dagsorden: 1. Præsentation v/ny områdeleder på Plejecenter Bredebo, Tina Bardrum 2. Den nye ældrestrategi i Lyngby-Taarbæk Kommune 3. Værdighedsmilliarden

Læs mere

Dagsorden og referat. Tønder Kommune. Dato: 22.marts 2018 Tid: Mødet afholdes på Åvedvej 5 Løgumkloster

Dagsorden og referat. Tønder Kommune. Dato: 22.marts 2018 Tid: Mødet afholdes på Åvedvej 5 Løgumkloster Dagsorden og referat Tønder Kommune Dato: 22.marts 2018 Tid: 19.00-21.30 Mødet afholdes på Åvedvej 5 Løgumkloster Emne: Forældrebestyrelses møde i dagplejen Mødet er flyttet til Åved vej 5, Løgumkloster

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 11. februar 2016 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Referat. Bruger- og pårørenderådet ved Skovstjernen

Referat. Bruger- og pårørenderådet ved Skovstjernen Referat Bruger- og pårørenderådet ved Skovstjernen Mødeleder: Anni Referent: Preben Dato: Udsat fra onsdag den 22. til den 29. august 2018 Tidspunkt: kl. 17.30-19.30 Sted: Fælleshuset, Skovstjernen Deltagere:

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmødet på Bostedet Vinklen - CSB den 4/12 2012.

Referat af Pårørenderådsmødet på Bostedet Vinklen - CSB den 4/12 2012. Referat af Pårørenderådsmødet på Bostedet Vinklen - CSB den 4/12 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Natacha Soelberg, Bente Holm, Anne Quitzau og Twiggy Liljehult. Forslag til Møderække

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Tilsynsrapport for varslet tilsyn.

Tilsynsrapport for varslet tilsyn. Tilsynsrapport for varslet tilsyn. Basisoplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Vækst huset Tilbudstype Aktivitetstilbud efter SEL 104 Der er herudover et u visiteret tilbud under væksthuset / Klubben

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

En beskrivelse af målgruppe, metoder, tilgange og ydelser, der understøtter borgernes behov og udvikling i

En beskrivelse af målgruppe, metoder, tilgange og ydelser, der understøtter borgernes behov og udvikling i En beskrivelse af målgruppe, metoder, tilgange og ydelser, der understøtter borgernes behov og udvikling i 2013-2015 Målgruppen består af tre teams: 1. sal, 2.-3. sal, Utterslev inc. de fire solistlejligheder.

Læs mere

DAGSORDEN. MTSU Voksen- og plejeområdet. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 19. marts 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. MTSU Voksen- og plejeområdet. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 19. marts 2007 Start kl. : Slut kl. MTSU Voksen- og plejeområdet DAGSORDEN Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 19. marts 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : Medlemmer (Ledelsen) Deltog Medlemmer (Medarbejdere) Deltog

Læs mere

Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord

Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord Referat Emne: Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord Mødet starter med rundvisning i Naturbørnehaven Hejlskovgaard, Skravad Møllevej 1, Roum, 9632 Møldrup. Derefter rundvisning i Møldrup børnehus,

Læs mere

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. april 2018 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330

Læs mere

Ros Efterskole, CVR-nummer

Ros Efterskole,   CVR-nummer Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Referat Dato: 3. august 2017 Tid: 19.00 21.00 (spisning kl. 18.00) Sted: Hos Lotte Nowack, Kildevænget 16, 4000 Roskilde Deltagere: Janne Hjorth, Christian Thaulow,

Læs mere

Pårørendemøde d. 24/11-15 1/7. Velkommen 2. Helle orienterede om siden sidst og året som er gået i pårørenderådet.

Pårørendemøde d. 24/11-15 1/7. Velkommen 2. Helle orienterede om siden sidst og året som er gået i pårørenderådet. Pårørendemøde d. 24/11-15 Dagsorden 1. Velkommen 2. Opfølgning fra sidste møde den 28. april 2015 3. Valg til pårørenderådet året i pårørenderådet 4. Information og drøftelse af aktuelle emner, herunder

Læs mere

Referat centerrådsmøde i CAS kl

Referat centerrådsmøde i CAS kl Referat centerrådsmøde i CAS 29.11.2016 kl. 17.00-20.00 Punkter Uddybelse Referat Orientering Nordlys/CAS 5 ønsker fremover at være 3 medlemmer i Centerråd, det var i orden med resten. De 3 valgte fra

Læs mere

Referat fra Pårørenderådsmøde, d , kl , på Bosager.

Referat fra Pårørenderådsmøde, d , kl , på Bosager. Referat fra Pårørenderådsmøde, d.25.2.2019, kl. 17 19.30, på Bosager. Deltagere: Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Mona Hell, Bosager hus 3. monamhell@gmail.com Marianne Menzer, Bosager

Læs mere

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl.13.30-15.00 Blåt mødelokale Medlemmer: Fraværende: Referent: Dagsorden: Ingrid Christensen (beboer bolig 165), Ellen Christensen (beboer bolig 148),

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Evaluering af Grønt Råd

Evaluering af Grønt Råd Evaluering af Grønt Råd 2014-2017 Hvilken forening/interesseorganisation repræsenterer du? Grundejerforeningen Brandsbjerg Syd + Danmarks Naturfrednings Forening Dansk Ornitologisk Forening Glostrup Foreningsunion

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden.

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden. Bestyrelsesmøde den 21. november kl. 17.30 20.00 i Lærkereden. Nivå området V/ områdeleder Jane Sys Toftesgaard Lærkereden Nivåhøj 80 2990 Nivå Tlf 72 56 53 44 jsto@fredensborg.dk Dato: 07.12.16 Afbud

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

Deltagere: Carl Henning Møller, Connie Kristensen, Mogens Bork, Erik Sørensen, Pia Nielsen, Rigmor Kristensen, Inga Bredgaard

Deltagere: Carl Henning Møller, Connie Kristensen, Mogens Bork, Erik Sørensen, Pia Nielsen, Rigmor Kristensen, Inga Bredgaard Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 12. maj 2014 Sagsbehandler Hanne Strunk Telefon direkte 76 16 92 58 Sags id 14/12814 Referat Ordinært møde i Handicaprådet torsdag, den 12. juni 2014 kl. 15.00-17.00 Rådhuset,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere