Referat fra generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamling"

Transkript

1 Referat fra generalforsamling Generalforsamlingen startede med velkomst ved Yrsa. Der blev holdt 1 min. stilhed for at ære vore afdøde sangere. Derefter startede vi med en sang Lev dit liv, mens du har det Herefter gik vi over til selve generalforsamlingen med flg. dagsorden: 1. Valg af mødedirigent. 2. Valg af 1 mødesekretær. 3. Valg af 2 stemmetællere. 4. Bestyrelsens beretning. 5. Musikudvalgets beretning. 6. Årsregnskab fremlægges til godkendelse. 7. Vedtagelse af kontingent. 8. Indkomne forslag. 9. Valg af medlemmer til bestyrelsen: a. Formand (ikke på valg). b. Kasserer. c. Sekretær. d. 2 bestyrelsesmedlemmer. e. 2 suppleanter. f. 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. g. Musikudvalg på 3 personer (kun 2 på valg) h. Suppleant til musikudvalget. 10. Drøftelse af fremtidige aktiviteter. 11. Evt. Ad 1: Som mødedirigent blev Kirsten Clausen (Trille) fra HK-koret, Aalborg valgt. Trille startede med at takke for valget. Trille kunne konstatere, at indkaldelsen er kommet ud til medlemmerne rettidigt, nemlig Deltager listen blev gennemgået og godkendt med flg. rettelser: a) Freddy fra Arion var forhindret i at møde op og Poul Jacobsen (Pylle) blev i stedet delegeret for Arion. b) Kjeld var delegeret for Pi erme. I alt 10 delegerede, 16 deltagere.

2 Ad 2: Som mødesekretær blev Tove Jensen, Viborg, valgt. Ad 3: Ingen stemmetællere valgt, med vælges ved behov. Ad 4: Yrsa fremlagde bestyrelsens beretning, denne vedlægges dette referat. Den gav anledning til flg. kommentarer: Inge: meget god feedback fra korene på Sjælland vedr. sidste kursus, hvor der var en stor fornøjelse at have alle 3 dirigenter på besøg. Kjeld ønsker tal på, hvor mange medlemmer, der er med i koralliancen. Kjeld kunne desuden oplyse, at flashmops ikke er dækket af KODA afgift. Yrsa og Tove J redegjorde ganske kort omkring vores bekymring med, at man i AKKS (Amatørernes Kunst og Kultur Samråd) gerne fremover både vil, udover allerede givne oplysninger med navn, add. etc., også gerne vil have både CPR-nr. og uddannelse på alle korsangere. Vi er jo godt klar over, som Michael også udtalte, at mht. CPR-nr. kan det handle bl.a. om udbetaling fra Kunstfonden, at der måske kan være nogen, der har oprettet et fiktivt kor, som kan søge og få tilskud. Vi er af den opfattelse, at det må være nok med DASOMs CVR-nr., når der skal søges. Men at man vil have CPR-nr. på alle korsangere er vi noget uforstående overfor. Mht. uddannelse er vi også uforstående. Forklaringen, vi har fået, er den, at man gerne vil se, hvor man skal sætte ind med evt. mere økonomisk støtte, for at højne kulturen i de forskellige kor. Vi må afvente udviklingen. Kjeld opfordrer til, at man bruger Sangersnak noget mere. Michael kunne ønske, man opretter en erhvervsprofil på Facebook, da Sangersnak er en lukket gruppe. Herefter blev bestyrelsens beretning sat til afstemning: alle godkendte beretningen. Ad 5: Kjeld fremlagde musikudvalgets beretning, denne vedlægges dette referat. Denne gav ikke anledning til nogen kommentarer. Ad 6: Kasserer Tove Blædel-Hastrup aflagde årsregnskabet med flg. bemærkninger: Vi er kun 19 kor tilbage, 462 medlemmer, hvilket jo også kan ses på kontingentet. Kurserne giver generelt underskud, stævnet gav et kæmpeoverskud, så der fik vi pengene ind igen og tak for det. Bestyrelsesmøderne er ikke så dyre, men pga. afstanden er det nødvendigt med overnatning, når vi mødes. Det meste bestyrelsen imellem foregår jo pr. mail, men min. X 2 om året har vi regulære bestyrelsesmøder. Primært ses der et overskud i regnskabet, men da medlemsindberetningen for 2018 blev sendt ud allerede i nov og korene også allerede der indbetalte kontingent for 2018, figurerer det i regnskabet for Så hvis man trækker de kontingenter for 2018 fra, så er der et reelt underskud er på 1356,01 kr. Michael nævnte, at han da bestemt godt kan forstå, hvorfor KODA er interesseret i at lave aftale med hvert enkelt kor. DASOM, som jo hidtil har dækket alle kor vedr. KODA-afgifter, har i 2017 i alt indbetalt 2474,47 kr. til KODA. Herefter blev årsregnskabet sat til afstemning: alle godkendte regnskabet. Ad 7: Kontingentet fortsætter uændret 65 kr. pr. medlem.

3 Ad 8: Ingen indkomne forslag. Ad 9: Valg til bestyrelsen: b) Kasserer Tove B-H havde allerede sidste år meddelt, at hun ikke ønsker at fortsætte, primært pga. alder. Ingen meldte sig frivilligt, men Tove J accepterede posten, da DASOM jo ikke kan stå uden kasserer. Valgt uden modkandidater. c) Sekretærposten blev jo så ledig, da nuværende sekretær rykker på kasserer posten. Ingen meldte sig frivilligt til sekretærposten, så konklusionen blev, at Yrsa og Tove J deles om denne post. Og heldigvis er der jo også resten af bestyrelsen at trække på!! d) Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer: Inge havde sidste år meddelt, at hun ikke ønsker at genopstille. Michael Schachtschabel valgt og Poul Jacobsen (Pylle) valgt. e) Valg af 2 suppleanter: Freddy er på valg, stiller gerne op igen, vælges som 1. suppleant. Steen Schachtschabel stiller gerne på, vælges som 2. suppleant. f) Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant: Disse poster forsøger vi i DASOM så vidt muligt følger kassererens lokalitet, derfor kom der nye personer på disse poster. Som revisorer er valgt: Jette Rantzau, HK-koret, og Karen-Marie Hansen, 3 F koret. Som revisorsuppleant blev Merete Petersen, enkeltmedlem valgt. g) Valg af 2 medlemmer til musikudvalget: Anne-Mette Strandgaard og Leif Munksgaard valgt. h) Valg af suppleant til musikudvalget: ingen. Ad 10: Bestyrelsen har modtaget en mail som svar på de spørgsmål, som bestyrelsen har sendt ud til korene i februar måned ang. DASOMs fremtid. Denne mail fra Sundbykoret takker vi meget for, og vi skal i bestyrelsen arbejde videre med de svar, der er i den. Yrsa mener dog, at sidste punkt i mailen, er primært rettet mod korene i Aalborg. Ang. stævne 2019: ikke nogen har meldt sig til dette. I bestyrelsen har vi talt om, hvad vi så gør, og er enige om, at vi foreslår generalforsamlingen, at vi udskyder stævnet 1 år, i håb om at et kor da vil tage stævnet. DASOM vil så lavet stævnet i Meget gerne på motellet i Hirtshals, alternativt på vandrehjemmet i Aalborg. Kjeld foreslår, at hvis man holder det i Hirtshals, kan man uden tvivl til en rimelig pris, afholde den afsluttende koncert på Vendsyssel Teater. Yrsa spørger, hvad generalforsamlingen siger til denne form? skal vi arbejde videre med den? Kjeld vil også drøfte dette med bestyrelserne i hans to kor. Han mener, at de uden tvivl vil blive inddraget, da han ikke mener, DASOMs bestyrelse kan klare dette alene. Kjeld vil gerne gå positivt ind i dette. DASOM håber så på, at et kor vil byde ind og tage stævnet i 2020!! Hermed en stor opfordring!! Michael foreslår generalforsamling hvert 2. år i forbindelse med et stævne/kursus. Dvs. du vælger folk for en 4-årig periode, springer hver 2. år over. I den forbindelse kunne man også, for at tvinge korene til at være mere aktive, vælge, at der er 2 delegerede for hvert kor.

4 Michael spørger endvidere til, om der mon kan være nogen, der siger, væk med DASOM nu, hvor KODA er væk? Vi er nødt til at få noget ny musik, nye udfordringer som sangere, skal vi gå på strandhugst i andre kor, hvordan holder vi DASOM aktivt? Vedr. generalforsamling hver 2. år kan jo sættes frem til næste generalforsamling som et punkt. Kjeld: kan man henstille til bestyrelsen at holde næste generalforsamling i forbindelse med næste kursus? Trille: I vedtægterne står der, at generalforsamlingen skal holdes i april kvartal. Kræver en vedtægtsændring, hvis det skal hen til næste efterår. Alternativt kan man kalde ind til en ekstraordinær generalforsamling næste forår og her kan man ændre vedtægterne. Tove B-H: En udmærket ide med generalforsamling fredag aften inden et stævne/kursus, men hvis vi gerne vil have yngre medlemmer med, de arbejder altså. Folk skal stadig frem til stedet, men ideen er udmærket. Anne-Mette: Hvis man sætter hele fredag aften af til det, skulle det nok kunne nåes. Leif: hvis der er kor, der ikke er med i DASOM, kan man tilbyde at lave en koraften med koret, som så kan finde ud af, hvad DASOM er. For at få nogle kor ind under vingerne, for at hverve medlemmer. Michael: tilbyder digitale noder til DASOMs medlemmer, og dermed en fælles database mht. noder. Kan også håndtere lydfiler. Kan evt. lægges på en hjemmeside/dasoms hjemmeside. Men hvert enkelt kor kan også tilgå arkivet fra egen hjemmeside. Dette arbejdes der videre med sammen med musikudvalget. Kjeld: foreslår ændring af ordlyden i regnskabet. Han mener, det er en væsentlig ting, at der i vores regnskab står, at det ikke er et underskud på kurserne, men en investering. Merete: kunne godt tænke sig, at kurser kan blive flyttet til marts måned, pga. meget mørkt i februar. Kjeld: mener det handler mest om at få kalenderne til at gå op. Konklusionen bliver, at man altid er mere end velkommen til at kontakte andre, så kan vi altså altid finde ud af noget med samkørsel. Yrsa beder snart MU om datoer for kurser i 2019 samt snart mere omkring Askov. Merete foreslår, at der gives større tilskud til Askov, da der er en del penge i kassen. Bestyrelsen vil vende dette til næste bestyrelsesmøde. Tove J: vedr. mailen fra Sundby koret, vedr. fællesskab med andre kor, skal vi være rigtig gode/mere opmærksomme på at tage os godt af hinanden. Ingen må føle sig udenfor, ingen må føle sig alene. Yrsa: vi har i bestyrelsen talt om, at man skal tage en hyggeaften fredag aften i Askov. Kjeld: kan sagtens se ideen, men kan sagtens også se, at flere sangere vil tænke, at så venter de med at komme til lørdag morgen. Kjeld mener, at som min. skal der være 1 times korarbejde, meget gerne underholdende, sjovt, morsomt. Men der skal stå sang på programmet. Leif: hvis man skal inkludere folk er det vigtigste måde, at man er sammen om at gøre noget, får en fælles oplevelse. Anbefaler, at musikudvalget lægger sig i selen, at det er noget, man laver sammen, at det er meget tydeligt, at man er sammen. Jytte spørger til, om der da har været/er problemer med? Og ja, der har været flere episoder. Ad 10: Yrsa takker mange gange både Tove B-H og Inge for deres store arbejde i bestyrelsen. Helt ærligt, vil vi komme til savne jer rigtig, rigtig meget i bestyrelsen. Tak til Tove, som fik en fin karaffel med snaps i. Tak til Inge, som fik sine yndlingskrus. Tove takker for mange gode år, kom i bestyrelsen i 2005 som midlertidig kasserer, men har, heldigvis for DASOM, holdt i 13 sæsoner.

5 Inge takker også for mange gode år i bestyrelsen, kom ind i 2002 som suppleant og kom efter mange år som suppleant med i bestyrelsen. Senere igen suppleant og frem og tilbage. Begge har været utrolig glade for at have været med i bestyrelsen. Dette er bestemt ikke et farvel, men et på gensyn. Yrsa takkede Claus og Anna for at have arrangeret denne generalforsamling, begge fik et par gode flasker rødvin. Yrsa udnævnte herefter på DASOMs vegne Tove Blædel-Hastrup til æresmedlem af DASOM som tak for hendes mangeårig virke som kasserer, fik fint diplom og blomster. Tove J udnævnte på DASOMs vegne Yrsa som æresmedlem, i anledning af hendes netop 20 års jubilæum som formand for DASOM, fik ligeledes fint diplom og blomster. Hjertelig, hjertelig tillykke til begge æresmedlemmer, det er bare SÅ velfortjent. Generalforsamlingen sluttede med Sangerglæde med den tekst, som blev lavet til DASOMs kongres i Til slut blev der råbt et velklingende 3 foldigt hurra for DASOM. Generalforsamlingen sluttede kl Ref. Tove Jensen.

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling 01.04.17. Yrsa Mortensen startede med at byde velkommen til alle og vi sang Godmorgen lille land. Herefter begyndte generalforsamlingen med følgende dagsorden. 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling d. 9. april 2016.

Generalforsamling d. 9. april 2016. 1 Generalforsamling d. 9. april 2016. Yrsa Mortensen startede med at byde velkommen. Inden vi gik over til generalforsamlingen sang vi I Danmark er jeg født. Derefter startede generalforsamlingen. Punkt

Læs mere

Til kurset på Sjælland var der tilmeldt 40 og efter alt det der kom på sangersnak, nød de kurset, selvom de var meget skeptiske.

Til kurset på Sjælland var der tilmeldt 40 og efter alt det der kom på sangersnak, nød de kurset, selvom de var meget skeptiske. 1 Bestyrelsens beretning. Kurser 2017/2018 Året startede med et kursus i Aalborg, hvor sangerne for sidste gang inden stævnet øvede Velkommen hjem og Missa Creola. Det var dejligt at høre, at sangerne

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt.

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar 2017 1 Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Den valgte dirigent fandt generalforsamlingen lovligt indvarslet og foreslog Ellis og Palle

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde.

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. 1 Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. På de følgende sider er der en beskrivelse af, hvad vedtægterne kan/skal indeholde og kommentarer til de enkelte punkter.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017

Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017 1 Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017 Velkommen til general forsamling 2017, dejligt at I valgte at bruge en torsdag aften her. Jeg vil gerne vi starter generalforsamlingen med, at vi

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHARLESAGER Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling for treoghalvtredsindstyvende gang

GRUNDEJERFORENINGEN CHARLESAGER Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling for treoghalvtredsindstyvende gang GRUNDEJERFORENINGEN CHARLESAGER Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling for treoghalvtredsindstyvende gang Lørdag den 4. august 2017 kl. 14.00 hos Torben og Kamille, Dæmningen 12. DAGSORDEN:

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Odense Referat af Senior Blæsernes generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019.

Odense Referat af Senior Blæsernes generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019. Referat af s generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab a. Revideret

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen.

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. Generalforsamling i Single Rock Cafe Horsens 24. april 2010 1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. 2. Valg af dirigent: Susanne Kjøller 3. Valg af referent Flemming Elimar Jensen,

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Lørdag d. 25. marts 2017 kl. 19.00 i SLMs lokaler, Østbanetorvet 8, 8000 Aarhus C Dagsorden og referat 1. Velkomst ved præsidenten 2. Valg af dirigent Marc blev

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere