Referat af KR-mødet oktober 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af KR-mødet oktober 2017"

Transkript

1 Referat af KR-mødet oktober 2017 Tilstede: Annette Olesen (AO), Connie Schneider (CS), Christine Walther (CW), Helene Bolvig (HB), Mikkel Nilsson (MN), Majvi Weiss (MW), Sarah Basnov (SB) og Sanne Sørensen (SS) Afbud: Bruno Friis (BF) og Inge Burmeister (IB) Lørdag 7. oktober: 1. Valg af ordstyrer og referent: a. Referent: MW b. Ordstyrer: HB 2. Godkendelse af referat og dagsorden: a. Referat fra 2. september Middelgrundsfortet: Godkendt b. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 3. Ny korpskontor-funktion: MN orienterede om samtalerne med SAF og KFUM omkring tilbud på løsning af korpskontorfunktionen. MN orienterede om at begge tilbud indeholdt endnu et tilbud omhandlende økonomi. Fælles for begge tilbud er at korpset får ét kontaktpunkt. Debat: I forhold til at spare, så bør korpset tage det billige tilbud. Der er nervøsitet omkring om alle opgaver vil blive løst, eller om der skal tilkøbes ekstra timer, hvilket vil gøre det svære at budgettere i fremtiden i forhold til det ene tilbud. Korpset har mange lighedspunkter med KFUM især i kraft af at begge korps bygger på det kristne fællesskab. Der debatteres om fordelen og ulempen ved at tage økonomi-delen med i. Den enkle løsning vil være at tage samle begge funktioner. Konklusionen bliver at økonomi-delen tages med i det tilbud, som korpset vælger. Konklusion: Der er opbakning til at vælge KFUMs tilbud. Tilbuddet imødekommer fleksibilitet. Det besluttes samtidig at tage økonomi-funktionen med, da der er fordel ved at samle kontor og økonomi-delen. Hvad skal der ske efter 1/1.2018: - Øksedaludlejning: AO vil gerne sætte sig ind Øksedal-udlejningen. AO undersøger nøglemuligheder efter nytår til Øksedal. - Korpskontor: HB undersøger med rengøringen hvad der sker efter nytår, og skal have en nøgle til KK. - Korpsbutik: Efter nytår starter AO med at passe korpsbutikken, og MW finder forslag til alternative løsninger.

2 - Spejderkorpset har et spejderarkiv i Tølløse, som korpset skal overveje, hvad der skal ske med. 4. Styregrupper a. Udvikling: FTU er positiv stemt overfor at korpset har valgt KFUMs tilbud. Udvalget vil gerne have en liste over arbejdsopgaver, som skal løses af KFUM, så FTU kan finde ud af om deres behov er dækket. Udvalget havde et konkret spørgsmål til prisen på at printe foldere. Telefonen er ikke aften-åben. Udvalget efterlyser et programudvalg, som kan videreformidle nye mærker eller internationale mærker. Udvalget har fundet de fleste stabe til de kommende træninger. b. Økonomi: Der arbejdes ihærdigt på at få de sidste kredsvedtægter rettet. Det er nødvendigt at evaluere Gaver der gavner til januar. Derudover er styregruppen optaget af de nye persondataregler. c. Ekstern: Yego: Yego har lavet et nyt projekt, og korpset skal tage stilling til om det vil støtte. Det er første gang der er sammenfald mellem projektet og studieturen. Det ser Yego ikke et problem i. Projektansøgningen skal sendes inden 1. november IU: IU har drøftet muligheden for at lave en partnerskabsaftale med et europæisk land. De har konkret kig på Island. IU vil gerne tage initiativet til de indledende uformelle samtaler. Det er derudover blevet drøftet at lave en aktivitetspatrulje, som kunne tage programstof fra verdensorganisationerne, og videreformidle indholdet til kredsene gennem besøg. Udvalget drøftede at have en formand til aflastning af IC erne. IU vil gerne komme og holde et oplæg til KR-møder, når vigtige beslutninger skal tages i verdensorganisationer. Der kommer mange tilbud fra Spejderne, og SS formidler dette på de sociale medier. d. Kredsudvikling: Lige for tiden sker der ikke meget på grund af kredsbesøgene. Styregruppen har modtaget en henvendelse fra KFUM om gruppelederudviklings-konference. Styregruppen vil gerne have afklaret, om der skal laves inspirationsdag i foråret. Det er oplagt at få FTU med i planlægningen af inspirationsdagen. Kredsudvikling går sammen med FTU om et arrangement, som ikke handler om strategien, men fokus er på et andet tema. Hvad gør man med familiespejdere, og skal de betale samme kontingent som øvrige spejdere? Forældre synes det er dyrt at betale samme kontingent for familiespejdere, som for øvrige spejdere, som mødes færre gange. Det er Førerstævnet, som skal vedtage en særskilt mindre kontingentsats for familiespejdere. AO og CS arbejder videre med dette. e. Event: Rover: De har efter en nedtur i udvalget fundet nyt mod, og vil gerne fortsætte udvalget. De vil gerne samle nogle rovere og deltage i et adventure arrangement udbudt af Rebild Efterskole. Derudover har AO og CW i samarbejde med

3 udvalget fundet nogle ressourcepersoner. Udvalget vil gerne sætte grænsen ned til 15 år, og det er der opbakning til blandt KR at støtte. Det blev foreslået at udvalget kunne samle deltagere til andre tværkorpslige adventure- arrangementer. Udvalget er bosat omkring Aalborg, så de har mulighed for at printe egne foldere på KK. i. Dialogdag: Østervrå vil gerne holde den jyske dialogdag, og Nørrebro vil gerne holde dialogdagen på Sjælland. KR kommer med et oplæg til en plan for dialogdagen, som vendes med udvalgene under opsamlingspunktet på udvalgsweekenden. ii. Førerstævne: Der er fundet en gruppe til at lave førestævne. Event foreslår at deltagerprisen for førerstævnet sættes op til 400 kr. Dette tages op på næste møde. Ligeledes vil KR gerne gentage succesen med markedsløbet. Førerstævneprojektgruppen har ansvaret for markedsløbet. SS sender materiale fra førerstævne Udvalgene orienteres søndag på fællesudvalgsweekenden om at KR har besluttet at lave markedsløb. Da der ikke var opbakning til 1-dagsdeltagelse på førerstævne 2017, så droppes dette som en mulighed på det kommende førerstævne. f. FU: Orientering om at spejderchefkredsen har fået en rolle, som rådgivende organ overfor Spejdernes bestyrelse. Formandskabet fra Spejderne vil være formandskab også for spejderchefkredsen. Det giver en uligevægt for de mindre korps, men det er der fundet en løsning på, som tilgodeser de mindre korps. Spejderne vil gerne samle de 5 spejderkorps hovedbestyrelser 2 gange om året, hvor hovedbestyrelserne mødes, men holder selvstændige møder den ene gang, og den anden gang er årsmødet i marts. KomIT: FU har snakket med KomIT og de vil gerne hjælpe med at flytte servere, når det skal ske. De har udtrykt behov for kr. til en ny hjemmeside. FU skal sikre, at der laves retningslinjer for hvornår noget kommunikeres videre og skal på hjemmesiden. Der mangler fx samværspolitik og strategi på hjemmesiden. Kontakt fra KR til Spejderne arbejdsgruppe Spejderrelationer som skal varetage den mere uformelle kontakt mellem KR og Spejderne: MN foreslår en fra udviklingsstyregruppen. HB er valgt. Dialogmøde med DGP 27. oktober: MW spørger IB. MW overvejer. i. Forhandlingsorgan til Spejderne: Spejderne vil gerne have 2 KRmedlemmer når der til foråret skal debatteres rammeaftale. MN og SS har mandat fra korpset til forhandlingerne. Søndag 8. oktober: 5. Opsamling med alle udvalg:

4 Input fra udvalg: FTU: har fokuseret på praktisk arbejde, og er klar til at sende foldere ud til træninger til klumpweekenden. De forventer et stort Roland hold og Gillwell. FTU har lavet et nyt logo sammen med KomIT, som de offentliggør 1. januar Opfordre til at brede budskabet om at der er træninger. IU: Fokus har været hvordan man kan stof fra verdensorganisationer ind i det daglige spejderarbejde. De har drøftet at lave en patrulje der tager på kurser og bagefter tager ud til kredse og fortæller eller laver aktiviteter for spejderne. Udvalget har lavet årshjul og budget. Opfordring til at alle kan komme med kurser, som kunne være interessante. Yego: De arbejder på deres lederudveksling-ansøgning. De opfordre til at tage på studietur i 2018, og det må man gerne sige videre i kredsene. Man skal være 18 år for at komme på studietur. Rover: De har re-tænkt deres koncept. De er gået i gang med de første skridt til at komme i gang med et samarbejde med Rebild Efterskole om adventurearrangementer. De vil gerne stå for U18-holdet på førerstævnet. KomIT: De forbereder korpsets 90 års fødselsdags i form af digitalisering af gamle smalbåndsfilm og VHS. De forbereder at få lavet en ny hjemmeside. Dialogdag 13/1: MN orienterede om, at programmet om formiddagen fokuserer på strategien, og om eftermiddagen vil korpset gerne lave forskellige stationer. Det betyder, at der ikke skal laves lange PPP om arbejdet i udvalget, men derimod fysiske A3 plancher, som kan hænges op. Input til emner om eftermiddagen: - Genoptræning - Kommunikation til kredse - Begejstring af førere - KomIT udgiver noget omkring hvad der skal på den interne gruppe og den officielle side eller omvendt - Ny korpskontor-funktion Førerstævne: KR gentager succesen fra sidste år med markedsløbet. FTU er bekymret for konstruktionen i markedsløbet. De prøvede at lave noget mere aktivt, og det tillader den nuværende konstruktion ikke. Formålet med markedsløbet er at lave noget aktivt, og komme rundt i hele korpset. 6. Invitationer: a. DDS korpsrådsmøde: november i Billund: Invitationen er ikke kommet endnu, men datoen ligger fast. MN og SS deltager. b. Landskonference 2 BiD: AO og MN deltager fra korpset. c. DUF Delegertmøde 2. december: Der er 3 pladser. Ansøgningsfristen forlænges for at få flere ansøgninger. CS og SS deltager. 7. Kalender: november: skypemøde kl januar: BiD og BBU deltager. SS har meldt afbud februar: Skypemøde marts: Spejdernes Årsmøde april: KR-møde og Førerstævne 8. Evt:

5 Kredsbesøg: De er kommet med datoer for Nørrebrospejderne. Der er aftalt kredsbesøg i Rønne. AO og HB tager til Sæby, når de kommer med en dato. AO vil sammenskrive vores dokumenter omkring hvordan det er at sidde i KR og udvalg. Dette skal først ligge klar til førerstævnet. Førerstævnereferatet ligger til underskrift.

Referat af Kropsrådsmøde

Referat af Kropsrådsmøde Referat af Kropsrådsmøde 27.-28 januar 2018 på Øksedal Tilstede: Annette Olesen (AO), Connie Schneider (CS), Christine Engel Walther (CW - kun lørdag), Helene Bolvig Hansen (HH - kun lørdag), Inge Burmeister

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal

Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. oktober 2016, Øksedal Til stede: Ann Bidstrup Lebech (AB), Christine Engel Walther (CW), Inge Burmeister (IB), Sanne Lund Sørensen (SS), Annette Olesen (AO), Connie Schneider

Læs mere

Referat - Korpsrådsmøde

Referat - Korpsrådsmøde REFERAT AF KORPSRÅDEMØDE 28. JUNI 2014, ØKSEDAL Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Christine

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 26. maj 2018 Houens Odde Tilstede: Annette Olesen (AO), Christine Engel Walther(CW), Helene Bolvig Hansen (HB), Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Sanne Lund Sørensen (SL),

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde maj 2016, Øksedal

Referat af Korpsrådsmøde maj 2016, Øksedal Referat af Korpsrådsmøde 21.-22. maj 2016, Øksedal Til stede: Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Majvi Weiss (MW), Connie Schneider (CS) (ikke til stede søndag), Christine Walther (CW), Annette

Læs mere

iii. Øksedal (BF) Det er afklaret med ØKU, at rafter osv. kan indgå som en variabel enhed i regnskabet på den kommende divisionslejr.

iii. Øksedal (BF) Det er afklaret med ØKU, at rafter osv. kan indgå som en variabel enhed i regnskabet på den kommende divisionslejr. Referat af Korpsrådsmøde 21.-22. november 2015, Viggahus Til stede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Annette Olesen (AO), Mikkel Nilsson (MN),

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE

REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE Til stede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Klaus Agerskov (KA), Teresa Kildelund

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen

Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen Deltagere: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Majvi Weiss (MW), Annette Olesen (AO), Mikkel Nilsson (MN), Connie Schneider

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København

Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København HUSK AT SE Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN),

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS

REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS Deltagere: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Klaus Agerskov (KA), Mikkel Nilsson (MN), Teresa Kildelund (TK), Majvi Weiss (MW), Connie Schneider

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Christine Strøm (CHS), Kathrine Færløv Christensen (KFC), Sarah

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen O=Orientering, V=Vedtagelse, D=Debat Til stede: Kathrine Færløv Christensen (KFC), Connie Schneider (COS), Sarah Basnov (SB), Niels

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012

Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012 Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012 Til stede:stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Ann Skagen Bylund (AS), Christine Strøm (CHS) (fra lørdag kl. 13:00),

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 23.-25. november 2013 på Øksedal Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv (KF), Connie Schneider (COS), Ann Bidstrup Lebech (AB), Niels Dam (ND) og Signe Lund Christensen

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

c. Godkendelse af Førerstævnereferat AB korrekturlæser, hvorefter det bliver sendt rundt til KR til tilføjelser/kommentarer og godkendelse.

c. Godkendelse af Førerstævnereferat AB korrekturlæser, hvorefter det bliver sendt rundt til KR til tilføjelser/kommentarer og godkendelse. Referat af Korpsrådsmøde Tølløse, 4.-6. juni 2015 Tilstede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam, (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Annette

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal

Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal Samtidig med korpsrådsmødet afholdt BiD s og BBU s ledelse deres møder på Øksedal ud fra ønsket om at vi vil lære hinanden bedre at kende

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015 Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København

Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS), Stine Algot(STA), Christine Strøm(CHS), Camilla

Læs mere

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2018 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations- og IT-udvalget Print Korpskontoret, Wagnersvej 33, 2450 København SV Billeder Forside:

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem

Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Sarah Basnov (SB), Connie Schneider (COS), Kathrine Færløv

Læs mere

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Mødested og tid Holmen Fredag den 30/8-2013 kl. 19:10 22:50 Lørdag 31/8-2013 kl. 8:00 14:40 Deltagere Marianne Karstensen (punkt 1-8 herefter afbud),

Læs mere

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail.

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail. Spejdernes bestyrelse 2. november 2018 kl. 17.00 til 3. november kl. 15.00 Danhostel Roskilde REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2017 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations- og IT-udvalget Print Korpskontoret Billeder Forside: Førerstævnet 2016 i Tølløse.

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Fredag d. 4. maj 2018 kl. 18.00 lørdag d. 5. maj kl. 16.00 Nyborg Strand REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 3. januar 2019 kl. 17.00-20.30 Harry s møder, Ejlskovgade, Odense REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 9. marts 2019 kl. 16.00 10. marts 2019 kl. 13.00 Houens Odde i forlængelse af årsmødet REFERAT Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen,

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København

Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Stine Algot(SA), Camilla Gaarden(CG),

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse

Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse WEB Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse Til Stede: Niels Dam (ND), Pia D. Andersen (PD), Martin Søttrup (MS), Thomas Ledet Pilgaard(TP), Søren Agerdal(SØA), Jane Emmering(JE), Lars

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013 Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Rammeaftale for Spejderne

Rammeaftale for Spejderne Rammeaftale for Spejderne 2016-2019 Grundlag for rammeaftalen Foreningen Spejderne blev dannet d. 2. december 2015 med et ønske om at skabe et tæt og forpligtende samarbejde mellem de fem danske spejderkorps.

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S

Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S Til stede: Martin Søttrup (MS), Søren Agerdal (SØA), Lars Kildelund(LK), Marie Keiding(MK), Peter

Læs mere

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne 18.-19. april 2015

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne 18.-19. april 2015 1. KONSTITUERING a. Valg af dirigenter Søren Bøgh Vidmar, Aalborg 1., og Trine Engbo, Aalborg 1., blev valgt som dirigenter for førerstævnet. Dirigenterne indledte med at konstatere, at førerstævnet var

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Deltagere Morten Kerrn-Jespersen, Marianne Karstensen, Søren Eriksen, Rasmus Jensen, Karen Vejby, Katja Salomon Johansen, Erik Aabjerg Friis, Christine Fribert

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 15.04.2013 kl. 18.30-21.00 afdeling Ullerslev Til stede Lene Jørgensen, Morten Søgaard, Simon B. Carlsen, Line Laugesen, Helle Lorenzen, Randi Sicko,

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps

Danske Baptisters Spejderkorps Danske Baptisters Spejderkorps Korpsrådet Referat af korpsrådsmøde den 14 15. november 2008 på Øksedal Til stede: Niels Dam, Pia Duebjerg Andersen, Nikolaj Lam, Peter Krogh Jacobsen, Lars Kildelund, Martin

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole.

Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole. Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole. Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS)(Søndag),

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2010 BUDGET Danske Baptisters Spejderkorps

ÅRSRAPPORT 2010 BUDGET Danske Baptisters Spejderkorps ÅRSRAPPORT 2010 BUDGET 2011-2012 Danske Baptisters Spejderkorps Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2011 og 2012 Behandlet og godkendt

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referat af Førerstævne den 1.-2. april 2010 i Aalborg

Referat af Førerstævne den 1.-2. april 2010 i Aalborg 1. Konstituering: A. Valg af dirigenter: Mikkel Nilsson, Herlev og Stine Suhr Skovgård, Herlev. Stævnets forretningsorden er overholdt i forhold til udsendelse af stævnehæfte, budget og regnskab. Dirigenterne

Læs mere

Baptistspejdernes Førerstævne

Baptistspejdernes Førerstævne Referat af FOKUS 2013 Baptistspejdernes Førerstævne 14. april 2013 1. KONSTITUERING A. Valg af dirigenter Lise Lybeck, Lyngby og Andreas Højmark Andersen, Aalborg 1. blev valgt som dirigenter for førerstævnet.

Læs mere

Korpsnyt nr. 8 den 13. marts 2015

Korpsnyt nr. 8 den 13. marts 2015 Korpsnyt nr. 8 den 13. marts 2015 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Nu er der lige lidt over en måned til, at vi mødes på Førerstævnet

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014

Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014 Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Så er det i denne weekend, at Korpsrådet samles til årets

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Sanne byder velkommen. Sanne informerer om lederevalueringen. Det er i uge 15. Den vil være elektronisk. Hun opfordrer ALLE til at besvare den. Resultatet

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Mandag den 21. august 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg Bestyrelsen: Iben

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015

Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015 Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Velkommen hjem fra ferier, lejre, træninger, verdensjamboree

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 30. august 2017 Tid: Kl. 08.30 10.00 Sted: Deltagere: Afbud: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale 1-03, ligger på første sal, til højre for lokalet hvor

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Aarhus, den 8. juni 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Referent: DRF Fraværende: MH og JWS. RGA kom kl. 10.30 Mødeleder: Forkortelser: FP Jesper

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Sagsnr _Dok nr _v1_orientering omkring budget Dagtilbud.DOCX

Sagsnr _Dok nr _v1_orientering omkring budget Dagtilbud.DOCX 19-04-2017 Ref.: Lene Pedersen Sagsnr.: 17/11 Dokument nr.: 66622/17 Dagtilbudsledermøde Fredag den 28. april 2017, kl. 10.00 12.30. Kantinen, Rådhuset, Bytoften 2, Varde Ikke tilstede: Inge Kristensen,

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme.

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme. Endeligt referat Til FU Frederiksberg d. 11. september 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. september 2008 i Trinitatis Stuen, Peter Bangs Vej 1 D 16.00-18.00. Peter Bangs Vej

Læs mere

REFERAT. Afbud: Signe Lund Christensen (4. og 7. april), Stefan R. Hansen (4. april) Dagsordenstekst/Indstilling. 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Afbud: Signe Lund Christensen (4. og 7. april), Stefan R. Hansen (4. april) Dagsordenstekst/Indstilling. 1. Godkendelse af dagsorden Spejdernes bestyrelse 4. april 2019 kl. 20.00-22.00 Mødetelefon: ring op på 81 11 12 13 kode 2022 2026 7. april 2019 kl. 10.00-19.00 Spejdercenter Holmen, Dragestuen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Den Fælles Organisation

Den Fælles Organisation Den Fælles Organisation Det Danske Spejderkorps Introduktion Den fælles organisation er betegnelsen for det samlede felt af frivillige og ansatte, der arbejder med drifts- og udviklingsdelen for hele Det

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

International strategi for Det Danske Spejderkorps

International strategi for Det Danske Spejderkorps International strategi for Det Danske Spejderkorps Strategien skal give et overblik over de prioriteter, DDS har som del af den globale spejderbevægelse og som medlemmer af de internationale spejderorganisationer

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014

KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014 KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014 BAPTISTSPEJDERNE UDVIKLES OG UDFORDRES GENNEM ÅBNE, ATTRAKTIVE OG SUNDE FÆLLESSKABER Hvor herligt at starte sommerferietiden med en fantastisk lejr på Øksedal. Der skal

Læs mere

REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet Rebild

REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet Rebild REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet 2018 - Rebild Udgivet af Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget Print Kommunikations og IT-udvalget Billeder Fra DBS arkiv Forsidefoto:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne.

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne. Referat fra OI-regionsmøde søndag d. 25. maj 2008 Tilstede: Thomas (Midtjylland), Peter/Kim/Sofie (Nordjylland), Anita (Syddanmark) og Karsten (OIK). Afbud: Louise (SOV) og Johnny (KBH). Ad.1. Karsten

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig Dansk Spejderkorps Sydslesvig KORPSRÅDSMØDE 2016 Kære spejder! Vi indkalder hermed til vores årlige korpsrådsmøde d. 20. november 2016, fra kl. 11.45 på Tydal Gård i Infocenteret. Selve mødet starter kl.

Læs mere