Bestyrelsens beretning for 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2012"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for blev det år, hvor det samlede anlæg af bane, par 3 bane, greenkeeperbygning og klubhus blev afsluttet med den officielle indvielse af klubhuset den 1. april, efter en byggeproces, som lykkeligvis blev en af de, hvor alt bare kørte efter planen, fuldstændig problemfrit og med en rigtig god kvalitet til prisen. Så et stort og velment tak til Morten Bergstrand og Dan Volkmann fra HM Rustfri Design, der var vores entreprenør, til Jørn Pedersen, der var vores byggerådgiver, til Mads, Jacob, Majbritt, Lone og det øvrige personale for en uvurderlig indsats i byggeprocessen og til de mange frivillige, som hjalp, når der var behov. Og behov var der mange af nedrivning af det gamle klubhus, etablering af pusteplads, trappe, plantning af hæk og meget andet, hvor medlemmerne frivillige indsats gør en kæmpe forskel. Tak til Henrik Jensen fra Jyske Bank som etablerede kontakten til HM Rustfri, og også for bankens fortsatte støtte og opbakning efter en periode, hvor vi har investeret massivt i faciliteter nu kommer så en periode uden de store planlagte investeringer, for vores økonomi kan ikke holde til mere med det nuværende indtægtsgrundlag. Da vi for længst havde lovet at forsøge at fastholde kontingentet på kr. pr. år, som hvis budgettet vedtages senere, så vil have været fastholdt på dette tal i 2011, 2012 og 2013 har vi løbende vurderet tilgangen af medlemmer, som ikke har været tilfredsstillende og heller ikke levet op til vores budgetterede forventninger på indtægtssiden. Det første vi gjorde var at styre udgifterne meget stramt således at vi igen i år kan levere et fornuftigt driftsresultat, når man tager hensyn til at der har været en del uforudsete udgifter i forbindelse med det nye klubhus, det andet var at se på hvorledes vi kan optimere indtægterne dels på greenfee, dels på tilgang af medlemmer. Men hensyn til greenfee tog vi udgangspunkt i et projekt, som Majbritt udarbejdede i forbindelse med hendes uddannelse som golf manager, og på baggrund af hendes grundige analyse af de data, vi har til rådighed, var anbefalingen at indføre differentierede greenfee priser, således at de, der vil spille i de mest eftertragtede tider, betaler mere end de, der spiller i de mindre eftertragtede tider. For at kunne måle om det giver den ønskede effekt, så vil tidsbestillingen forsøgsvis frem til 1. juli være udvidet fra 8-12 i weekends til 6-13 og i de øvrige tider vil der være to boldrendetider pr. time i stedet for som nu fire. Vi har ligeledes valgt ikke at forlænge GVK samarbejdet af to grunde: Først og fremmest fordi der er meget lidt interesse for produktet i klubben, dernæst fordi den ene samarbejdspartner annoncerede tiltag, der ikke var i overensstemmelse med den indgåede aftales præmis og betingelserne bag aftalen.

2 Det handler kort og godt om indskud eller ansvarligt lån, hvor de fire klubber havde aftalt, at det skulle holdes på et vist niveau. Da en af klubberne så afskaffede indskuddet i en periode reagerede vi med at indkalde til en ekstra ordinær generalforsamling, hvor medlemmerne vedtog at afskaffe vores ansvarlige lån samt en plan for, hvorledes de indbetalte ansvarlige lån tilbagebetales. Efter denne ændring og under forudsætning af at bestyrelsens forslag til kontingent vedtages senere, så vil vi tilbyde områdets bedste bane og nyeste faciliteter til den laveste pris, og det er vores forventning, at det vil føre til en medlemstilgang som kan øge vores økonomiske råderum. For lige at vende tilbage til GVK, så blev den totale omsætning i aftalens andet år kun to tredjedele af det første år, vores andel af de spillede runder faldt fra 38 til 31 procent, primært fordi Køge åbnede deres bane for GVK på hverdage, den afregnede rundepris faldt fra 145 kr. til 140 kr. og vores samlede indtægt blev lige under kr. et beløb, som vi vurderer, at vi kan tjene ind på andre gæster gennem et færre antal runder til en højere pris pr. runde. Banen var igen i 2012 i fremragende stand, fine greens lige fra sæsonstart og alt i alt har Mads og hans medarbejdere leveret en superb kvalitet til os medlemmer og til vores gæster, og dem har der har været rigtig mange af og altid med stor ros til banen. Markedsføringsstrategien for 2012 var en videreførelse af vores 2 trins plan, baseret på: Øge antallet af nye medlemmer, herunder kendskabet til Skovbo Golfklub Øge antallet af greenfee gæster Vores indsats for at få nye medlemmer har været målrettet mod nærområderne, her taler vi om områder fra Greve ned mod Køge videre til Ringsted og mod Borup og Ejby. For at udbrede kendskabet til Skovbo Golfklub har vi bevidst annonceret lokalt i lokalaviserne Lørdagsavisen, Sydkysten, Borup lokalblad, Ude og indeliv samt dagbladene Køge, Roskilde og Ringsted Dagblad. Vores målgruppe er beboere i lokalsamfundet. En undersøgelse foretaget af DGU viser, at folk kun i er villige til at køre i begrænset omfang, dernæst viser vores egne erfaringer, at vi har størst frafald af medlemmer, som pendler fra Københavns området. Vi må nok erkende, at de trafikale udfordringer som Køge Bugt motorvejen giver, får mange til at søge mod nærmere og lettere tilgængelige klubber. Ringsted er blevet bearbejdet mere end nogen sinde tidligere. Først og fremmest er byen i rivende udvikling, de har ingen golfbaner og Skovbo Golfklub kan nås på et kvarters tid. Go card (postkort) med invitation til at besøge klubben er blevet omdelt, sammen med områder i Ejby og Solrød. Vi har haft tv reklame i fitness klubben Key2Fitness i Ringsted. Vi har haft bannerannonce på lørdagsavisens elektroniske avis med link til vores hjemmeside, der har været flittigt besøgt og skabt opmærksomhed.

3 Vores samarbejde med lokalaviserne og dagblade har givet mere redaktionel omtale end tidligere, dermed ikke sagt at vi er tilfredse med den eksponering, som de giver os. Vi vedkender gerne at Køge Golfklub bliver forfordelt, men vi øger konstant. Vi startede året med et åbent hus arrangement i slutningen af marts måned, tre uger før golfens dag. Vi var godt tilfreds med antallet af gæster og opnåede nye medlemmer på dette initiativ. Vi deltog endvidere på golfens dag, hvor vi havde pænt besøg. I denne forbindelse vil vi gerne takke alle de frivillige som mødte op og hjalp ved disse arrangementer, det er ikke muligt at afholde vores åbne hus arrangementer uden jeres store indsats. For at skabe øget kendskab til Skovbo Golfklub gennemførtes en plan om øget synlighed i kendte medier indenfor golfverdenen, dvs. annoncering i både Golf bladet og Golf Avisen, der har været annoncer og PR i begge medier. Vi ligeledes haft bannerannoncering på Teetimes hjemmeside samt PR artikler, og været med i Tee Time kortet. I samarbejde Tee Time afviklede vi to turneringer Teetime Open og Widex i Skovbo Golfklub. Målet med afholdelse af disse to turneringer var at øge opmærksomheden gennem den reklame, som omtalen ville medføre samt at spillet på vores bane gerne skulle medføre genbesøg. Vi havde ligeledes besøg af en del af deltagerne, som ønskede at spille banen inden turneringen, og dermed opnåede vi ligeledes salg af greenfee. Endelig gennemførte vi i november frit spil for nye medlemmer på udvalgte tidspunkter. Et tiltag der skulle synliggøre afskaffelsen af obligationslån. Især gæster fra vores naboklubber, som ikke føler sig tilpas i deres klub, benyttede sig af muligheden, og vi modtag gode tilbagemeldinger for arrangementet. Vi oplever en konstant stor interesse fra nye medlemmer for vores klub, men frafald af egne medlemmer er noget højere end vi kunne ønske. På sponsorområdet har 2012 været et svært år - helt som forventet, men også positivt med hensyn til at fastholde nuværende sponsorer, samt at få nye sponsorer. Vore medlemmer har vist stor interesse i vores klub og velvilligt stillet op med deres respektive firmaer i ryggen. Vesterbro Kontorforsyning v/steen Pedersen har udvidet deres sponsorat på hul 9 til også at indbefatte springvandet i søen. Tømmer og Snedker firmaet Egon Olsen & Søn A/S v/henrik Olsen har sponsoreret vores først lynhytte som vil blive opført i området ved hul 17. Også medlemmer som privat personer - har vist interesse for at sponsorere forskelligt til vores bane - fx trappen op til vores klubhus v/søren Henriksen.

4 Klubben behøver sponsorater for at kunne imødekomme medlemmers ønske om forbedringer som f.eks. overdækning af driving range, udvidelse af terrasse med overdækning og garager til vores elbiler. Alle medlemmer opfordres til at tænke på mulige sponsorer og henvende sig til Henrik Østerbye. Vi har forsøgt at tage initiativ til en erhvervsklub det lykkedes ikke i første forsøg, men det skal ikke afholde os fra at forsøge igen. Køge Kommune s udvalg for natur og miljø traf i december måned afgørelse om at HM Rustfri skiltning inkl. det opsatte lyse på klubhusets gavle ikke kunne lovliggøres og i konsekvens heraf har vi indgået aftale med HM Rustfri om at de kompenseres på anden vis men det er en temmelig underlig afgørelse, når man ser, hvad der ellers findes af reklamer i det åbne land i kommunen, man kunne fristes til at tro, at der er nogen i eller omkring kommunen, der af uransagelige årsager har et horn i siden på golfklubben. Afgørelsen koster i værste fald klubben ca kr. i mistede mulige sponsorindtægter de næste fire år. Men vi fik da lov til at have vores eget navn og logo på den ene gavl flot og imødekommende af kommunen. Der er visse traditioner en af dem er, at vi opfordrer alle til at blive bedre til at rette nedslagsmærker op og til at lægge tørv på plads, og uanset ros fra baneanmeldere og andre, man kan vist godt tillade sig at sige, at der stadig er basis for forbedring, og med hensyn til spilletempo, så er en anden gammel traver, at det ikke handler om at være foran de, der er bagved, men lige bagved de, der er foran. Baneserviceudvalget og gæsteservice har fungeret rigtig fint og er blevet meget positivt modtaget af vores gæster. Vores banearkitekt præsenterede sidst på året en række forslag til, hvordan banen kan forbedres over de kommende år, og efter tilbagemeldingerne er der så vedtaget en masterplan, som ligger på hjemmesiden. Alt i planen skal ikke nødvendigvis laves måske slet ikke noget men planen er et katalog som man kan vælge fra, hvis der er råderum til at ændre på banen. Det står naturligvis også medlemmerne frit at foreslå enkelte elementer fra planen udført, eller for den sags skyld helt andre forslag forudsat der er tænkt på økonomien i det. Det er fortsat bestyrelsens holdning, at de sikkerhedsmæssige forbedringer er de, der ligger først for, når vi får råd til det. Vores cafe og rengøringsaftale med forpagteren Christian blev temmelig ressourcekrævende alt for mange klager til bestyrelsen, og skønt vi gjorde mange forsøg på at gøre forpagteren begribelig, hvad vores kontrakt indebar, så endte det med at Christian valgte at stoppe.

5 Vi tog os god tid til at vurdere de ansøgere vi allerede havde liggende i skuffen og valgte at indgå aftale med Morten Hansen fra Ejby, som er startet her 1. marts. Vi føler os overbeviste om at Morten kan levere en service og kvalitet, som alle medlemmer og gæster vil blive glade for, og opfordrer alle til at give Morten en chance for at bevise, at han kommer med en helt anden tilgang til opgaven. I den mellemliggende periode, der i den katolske verden meget aktuelt kaldes sede vacante, har vi haft Merete og Christian Andersen til at passe cafeen for os de tilbød at hjælpe, og det har vi ikke fortrudt ud over at de naturligvis er blevet aflønnet, så vil jeg gerne se jer heroppe for at modtage en symbolsk gave som tak for at I trådte til. På den sportslige front har det været et lidt blandet år. Vores bedste elitehold måtte rykke ned i 4. division efter en række tætte kampe, til gengæld vandt andetholdet deres pulje i kvalifikationsrækken, men kan ikke rykke op, da man ikke kan have to hold i samme division. Dame eliteholdet har været rigtig dygtige, de vandt deres pulje i kvalifikationsrækken, men tabte desværre i oprykningsspillet. Det er en fornøjelse at se hvorledes vores ungdomsafdeling kan blive ved med at udvikle dygtige golfspillere. Der kommer hele tiden nye unge som kvalificerer sig til at træne sammen med vores elite og tilkæmper sig en plads på eliteholdet. Også ved klubmesterskabet kan man i allerhøjeste grad se vores juniorer i præmierækkerne, blandt herrerne tog juniorerne en 1. og en 3. plads i slagspil samt en 1. og en 4. plads i hulspil. Også pigerne førte sig frem med en 3. plads i slagspil og en 2. plads i hulspil. I juniorernes egne turneringer er Skovbospillerne også med helt fremme, alt i alt en række imponerende resultater og et imponerende arbejde der udføres i ungdomsafdelingen af en lang række frivillige og tak for det. Senere under eventuelt præsenterer ungdomsudvalget deres meget velbearbejdelse plan for det fremtidige ungdomsarbejde i klubben. Vores regionsgolfere havde ikke deres bedste sæson, kun senior B vandt deres række og nåede til regionsfinalen, hvor de dog tabte til Simons. Et af de problemer vi slås med er at vi har alt for få damer, der har lyst til at spille regionsgolf, jeg vil derfor benytte lejligheden til at opfordre vores damer til at melde sig. Det er en hyggelig form for golf, bare det at spille på et hold er noget særligt og så kommer man ud og spiller tre fremmede baner. Til vores egne interne turneringer kunne vi godt tænke os en lidt større tilslutning, markedsføringen af den enkelte turnering kan sikkert også forbedres, så det er et indsatsområde, vi vil gøre noget ved. Det er et kæmpe arbejde at arrangere, forberede, gennemføre og afslutte disse turneringer, og det er medlemmerne af turneringsudvalget, der gennemfører disse opgaver, altså frivillige der gør et stort arbejde for alle os andre i stedet for selv at spille en golfrunde.

6 Det er derfor skuffende, at disse frivillige ofte mødes med ukvemsord fra enkelte spillere, hvis tingene ikke lige går, som de havde forestillet sig. Jeg vil derfor opfordre til, at vi her som i alle andre forhold taler ordentligt til hinanden og viser lidt overbærenhed, hvis der opstår problemer undervejs. Tak til Arne Møllgaard, som stopper som formand for turneringsudvalget og helt og lykke til Mads Bjørn, som har påtaget sig opgaven fremover og som allerede har sat tydeligt præg på at organiseret arbejdet i udvalget. Som noget nyt forsøges bl.a. turneringer, hvor der ikke kan være plads til alle, så det er om at være hurtig på tilmeldingerne, når disse turneringer udbydes. Vores begynderafdeling under kyndig og engageret ledelse af Erik Kaaber har haft en fantastisk sæson, hvor medlemmer møder op hver mandag eftermiddag/aften til en hyggelig gang golf, for det skal være sjovt at spille golf, som Erik plejer at sige, og det er nu så sjovt, at Erik har svært ved at komme af med begynderne, selvom de er kommet under 36 i Hcp. Vi har i de sidste par år haft et rekrutteringsudvalg, hvis vigtigste opgave har været at tage sig kærligt af vores prøvemedlemmer og sørge for, at så mange som muligt melder sig ind i efter prøveperiodens udløb, og vi får da også en større del af prøvemedlemmerne ind i klubben end tidligere. For den kommende sæson har vi aftalt med Erik Kaaber at rekrutteringsudvalget under en ny ledelse arbejder tæt sammen med begynderudvalget, idet vi skal bestræbe os på at få de nye medlemmer til at fortsætte deres golfkarriere i begynderafdelingen. Vi har forsøgt at samle de vigtigste nyheder fra hjemmesiden til nogle nyhedsbreve, og det vil vi fortsat forsøge at gøre, selvom hjemmesiden fremadrettet er stedet, hvor man skal finde den information man måtte ønske. Vores sekretariat har haft forrygende travlt, alle de nye medlemsformer og aktiviteter for at skaffe kunder i butikken lægger et voldsomt pres på Lone og Majbritt, og selv om tak kun er et fattigt ord, så skylder vi alle dem en meget stor tak for deres engagement og indsats sidste år. Majbritt består hvert eneste modul i golfmanageruddannelsen med flotte karakterer og projekter som vi kan bruge i bestyrelsen det er meget imponerende. Her til sidst vil bestyrelsen takke alle frivillige hjælpere i klubben, det være sig klubber i klubben og vores forskellige udvalg, som alle yder betydningsfulde indsatser for klubben tak skal I have. Og så vil jeg traditionen tro bede de tilstedeværende medarbejdere rejse sig jeg synes vi alle skylder dem en hånd for deres store engagement og arbejdsindsats i 2012.

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011

Bestyrelsens beretning for 2011 Bestyrelsens beretning for 2011 2011 var året, hvor vi markerede, at banen havde været åben for spil i 10 år. Stor tak til jubilæumsudvalget, som sørgede for de forskellige arrangementer i anledning af

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 9. IT-udvalg Scorekortprinter Brug eller opdatering af hjemmesiden. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 9. IT-udvalg Scorekortprinter Brug eller opdatering af hjemmesiden. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. juli 2012 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 02. november 2015 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 9. IT-udvalg Scorekortprinter. 2. Eventuelt. 10. Sportsudvalg Klubmesterskab Turneringsudvalget

Dagsorden: 1. Sidste referat. 9. IT-udvalg Scorekortprinter. 2. Eventuelt. 10. Sportsudvalg Klubmesterskab Turneringsudvalget Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. september 2012 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne:

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne: Om turneringer Turneringsformatet er lavet lidt om i år. Når jeg nu fortæller lidt om, hvorfor og hvordan kommer jeg samtidig til at fortælle lidt om de problemstillinger, vi i øvrigt har i klubben som

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen

Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Cafe/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD v/ golfmanager Helge Caspersen Danske Bank pokalen Pokalen uddeles hvert år til et medlem eller et udvalg i Køge Golf Klub, som har ydet en særlig stor indsats

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Udvalg for gæste- og baneservice Regnskab og budgetter 10. Markedsføringsudvalget

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Udvalg for gæste- og baneservice Regnskab og budgetter 10. Markedsføringsudvalget Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. september 2016 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Dagsorden: Mandag den 04. november 2013 kl Samarbejde - nyt Projekt i Danmark!! Markedsføringsplan. 1. Sidste referat. 8.

Dagsorden: Mandag den 04. november 2013 kl Samarbejde - nyt Projekt i Danmark!! Markedsføringsplan. 1. Sidste referat. 8. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. september 2013 kl. 17:30 21:15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Dagsorden: Scorekortprinter. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Scorekortprinter. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 17. oktober 2011 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Michael Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. juni 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter IT udvalg Bestyrelsen 10. Sportsudvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter IT udvalg Bestyrelsen 10. Sportsudvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. august 2015 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. juni 2014 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 10. Sportsudvalg. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. november 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013

Bestyrelsens beretning for 2013 Bestyrelsens beretning for 2013 2013 hvilken fantastisk sommer det blev, selvom sæsonstarten i sidste halvdel af april var noget af det seneste, vi har prøvet men på trods af en lang og hård vinter havde

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juni 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 kl. 16:30 18.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Jesper Ulriksen (JU)

Læs mere

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

2012 Randers Fjord Golfklub

2012 Randers Fjord Golfklub Randers Fjord Golfklub skal være en visionær golfklub i Østjylland, som tilbyder sine medlemmer medlemskab af en moderne og velfungerende golfklub med alle ønskelige faciliteter, en sund økonomi og frem

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter Bestyrelsen 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter Bestyrelsen 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. august 2016 kl. 17:30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Generelt stod banen rigtigt flot i Købet af nye maskiner til indgangen på sæsonen viste sig at være en god disposition.

Generelt stod banen rigtigt flot i Købet af nye maskiner til indgangen på sæsonen viste sig at være en god disposition. Beretning Hedensted Golfklub 2017/18 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010

Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010 d l AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, bopæl, alder, medlemstyper og handicap Banen og træningsfaciliteterne 18 hullers banen, par-3-banen, drivingrange, indspilsgreen og puttinggreen Serviceområder

Læs mere