BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol"

Transkript

1 BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering af affaldsenergisektoren - Ressourceudnyttelse af deponeret shredderaffald 17- Naboorientering vedrørende lokalplan for Anholt Havn 18- Orienterings-/efterretningssager 19- Evt. Afbud: Kai Pedersen

2 2 Sag nr Regnskab for 1. kvartal 20 Bilag 12: Resumé af regnskab for 1. kvartal 20 Resumé: Der foreligger regnskab for 1. kvartal 20. Der foreligger regnskab for perioden 1. januar 31. marts 20 for Reno Djurs samlede aktiviteter, bestående af: Basisydelser Dagrenovion Genbrugsstioner Tømningsordning for bundfældningstanke Kvartalsregnskabet, som direktionen anser for tilfredsstillende, giver ikke anledning til særlige bemærkninger eller korrigerende handlinger. regnskabet for 1. kvartal 20 tages til efterretning. Indstillingen fulgtes.

3 3 Sag nr. 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs Bilag 13: Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs Resumé: Interessenterne har vedtaget en fælles ejerstregi for Reno Djurs. Norddjurs Kommune vedtog den 15. marts 20 en ejerstregi for Reno Djurs. Den vedtagne ejerstregi tager udgangspunkt i den ejerstregi, som byrådet i Syddjurs Kommune vedtog i november 2013, og i det forslag, Reno Djurs bestyrelse drøftede på møde den 9. december Norddjurs Kommune har suppleret det forslag, som Reno Djurs bestyrelse drøftede den 9. december 2015, på følgende vis: Under punkt 9, Ejerkommunernes mål og visioner for Reno Djurs, er tilføjet: udnytte Reno Djurs arealer til samarbejder med virksomheder på energiområdet understøtte erhvervsudviklingen indenfor genanvendelse af affald med afsæt i selskabets kerneopgaver og kompetencer og i Glved-arealernes unikke muligheder. Samarbejdet kan ske selvstændigt i Reno Djurs regi såvel som i samarbejde med ejerkommunerne, Djursland Udviklingsråd (DUR) og i offentligt-priv samarbejde. Under punkt 10, Ejerkommunernes konkrete målsætninger, er tilføjet: ejerkommunerne ønsker med dette initiiv, Reno Djurs medvirker til styrke ejerskab og adfærd blandt borgerne for en affaldshåndtering, der udnytter genanvendelsespotentialer og fremmer miljøhensyn. Tilføjelserne er markeret med grøn tekst i det vedlagte bilag. Byrådet i Syddjurs Kommune har på møde den 27. april 20 tiltrådt ejerstregien. bestyrelsen tager interessenternes fælles ejerstregi til efterretning, samt bestyrelsen drøfter ejerstregiens realisering. Sagen drøftedes. Der fremlægges oplæg på næste møde.

4 4 Sag nr. 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen Bilag 14: Stus for gennemførelse af affaldsplanen Resumé: Der foreligger stusnot for gennemførelse af affaldsplanen Reno Djurs ejerkommuner godkendte i efteråret 2014 den fælles Affaldsplan Planen har gyldighed indtil næste revision, som i henhold til affaldsbekendtgørelsen skal ske senest den 1. januar I henhold til kommunernes ejerstregi for Reno Djurs udgør affaldsplanen kommunernes fælles virksomhedsplan for Reno Djurs. Der foreligger et not med stus for Reno Djurs gennemførelse af affaldsplanens aktiviteter. stusnotet drøftes. Notet toges til efterretning. Der fremlægges stus for affaldsforebyggelse og skoletjeneste (ungdomsuddannelser) på næste møde. Der planlægges dialogmøde med Miljø- og Sikkerhedsudvalget.

5 5 Sag nr. 15- Effektivisering af affaldsenergisektoren sektoren Bilag 15.1: Følgebrev fra DAF Bilag 15.2: Benchmarkingmodellen Bilag 15.3: Licitionsmodellen Bilag 15.4: Konsekvensbeskrivelse benchmark Bilag 15.5: Konsekvensbeskrivelse licition Bilag 15.6: SWOT benchmark Bilag 15.7: SWOT licition Bilag 15.8: Konsekvenser for Reno Djurs Resumé: Dansk Affaldsforening har fremsendt diverse noter med henblik på give medlemmerne et grundlag for vurdere, hvad mulige modeller for affaldsenergisektorens effektivisering vil betyde for de enkelte medlemmer. Gennem flere år har en ny organisering af affaldsenergisektoren herunder liberalisering af det forbrændingsegnede erhvervsaffald spøgt i kulissen. Fra centralt hold er der endnu ikke truffet politisk beslutning om en ny model for organisering. Dansk Affaldsforenings bestyrelse har ønsket give medlemmerne et grundlag for vurdere, hvad mulige/forventelige organisionsmodeller vil betyde for de enkelte medlemmer. Dansk Affaldsforening anser pt. to modeller for fremtidig organisering for realistiske, henholdsvis licition og benchmark. Dansk Affaldsforening har udarbejdet en række noter (vedlagt dagsordenen) med beskrivelser og konsekvensvurdering af de to modeller, herunder differentierede vurderinger med udgangspunkt i DAF-medlemmernes forskellige organisionsformer. På det grundlag opfordrer DAF medlemmerne til give foreningen en melding om medlemmernes ønske om retning. Reno Djurs er forpligtet til tilvejebringe forbrændingskapacitet; men er ikke selv (med)ejer af et forbrændingsanlæg. Med det udgangspunkt har administrionen i et not vurderet de to modellers fordele og ulemper for Reno Djurs. bestyrelsen tager stilling til, om der skal afsendes et budskab til Dansk Affaldsforening om den af Reno Djurs ønskede retning for affaldsenergisektorens fremtidige organisering. Bestyrelsen har noteret sig regeringens forårspakke med markedsgørelse af affaldsforbrænding.

6 6 Sag nr. - Ressourceudnyttelse af deponeret shredderaffald Bilag.1: Miljøprojekt 1836 Bilag.2: Not: Ressourceudnyttelse af deponeret shredderaffald Resumé: Der foreligger økonomisk vurdering af mulighederne for udgrave og ressourceudnytte deponeret shredderaffald. Vurderingen viser, det under visse forudsætninger vil være økonomisk realistisk udgrave og ressourceudnytte deponeret shredderaffald. Miljøstyrelsen har i april d.å. udgivet miljøprojektet Samfundsøkonomisk vurdering af behandling af shredderaffald. Rapporten undersøger de miljømæssige og samfundsøkonomiske konsekvenser af forskellige behandlingsmuligheder for deponeret shredderaffald. Rapporten konkluderer, en række undersøgte scenarier for opgravning og ressourceudnyttelse af shredderaffald er samfundsøkonomisk mere fordelagtige end den nuværende deponeringsløsning. Rapporten konkluderer blandt andet følgende: Scenarie 1a, hvor shredderaffaldet opgraves, metal udsorteres og den forbrændingsegnede del medforbrændes i forbrændingsanlæg og restfraktionen gendeponeres, har den højeste samfundsøkonomiske værdi, uanset om de udenlandske miljøeffekter indregnes eller ej. Det betyder, det er fordelagtigt opgrave shredderaffaldet, men det bedst kan betale sig kun udsortere metallet fra det opgravede affald. Ekstraomkostningerne til udsortering af plast og glas står ikke mål med gevinsterne. Endvidere betyder det, det er mere fordelagtigt energiudnytte den forbrændingsegnede fraktion ved forbrænding end ved pyrolyse og forgasning. I forlængelse af rapporten har administrionen foretaget en selskabsøkonomisk vurdering af det angivne scenarie 1a (not vedlagt dagsordenen). Vurderingen viser, en positiv/neutral virksomhedsøkonomi for Reno Djurs er mulig, såfremt en række nærmere angivne forudsætninger opfyldes. Det mængdemæssige potentiale for udgravning af shredderaffald på Reno Djurs deponeringsanlæg er ca tons. Om forudsætningerne for en positiv forretningsmodel kan tilvejebringes kræver afklaring af en række komplekse problemstillinger af teknisk, økonomisk, juridisk og myndighedsmæssig karakter. Det skal i den forbindelse bemærkes, administrionen ikke er bekendt med danske eksempler på udgravning af shredderaffald med henblik på ressourceudnyttelse, som har vist sig økonomisk traktive. Administrionen vil arbejde videre med tilvejebringe et egentligt beslutningsgrundlag. orienteringen tages til efterretning. Indstillingen fulgtes.

7 7 Sag nr. 17- Naboorientering vedrørende lokalplan for Anholt Havn Bilag 17.1: Naboorienteringsbrev fra Norddjurs Kommune Bilag 17.2: Høringssvar Resumé: Norddjurs Kommune har sendt spørgsmålet om, hvorvidt et vandrerhjem kan etableres på Anholt Havn inden for rammerne af lokalplan nr. 158, i nabohøring. Reno Djurs genbrugsstion er beliggende i umiddelbar nærhed til det påtænkte vandrerhjem. Reno Djurs har modtaget brev fra Norddjurs Kommune med orientering om, Norddjurs Kommune overvejer fortolke lokalplan nr. 158 for Anholt Havn på en måde, så der kan drives et vandrerhjem inden for lokalplanens rammer. Reno Djurs har modtaget orienteringen på grund af, det påtænkte vandrerhjem er beliggende i umiddelbar nærhed til Reno Djurs genbrugsstion på Anholt Havn. Miljø- og teknikudvalget i Norddjurs Kommune har sendt sagen i nabohøring på grund af, lokalplanens anvendelsesbestemmelser ikke er entydige i forhold til, hvilke funktioner der er tilladelige. Forud for etablering af genbrugsstionen var affaldshåndteringen på Anholt i en årrække præget af en konflikt mellem forskellige arealanvendelsesinteresser. Med fortidens arealanvendelseskonflikt i erindring har administrionen fremsendt et høringssvar til Norddjurs Kommune. Høringssvaret er afsendt med forbehold for bestyrelsens godkendelse. Efter høringsfristen vil eventuelt indkomne indsigelser blive forelagt for Miljø- og teknikudvalget, som herefter skal behandle sagen på ny. Reno Djurs høringssvar til Norddjurs Kommune af 14. april 20 godkendes. Indstillingen fulgtes.

8 8 Sag nr. 18- Til orientering/efterretning Bilag 18.1: Not med orienterings- og efterretningssager Bilag 18.2: Omkostninger ved personalemæssig opnormering af genbrugsstionerne Der foreligger not med orienterings- og efterretningssager Toges til efterretning.

9 9 Sag nr Evt. Intet under dette punkt. Underskrevet: Jens Meilvang Mads Nikolajsen Kim Lykke Jensen Per Dalgaard Niels Ole Birk

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE. maj 20 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-14 Regnskab for 2. kvartal 2014 24-14 Forslag til affaldsplan indkomne høringssvar 25-14 Fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 Dagsorden: 20-16 Stus for affaldsforebyggelse og skoletjeneste 21-16 Regnskab for 2. kvartal 2016 22-16 Fremtidens dagrenovionssystem nyt udbud? 23-16 Opfølgning på ejerstregi

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-17 Regnskab 1. halvår 2017 24-17 Opdering af genbrugsstioner (lukket dagsordenpunkt) 25-17 Erhverv på genbrugsstioner Business

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 9- Årsregnskab 2017 10- Revisionsprotokol 11- Valg af revisor for 20 12- Budget 20 13- Udbud af afsætning af flasker, glas og dåser

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-16 Årsregnskab 2015 2-16 Revisionsprotokol 3-16 Valg af revisor for 2016 4-16 Budget 2017 5-16 Reguliv for tømningsordning for

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-17 Årsregnskab 2016 2-17 Revisionsprotokol 3-17 Valg af revisor for 2017 4-17 Personalemæssig normering af genbrugsstionerne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 33-16 Regnskab for 3. kvartal 2016 34-16 Mødeplan 2017 35-16 Indkaldelse af idéer til offentligt/priv samarbejde 36-16 Dialogmøde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-18 Regnskab for 1. kvartal 2018 20-18 Affaldsplan 21-18 Bestyrelsesseminar 22-18 Udbud af indsamling af dagrenovion 23-18 Henlæggelser

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-13 Til orientering/efterretning 20-13 Regnskab for 2. kvartal 2013 21-13 Udbud af indkøb af renovationsbeholdere 22-13

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-15 Regnskab for 3. kvartal 2015 24-16 Mødeplan 2016 25-15 Prisstigning på affaldsforbrænding 26-15 Kommunal ejerstregi for

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-18 Temadrøftelse 33-18 Regnskab for 1. halvår 2018 34-18 Proces for affaldsplan 35-18 Henlæggelser til fremtidige investeringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. juni 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 11- Til orientering/efterretning 12- Regnskab for 1. kvartal 20 - Reno Djurs likviditet 20-2016 14- Anlægsbudget for deponeringsanlæggets

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning af repræsentanter

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 39-18 Oplæg fra DTU 40-18 Regnskab for 3. kvartal 2018 41-18 Mødeplan 2019 42-18 Fælleskommunalt udbud af genanvendelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-18 Orientering om Reno Djurs 2-18 Mødeplan 2018 3-18 Valg til Dansk Affaldsforenings bestyrelse 4-18 Affaldsplan 2019-2024 5-18

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 14-14 Regnskab for 1. kvartal 2014 15-14 Optagelse af anlægslån 16-14 Håndtering af shredderaffald nu og i fremtiden 17-14 Samarbejdsaftale

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 15-15 Regnskab for 2. kvartal 2015 16-15 Øget genanvendelse af dagrenovion via optisk sortering 17-15 Forslag om ændring

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 26-12 27-12 28-12 29-12 30-12 31-12 32-12 33-12 34-12 35-12 36-12 37-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 3. kvartal

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12-12 13-12 14-12 15-12 16-12 17-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 1. kvartal 2012 Arbejdsmiljø ved håndtering af

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-14 Regnskab for 3. kvartal 2014 33-14 Mødeplan 2015 34-14 Anlægsbudget for deponeringsanlæggets etape III 35-14 Genbrugsstionernes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-13 Til orientering/efterretning 2-13 Årsregnskab for 2012 3-13 Revisionsprotokol 4-13 Administrionsgebyr for virksomheder

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-19 Årsregnskab 2018 2-19 Revisionsprotokol 3-19 Henlæggelser til fremtidige investeringer 4-19 Udbud af indsamling af dagrenovion

Læs mere

Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S

Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S 1. Baggrund Reno Djurs I/S (herefter "Reno Djurs") blev stiftet den 1. juli 1996 som et interessentskab mellem de daværende 8 kommuner på Djursland. Efter

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-15 Årsregnskab 2014 2-15 Revisionsprotokol 3-15 Valg af revisor for 2015 4-15 Budget 2016 5-15 Udbud af anlæg af deponeringsanlæggets

Læs mere

Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL

Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Rønde Idrætscenter Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde Dato: Torsdag den 6. december 2018 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 19:00 Medlemmer: Jens Meilvang (I) Niels Basballe

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl. 9.00 hos Reno Djurs I/S Dagsorden: 18-12 19-12 20-12 21-12 22-12 23-12 24-12 25-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 2. kvartal 2012 Påbud

Læs mere

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer Not Do: 18. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrionen Henlæggelser til fremtidige investeringer Formål Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr. 23-18), der skal fremlægges konkret

Læs mere

Håndtering af shredderaffald - nu og i fremtiden

Håndtering af shredderaffald - nu og i fremtiden Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Dato: 30. april 2014 Håndtering af shredderaffald - nu og i fremtiden Indledning Formålet med dette notat er at give en kort status over håndteringen af shredderaffald,

Læs mere

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland.

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland. Notat Dato: 16. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesbeskrivelse for Affaldsplan 2020-2026 Indledning Reno Djurs bestyrelse besluttede på møde den 23. maj 2018, at Der iværksættes affaldsplanproces

Læs mere

Silkeborg Forsyning a/s Tietgenvej 3 8600 Silkeborg Telefon: 8920 6400 mail@silkeborgforsyning.dk www.silkeborgforsyning.dk

Silkeborg Forsyning a/s Tietgenvej 3 8600 Silkeborg Telefon: 8920 6400 mail@silkeborgforsyning.dk www.silkeborgforsyning.dk Silkeborg Forsyning a/s Tietgenvej 3 8600 Silkeborg Telefon: 8920 6400 mail@silkeborgforsyning.dk www.silkeborgforsyning.dk !!"#$ Silkeborg Forsyning a/s Tietgenvej 3 8600 Silkeborg Telefon: 8920 6400

Læs mere

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde estyrelsesmøde den 21. marts 2012 20 Udskrift af beslutningsprotokol beslutning Dagsorden: 1-12 2-12 3-12 4-12 5-12 6-12 7-12 8-12 9-12 10-12 11-12 Til orientering/efterretning Årsregnskab

Læs mere

Drøftelse af lokale perspektiver på ressourcestrategien

Drøftelse af lokale perspektiver på ressourcestrategien Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 204045 Brevid. 1932920 Ref. ANSE Dir. tlf. 46 31 37 88 Anettesej@roskilde.dk Drøftelse af lokale perspektiver på ressourcestrategien 12. august 2014 Den endelig

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNENS AFFALDSPLAN Bilag 2 Fremskrivning af affaldsmængder

HALSNÆS KOMMUNENS AFFALDSPLAN Bilag 2 Fremskrivning af affaldsmængder HALSNÆS KOMMUNENS AFFALDSPLAN 2019-2030 Bilag 2 Fremskrivning af affaldsmængder 1 Indhold 1 Formål og baggrund...3 2 Vurdering af behandlingskapaciteter...3 2.1 Vestforbrænding...3 2.2 Forbrændingsegnede

Læs mere

Ressourcestrategi - Genanvendelse af dagrenovation kan betale sig

Ressourcestrategi - Genanvendelse af dagrenovation kan betale sig Ressourcestrategi - Genanvendelse af dagrenovation kan betale sig Jette Skaarup Justesen Miljøstyrelsen Ressourcestrategien kommer! Strategi for affaldshåndtering den vil komme i høring. Vi har en god

Læs mere

AFFALDSPLAN Fremskrivning af affaldsmængder

AFFALDSPLAN Fremskrivning af affaldsmængder AFFALDSPLAN 2019-2030 Fremskrivning af affaldsmængder 1 Indhold 1 Formål og baggrund... 3 2 Forventede affaldsmængder i Egedal Kommune... 3 3 Vurdering af behandlingskapaciteter... 5 3.1 Vestforbrænding...

Læs mere

Plan for fremtidig forsyningssikkerhed i Energnist. Teknisk høring i Kolding Kommune

Plan for fremtidig forsyningssikkerhed i Energnist. Teknisk høring i Kolding Kommune Plan for fremtidig forsyningssikkerhed i Energnist Teknisk høring i Kolding Kommune Resume I Energnist-oplandet produceres ca. 456.000 ton forbrændingsegnet affald pr. år og forsyningssikkerheden sikres

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl 16. oktober 2017 2122 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 Mødested: AVVs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4

Læs mere

FORSLAG TIL AFFALDSPLAN Bilag 1 Kortlægning af affaldsmængder

FORSLAG TIL AFFALDSPLAN Bilag 1 Kortlægning af affaldsmængder FORSLAG TIL AFFALDSPLAN 2019-2030 Bilag 1 Kortlægning af affaldsmængder 1 Indhold 1 Formål og baggrund... 3 2 Datakilder... 3 2.1 Husholdningsaffald... 3 2.2 Erhvervsaffald... 3 2.3 Import og eksport...

Læs mere

AFFALDSPLAN

AFFALDSPLAN AFFALDSPLAN 2019-2030 Bilag 1 Kortlægning af affaldsmængder Ishøj Kommune 1 Indhold 1 Formål og baggrund... 3 2 Datakilder... 3 2.1 Husholdningsaffald... 3 2.2 Erhvervsaffald... 3 2.3 Import og eksport...

Læs mere

På mødet mellem kommunaldirektørerne i ARCs ejerkommuner den 10. juni 2015 drøftedes mulighederne for at bedre ARCs økonomi.

På mødet mellem kommunaldirektørerne i ARCs ejerkommuner den 10. juni 2015 drøftedes mulighederne for at bedre ARCs økonomi. Notat 25-06-2015 Side 1 af 6 Beskrivelse af 4 scenarier På mødet mellem kommunaldirektørerne i ARCs ejerkommuner den 10. juni 2015 drøftedes mulighederne for at bedre ARCs økonomi. Der var blandt deltagerne

Læs mere

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S Møde: Bestyrelsesmøde nr. 4-2018 Dato: Tirsdag den 25.09.2018 kl. 10:00 12:00 Sted: Hotel Søparken, Aabybro Deltagere: Arne Boelt, Hjørring Kommune Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune Mikael Klitgaard,

Læs mere

Bilag 8. Hovedpunkter i ejeraftalen fra 2012 og de to tillægsaftaler

Bilag 8. Hovedpunkter i ejeraftalen fra 2012 og de to tillægsaftaler KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 15. maj 2018 Bilag 8. Hovedpunkter i ejeraftalen fra 2012 og de to tillægsaftaler Sagsnr. 2018-0130766 I følgende skema fremgår de

Læs mere

Status for gennemførelse af Affaldsplan

Status for gennemførelse af Affaldsplan Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Dato: 28. april 2016 Status for gennemførelse af Affaldsplan 2014-2024 Reno Djurs ejerkommuner godkendte i efteråret 2014 1 den fælles Affaldsplan 2014-2024. I henhold

Læs mere

Effektivisering af affaldssektoren. Ved Niels Bukholt, Funktionsleder, Miljøstyrelsen

Effektivisering af affaldssektoren. Ved Niels Bukholt, Funktionsleder, Miljøstyrelsen ndsættelse, på billedet det bagerst. Effektivisering af affaldssektoren Ved Niels Bukholt, Funktionsleder, Miljøstyrelsen Oversigt Baggrund Aktuel arbejdsgruppe Fremtidige rammer Dansk Fjernvarme - erfagruppe

Læs mere

AFFALDSPLAN Bilag 1 KORTLÆGNING af affaldsmængder

AFFALDSPLAN Bilag 1 KORTLÆGNING af affaldsmængder AFFALDSPLAN 2019-2030 Bilag 1 KORTLÆGNING af affaldsmængder 1 Indhold 1 Formål og baggrund...3 2 Datakilder...3 2.1 Husholdningsaffald...3 2.2 Erhvervsaffald...3 2.3 Import og eksport...3 3 Husholdningsaffald...4

Læs mere

Aftale mellem Byrådet og Randers Affaldsterminal 2017 og 2018

Aftale mellem Byrådet og Randers Affaldsterminal 2017 og 2018 Aftale mellem Byrådet og Randers Affaldsterminal 2017 og 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Formål med aftalen...3 2. Politiske visioner, mål og krav...3 Lovgrundlag...3 Målgruppe...3 Vision 2021...4 Politiske

Læs mere

Ressourcestrategi med. fokus på organisk affald. v/linda Bagge, Miljøstyrelsen

Ressourcestrategi med. fokus på organisk affald. v/linda Bagge, Miljøstyrelsen Ressourcestrategi med fokus på organisk affald v/linda Bagge, Miljøstyrelsen Køreplan for et ressourceeffektivt EU fra 2011 - Vision frem til 2050 I 2020 bliver affald forvaltet som en ressource. Affaldet

Læs mere

NYE HENTEORDNINGER PÅ DJURSLAND?

NYE HENTEORDNINGER PÅ DJURSLAND? NYE HENTEORDNINGER PÅ DJURSLAND? STATUS OG MULIGHEDER DEBATOPLÆG Denne folder belyser i kort form affaldsordningerne og genanvendelsen for husholdningerne i den nuværende situation og effekter ved at indføre

Læs mere

Udvalg for Anlæg og Miljø. Referat

Udvalg for Anlæg og Miljø. Referat KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Udvalg for Anlæg og Miljø Dato: 28. juli 2015 Forside 205 Udvalg for Anlæg og Miljø Referat Møde tirsdag den 28. juli 2015, kl. 14.00 Forvaltning for Anlæg og Miljøs mødelokale

Læs mere

Inden endelig vedtagelse skal planen i offentlig høring i 8 uger. Kommunalbestyrelsen skal vedtage affaldsplanen senest den 1. oktober 2014.

Inden endelig vedtagelse skal planen i offentlig høring i 8 uger. Kommunalbestyrelsen skal vedtage affaldsplanen senest den 1. oktober 2014. Bilag 1 Rebild Kommunes Affaldsplan 2014-24: udkast til målsætninger og handlingsplaner Affaldsplanen skal udarbejdes i henhold til reglerne i affaldsbekendtgørelsen. Affaldsplanen skal bestå af 3 dele:

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab 2017 3. kvartal

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Svendborg Kraftvarme A/S mandag den 28. september 2015 kl

Bestyrelsesmøde i Svendborg Kraftvarme A/S mandag den 28. september 2015 kl Bestyrelsesmøde i Svendborg Kraftvarme A/S mandag den 28. september 2015 kl. 14.00 Mødested: Svendborg Kraftvarme, Kantinen, Bodøvej 15, 5700 Svendborg Deltagere: Bestyrelsesformand: Bestyrelsesnæstformand:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Affaldsplan. 2014-2024 Norddjurs og Syddjurs Kommuner september 2014. sammenfatning

Affaldsplan. 2014-2024 Norddjurs og Syddjurs Kommuner september 2014. sammenfatning Affaldsplan 2014-2024 Norddjurs og Syddjurs Kommuner september 2014 sammenfatning 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Status 5 2.1 Status i relation til tidligere planer 5 2.2 Kildegrundlag 6 2.3

Læs mere

Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune DATO: 11-05-2015

Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune DATO: 11-05-2015 Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune DATO: 11-05-2015 /ANALYSE AF POTENTIALET VED ET EVENTUELT TÆTTERE/UDBYGGET SAMARBEJDE MELLEM VEKS, KARA/NOVEREN OG VESTFORBRÆNDING OM AFFALD OG VARME

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt referat til mødet i Havnebestyrelsen 4. december 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 26 Underskrive referat fra seneste møde 1 27 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd BESLUTNINGSPROTOKOL

Djurslands Udviklingsråd BESLUTNINGSPROTOKOL Djurslands Udviklingsråd BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel Dato: Fredag den 8. maj 2015 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Fraværende: Aleksander Aagaard Benny Hammer

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2018 kl Bredgade 12, 6920 Videbæk

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2018 kl Bredgade 12, 6920 Videbæk sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2018 kl. 09.30 Bredgade 12, 6920 Videbæk Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab efter 1. kvartal 1 2 Styrket

Læs mere

Ressourceudnyttelse af deponeret shredderaffald økonomisk vurdering

Ressourceudnyttelse af deponeret shredderaffald økonomisk vurdering Notat Dato: 26. april 2016 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Ressourceudnyttelse af deponeret shredderaffald økonomisk vurdering Formål Formålet med dette notat er at redegøre for en række virksomhedsøkonomiske

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Affaldsplan Udkast til høring af affaldsplan UNMK

Affaldsplan Udkast til høring af affaldsplan UNMK Affaldsplan 2015-2024 Udkast til høring af affaldsplan UNMK 17.2.2015 Affaldsplan 2015-2024 Affaldsbekendtgørelsen fastsætter, at kommunerne skal udarbejde en affaldsplan for håndtering af affald. Planperioden

Læs mere

Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling

Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling Drøftelse: Indsamling af papir, glas, metal, plast og madaffald fra tæt/lav- og etageboliger Sagsnr. i ESDH: 18/2513 Beslutningskompetence: Beslutningstema: Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling Forvaltningen

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Aftale af 31. august 2012 mellem interessentkommunerne om affaldsforbrændingskapacitet og styrket genanvendelse i I/S Amagerforbrændings opland

Aftale af 31. august 2012 mellem interessentkommunerne om affaldsforbrændingskapacitet og styrket genanvendelse i I/S Amagerforbrændings opland Aftale af 31. august 2012 mellem interessentkommunerne om affaldsforbrændingskapacitet og styrket genanvendelse i I/S Amagerforbrændings opland Nærværende aftale indgås mellem ejerkommunerne (interessenterne)

Læs mere

norm AS sner a rin f-

norm AS sner a rin f- norm AS sner a rin f- Protokol Bestyrelsesmøde nr. 17 i Nomi4s i/s. Mødedato og tidspunkt: Torsdag d. 11. maj 2017 kl. 08.00 Mødested: Hjermvej 19, 7500 Holstebro. Journal nr.: 5.3/1188 Mødedeltagere^

Læs mere

Økonomiske modeller for installation af indendørs sorteringsenheder

Økonomiske modeller for installation af indendørs sorteringsenheder Økonomiske modeller for installation af indendørs sorteringsenheder Bilag 1: Kortlægning MST projekt J.nr. MST-770-00308 14. december (seneste version af dokumentet kan findes på www.sorterbedre.dk) Dataindsamling

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Til orientering/efterretning.

Til orientering/efterretning. Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Dato: 15. september 2015 Til orientering/efterretning. 1. Status Feldballe Genbrugsstation Bestyrelsen meddelte på møde den 19. september 2012 (sag nr. 24-12) bevilling

Læs mere

Høje Taastrup Kommune. Onsdag den 10. september 2008

Høje Taastrup Kommune. Onsdag den 10. september 2008 Høje Taastrup Kommune Onsdag den 10. september 2008 1 Historie 22.03.2006 Bestyrelsesmøde Affaldsmængde > 500.000 tons Sj.undersøgelse 1 10.05.2006 Strategiseminar Initiativer til nedbringelse af forbrændingsegnede

Læs mere

Godkendelse af ordning for recirkulere næringsstoffer i madaffaldet fra husholdningsaffald

Godkendelse af ordning for recirkulere næringsstoffer i madaffaldet fra husholdningsaffald Punkt 7. Godkendelse af ordning for recirkulere næringsstoffer i madaffaldet fra husholdningsaffald 2015-038690 Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at godkender, at det i sagen beskrevne scenarie

Læs mere

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde tirsdag d. 28. november 2014 kl. 16.00 til 18.00 Afbud: Niels Henriksen Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2 DK-4930 Maribo 1 Indholdsfortegnelse: Side:

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

6. Behandling af budget 2017 og overslagsår for Hovedstadens Beredskab I/S

6. Behandling af budget 2017 og overslagsår for Hovedstadens Beredskab I/S 6. Behandling af budget 2017 og overslagsår for Hovedstadens Beredskab I/S 24 05 2016 Bestyrelsen forelægges foreløbigt forslag til budget 2017 og overslagsår til godkendelse, herunder de kommunale bidragssatser.

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge kl.

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 27. maj 2014, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 27. maj 2014, kl. 09. 27. maj 2014 1825 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 27. maj 2014, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende: Birthe Andersen

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen

Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen Dagsorden møde nr. 1 Perioden 2018-2021 Mødedato: 13. marts 2018 Mødetidspunkt: Kl. 18.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.00 Mødelokale: C.F. Tietgensvej 7C Der serveres mad under mødet.

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 8. maj 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 8. maj 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 8. maj 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 6 Underskrive referat seneste møde 1 7 Godkendelse af dagsorden for dagens

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 12-09-2017 10:00 Silkeborg Brandstation, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Godkendelse

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Dagsorden Tidspunkt: 12:00 Mødested: Brandstionen i Horsens Endelavevej 5 8700 Horsens Mødenummer: 4 Deltagere: Beredskabskommissionen Rene Hemberg, Sydøstjyllands Brandvæsen Sag

Læs mere

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14.

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 2 Mødedato Onsdag den 14. april 2010 Mødetidspunkt Kl. 13.00 Bemærkninger Møde med Væksthus Hovedstadsregionen kl. 13.15-14.15

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 7. december, kl

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 7. december, kl Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 7. december 2017 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 7. december, kl. 08.30-11.30 Til stede: Formand Thomas Gyldal Petersen, Per Hovmand,

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/9 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere

Netværket for bygge- og anlægsaffald

Netværket for bygge- og anlægsaffald Netværket for bygge- og anlægsaffald Arbejdsprogram 2015-2017 Idégrundlag og formål Bygge- og anlægsaffald (B&A- affald) betragtes som en ressource. Ressourcerne skal i hele værdikæden håndteres således,

Læs mere

Høring regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald

Høring regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2016 Høring regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald Offentlig høring af regulativerne for husholdnings- og erhvervsaffald.

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 11. september 2009 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Der var afbud fra bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Petersen, Jørgen

Læs mere

Bilag 7: Økonomisk og miljømæssig vurdering af ny model

Bilag 7: Økonomisk og miljømæssig vurdering af ny model Bilag 7: Økonomisk og miljømæssig vurdering af ny model Økonomisk og miljømæssig vurdering af ny model for ændret affaldsbehandling i Horsens I forbindelse med udarbejdelse af affaldsplan for Horsens Kommune

Læs mere

Udkast TÅRNBY KOMMUNE AFFALDS- OG RESSOURCEPLAN 2014-2018 ØGET GENANVENDELSE MINDRE I OVNEN. Hovedplan

Udkast TÅRNBY KOMMUNE AFFALDS- OG RESSOURCEPLAN 2014-2018 ØGET GENANVENDELSE MINDRE I OVNEN. Hovedplan TÅRNBY KOMMUNE AFFALDS- OG RESSOURCEPLAN 2014-2018 ØGET GENANVENDELSE MINDRE I OVNEN Hovedplan 1 INDLEDNING... 2 2 MÅL... 3 2.1 Kommunens overordnede målsætninger... 4 INDHOLDS- FORTEGNELSE Affalds- og

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Oplæg om planerne for Aarhus H ved mobilitetschef

Læs mere

Offentlig høring af affaldsplan 2015 2018, gældende for Aarhus Kommune.

Offentlig høring af affaldsplan 2015 2018, gældende for Aarhus Kommune. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. november 2014 Høring af affaldsplan 2015 2018 Offentlig høring af affaldsplan 2015 2018, gældende for Aarhus Kommune. 1. Resume

Læs mere

Referat af møde i Teknik- og Miljøudvalget

Referat af møde i Teknik- og Miljøudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Teknik- og Miljøudvalget Mødetidspunkt 30-10-2018 17:00 Mødeafholdelse Mødelokale A+B Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 19:25 Tilstede: Karen Riis Kjølbye, Kristine

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 21. februar 2017, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen

Læs mere