BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol"

Transkript

1 BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 9- Årsregnskab Revisionsprotokol 11- Valg af revisor for Budget Udbud af afsætning af flasker, glas og dåser (lukket dagsordenpunkt) 14- Modtagelse af eksternt affald samarbejdsmodeller 15- Opdering af genbrugsstioner 16- Affaldsplan 17- Til orientering/efterretning - Evt.

2 2 Sag nr. 9-9 Årsregnskab 2017 Vedlagte bilag: Bilag 9.1: Resumé af årsregnskab for 2017 Bilag 9.2: Årsrapport 2017 Resumé: Årsregnskab for 2017 fremlægges til bestyrelsens godkendelse. Der foreligger årsregnskab for perioden 1. januar 31. december 2017 for Reno Djurs samlede aktiviteter, bestående af: Basisydelser Dagrenovion Genbrugsstioner Tømningsordning for bundfældningstanke Årsregnskab 2017 samt et regnskabsresumé er vedlagt dagsordenen. Som det fremgår af årsregnskabet, betragter direktionen årets result som meget tilfredsstillende. Den formelle procedure vedrørende regnskabsaflæggelse er fastlagt i vedtægtens 9: Årsregnskabet tillige med revisionens bemærkninger forelægges på ordinært bestyrelsesmøde i marts måned til bestyrelsens godkendelse. Regnskabet med revisionens bemærkninger og bestyrelsens vedtagelse sendes inden udgangen af april måned til interessenternes orientering og til det kommunale tilsyn inden udgangen af juni måned. Regnskabet er revideret af Beierholm Stsautoriseret Revisionsaktieselskab. Revisionen er uden forbehold. Direktionen indstiller, Reno Djurs årsregnskab 2017 godkendes. Indstillingen fulgtes. Revisor indkaldes til næste regnskabsmøde. Der laves fremadrettet afrapportering af affaldsparametre.

3 3 Sag nr. 10- Revisionsprotokol Vedlagte bilag: Bilag 10: Revisionsprotokoll årsrapport 2017 Resumé: Reno Djurs revisor har fremsendt revisionsprotokol vedrørende Reno Djurs årsrapport Beierholm Stsautoriseret Revisionsaktieselskab har fremsendt revisionsprotokoller af vedrørende Årsrapport for Som det fremgår af revisionsprotokollet (side 115), har revisionen ikke givet anledning til bemærkninger. Revisionskonklusionen (side 112) lyder som følger: Godkender bestyrelsen årsrapporten for 2017 i dens nuværende form, og fremkommer der ikke under bestyrelsens behandling væsentlige nye oplysninger, vil vi forsyne den med en revisionspåtegning uden modifikioner af konklusioner og fremhævelser m.v. Direktionen indstiller, revisionsprotokollet tages til efterretning. Indstillingen fulgtes.

4 4 Sag nr. 11- Valg af revisor for 20 Resumé: Direktionen anbefaler genvalg af revisor. RSM plus Stsautoriseret revisionsaktieselskab har været revisor for Reno Djurs fra og med årsregnskab Selskabet blev den 1. maj 2016 sammenlagt med revisionsvirksomheden Beierholm, hvis navn den sammenlagte virksomhed anvender. Det er direktionens vurdering, Beierholm løser opgaven tilfredsstillende og til en konkurrencedygtig pris. Direktionen indstiller, Beierholm genvælges som revisor i regnskabsåret 20. Indstillingen fulgtes.

5 5 Sag nr. 12- Forslag til budget 2019 Vedlagte bilag: Bilag 12.1: Forslag til budget 2019 Bilag 12.2: Forslag til gebyrblad for 2019 Resumé: Der foreligger forslag til budget 2019 for Reno Djurs ydelser samt forslag til gebyrblad Der foreligger forslag til budget 2019 for Reno Djurs Basisydelse (dvs. aktiviteter på anlægget i Glved) Genbrugsstioner Dagrenovionsordning Tømningsordning for bundfældningstanke De væsentligste forhold ved budgetforslag 2019, herunder de afledte konsekvenser i forhold til gebyrerne, beskrives i det følgende. Der henvises i den forbindelse til forslaget til gebyrblad for 2019, hvor anbefalede gebyrændringer er angivet med rød skrift. Aktiviteter i Glved Det anbefales, gebyrer i 2019 fastholdes som i 20, undtagen for hvad angår nedenstående: Haveaffald Den nuværende prissætning for håndtering af haveaffald dækker ikke de faktiske drifts- og kapitalomkostninger, hvorfor det anbefales øge taksten: (kr./ton ex moms) (kr./ton ex moms) Haveaffald Rent træaffald Rent træaffald optræder ikke på Reno Djurs nuværende takstblad uagtet, det er en relivt stor fraktion, som modtages fra Reno Djurs egne genbrugsstioner. Det anbefales derfor optage fraktionen på takstbladet for 2019: (kr./ton ex moms) (kr./ton ex moms) Rent træaffald Til ovenstående skal det bemærkes, eftersom Reno Djurs i medfør af lovgivningen ikke må håndtere genanvendeligt erhvervsaffald, retter ovennævnte priser sig især mod affald fra kommunale aktiviteter, fortrinsvis Reno Djurs egne genbrugsstioner. Deponering Den nuværende prissætning for deponering dækker ikke de faktiske drifts- og kapitalomkostninger, hvorfor det anbefales øge taksten:

6 6 20 (kr./ton ex moms) 2019 (kr./ton ex moms) Blandet affald Mineralsk affald Farligt affald Dagrenovion Det anbefales, gebyrerne for 2019 fastholdes som i 20. Genbrugsstioner Det anbefales, gebyrerne for 2019 fastholdes som i 20. Tømningsordning for bundfældningstanke Det anbefales, gebyrerne for 2019 fastholdes som i 20. Direktionen indstiller, forslaget til Reno Djurs budget 2019 godkendes, forslaget til gebyrblad 2019 godkendes, samt forslaget til gebyrblad 2019 fremsendes til kommunalbestyrelserne i Norddjurs og Syddjurs til godkendelse. Indstillingen fulgtes. Frem mod næste budget ønsker bestyrelsen temisere nedskrivning af egenkapital. Jens Meilvang ønsker uændrede gebyrer.

7 7 Sag nr. 13- Lukket dagsordenpunkt: Udbud af afsætning af flasker, glas og dåser

8 8 Sag nr. 14- Modtagelse af eksternt affald samarbejdsmodeller Vedlagte bilag: Bilag 14.1: Modeller for indgåelse af samarbejde om deponering Bilag 14.2: Udbudsmeriale - Opgavebeskrivelse Bilag 14.3: Udbudsmeriale - Tilbudsliste Bilag 14.4: Udbudsmeriale - Paradigme for kontrakt Resumé: På baggrund af en ny udbudslov har administrionen revurderet mulighederne for, Reno Djurs indgår aftaler med eksterne kommuner/fællesskaber om modtagelse af deponeringsegnet affald. Med accept fra de to interessentkommuners byråd godkendte Reno Djurs bestyrelse i 2010 (sag nr ), bestyrelsen kan indgå samarbejdsaftaler med eksterne oplande (defineret som kommuner hhv. kommunale fællesskaber) om modtagelse af deponeringsegnet affald. Deponering af affald er et offentligt monopol, og beslutningen om stille deponeringskapacitet til rådighed for andre blev ikke mindst taget ud fra et politisk ønske om bidrage til, den kommunale forsyningsforpligtigelse kan opretholdes også for kommuner uden eget deponeringsanlæg. Aftaler mellem Reno Djurs og en ekstern kommune/fællesskab om modtagelse af affald til deponering er en tjenesteydelsesaftale, når modtagelsen af affaldet sker mod vederlag. Som følge af, eksterne kommuner/fællesskaber er ordregivende myndigheder og dermed underlagt krav om udbud ved indkøb af tjenesteydelser, er aftaler om køb af deponeringskapacitet som udgangspunkt udbudspligtige. På baggrund af en juridisk redegørelse samt en række opstillede scenarier for Reno Djurs ageren i forhold til stille deponeringskapacitet til rådighed for eksterne kommuner, besluttede Reno Djurs bestyrelse i 2015 (sag nr. -15), det overlades til ordregiver tage stilling til spørgsmålet om udbudspligt eller ej. I dag har Reno Djurs samarbejdsaftaler om deponering med Aarhus Kommune, Silkeborg Kommune, Vesthimmerlands Kommune, Samsø Kommune og ARGO (affaldsfællesskab omftende ni sjællandske kommuner). På baggrund af en ny udbudslov har administrionen revurderet de tidligere opstillede muligheder for samarbejde om deponering. Bilag 13.1 beskriver en række modeller for, kommuner/fællesskaber kan indgå samarbejde om deponeringskapacitet. Med henblik på bistå potentielle nye samarbejdspartnere, der er udbudspligtige, har administrionen udarbejdet et paradigme for et udbudsmeriale. Formålet med udarbejde et sådant paradigme er bidrage til, der tilvejebringes sammenfald mellem de krav, som ordregiver opstiller, og de krav, som Reno Djurs vil stille som grundlag for et samarbejde (fx Reno Djurs miljøklausul). Under fastholdelse af den hidtidige forudsætning om, alle nye samarbejdsaftaler skal godkendes af bestyrelsen, indstiller direktionen, bestyrelsen tager modelnotet til efterretning, Reno Djurs stiller modelnot såvel som udbudsparadigme til rådighed for potentielle samarbejdspartnere,

9 9 Reno Djurs, såfremt en kommunal part ønsker etablere et samarbejde på grundlag af et forudgående udbud, afgiver tilbud på de vilkår, som er angivet i udbudsparadigmet. Et flertal af bestyrelsen godkender indstillingen. Mads Nikolajsen kan ikke godkende modelnotet og ønsker muligheden for blive undtaget for udbudspligt belyst nærmere.

10 10 Sag nr. 15- Opdering af genbrugsstioner Vedlagte bilag: Bilag 15: Opdering af genbrugsstioner Resumé: Der foreligger stusnot for opderingen af genbrugsstioner. Bestyrelsen besluttede på møde den 13. september 2017 (sag nr ) godkende projekter for opdering af fire eksisterende genbrugsstioner. Der foreligger stusnot for gennemførelsen. Direktionen indstiller, stusnotet for opdering af genbrugsstioner tages til efterretning. Indstillingen fulgtes.

11 11 Sag nr Affaldsplan Resumé: På grundlag af det fælles udvalgsmøde lægges der op til drøftelse af eventuelle opfølgende tiltag. Den 20. marts 20 afholdes der fælles udvalgsmøde mellem MTU i Norddjurs Kommune og NTM i Syddjurs Kommune. På grundlag af resultet af det fælles møde lægges der op til drøftelse af eventuelle opfølgende tiltag. Direktionen indstiller, sagen drøftes. Nionale udmeldinger vedrørende affaldsplanlægningens tidsfrister afventes. Der skitseres fælles plan mellem Norddjurs, Syddjurs og Reno Djurs for foroffentlighedsfase på næste møde, hvor der også fremlægges not vedrørende indsamlingskontrakter.

12 12 Sag nr. 17- Til orientering/efterretning Vedlagte bilag: Bilag 17: Not med orienterings- og efterretningssager Der foreligger not med orienterings- og efterretningssager Notet toges til efterretning.

13 13 Sag nr. - Evt. Intet under dette pkt. Underskrevet: Kim Lykke Jensen Niels Ole Birk Jens Meilvang Mette Foged Jørgen Ivar Brus Mikkelsen Mads Nikolajsen

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-16 Årsregnskab 2015 2-16 Revisionsprotokol 3-16 Valg af revisor for 2016 4-16 Budget 2017 5-16 Reguliv for tømningsordning for

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 15-15 Regnskab for 2. kvartal 2015 16-15 Øget genanvendelse af dagrenovion via optisk sortering 17-15 Forslag om ændring

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-14 Regnskab for 2. kvartal 2014 24-14 Forslag til affaldsplan indkomne høringssvar 25-14 Fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-17 Årsregnskab 2016 2-17 Revisionsprotokol 3-17 Valg af revisor for 2017 4-17 Personalemæssig normering af genbrugsstionerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-19 Årsregnskab 2018 2-19 Revisionsprotokol 3-19 Henlæggelser til fremtidige investeringer 4-19 Udbud af indsamling af dagrenovion

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning af repræsentanter

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-17 Regnskab 1. halvår 2017 24-17 Opdering af genbrugsstioner (lukket dagsordenpunkt) 25-17 Erhverv på genbrugsstioner Business

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-18 Regnskab for 1. kvartal 2018 20-18 Affaldsplan 21-18 Bestyrelsesseminar 22-18 Udbud af indsamling af dagrenovion 23-18 Henlæggelser

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-18 Orientering om Reno Djurs 2-18 Mødeplan 2018 3-18 Valg til Dansk Affaldsforenings bestyrelse 4-18 Affaldsplan 2019-2024 5-18

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-13 Til orientering/efterretning 2-13 Årsregnskab for 2012 3-13 Revisionsprotokol 4-13 Administrionsgebyr for virksomheder

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-18 Temadrøftelse 33-18 Regnskab for 1. halvår 2018 34-18 Proces for affaldsplan 35-18 Henlæggelser til fremtidige investeringer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 33-16 Regnskab for 3. kvartal 2016 34-16 Mødeplan 2017 35-16 Indkaldelse af idéer til offentligt/priv samarbejde 36-16 Dialogmøde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. juni 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 11- Til orientering/efterretning 12- Regnskab for 1. kvartal 20 - Reno Djurs likviditet 20-2016 14- Anlægsbudget for deponeringsanlæggets

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE. maj 20 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-15 Årsregnskab 2014 2-15 Revisionsprotokol 3-15 Valg af revisor for 2015 4-15 Budget 2016 5-15 Udbud af anlæg af deponeringsanlæggets

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-13 Til orientering/efterretning 20-13 Regnskab for 2. kvartal 2013 21-13 Udbud af indkøb af renovationsbeholdere 22-13

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12-12 13-12 14-12 15-12 16-12 17-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 1. kvartal 2012 Arbejdsmiljø ved håndtering af

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 26-12 27-12 28-12 29-12 30-12 31-12 32-12 33-12 34-12 35-12 36-12 37-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 3. kvartal

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 Dagsorden: 20-16 Stus for affaldsforebyggelse og skoletjeneste 21-16 Regnskab for 2. kvartal 2016 22-16 Fremtidens dagrenovionssystem nyt udbud? 23-16 Opfølgning på ejerstregi

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-15 Regnskab for 3. kvartal 2015 24-16 Mødeplan 2016 25-15 Prisstigning på affaldsforbrænding 26-15 Kommunal ejerstregi for

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 39-18 Oplæg fra DTU 40-18 Regnskab for 3. kvartal 2018 41-18 Mødeplan 2019 42-18 Fælleskommunalt udbud af genanvendelse

Læs mere

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde estyrelsesmøde den 21. marts 2012 20 Udskrift af beslutningsprotokol beslutning Dagsorden: 1-12 2-12 3-12 4-12 5-12 6-12 7-12 8-12 9-12 10-12 11-12 Til orientering/efterretning Årsregnskab

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-14 Regnskab for 3. kvartal 2014 33-14 Mødeplan 2015 34-14 Anlægsbudget for deponeringsanlæggets etape III 35-14 Genbrugsstionernes

Læs mere

VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. ("Fællesskabet") CVR: 13507406

VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. (Fællesskabet) CVR: 13507406 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab KARA/Noveren I/S ("Fællesskabet") CVR: 13507406 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted bestemmes af Fællesskabets

Læs mere

Vedtægter Nye vedtægter Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted Uændret. 1.2 Fællesskabets hjemsted

Vedtægter Nye vedtægter Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted Uændret. 1.2 Fællesskabets hjemsted UDKAST Ændring af vedtægter for KARA/Noveren I/S 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted

Læs mere

UDKAST 4. december 2013 VEDTÆGTER for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. ("Fællesskabet") CVR:

UDKAST 4. december 2013 VEDTÆGTER for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. (Fællesskabet) CVR: 4. december 2013 VEDTÆGTER 2013 for det kommunale fællesskab KARA/Noveren I/S ("Fællesskabet") CVR: 13507406 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted bestemmes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 14-14 Regnskab for 1. kvartal 2014 15-14 Optagelse af anlægslån 16-14 Håndtering af shredderaffald nu og i fremtiden 17-14 Samarbejdsaftale

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S

VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S Marts 2008 ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1 Interessentskabets navn er Feltengård i/s. Interessentskabets hjemsted er Favrskov Kommune. Dog kan særlige forhold berettige til hjemsted

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Vedtægt. Reno Djurs I/S

Vedtægt. Reno Djurs I/S Vedtægt for Reno Djurs I/S Vedtægten er tiltrådt af 8 interessenter den 1. juli 1996 I 2001 er vedtægtens 9 ændret I 2005 er vedtægtens 14 ændret I 2006 er vedtægtens 1, 2, 6, 9 og 10 ændret I 2009 er

Læs mere

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer Not Do: 18. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrionen Henlæggelser til fremtidige investeringer Formål Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr. 23-18), der skal fremlægges konkret

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl. 9.00 hos Reno Djurs I/S Dagsorden: 18-12 19-12 20-12 21-12 22-12 23-12 24-12 25-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 2. kvartal 2012 Påbud

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S Mødedato: 6. april 2017, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Fraværende: Anders Korsbæk Jensen SAG NR. DAGSORDEN SIDE 29. Gebyr- og rentepolitik i Energi Viborg-koncernen 86 30. Opdering af den finansielle politik 88

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S REFA

VEDTÆGTER FOR I/S REFA VEDTÆGTER FOR I/S REFA 1/7 1. Navn og hjemsted Interessentskabets navn er "I/S REFA Fælleskommunal affaldsbehandling for Lolland- Falster". Interessentskabets hjemsted er Nykøbing Falster. 2. Interessenter

Læs mere

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S Nedsat af bestyrelsen i Topdanmark Forsikring A/S ( Selskabet ) 1. Formål Revisionsudvalget er et bestyrelsesudvalg, der skal overvåge selskabets

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

AFSÆTNING AF DEPO- NERINGSEGNET FFALD. Tilbudsliste

AFSÆTNING AF DEPO- NERINGSEGNET FFALD. Tilbudsliste AFSÆTNING AF DEPO- NERINGSEGNET FFALD Tilbudsliste Paradigme februar 2018 Afsætning af deponeringsegnet affald, tilbudsliste Paradigme 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger

Læs mere

Aftale. om ændring af vedtægterne for ESØ 90 I/S. mellem. Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune

Aftale. om ændring af vedtægterne for ESØ 90 I/S. mellem. Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune VOJENS Rådhuscentret 21 DK 6500 Vojens Tlf. 74542156 Fax: 74590524 mail@bergadvokater.dk www.bergadvokater.dk Dato 23. august 2013 Sag nr. 14-38723 Advokat Bjarne L. Ditlevsen bld@bergadvokater.dk Aftale

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S REFA

VEDTÆGTER FOR I/S REFA Den 05. juni 2008 J.nr. 00.01.80-vedtægter VEDTÆGTER FOR I/S REFA 1. Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S REFA - Fælleskommunal affaldsbehandling for Lolland-Falster. Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland.

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland. Notat Dato: 16. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesbeskrivelse for Affaldsplan 2020-2026 Indledning Reno Djurs bestyrelse besluttede på møde den 23. maj 2018, at Der iværksættes affaldsplanproces

Læs mere

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret Juridisk Kontor Referat til mødet i Havnebestyrelsen 24. maj 2018 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 23. marts 2018 16 16 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter April 2010. For. det kommunale fællesskab. Færgeselskab Læsø K/S. ( Færgeselskabet)

Vedtægter April 2010. For. det kommunale fællesskab. Færgeselskab Læsø K/S. ( Færgeselskabet) Vedtægter April 2010 For det kommunale fællesskab Færgeselskab Læsø K/S ( Færgeselskabet) Præambel Læsø Kommune og Samsø Kommune har indgået aftale om drift af Færgeselskabet Læsø K/S i et kommanditist

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ J.nr.: 89-14666 SOF/ADJ Forretningsorden for bestyrelsen i Stutgården Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: December 2016 1 1. Indledning Det følger af Bekendtgørelse af lov om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder (LBK nr. 1167 af 09/09/2016),

Læs mere

Kulturskolen Syddjurs. September 2014

Kulturskolen Syddjurs. September 2014 Kulturskolen Syddjurs September 2014 Indhold 1. Navn og status... 3 2. Formål... 3 3. Indhold... 3 4. Kulturskolens ledelse og daglige drift... 3 5. Bestyrelsens sammensætning... 4 6. Bestyrelsen opgaver

Læs mere

God fondsledelse COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FONDEN

God fondsledelse COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FONDEN God fondsledelse Copenhagen Jazz Festival Fonden er omfattet af Komitéen for god Fondsledelses Anbefalinger for god Fondsledelse. Læs i det vedlagte skema, hvordan fonden forholder sig til anbefalingerne.

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

1. Selskabets navn er Midttrafik. Stk. 2. Selskabets hjemsted er i Århus Kommune, og selskabet har en afdeling i Videbæk i Ringkøbing-Skjern

1. Selskabets navn er Midttrafik. Stk. 2. Selskabets hjemsted er i Århus Kommune, og selskabet har en afdeling i Videbæk i Ringkøbing-Skjern VEDTÆGTER FOR TRAFIKSELSKABET I REGION MIDTJYLLAND Godkendt af Midttrafiks repræsentantskab 5. januar 2007 Godkendt af Trafikstyrelsen 5. september 2007 Præambel Region Midtjylland etablerer med virkning

Læs mere

9. maj Kl. 09:30

9. maj Kl. 09:30 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 Brandstationen, H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Jens Kaasgaard Ib B. Lauritsen Jens Carl Jensen 2 Der foreligger følgende

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Oplæg om planerne for Aarhus H ved mobilitetschef

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget

Kommissorium for revisionsudvalget Kommissorium for revisionsudvalget Vestas Wind Systems A/S Kommissorium for revisionsudvalget 1 Indholdsfortegnelse Rolle 3 Formål 3 Medlemmer Ansvarsområder 3 4 Møder 6 Beslutningsdygtighed Vederlag til

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 11. september 2009 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Der var afbud fra bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Petersen, Jørgen

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik den 20. april 2007 kl. 13:00 på Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 13.00-14.00. Alle bestyrelsesmedlemmer var til

Læs mere

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) 15-04-2019 15:00 Konferencen Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse af referat

Læs mere

7. maj Kl. 10:00

7. maj Kl. 10:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 10:00 Brandstationen H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Lars Krarup Hans Østergaard 2 Der foreligger følgende sager til behandling:

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Takst Vest 1 2 Ændring af budgetforløb

Læs mere

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark A/S

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark A/S Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark A/S Nedsat af bestyrelsen i Topdanmark A/S ( Selskabet ) 1. Formål Revisionsudvalget er et bestyrelsesudvalg, der skal overvåge selskabets regnskabsproces

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene Plejeboliginstitution Fortegårdens Plejeboliger

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene Plejeboliginstitution Fortegårdens Plejeboliger VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene Plejeboliginstitution Fortegårdens Plejeboliger Kapitel 1. Navn, Hjemsted og formål 1. Den selvejende institutions navn er Den Selvejende almene Plejeboliginstitution

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 30. oktober 2015 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 30. oktober 2015 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 12.15 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Indstilling vedrørende sammenlægning

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

MODELLER FOR INDGÅELSE AF SAMAR- BEJDE OM DEPONERINGSKAPACITET. Februar 2018

MODELLER FOR INDGÅELSE AF SAMAR- BEJDE OM DEPONERINGSKAPACITET. Februar 2018 MODELLER FOR INDGÅELSE AF SAMAR- BEJDE OM DEPONERINGSKAPACITET Februar 2018 Modeller for indgåelse af samarbejde om deponeringskapacitet 1 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund 2 2. Lokalt fastsatte rammebetingelser

Læs mere

Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag)

Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag) Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag) Ad dagsordenens pkt. 1 - valg af dirigent Bestyrelsen indstiller: Advokat Lisa Reinholt, LB Forsikring A/S Ad dagsordenens

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015

Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Side 1 af 7 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 7. september 2016 kl. 09.30 v/busselskabet Aarhus Sporveje Jegstrupvej 5 8361 Hasselager Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Præsention

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 2. februar 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen for

Læs mere

Svendborg Kommunes Ejerstrategi 2010 for alle selskaberne:

Svendborg Kommunes Ejerstrategi 2010 for alle selskaberne: Acadre 07 27813 Svendborg Kommunes Ejerstrategi 2010 for alle selskaberne: o Svendborg Forsyning A/S o Svendborg Forsyningsservice A/S o Svendborg Vand A/S o Svendborg Spildevand A/S o Svendborg Affald

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00

Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00 Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00 Deltagere: Mødeleder: Referent: Kim Røgen (KRØ) Susanne Mortensen (SMO) Jens Jørgen

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Denne forretningsorden er godkendt af Halsnæs

Læs mere

Vedtægter Business Center Bornholm (BCB)

Vedtægter Business Center Bornholm (BCB) Vedtægter Business Center Bornholm (BCB) 1 - Formål 1.1 Business Center Bornholm er en selvejende institution, der har til formål at medvirke til at understøtte og udbygge det bornholmske erhvervsliv,

Læs mere

VEDTÆGTER. for I/S XXX. 1 Selskabets navn. Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter

VEDTÆGTER. for I/S XXX. 1 Selskabets navn. Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter VEDTÆGTER for I/S XXX 1 Selskabets navn Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter XXX ejes af følgende kommuner: Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 27. juni 2014 kl. 09.30 Busselskabet Aarhus Sporveje, Jegstrupvej 5 8361 Hasselager Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Busselskabet

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Aarhus Vand A/S Generalforsamling 2015

Aarhus Vand A/S Generalforsamling 2015 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 8. april 2015 Aarhus Generalforsamling 2015 1. Resume Der skal inden udgangen af maj afholdes ordinær generalforsamling i Aarhus.

Læs mere

Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet )

Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet ) Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet ) 1. Baggrund og formål 1.1 Udvalget er etableret af Selskabets bestyrelse med henblik på at bistå og rådgive Selskabets

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Middelfart Produktionsskole

Vedtægter for den selvejende institution Middelfart Produktionsskole Vedtægter for den selvejende institution Middelfart Produktionsskole Produktionsskolen i Middelfart er en uafhængig selvejende institution i henhold til lov om produktionsskoler. Skolens vedtægter er godkendt

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Ældreboligerne Parkboulevarden 69, 8920 Randers NV

V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Ældreboligerne Parkboulevarden 69, 8920 Randers NV Sagsnr. 027737/JWG/GK V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Ældreboligerne Parkboulevarden 69, 8920 Randers NV 1 Den selvejende Institutions navn er Den Selvejende Institution Ældreboligerne

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget

Kommissorium for Revisionsudvalget Kommissorium for Revisionsudvalget Bestyrelsen i Jeudan A/S har nedsat et revisionsudvalg bestående af Helle Okholm (formand), Søren B. Andersson og Tommy Pedersen. Revisionsudvalget gennemgår regnskabs-,

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 8. april 2011 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.15. Anders Bøge og Rabih Azad-Ahmad var forhindret

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Aftale om etablering af. Et fælles Ungdommens Uddannelsesvejledningscenter. Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Søllerød og Værløse kommuner

Aftale om etablering af. Et fælles Ungdommens Uddannelsesvejledningscenter. Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Søllerød og Værløse kommuner Aftale om etablering af Et fælles Ungdommens Uddannelsesvejledningscenter i Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Søllerød og Værløse kommuner UU-Nord Kommunalbestyrelserne i Gentofte, Gladsaxe,

Læs mere

Den 10. august Kommissorium for revisionsudvalget i Danmarks Skibskredit A/S

Den 10. august Kommissorium for revisionsudvalget i Danmarks Skibskredit A/S Den 10. august 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i Danmarks Skibskredit A/S Indholdsfortegnelse 1 Præampel... 3 2 Konstituering og formål... 3 3 Sammensætning... 3 4 Møder... 4 5 Bemyndigelse og

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 23. april 2015. Starttidspunkt 16:30. Afbud fra Inge G. Sørensen fratrådte efter behandling af punkt 2

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 23. april 2015. Starttidspunkt 16:30. Afbud fra Inge G. Sørensen fratrådte efter behandling af punkt 2 Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale InSide, Dalvej 1, Hammel Afbud fra Inge G. Sørensen fratrådte efter behandling af punkt 2 INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2014 - ÅBENT 2

Læs mere