BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol"

Transkript

1 BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: Temadrøftelse Regnskab for 1. halvår Proces for affaldsplan Henlæggelser til fremtidige investeringer Etablering af biocover Til orientering/efterretning Evt.

2 2 Sag nr Temadrøftelse Vedlagte bilag: Bilag 32: Den cirkulære kommune. Case- og eksempelsamling Resumé: Der foreligger forslag til temadrøftelse fra Mads Nikolajsen. Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr ) afholde bestyrelsesseminar med henblik på temisere udvalgte aktiviteter/projekter frem mod næste affaldsplan. Bestyrelsen blev samtidig opfordret til fremsende temaer til seminaret. Der foreligger temaforslag fra Mads Nikolajsen: 1/ genanvendelse af det organiske husholdningsaffald. Hvordan kommer vi videre der hvilke gode eksempler? Kan vi lave forsøg? Genanvendelse af plast blev også foreslået på bestyrelsesmødet som tema, men med udbudsafstemningen går der jo fire år før plastsortering kan blive aktuelt. Mange andre laver udviklingsarbejde mht plast, så gør det måske mere nytte vi ser på organisk affald. 2/ hvordan RenoDjurs kan understøtte udviklingen af prive genanvendelses-virksomheder, som nævnt og ønsket i vores ejerstregi. Foreslår vi inviterer oplægsholder(e ) gerne lokale der kan fremme denne stregi. Sidst vi havde seminar om emnet var der kun oplægsholdere der kunne fortælle om uovervindelige barrierer mod stregien. Vi har nogle unikke muligheder potentialer i selskab og i erhvervsliv på Djursland. Som note til ovenstående kan følgende oplyses: Genanvendelse af organisk husholdningsaffald har været behandlet af bestyrelsen på følgende møder: - 9. december 2015 (sag nr. 27) december 2016 (sag nr. 38) januar 2018 (sag nr. 5) Genanvendelse og erhvervsfremme har været behandlet af bestyrelsen på følgende møder: december 2014 (sag nr. 37) marts 2015 (sag nr. 6) maj 2016 (sag nr. 13) september 2016 (sag nr. 23) december 2016 (sag nr. 35) marts 2017 (sag nr. 9) I spørgsmålet om erhvervsfremme kan der henvises til KL s udgivelse Den cirkulære kommune. Case- og eksempelsamling (bilag 32). I kapitlet om Erhvervsudvikling omtaler samlingen 11 eksempler på erhvervsudviklende aktiviteter. Direktionen indstiller, de angivne temaer drøftes.

3 3 Beslutning: For hvad angår organisk husholdningsaffald: Der gennemføres screening af teknologier med henblik på kommende udbud af behandling af kildesorteret organisk dagrenovion. For hvad angår erhvervsfremme: Der afholdes møde med udvalgte genanvendelsesvirksomheder Der sættes øget fokus på, virksomheder har mulighed for benytte Reno Djurs erhvervsaffaldskonsulentordning Der sættes fokus på iværksættermiljøer med interesse for bæredygtig affaldshåndtering og cirkulær økonomi. Bestyrelsen godkendte desuden, der arbejdes videre med temaforslag fremlagt af administrionen (se særskilt bilag).

4 4 Sag nr Regnskab for 1. halvår 2018 Vedlagte bilag: Bilag 33: Resumé af regnskab for 1. halvår 2018 Resumé: Der foreligger regnskab for 1. halvår Der foreligger regnskab for perioden 1. januar 30. juni 2018 for Reno Djurs samlede aktiviteter, bestående af: Basisydelser Dagrenovion Genbrugsstioner Tømningsordning for bundfældningstanke Kvartalsregnskabet, som direktionen anser for tilfredsstillende, giver ikke anledning til særlige bemærkninger eller korrigerende handlinger. Direktionen indstiller, regnskabet for 1. halvår 2018 tages til efterretning. Beslutning: Indstillingen fulgtes.

5 5 Sag nr Proces for affaldsplan Vedlagte bilag: Bilag 34.1: Procesbeskrivelse Affaldsplan Bilag 34.2: Tidsplan Affaldsplan Bilag 34.3: Idéfase Affaldsplan Resumé: Der fremlægges procesplan for gennemførelse af affaldsplan, herunder plan for borgerinddragelse i processens idé- og debfase. Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr ), Der iværksættes affaldsplanproces i samarbejde med interessentkommunerne. Der udarbejdes offentlighedsproces med forbillede i mobilitetsstregien. Med dette udgangspunkt er der udarbejdet forslag til overordnet proces og tidsplan for den samlede planlægningsproces samt mere detaljeret plan for processens idéfase. I medfør af forslaget til proces og tidsplan vil en ny affaldsplan kunne vedtages i ejerkommunerne primo Tidsplanen skal ses i sammenhæng med, et nyt renovionssystem ved husholdninger som følge af allerede trufne politiske beslutninger om udbud tidligst vil kunne idriftsættes i Dermed er tidsplanen for affaldsplanen ikke kritisk i forhold til implementering af nyt renovionssystem. Tidsplanen skal desuden ses i sammenhæng med anbefaling fra de to kommuners forvaltninger om, kommunerne i indeværende år iværksætter evaluering af ejerstregien for Reno Djurs. I forvaltningernes indstilling til de respektive udvalg indgår blandt andet følgende synspunkt: Forvaltningerne i Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune har drøftet sagen og finder det hensigtsmæssigt, en evaluering af ejerstregien gennemføres i efteråret En ny ejerstregi vil nemlig kunne være med til sætte rammer for fokusområder og prioriteringer som et solidt grundlag for den kommende affaldsplan. Kommunernes embedsmænd anbefaler, ejerstregien evalueres forud for, affaldsplanprocessen igangsættes. I forhold til tidsplanen skal det yderligere oplyses, EU s reviderede affaldsdirektiv trådte i kraft den 4. juli 2018, hvorefter medlemssterne har 2 år til tilrette den nionale lovgivning. Medlemssterne skal med andre ord have implementeret ændringerne i den nionale lovgivning senest 5. juli Direktionen indstiller, plan for den samlede affaldsplanproces godkendes, idet bestyrelsen i den forbindelse tager stilling til, om processen omkring affaldsplanen skal forløbe sideløbende med eller efter ejerstregiens evaluering, samt plan for borgerinddragende aktiviteter i planprocessens fase 2 godkendes.

6 6 Beslutning: Affaldsplanprocessen igangsættes efter ejerstregiens evaluering. Proces- og aktivitetsplan godkendes.

7 7 Sag nr Henlæggelser til fremtidige investeringer Vedlagte bilag: Bilag 35.1: Forslag til investeringsbidrag Bilag 35.2: Forslag til tillæg til Affaldsplan Resumé: Der fremlægges forslag til opsparing til fremtidige investeringer i et nyt renovionssystem med henblik på, et investeringsbidrag kan indregnes i renovionsgebyret fra og med Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr ), der skal fremlægges konkret forslag til, hvorledes der kan opspares til fremtidige investeringer i et nyt renovionssystem. Som tidligere angivet må det forventes, et nyt renovionssystem kræve nye investeringer i intervallet 12 til 55 mio. kr., alt efter, hvilken systemløsning der vælges. I et vedlagt not fremlægges konkrete forslag til en opsparingsmodel. Opsparing forudsætter blandt andet, investeringen fremgår af den gældende affaldsplan. Da investering ikke indgår i den gældende Affaldsplan , har administrionen udarbejdet et tillæg til affaldsplanen, der opfylder formalia. Et sådant tillæg til affaldsplanen skal i offentlig høring, inden det kan vedtages endeligt. Et investeringsbidrag vil kunne indbygges i gebyrerne for 2019 og frem. Det kræver, interessenterne dels godkender et sådant tillæg til gebyrerne for 2019, dels godkender et tillæg til affaldsplanen. For udenforstående kan det umiddelbart opftes som bizart, der fremlægges forslag om tillæg til den eksisterende affaldsplan samtidig med, der iværksættes proces for vedtagelse af en ny affaldsplan. Dette vil dog kunne forklares meningsfuldt med rettidig omhu, idet formålet er sikre økonomisk opsparing til et fremtidigt affaldssystem, hvis nærmere tilrettelæggelse må forventes blive afklaret som led i arbejdet med en ny affaldsplan. Direktionen indstiller, bestyrelsen fastsætter investeringsbidragets størrelse (fx 0, 50 eller 100 kr./enhed/år), et eventuelt investeringsbidrag pålignes som en del af grundgebyret for helårsboliger fra og med 2019, bestyrelsen såfremt der fastsættes et investeringsbidrag - godkender det foreslåede tillæg til affaldsplanen, forslag til investeringsbidrag samt tillæg til affaldsplanen fremsendes til interessenterne med anbefaling, tillægget til affaldsplan sendes i offentlig høring i 8 uger forud for godkendelse af plantillæg såvel som investeringsbidrag. Beslutning: ng: Et flertal af bestyrelsen godkender indstillingen med et investeringsbidrag på 100 kr./enhed/år. Jens Meilvang kan ikke godkende indstillingen.

8 8 Sag nr Støtte til etablering af biocover Resumé: Miljøstyrelsen har meddelt tilsagn om tilskud på kr. til et projekt, der skal reducere udledning af methan på Reno Djurs deponeringsanlæg. Miljøstyrelsen har den 26. juni 2018 meddelt tilsagn om tilskud på kr. til gennemførelse af et biocoverprojekt på Reno Djurs deponeringsanlæg. Et biocover er en afdækning (et filter ) af biologisk aktivt meriale, der kan omdanne metangas fra deponeringsanlæg med henblik på formindske klimapåvirkningen. Baggrunden er, Folketinget som led i begrænsningen af klimagasser har bevilget 178 mio. kr. i tilskudsmidler til reduktion af metanudslip fra danske deponeringsanlæg. Reduktionen skal ske ved udlægning af kompost over deponierne. Når metanen siver igennem kompost, vil bakterier heri omdanne metan til vand og kuldioxid. På baggrund af en gennemført gas-forundersøgelse ansøgte Reno Djurs i 2017 Miljøstyrelsen om et etableringstilskud på 1,7 mio. kr. til et biocover/-filter. Tilskuddet vil dække de samlede omkostninger til biocoverets etablering. Det er et vilkår for Miljøstyrelsens udbetaling af den tildelte støtte, det nye biocover etableres inden udgangen af Administrionen vil på mødet orientere nærmere om projektet og dets forventede resulter. Direktionen indstiller, Miljøstyrelsens støttetilsagn samt administrionens orientering tages til efterretning. Beslutning: Indstillingen fulgtes.

9 9 Sag nr Til orientering/efterretning Vedlagte bilag: Bilag 37.1: Not med orienterings- og efterretningssager Bilag 37.2: Brev fra Ankestyrelsen Der foreligger not med orienterings- og efterretningssager. Toges til efterretning.

10 10 Sag nr Evt. Intet under dette pkt. Underskrevet: Kim Lykke Jensen Mads Nikolajsen Jens Meilvang Mette Foged Jørgen Ivar Brus Mikkelsen Niels Ole Birk

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-18 Regnskab for 1. kvartal 2018 20-18 Affaldsplan 21-18 Bestyrelsesseminar 22-18 Udbud af indsamling af dagrenovion 23-18 Henlæggelser

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-14 Regnskab for 2. kvartal 2014 24-14 Forslag til affaldsplan indkomne høringssvar 25-14 Fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-17 Regnskab 1. halvår 2017 24-17 Opdering af genbrugsstioner (lukket dagsordenpunkt) 25-17 Erhverv på genbrugsstioner Business

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 9- Årsregnskab 2017 10- Revisionsprotokol 11- Valg af revisor for 20 12- Budget 20 13- Udbud af afsætning af flasker, glas og dåser

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. juni 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 11- Til orientering/efterretning 12- Regnskab for 1. kvartal 20 - Reno Djurs likviditet 20-2016 14- Anlægsbudget for deponeringsanlæggets

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-19 Årsregnskab 2018 2-19 Revisionsprotokol 3-19 Henlæggelser til fremtidige investeringer 4-19 Udbud af indsamling af dagrenovion

Læs mere

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer Not Do: 18. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrionen Henlæggelser til fremtidige investeringer Formål Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr. 23-18), der skal fremlægges konkret

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-16 Årsregnskab 2015 2-16 Revisionsprotokol 3-16 Valg af revisor for 2016 4-16 Budget 2017 5-16 Reguliv for tømningsordning for

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-18 Orientering om Reno Djurs 2-18 Mødeplan 2018 3-18 Valg til Dansk Affaldsforenings bestyrelse 4-18 Affaldsplan 2019-2024 5-18

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE. maj 20 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12-12 13-12 14-12 15-12 16-12 17-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 1. kvartal 2012 Arbejdsmiljø ved håndtering af

Læs mere

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland.

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland. Notat Dato: 16. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesbeskrivelse for Affaldsplan 2020-2026 Indledning Reno Djurs bestyrelse besluttede på møde den 23. maj 2018, at Der iværksættes affaldsplanproces

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 33-16 Regnskab for 3. kvartal 2016 34-16 Mødeplan 2017 35-16 Indkaldelse af idéer til offentligt/priv samarbejde 36-16 Dialogmøde

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning af repræsentanter

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 Dagsorden: 20-16 Stus for affaldsforebyggelse og skoletjeneste 21-16 Regnskab for 2. kvartal 2016 22-16 Fremtidens dagrenovionssystem nyt udbud? 23-16 Opfølgning på ejerstregi

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 15-15 Regnskab for 2. kvartal 2015 16-15 Øget genanvendelse af dagrenovion via optisk sortering 17-15 Forslag om ændring

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-14 Regnskab for 3. kvartal 2014 33-14 Mødeplan 2015 34-14 Anlægsbudget for deponeringsanlæggets etape III 35-14 Genbrugsstionernes

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-15 Regnskab for 3. kvartal 2015 24-16 Mødeplan 2016 25-15 Prisstigning på affaldsforbrænding 26-15 Kommunal ejerstregi for

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-17 Årsregnskab 2016 2-17 Revisionsprotokol 3-17 Valg af revisor for 2017 4-17 Personalemæssig normering af genbrugsstionerne

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 39-18 Oplæg fra DTU 40-18 Regnskab for 3. kvartal 2018 41-18 Mødeplan 2019 42-18 Fælleskommunalt udbud af genanvendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-13 Til orientering/efterretning 2-13 Årsregnskab for 2012 3-13 Revisionsprotokol 4-13 Administrionsgebyr for virksomheder

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 14-14 Regnskab for 1. kvartal 2014 15-14 Optagelse af anlægslån 16-14 Håndtering af shredderaffald nu og i fremtiden 17-14 Samarbejdsaftale

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-13 Til orientering/efterretning 20-13 Regnskab for 2. kvartal 2013 21-13 Udbud af indkøb af renovationsbeholdere 22-13

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-15 Årsregnskab 2014 2-15 Revisionsprotokol 3-15 Valg af revisor for 2015 4-15 Budget 2016 5-15 Udbud af anlæg af deponeringsanlæggets

Læs mere

Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S

Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S 1. Baggrund Reno Djurs I/S (herefter "Reno Djurs") blev stiftet den 1. juli 1996 som et interessentskab mellem de daværende 8 kommuner på Djursland. Efter

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 26-12 27-12 28-12 29-12 30-12 31-12 32-12 33-12 34-12 35-12 36-12 37-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 3. kvartal

Læs mere

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde estyrelsesmøde den 21. marts 2012 20 Udskrift af beslutningsprotokol beslutning Dagsorden: 1-12 2-12 3-12 4-12 5-12 6-12 7-12 8-12 9-12 10-12 11-12 Til orientering/efterretning Årsregnskab

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl. 9.00 hos Reno Djurs I/S Dagsorden: 18-12 19-12 20-12 21-12 22-12 23-12 24-12 25-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 2. kvartal 2012 Påbud

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL

Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Rønde Idrætscenter Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde Dato: Torsdag den 6. december 2018 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 19:00 Medlemmer: Jens Meilvang (I) Niels Basballe

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2016 2 3 Godkendelse

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Notat HØRING AF ODDER OG SKANDERBORG KOMMUNERS FORSLAG TIL AFFALDSPLAN

Notat HØRING AF ODDER OG SKANDERBORG KOMMUNERS FORSLAG TIL AFFALDSPLAN Notat HØRING AF ODDER OG SKANDERBORG KOMMUNERS FORSLAG TIL AFFALDSPLAN 2014 2018 Dato 30. oktober 2014 Til Fra Opsamling og anbefalinger Odder og Skanderborg Kommuner har fremlagt et forslag til affaldsplan

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til etablering af biocover på deponeringsanlæg og lossepladser

Bekendtgørelse om tilskud til etablering af biocover på deponeringsanlæg og lossepladser BEK nr 752 af 21/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. januar 2018 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Miljøstyrelsen, j.nr. MST-729-00086 Senere ændringer

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 7. december 2012 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 10.30-12.00. Fra administrionen deltog direktør

Læs mere

Nye elementer i dagrenovationsordningen - procesplan

Nye elementer i dagrenovationsordningen - procesplan Notat Dato: 8. marts 2012 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Nye elementer i dagrenovationsordningen - procesplan Indledning Såfremt der træffes principbeslutning om at arbejde videre mod indførelse

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 06-12-2012 Mødetid: 15.30 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Bjarne Træholt Sørensen Punkt 1. Godkendelse af beslutningsreferat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 31. august 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 4

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 31. august 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 4 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 4 Fraværende: Peter Juhl SAG NR. DAGSORDEN SIDE 15. Indførsel af model til god selskabsledelse 34 16. Orienteringssag om navnet Net8800 36 17. Budgetopfølgning

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro Åben dagsorden til mødet i kl. 10.00 NU Park, Nupark 51 7500 Holstebro Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2015 2 3 Godkendelse af byrdefordelingen for 2015 5 4 Temadrøftelse

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT. Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05

Økonomiudvalget REFERAT. Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 Afbud: Lone Ravn Fraværende: Holger Lauritzen ankom kl. 16.52 efter behandlingen

Læs mere

BIOCOVER INITIATIVET HISTORIE OG STATUS PÅ FORELØBIGE RESULTATER

BIOCOVER INITIATIVET HISTORIE OG STATUS PÅ FORELØBIGE RESULTATER BIOCOVER INITIATIVET HISTORIE OG STATUS PÅ FORELØBIGE RESULTATER Charlotte Scheutz med input fra Pernille Friis fra Miljøstyrelsen Natur og Miljø Kolding 7. juni 2017 Biocover-teknologien Biocover er en

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab 2017 3. kvartal

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik den 20. april 2007 kl. 13:00 på Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 13.00-14.00. Alle bestyrelsesmedlemmer var til

Læs mere

Erfaringer med samling af driftsopgaver hos Reno Djurs. v/direktør Morten Therkildsen, Reno Djurs

Erfaringer med samling af driftsopgaver hos Reno Djurs. v/direktør Morten Therkildsen, Reno Djurs Erfaringer med samling af driftsopgaver hos Reno Djurs v/direktør Morten Therkildsen, Reno Djurs Reno Djurs den helt korte Kommunalt fællesskab (I/S) 2 interessenter (Norddjurs og Syddjurs); oprindeligt

Læs mere

Referat af åben dagsorden

Referat af åben dagsorden Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 7. oktober 2009 /METANE Refer af åben dagsorden til mødet i Samarbejdsudvalget på psykologområdet 21. september 2009 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, lokale C1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Tidsplan for Midttrafiks budget

Læs mere

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den 11.02.2019. Til stede: Ruben Stæhr fra Kvist & Jensen under punkt 1, Niels Jørgen Bärtel, Flemming Nørgaard, Ole Jensen, Henrik Winther,

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til etablering af biocovers på deponeringsanlæg og lossepladser

Bekendtgørelse om tilskud til etablering af biocovers på deponeringsanlæg og lossepladser Bekendtgørelse om tilskud til etablering af biocovers på deponeringsanlæg og lossepladser I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2015 fastsættes: Kapitel 1 Bekendtgørelsens område

Læs mere

Referat af møde i Teknik- og Miljøudvalget

Referat af møde i Teknik- og Miljøudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Teknik- og Miljøudvalget Mødetidspunkt 30-10-2018 17:00 Mødeafholdelse Mødelokale A+B Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 19:25 Tilstede: Karen Riis Kjølbye, Kristine

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Åben dagsorden

Region Midtjylland Sundhed. Åben dagsorden Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 14. september 2009 /METANE Åben dagsorden til mødet i Samarbejdsudvalget på psykologområdet 21. september 2009 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, lokale C1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. august 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.45. Fra administrionen deltog direktør Jens

Læs mere

1... Meddelelse: Edge City Network -Sundhedskonference i Ballerup Kommune d.16. maj 2006.2

1... Meddelelse: Edge City Network -Sundhedskonference i Ballerup Kommune d.16. maj 2006.2 Møde i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget tirsdag den 14. marts 2006, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelse: Edge City Network -Sundhedskonference i Ballerup Kommune

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til mødet i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 23. maj 2014 kl. 09:00 i Olof Palmes Allé 15, Lok 15

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til mødet i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 23. maj 2014 kl. 09:00 i Olof Palmes Allé 15, Lok 15 Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 2. juni 2014 /KRIDRE Refer til mødet i Koordinionsudvalg for folkesundhedsområdet 23. maj 2014 kl. 09:00 i Olof Palmes Allé 15, Lok 15 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Udvalg for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv

Udvalg for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv Beslutning: Masterplan for En god og tryg ældrepleje Sagsnr. i ESDH: 18/15117 Beslutningskompetence: Beslutningstema: Udvalg for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv I det politiske arbejdsprogram

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

BORGERRÅDGIVERUDVALGET

BORGERRÅDGIVERUDVALGET INDSTILLING 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. BOR 1/2011 1 2. Meddelelser fra formanden J.nr. BOR 2/2011 2 3. Temadrøftelse om uafhængighed J.nr. BOR 3/2011 Temadrøftelse af Borgerrådgiverens uafhængighed

Læs mere

NOTAT. Klimaplan Krav om og tilskud til biocover på visse lossepladser. 1. Beskrivelse af virkemidlet

NOTAT. Klimaplan Krav om og tilskud til biocover på visse lossepladser. 1. Beskrivelse af virkemidlet NOTAT Miljøteknologi J.nr MST-142-00012 Ref. Medal Den 4 juni 2013 Klimaplan Krav om og tilskud til biocover på visse lossepladser 1. Beskrivelse af virkemidlet Deponeringsanlæg, der indeholder organisk

Læs mere

Årshjul for større og principielle udbud

Årshjul for større og principielle udbud Dato: 22. januar 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Årshjul for større og principielle udbud Nærværende årshjul giver et overblik over tidsmæssige milepæle for større og principielle udbud, der

Læs mere

Forslag til procesplan Udbuds- og Indkøbspolitikken 2019

Forslag til procesplan Udbuds- og Indkøbspolitikken 2019 BILAG 1 Forslag til procesplan Udbuds- og Indkøbspolitikken 2019 Model A Punkter jf. Politik- og styringsprocessen Dato/periode Aktivitet 2. Tirsdag d. 8. januar Økonomiudvalget behandler forslag til tids-

Læs mere

Beslutning: Indsamling af papir, glas, metal, plast og madaffald fra tæt/lav- og etageboliger Beslutningstema: Sagsfremstilling:

Beslutning: Indsamling af papir, glas, metal, plast og madaffald fra tæt/lav- og etageboliger Beslutningstema: Sagsfremstilling: Beslutning: Indsamling af papir, glas, metal, plast og madaffald fra tæt/lav- og etageboliger Sagsnr. i ESDH: 18/12707 Beslutningskompetence: Beslutningstema: Byrådet Udvalget skal beslutte, om udvalget

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 20. december 2018 Mødested: Industrivej 40 Mødenummer: 9 Fraværende:

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 20. december 2018 Mødested: Industrivej 40 Mødenummer: 9 Fraværende: Mødedo: Mødested: Industrivej 40 Mødenummer: 9 Fraværende: SAG NR. DAGSORDEN SIDE 36. Forlængelse af kassekredit i Energi Viborg Kraftvarme A/S 102 37. Orienteringssag vedrørende rapport om den fremtidige

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Dagsorden. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer.

Dagsorden. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Dagsorden Byrådets temamøder Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Ole Bollesen (A) Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Michael Stegger Jensen (A)

Læs mere

BIOCOVER TILSKUDSORDNING

BIOCOVER TILSKUDSORDNING BIOCOVER TILSKUDSORDNING Natur & Miljø 2016 Hotel Nyborg Strand Pernille Friis Brødsgaard Hvad jeg har på hjerte: - Ganske kort om biocoverteknologien - Hvordan biocover-tilskudsordningen er opstået og

Læs mere

Referat Økonomiudvalget 2014-17. Indkaldelse. Mødedato: 11. november 2014. Tidspunkt: 16:40. Mødenr.: Mødelokale 10, Ringe.

Referat Økonomiudvalget 2014-17. Indkaldelse. Mødedato: 11. november 2014. Tidspunkt: 16:40. Mødenr.: Mødelokale 10, Ringe. 2014-17 Referat Økonomiudvalget Mødedato: 11. november 2014 Tidspunkt: 16:40 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 10, Ringe Indkaldelse Christian Thygesen Hans Jørgensen Kristian Nielsen Jens Elmgreen

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Fraværende: Anders Korsbæk Jensen SAG NR. DAGSORDEN SIDE 29. Gebyr- og rentepolitik i Energi Viborg-koncernen 86 30. Opdering af den finansielle politik 88

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 12-6-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Handleplan for implementering af Affaldsplan

Handleplan for implementering af Affaldsplan Handleplan for implementering af Affaldsplan 2014-2018 25. september 2015 1. Affaldsplan 2014-2018 Kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune har godkendt Affaldsplan 2014-2024 den 30. marts 2015. Forinden vedtagelse

Læs mere

Ejerstrategi. For. Østdeponi

Ejerstrategi. For. Østdeponi Ejerstregi For Østdeponi (Vedtaget xx) 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 3 2. MÅLSÆTNINGER... 3 3. TEKNISK RÅD OG FAGGRUPPE... 4 4. KOMMUNIKATION... 5 5. SELSKABETS OPGAVELØSNING... 56 6. TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl 16. oktober 2017 2122 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 Mødested: AVVs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Oplæg om planerne for Aarhus H ved mobilitetschef

Læs mere

Referat. Bæredygtighedsudvalget. Bæredygtighedsudvalget Tirsdag den 11. juni 2019 Kl. 13:00 Molslaboratoriet Strandkærvej 6, Femmøller, 8400 Ebeltoft

Referat. Bæredygtighedsudvalget. Bæredygtighedsudvalget Tirsdag den 11. juni 2019 Kl. 13:00 Molslaboratoriet Strandkærvej 6, Femmøller, 8400 Ebeltoft Referat Bæredygtighedsudvalget Bæredygtighedsudvalget Tirsdag den 11. juni 2019 Kl. 13:00 Molslaboratoriet Strandkærvej 6, Femmøller, 8400 Ebeltoft Medlemmer Flemming Hynkemejer, formand Michael Mikkelsen

Læs mere

Annoncering efter operatør til Udviklingsprogram for bioøkonomien i Region Midtjylland

Annoncering efter operatør til Udviklingsprogram for bioøkonomien i Region Midtjylland Annoncering efter operatør til Udviklingsprogram for bioøkonomien i Region Midtjylland 1. Baggrund Vækstforum søger efter en operatør til at udmønte Udviklingsprogram for bioøkonomien i Region Midtjylland

Læs mere

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger 1 of 5 Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger Sagsnr.: 15/1926 Sagen afgøres i: Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Resumé Syddjurs Kommune har modtaget andel i Landsbypuljen 2015

Læs mere

Tids- og procesplan. Fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S. 16. juli 2018

Tids- og procesplan. Fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S. 16. juli 2018 Tids- og procesplan Fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S 16. juli 2018 1 INDLEDNING OG BAGGRUND Norddjurs Kommune, Syddjurs Kommune og Reno Djurs har bedt Horten udarbejde en tids- og procesplan over

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget holder møde den 23. november 2015 på Magleås. Afbud: Anette Friedrichs, Jette Jensen, Vivi-Ann Petersen

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget holder møde den 23. november 2015 på Magleås. Afbud: Anette Friedrichs, Jette Jensen, Vivi-Ann Petersen Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget holder møde den 23. november 2015 på Magleås. Afbud: Anette

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Teknik- og Miljøudvalget

Mødesagsfremstilling. Teknik- og Miljøudvalget Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 08-12-2009 Dato: 20-11-2009 Sag nr.: KB 214 Sagsbehandler: Poul Jessen Petersen Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET REFERAT. for mødet den , kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal. 6. Frisættelse af institutioner ( ) 1

ØKONOMIUDVALGET REFERAT. for mødet den , kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal. 6. Frisættelse af institutioner ( ) 1 ØKONOMIUDVALGET REFERAT for mødet den 27.08.2013, kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal 6. Frisættelse af institutioner (2013-83084) 1 ØKONOMIUDVALGET 6. Frisættelse af institutioner (2013-83084)

Læs mere

6. Behandling af budget 2017 og overslagsår for Hovedstadens Beredskab I/S

6. Behandling af budget 2017 og overslagsår for Hovedstadens Beredskab I/S 6. Behandling af budget 2017 og overslagsår for Hovedstadens Beredskab I/S 24 05 2016 Bestyrelsen forelægges foreløbigt forslag til budget 2017 og overslagsår til godkendelse, herunder de kommunale bidragssatser.

Læs mere

Indstilling. Kommissorium for udvalg vedr. ny styreform. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. december 2006 Århus Kommune

Indstilling. Kommissorium for udvalg vedr. ny styreform. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. december 2006 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. december 2006 Århus Kommune IT- og Organisationsafdelingen Borgmesterens Afdeling Kommissorium for udvalg vedr. ny styreform 1.

Læs mere

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 08.30 i Byrådssalen, Frederikssund. Mødet slut kl. 11.

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 08.30 i Byrådssalen, Frederikssund. Mødet slut kl. 11. Vækstudvalget Referat fra møde Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 08.30 i Byrådssalen, Frederikssund Mødet slut kl. 11.30 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Hans Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten Weiland (A)

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere