GENERALFORSAMLING I HF SYDGRÆNSEN 2. APRIL 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING I HF SYDGRÆNSEN 2. APRIL 2019"

Transkript

1 Beslutningsreferat af ordinær Generalforsamling Tirsdag den 2. april Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for Anni have 16, der ikke er hos os mere. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens beretning over det forløbne år. 4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år 6. Forslag til behandling 7. Valg af bestyrelse og revisorer m.m. a) Formand Helle Stauning (modtager genvalg) b) Bestyrelsesmedlem Kim Nielsen (modtager genvalg) Bestyrelsesmedlem Irma Larsen (modtager genvalg) Bestyrelsesmedlem Ellen Nielsen ønsker at trække sig fra bestyrelsen. Bestyrelsen foreslår Allan Klausen1.suppleant vælges for en 1-årig periode. c) Valg af bestyrelsessuppleanter Steen Pedersen (modtager genvalg) Kira L. Andersen (ny suppleant) Michael P. Svendsen (ny suppleant) d) Valg af 2 revisorsuppleanter. Majbritt Gøth (modtager genvalg) Lis Brandt (modtager genvalg) e) Valg af vurderingsudvalg Kaj have 16, Kenneth have 28 og Søren have 61. f) Valg af festudvalg. 8. Eventuelt (hvorunder intet kan vedtages). Ad 1 Valg af dirigent Morten Nielsen have 45 blev valgt. Morten takker for valget og konstaterer at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. Dagsordenen enstemmigt godkendt. Morten oplyser, at der er 56 stemmeberettigede haver til stede. Ad 2 Valg af stemmeudvalg Stemmeudvalg nedsat: Michael Svendsen; Kim Nielsen; Thomas Knudsen og Ole Hansen Ad 3 Bestyrelsens beretning over det forgangne år Formanden har enkelte kommentarer til den beretning, som er medsendt indkaldelsen til generalforsamlingen: På side 2 pkt. 4. byggeri. Det skal nu bemærkes, at byggestop er ophørt. På side 5 pkt. 4. beslutning vedtaget på sidste generalforsamling. Følgende er ikke på plads endnu: Bump på tværgang ved kongelundsvej, male bump på c-gangen og sætte låger op på tværgangene. Arbejdet er i gang og vil blive udført hurtigst muligt.

2 Kommentarer til beretningen: Inger have 21: er der sket yderligere ift. kloakering? Svar fra Helle Stauning: Der har senest været afholdt møde januar, hvor alle haveforeninger på kongelundsvej deltog. Kloakingen forventes opstartet Der er fortsat ikke fundet løsning på afledning af spildevandet fra kloaker på vores side af motorvejen. Der henvises i øvrigt til bestyrelsens beretning. Inger have 21: spørger ind til de nationale retningslinjer Svar fra Helle Stauning: Kloakering kan vist senest udskydes til Majbrit have 57: Ønsker at rose for bump. Hun håber de sættes op igen. Bestyrelsen bekræfter, at disse opsættes. Daniel have 95: Roser bestyrelsen for deres arbejdet. Han har følgende kommentarer: 1:Rotter hvordan er situationen omkring rotter i foreningen? Svar fra Helle Stauning: Der er nogle, der har været plaget, men foreningen kender ikke til det samlede antallet af rotter. De er set forskellige steder i foreningen. Helle henstiller til, at man retter henvendelse til kommunen, hvis man ser rotter. 2:Ulovligt byggeri hvordan er situationen og historikken omkring dette? Svar fra Helle Stauning: blev kommunen opmærksom på ulovligt byggeri. Alle haveforeninger blev i 2015 pålagt at gennemgå haverne og indmelde dem, der er opført efter 1992 og ligger for tæt på skel. Foreningen fandt og indmeldte 14 haver til kreds 1. Der er ikke kommet opfølgning herefter. Foreningen har ikke rykket kommunen for svar. Kaj have 16: oplever at tidligere bump på vejene var for høje. Bestyrelsen pointerer, at der opsættes korrekte bump snarest. Beretning sat til afstemning ved håndsoprækning. Beretning er godkendt. Ad 4 Årsregnskabet Regnskab udsendt med indkaldelse. Gitte Wallin spørger om der er kommentarer eller spørgsmål. Daniel have 95: Spørger ind til budgethop på % under forbund og kredskontingent? Svar fra Gitte Wallin: Kreds- og forbundskontingent stiger i Derfor er det sat op. Stigningen kan bunde i, at den kun stiger i kongressår, som er hvert andet år. Jan have 75: Spørger ind til hvorfor står vejfond i både indtægter og udgifter, og er denne ikke afskaffet? Svar fra Gitte Wallin: Vi opretholder de penge, der tidligere er indbetalt. Der står tidligere vejfond i regnskabet. Vejfonden er afskaffet. Det fremgår af både indtægter og udgifter, da de er opkrævede og dernæst sættes som opsparing. Inger have 21: Kan man stryge navnet tidligere vejfond og kalder det en opsparing? Svar fra Gitte Wallin: Det kan vi gøre. Punktet vil fremad fremgå som opsparing. Regnskab sat til afstemning. Regnskab er godkendt

3 Ad 5 Driftsbudgettet for det kommende år Driftsbudgettet er udsendt med indkaldelse. Morten Nielsen spørger om der er kommentarer eller spørgsmål. Ingen kommentarer. Driftsbudgettet er vedtaget Ad 6. Forslag til behandling Der er kommet 7 forslag til behandling på generalforsamlingen. Forslag et og to retter sig begge mod byttelisten. Begge forslagsstillere ønsker at fastholde deres forslag, hvorfor begge forslagene behandles særskilt. Nr. 1 forslagsstiller Helle Stauning: Helle motiverer sit forslag, som omhandler at man aktivt skal stå på bytteliste i 2 år, inden man kan komme i betragtning til byt. Debat: Maria have 20: ønsker baggrund for forslaget. Svar fra Helle: at man skal have et oprigtigt ønske om at bytte. Daniel have 95: spørger om nuværende anciennitet er hvor lang tid man har stået på listen eller hvor lang tid man har boet i haveforening? Svar fra Helle: Hvor lang tid man har stået på listen. Merete have 106: Spørger om man kan man stå passiv på byttelisten? Svar fra Helle: Det kan man godt i dette forslag. Allan have 141: Påpeger at det er en dårlig ide med passive på bytteliste. Enten vil man bytte ellers ikke. Inger have 21: Spørger hvor mange gange kan man sige nej, hvis man vil bytte? Svar fra Helle: Det er der ikke regler om. Maria have 20: spørger om det ikke kan vedtages, at byttelisten skal være for aktive medlemmer? Morten Nielsen pointerer at dette forslag ikke er indsendt og derfor ikke kan behandles ved denne generalforsamling. Inger have 21: Kan man klassificerer sit ønske og bede om at bytte med en bestemt have? Morten Nielsen pointerer at dette forslag ikke er indsendt og derfor ikke kan behandles ved denne generalforsamling. Katrine have 130: Hvorfor har man kun tre muligheder for byt. Svar fra Helle: Det er heller ikke en del af forslaget og det er ikke sådan på nuværende tidspunkt. Mikkel have 30: er enig i, at passive på listen ikke er hensigtsmæssig. Svar fra Helle: Man vil stadig skulle stå der i to år.

4 Majbrit have 57: Kan det offentliggøres hvilke huse der er til salg/bytte? Helle noterer dette og bestyrelsen vil arbejde på herpå. Inger have 21: Hvad er proceduren hvis man vil bytte? Svar fra Helle: hvis man er på listen, får man haver tilbudt inden dem på den eksterne venteliste. Forslaget sat til afstemning: Forslaget er vedtaget Nr. 2 Forslagsstiller Jørgen have 62 Jørgen motiverer forslaget: De nye kontrakter med Københavns kommune foreskriver, at der kun må være 1 venteliste. Jørgen har indsendt 3 forslag. Jørgen ønsker at forslag 2 frafalder. Således behandles forslag 2.1 og 2.3 på generalforsamlingen. 2.1: byttelisten nedlægges: Debat: Inger have 21: Dette vil betyde en sammenblanding af venteliste og bytteliste. Dette er Inger imod. Daniel 95: Byttelisten er en intern venteliste. Derfor bør den afvikles. Hvis byttelisten ændres til, at man kan byde haver ind og internt aftale at bytte, er den ok. Svar fra Jørgen: pointerer, at nogle har stået længe på listen. Kun ganske få haver byttes. Inger have 21: Kan man i stedet kalde det bytteliste for medlemmer. Daniel have 95: Hvis motivation for forslag er korrekt. Vil det ikke være lovligt med en intern venteliste og en ekstern venteliste. Formanden Helle Stauning: Der er i denne debat pt tale om 3 lister. Intern venteliste, ekstern venteliste og intern bytteliste. Tidligere havde foreningen en intern venteliste, denne er slettet på opfordring af kommunen. Forslag sat til afstemning: Forslag nedstemt. 2.3: Betalingen for at stå på bytteliste Jørgen motiverer forslaget: hvis man skal betale for at stå på den eksterne liste, bør man også betale internt. Ingen debat. Forslag sat til afstemning: Forslag vedtaget.

5 Nr. 3 Forslagsstiller Daisy have 132: kan biblioteket ryddes til fordel for lokale til brug for festudvalget. Kasper motiverer på vegne af Daisy. Der er brug for et lokale, idet der ofte er behov for at opbevare mange forskellige ting ifbm. fester m.m. Morten Nielsen læser forslag op og forklarer hvor lokale ligger. Ingen debat Forslag sat til afstemning: Forslag vedtaget Forslag 4 og 5 omhandler begge placering af skralderum. Forslagsstillerne ønsker begge at fastholde forslag, hvorfor de behandles særskilt. Nr. 4 Forslagsstiller Johnny have 76. Johnny motiverer forslaget: Han er nabo til skralderummet. Det giver lugtgener og rummet fungerer som losseplads. Han ønsker det flyttet. Debat: Daniel have 95: Er der alene skralderummet, der forsager lugtgener og larm? Svar fra Johnny: Før i tiden var lågen lukket. Den åbne låge har gjort stor negativ forskel Ellen have 61: Det er skraldemænd, der har bedt om åbne låger. Finn have 71: Hvorfor er placering af skralderum ikke lagt ud til afstemning, inden det blev placeret? Mikkel have 30: Kan man dele forslaget op så der først tages stilling til placering og derefter til løsning? Svar fra Johnny: Ny placering er ikke afgørende for ham. Søren have 61: Han har været rundt sammen med kommunen og undersøger hvor skralderummet kunne placeres. Det er lovpligtigt med et skralderum. Det kan placeres overalt - Der skal blot være 5m til nærmeste vindue. Arealet i nuværende skralderum har tidligere været brug til skralderum. Sander have 101: Hvad er kravene fra renovation - skal det være overdækket, asfalt etc? Maria have 20: Der er to dele i forslaget. Hvoraf den ene lugtgener og støj er rettet mod ordenreglementet. Jan have 75: Skralderummet står lige under vinduerne i tutten. Så er det lovligt ift. reglerne om de 5m fra vindue. Inger have 21: Er der hæk eller plankeværk mod Johnnys have? Svar fra Johnny: Der er hæk og taget går helt hen dertil, det er ulovligt.

6 Formand Helle Stauning kommenterer: Vedr. forslag 4: Dette er drøftet i bestyrelsen med forslagsstiller. Helle ønsker at pointere følgende: - Der opføres bagvæg mellem hæk og stolper i skur. Dette for at mindske gener. - Det er ikke rimeligt at folk urinerer i hækken og ryger hash. Dette skal ophøre. - Skralderummet er ikke et opholdsrum. - Flaksecontainer er flyttet ud, for at mindske støjgener. Vedr. forslag 5: Skralderum under percula giver problemer ift. reglement fra renovation. Da der skal være asfalt hen til rummet. Inger have 21: Er Johnny tilfreds med væggen? Svar fra Johnny: Nej. Der står flere containere direkte op ad hækken. Daniel have 95: Der mangler et oplyst grundlag. Hvad vil det koste at opstille væg? Kan vi ved næste generelforsamling få mere kvalificerede forslag. Kan vi lave lappeløsning i en sæson og tage drøftelsen på et mere oplyst grundlag ved næste generalforsamling? Svar fra Johnny: Han kan ikke se problematikken. Han ønsker forslaget behandlet. Morten Nielsen pointerer: hvis disse forslag falder, har bestyrelsen stadig til hensigt at opstille en væg og udbedre ift. skel. Søren have 61: De flaskecontainere har stået der længe også inden skralderummet. Svar fra Johnny: Men der kommet flere til. Sussi have 6: Hvorfor er denne beslutning ikke truffet af foreningens medlemmer? Kan man ikke bruge vejfondens penge til oprette nyt skralderum. Jan have 75: Hvis et skralderum skal være 5m fra vindue, er nuværende rum ulovligt. Finn have 71: Uforstående overfor hvorfor bestyrelsen har truffet denne beslutning uden høring Sander have 101: Bestyrelsen kan ikke spørge om alt. Tilslutter at der bruges midler fra vejfond. Majbrit have 57: Hvor er den nye placering i forslaget? Helle Stauning: beslutninger træffes af bestyrelsen i året gang. Det er ikke muligt altid at inddrage alle. Kommunen har anvist denne plads. Den er lovlig. Grete Svendsen have 92: Tilslutter sig forslaget. Henstiller til at det bliver et pænt byggeri, når det skal stå midt på festpladsen. Morten Nielsen læser forslaget op. Forslag sat til afstemning: Forslag vedtaget

7 Nr. 5 forslagsstiller Jan have 75 Jan ønsker at trække forslaget. Forslaget er trukket. Nr. 6 Forslagsstillere Jan og Bente have 75. Jan ønsker at trække forslaget. Forslaget er trukket. Nr. 7 forslagsstiller Thyge have 34 Thyge er ikke tilstede til at motivere forslaget. Forslaget frafalder derfor, da forslagsstiller ifølge vedtægterne skal være tilstede. Ad. 7 Valg af bestyrelse, revisorer, revisorsuppleanter, vurderingsudvalg og festudvalg. a) valg af formand. Helle Stauning valgt b) valg af bestyrelsesmedlemmer: Kim Nielsen, Ellen Nielsen og Irma Larsen er på valg. Kim Nielsen modtager ikke genvalg, men opstiller som suppleant. Morten Nielsen ønsker at indtræde i bestyrelsen i stedet for Kim Nielsen. Irma Larsen modtager genvalg. Ellen Nielsen ønsker at trække sig i utide, hvorfor bestyrelsen indstiller at suppleant Allan Klausen indtræder. Bestyrelsesmedlemmer valgt uden modkandidater: Morten Nielsen have 45 Irma Larsen have 50 Allan Klausen have 141 Morten Nielsen præsenterer sig for forsamlingen. c) valg af suppleanter Helle Stauning indleder: Der har altid været to suppleanter til bestyrelsen. I 2018 har der været en del sygemeldte i bestyrelsen og derfor må det konstateres, at bestyrelsen bliver presset på arbejdet i disse perioder. Bestyrelsen har derfor bedt om, at der fremover oprettes 4 suppleanter, således at der er flere hænder. Følgende er indstillet og valgt uden modkandidater: Sten Petersen have 125 Kim Nielsen have 19 Kira Andersen have 13 Michael Petersen have 38 d) Revisor suppleanter: Følgende valgt uden modkandidater: Majbrit have 57 Lis have 122 e) Vurderingsudvalg: Følgende valgt uden modkandidater: Kaj have 16 Kenneth have 28 Søren have 61

8 f) Festudvalg: Følgende valgt: Daisy have 132 Bente have 84 Gitte have 22 Sussi have 6 Formanden Helle Stauning takker Ellen Nielsen for hendes store arbejde i bestyrelsen. Ad. 8 eventuelt (under dette punkt kan intet vedtages). Formanden Helle Stauning ønsker ordet: Det er vedtaget, at der skal laves nyt skraldeskur. Helle pointerer, at dette kræver ansøgning og godkendelse til kommunen. Sander have 101: Kan man lave børneklubber. Der er kommet mange børn til i foreningen. Kan man få festhuset en gang om måneden, så der kan arrangeres fællesspisning og lege? Svar fra bestyrelsen: God ide. Det vil bestyrelsen bakke op om. Der er ledigt om torsdagene. Lis have 122: hvornår tømmes skrald første gang? Svar fra bestyrelsen: i morgen d. 3. april. Majbrit have 57: Kan der komme datoer for opskrivning på ventelisten? Svar fra bestyrelsen: det undersøges og afklares. Johnny have 76: Kan man åbne låget en enkelt gang om måneden i vinterhalvåret? Såfremt man udelukkende kører på asfalterede veje. Svar fra bestyrelsen: forslaget er noteret og vil blive drøftet i bestyrelsen. Fin have 71: Kan man lave en ordning, så man kan leje foreningens trailer? Svar fra bestyrelsen: forslaget er noteret og vil blive drøftet i bestyrelsen. Birgitte have 103: 1: Kommer der nyt grus til hullerne? 2:Det er svært at få parkering om vinteren. Er det muligt at søge om begrænsning på parkeringspladserne på kongelundsvej? 3: H/F Vestgrænsen har helårsvand kan vi også få det? Svar fra bestyrelsen: jf.1: det er sidste år besluttet, at der ikke skal indkøbes grus. Jf. 2: Bestyrelsen har været til møde med øvrige foreninger vedr. parkeringsbegrænsning på kongelundsvej. Kim Nielsen og Helle Stauning tager fat i kommunen og bede dem undersøge mulighederne. Jf. 3: Helårsvand: Det koster omkring 5 mill. om året og vil derfor ikke ske. Tina have 82: Hvorfor låste man porten i flere omgange i oktober? Kan der komme klare udmeldinger, så det er tydeligt hvornår porten er åben? Svar fra bestyrelsen: Bestyrelsen vil være mere tydelig i deres kommunikation. Hovedreglen er at porten lukkes 1. oktober. Inger have 21: Hvor mange står på ventelisten og hvornår åbnes den igen? Svar fra bestyrelsen: Der står 82 på ventelisten. Den åbnes igen, når der er omkring 50 aktive på listen. Bente have 84: Banko starter op i starten af maj.

9 Dirigenten Morten Nielsen og formanden Helle Stauning takkede for god ro og orden. Generalforsamlingen sluttede København, den 10. april Formand Helle Stauning Dirigent Morten Nielsen Sekretær Kira Lisgart Andersen

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen.

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Generalforsamlingen valgte Arne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Grundejerforeningen Ryhøjen

Grundejerforeningen Ryhøjen Grundejerforeningen Ryhøjen Referat fra ordinær generalforsamling den 25.2.2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget og kontingentfastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7.

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7. Generalforsamling 25.1.2017 i Lilletoften haveforening Valg af dirigent: Thomas Have 87 Valg af referent: Matilde Have 161 Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Rolighedsparken

Grundejerforeningen Rolighedsparken Referat af Generalforsamling tirsdag den 11. april 2019. 30 stemmeberettigede husstande var repræsenteret. Kim Andersen (KA): Bød velkommen. Ad dagsordenens punkt 1: Valg af dirigent. KA: Foreslog Pierre

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 20. marts 2014 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Gudenå 20.03.2014 Side

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl. 10.00 11.25 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2018 Tid/sted: Lørdag den 2. juni 2018, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Generalforsamling i HF Mosevang

Generalforsamling i HF Mosevang Generalforsamling i HF Mosevang Onsdag d. 2 marts 2016 kl. 19.00 Folkebiblioteket i Viby - Skanderborgvej 170 Referat jf. dagsordenen: 1. Velkomst Valg af dirigent, Jesper Torp, have nr. 25 2. Beretning

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Bartholine Jørgensens Minde Kolonihaveforening i Aalborg

Bartholine Jørgensens Minde Kolonihaveforening i Aalborg Beslutningsreferat Generalforsamling 15. februar 2018 Deltagere: - 61 havemedlemmer deltog i årets generalforsamling 0. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg - Inger

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital.

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital. GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 19. marts 2016 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

26. april Referat fra ordinær generalforsamling d. 26. april 2016, kl i Skottegårdsskolens festsal.

26. april Referat fra ordinær generalforsamling d. 26. april 2016, kl i Skottegårdsskolens festsal. 26. april 2016 Referat fra ordinær generalforsamling d. 26. april 2016, kl. 18.30 i Skottegårdsskolens festsal. 74 stemmeberettigede havemedlemmer til stede, heraf 2 med fuldmagt Formanden bød velkommen

Læs mere

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen.

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen. R_e_f_e_r_a_t f_r_a g_e_n_e_r_a_l_f_o_r_s_a_m_l_i_n_g i N_y_t_t_e_h_a_v_e_f_o_r_e_n_i_n_g_e_n F_a_s_t_e B_a_t_t_e_r_i s_øn_d_a_g d_e_n 2_2_. a_p_r_i_l 2_0_1_8 k_l_. 1_0_._0_0 i f_æl_l_e_s_h_u_s_e_t Ør_e_s_t_a_d_s

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A GENERALFORSAMLING 2014. SØNDAG DEN 2. MARTS 2014 KL. 11. Taastrup Kulturcenter Sal B Poppel Alle 12 2630 Taastrup Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formanden forelægger bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2018 2019 NYE MEDLEMMER Der er solgt 4 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 12, 30, 56 og

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2014 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere