2019 Kompensationsplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2019 Kompensationsplan"

Transkript

1 2019 Kompensationsplan

2 Kompensationsplan table of content 4 Kannaway 5 Definitions 7 How to Earn 8 Kannaway Kundesalg 9 Kunde Program 10 3 for Free 11 FastStart Qualified 13 Direkte Salgsprovision [DSC] 14 50% DSC Check Match Niveauer af Team Override Provisioner 16 Rank Infinity Commissions 17 Coded Infinity Commissions 18 Lifestyle Provision 18 Rang Oprykningsprovision (RAC) 19 Minimum Indkomst Garanti 20 Organisationsstruktur 21 Rang og Badge Niveauer 22 Brand Ambassador (BA) 23 (D) 24 Senior (SD) 25 Executive (ED) 26 Area (AD) 27 Regional (RD) 28 Regional Elite (RDE) 29 National (ND) 30 National Elite (NDE) 31 International (ID) 32 International Elite (IDE) 33 Vice Presidential (VPD) 34 Vice Presidential Elite (VPDE) 35 Presidential (PD) 36 Presidential Elite (PDE) 37 Crown Ambassador (CA) 38 Crown Ambassador Elite (CAE) 39 Double Crown Ambassador Elite (DCAE)

3 Kompensationsplan Verden har aldrig set et firma, som er så unik og forfriskende som Kannaway, og vi ved, at vores Brand Ambassadører er drivkraften bag vores succes. Sammen med vores Brand Ambassadører skaber vi en kultur, som virkelig beriger livet af folk rundt om i verden. For at gøre vores visioner til virkelighed har Kannaway skabt en gavmild og gennemsigtig kompensationsplan, som belønner vores Brand Ambassadører!

4 Kompensationsplan Definitions Brand Ambassadør Kannaways Uafhængige Distributør Aktiv Brand Ambassadører er aktive, når de har udbetalt deres Brand Ambassadør Gebyr(er) for det pågældende Kvalificeret Brand Ambassadører er Kvalificerede til at optjene provisioner, når de har mødt den Personlig Volumen (PV) og Gruppe Volumen (GV), som hver måned er krævet ved produktsalg. Optjent Rang Den højeste badge rang, som en Brand Ambassadør opnår. Dette muliggør en Brand Ambassadør at blive betragtet som værende på dette rangniveau. Betalt Som Rang Rangen, som en Brand Ambassadør har i den periode, som en provision vedrører. Provisioner bliver udbetalt til hver Brand Ambassadør baseret på hans rang i den periode, som provisionen omfatter. Det er muligt, at en Brand Ambassadørs Optjent Rang og Udbetalt Som Rang er forskellige. Business Volume BV Volumen i alt, som er fastsat for hvert produkt. Provision Volumen CV Samlet volumen, fra hvilken provisioner bliver ududbetalt. Provision Volumen udgør 50% af Business Volumen BV. Personlig Volumen PV Den volumen, som er genereret af alle personlige salg og personlige kundesalg. Gruppe Volumen GV The total GV generated through product sales made by Downline Brand Ambassadors. Elite Volume EV EV i alt genereret af produktsalg gennemført af de personligt registrerede Brand Ambassadører og deres hold.

5 Kompensationsplan Ugentlige Provisioner Ugentlige provisioner starter om fridagen kl. 12 (middag) PST (Pacific Standardtid), ugentlige provisioner er tilgængelige på den følgende fredag. Månedlige Resterende Provisioner Månedlige provisioner starter om fridagen kl. 12 (middag) PST (Pacific Standardtid) i den første dag på måneden og ender kl PST i den sidste dag på måneden. Månedlige Resterende Provisioner bliver ududbetalt den 15 dag af den følgende måned i løbet af vores månedlige provisionsudbetaling. Smart Forsendelse Er et valgfrit program, som muliggør både Foretrukne Kunder og Brand Ambassadører at få udvalgte produkter sendt automatisk til dem på tilnærmelsesvis samme dag i hver måned. Detailkunde Er en Kunde, som ikke er et medlem af Kannaway Smart Forsendelse programmet. Detailkunder får ikke Kannaway produkter til engrospriser. Foretrukken Kunde Er en Kunde, som er et medlem af Kannaway Smart Forsendelse programmet, og som modtager et udvalgt produkt, eller produkter automatisk hver måned. Foretrukne Kunder får deres Kannaway produkter til engrospriser. Optjent Måned Refererer til en måned, hvor en kvalifikation må være opfyldt. En Brand Ambassadør må møde alle salgskrav for at kunne få provisioner i løbet af provisionsperioden. Nådeperioden Hvis en leder mislykkes med at opretholde de nødvendige krav vedr. Gruppe Volumenen GV for at beholde sin rang, vil han have det følgende antal dage for at bringe sin Kvalificerede Business Volumen (GBV) tilbage, så den opfylder alle rangkrav, før den pågældende person mister sin rang. Nådeperioden gælder ikke indkomster optjent via Minimum Indkomst Garantien, RAP provisioner or Lifestyle provisionen. For igen at kunne optjene disse provisioner (Minimum Indkomst Garanti, Lifestyle Provision) skal han eller hun igen opnå den pågældende rang på præcis den samme måde som ved første gang. Rang Executive Area Regional National International Vice Presidential Presidential Crown Ambassador Nådeperioden, dage

6 Kompensationsplan Der er 2 forudsætninger for at optjene provisioner FORUDSÆTNING 1 FORUDSÆTNING 2 Registrér for at blive Kannaway Brand Ambassadør (Selvstændig Distributør) ved at melde sig ind online og betale det krævede Brand Ambassadør gebyr. $54.98 / om året Brand Ambassadør gebyret bliver automatisk debiteret årligt på årsdagen. BRAND AMBASSADØR GEBYRET INKLUDERER: Replikerede Kannaway Hjemmesider Kannaway Secure Back Office Kannaway Trænings- og Hjælpeværktøjer Administrativ Støtte Oprethold den minimum Personlige Volumen (PV), som hver måned er krævet for din rang, enten ved kundesalg eller personlige ordrer. Læg mærke til: I Kannaway programmet kræves det ikke, at man køber produkter for at blive en Brand Ambassadør. Det eneste nødvendige gebyr for at blive en Brand Ambassadør er Brand Ambassadør gebyret. Der er ikke nogen provisioner genererede eller udbetalt på Brand Ambassadør gebyret. Kannaway betaler provisioner kun for salget af produkter, og ikke for optagelsen af Brand Ambassadører. Som en Brand Ambassadør (Selvstændig Distributør) er det vigtigt at forstå, hvordan man bliver betalt. En del af hvert salg genereret inden for din organisation kan udmønte sig i en eller flere muligheder for dig for at optjene provisioner. I takt med at du læser denne forklaring af kompensationssystemet, vil du forstå, hvordan du bliver belønnet på hvert område af kompensationsplanen. Det er vigtigt at forstå, at kun kvalificerede Brand Ambassadører optjener provisioner, og at for at få en provision på dine gruppesalg, må du opfylde et minimumskrav for personligt salg, som er baseret på din rang. For en yderligere forklaring se rang- og badgeniveauer nedenfor. Kannaways Brand Ambassadører må være 18 år for at kunne registreres som medlem.

7 Kompensationsplan Kannaway Kundesalg Det at sælge Kannaway produkter direkte til kunder danner et solidt fundament for dit Kannaway forretning. Der er to måder, hvorpå man kan gennemføre direkte kundesalg: Ved personligt at købe Kannaways produkter og sælge dem videre Når kunder bestiller Kannaways produkter gennem linket på din replikerede webside Når du vælger den anden mulighed, og sælger gennem hjemmesiden, kan du tjene på både detailprovisionen, som er forskellen mellem engros- og detailprisen OG direkte salgsprovisioner. Direkte salgsprovisioner for hver detailordre lagt inden for de første 30 dage udbetales på følgende måde: 30% i DSP, 15% i Check Match og 55 % i månedlige restprovisioner. Efter de første 30 dage vil hver ordre give 30% i DSP, og de resterende 70% vil udbetales gennem månedlige restprovisioner. For eksempel, hvis du solgte en flaske Pure Gold til detailprisen, som er $187.99, vil du få forskellen mellem $ og $155.99, hvilket giver 32 dollars PLUS direkte salgsprovisionen på 30% af CVen dollars. Når nogen vælger at anvende et gavekort på et detailindkøb, bliver forskellen mellem engros- og detailprisen reduceret med beløbet fra gavekortet. Direkte salgsprovisionen bliver udbetalt i den efterfølgende uge, efter den blev optjent, og rest salgsprovisionen bliver udbetalt på den 15. i den følgende måned. Alle kundesalg tæller som Personlig Volumen ligesom alle personligt placerede ordrer af Brand Ambassadører. Der kræves ikke nogen indkøb af produkter for at være en Brand Ambassadør. Kravet om personlig volumen per rang kan altid opfyldes gennem salget af produkter til detailkunder eller foretrukne kunder.

8 Kompensationsplan Kannaway tilbyder et Foretrukken Kunde Program Nogle kunder foretrækker at få deres ordrer leveret direkte til dem hver måned, uden at de hele tiden skal huske at lægge deres ordre, hvilket er noget, som vi i Kannaway kalder for Smart Forsendelse. De kunder, som melder sig ind i Smart Forsendelse programmet, bliver Kannaway Foretrukne Kunder. Registreringen i Smart Forsendelse programmet er GRATIS, og de vil som Kannaway Foretrukne Kunder have en mulighed for at købe deres Kannaway produkter til engrosprisen, og endda optjene GRATIS produkter ved at henvise andre Kunder til vores 3 for FREE program. Kannaways Kompensationsplan udbetaler en 30% DSP, 15% Check Match og 55 % i månedlige restprovisioner til de Brand Ambassadører, som sælger deres produkt til en Foretrukken Kunde inden for deres første 30 dage. Efter de første 30 dage giver hver ordre en Direkte Salgsprovision på 30% og de resterende 70% udbetales gennem månedlige restprovisioner. Som en Kannaway Foretrukken Kunde får man en sikker back office konto, hvor man kan følge sin ordrehistorik og administrere sine Smart Forsendelse Leverancer. Foretruknee Kunder vil også få en GRATIS Kannaway webside for at kunne henvise andre kunder til vores 3 for FREE Program og få en mulighed for at optjene et GRATIS produkt. 3 and Yours is Free programmet er simpelt. Foretrukne Kunder og Brand Ambassadører kan optjene et GRATIS produkt ved at henvise 3 Kannaway kunder til programmet. Antallet af GRATIS produkter, som kan optjenes, er baseret på et gennemsnit af produktordrer fra alle de henviste Kannaway kunder, og må ikke overstige Brand Ambassadørens eller Foretrukken Kundens Smart Forsendelse ordre i løbet af den pågældende måned. For eksempel: Hvis Brand Ambassadørens eller en Foretrukken Kundens gennemsnitlige produktordre er på 55 BV (Business Volumen) og Brand Ambassadørens eller Kannaway Foretrukken Kundes Smart Forsendelse ordre var på mindst 55 BV i løbet af denne måned, vil de modtage næste måneds Smart Forsendelse ordre op til 55 BV GRATIS. Der er ikke nogen provisioner ududbetalt for de optjente gratis produkter.

9 Compensation Plan 9 3 for free Hvordan virker det DIG Hav en personligt betalt Smart Forsendelse ordre KUNDER + = Hav minimum 3 Kunder, som lægger månedlige ordrer GRATIS* Optjen et gratis produkt i den følgende måned, som er ækvivalent med den gennemsnitlige BV af alle kundeordrer EKSEMPLER FORUDSÆTNINGER FOR 3 FOR FREE PROGRAM: Personligt betalt Smart Forsendelse + = 3 Kunder: 1,500 kombineret BV fra betalte ordrer 500 BV i GRATIS PRODUKT i den følgende måned 1. Oprethold en aktiv månedlig Smart Forsendelse på mindst 28 BV i produkt ordre. 2. Hav mindst tre Kannaway kunder, som har en ordre på minimum 28 BV i hver kalendermåned. Hvis dette sker, vil din næste måneds Smart Forsendelse ordre være GRATIS. Personligt betalt Smart Forsendelse + = 5 Customers: 2,000 Combined BV fra betalte ordrer 400 BV i GRATIS PRODUKT i den følgende måned 3. Antallet af fri produkter er baseret på den samlede gennemsnitsordre af kunderne,og må ikke overstige din Smart Forsendelse ordre i løbet af den pågældende måned. * Der er ikke nogen provisioner udbetalt på gratis produkter. * Din personlige Smart Forsendelse ordre i den pågældende måned må være lig med den gennemsnitlige BV af dine kundeordrer, ellers vil du modtage et mindre antal gratis produkter i den følgende måned.

10 Compensation Plan 10 FastStart Qualified 2 forskellige muligheder for at kvalificere sig At kvalificere sig til FastStart betyder, at du tjener 3 gange mere på direktesalgsbonussen! Det er også det første skridt for at opbygge sin forretning med Kannaway. FastStart programmet giver dig en mulighed for at tjene en tredoblet Direktesalgsbonus (DSC) på værdipakker solgt ved personlig optagelse. Dette betyder, at du kan tjene 3 gange mere i forhold til den oprindelige DSC på hver første værdipakke, som du sælger til en ny kunde eller Brand Ambassadør (BA) i løbet af hele din karriere i Kannaway. EKSEMPLER Registrer som en Brand Ambassadør De eneste krav for at blive medlem i Kannaway er, at du må være 18 år gammel eller mere, og betaler det årlige Brand Ambassadør gebyr for at opretholde din konto. Opfyld dit personlig volumen PV krav Køb for dig selv MULIGHED 1 Fastart Kvalificerende Værdipakke Sælg til en kunde Køb for dig selv MULIGHED 2 Hvilken som helst værdipakke Sælg til en kunde Opfyld dit gruppevolumen GV krav Hvilken som helst værdipakke Hvilken som helst værdipakke Hvilken som helst værdipakke 780 PV 720 PV 110 PV 80 Køb Sælg ELLER Køb Sælg ELLER Køb Sælg ELLER Registrer 3 nye Brand Ambassadører eller Kunder, som køber eller sælger en hvilken som helst Værdipakke Generer 3000 EV point inden for 4 niveauer på 30 dage

11 Kompensationsplan Mulighed 1 Mulighed 1 gør det muligt for dig at opfylde FastStart PV kvalifikationskrav ved enten at købe eller sælge en FastStart kvalificerende Værdipakke. Efterfølgende må du optage en enhver kombination af 3 BAer, Kunder eller Foretrukne Kunder, som køber eller sælger en Værdipakke, i løbet af de næste 30 dage. Du kan forlænge den tid, som du har til at kvalificere sig, ved enten at købe eller sælge Senior Executive Verdipakken, hvilket vil trække kvalificeringsperioden til 45 dage. Hvis du vil have endnu mere tid, kan du købe Total Experience Værdipakken, hvilket vil give dig 60 dage for at opnå dit mål. Mulighed 2 Mulighed 2 gør det muligt for dig at opfylde dine PV kvalificeringskrav ved enten at sælge eller købe en hvilken som helst værdipakke samt generere 3000 i Personligt Sponsoreret Gruppevolumen inden for 4 niveauer på 30 dage. Husk, at ikke mere end 60% af EV må være genereret fra ét sponsoreret ben. Brand Ambassadører har en mulighed for at deltage i FastStart 3000 Faststart 3000 & Faststart 9000 er hjertet i Kannaways forretningsmodel. At opnå en Faststart 3000 status betyder en indtjening på op til $ 1000 for Brand Ambassadører, som bliver udbetalt over 2 måneder i ekstra provisioner. For at blive en Faststart 3000 skal du opnå det følgende: Blive en Faststart Kvalificeret inden for dine første 30, 45 eller 60 dage, når du bliver Brand Ambassadør. Generere minimum 3,000 i kumuleret EV (Elite Volumen) inden for 4 niveauer i løbet af dine første 60 dage. Ikke mere end 60% af EV (Elite Volumen) må komme fra 1 ben eller hold. Generere 110 i PV i både den anden og tredje måned af din tid som Brand Ambassadør (dagene og 61-90). * Sponsorplacerede Brand Ambassadører og deres ben kan ikke blive brugt til at kvalificere en Brand Ambassadør til Faststart 3000 Provision. Faststart 3000 Provisioner optjente af en BA må være genereret af BAs sponsorerede ved individuel optjening af Faststart 3000 Provision. Bliv FastStart 9000 Kvalificeret og optjen Ekstra Provisioner Faststart 9000 kvalificerede modtager en ekstra $1,000 Faststart Ligesom ved Faststart 3000 må Faststart 9000 kvalificerede opretholde en minimum på 110 PV i deres anden og tredje måned (dagene og 61-90) for at optjene Faststart 9000 Provision. $1,000 Faststart 9000 Provisionen bliver udbetalt over 2 måneder. Bliv Faststart Kvalificeret inden for dine første 30, 45 eller 60 dage som Brand Ambassadør. Generér 9,000 i kumuleret EV (Elite Volumen) inden for 5 niveauer i løbet af dine første 90 dage, hvor ikke mere end 60% må komme fra et ben eller hold. * Sponsorplacerede Brand Ambassadører og deres ben kan ikke blive brugt til at kvalificere en Brand Ambassadør for Faststart 9000 Provision. En Faststart 9000 Provision optjent af en BA må være genereret af BAs sponsorerede ved individuel optjening af Faststart 9000 Provisionen.

12 Kompensationsplan Direkte Salgsprovision [DSC] En direkte salgsprovision belønner dig for hver ordre fra nyregistrerede medlemmer i løbet af deres første 30 dage i Kannaway. Provisionerne udgør 30% af provisionsvolumenen og udbetales til den direkte sponsor. For eksempel, vil en ordre på 110 BV og 55 CV producere en DSC på dollars. Kannaway tilbyder også Kannaway Værdipakker til både kunderne og Brand Ambassadørerne, som er interesserede i at spare penge. Kannaway udbetaler en særlig DSC for det første Kannaway Værdipakke indkøb. Provisionen ududbetalt for Kannaway Værdipakken er præsenteret i tabellen nedenfor. Alle fremtidige indløb af Kannaway Værdipakken bliver baseret på den fastsatte CV gennem den resterende portion af kompensationsplanen. Kannaway EU Værdipakker DSC Provision Basic Value Pack $10 Starter Value Pack $20 Pure Starter Value Pack $20 FastStart Junior Executive Value Pack $30 Fast Start Sr. Executive Value Pack $75 Fast Start Total Product Experience Value Pack $100 Kannaway US Værdipakker DSC Provision Starter Value Pack $20 Pure Starter Value Pack $20 FastStart Jr. Executive Value Pack $75 FastStart Executive Value Pack $100 FastStart Total Product Experience Value Pack $150

13 Kompensationsplan % DSC Check Match Fordobling er nøglen til en langvarig succes i relationsmarkedsføring og hjælper vores Brand Ambassadører at skabe en teamwork-kultur. Vi betaler en 50% check match på alle Direkte Salgsprovisioner til de kvalificerede holdmedlemmer. Denne DSC Matchning Provision bliver udbetalt for hele den optjente DSC, også når det er en tredobbelt DSC. 50 % DSC Check Matching Provisionen er opdelt og udbetalt som det følger. 20% er udbetalt til det optagende medlems sponsor, og 30% bliver delt mellem lederskabs rang koder og 7 niveauer af upline holdmedlemmer (i overensstemmelse med sponsortræet), som det vises i tabellen nedenfor: Qualifying Coded Ranks DSC Matchning Provision i procent Executive 2.5% Regional 2.5% International 2.5% Presidential 2.5% Upline Niveauer DSC Matchning Provision i procent Enroller s Sponsor 20% Level 2 Upline 5% Level 3 Upline 5% Level 4 Upline 2,5% Level 5 Upline Level 6 Upline Level 7 Upline Total 2.5% 2.5% 2.5% 50% * Hver ordre, som Direkte Salgsprovisionen udbetales for, vil give en ekstra 50% af DSCs samlede beløb, fordelt i de ovenstående procenter. For eksempel: Hvis du sponsorerer en BA, som tjener $60 på DSC, vil du få 20% af hele DSC, dvs. $12. Hvis du er på niveau 4 upline, vil du få 2.5% af hele DSC, dvs. $1.50.

14 Kompensationsplan Niveauer af Team Override Provisioner Som en Kannaway Brand Ambassadør vil du fokusere på at skabe en base af Detail og Foretrukne Kunder samt på at opbygge et hold af Brand Ambassadører. Når du bevæger dig opad i kompensationssystemet, vil du efterhånden tjene højere Team Override Provisioner fra produktsalget genereret af din salgsorganisation. Kannaway anvender en Unilevel struktur for vores Team Override Provisioner. Dette betyder, at hver Brand Ambassadør automatisk vil blive placeret på deres sponsors første niveauer, med mindre at deres sponsor vælger at placere dem under en Brand Ambassadør, som er en del af hans hold. [Placeringen er en avanceret organisatorisk strategi. Spørg din Team Leder om råd om den bedste strategi for opbygning af din Kannaway business. Jo højere rang du opnår, jo på flere niveauer tjener du provisioner. Kannaways kompensationsplan bruger kompression for at muliggøre Brand Ambassadører at tjene på salg, som har deres rødder længere nede i organisationen, hvis nogen på organisationstræet ikke er aktiv. Dette betyder, at hver Kunde og Brand Ambassadør volumen, som ikke er genereret af en aktiv Brand Ambassadør vil komprimere og blive inkluderet ind i volumenen af niveauet, som ligger direkte over. Unilevel Placeringstræ Brand Ambassador Senior Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential / Vice Presidential Elite Presidential / Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% NIVEAU 1 2% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% NIVEAU 2 3% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% NIVEAU 3 4% NIVEAU 4 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% NIVEAU 5 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% NIVEAU 6 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% NIVEAU 7 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% NIVEAU 8 9% 9% 9% 9% 9% 9% NIVEAU 9 10% 10% 10% 10% 10% NIVEAU 10 11% *TTeam Override Provisioner bliver udbetalt måneligt.

15 Kompensationsplan Rank Infinity Commissions Rank Infinity Provisionen gør det muligt for de Brand Ambassadører, som har opnået Udbetalt som Rang af Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite, at begynde at tjene en 1% provision på alle kvalificerede salg, som starter på deres 6te niveau gennem infinity i den salgsorganisation, som de har opbygget. Generational Infinity Bonus giver i alt 15% af hele CVen gennem 2 generationer (7,5% for hver af generationerne) og er kumulativ, hvilket betyder at du kan tjene forskellen i provision % mellem din rang og rangen af dine team medlemmer. Som en kvalificeret Executive vil du starte at tjene en 1% Provision på alle salg, som starter med dit 6te niveau gennem infinity dette hedder 1st Generation Provision. Du vil tjene 1st Generation Provision indtil der er den næste kvalificerede Executive på dit placeringstræs organisation. På det tidspunkt vil den nye Executive starte at tjene 1st Generation Provision i sin organisation, og du vil starte at tjene 2nd Generation 1% Infinity Provision på hans organisation. Når en tredje Executive dukker op på den samme organisationslinje bliver du spærret af, hvilket kaldes et udbrud, og du vil stoppe med at tjene 2nd Generation Infinity Provision fra denne Executive og hans organisation. Det er vigtigt at forstå, at du vil fortsætte med at tjene 1st Generation & 2nd Generation infinity Provision på resten af din organisation, så længe du ikke har stødt på en tredje kvalificeret Executive. For at starte at tjene Generational Infinity Provision på udbryderorganisationen må du så opnå Lokal rangen. På det tidspunkt vil du starte at tjene 1st Generation Lokal Provision. Det at man kan akkumulere Generational Infinity Provision for mange ranger er en af de fantastiske aspekter ved denne Provision i den forstand, at du har en mulighed for at tjene Provision % for flere end 1 rang. For eksempel, når du er kvalificeret Crown Ambassador og har ikke nogen Executive s eller højere i et bestemt ben, modtager du hele 1ste generations Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite Generational Infinity Provision for hver rang (7.5%). Så snart en Brand Ambassadør i dette ben opnår Executive rangen, starter du at tjene 2en generations infinity Provision under din nye Executive. Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Presidential/ Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite Infinity rang 1ste Gen niveau 6 (ED til 10 (PD) og under 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 0.75% Inf 0.5% Inf 0.25% Inf Infinity rang 2en Gen niveau 6 (ED til 10 (PD) og under 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 0.75% Inf 0.5% Inf 0.25% Inf

16 Kompensationsplan Coded Infinity Commissions Lige som Generational Infinity Provision kan Coded Infinity Provision optjenes af de Brand Ambassadører, som har opnået Udbetalt som Rang af Executive og højere. Den betaler også 15% af CV gennem 2 generationer (7.5% for hver generation) og akkumulerer sig, hvilket betyder, at du kan optjene flere kodede infinity provisioner på samme team. For eksempel, hvis du har National, Regional og Area kode på en individuel person, vil du optjene alle disse kodede provisioner på denne individuelles team. Når du opnår Executive rangen, vil du starte at optjene Coded Infinity Provisionen på den umiddelbart næste Brand Ambassadør, som du har optaget, og hans team. I modsætning til Generational Infinity Provisionen kan dine kodede holdmedlemmer ikke bryde ud fra dig. Efter at de er blevet kodet til dig, forbliver de det så længe, de er aktive i Kannaway, uanset hvor stort deres hold er blevet, og hvor mange niveauer de har opnået. Endnu en fantastisk aspekt ved Coded Infinity Provisionen er, at du starter at optjene en ekstra Provision på niveau 1, hvilket betyder, at du kan øge dit niveau 1 override til så meget som 9.5%. Lige som Generational Infinity Provision har Coded Infinity Provision også 2 generationer af kode Provision udbetalt på hvert niveau. Den største forskel ved en kodet Provision er, at hele holdet ikke bryder ud fra dig, efter at 2 BAer har opnået den samme rang. Dette betyder, at dine provisioner ikke bliver mindre hvis du har opbygget en potentialerig og sund organisation, vil den fortsætte med at vokse sammen med den kodede Provision på din konto. Når du bliver ved med at opnå højere rang i Kannaway, starter du at tjene Coded Infinity Provision på den umiddelbart næste person, som du personligt optager. Lige som Generational Infinity Provision muliggør Coded Infinity Provision dig at akkumulere dine kodede provisioner fra forskellige rang, hvilket betyder, at du har en mulighed for at optjene Provision % for mere end 1 rang. For eksempel, når du er kvalificeret til Crown Ambassador vil du modtage hele 1ste generations Coded Infinity Provision for hver Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite rang (7.5%) på alle salg gennemført af din nyest optagede Brand Ambassadør og hele hans organisation startende med deres niveau. Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Crown Presidential/ Ambassador/ Crown Presidential Elite Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite Kodet Infinity 1ste Gen tilbage til niveau 1 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0.75% 0.5% 0.25% Kodet Infinity 2en Gen tilbage til niveau 1 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0.75% 0.5% 0.25%

17 Kompensationsplan Lifestyle Provision Kannaway Lifestyle Provision kan optjenes, efter man har opnået Area rangen eller højere, og har opretholdt den i en måned. Provisionen bliver udbetalt i måned 3. Lifestyle Provisionen giver følgende provisioner baseret på rang månedligt i den følgende måned. Efter at man har opnået og opretholdt rangen (anden måned), udbetales Lifestyle Provisionen månedligt ved resterende provisioner i måned 3. Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Presidential/ Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite $500 $750 $1,000 $1,250 $1,500 $2,500 $5,000 $10,000 Rang Oprykningsprovision [RAC] Rang Oprykningsprovisioner er designet for at belønne de nye Brand Ambassadører ved hvert trin på deres vej til at opnå en succes og rykke højere op i kompensationsplanens rang. Vi fordobler endda RAC Provisionen, hvis rang bliver opnået hurtigere. Vi tilbyder Rang Oprykningsprovisionen for de følgende rang: Executive, Area, Regional og National. Disse rang er afgørende placeringer i kompensationsplanen, idet de er de første rang, hvor en Brand Ambassadør begynder at opbygge en gruppe, og hjælper andre indenfor deres organisation med at opbygge deres grupper, hvilket er hovedforudsætningen for, at man bliver Presidential. Rang Oprykningsprovisioner hjælper med at fremme denne tilgang og give motivation til medlemmerne. Se tabellen nedenfor, hvor Rang Oprykningsprovisioner blev præsenteret. For at blive kvalificeret til Rang Oprykningsprovisionen må du optjene en af de nedenstående rangniveauer og opretholde den nødvendige PV for din rang. Rang Oprykningsprovision udbetales den følgende måned efter man har optjent rangen, sammen med andre månedlige provisioner. Rank Ubegrænset Tid Accelereret Tid Executive $250 $500 (60 dage fra startdatoen) Area $1,250 $2,500 (120 dage fra startdatoen) Regional Elite $2,500 $5,000 (180 dage fra startdatoen) National Elite $5,000 $10,000 (270 dage fra startdatoen) Bemærk: Sponsorplacerede Brand Ambassadører og deres ben kan ikke blive brugt til at kvalificere en Brand Ambassadør for Rang Oprykningsprovisionen. En Rang Oprykningsprovision optjent af en BA må være genereret af BAs sponsorerede og deres sponsorerede hold ved individuel optjening af Rang Oprykningsprovisionen, og overholde den samme 60/40 opdeling mellem benene, som er nødvendig for at rykke op i rang.

18 Kompensationsplan Minimum Indkomst Garanti $500/måned $2,500/måned $5,000/måned $60,000/år $8,333/måned $100,000/år $12,500/måned $150,000/år $20,833/måned $250,000/år $41,666/måned $500,000/år $83,333/måned $1,000,000/år Forudsætninger: Brand Ambassadører må opretholde minimum 3 aktive, personligt sponsorerede Brand Ambassadører i 3 adskilte ben, og hver må opretholde et minimum på 110 PV månedligt for at optjene Minimum IndkomstGaranti (MIG) Provision. Brand Ambassadører må også opretholde 110 PV månedligt for at optjene MIG Provisionen. Brand Ambassadører må optjene og opretholde Executive / Area / Regional Elite /National Elite / International Elite / Vice Presidential Elite / Presidential Elite & Crown Ambassador Elite rangen for at optjene MIG Provisionen. Hvis man er Regional eller højere, men ikke Elite, vil han eller hun betales som Area eller Executive afængigt af kvalifikationer. Detaljerne MIG Provisionen betaler dig forskellen mellem din kombinerede kompensation og den MIG, som du er kvalificeret for i den pågældende måned. Hvis din kompensation er højere end MIG Provisionen, bliver provisionen ikke udbetalt. For eksempel: Når du optjener den MIG kvalificerede Area rangen den 15 januar, er februar din kvalificerede måned, så længe du opretholder Area rangen eller højere i februar måned. I februar tjener du $2,000 i kompensation, så din MIG Provision er på $500. $500 er forskellen mellem din MIG på $2500 og den optjente kompensation på $2000. MIG Provisionen bliver udbetalt den 15. dag på måneden, som følger den første hele kalendermåned, efter du opnåede en MIG kvalificeret rang. For eksempel 1: Du opnår MIG kvalificeret Area rangen den 15 januar. Den første hele kalendermåned, som følger dit avancement, er februar. Så længe du bliver ved med at være kvalificeret som Area eller højere i februar, bliver din første provision udbetalt den 15 marts ved udbetaling af dine resterende provisioner. Eksempel 2: Hvis du rykker ned fra Area til Executive i løbet af februar måned, er din MIG Provision på Executive niveauet, dvs. $500. Alle MIG Provisioner bliver udbetalt månedligt. De månedlige MIG Provisioner er som følgende: ED = $500, Area = $2,500, Regional Elite = $5,000, National Elite = $8,333, International Elite = $12,500, Vice Presidential Elite = $20,833, Presidential Elite = $41,666, Crown Ambassador Elite = $83,333.

19 Kompensationsplan Organisationsstruktur Sponsortræet Når en ny Brand Ambassadør er sponsoreret, placeres han på niveau 1 eller frontline på den sponsorerende Brand Ambassadørs sponsortræ. Direkte Salgsprovisioner (DSC), 50%, Coded DSC Check Match, Team Override og Coded Infinity provisioner bliver udbetalt baseret på sponsortræet. Holding Tank (Sponsor Placering) Kannaways kompensationsplan gør det muligt for den sponsorerende Brand Ambassadør at sponsorere en Brand Ambassadør og placere ham eller hende under en anden Brand Ambassadør på sit team inden for de første 7 dage efter optagelsesdatoen. Den sponsorerende Brand Ambassadør opretholder også i dette tilfælde sit sponsorskab og modtager alle sponsorprovisioner. Placeringstræet 1 regel af sponsorplaceringen: en Brand Ambassadør må placeres inden for de første 7 dage siden blev sponsoreret (optagelsesdatoen).

20 Rang og Badge Niveauer

21 Kompensationsplan Brand Ambassador (BA) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr Oprethold minimum 28 PV månedligt Brand Am Muligt at optjene 3 for free Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision Detail & Foretrukken Kunde Provisioner DSC Provisioner DSC Sponsor Check Match 2 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

22 Kompensationsplan (D) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 28 PV månedligt. Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Brand Am Oprethold et minimum på 600 i Kvalificeret Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level Check Match 3 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Career Path D BA SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

23 Kompensationsplan Senior (SD) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 55 PV månedligt. Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben. Oprethold et minimum på 3000 i Kvalificeret Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben. Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level Check Match 4 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Career Path SD BA D ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

24 Kompensationsplan Executive (ED) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 5,000 i Kvalificeret Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Rang Oprykningsbonus Minimum Indkomst Garanti Detail Provision Faststart 3000 Provision 5 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) ED Rank Infinity Residual Provision ED Coded Infinity Residual Provision on new personally sponsored representatives after promotion to Executive Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Matchc Career Path ED BA D SD AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

25 Kompensationsplan Area (AD) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 15,000 i Kvalificeret Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Rang Oprykningsbonus Minimum Indkomst Garanti Detail Provision Faststart 3000 Provision 6 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Area Rank Infinity Residual Provision Area Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Area. Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

26 Kompensationsplan Regional (RD) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 45,000 i Kvalificeret Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 7 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Regional Rank Infinity Residual Provision Regional Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Regional. DSC Level og Code Check Match Career Path RD BA D SD ED AD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

27 Kompensationsplan Regional Elite (RDE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 45,000 i Elite Volumen (EV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Minimum Indkomst Garanti Rang Oprykningsbonus Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 7 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Regional Rank Infinity Residual Provision Regional Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Regional. En særlig Regional Elite bagde Rejseincitament DSC Level og Code Check Match Career Path RDE BA D SD ED AD RD ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

28 Kompensationsplan National (ND) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 135,000 i Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 8 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision National Rank Infinity Residual Provision National Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til National. DSC Level og Code Check Match Career Path ND BA D SD ED AD RD RDE NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

29 Kompensationsplan National Elite (NDE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 135,000 i Elite Volumen (EV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Minimum Indkomst Garanti Rang Oprykningsbonus Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Match 8 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision National Elite Infinity Residual Provision National Elite Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til National Elite En særlig National Elite bagde Hemp attachétaske med udvalgte produkter Rejseincitament Career Path NDE BA D SD ED AD RD RDE ND ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

30 Kompensationsplan International (ID) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 240,000 i Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision International Rank Infinity Residual Provision International Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til International. DSC Level og Code Check Match Career Path ID BA D SD ED AD RD RDE ND NDE IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

31 Kompensationsplan International Elite (IDE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 240,000 i Elite Volumen (EV) Muligt at optjene 3 for free Minimum Indkomst Garanti Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match Lifestyle Provision International Rank Infinity Residual Provision International Elite Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til International Elite. En særlig International Elite bagde Tumi kuffert Rejseincitament DSC Level og Code Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Career Path IDE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

32 Kompensationsplan Vice Presidential (VPD) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 400,000 i Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Vice Presidential Rank Infinity Residual Provision Vice presidential Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Vice Presidential. DSC Level og Code Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CAE CAE DCAE

33 Kompensationsplan Vice Presidential Elite (VPDE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 400,000 i Elite Volumen (EV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Minimum Indkomst Garanti Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Match Lifestyle Bonus Vice Presidential Elite Rank Infinity Residual Provision Vice Presidential Elite Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Vice Presidential Elite. En særlig Vice Presidential Elite bagde Udvalgte jakkesæt til mænd eller damer Rejseincitament 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Career Path VPE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP PD PDE CAE CAE DCAE

34 Kompensationsplan Presidential (PD) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 700,000 i Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Presidential Rank Infinity Residual Provision Presidential Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Presidential. DSC Level og Code Check Match Career Path PD BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PDE CAE CAE DCAE

35 Kompensationsplan Presidential Elite (PDE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 700,000 i Elite Volumen (EV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Minimum Indkomst Garanti Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Presidential Elite Rank Infinity Residual Provision Presidential Elite Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Presidential Elite En særlig Presidential Elite bagde Presidential Passage Trip Career Path PDE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD CAE CAE DCAE

36 Kompensationsplan Crown Ambassador (CA) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 1,000,000 i Gruppe Volumen (GV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Crown Ambassador Rank Infinity Residual Provision Crown Ambassador Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Crown Ambassador DSC Level og Code Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

37 Kompensationsplan Crown Ambassador Elite (CAE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 1,000,000 i Elite Volumen (EV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Minimum Indkomst Garanti Faststart 3000 Provision Faststart 9000 Provision DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Match 9 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke %) Lifestyle Provision Crown Ambassador Elite Rank Infinity Residual Provision Crown Ambassador Elite Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede repræsentanter efter oprykningen til Crown Ambassador Elite Et Rolex ur Presidential Passage Trip Career Path CAE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA DCAE

38 Kompensationsplan Double Crown Ambassador Elite (DCAE) Forudsætninger Betal det obligatoriske årligt i Brand Ambassadør Business Gebyr. Oprethold minimum 110 PV månedligt Personligt optag og oprethold 3 aktive Brand Ambassadører i tre adskilte ben Oprethold et minimum på 4,000,000 i Elite Volumen (EV) månedligt med ikke mere end 60%, som kommer fra ét ben Muligt at optjene 3 for free Detail Provision Minimum Indkomst Garanti DSC Provisioner DSC 20% Sponsors Check Match DSC Level og Code Check Match 10 niveauer af Team Residual Provision (se tabellen ovenfor for at tjekke % Double Crown Ambassador Elite Rank Infinity Residual Provision Double Crown Ambassador Elite Coded Infinity Residual Provision på nye personligt sponsorerede efter oprykning til Double Crown Ambassador Elite Sponsorerede ræpresentanter efter oprykningen til Crown Ambassador Elite Presidential Passage Trip Tesla i leasing Lifestyle Provision Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

39

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANN AWAY KOMPENSATIONSPLAN 2019 KANNAWAY.COM KANNWAY.COM/EU

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANN AWAY KOMPENSATIONSPLAN 2019 KANNAWAY.COM KANNWAY.COM/EU KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANN AWAY KOMPENSATIONSPLAN 2019 KANNAWAY.COM KANNWAY.COM/EU Juni 2018 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2 DEFINITIONS Brand Ambassadør Kannaways Uafhængige Distributør Aktiv Brand

Læs mere

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2018 KANNAWAY.COM/EU

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2018 KANNAWAY.COM/EU KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2018 KANNAWAY.COM/EU KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2 Verden har aldrig set et firma, som er så unik og forfriskende som Kannaway, og vi ved, at vores

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

ASEA Provisionsordning

ASEA Provisionsordning ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst 100PV (Personlig Volumen)

Læs mere

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst (Personlig Volumen)

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Oppdatert: 1. November 2015 Velkommen til Eqology «Our business is to change lives» Relationship marketing I dagens marked er den aller bedste måde at nå ud til kunden på, enten ansigt

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K VELKOMMEN Velkommen i Kyäni. Vores mål er at hjælpe enkeltpersoner, der frivilligt ønsker at realisere deres potentiale -Experience More - i retning

Læs mere

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Opdateret: 10. Februar 2015 Velkommen til Eqology «Our business is to change lives» Opstarts alternativer i Eqology Relationship marketing I dagens marked er den aller bedste måde

Læs mere

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Opdateret: 7. juli 2015 Velkommen til Eqology «Our business is to change lives» Opstarts- alternativer i Eqology Relationship marketing I dagens marked er den aller bedste måde at

Læs mere

MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID

MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID VELKOMMEN TIL JEUNESSE DEN UNGE GENERATION EN MULIGHED FOR AT SKABE RIGDOM PÅ ET VOKSENDE MARKED Vi er glade for,

Læs mere

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Oppdatert: 1. August 2015 Velkommen til Eqology Opstartsalternativer i Eqology Mulighed 1 DKK 6.000 EQ Arctic Professional Business Kit «Our business is to change lives» Relationship

Læs mere

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K VELKOMMEN Velkommen til Kyänifamilien! Kyänis mission er At bringe håb - løftet om et bedre liv - igennem wellness og mulighed. Som Kyäni Business

Læs mere

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition)

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) 3. Tjen penge med WellStar Opdater plan fra 1. marts 2008 3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) Begrebsforklaring: 1. Bruttoavance (BA): Avance fra indkøb til salg af

Læs mere

SALGSKOMPENSATIONSPLAN BROCHURE

SALGSKOMPENSATIONSPLAN BROCHURE SALGSKOMPENSATIONSPLAN BROCHURE Nu Skin er den demonstrerbare forskel Ved at indgå partnerskab med dig, fortsætter vi med at udvise sandt lederskab når det drejer sig om kompensation på globalt plan. Vores

Læs mere

ORGANO GOLDS KOMPENSATIONSPLAN: KING OF COMPENSATION PLAN. Det er nemt, det er enkelt, Det er kaffe.

ORGANO GOLDS KOMPENSATIONSPLAN: KING OF COMPENSATION PLAN. Det er nemt, det er enkelt, Det er kaffe. ORGANO GOLDS KOMPENSATIONSPLAN: KING OF COMPENSATION PLAN Det er nemt, det er enkelt, Det er kaffe. Denmark Gældende fra 18. april 2015 INDHOLD Oversigt... 1 Kompensationsplan... 2 Definitioner... 3 7

Læs mere

EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER

EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA Executive Duplication Bonus giver alle nye og eksisterende Executives mulighed for at optjene Shares på provisionsgivende indtjening i EMEA-landene.

Læs mere

PRODUKT VIDENSKAB TIMING VIRKSOMHED KOMPENSATION

PRODUKT VIDENSKAB TIMING VIRKSOMHED KOMPENSATION PRODUKT VIDENSKAB TIMING VIRKSOMHED KOMPENSATION 1 Kompensationsplan Hos MXI Corp ser vi vores partnere som uvurderlige forretningspartnere og derfor belønner vi dem med den mest generøse kompensationsplan

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

DANMARK JEUNESSEGLOBAL.COM

DANMARK JEUNESSEGLOBAL.COM FINANSIEL BELØNNINGSPLAN DANMARK JEUNESSEGLOBAL.COM VELKOMMEN TIL JEUNESSE Det glæder os at du har valgt os som partner, idet du har valgt at opbygge din egen Jeunesse virksomhed. Ligesom dig, har tusindvis

Læs mere

DANMARK JEUNESSEGLOBAL.COM

DANMARK JEUNESSEGLOBAL.COM FINANSIEL BELØNNINGSPLAN DANMARK JEUNESSEGLOBAL.COM VELKOMMEN TIL JEUNESSE Det glæder os at du har valgt os som partner, idet du har valgt at opbygge din egen Jeunesse virksomhed. Ligesom dig, har tusindvis

Læs mere

Mannatech Compensation Plan

Mannatech Compensation Plan Mannatech Compensation Plan Mannatech Mission og Vision Vores mission er at bekæmpe den globale underernæring ved at nære verden med Real Food Technology -tilskud, mens vi styrker og belønner livet for

Læs mere

INTRODUKTION MANNATECHS MISSION OG VISION SOCIALT IVÆRKSÆTTERI 6 MÅDER AT TJENE PENGE

INTRODUKTION MANNATECHS MISSION OG VISION SOCIALT IVÆRKSÆTTERI 6 MÅDER AT TJENE PENGE kompensationsplan INTRODUKTION Det er med stor spænding og begejstring, at vi træder ind i en ny æra som Mannatech. Denne kompensationsplan er udviklet i samarbejde med partnerledere over hele kloden og

Læs mere

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN LifeWave KOMPENSATI- ONSPLAN $ LifeWaves globale succes er baseret på hårdt arbejde, passion og medlemmernes hengivenhed. Vi har derfor besluttet at belønne de af vores medlemmer, der har nogle af de højeste

Læs mere

LYCONET INDTJENINGSPLAN

LYCONET INDTJENINGSPLAN YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET INDTJENINGLAN Bilag 1 til Lyconet aftalen til Uafhængige Lyconet Marketers Medie Indehaver og Publisher: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22 9470 Buchs, Schweiz www.lyoness.com

Læs mere

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet Business Overview Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet Business Overview Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

European Detailed_Compensation_Plan DA-EU KYÄNIS KOMPENSATIONSPLAN

European Detailed_Compensation_Plan DA-EU KYÄNIS KOMPENSATIONSPLAN KYÄNIS KOMPENSATIONSPLAN 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Velkommen til Kyäni... 4 Du betales efter dit personlige salg og volumen...5 Bonusser beregnes efter volumen... 5 Hverve kunder Den

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Trin 1. Trin 2. Trin 3.

Trin 1. Trin 2. Trin 3. 15 min Quick Start Enkelt at komme igang: 3 enkle trin Når du har købt dit EQ Professional Business Kit+ eller EQ Business Kit+, er det vigtigt at komme hurtigt i gang: Trin 1. Trin 2. Trin 3. Skriv din

Læs mere

FORANDRING FRYD FREMGANG

FORANDRING FRYD FREMGANG FORANDRING FRYD FREMGANG Øvelse gør mester. Meget øvelse gør dig fri FORRETNINGEN JO MERE TID DU BRUGER, DESTO STÆRKERE BLIVER DIN FORRETNING: 5-12 timer om ugen: Du er igang med at bygge din forretning.

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab.

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab. KOM I GANG VELKOMMEN TIL NU SKIN Nu Skin skiller sig ud ved at demonstrere, at vi har de bedste folk, de bedste produkter, den bedste kultur og den bedste mulighed inden for direkte salg, hudpleje samt

Læs mere

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner?

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Du får adgang til en række hjælpe funktioner, som kan lette dig i dit daglige arbejde. Blandt andet kan du ringe til vores licensdesk

Læs mere

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL Fokusér på vækst EUROPEAN GROWTH INCENTIVE PROGRAMME (GIP) 2017/ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL LEDERUDVIKLING-PROGRAMMET (LD) 1 2 3 Hvem kan deltage i LD-programmet? Amway-forretningsindehavere (ABOer) på 12

Læs mere

Brugerne har adgang til Naveedio som en WebApp på http://naveedio.com eller ved at downloade App en Naveedio fra AppStore eller Google Play.

Brugerne har adgang til Naveedio som en WebApp på http://naveedio.com eller ved at downloade App en Naveedio fra AppStore eller Google Play. Betingelser for virksomheder mv. s brug af Naveedio Naveedio er en nyskabende App baseret markedsføringsplatform, der består af SPIL, hvor brugerne kan vinde penge ved korrekt besvarelse af spørgsmål og

Læs mere

Mannatech Compensation Plan

Mannatech Compensation Plan Mannatech Compensation Plan Mannatech Mission og Vision Vores mission er at bekæmpe den globale underernæring ved at nære verden med Real Food Technology -tilskud, mens vi styrker og belønner livet for

Læs mere

Planlæg, Opbyg, Øg. En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden

Planlæg, Opbyg, Øg. En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden Planlæg, Opbyg, Øg En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden Tiden er kommet, hvad er din plan? Nøglestrategierne, der forbedrer Nu Skins forretningsmulighed er Opportunity Renewal

Læs mere

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre GLOBALE itworks VILKÅR : kundeloyalitet Opdateret i April 2013 1. Loyal Kundens ordre vil blive underskrevet af dig som kunde først, og det virker! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208 USA (herefter

Læs mere

International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER

International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER INTERNATIONAL SPONSOR Definition: En Amway-forretningsindehaver (ABO), der præsenterer Amwayforretningsmuligheden for en potentiel ABO fra et

Læs mere

Selskabet. Eqology er et norsk, børsnoteret selskab, som udvikler naturlige kosttilskud og hudpleje. Selskabet blev etableret i 1998.

Selskabet. Eqology er et norsk, børsnoteret selskab, som udvikler naturlige kosttilskud og hudpleje. Selskabet blev etableret i 1998. Branchen Network Marketing er den mest effektive måde at distribuere produkter direkte til forbrugeren. Ved at blive en del af branchen, kan du skabe din egen business uden store investeringer, arbejde

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet ILLUM, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Velkommen. Præsentation

Velkommen. Præsentation Velkommen Præsentation Engergy Enhancer var oprindeligt opfundet til det amerikanske forsvar Stimulere ATP i cellen 2004 vinde de Amerikanske svømmerpiger flere guldmedalje og slår personlige rekorder

Læs mere

O M M Å L E T. Flere kunstnere og kreative i mål med deres projekter. Bedre beskæftigelsesmuligheder for kunstnerne

O M M Å L E T. Flere kunstnere og kreative i mål med deres projekter. Bedre beskæftigelsesmuligheder for kunstnerne I N F O - & B R U G E R V E J L E D N I N G O M S E C T I O N O N E De Kreatives Kontor er et socialøkonomisk, not for profit-initiativ, der hjælper kunstnere og kreative freelancere med deres virksomhed.

Læs mere

Retningslinjer for beretninger om forretningsmuligheder

Retningslinjer for beretninger om forretningsmuligheder Retningslinjer for beretninger om forretningsmuligheder 1 SKRIFTLIGE BERETNINGER OM FORRETNINGSMULIGHEDER Overordnet set er en beretning om forretningsmuligheder enhver påstand, der viser eller antyder

Læs mere

DET SKAL DU VIDE OM DE NYE DAGPENGEREGLER

DET SKAL DU VIDE OM DE NYE DAGPENGEREGLER DET SKAL DU VIDE OM DE NYE DAGPENGEREGLER Dagpenge for en hel måned ad gangen Mulighed for dagpenge i længere tid Optjening af dagpengeret ud fra din indkomst Det er nogle af de nye regler, som du kan

Læs mere

Mannatech Produkt pakker

Mannatech Produkt pakker Berigelse af livskvalitet SM Mannatech Produkt pakker Danmark Partner Produktpakker Oversigt Du bliver Partner, ved at registrere dig via valg af en startpakke. Derefter har du mulighed for at opgradere,

Læs mere

ACN INDEPENDENT BUSINESS OWNERS KUNDEOPLEVELSESVEJLEDNING

ACN INDEPENDENT BUSINESS OWNERS KUNDEOPLEVELSESVEJLEDNING ACN INDEPENDENT BUSINESS OWNERS KUNDEOPLEVELSESVEJLEDNING JOi MOBILE Danmark Hvad og hvem er JOi? JOi er et brand og varemærke der tilhører ACN. Den nye JOi Mobiletjeneste i Danmark leveres af ACN Danmark

Læs mere

Smartprint side 1 af 5

Smartprint side 1 af 5 Smartprint side 1 af 5 Smartprint introducerede i 2011 et fotograf-system specifikt udviklet til studiefotografer, kaldet Gofolo. Gofolo er et online system, som udvikles og vedligeholdes af Smartprint.

Læs mere

OPBYG. din mulighed for naturlige løsninger

OPBYG. din mulighed for naturlige løsninger OPBYG din mulighed for naturlige løsninger HVAD KAN doterra TILBYDE dig? Du har et valg Traditionel Ansættelse Timelønnet Grænse for forfremmelse og indtjening Baseret på arbejdsgivers vision Forudsætninger

Læs mere

ORIGINAL FOUNDERS ACHIEVEMENT AWARD (FAA) OG DET EUROPÆISKE FAA-PROGRAM Præstationsåret (PY) 2017/18

ORIGINAL FOUNDERS ACHIEVEMENT AWARD (FAA) OG DET EUROPÆISKE FAA-PROGRAM Præstationsåret (PY) 2017/18 ORIGINL FOUNDERS CHIEVEMENT WRD (F) OG DET EUROPÆISKE F-PROGRM Præstationsåret (PY) 2017/18 Det originale Founders chievement ward (F) blev lanceret i 1991 som en særlig økonomisk anerkendelse til Diamond-bonusmodtagere

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål til Wave Bonus

Ofte stillede spørgsmål til Wave Bonus Ny OSS til Wave Bonus! Ofte stillede spørgsmål til Wave Bonus Hermed får du LifeWaves nye OSS til Wave Bonus! Disse oplysninger giver dig alt, du behøver for fuldt ud at forstå denne meget spændende del

Læs mere

GAMEPLAN. Fremstillet i USA eksklusivt til JEUNESSE GLOBAL 650 Douglas Avenue Altamonte Springs, FL JEUNESSEGLOBAL.

GAMEPLAN. Fremstillet i USA eksklusivt til JEUNESSE GLOBAL 650 Douglas Avenue Altamonte Springs, FL JEUNESSEGLOBAL. GAMEPLAN Fremstillet i USA eksklusivt til JEUNESSE GLOBAL 650 Douglas Avenue Altamonte Springs, FL 32714 407-215-7414 JEUNESSEGLOBAL.COM Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af FDA. Dette produkt

Læs mere

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K.

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K. NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014 BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY FORDELSKORT Definitioner: Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København

Læs mere

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet?

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet? Investor pitch Et investor pitch skiller sig lidt ud fra de andre pitch typer, du kan finde vejledning om her på Rocket Startup, da du med dette pitch, lige som med Pitch Deck, har til formål, at overbevise

Læs mere

Case: Zapier-integration mellem simplero og webcrm hos Videokursus

Case: Zapier-integration mellem simplero og webcrm hos Videokursus Case: Zapier-integration mellem simplero og webcrm hos Videokursus Zapier er en integrationsplatform, hvor man kan forbinde over 1500 apps uden at skrive en eneste bid kode. Du kan se, hvilke apps du kan

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Fortsætte på arbejdsmarked Tilbud fra FTF-A Retten til dagpenge Økonomi Efterlønnens finurligheder

Fortsætte på arbejdsmarked Tilbud fra FTF-A Retten til dagpenge Økonomi Efterlønnens finurligheder Fortsætte på arbejdsmarked Tilbud fra FTF-A Retten til dagpenge Økonomi Efterlønnens finurligheder Centralforeningen for Stampersonale CS s a-kasse Fagligt fokus tæt samarbejde med de faglige organisationer

Læs mere

Velkommen. til forretningsmuligheden igennem. www. EliteGreenTec.com

Velkommen. til forretningsmuligheden igennem. www. EliteGreenTec.com Velkommen til forretningsmuligheden igennem Firmaet EliteGreenTechnologies kan tilbyde dig en unik forretningsmulighed igennem vores kundeportal www.elitegreentec.com samt vores partnerportal www.my-egt.com

Læs mere

Affiliate aftale. indgået mellem. Karatbars International GmbH. Königstraße 52

Affiliate aftale. indgået mellem. Karatbars International GmbH. Königstraße 52 Affiliate aftale indgået mellem Karatbars International GmbH Königstraße 52 D - 70173 Stuttgart repræsenteret ved Direktør Pietro Fazio Tlf. nr.: 0049 ( 0 ) 711 120 40 830 www.karatbars.com e-mail : support@karatbars.com

Læs mere

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. Stil er et visuelt sprog, der forener kreative mennesker over hele verden. Hos KMS anvender vi dette kraftfulde sprog for at samarbejde med

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Socialpædagogernes Landsforbund Brolæggerstræde 9 1211 København K Tlf.: +45 7248 6000. Email: sl@sl.dk

BRUGERVEJLEDNING. Socialpædagogernes Landsforbund Brolæggerstræde 9 1211 København K Tlf.: +45 7248 6000. Email: sl@sl.dk SOCIALPÆDAGOGERNES LOKALLØNSBEREGNER ET VÆRKTØJ TIL TILLIDSREPRÆSENTANTER OG LEDERE BRUGERVEJLEDNING Socialpædagogernes Landsforbund Brolæggerstræde 9 1211 København K Tlf.: +45 7248 6000 Email: sl@sl.dk

Læs mere

DEN NYE FERIELOV I HOVEDTRÆK GENEREL INFORMATION TIL MEDARBEJDERE RÅDGIVNING, REVISION OG REGNSKAB

DEN NYE FERIELOV I HOVEDTRÆK GENEREL INFORMATION TIL MEDARBEJDERE RÅDGIVNING, REVISION OG REGNSKAB DEN NYE FERIELOV I HOVEDTRÆK GENEREL INFORMATION TIL MEDARBEJDERE RÅDGIVNING, REVISION OG REGNSKAB I Danmark træder en ny ferielov i kraft den 1. september 2020. HVAD betyder den nye ferielov for dig?

Læs mere

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens*

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens* ! La Femme Mathias Davidsen Heigavegur 34 600 Saltangara, Færøerne Vi har glæden af at give dig helt unikke tilbud fra Google og Mamut Business Software: Gratis online annoncering + 1/2 pris på økonomisystem

Læs mere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Flere flyselskaber tilbyder bonuspoint, der skal gøre din flyrejse billigere. Hvordan fungerer systemet, hvor mange point skal du bruge, og hvordan registrerer

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Vejledning: Sådan bruger du LIS. Hjerteforeningens landsindsamling 2018

Vejledning: Sådan bruger du LIS. Hjerteforeningens landsindsamling 2018 Vejledning: Sådan bruger du LIS Hjerteforeningens landsindsamling 2018 I vejledningen finder du følgende HVAD ER LIS?... 3 HVORDAN LOGGER JEG IND I LIS?... 3 SÅDAN ER LIS OPBYGGET... 3 OVERSIGT OG DATA...

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

Nye regler for folkepensionister

Nye regler for folkepensionister Nye regler for folkepensionister Den 1. juli 2008 trådte der to nye regler i kraft, der gør det mere attraktivt for folkepensionister at arbejde. Ændringerne er blevet vedtaget som en del af den såkaldte

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Rejsekort A/S idekonkurence Glemt check ud

Rejsekort A/S idekonkurence Glemt check ud Rejsekort A/S idekonkurence Glemt check ud 9. marts 2015 1 Indhold 1 Introduktion 4 1.1 Problembeskrivelse........................ 4 1.2 Rapportens opbygning...................... 4 2 Ordliste 5 3 Løsning

Læs mere

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch Scratch 2 Fang Prikkerne All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club. Introduktion

Læs mere

WALLMOB. POS Manual. BackOffice WALLMOB.COM

WALLMOB. POS Manual. BackOffice WALLMOB.COM POS Manual BackOffice WALLMOB.COM S. 2 Velkommen til dit BackOffice For bedst muligt at opsætte og navigere rundt i dit Wallmob POS BackOffice, anbefaler vi en grundig gennemgang af nærværende manual,

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

www.norgren.com Norgren international salg og service

www.norgren.com Norgren international salg og service Norgren international salg og service www.norgren.com Logoet, 'Norgren' og 'IMI' er registrerede varemærker. IMI Norgren Limited 2007. Af hensyn til udviklingspolitiken forbeholder Norgren sig retten til

Læs mere

Introduktion til den nye ferielov og overgangsordningen

Introduktion til den nye ferielov og overgangsordningen Introduktion til den nye ferielov og overgangsordningen Danmark får en ny ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020. Inden da har man lavet en overgangsordning, der begynder den 1. september 2019.

Læs mere

Marketing brochure - CV

Marketing brochure - CV EXECUTIVE CV Marketing brochure - CV Hvad er formålet med en brochure / CV? Identifikation af hvilke værdier produktet / personen kan tilføre en given virksomhed. forretningsmæssig værdiforøgelse Budskabet

Læs mere

Seniormøde 2017 CS. Program. Fortsætte på arbejdsmarked Tilbud fra FTF-A Retten til dagpenge Økonomi Efterlønnens finurligheder.

Seniormøde 2017 CS. Program. Fortsætte på arbejdsmarked Tilbud fra FTF-A Retten til dagpenge Økonomi Efterlønnens finurligheder. Seniormøde 2017 CS Tina Aistrup Program Fortsætte på arbejdsmarked Tilbud fra FTF-A Retten til dagpenge Økonomi Efterlønnens finurligheder 1 FTF-A hvem er vi? Centralforeningen for Stampersonale- CS s

Læs mere

Om at få efterløn... for dig, der er født før 1. januar 1956

Om at få efterløn... for dig, der er født før 1. januar 1956 Om at få efterløn... for dig, der er født før 1. januar 1956 2 - Faglig Fælles Akasse Indhold Efterlønsbevis... Udskydelsesreglen... Overgang til efterløn... Seniorjob... Satser for efterløn... Fuldtid

Læs mere

Opsætning af Yield management (Forskellige greenfee priser)

Opsætning af Yield management (Forskellige greenfee priser) Opsætning af Yield management (Forskellige greenfee priser) Det første man skal gøre, når man har Yield Management (YM) er at man skal tildele rettigheder til de brugere der skal have rettigheder til at

Læs mere

FACILITATORGUIDE FOR BDO BUSINESS GAME

FACILITATORGUIDE FOR BDO BUSINESS GAME FACILITATORGUIDE FOR BDO BUSINESS GAME FORBEREDELSE INDEN SPILLET Lokalet: Der skal være Wifi og projektor i lokalet, hvor arrangementet skal afholdes. Forberedelse: Medbring en computer til at facilitere

Læs mere

Ny efterløn regler og eksempler

Ny efterløn regler og eksempler Ny efterløn regler og eksempler I nærværende oversigt er følgende forudsat: Du opfylder de almindelige betingelser for ret til efterløn den dag, du når efterlønsalderen. Du skal bl.a. have været medlem

Læs mere

Dagpengeregler Fra 1. juli 2017

Dagpengeregler Fra 1. juli 2017 Dagpengeregler Fra 1. juli 2017 2 DAGPENGEREGLER Udgivet af Socialpædagogerne, juni 2017 Foto: Colourbox FRA 1. JULI 2017 3 Nye regler om dagpenge og efterløn I denne pjece kan du læse om de vigtigste

Læs mere

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten Aarhus, 05.09.2012 Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten På forårets TU-møde blev der vedtaget en række ændringer, som sigter på at gøre det mere attraktivt for spillerne i toppen

Læs mere

G E N E R A T I O N U N G

G E N E R A T I O N U N G G E N E R A T I O N U N G R e v o l u t i o n e r e n d e p r o d u k t e r b a s e r e t p å n o b e l p r i s b e l ø n n e t v i d e n s k a b e l i g e p a t e n t e r d e r g ø r o s b i o l o g i

Læs mere

Navn. Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr.

Navn. Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr. Ansættelseskontrakt 1 Parterne Imellem arbejdsgiver Navn Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: og medarbejder Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr. er indgået følgende ansættelseskontrakt med

Læs mere

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski Partner session 1 Mamut One Temadag 12. & 13. august 2009 Antonio Bibovski Agenda Mamut ONE Leverance En god investering for dine kunder Mamut Online Desktop Installation i praksis Mamut Validis Analyseværktøj

Læs mere

60 år. 61 år. 61½ år. 62 år

60 år. 61 år. 61½ år. 62 år En livsvarig livrente er en skattebegunstiget opsparing, der kan give dig en månedlig indtægt, fra du går på pension og resten af dit liv. Til forskel fra de fleste andre pensioner kan du oprette en livsvarig

Læs mere

Fragt som parameter for øget salg

Fragt som parameter for øget salg Fragt som parameter for øget salg IVÆKST / DIBS - E-handel: Idé til succes, København 3. juni 2014 Carsten Ilsø Christensen, Business Development, e-commerce, PostNord Danmark Side 1 Tæt sammenhæng mlm.

Læs mere

Juni 2012. Alle rettigheder forbeholdes / Copyright 2012 Via-Musen

Juni 2012. Alle rettigheder forbeholdes / Copyright 2012 Via-Musen Alle rettigheder forbeholdes / Copyright 2012 Via-Musen Juni 2012 Side 2 af 25 Indhold... 2 Start... 3 Tjek jeres forretnings oplysninger... 5 Forretningens placering på kortet... 7 Opret dine ansatte

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

DEN NYE EFTERLØNSORDNING

DEN NYE EFTERLØNSORDNING HVIS DU VIL BLIVE I EFTERLØNSORDNINGEN HVIS DU OVERVEJER AT FÅ UDBETALT DIT EFTERLØNSBIDRAG UDBETALING AF EFTERLØNSBIDRAG I december 2011 blev efterlønsreformen vedtaget i Folketinget, og det kan have

Læs mere

Supervisor Herbalife International of America, Inc. Med forbehold for alle rettigheder. USA MRK14844E-USEN 09/11

Supervisor Herbalife International of America, Inc. Med forbehold for alle rettigheder. USA MRK14844E-USEN 09/11 2011 Herbalife International of America, Inc. Med forbehold for alle rettigheder. USA MRK14844E-USEN 09/11 De forskellige typer salgspoints Der findes seks forskellige salgspointtyper: Personligt opnåede

Læs mere

Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked.

Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked. Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked. Presentation for workshop hos DELTA 09/01/2013 Barbara Scheel / barage@um.dk Service = fuwu Kinesiske forbrugere forventer

Læs mere

Maj 2012. Jaipurrealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com

Maj 2012. Jaipurrealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com Maj 2012 Jaipurrealty.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com +1

Læs mere

Hvor langt kan du komme med din opsparing?

Hvor langt kan du komme med din opsparing? Hvor langt kan du komme med din opsparing? Sharesave Med Sharesave får du mulighed for at lave månedlige opsparinger gennem tre år og at bruge denne opsparing til at købe aktier i Thomas Cook Group plc

Læs mere