Generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub"

Transkript

1 Generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub Ordinær generalforsamling torsdag den 21. marts 2013 kl i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum. Dagsorden ifølge vedtægternes 11: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for Det reviderede regnskab for Budget for VST og VSTC 2013 og fastsættelse af kontingenter og indskud. 5. Forslag fra bestyrelse og medlemmer. 6. Valg af kasserer. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. 8. Valg af revisor og revisorsuppleant. 9. Eventuelt. Bestyrelsen for Virum-Sorgenfri Tennisklub er samtidig bestyrelse for Virum-Sorgenfri Tenniscenter (VSTC). Køreplan: ad 1 Søren Bagger blev valgt som dirigent Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt, da han observerede, at indkaldelsen var på klubbens hjemmeside ultimo februar måned og i klubbladet, der udkom 6. marts. Generalforsamlingen var dermed indkaldt med minimum 2 ugers varsel som vedtægternes paragraf 10 tilsiger og indenfor den krævede periode marts og dermed lovlig indkaldt. ad 2 Bestyrelsens beretning for 2012 ved formand Per Hillebrandt Klubmodul og hjemmesiden Ved starten af udendørssæsonens 2012 gik klubben over til et nyt tilmeldings- og administrationssystem, Klubmodul. Det har bestemt ikke været uden udfordringer, men jeg synes nu, hvor systemet er ved at være kørt ind, at det begynder at vise sine mange fordele. I samarbejde med leverandøren arbejder vi løbende på at forbedre systemet. Hvis der er medlemmer, som har behov for assistance med oprettelser, tilmeldinger o.l., står Per Tuft på kontoret til rådighed med hjælp. Vi foretog også nogle justeringer af vores hjemmeside, inklusive en bedre integration mellem hjemmesiden, Klubmodulet og banebooking-systemet. I den forbindelse vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige Anne Sofie Sørbø en stor tak for at have designet vores hjemmeside og i flere år fungeret som webredaktør.

2 Medlemstallet VST havde i 2012 en tilbagegang i medlemstallet på 52 personer, modsvarende 6%, til 837. Vi tror, at en stor del af forklaringen på medlemstilbagegangen skal findes i overgangen til Klubmodul, hvor alle medlemmer jo aktivt skulle oprette sig i systemet og dermed tage stilling til deres medlemskab. Andre klubber der er overgået til Klubmodul har oplevet samme udvikling. Bestyrelsen er naturligvis ikke tilfredse med at opleve medlemstilbagegang. Vi iværksætter derfor en hvervekampagne i forbindelse med standerhejsningen den 28. april, hvor vi blandt andet har tilsluttet os Danske Tennisforbunds voksenintroduktionssatsning. Fordelingen på medlemskategorier er følgende: 364 (345) juniorer under 18 år 20 (20) ungseniorer mellem 18 og 25 år 453 (524) seniorer Hertil kommer 20 (59) passive medlemmer Sportslige resultater På det sportslige plan blev 2012 sæsonen rigtig god for VST. Mange af vore spillere vandt turneringer og mesterskaber rundt omkring i landet. Klubbens mange hold klarede sig også meget flot. På juniorsiden vandt de små U10 drenge deres række, U12 drengene blev nr. 2 i deres række, U14 pigerne sluttede ligeledes som nr. 2, U14 drengene med en godkendt 4. plads og U16/18 pigerne klarede sig også pænt. VST-spillerne på de to blandede divisionshold med Hørsholm-Rungsted i U16 og med Holte i U18 leverede også nogle flotte præstationer. U18 holdet vandt grundspillet og sikrede sig en sølvmedalje i slutspillet. På seniorplan vandt både 2. og 3. holdet deres respektive rækker, og 2. holdet vandt også puljefinalen suverænt. Begge vore veteran 45+ hold rykkede også op, og det samme gjorde 55+ holdet, og både sidstnævnte samt 45+ I vandt deres puljefinaler. Vore stærke 35+ hold sluttede som nr. 4 i Sjællandsserien. Begge klubbens motionisthold sluttede på flotte 3. pladser. Den store kontinuitet, vi har haft i vores trænerteam i de senere år, er meget værdifuld og begynder nu for alvor at bære frugt, ikke mindst med stor fremgang hos vores mange dygtige juniorspillere. Flere af disse udgør nu grundstammen på vores 1. hold. I kombination med nogle af de rutinerede spillere er de stærkt medvirkende til holdets fremgang. I indendørssæsonen 2011/12 sluttede holdet således midt i 3. division, i udendørssæsonen blev holdet nr. 3, og her i den netop afsluttede indendørssæson har vi set en foreløbig kulmination med en flot 1. plads og dermed oprykning. Fra den kommende sæson går danske tennis over til rene dame og herrehold i alle divisionsrækkerne. Ud fra rent sportslige betragtninger er det sikkert et fornuftigt tiltag, men det vil utvivlsomt være negativt for de sociale aspekter i en i forvejen meget individuel sport. Jeg glæder mig til at følge begge vores hold og er sikker på, at de vil fortsætte fremgangen, og at der er flere oprykninger i vente. Stort tillykke til alle spillere og trænere med de flotte resultater.

3 Klubudvikling Det ligger bestyrelsen meget på sinde til stadighed at varetage en balanceret udvikling af VST med en fair og fornuftig fordeling af ressourcerne på alle medlemskategorier. Det er vores holdning, at klubben skal have en vis egenudviklet elite, bl.a. for at kunne fastholde og tiltrække dygtige trænere, som kommer alle til glæde lige fra de helt unge tennisskoleelever til os ældre motionister. Efter i flere år at have haft meget fokus på bredden har bestyrelsen på det seneste fundet det rimeligt at rette blikket mere mod vores bedste spillere med henblik på at udvikle klubben sportsligt samt fastholde vores mange dygtige ældre juniorspillere og ungseniorer. For at kunne udvikle og fastholde spillere på et højere niveau finder vi det nødvendigt med både krav og tilbud om en større træningsmængde, end VST hidtil har etableret. Dette gælder i særdeleshed i indendørssæsonen. De unge menneskers skoletider ofte frem til kl. 16 gør, at de kun kan træne begrænset, da juniortræningstiden slutter kl Bestyrelsen besluttede derfor inden den igangværende indendørssæson at anvende et øget antal haltimer i hverdagene til træning af vore bedste spillere. Dette betød beklageligvis, at klubben ikke kunne tilbyde alle indendørsspillere den samme haltime, som man disponerede over sidste år. Dette var naturligvis ikke nogen populær beslutning blandt dem, som måtte afgive eller flytte deres haltid. Det er dog bestyrelsens klare vurdering, at det er det, der skal til for at give VST et sportsligt løft til gavn for hele klubben og for interessen for tennissporten i Virum. Jeg vil gerne slå fast, at tennishallen ejes af VST og disponeres af klubbens bestyrelse. Uagtet hvor længe man har haft spilleret til den samme haltime, giver dette ikke en permanent ret til denne bane. Bestyrelsen forventer fremover i mere aktiv grad at gøre brug af vores dispositionsret over tennishallen og fordelingen af haltiderne. Det vil vi gøre for at sikre en rimelig og fair fordeling af specielt de mest attraktive haltimer og dermed også medvirke til at så mange medlemmer som muligt får gavn af klubbens tenniscenter. Tak for indsatsen Jeg vil gerne takke Per Tuft for en meget ihærdig indsats i årets løb, ikke mindst med at få Klubmodul til at fungere, men også for som altid at sørge for, at hele klubbens anlæg er pænt og velfungerende. Også en stor tak til hele trænerteamet med Claus Løppke i spidsen for en engageret, systematisk og kompetent indsats. Som jeg allerede har nævnt er det meget værdifuldt med den store kontinuitet, vi har haft i trænergruppen i de seneste år. Til sidst vil jeg takke alle øvrige ansatte, klubbens sponsorer samt alle frivillige, der deltager med deres arbejdskraft i bestyrelse, udvalg, som holdkaptajner, madtjanser o.l. samt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forløbne år.

4 Spørgsmål fra deltagerne til beretningen: Årsagen til medlemstilbagegangen? Bestyrelsen har ikke andre forklaringer, end at det skyldes overgangen til Klubmodul. Kan Klubmodul gøres med familievenligt så det er muligt at betale for flere medlemmer på én gang? Bestyrelsen har en længere ønskeliste til forbedringer af Klubmodul inklusive dette, men det vides ikke om og hvornår, disse ønsker eventuelt kan implementeres. I hvilket omfang kan det forventes, at bestyrelsen vil gøre brug af sin ret til at omfordele indendørsbanerne, og skal der tilgå endnu flere timer til eliten? Bestyrelsen har ikke for nærværende planer om at allokere flere indendørsbaner til eliten. Hvis der omfordeles flere baner, bliver det for at få en mere fair fordeling, hvor de medlemmer, som ikke har baner, får tildelt på bekostning af dem som har flere baner i de gode tider, eller som sjældent anvender deres bane. Det blev endvidere oplyst, at den omfordeling, som blev gennemført inden indendørssæsonen, var rimeligt begrænset, og kun to eller tre hold vintermedlemmer blev ikke tildelt nye banetider eller var ikke tilfreds med de tider, de blev tildelt. Det blev oplyst, at et udvalg fortsat arbejder med en mulig boblehal på bane 9 og 10, men at der ikke er noget nyt at berette om dette projekt. Der var forslag fra en deltager om at genindføre mulighed for at bytte baner på et møde før indendørssæsonen. Årsagen til, at der i år er så meget smulder på banen fra gulvtæppet? Der har ikke været ansat nogen banemand i indendørssæsonen, så der er blevet støvsuget mindre end sidste år. Bestyrelsen vil sørge for, at støvsugningen opgraderes igen Beretningen blev herefter godkendt af generalforsamlingen. ad 3 Det reviderede regnskab for 2012 for VST og VSTC ved kasserer Poul Horup Regnskabsberetning 2012 Indledningsvis skal jeg oplyse, at regnskabet for VST og VSTC vil blive gennemgået med udgangspunkt i den i Centre Court offentliggjorte summariske opstilling, men at de mere detaljerede regnskabsrapporter kan udleveres på anmodning. Endvidere skal jeg præsentere statsaut. revisor Svend Halberg, der har underskrevet vore regnskaber. Svend Halberg repræsenterer PricewaterhouseCoopers, der har revideret regnskaberne. Regnskabsopstillingerne er baseret på det bogholderi, som i det daglige varetages af vor halinspektør Per Tuft. Regnskaberne for VST og VSTC skal ses i sammenhæng, idet VST er ejer af VSTC, og endvidere lejer hallen af sidstnævnte for efterfølgende at videreudleje banetimerne til sine medlemmer.

5 Hallejen fra VST til VSTC fastsættes i et niveau, som stort set betyder, at VSTC s driftsregnskab balancerer. Ved gennemgangen af regnskabstallene vil jeg forsøge dels at skabe en sammenhæng til regnskabet og kommentere med baggrund i dette og budgettet for Den korte version af regnskabsgennemgangen lyder, at vi samlet for VST og VSTC har realiseret et positivt og tilfredsstillende resultat i 2012 noget over det budgetterede og dette endda selvom vi desværre har oplevet nogen medlemstilbagegang og dermed også reduktion i kontingentindtægterne! VST Tennisklubbens resultat for 2012 er kr., hvilket sammenligner med et resultat i 2011 på ca. 22 tkr. og et budgetteret resultat på 65 tkr. Indtægtssiden i VST s regnskab, der omfatter medlemskontingenter, baneleje, aktivitetsindtægter, tilskud samt andre indtægter er over 100 tkr. under det budgetterede og næsten 100 tkr. under det i 2011 realiserede. Kontingentindtægterne er på tkr., hvilket er 90 tkr. under 2011, og også væsentligt under det budgetterede. Den negative afvigelse skyldes en medlemsnedgang fra 889 medlemmer ultimo 2011 til 837 medlemmer ultimo 2012, primært på seniorområdet en medlemsnedgang vi i et vist omfang tilskriver, at nogle medlemmer ved overgang til Klubmodulet ifm. kontingentbetalingen for 2012 tog deres fortsatte medlemskab op til vurdering. Positivt er det imidlertid, at indtægten fra juniorområdet har været stigende, idet antallet af juniorer er steget til 364 ultimo 2012 mod 345 ultimo 2011, ligesom også det forhøjede gebyr til 500 kr. for vinterspillere afspejler sig. Indtægter fra hallen er 614 tkr., hvilket er lidt under det budgetterede, men noget under det i 2011 realiserede. Dette reflekterer, at antallet af udlejede timer er reduceret for at kunne give plads til flere træningstimer til vore bedste junior- og seniorspillere. Baneleje-timesatserne i 2012 har været uændrede ift. de foregående år og udlejningsprocenten er fortsat tilfredsstillende - var i sæsonen 2011/ %. Aktivitetsindtægterne der omfatter sponsorindtægter og deltagerbetaling til arrangementer er med 272 tkr. over det budgetterede og også over det i 2011 realiserede, idet indtægterne på juniorområdet har vist en stigende tendens, mens motionistindtægterne er reduceret marginalt. Tilskuddet fra kommunen, omfattende driftstilskud til tennisanlægget og medlems- og trænertilskud til juniorer og ungseniorer, er samlet 432 tkr., næsten 30 tkr. lavere end i 2011, idet kommunens tilskud til juniorer og ungseniorer er reduceret. Andre indtægter er 38 tkr. Reduktionen på godt 10 tkr. ift skyldes, at klubben ikke længere selv står automatsalget.

6 På udgiftssiden ses at de samlede driftsomkostninger er på tkr., hvilket er omkring 150 tkr. lavere end i 2011 og tilsvarende under det budgetterede. Største reduktion ses i baneomkostningerne, idet klubben i 2011 anvendte 178 tkr. på omlægning af bane 1 til grus, men også hal-omkostningerne er reduceret med 26 tkr. pga. lavere vedligeholdelsesudgifter. Omkostninger til hal inkluderer klubbens leje af hallen fra VSTC, gage til halinspektør samt diverse reparationsarbejder. Aktivitetsomkostningerne omfatter væsentligst gage/lønninger til staben af trænere med cheftræner Claus Løppke i spidsen, men også en række poster såsom kontingenter til DTF, SLTU mfl., turneringsgebyrer samt rekvisitter fx bolde. Aktivitetsomkostningerne er foreningens største udgiftspost og er på tkr. i 2012, hvilket er en forøgelse på 45 tkr. ift men en mindre besparelse ift. det budgetterede. Forøgelsen modsvares af forøgelsen i aktivitetsindtægterne. Omkostninger til administration, primært telefon, IT og revision, er 170 tkr. i 2012, en mindre besparelse ift. 2011, og 27 tkr. under det budgetterede, idet omlægningen til Klubmodul viste sig billigere end forventet. Resultatet før finansielle poster blev på dette grundlag et positivt resultat på 80 tkr., hvor der i budgettet var forventet et overskud på 42 tkr., mens resultatet i 2011 var 16 tkr. Finansielle poster er med 6 tkr. på niveau med 2011, men noget under det budgetterede. Finansieringen sker samlet for VST og VSTC, idet sidstnævnte bærer hovedparten af finansieringsudgiften. Ved udgangen af 2010 var de samlede hensættelser til vedligeholdelse, herunder udskiftning af tæppet i hallen, på 800 tkr. Dette vurderes på nuværende tidspunkt tilstrækkeligt, og der er derfor heller ikke i 2012 foretaget yderligere hensættelser. Hermed nås frem til årets tilfredsstillende resultat på kr. På balancesiden noteres under aktiverne startindskuddet i VSTC på 1 mio. kr., der også er et udtryk for værdiansættelsen i VST s regnskab af ejerskabet af VSTC. Endvidere fremgår, at mellemregningen med VSTC er forøget til 2,4 mio. kr., samtidig med at de likvide beholdninger er reduceret med 127 tkr. hvilket dog blot er udtryk for den interne likviditetsplacering mellem VST og VSTC. Som tidligere nævnt skal VST og VSTC s nettolåntagning ses under et denne er ultimo 2012 reduceret med over 300 tkr. til tkr., samtidig hermed er der dog sket en mindre forøgelse i forudbetalinger og anden gæld. Et mere sigende udtryk for gælden er, at den gennemsnitlige låntagning i VST og VSTC set over året er 2,1 mio. kr. en reduktion fra 2,3 mio. kr. i 2011, som udtryk for at klubben og VSTC samlet har genereret et positivt cashflow i På passivsiden/finansieringssiden noteres en egenkapital på over 1,95 mio. kr., hensættelser på føromtalte 800 tkr. og kortfristet gæld på 714 tkr.

7 VSTC Tenniscentrets resultat for 2012 er et overskud på kr. sammenlignet med et budget på 12 tkr. og et realiseret resultat i 2011 på 33 tkr. Sammenhængen mellem klubben og centret fremgår af posten lejeindtægter, som er betaling for klubbens leje af hallen fratrukket moms. Beløbet er forøget til 304 tkr. i 2011 efter afløftning af moms. Reklameindtægter hidrører fra sponsorreklamer i hallen og omklædningsrum mv. Posten nedenfor vedr. reklameudgifter er reklamekonsulentens honorar for hans indsats. Reklameindtægterne er steget til 75 tkr. fra 65 tkr. i Driftstilskuddet til hallen fra kommunen er uændret på ca. 240 tkr. i 2012, hvilket ift. tidligere er udtryk for en betydelig reduktion, idet kommunen reviderede fordelingsmodellen til fordel for Lyngby Tennisklub med virkning fra Ejendomsomkostningerne på 227 tkr. er primært udgifter til varme (gas), el og vand, idet vedligeholdelse/-nyinvesteringer i tenniscentret er afholdt over klubbens regnskab. Energiomkostningerne er noget lavere end det budgetterede, men udviser en mindre stigning ift Andre omkostninger omfatter primært forsikring og revision. De finansielle udgifter var i tkr. en reduktion fra 186 tkr. i 2011, idet det gennemsnitlige låneniveau som tidligere nævnt er reduceret over 200 tkr. ift Afskrivningerne på tenniscentret er som tidligere år 50 tkr. På balancesiden ses, at hallen er bogført til den nedskrevne opførelsesværdi og p.t. står opført til 8,1 mio. kr., hvilket sammenligner med en offentlig vurdering på over 20 mio. kr. Finansieringen/passiverne udgøres af den af klubben indskudte grundkapital på 1 mio. kr. tillagt akkumuleret overskud på 0,7 mio. kr. Hertil kommer det stående, uforrentede tilskud/lån fra Lyngby-Taarbæk Kommune på 2,0 mio. kr. samt kassekreditten i Jyske Bank på 2,2 mio. kr. Herudover udgøres finansieringen af mellemregningen med VST på 2,4 mio. kr. Den samlede balance er på kr. Sammenfattende for VST og VSTC er billedet således - på trods af et reduceret medlemstal, men med en tilfredsstillende belægning i hallen at der pga. reducerede omkostninger er realiseret et tilfredsstillende, positivt resultat på 159 tkr. Med ovenstående beretning indstilles regnskabet til generalforsamlingens godkendelse. Spørgsmål fra deltagerne: Hvad dækker hensættelse på kr.?

8 Poul Horup oplyste, at det er en generel hensættelse til vedligeholdelse af anlægget og hallen, men at den primært er tiltænkt udskiftning af tæppet i hallen. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det er en regnskabsmæssig hensættelse, og at der skal skaffes finansiering til f.eks. en udskiftning af tæppet. Hvornår påtænkes tæppet udskiftet og hvad koster det? Bestyrelsen har ingen plan for, hvornår tæppet skal udskiftes, men der tages stilling fra år til år. En total udskiftning koster sandsynligvis nogenlunde det, som er hensat, men der kan også tænkes en delvis udskiftning, eller et andet underlag kan også komme på tale. Er taget utæt, siden der kommer vand på banerne? Det skyldes fygesne, som kommer ind under tagpladerne - et problem, som det ikke er muligt at gøre noget ved. Generalforsamlingen godkendte herefter regnskabet for ad 4 Budget 2013 for VST og VSTC ved kasserer Poul Horup og motivation for bestyrelsen forslag om stigning i kontingentsatserne. Fremlæggelse af budget 2012 for VST og VSTC Som man vil kunne bemærke er der for såvel VST som VSTC opstillet budgetter for 2013 med positive resultater - nemlig VST på 26 tkr. og VSTC på 74 tkr. VST Ser vi nærmere på VST, fremgår det, at vi via en intensiv indsats ifm. standerhejsningen forventer på ny at kunne øge antallet af medlemmer. Samtidig foreslås jvf. senere at øge kontingentsatserne. Halindtægter, aktivitetsindtægter og tilskud er budgetteret på niveau med det i 2012 realiserede. De samlede indtægter budgetteres hermed til 3,009 mio. kr. De samlede driftsomkostninger budgetteres en smule lavere end indtægterne til 2,983 mio. kr., hvilket for såvel bane som hal er en mindre stigning ift Det forventede årsresultat for VST budgetteres herefter til 26 tkr. i overskud. VSTC For centret budgetteres som nævnt med et overskud på 74 tkr. Indtægtssiden omfattende lejeindtægter, reklameindtægter og tilskud forventes samlet på 623 tkr. på niveau med 2012, idet den interne leje fastholdes på 304 tkr. (excl. moms). Driftsomkostningerne og også de finansielle udgifter forventes ligeledes uændrede ift. 2012, hvilket samlet betyder et uændret budgetteret resultat ift

9 Med de usikkerhedsfaktorer, der pr. definition omgærder budgetlægning, håber vi fra bestyrelsens side at kunne realisere det fremlagte budget. Indstilling vedr. kontingenter for medlemsåret 2013 Det bemærkes indledningsvist, at medlemsåret med baggrund i vedtægtsændringen vedtaget i september 2011 nu er kalenderåret. Bestyrelsen indstiller, at kontingenterne for medlemsåret 2013 efter senest at være øget i tennisåret som følge af stigende udgifter og reducerede tilskud foreslås hævet som følger: o For senior (og motionist) 100 kr. til kr. pr. år o For junior, ungsenior og formiddagsmedlem 75 kr. til kr. pr. år. Den i 2010 indførte familiekontingent-ordning foreslås bibeholdt. Kontingentbetalingen foretages fremadrettet efter ibrugtagning af Klubmodulet som dankortbetaling, og betalingsfristen er 31. marts. Spørgsmål fra deltagerne: På trods af stigningen sidste år fra 200 kr. til 500 kr. synes prisen for et vintermedlemskab fortsat for lavt? Bestyrelsen har pt. ikke planlagt yderligere stigninger i satsen for vintermedlemskab. Har VST behov for at have vintermedlemmer? Det blev oplyst, at flere vintermedlemmer har baner om formiddagen som ikke kan sælges til klubbens fuldtidsmedlemmer. Det kan diskuteres, om det er hensigtsmæssigt, at vintermedlemmer har adgang til prime time timerne. Generalforsamlingen godkendte herefter det fremlagte budget og de nye kontingentsatser. ad 5 Indkomne forslag Dirigenten konstaterede, at der ikke var indkommet forslag ad 6 Valg af kasserer for 2 år. Poul Horup Sørensen blev genvalgt ad 7 Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Thomas Petersen, Ann-Birgitte Holm Gregersen og Thomas Klinkby blev alle genvalgt til bestyrelsen. Gitte Salomon og Torsten Foersom blev valgt som suppleanter.

10 ad 8 Valg af revisor og revisorsuppleant. Statsautoriseret revisor Sven Halberg blev genvalgt som revisor og PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (PwC) blev genvalgt som revisorsuppleant. ad 9 Eventuelt På forespørgsel blev det foreløbige program for 60 års jubilæumsfesten den 1. juni 2013 gennemgået. Det blev foreslået at holde en reception på selve jubilæumsdagen, den 17. august 2013, hvilket bestyrelsen tilsluttede sig. Det blev foreslået at forbedre hygiejnen i køkkenet og få det opgraderet lidt. Det blev drøftet, om der skal gøres noget aktivt for at begrænse antallet af fodspillere, som passerer anlægget for at komme over på banerne på Virumgårds jorde. Kl sluttede generalforsamlingen. Per Hillebrandt Referent

Ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 kl i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum

Ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 kl i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum Referat af ordinær generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub Ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 kl. 20.00 i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum Dagsorden ifølge vedtægternes 11:

Læs mere

Generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub

Generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub Generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub Ordinær generalforsamling torsdag den 20. marts 2014 kl. 20.00 i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum. Dagsorden ifølge vedtægternes 11: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag den 25. marts 2010 kl. 19.30 i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum

Ordinær generalforsamling torsdag den 25. marts 2010 kl. 19.30 i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum Referat generalforsamling i Virum-Sorgenfri Tennisklub Ordinær generalforsamling torsdag den 25. marts 2010 kl. 19.30 i klublokalet, Boelvej 10, 2830 Virum Dagsorden ifølge vedtægternes 8: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er VIRUM-SORGENFRI TENNISKLUB (VST). Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at fremme tennissporten

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Årsregnskab 2013 inkl. budget 2014

Årsregnskab 2013 inkl. budget 2014 Årsregnskab 2013 inkl. budget 2014 Side 1 af 7 RESULTATOPGØRELSE FOR PERIODEN 1. JANUAR - 31. DECEMBER Indtægter 2013 2012 2011 2014 Kontingent m.v. Kontingent 0-24 år 38.747,50 57.950,00 64.828,00 45.000

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum Årsregnskab 2017 for perioden 1. januar - 31. december 2017 med budget for 2018 for Farum Tennisklub Ryttergårdsvej 120 3520 Farum CVR nr. 10 40 55 99 Dette regnskab er den endelige, men ikke-færdigrevidere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Regnskab Ishøj Golfklub 2017

Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Indtægter Realiseret Budget Difference Kontingent 319.900,00 290.000,00 29.900,00 Tilskud fra Ishøj Kommune 48.860,00 43.000,00 5.860,00 Turneringsudvalg 12.455,89 5.000,00

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019

GENERALFORSAMLING 2019 GENERALFORSAMLING 2019 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Frederikshavn Golf Klub Dato: Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19:00. Sted: Frederikshavn Handelsskoles kantine, Kirkegade 9, 9900

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Herlev Tennisklub - HIT

Herlev Tennisklub - HIT Herlev Tennisklub - HIT Årsregnskab 2010 Forelagt på klubbens generalforsamling Torsdag, den 10. februar 2011 ] Indholdsfortegnelse: Side Bestyrelsens underskrifter 2 Revisors påtegning 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Note. Primært driftsresultat (1-2)

Note. Primært driftsresultat (1-2) Regnskab 2017og budget 2018 Resultatopgørelse Note Regnskab Budget Regnskab Budget 2016 2017 2017 2018 1. Indtægter Kontingenter 1 1.936.024 2.017.100 1.938.687 2.101.000 Kommunale tilskud 2 2.088.549

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Resultatopgørelse 2013

Resultatopgørelse 2013 Resultatopgørelse 2013 Note INDTÆGTER Regnskab 2013 Budget 2013 Budget 2014 Afv. i.f.t. budget 1 Kontingent sommertennis + træning 212.000 208.800 212.000 3.200 2 Boys Night 2.625 0 0 2.625 Kontingent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

INDKALDELSE. Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk. Søndag den 18. juli 2010 kl hos Louis

INDKALDELSE. Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk. Søndag den 18. juli 2010 kl hos Louis MODTAGET w j, A u A 2 5 JUNI 21 Bjørnø Vandværk A.m.b.A. " IhKNISKAr-UtLlNG Dato 21/6-21 INDKALDELSE til Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk 1. Valg af dirigent og referent. Søndag den 18. juli

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

H O L T E TENNISKLUB. Årsrapport 2009

H O L T E TENNISKLUB. Årsrapport 2009 H O L T E TENNISKLUB Årsrapport 2009 Budget 2010 H O L T E T E N N I S K L U B 1 Indhold Side Påtegninger Ledelsespåtegning.. 2 Den uafhængige revisors påtegning. 3 Ledelsesberetning Kluboplysninger 5

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår Badminton Roskilde CVR-nr. 35154132 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Foreningens 3. regnskabsår Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 8. marts 2016 Dirigent

Læs mere

Hovedpunkter generalforsamlingen 7. marts Kunne vi se træerne for bare skov? - JA, vi kan!

Hovedpunkter generalforsamlingen 7. marts Kunne vi se træerne for bare skov? - JA, vi kan! Hovedpunkter generalforsamlingen 7. marts 2017 1. Kunne vi se træerne for bare skov? - JA, vi kan! 1. Juniorområdet indsatsen fastholdt => forstærkes 2. Eliteområdet 1. divisionsniveau med bund i => kender

Læs mere

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub Generalforsamling 14. marts 2016 Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Himmerland Golf Klub Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø

Himmerland Golf Klub Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø CVR-nr. 10 66 62 95 Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 09.04.16 Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015

Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015 Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015 Dagsorden i henhold til gældende vedtægter. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter for Ledøje Pétanque Club

Vedtægter for Ledøje Pétanque Club Vedtægter for Ledøje Pétanque Club 1 Klubbens navn er Ledøje Pétanque Club (LPC). 2 LPC er hjemmehørende i Egedal Kommune med officiel adresse hos den til enhver tid valgte Le Président. LPC skal være

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår Michael Juhl som dirigent.

1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår Michael Juhl som dirigent. Rødovre, den 17. februar 2015 Til medlemmerne Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING RØDOVRE KUNSTSKØJTEKLUB 16. FEBRUAR 2007 FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING Denne forretningsorden er godkendt på RSIK s bestyrelse den 5. oktober 2006 1 Indledning Denne

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB afholdes: UCH (Handelskolen) Døesvej 76, 7500 Holstebro Onsdag d. 5. dec. 2018 kl. 19.00 Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende: 1. 2. 3. 4.

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere.

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere. Referat af generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag d. 21/3 2018 kl. 18.00 i Ringsted Sportscenter Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Regnskab 2016 Inklusiv Budget forslag 2017

Regnskab 2016 Inklusiv Budget forslag 2017 Regnskab 2016 Inklusiv Budget forslag 2017 2014 Resultat, 2015 Resultat & 2016 Budget (Ikke fuldt sammenlignelige da regnskabets opstilling har været ændret i perioden) Indtægter 2014 Resultat 2015 Resultat

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Karin Kubista blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Læs mere

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen.

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen. Skovshoved Triathlon Klub vedtægter: 1 - Navn og hjemsted Foreningen Skovshoved Triathlon Klub har hjemsted i Gentofte kommune og er stiftet den 17. oktober 2004. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlonforbund

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13. Fondsbørsmeddelelse nr. 8 30. september 2014 Årsresultat for 2013/14 i KIF Håndbold Elite A/S Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod

Læs mere

Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019 Generalforsamling 2019 Antal deltagere: 32 Morten bød velkommen til alle fremmødte til årets generalforsamling. Traditionen tro så har klubben indbudt en gæst til at komme med et indlæg. Årets gæst er

Læs mere

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 23. november og har hjemsted i Frederikssund kommune. Foreningen er tilsluttet DDBU Den Danske Billard Union under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og er underlagt

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub

Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år 3. Den sportslige leder aflægger beretning for det forløbne

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1 RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november 2017-31. december 2018 side 1 Regnskab Regnskab Budget Note 2017-18 2016-17 2019 t. t. Indtægter Kontingenter 605.350 558 600 Offentlige tilskud 1 34.244 31 30 Andre

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub CVR. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

Vedtægter for Godkendt på generalforsamlingen den 28. september 2011

Vedtægter for Godkendt på generalforsamlingen den 28. september 2011 Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Foreningen Tarp Bold Klub er stiftet den 12. juni 1936 og har hjemsted i Esbjerg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Boldspil-Union (DBU), Jysk Boldspil-Union (JBU)

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere