Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2018 Dato: 21. juni 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2018 Dato: 21. juni 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF)"

Transkript

1 Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2018 Dato: 21. juni 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Ole Kahlen (OK) Bruno Lundgård Hansen (BH) Jesper Carstensen (JC) Michael Stoltenberg (MS) Roland Pedersen (RP) Stine Kiel Larssen (SKL) Golfmanager Pkt. 1 Pkt. 2 Mødets åbning. FKC bød velkommen og bad om følgende tilføjelser til dagsordenen: Under punkt 5a: opdatering om indberetning til NORDEA. Under punkt 7b: drøfte bevilling til mobil golfskole. Ingen yderligere tilføjelser til agendaen, hvorefter mødet gik i gang, idet MS, JC og RP pga. arbejde var forsinkede. Siden sidst. a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde den 28. januar og nr den 14. marts. b) Diverse orientering fra formanden og FU. Personalesituationen Temadagen klubber-i-klubben Short game Der var ingen kommentarer til de to referater fra hhv. bestyrelsesmøde 1 og 2. Referaterne ligger tilgængelige i dropbox samt på klubbens hjemmeside. Formanden orienterede: Personalesituationen. Sekretariat: Sarah-Cathrine Wandsø, Stine Kiel Larsson. Charlotte i køkkenet samt Axel som pro. Der mangler personale i køkkenet. På greenkeepersiden har vi Søren, Desuden er Peer startet og overlapper Jan, som stopper ultimo juni. Vores tidligere elev Joakim er p.t. vikar. Pernille er løsarbejder (elev pr. 1. juli) Kenneth forventes at gå på barsel 14 dage. I alt 6 personer på banesiden. BLH foreslog, at melde ud, at der var mangel på personale. Temadag klubber-i-klubben var en succes og forventes gentaget i Short Game er sat i gang og skal implementeres i klubberne-i-klubben.

2 FKC har fået en henvendelse fra Gitte Rolsted Christensen, som er regionsgolfkoordinator: en række nye tiltag forventes gennemført i regionsgolfsammenhæng. Klubbens holdning er fortsat, at der højst tilmeldes 7 hold til regionsgolf, både af hensyn til banelukning samt af hensyn til antallet af spillere i særdeleshed damer. Pkt. 3 Pkt. 4 Samarbejds- og Driftsudvalg Møde nr. 1 blev afholdt den 18. juni. Referat udsendt den 21. juni. Klubarbejdet de faste udvalg Grundig gennemgang over flg. emner fra hvert af de 7 faste udvalg: a) Orientering om/referat af møder og arbejde i sæsonen indtil nu b) Evt. sager til bestyrelsens afgørelse fremlægges. c) Orientering om udvalgets planer og arbejde i resten af sæsonen d) Orientering om udvalgets planer og arbejde i 2018 e) Udvalgets aktuelle økonomiske status f) Udvalgets sammensætning Punkterne refereres samlet under de respektive udvalg i det omfang det er relevant: Baneudvalget v/ole Kahlen OK redegjorde udvalgets arbejde. Udvalget består ud over Ole Kahlen af Søren Christensen, Axel Krag, Stine Kiel Larsson samt Lars Hartig. Der er ikke registreret hændelser i baneserviceregi. Udvalget har fokus på greens. GiC viser, at der især er utilfredshed over greens. Vi er således gået fra 87 til 68 point. Problemet er især manglende ensartethed af greens. Nylige jordbundsundersøgelser har vist at der mangler kalcium. Frøleverandøren har d.d. besigtiget vores greens. Information: der har tre gange været skrevet i KlubNyt om omlægning fra tre til en enkelt græsart. Når der skal eftersås til september/oktober, vil der blive anvendt en anden græssort. Greens bliver prikket med den lille prikker inden linksugen og der sprøjtes med jern. Dyser er udskiftet. Roughen får derimod ros. Roughen er gennemsigtig, så ledetid er minimal. Mht. antallet af skraldespande, så er det SCs ønske, at der ikke er så mange skraldespande. Starterhuset mangler fortsat at blive malet. Økonomisk status: udvalget bruger ingen penge. BLH spurgte til laden. SKL: laden undersøges løbende og der overvejes, hvilke muligheder vi har. Turneringsudvalg v/jeppe Dohn JD orienterede om udvalgets arbejde med udgangen af sæsonen. I klubregi har udvalget indtil videre afholdt tre turneringer med i alt 202 deltagere. Herudover har udvalget stået for Golfhæftet Trophy samt DJGA juniorturnering. Det er vanskeligt at tiltrække deltagere i nogle turneringen, bla. Pink Cup. Udvalget indfører bag-emblemer til klubmesterskaberne i stedet for beklædning. Planerne for resten af sæsonen er at afvikle de kalenderlagte klubturneringer samt Linksugen og Greve Open. JD meddelte, at der i begyndelsen af juni havde været mangel på træningsbolde. SKL der kommer 6000 nye træningsbolde primo juli. JD spurgte til trackman en.

3 SKL: den er til opgradering. JD: den 10. maj kl fik nogle medlemmer at vide at de ikke kunne få mad i restauranten. SKL: på selskabsdage køres med reduceret menukort pga. kapaciteten i køkkenet /komfuret, men det skal være muligt at få et eller andet. MS: skriv det på tavlen, når der tilbydes reduceret menukort. Begynderudvalg v/bruno Lundgård Hansen 2018 har bragt 75 nye prøvemedlemmer. Tal fra DGU viser, at kun 25% melder sig ind i en klub efter et gratis prøvemedlemskab. I Greve er tallet 60%. Udvalget er begunstiget med rigeligt begyndertrænere. Aktiviteterne om mandagen fungerer fint, det samme gælder for kaninklubben. For så vidt angår resten af sæsonen, så vil der være fokus på kurser. Udvalget ønsker at forbedre begyndertrænernes synlighed i klubben, så der indkøbes windbreakere eller lign. Overskriften for 2019 er endnu ikke klarlagt. Økonomi: der anvendes penge til kurser samt til øl/vand efter hver træning. Udvalgets har ikke problemer med at hverve frivillige. BF: hvor bliver indmeldelserne af? BLH: antallet af prøvemedlemmer, der har erhvervet sig DGU-kort er endnu ikke så højt. Vi er kun i 2. måned af prøveforløbet. Regel og HCP udvalg v/roland Pedersen Udvalget har gennemgået scorearkivet for at finde eventuelle uregelmæssigheder. 12 medlemmer har været til samtale. Én enkelt person mangler endnu at være til samtale, før alt er gennemgået. Udvalget står for implementering af de nye golfregler pr. 1. januar IL bistår på kommunikationssiden. Ungdomsudvalget v/michael Stoltenberg Udvalget afholder primært møder på mail. Der afholdes løbende turneringer om onsdagen. Short game er implementeret i træningen: 1 times træning / 1 times short game. Udvalget oplever, at der begynder at komme juniorer fra Grevlingene. De turneringsaktive juniorer får en GGK-trøje. BF: udvalget har budgetteret med kr. men kun anvendt 2500 kr. Det er vigtigt, at vi løbende tilretter budgetterne. MS. Udvalget havde forventet at flere juniorer ville være aktive i turneringer. Eliteudvalg v/jesper Carstensen Udvalget har ikke afholdt møder i den forløbne periode. JC er til stede ved de fleste mandagstræninger og mødes med spillerrepræsentanten Anders Linde. Målet for udvalget er at holde førsteholdet i 2. division. Dette kræver, at de vinder over Frederikssund den 17. august. Andet- og tredjeholdet har klaret sig lidt blandet. Dameholdet har lidt tre nederlag og vundet en enkelt kamp. Udvalgets sammensætning: JC, Axel Krag, Thea Kaarslev samt Anders Linde. BF: der mangler betaling for tuneringsdeltagelse fra en enkelt spiller. Der var enighed om, at der lukkes for spilleret, såfremt betaling ikke sker.

4 Pkt. 5 Klubarbejdet forretningsudvalget m.fl. a) Emner fra og til sekretariatet v/skl herunder mail af 8. juni om kursustilmelding/refusion. b) Evt. drøftelse af emner fra sekretariatsmøderne siden sidst. c) Drøftelse af evt. emner fra FU møde nr. 2, 3 og d) DGU forslag om Spil-med-Dag den 29. juli kan/skal/vil vi deltage? (DGU tilbud om 1000 kr. i støtte til at booste og tryk af 200 flyers. Se bla. seneste numre af klubnyt. Mulig alternativ dato for egen afvikling bilag BLH mail af 14. juni vedhæftet. e) Overblik fra ad hos udvalget for linksugen 2018 v/jeppe Dohn f) Status sponsorarbejde v/fkc g) Det overordnede skoleprojekt 2017/2018 fremtid v/fkc. h) Afslutning på projekt Sport4Kids 2017/2018 børn med specielle behov fremtid v/skl i) De frivilliges turnering 2018 mail af 16. maj fra SLN Status og sidste nyt v/sln j) Status på arbejdet med golfspillere i centrum v/skl og SLN. k) Status på træningskontrakten 2018 for ungdomsudvalg, begynderudvalg og eliteudvalg. Sikker mail fra Nordea. Nordea skal have identifikation fra samtlige bestyrelsesmedlemmer. SKL forhørte sig hos bestyrelsesmedlemmerne, hvilken metode de ønskede at anvende. Kursustilmelding/-refusion: skal ske senest 30 dage fra kursets afholdelse for at få refusionen. Sekretariatet varetager dette. Persondatapolitik / IT politik: SKL oplyste, at arbejdet med at sikre korrekt forståelse og efterlevelse af den nye persondataforordning forløber tilfredsstillende, der er indkøbt et IT-system til at håndtere det. Klubber-i-klubben hører under klubben og er også underlagt regelsættet. Klubbens generelle turneringsbetingelser skal indeholde en information om, at resultater fra turneringer offentliggøres. Brug af dropbox er ikke tilladt. Spil-med-dag: klubbens eventuelle deltagelse i DGU tiltaget Spil-med-dag blev drøftet og det besluttedes ikke at deltage primært af hensyn til kapaciteten set i lyset af klubbens allerede 75 prøvemedlemmer. Linksuge 2018: ved mødets afholdelse var der 390 tilmeldte (2017: i alt 600 tilmeldte) Achilleshælen er kaninturneringen, der ikke har trukket særligt mange deltagere. Det overvejes om vi skal droppe kaninturneringen og i stedet lave en anden turnering. Det er lykkedes at skaffe en bil som hole-in-one-præmie til om søndagen. Dette kræver imidlertid at der skaffes frivillige til at observere hullet. BLH: det er svært at rekruttere kaniner til turneringen. JC: har man overvejet at køre linksugen fra lørdag til lørdag og slutte af med en fest lørdag. JD: det har været overvejet, men bla. restaurantens kapacitet begrænser denne mulighed. Sponsorarbejde: der er intet nyt i dette. Det er ikke lykkedes at skaffe en sponsor til klubbens frivilligturnering. Formanden bad om bestyrelsens opbakning til at tage af klubbens formue for at afholde denne vigtige turnering. JC: har en anden spilleform været overvejet. F.eks. scramble? Skoleprojekt 2017/2018: intet nyt Sport4kids forventes gentaget i efteråret Analyseredskabet Golfspilleren i centrum har fået et par nye features. SLN: vores medlemmers svarprocent er lavere end i andre klubber. Træningskontrakter er på plads. BLH meddelte, at begynderudvalget formentlig ville anvende nogle timer til at undervise begyndertrænerne. Pkt. 6 Økonomi a) Medlemsstatus 1. juni 2018 bilag vedhæftet

5 b) Medlemsdatabasen restanter, systemer og metoder c) SGS ordningen d) Overordnet økonomisk status e) Sjællandske Mediers fond ansøgt f) Evt. andre emner fra/til kassereren BF gennemgik klubbens økonomi startende med medlemsoversigten. Kontingentindtægterne viser en mindre afvigelse på -2%. Greenfeeindtægter er over budget. Antallet af vintermedlemsskaber er usikkert. Det samme gælder antallet af prøvemedlemmer, der konverterer til rigtige medlemskaber. Der er p.t. ingen restanter. 101 medlemmer har tegnet SGS-medlemskab. Fordelingen af midlerne herfra kan først ses ultimo oktober. Sjællandske medier: vi har fået afslag på vores ansøgning. Pkt. 7 Fremtid a) Ris Ros plus evt. anden model for info / medlemsmøder i 2018 og 2019 v/fkc. b) Bestyrelsens forslag til puljeansøgninger i dette efterår jf. tidligere aftale om at være på forkant. c) Bestyrelsens behov/ideer til klubaftner med eller uden spisning fagligt golfindhold andet indhold aktiviteter på bane og/eller i restaurant og klublokaler. d) Evt. fremtidsemner fra bestyrelsens medlemmer. I lighed med tidligere år afholdes ris og ros i februar kl. 18. Der var ikke umiddelbart forslag til puljeansøgninger. Bestyrelsesmedlemmerne har fortsat fokus på emnet. FKC fremlagde et forslag om at invitere medlemmerne til en kop kaffe og en snak med OK/SKL/SC/FKC henover sæsonen. Tilmelding skal foregå gennem Golfbox og de 25 første inviteres. Bestyrelsen drøftede, hvordan det kunne sikres at de rigtige mødte op, således at bestyrelsen får et interessant og varieret billede af klubben og klublivet til drøftelse. Klubben har fået bevilget midler til indkøb af en mobil golfskole. Vi skal garantere at materialet til denne indkøbes, men vi skal ikke redegøre for brugen af golfskolen. Dette blev drøftet i bestyrelsen. Klubaftner: JC foreslog Daniel Svensson. JD foreslog Brian Oswald. Pkt. 8 Forretningsudvalget o.a. orienterer om evt. aktuelle emner vedr. Greve Kommune og andre myndigheder, idrætssammenslutninger i kommunen, ÆldreSagen, DGU, DIF m.fl. herunder Idrætsrådet. Bla.: a) DGU nye persondataregler. Status på klubbens regelsæt herunder varsling om at Dropboks skal erstattes af et mere sikkert område. v/skl. b) Status 17 stk. 4 udvalg v/fkc c) Regnvandsbassin Tune Syd status v/fkc d) Evt. andre emner Der var ikke særlige emner at referere. 17 udvalget er gået i sig selv. Mht. regnvandsbassin Tune Syd, så blev en åstedsforretning den 5. april aflyst. Der har herefter ikke været yderligere skred i sagen. Pkt.9 Mødekalender: FU møde nr juli

6 Bestyrelsesmøde nr oktober 2018 kl. 17 Bestyrelsesmøde nr november 2018 Pkt. 10 Mødets afslutning Dress Code blev drøftet. JC hæftede sig ved, at der kan observeres alle former for påklædning på banen. Hvad står der i vores ordensregler? SKL meddelte, at der ikke står noget specifikt. Der blev ikke opnået enighed om en ændring på dette punkt. Mødet blev afsluttet kl For referatet Inge Larsen

Siden sidst. a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde den 9. oktober. b) Diverse orientering fra formanden og FU.

Siden sidst. a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde den 9. oktober. b) Diverse orientering fra formanden og FU. Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 5 / 2018 Dato: 23. november 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Ole

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede:

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Afbud fra: Pkt.1 Frede Kruse Christiansen (FKC) Søren Leander Nielsen (SLN) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 1. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 1. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2015 Dato: 27. november 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg (MS) Jeppe

Læs mere

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 1 / 2019 Dato: 7. januar 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator for

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse

Greve Golfklub Bestyrelse Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2019 Dato: Onsdag, den 15. maj 2019 Kl. 17:00 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe

Læs mere

Roland Pedersen (RP) Ole Kahlen (OK) Pkt. 1

Roland Pedersen (RP) Ole Kahlen (OK) Pkt. 1 Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 4 / 2018 Dato: 9. oktober 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Bruno

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Koordinator for regionsgolf Gitte Rolsted Christensen deltog i en del af mødet (pkt. 1A) Pkt. 1

Koordinator for regionsgolf Gitte Rolsted Christensen deltog i en del af mødet (pkt. 1A) Pkt. 1 Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 7 / 2018 Dato: 7. november 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator

Læs mere

Mødets åbning. FKC bød velkommen. Der var afbud fra Jesper Carstensen, Roland Pedersen og Michael Stoltenberg.

Mødets åbning. FKC bød velkommen. Der var afbud fra Jesper Carstensen, Roland Pedersen og Michael Stoltenberg. Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 24. november 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Jeppe Dohn (JD) Ole Kahlen (OK) Bruno Lundgård

Læs mere

Michael Stoltenberg Roland Pedersen. Pkt. 1

Michael Stoltenberg Roland Pedersen. Pkt. 1 Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 11. oktober 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Jeppe Dohn (JD) Jesper Carstensen (JC) Ole Kahlen

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse DAGSORDEN

Greve Golfklub Bestyrelse DAGSORDEN Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: Torsdag, den 8. juni 2017 Kl. 16.30 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Jesper

Læs mere

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2018 Dato: 17. september 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Pkt. 1 Mødets

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2019 Dato: 19. september 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF)

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2019 Dato: 19. september 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2019 Dato: 19. september 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Gitte Rolsted Christensen koordinator

Læs mere

FKC tilføjede fire ting til dagsordenen: Under punkt 2: herreklub Under punkt 4: linksuge Under punkt 8: medlemstilskud samt nyhedsbrev juni

FKC tilføjede fire ting til dagsordenen: Under punkt 2: herreklub Under punkt 4: linksuge Under punkt 8: medlemstilskud samt nyhedsbrev juni Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 5 / 2019 Dato: 10. juli 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Bente Johansen

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 12. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 12. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2016 Dato: 25. november 2016 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde nr den 5. marts. b) Diverse orientering fra formanden og FU.

2. Siden sidst a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde nr den 5. marts. b) Diverse orientering fra formanden og FU. 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 18. juni 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Stig Person (SP) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 5 / 2018 Dato: 12. juli 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Pkt. 1 Mødets

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 11. juli 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 11. juli 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 11. juli 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning. a)

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr. 3-2015 den 18. juni 2015. b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr. 3-2015 den 18. juni 2015. b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2015 Dato: 1. oktober 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Stig Person (SP) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse

Greve Golfklub Bestyrelse Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 1 / 2018 Opsamlingsmøde Dato: Søndag, den 28. januar 2018 Kl. 09:00 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03 den 16. juni 2016 i Klubhuset

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03 den 16. juni 2016 i Klubhuset Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03 den 16. juni 2016 i Klubhuset Deltagere: Frede Kruse Christiansen (FKC) Jesper Carstensen (JC) Jeppe Dohn (JD) Benny Flindt (BF) Ole Kahlen

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 2. maj 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 2. maj 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 2. maj 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning. a) Evt.

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 6 / 2014 Dato: 25. november 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist (CL) Frank

Læs mere

Referatet fra møde er godkendt og ligger på

Referatet fra møde er godkendt og ligger på Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 4 / 2018 Dato: 31.maj 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Afbud fra: Inge Larsen (IL) Pkt.

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 6 / 2016 Dato: 15. november 2016 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 6 / 2016 Dato: 15. november 2016 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2016 Dato: 15. november 2016 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Greve Golfklub Forretningsudvalg

Greve Golfklub Forretningsudvalg Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2 / 2017 Dato: 20. februar 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP)

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 Greve Golfklub Dato: 6. marts 2019 Til stede: REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 Fra bestyrelsen: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: 11. april 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: 11. april 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: 11. april 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning. a) Evt. yderligere emner

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2014 Dato: 3. september 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist (CL) Frank

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2016 Dato: 12. oktober 2016 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2014 Dato: 23. april 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Tino Petersen,

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse

Greve Golfklub Bestyrelse Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 1 / 2017 Opsamlingsmøde Dato: Lørdag den 21. januar 2017 Kl. 09:00 Til: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2019

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2019 Greve Golfklub Dato: 6. februar 2019 Til stede: REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2019 Fra forretningsudvalg: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 08, møde den 20. september 2012. Deltagere: Claus Voglhofer Stig Person Tino Petersen Tine Grening Claus Lindqvist Roland Pedersen Brian

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING 2018 Greve Golfklub Dato: 14. marts 2018 Til stede: REFERAT GENERALFORSAMLING 2018 Fra bestyrelsen: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS FORÅR 2017

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS FORÅR 2017 Greve Golfklub Dato: 1. februar 2017 Til stede: REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS FORÅR 2017 Fra forretningsudvalg: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 kl. 16:30 18.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Jesper Ulriksen (JU)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2018

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2018 Greve Golfklub Dato: 6. februar 2018 Til stede: REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2018 Fra forretningsudvalg: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen, arbejde Claus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve den 05. februar 2013 Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 19.00 blev der afholdt orienteringsmøde i Greve Golfklub i Tune Menighedscenter.

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. januar kl

Bestyrelsesmøde d. 10. januar kl Bestyrelsesmøde d. 10. januar kl. 17.00. Tilstede: Karin Thøgersen, KT, Jette Krølbøll, JK, Michael Willumsen, MW, Roland Danielsen, RD, Finn Høeg, FH, Per Terp, PT, Vicente Danielsen, VD, fra BU: Lasse

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 28. februar 2019 Referat, bestyrelsesmøde: Mandag,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juni 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: Fax: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: Fax: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 Fax: 7468 7505 E-mail: sonderjylland@mail.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 29. august 2016 Referat af Bestyrelsesmødet,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 12. august 2013. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 12. august 2013. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 12. august 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 19.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 4. august 2014, kl i klubhuset ved Dronninglund

Referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 4. august 2014, kl i klubhuset ved Dronninglund af 28.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 4. august 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund Golfbane. Til stede: Bjarne Pedersen Teddi Christensen Bent Nielsen Vivian Dam Per Guldborg Charlotte

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere