Referat fra bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen, arbejde Referat nr. 1, møde den 24. januar : Mødets åbning kl Velkommen fra formanden til bestyrelsen til det første møde i Siden sidst. Referat fra sidste møde i 2012 nr. 10 godkendt uden bemærkninger. Suppleant Brian Rasmussen har trukket sig fra suppleantposten p.g.a. arbejdspres herunder fravær på mange udlandsrejser. Klubbens NYHEDSBREV skifter navn til Klubnyt 1/2013 Greve Golfklub. Nye medlemmer nævnes i Klubnyt med navn. 3. Intern drøftelse. Lejekontrakten mellem Ny Greve Golf ApS. og Greve Golfklub gennemgået og taget til efterretning i Bestyrelsen. Greve Golfklub har pr ansat 2 green keepere samt 2 greenkeeper elever. Der skal foretages et par ændringer i Vedtægten grundet klubbens ændrede vilkår bl.a. i forbindelse rollen som arbejdsgiver. DGU kontrollerer de fornødne ændringer, der forelægges til vedtagelse på Generalforsamlingen. Ændringerne rettes imod indkaldelse af den Ordinære Generalforsamling skal fremover indkaldes pr. mail, på hjemmesiden og ved opslag i klubhuset.

2 Medlemmer der ikke har mail adresse, kan så holde sig orienteret via hjemmesiden og opslaget i klubhuset. I forbindelse med den markant øgede økonomi i klubben ønskes der valgt 2 revisorer. Bestyrelsen sammensætning ændres ved valgene på Generalforsamlingen, der er derfor sonderinger i gang mellem interesserede medlemmer. Efter bestyrelsens arbejdsmøde den 17. januar 2013 vedr. fordeling af arbejdsopgaver og kompetencer er det hensigten at udarbejde en ny organisationsplan til officiel ikrafttrædelse efter Generalforsamlingen. Det påtænkes bl.a. at markere delingen af Turnerings og Baneudvalget i 2 udvalg, samt at etablere et overordnet Eliteudvalg, der samler områderne Dame -, Herre og Juniorelite, Regionsgolflederen og samtidig har et medlem, der skal tage sig af koordineringen af træning. Det vigtigste er markeringen af samarbejdet mellem Ny Greve Golf ApS. og Greve Golfklub. Det er formandens ønske, at der oprettes et IT-baseret forum med overblik over samtlige mulige og relevante kurser for udvalgsmedlemmer samt til brug som tilbud rettet mod nye frivillige til støtte for tilsagn om deltagelse i udvalgene samt med tilknytning hertil, bl.a. som fadder i Begynderudvalget. Der arbejdes med at etablere støttegrupper af frivillige til i nødsituationer at træde til i Cafeen eller receptionen samt som deltagere i banepleje o.a.. Et Sponsorudvalget søges etableret - ligeledes bemandet med frivillige - der udelukkende skal sørge for sponsorater til klubben, herunder hjertesponsorater uden at kollidere med Ny Greve Golf ApS. sponsorer. Seniorklubben skal have en fast kontaktperson til at tage sig af Senior +Golf fra Ældresagen. Seniorklubben vil stadig tage imod interesserede nybegyndere på mandage kl efter Seniorklubbens klubdag. Golfens Dag søndag den 14. april afholdes i forlængelse af Greve Golfklubs åbningsturnering, så der er mange medlemmer til at tage sig af de fremmødte interesserede. Sidste år fik vi rigtigt gode kommentarer fra de besøgende, der havde besøgt andre klubber. at de havde fået den bedste modtagelse i Greve. Det skal vi leve op til igen i år. Jørgen G. tager sig af koordineringen mellem de involverede arbejdsgrupper. Det er aftalt at Eliten tager sig af en stand i Waves, Dameklubben i Greve Centret, Seniorklubben i Tune Centret ( Super Brugsen ) og Herreklubben opfordres til find et Center og deltage. Når grupperne har valgt dag og dato, kontaktes Stig, der kontakter centrene for en aftale. I forbindelse med introduktionen af dagen for interesserede overvejes de i Centrene udleverede flyers markeret, så de giver en øl eller vand ved fremmøde på Greve Golfbane på dagen, samtidig med at vi kan konstatere fra hvilket center den pågældende flyer er udleveret, og herefter om arrangementerne i centrene giver respons. Annoncer skal indrykkes i marts som tidligere år. Tekst på flyers og plakat / annonce aftales med NY Greve Golf ApS. Det undersøges om der er mulighed for husstandsomdeling af flyers til en ( meget ) rimelig betaling.

3 Tino tager kontakt til Magnus vedr. aftale med dem om køb af udvalgsbeklædning og den kommende klubtrøje. Farven som aftalt blå og kvaliteten bestemmer Tino/Magnus. Snarest og senest fra 2014 skal der være en ensartet blå klubtrøje med logo, som alle kan erhverve i klubben gennem Golf Shoppen uændrede farver - sort / rød til holdene i Danmarksturneringen, men senest fra 2014 spilles i den blå klubtrøje med logo. Alle udvalgsmedlemmer kan gennem udvalgsformanden erhverve røde udvalgstrøjer - der tilstræbes samme røde farve som Turneringsudvalget allerede har. Modelvalg efter de muligheder som aftalen muliggør. Udvalgets navn og klubbens logo påtrykkes. 4. Faste udvalg. Samarbejdsudvalget skal bestå af 2 medlemmer fra Ny Greve Golf ApS. og 2 fra Greve Golfklub, hvor den siddende formand er født medlem. Det overvejes i hvilke situationer en repræsentant fra personalet indkaldes og deltager i mødet. Turnerings og Baneudvalget forventes delt som tidligere nævnt i 2 separate udvalg. Der skal derfor udarbejdes retningslinier med bl.a. kompetencer for udvalgene. Bestemmelser vedr. turneringernes afholdelse og vilkår udfærdiges og lægges snarest ind på Golfbox. Redigerede Ordens - og etiketteregler samt Dress Code 2013 sættes op i klubhuset og lægges på hjemmesiden. Der orienteres om deltagelse i Turneringslederkurser blandt udvalgets medlemmer, samtidig undersøges om andre medlemmer har kurset og evt. vil stå til rådighed ved specielle arrangementer og turneringer. Da Greve Golfklub er kunde i Nordea Bank undersøges muligheden for et hjertesponsorat til en af klubbens turneringer, uden at komme i konflikt med Ny Greve Golf ApS. sponsorat i Nordea Bank. Juniorudvalget. Der er etableret trænings sessioner og lagt planer for aktiviteter i Formanden for udvalget Claus Lindquist har påtaget sig jobbet som trænerkoordinator i det kommende nye overordnede Eliteudvalg. Posten har sammenhæng med formandsposten for Juniorudvalget. Begynderudvalget. Planer for nybegyndere i 2013 tilrettes af Magnus i skemaform. 1. mandag i måneden er der slagprøver og teoriundervisning, samtidig prøves der etableret lidt konkurrencespil mellem max spillere. Nybegynderne prøves fastholdt af udvalget til de når at hcp på 36, så de ikke falder ud af sammenhængen i klubben. Info møde i april. Der indkaldes snarest til et møde med aktuelle og kommende faddere, som får faste uger 2., 3. eller 4. mandag i måneden. Muligheden for en week end til golfkørekortet undersøges af Magnus. Frank og Bruun tilmeldt kursus for arbejdet med nybegyndere.

4 Eliteudvalget ændres i overensstemmelse med aftalen på mødet den 17. januar. Udvalget skal være fælles udvalg for lederne af alle eliteudvalg(spillere), regionsleder (for 2013 Roland Pedersen) og træningskoordinator (aktuelt og i.t.v. Claus Lindqvist). Eliten i de forskellige grupperinger fastsætter selv kriterier for deltagelse på holdene i Danmarksturneringen samt for træningssessioner. Der afholdes møde den 6. februar i herreeliten, hvor der lægges retningslinier for kvalifikation som herreelitespiller. Herre eliten v/claus V. tager sig af herreholdene i Danmarksturneringen, det er 1 hold i 3.-, 1 hold i 4.- og 1 hold i Kval.rækken. Edith k-c og Inge L. tager sig af dameholdet i kval.rækken. I 2013 spiller alle holdene hjemmekampe på samme dage. Det foreslås undersøgt om der kan laves et event i forbindelse med kampene for at trække supporters til at komme på banen og heppe på spillerne Claus V. og Edith/Inge undersøger. Roland er koordinator for Regionsgolfen og udnævner kaptajner for de tilmeldte hold. Regel og Handicapudvalget. Klubben er nu tilmeldt Oswalds Golfakademi, Roland er kontaktperson. Sagt nej tak til deltagelse i fællesmøde. Den af Oswald udgivne regelbog er ikke godkendt af DGU, hvorfor vi ikke indkøber eksemplarer, men fortsætter med den nuværende regelbog. 2 nye moduler tilkøbt på Golfboks til booking af lektionstider for træning og bestilling af golfbil. Økonomiudvalget. Mødereferat fremsendt. Torben Lindholm tilknyttet udvalget som juridisk rådgiver for bestyrelsen. 5. Sæson planer og forløb. Roland sørger for at IT fungerer på Orienteringsmødet den 5. februar og på Generalforsamlingen den 19. marts. Opstilling af stole mv. er bestilt til 70 og 100 deltagere. JG sørger for drikkevarer til møderne, den 5. sammen med Stig. Stine bedes udskrive medlemslister i nummerorden til indcheckningen på Generalforsamlingen (Jørgen). 6. Ad Hoc udvalg. Referat fra PR mødet med bilag den 25. oktober 2012 taget til efterretning. Næste møde den 30. januar Økonomi. Bilag ( udsendt ) vedr. medlemsstatus og økonomisk oversigt pr gennemgået og taget til efterretning af bestyrelsen. 8. Relationer til Greve Kommune. Indberetning af medlemstal og ansøgning om tilskud indsendt. Stig genvalgt til Idrætsråd og kontaktudvalg. 9. Logo. Ingen bemærkninger.

5 10. Hjemmesiden. Omlagt nu nemmere at gå til. Gl. domæne nu i klubbens besiddelse, så hjemmesiden findes nu på Lokaleforhold. Vi er stødt på problemer med Lokalplanen, der alene omfatter banens område, vedr. det projekterede byggeri af nyt klubhus. Der arbejdes intenst med sagen. 12. DGU vil tilbyde fuldtidsmedlemmer et fordelskort Golfers Only. Vedr. de nødvendige forsikringer for Greve Golfklub tager JG hånd om sagen og rykker TRYG for svar på de indsendte mail om de fornødne dækninger det haster - så vi ikke kommer i en situation, hvor vi ikke har fået en bekræftet dækning. 13. Klubber i klubben. Ingen bemærkninger. 14. Næste møde tirsdag den 19. februar kl Mødets afslutning. Formanden takkede for en god dialog der sluttede kl Frede Kruse-Christiansen Formand Jørgen Gotfredsen Referent

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen, arbejde Claus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Tino Petersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 08, møde den 20. september 2012. Deltagere: Claus Voglhofer Stig Person Tino Petersen Tine Grening Claus Lindqvist Roland Pedersen Brian

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tino Petersen Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Brian Rasmussen Fraværende

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve den 05. februar 2013 Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 19.00 blev der afholdt orienteringsmøde i Greve Golfklub i Tune Menighedscenter.

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Jørgen Gotfredsen Referat nr. 06, møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 1 / 2019 Dato: 7. januar 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator for

Læs mere

Åbent Referat Bestyrelsesmøde

Åbent Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT t Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 14. januar 2019, kl. 17:30 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Formand Jørgen Mathiesen bød velkommen til ca. 130 medlemmer, heraf 8 fra bestyrelsen, som blev præsenteret.

Formand Jørgen Mathiesen bød velkommen til ca. 130 medlemmer, heraf 8 fra bestyrelsen, som blev præsenteret. REFERAT Side 1 GENERALFORSAMLING SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB TIRSDAG DEN 25. FEBRUAR 2014 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj Ishøj Golfklub Køgevej 275 2635 Ishøj Årsrapport for året 2013 (9. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side. Bestyrelsens påtegning... 1. Erklæring om assistance afgivet af uafhængige revisor... 2. Foreningsoplysninger...

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017

Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017 Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne.

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne. Sekretariatschefen rolle og arbejdsbeskrivelse Sekretariatschefens rolle er at være daglig leder af klubbens sekretariat, funktioner og medarbejdere. Sekretariatschefens er klubbens ansigt udadtil og den

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 30. april 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 18.00 den 30. april 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 17. april 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Formanden Formanden bød velkommen og udtrykte en stor tak til alle frivillige i GKL, og til greenkeepere og administration. Økonomien

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 3.7.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 3.7.2019 Kl. 19:30 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede:

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Afbud fra: Pkt.1 Frede Kruse Christiansen (FKC) Søren Leander Nielsen (SLN) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 1. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 1. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2015 Dato: 27. november 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg (MS) Jeppe

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 19.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Greve ny Golfklub Bestyrelsen

Greve ny Golfklub Bestyrelsen Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra ordinær generalforsamling i Greve ny Golfklub Onsdag den 16. marts 2011 kl. 19.00 i Tune Menighedscenter Tune Center 17, 4030 Tune. 1. Generalforsamlingens åbning.

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr. 3-2015 den 18. juni 2015. b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr. 3-2015 den 18. juni 2015. b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2015 Dato: 1. oktober 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Stig Person (SP) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, møde nr. 1, sæson 2015, 19/2-15, kl

Referat af bestyrelsesmøde, møde nr. 1, sæson 2015, 19/2-15, kl Referat af bestyrelsesmøde, møde nr. 1, sæson 2015, 19/2-15, kl. 21.15 Golfklubben Lillebælt Mødedeltagere: (JJ) Jørgen Jæger (TH) Tage Hansen (RF) René Finseth (ILH) Inge Lise Hummelgaard (SE) Søren Ernst

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Åbent.

Referat Bestyrelsesmøde Åbent. GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde t. Møde Deltagere Afbud Referent Torsdag, den 07. februar 2019, kl. 17:45 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 kl. 16:30 18.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Jesper Ulriksen (JU)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frederikshavn Golf Klub 31.03.2015

Referat af bestyrelsesmøde i Frederikshavn Golf Klub 31.03.2015 Referat af bestyrelsesmøde i Frederikshavn Golf Klub 31.03.2015 Tilstede alle: TV- Tore Vedelsdal CS Caroline Skjoldborg TW Tom Winther MD Mogens Damm MLN Mads Lykke Nielsen GS Georg B. Severinsen KR Kim

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. marts 2013, kl. 16:30 i klubhuset

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. marts 2013, kl. 16:30 i klubhuset Referat fra bestyrelsesmøde den 7. marts 2013, kl. 16:30 i klubhuset Der var afbud fra Bjarne P. Wulf og Claus Peter Christensen. 1. Konstituering af den nyvalgte bestyrelse. Bestyrelsen konstituerede

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

PSA orienterede om, at forskellen mellem det tidligere forventede underskud på ca. 100 t.kr. og det realiserede på -183 t.kr.

PSA orienterede om, at forskellen mellem det tidligere forventede underskud på ca. 100 t.kr. og det realiserede på -183 t.kr. Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 19-02-2015 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ), Arni Fridriksson (AF), Peter

Læs mere

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018 Velkomstmøde Introudvalget 20. juni 2018 Agenda Klubben Introudvalget Medlemskaber Træning Så skal der spilles Klubben HJGK Hjemmesiden Nyttig information på hjemmesiden Sekretariatet Sekretariatschef

Læs mere

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer Smørum, 2. oktober 2009 Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010 Aftaler gældende for enkeltmedlemmer 1. Fuldgyldige DGU medlemmer Alle fuldgyldige medlemmer betaler i 2 rater ved tilmelding

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2014 Dato: 23. april 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Dato og tid: Mandag den 13. januar 2014 kl. 17.30 Sted: ABF Skinbjergs fælleshus Referent: Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. februar Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 18:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. februar Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 18:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. februar 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 18:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Koordinator for regionsgolf Gitte Rolsted Christensen deltog i en del af mødet (pkt. 1A) Pkt. 1

Koordinator for regionsgolf Gitte Rolsted Christensen deltog i en del af mødet (pkt. 1A) Pkt. 1 Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 7 / 2018 Dato: 7. november 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune.

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Greve Golfklub V E D T Æ G T E R 1: Klubbens formål. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Stk. 2: Greve Golfklub er i juridisk forstand en forening. Stk. 3:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. oktober 2013 kl. 18:30 i klubhuset.

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. oktober 2013 kl. 18:30 i klubhuset. Der var afbud fra Bjarne P. Wulf og Preben Mylliin. 1. Opfølgning og godkendelse af referat fra den 12. september 2013. Referat godkendt. a. JS og FGL har fulgt op på bestyrelsens beslutning fra 12/9-2013

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere