Notat vedrørende stillingen som Konsulent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat vedrørende stillingen som Konsulent"

Transkript

1 Januar 2014 Notat vedrørende stillingen som Konsulent til Insero E-Mobility

2 Vækst på markedet for e-mobilitet Insero E-Mobility A/S er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der nationalt og internationalt arbejder for at styrke den danske e-mobilitetsbranche og skabe vækst baseret på elektrisk transport. Vi driver nationale og internationale udviklingsprojekter med henblik på at skabe ny viden og nye løsninger til e-mobilitetsbranchen. Baseret på dybdegående markeds-, teknologi- og brugeranalyser tilbyder vi strategisk rådgivning til private og offentlige organisationer, og så står vi bag Danmarks erhvervsklynge inden for e-mobilitet. Vi har tre fokusområder i Insero E-Mobility: Udviklingsprojekter En stor del af Insero E-Mobilitys virke er F&U projektarbejde inden for e-mobilitet og det er samtidig en service, vi kan udbyde. Her kan vi assistere med ide- og konceptudvikling, ansøgningsskrivning samt egentlig projektledelse og kommunikation. Rådgivning Insero E-Mobilitys fokus på rådgivning er todelt og målrettet til flådejere og virksomheder i eller på vej ind i e-mobilitetsbranchen. Events og formidling Insero E-Mobility afholder årligt en e-mobilitetskonference, BET. Derudover arrangerer vi hvert år studieture til internationale destinationer, hvor kunder kan skabe netværk og indhente viden fra globale nøglespillere og markeder. Aktuel status Vi har gang i mange spændende projekter og initiativer. Blandt nøgleaktiviteterne lige nu kan nævnes Insero Live Lab: Et levende laboratorium bl.a. bestående af 25 huse, der udstyres med varmepumper, solceller, solfangere, geotermisk energilagring samt elbiler med tilhørende intelligente ladere. De 25 huse bindes sammen af en smart grid IT platform. BUMILLA: Er et 4 årigt samarbejde med Aston University (England) og Göteborg Universitet (Sverige), der skal udvikle et koncept til at teste og innovere nye forretningsmodeller på e- mobilitetsmarkedet. Konceptet skal på sigt tilbydes aktører i branchen på kommercielle vilkår. MECc: Er et udviklingsprojekt i samarbejde med klyngemedlemmerne ECOmove og Serenergy. Projektet har til formål at udvikle en fleksibel og konkurrencedygtig elbil med integreret biomethanol brændselscelle som rækkeviddeforlænger, der sikrer en rækkevidde på helt op til 800 kilometer. Elbilmarkedet er på vej mod vækst, og derfor er det vores strategi at understøtte efterspørgslen ved at deltage aktivt og skabe synlighed, og ved at udvikle projekter og levere rådgivningsopgaver, der understøtter markedsudviklingen såvel som udbuddet af de nødvendige produkter og services, bl.a. for at muliggøre smart grid.

3 Vores kunder er virksomheder og organisationer, som arbejder inden for e-mobilitet. Det kan være mindre iværksættervirksomheder, som udvikler en bestemt teknologi til elbilen, viden-organisationer eller store, etablerede virksomheder. Fælles for dem er, at de ønsker at udvikle deres viden eller forretning inden for e-mobilitet. Som virksomhed går vi en lys fremtid i møde: Verden står foran et gennembrud indenfor e-mobilitet, vi har mange nye projekter i pipeline, internationalt anerkendte samarbejdspartnere og vækst i organisationen. Analyser viser, at hvis Danmark investerer indenfor elbilområdet, kan branchen sikre danske arbejdspladser. Insero E-Mobility er et udtryk for en sådan investering og en vision om at gøre dette fremtidsbillede til en realitet. Eksempler på nogle af fremtidens udfordringer for os er: at udvikle vores markedsposition som førende og attraktiv rådgiver på markedet at styrke associerede virksomheders konkurrenceevne gennem facilitering af innovation, opbygning og overførsel af viden samt løbende gensidig introduktion af såvel samarbejdspartnere som kunder. at definere, forstå, ideudvikle, fundraise og gennemføre nogle af fremtidens store projekter, hvor elbiler ses i sammenhæng med hele energisystemet, og hvor fremtidige bæredygtige forretningsmodeller afdækkes og beskrives. Flere projekter giver mere viden, viden som danner afsæt for udviklingen af rådgivningsydelser. Organisation og værdier Vi er p.t. otte medarbejdere i Insero E-Mobility og slår i februar - marts endnu to stillinger op. Vores virksomhed er præget af stærk iværksætterånd og et stort drive til at skabe resultater og opbygge netværk. Vi har fremdrift i virksomheden og oplever, at vi har eksklusivitet på vores faglige kompetencer. Vi vil være de bedste - og ansætter derfor kun de bedste.. Insero E-Mobility bygger på Inseros værdier: Format Fokus Respekt, og dertil tilføjer vi: We have drive and respect We are different and competent. I hverdagen har vi bred kontakt til de øvrige selskaber i Insero-koncernen. De fleste af Inseros selskaber har kontorer i forlængelse af hinanden, og vi gennemfører flere sociale aktiviteter sammen. Insero-familien Insero E-Mobility er et datterselskab i fonden Insero Horsens, som med en egenkapital på knap en mia. kr. investerer i iværksættere, virksomheder og udviklingsprojekter inden for energi og kommunikationsteknologi. Insero beskæftiger i øjeblikket samlet ca. 60 personer, og organisationen vokser kraftigt de kommende år. På området for virksomhedsinvesteringer opererer Insero som en venture fond, og investerer i teknologiske start-up virksomheder. Af gennemførte investeringer på erhvervsområdet kan nævnes: Miitos (verdens mindste ultralydsmåler)

4 Emazys Technologies ApS (ny teknologi til overvågning af solcelleanlæg) ECOmove (udvikling af elbil) AC-Sun (klimavenlig airconditioning) ECTunes (lyd til elbiler) Munin Spot Technology (GPS-tracking) Insero E-Mobility har en række søsterselskaber inden for nicheområder med særligt vækstpotentiale: DSE Airport Solutions A/S leverer mission critical løsninger til aviation-industrien og er i fuld gang med at udvikle den samlede portefølje af software-koncepter, således at DSE kan arbejde med implementering, design og udvikling af avancerede IT systemer på energi-området. Insero Business Services A/S, som leverer rådgivnings- og serviceydelser indenfor kommunikation, økonomi projektledelse og fundraising til vækstiværksættere og innovative virksomheder. Insero Energy A/S er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed med fokus på udnyttelse af vedvarende energi inden for jord- og solvarme. Insero Energy samarbejder med private og offentlige aktører for at tiltrække, udvikle, demonstrere og kommercialisere ny teknologisk viden inden for sit faglige special-område. Insero Science Academy A/S har fokus på at udvikle læringsaktivitet i lokalområdet i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisationer. Målet er at styrke børn og unges interesse og kompetencer inden for innovation, teknik og naturvidenskab. Selskabet udvikler og driver nye uddannelsestilbud, som skal bidrage til ny og eksperimenterende undervisning. For mere information henvises til årsrapporten på Inseros hjemmeside. Inseros koncerndiagram, november 2013

5 Fremtiden Ambitionerne er høje, og der er overalt i koncernen sat høje mål for, hvad vi vil nå inden 2020: I fremtiden vil flere Insero-selskaber dukke op alle med det formål at skabe udvikling og vækst inden for energi- og IKT-områder samt realisere fondens vision om at etablere Danmarks stærkeste kompetencecentre inden for områderne. Vores hverdag i Insero er præget af forandringer og nye aktiviteter, som konstant stiller nye krav. Kulturen er professionel præget, udadvendt, og netop evnen til at være forandringsparat er organisationens styrke.

6 Konsulent til rådgivningsvirksomheden Reference: Arbejdssted: Konsulenten refererer til direktør Mai Louise Agerskov Insero E-Mobility, Chr. M. Østergaardsvej 4 a, 8700 Horsens Ansættelsestidspunkt: Snarest og senest den 1. april 2014 Lønniveau: Forhandles i forhold til kvalifikationer I Insero E-Mobility arbejder vi på at udvikle vores konsulentvirksomhed, så vi bliver førende rådgivningsog projektvirksomhed indenfor e-mobilitet med kunder i både ind- og udland. Vi skal give kunderne viden til at vælge egen strategi, tryghed for valg samt argumenter til at bakke valget op overfor interessenter. Mange flådeejere vil forholde sig til elbiler indenfor de næste to år. Viden-niveauet i den periode vil stadig være så lavt hos mange kunder, at der er behov og rationale for at benytte eksterne konsulenter. Efterhånden som markedet for elbiler vokser, vil vores rådgivningsydelser i stigende grad udvikle sig mod at rådgive virksomheder, der søger kyndig konsulentbistand til udviklingen af markedsanalyser, produkter, teknologivalg og strategier. Din rolle som konsulent bliver meget central i udviklingen af Insero E-Mobilitys rådgivningsforretning. Stillingen er ny-oprettet, så der er rig mulighed for, over tid, at påvirke indhold og opgaver. Jobbet giver gode karrieremuligheder og en unik positionering som ekspert. Du bliver en del af et konsulentteam i udvikling, og skal bidrage til at vi over de næste år positionerer os som en attraktiv strategisk partner, der tilbyder nøgleviden om og konsulentydelser i forbindelse med strategi og markedsudvikling indenfor elbilområdet. Dine nøgleopgaver bliver at indsamle den nyeste viden og dybeste knowhow på e- mobilitetsområdet, udarbejde analyser og beslutningsgrundlag gennem overskuelig og prioriteret videnformidling og trække essens, data og pointer ud af en mængde information og præsentere den enkelt og overskueligt. Dine analyser og konklusioner skal blive til konkrete tilbud og relevante og salgsbare koncepter i E-Mobilitys rådgivningsforretning. Du kommer til at arbejde i tæt daglig sparring med vores chefkonsulent og direktør, og skal understøtte det strategiske arbejde ude hos kunderne gennem markedsanalyser, viden om produkter og teknologivalg og rådgivning om valg af strategi indenfor e-mobilitet. Når kunden har truffet sine beslutninger, kan du også komme til at levere services i forbindelse med implementeringen af strategivalg. Efterhånden som markedet for elbiler vokser og modnes, skal du bidrage til, at rådgivningsydelserne udvikles, så de matcher markedsbehovet. Du får en vigtig rolle i præ-rådgivnings-fasen, hvor analyser og kvalificering af den knowhow, rådgivningsforretningen bygges på, finder sted, men du forventes også at være aktiv og kreativ på kundesiden, altså i indsatsen overfor kunderne. Eksempler på dine mange forskellige opgaver kan være:

7 At analysere markedet, afdække behov og være up-to-date på udviklinger og tendenser (være den, der ved mest om e-mobilitet) Udarbejde relevante analyser af marked, teknik, kunder, brugere m.v. Omsætte faglig viden, analyser og teoretiske modeller til interessante forretningsmuligheder og konkrete anbefalinger Sparre med chefkonsulenten - og deltage i brainstorms omkring salgsstrategi Udvikle strategi for rådgiverforretningen, implementere strategien og skabe resultaterne i samarbejde med vores chefkonsulent Identifikation af potentielle forretningsmuligheder og mulige kundebehov - up front og gerne før de ved det selv Salg af konsulentydelser, herunder tilbudsgivning Udvikling af kreative nye ideer i krydsfeltet mellem e-mobilitet og rådgivning Udarbejdelse af interessant, vedkommende og fængende salgsmateriale, der rammer kundebehov - også de uidentificerede Du vil blive en del af en voksende organisation inden for et krævende, aktuelt og spændende domæne, som giver mange udfordringer og rige muligheder for personlig udvikling. Sideløbende med et fagligt stærkt og kreativt miljø kan vi tilbyde dig en hverdag i tæt samspil med kolleger, hvor faglig stolthed og humor er drivkraften. Det er en selvfølge, at du har lyst til at spille en aktiv rolle i udviklingen af forretningen og i at skabe en professionel og resultatorienteret kultur. Faglige og personlige kompetencer Vi lægger vægt på din erfaring med at lave metodisk og struktureret analysearbejde og databearbejdning - gerne med et forretningsmæssigt perspektiv. Vi vægter dine personlige kompetencer højt, herunder ikke mindst evnen til at medvirke til at udvikle et kommercielt, positivt og kreativt inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og holdånd fylder meget. Du har teknisk interesse og tør gå derud, hvor andre ikke har set vækstpotentialet endnu. Faglige kompetencer Du besidder følgende faglige kompetencer: Cand.scient. pol., cand. merc. el. teknisk/naturvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau Gerne erfaring fra rådgivnings- eller konsulentbranchen, evt. med facilitering af strategiprocesser Erfaring med metodisk og struktureret analysearbejde og databearbejdning Stærke kommunikationsevner og en letflydende pen Flydende i både mundtlig og skriftlig engelsk Personlige kompetencer Stillingen ønskes besat af en stærk personlighed, der kan spejle sig selv i Inseros værdisæt. Derudover besidder den rette kandidat følgende personlige kompetencer:

8 Kreativ og talstærk analytiker Evner at formidle store mængder information og komplekse problemstillinger og analyser på en let og overskuelig måde Logisk tænkende og resultatorienteret Er selvmotiverende og selvstændig, men er også en stærk holdspiller med gode samarbejdsevner Har en god abstraktionsevne og overskuer komplekse sammenhænge Har kommerciel forståelse. Formår at forstå og omsætte kundens behov til en teknisk løsning Arbejder struktureret og vedholdende Motiveres af at bryde nyt land / at skulle opbygge et nyt forretningsområde Information og tidsplan Kontakt chefkonsulent Peter Henriksen på tlf , direktør Mai Louise Agerskov på tlf , eller HR-chef Cecilie Højland Strøbech på tlf for yderligere information og læs mere om Insero E-Mobility på e-mobility.insero.dk og Insero på insero.dk Ansøgningsfrist er den 21. januar 2014 kl Motiveret ansøgning sendes til De indledende samtaler finder sted d. 30. januar 2014 fra kl hos Insero E-Mobility i Horsens på Chr. M. Østergaards Vej 4a med deltagelse af direktør Mai Louise Agerskov, chefkonsulent Peter Henriksen og HR-chef Cecilie Højland Strøbech. Herefter gennemføres test og vurdering af de udvalgte kandidater 2. samtaler finder sted d. 25. februar 2014 fra kl med deltagelse af direktør Mai Louise Agerskov, bestyrelsesformand Mogens Vig Pedersen, chefkonsulent Peter Henriksen og HR-chef Cecilie Højland Strøbech Forventet tiltrædelse er

Notat vedrørende stillingen som projektleder INSERO SCIENCE ACADEMY

Notat vedrørende stillingen som projektleder INSERO SCIENCE ACADEMY Notat vedrørende stillingen som projektleder i INSERO SCIENCE ACADEMY Innovation og iværksætteri i uddannelsessystemet Insero Science Academy A/S udvikler og tilbyder uddannelsestilbud inden for energi

Læs mere

Innovation: Analyse og evaluering 16/2008

Innovation: Analyse og evaluering 16/2008 Matchmaking mellem virksomheder og videninstitutioner Innovation: Analyse og evaluering 16/2008 < Matchmaking mellem virksomheder og videninstitutioner Innovation: Analyse og evaluering 16/2008 Udgivet

Læs mere

VÆKST OG SYNLIGHED FOR VIBORGS INDUSTRIPRODUKTION

VÆKST OG SYNLIGHED FOR VIBORGS INDUSTRIPRODUKTION VÆKST OG SYNLIGHED FOR VIBORGS INDUSTRIPRODUKTION INDLEDNING Den 26.2. 2014 vedtog Viborg Byråd en erhvervsstrategi, som er udviklet i tæt samarbejde mellem kommunen og erhvervslivet. Strategien har fokus

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

FLERE OG STÆRKERE SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER I DANMARK Regeringens opfølgning på anbefalinger fra Udvalget for socialøkonomiske virksomheder

FLERE OG STÆRKERE SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER I DANMARK Regeringens opfølgning på anbefalinger fra Udvalget for socialøkonomiske virksomheder FLERE OG STÆRKERE SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER I DANMARK Regeringens opfølgning på anbefalinger fra Udvalget for socialøkonomiske virksomheder [Måned] [årstal] September 2014 ISBN: 978-87-7546-497-5 Billede:

Læs mere

Ny viden og nye teknologier inden for energi og kommunikationsteknologi. Årsrapport 2013

Ny viden og nye teknologier inden for energi og kommunikationsteknologi. Årsrapport 2013 Ny viden og nye teknologier inden for energi og kommunikationsteknologi Årsrapport 2013 INDHOLD Påtegninger: 5 Ledelsespåtegning 6 Den uafhængige revisors erklæringer Ledelsesberetning: 7 Fakta om 8 Hoved-

Læs mere

Fra god praksis til næste praksis

Fra god praksis til næste praksis TEKNOLOGISK INSTITUT Fra god praksis til næste praksis Vejledning og rådgivning af iværksættere og virksomheder med vækstambitioner Erfaringer fra erhvervsservicesystemet Maj 2007 Indhold 1. INDLEDNING...

Læs mere

Job- og kravprofil Afdelingschef Erhverv, Plan, Turisme og Udvikling Udviklingschef

Job- og kravprofil Afdelingschef Erhverv, Plan, Turisme og Udvikling Udviklingschef Job- og kravprofil Afdelingschef Erhverv, Plan, Turisme og Udvikling Udviklingschef Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 7 6. ANSÆTTELSESPROCES

Læs mere

Fremtidens erhverv er kreative

Fremtidens erhverv er kreative Kolofon More Creative Fremtidens erhverv er kreative 1. oplag. April 2015 For Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 - aarhus2017.dk Region Midtjylland - rm.dk Tekst More Creative operatørskabet v/ Manto

Læs mere

AALBORG UNIVERSITETS SAMARBEJDE MED OMGIVELSERNE

AALBORG UNIVERSITETS SAMARBEJDE MED OMGIVELSERNE AALBORG UNIVERSITETS SAMARBEJDE MED OMGIVELSERNE 2015 Indholdsfortegnelse Aalborg Universitets samarbejde med erhvervslivet... 2 Fokuspunkter for den erhvervsrettede kultur på AAU... 2 AAU-værktøjer og

Læs mere

Strategi for uddannelse i entreprenørskab

Strategi for uddannelse i entreprenørskab Ministeriet for Videnskab, Udvikling og Teknologi Kulturministeriet Undervisningsministeriet Økonomi- og Erhvervsministeriet Strategi for uddannelse i entreprenørskab 1 1. Indledning Globaliseringen giver

Læs mere

INDSÆT PUBLIKATIONSFORSIDE

INDSÆT PUBLIKATIONSFORSIDE INDSÆT PUBLIKATIONSFORSIDE ERHVERVSSTRATEGI OG -POLITIK DEN STÆRKE HISTORIE, ET GODT SAMMENHOLD MELLEM KOMMUNE OG ERHVERVSLIV OG EN UKUELIG VILJE TIL AT OVERKOMME STORE UDFORDRINGER. KLARE KENDETEGN FOR

Læs mere

Bæredygtig omstilling. Et samspil mellem mennesker, teknologi og bæredygtighed

Bæredygtig omstilling. Et samspil mellem mennesker, teknologi og bæredygtighed Bæredygtig omstilling Et samspil mellem mennesker, teknologi og bæredygtighed Teknologi alene skaber ikke bæredygtig omstilling Det gør samspillet mellem mennesker og teknologi Vi udvikler innovative og

Læs mere

Ansøgning til Vækstforum

Ansøgning til Vækstforum Ansøgning til Vækstforum Projektnavn: Den Nordjyske Energiplatform Ansøger: Aalborg Kommune - Business Aalborg Juridisk ansvarlig: Thomas Kastrup Larsen / Tonny Skovsted Thorup Start: 01.01.2016 Slut:

Læs mere

Region Hovedstaden. Region Hovedstadens Innovationspolitik 2020 Nyt, nyttigt, nyttiggjort

Region Hovedstaden. Region Hovedstadens Innovationspolitik 2020 Nyt, nyttigt, nyttiggjort Region Hovedstaden Region Hovedstadens Innovationspolitik 2020 Nyt, nyttigt, nyttiggjort 1 region hovedstadens innovationspolitik 2020 Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Januar 2013 Oplag

Læs mere

Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder

Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder Dette notat samler de erfaringer, kommunerne fra Carbon 20-projektet har gjort sig med at drive netværk for virksomheder. Baggrund Notatet afløser

Læs mere

ADM. DIREKTØR EN NY VERDEN MED DANSKE ARKITEKTER VI BYGGER BEDRE LIV

ADM. DIREKTØR EN NY VERDEN MED DANSKE ARKITEKTER VI BYGGER BEDRE LIV ADM. DIREKTØR Profilen er udarbejdet for ansættelsesudvalget v/konstitueret bestyrelsesformand Kolja Nielsen EN NY VERDEN MED DANSKE ARKITEKTER VI BYGGER BEDRE LIV September 2014 2 Situationen Ansvarsområde

Læs mere

Stillings- og personprofil. Playmaker. til sport/event i Trekantområdet Trekantområdet Danmark Oktober 2014

Stillings- og personprofil. Playmaker. til sport/event i Trekantområdet Trekantområdet Danmark Oktober 2014 Stillings- og personprofil Playmaker til sport/event i Trekantområdet Trekantområdet Danmark Oktober 2014 Opdragsgiver Trekantområdet Danmark Adresse Trekantområdet Danmark Kolding Åpark 1 6000 Kolding

Læs mere

16% Kundevirksomheder i FT Global 500 indeks hvor PwC s honorar i 06/07 > US$ 500.000. Andre virksomheder i FT Global 500 indeks.

16% Kundevirksomheder i FT Global 500 indeks hvor PwC s honorar i 06/07 > US$ 500.000. Andre virksomheder i FT Global 500 indeks. Årsrapport 06/07 De samlede bruttoindtægter for medlemsfirmaerne i PwC var i 06/07 US$ 25,2 mia. I alt arbejder 146.767 personer i 150 lande fordelt på 766 byer for medlemsfirmaerne i PwC. Læs mere på

Læs mere

Anbefalingsrapport FRA UDVALGET FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER

Anbefalingsrapport FRA UDVALGET FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER Anbefalingsrapport FRA UDVALGET FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER September 2013 Udgivet af Udvalget for socialøkonomiske virksomheder, september 2013 ISBN: 978-87-7546-447-0 (onlineudgave) Indholdsfortegnelse

Læs mere

SOCIAL MEDIA FACTBOOK

SOCIAL MEDIA FACTBOOK SOCIAL MEDIA FACTBOOK EU-DK 2011 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF SOCIALE MEDIER Undersøgte anvendelsesområder: Produktudvikling/R&D Personale & HR Kommunikation & PR Salg & Marketing IT & Web Service & Support

Læs mere

Fremtidens erhvervsservice og iværksætterpolitik en guide til flere vækstvirksomheder

Fremtidens erhvervsservice og iværksætterpolitik en guide til flere vækstvirksomheder Fremtidens erhvervsservice og iværksætterpolitik en guide til flere vækstvirksomheder Analysen er finansieret af Erhvervs- og Byggestyrelsen REG LAB Forsknings- og Innovationsstyrelsen Aalborg Samarbejdet

Læs mere

KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS

KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS INDHOLD FORORD LÆSEVEJLEDNING 1. INTRODUKTION TIL EXCELLENCE I

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

Arsenalet 2.0: RELOADED

Arsenalet 2.0: RELOADED Forslag til projektperiode 2015-2018 1 Arsenalet 2.0: RELOADED RESUME... 3 MÅLSÆTNINGER FOR ARSENALET 2015-2018... 3 FORVENTEDE EFFEKTER... 4 PROJEKTBESKRIVELSENS OPBYGNING... 5 ARSENALET, UDVIKLINGSSTRATEGIEN

Læs mere

Inkubator med fokus på arttech

Inkubator med fokus på arttech Inkubator med fokus på arttech behovsafdækning og anbefalinger Christina Melander og Tanja Bisgaard Oktober 2013 Dansk Design Center, H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V, Tel 3369 3369, www.ddc.dk

Læs mere

Evaluering af GTS-instituttet AgroTech. Konklusionsrapport Innovation: Analyse og evaluering 12/2012. Styrelsen for Forskning og Innovation

Evaluering af GTS-instituttet AgroTech. Konklusionsrapport Innovation: Analyse og evaluering 12/2012. Styrelsen for Forskning og Innovation Evaluering af GTS-instituttet AgroTech Konklusionsrapport Innovation: Analyse og evaluering 12/2012 Styrelsen for Forskning og Innovation Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser

Læs mere

Ny viden til mindre virksomheder sådan gør vi det bedre

Ny viden til mindre virksomheder sådan gør vi det bedre Ny viden til mindre virksomheder sådan gør vi det bedre Bidrag til strategi for øget videnspredning til SMV er Indhold Side 1. Indledning 2 2. Danmark som vidensamfund 3 3. Det danske videnmarked 4 4.

Læs mere

Når socialt ansvar og økonomisk bæredygtighed går hånd i hånd. en strategi for socialøkonomisk vækst i Kolding Kommune

Når socialt ansvar og økonomisk bæredygtighed går hånd i hånd. en strategi for socialøkonomisk vækst i Kolding Kommune Når socialt ansvar og økonomisk bæredygtighed går hånd i hånd en strategi for socialøkonomisk vækst i Kolding Kommune Center for Socialøkonomi, oktober 2009 1 Indholdsfortegnelse Sammenfatning...3 1. Socialøkonomien

Læs mere

styrket innovation i virksomhederne RegeRingen August 2010

styrket innovation i virksomhederne RegeRingen August 2010 styrket innovation i virksomhederne RegeRingen August 2010 styrket innovation i virksomhederne RegeRingen August 2010 Forord Erhvervslivets evne til at innovere er vigtig for fortsat vækst og velstand

Læs mere